All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 9 February 2009

Big Brother Albania 2: Aida "Ne Dashuri Duhet Respekt"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 3

Big Brother Albania AidaAida “Ne dashuri duhet respekt”
09/02/2009 19:10

Agoni i perkedhel sedren Aides e cila eshte duke pastruar dhe i thote “lum ai burre qe do te marre”, por ajo i pergjigjet me te kunderten. Shpjegon se ajo do ate qe nuk duan te tjeret dhe pothuajse gjithmone e arrin ate qe deshiron, gjithmone duke ruajtur respektin dhe miresjelljen. Aida pohon se gjithmone eshte e zonja t’ia dale ne situata te veshtira, qofte edhe ne momente ndarje me njeriun qe e do me shume, arrin t’i kaloje keto situata. Ajo shpjegon se gjithmone vjen nje moment kur periudhat e veshtira kalohen, mjafton te kesh force. Aida shpjegon se mbi te gjitha ne nje marredhenie ajo qe eshte me e rendesishme mbetet respekti mes dy personave, kjo eshte minimalja, nese nuk arrihet, atehere nuk behe fjale per nje lidhje dashurore. Debati zhvillohet me shume mes Agonit dhe Aides, ku i pari kembengules ne faktin se femrat e kane shume te veshtire te heqin dore nga nje lidhje dhe e vuajne shume ndarjen, por vajza nga Tirana e kundeshton kete argument.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka agoni agon radoniqi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online