All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 28 March 2009

Anjeza, "Kameleoni" i Big Brother Albania

Anjeza Big Brother Albania 2
/photo panorama etc./

Anjeza, “look-u” prej kameleoni i banores me te re ne “Big Brother”

Mbase per natyren ne dukje te bute, te afermit e moren pak me frike hyrjen e saj ne “Big Brother”, nese mund ta perballoje dot ose jo lojen mes banoreve te tjere, qe tashme kane krijuar dhe grupimet mes tyre. Por mikeshat tregojne se Anjeza eshte aq tip i urte, sa te mos duroje kapricot e banoreve te tjere, pasi kur e shikon qe dikush e tepron me te ajo eshte e afte te mbrohet.

Eshte e fundit qe ka hyre ne shtepine e famshme “Big Brother” dhe rrefimin per veten e ka bere pak a shume keshtu. Dita e Anjezes 20 vjecare fillon me vajtjen ne shkolle ne oren 08:00. Pasi mbaron mesimin shkon ne parukerine “Frida” ne rrugen “Bardhyl”, pune te cilen e le rreth ores 10:00 te mbremjes. Nese pyet mikeshat e saj me te aferta, tregojne se pasioni per parukerine i Anjezes eshte nje “marrezi” e vertete, kur behet fjale per te eksperimentuar me “look”-un e saj. I pelqen te ndryshoje pambarimisht. Kur pozoi per nje konkurs vajzash ne revisten “Trendy”, ishte shume e vogel dhe floket i kishte thjesht te shkurtra, ne ngjyren natyrale kaf. Por qe nga ajo kohe Anjezen nuk mund ta shohesh dy jave njesoj. Nga pese vite, fillimisht kurs dhe pastaj pune ne kete parukeri, ajo mund te kete ndryshuar dhjetera modele, gjatesi, apo ngjyra flokesh, nga e verdha, kafja, e kuqja, e zeza, e deri tek fijet lejla. Me baluke, pa baluke, kacurrela apo te shtrira, ajo pothuaj i ka provuar te gjitha modelet qe i shkojne. E nisi kursin e parukerise qe ne moshen 15 vjecare, dhe qe atehere punon cdo dite ne turnin e pasdites ne kete sallon, ku modelojne floket shume vajza te njohura te ekranit. Nuk dihet se si do shkeputet Anjeza, nga pasioni per parukerine, sepse vazhdon studimet e larta ne vitin e dyte ne degen e Juridikut, ne nje nga universitetet private ne Tirane, pasi ka mbaruar shkollen e mesme per gjuhe te huaj. E cfare tipi ka qene Anjeza jashte shtepise? “Tip i thjeshte, e shoqerueshme me te gjithe, dhe po ashtu lajkatare”, thone shoqet e saj. Mbase per natyren ne dukje te bute, te afermit e moren pak me frike hyrjen e saj ne “Big Brother”, nese mund ta perballoje dot ose jo lojen mes banoreve te tjere, qe tashme kane krijuar dhe grupimet mes tyre. Por mikeshat tregojne se Anjeza eshte aq tip i urte, sa te mos duroje kapricot e banoreve te tjere, pasi kur e shikon qe dikush e tepron me te ajo eshte e afte te mbrohet. Persa i perket argetimit njihet si vajza qe i pelqen te beje jete nate. Fundjavat i kalon ne lokalet e nates ne zonen e ishbllokut. Jeni kurioze me shume per “look”-un e saj?! I pelqejne tatuazhet. Nje te tille e ka ne shpatull, nje tjeter ne dore dhe po ashtu ne gisht. E si shume prej banoreve ne “Big Brother” me histori te trishtuara personale, edhe Anjeza ka nje histori te tille familjare. Ajo ka humbur te atin qe kur ishte dy vjec, dhe bashke me motren me te madhe Klodi, jane rritur me te emen, Xhulin, e cila punon si infermiere ne Polikliniken nr. 4 ne Tirane. Persa i perket jetes private ajo pohoi vete para pak ditesh brenda shtepise, se per momentin nuk ka te dashur dhe se i ka dhene fund nje lidhjeje para dy vitesh. Sesa e gatshme do jete te perballoje jetesen ne “Big Brother”, do ta tregoje vete ajo, nderkohe qe ideja per te hyre aty ishte nje vendim per te provuar kete eksperience televizive, qe mund ta sjelle fati vetem nje here ne jete. /panorama/28.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. Mori vesh kush emrin e plote te Anjezes?


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Anjeza, "the look" of the chameleon of the newest of residents in "Big Brother"

Perhaps the nature noted in the soft, relatives took a little fear with its entry in the "Big Brother", if you can afford or not dot game between other residents, who have already created and groupings among them. But girlfriend Anjeza show that is so docile type, as kapricot not tolerate the other inhabitants, as when someone sees that hang over with it is capable of defending.

It has entered the last house in the famous "Big Broth er" and the story itself has become more or less so. Day Anjezes 20 years starts with vajtjen at school at 08:00. After we finished learning goes parukerine "Fried" in via "Bardhyl" work which leaves around 10:00 in the evening. If you ask her girlfriend closer, to show that passion parukerine of Anjezes is a "nonsense" and really, when it comes to be experimented with the "look" un-its. I am altered pambarimisht. When pozoi for a competitive girls Magazine "Trendy", was very small and my hair was just short, the natural color kaf. But since Anjezen can not see two same week. By five years, first course and then work in this parukeri, it may have changed dozens of models, length, or tint, the yellow, kafja, the Red, black, and fiber to Leyla. With baluke without baluke, curly or extended, it has proved almost all models that do. The course began parukerise at age 15, and since then working every day in the afternoon turnin in this salon, where hair modelojne many girls known to display. Not known how it will break Anjeza, from passion to parukerine because ongoing studies in the second year high in branch Juridikut, in one of the private universities in Tirana, after finishing high school for foreign languages. And what type was Anjeza outdoors? "Tip of the simple, the shoqerueshme with everyone, and also wheedling", say her friends. Perhaps the nature noted in the soft, relatives took a little fear with its entry in the "Big Brother", if you can afford or not dot game between other residents, who have already created and groupings among them. But girlfriend Anjeza show that is so docile type, as kapricot not tolerate the other inhabitants, as when someone sees that hang over with it is capable of defending. As regards entertainment known as the girl who likes to make night life. Weekend passes in the night premises in the area of ishbllokut. Are you curious more about "look" un-its? I like the tattoo. One has the shoulder, another in the hand and also in hand. And as many of the residents in "Big Brother" with a sad personal story, also has a Anjeza such family history. She has lost the father was when he was two years old, and together with sister with great Klodi are increased by mother, Xhulin, who works as a nurse in Polikliniken no. 4 in Tirana. With regard to private life she asserted itself within the first few days home, for the moment that has not loved and that is ending a relationship two years. Than would be willing to afford living in "Big Brother", it will show itself, while the idea of access there was a decision to try this TV experience, which can bring luck only once in life.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online