All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 9 February 2009

Big Brother Albania 2: Bjordi Dhe Agoni Vishen Si Vajza!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 3

Big Brother Albania 2 Agoni Lirita BjordiBjordi dhe Agoni vishen si vajza
09/02/2009 21:35

Duket se kete nate humori do te jete nje arsye me shume qe banoret te mos mendojne per te fjetur gjume, por te argetohen. Pasi kane kaluar disa minuta truku dhe veshje-zhveshjesh ne dhomen e vajzave, shfaqen tre personazhe krejt te reja ne hollin e shtepise se Big Brother. Jane pikerisht dy vajza dhe nje djale : ose ndryshe Bjordi dhe Agoni te maskuar si femra, ndersa Lirita ka veshur rroba mashkulli dhe ka vendosur mjeker. Ata bejne nje parakalim neper shtepi, duke shkaktuar te qeshura me banoret e tjere. Nderkohe Arjoni dhe Dritani bejne humor me veshjen e Bjordit dhe levizjet e tij, por edhe nga Agoni i cili ben skena provokuese per djemte e tjere ne shtepi, te cilat reagoijne vetem duke qeshur dhe bere komente te ndryshme.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: agon radoniqi bjordi mezini lirita halili
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online