All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 22 April 2009

Arjoni i Big Brother Feston Ditelindjen!

Arjon Muca dhe Anjeza
/photo top channel/


Arjoni feston ditelindjen brenda Big Brotherit

U ka rene shorti qe disa prej banoreve te Big Brother-it te festojne diten e tyre te lindjes si asnjehere tjeter. Kete here ka qene radha e Arjonit, i cili ka festuar 24-vjetorin me te vecante te jetes se tij. E ka pranuar shpeshhere gjate bisedave qe nuk eshte tipi i surprizave dhe nuk para i ka qejf ato, por kete here ka rene pre e nje surprize te kendshme. Mengjesi i dites se djeshme ka bere qe banoret te impenjohen per t'ia bere diten sa me te bukur Arjonit. Banoret e kane pritur ate te fshehur jashte shtepise, ku Qetsori i kishte pergatitur edhe nje kend romantik, te sajuar me jasteke dhe vazo lulesh. Aty e priste edhe dhurata e tij, Anjeza, qe banoret e kishin mbuluar "qe te mos dukej". Ata e uruan te gjithe me radhe, duke e puthur e perqafuar dhe i kenduan edhe kengen e datelindjes. Ai i ka falenderuar banoret per mendimin dhe impenjimin. "Une nuk i kam qejf surprizat, - ka thene Arjoni, - por kjo ishte shume e bukur!". Gjithe kjo nuk ka mbaruar me kaq, banoret jane organizuar duke e vazhduar kete festim me nje shaka te pergatitur per Arjonin. Anjeza, Adelajda dhe Bjordi kane shfrytezuar momentin kur ai ka ikur dhe, ndersa Anjeza dhe Adela ruanin kthimin e tij, Bjordi eshte futur nen jorgan, ne kendin romantik, qe Qetsori kishte pergatitur per ciftin, ne menyre qe Arjoni ta kujtonte si Anjeza, per te pare sesi do te reagonte. Por, Arjoni i ka qendruar lojes dhe eshte futur edhe ai nen jorgan, duke bere sikur e perqafonte. Vajzat kane qeshur me te madhe.

Por dita nuk ka vazhduar ashtu si ka filluar. Adi, si kryefamiljari i shtepise, u ka thene banoreve qe te fillojne me pastrimin e shtepise. Adela dhe Moza pastrojne dhomen e gjumit. Ato bisedojne ende per Junen dhe mendojne se ajo duhet te pastroje pluhurat e shtepise. Moza eshte dakord, por nuk merr guximin qe te shkoje e t'ia thote. Ndersa Adela shprehet se do t'ia thote ajo, sepse Juna nuk ben asgje ne shtepi. Ato vazhdojne te komentojne sjelljen e Junes. Kur vjen Eltoni ne dhome, u thote se Juna po merret me pastrimin e kuzhines. Adela, e zhgenjyer, thote se nuk u doli gje kesaj here. /entela resuli/shekulli/22.04.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: arion muca mucaj muqa muqaj arjon
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Arjoni celebrates birthday inside Big Brother

The lottery was dropped some inhabitants of Big Brother's day to celebrate their birth as never else. This time was the turn Arjonit, who has celebrated 24-anniversary with a special of his life. Has often during conversations that is not the type of surprises and not before they have humor, but this time the loot dropped a pleasant surprise. Breakfast of yesterday has impenjohen for residents to become more beautiful as the day Arjonit. Residents have expected him to run outdoors, where Qetsori has prepared a romantic angle, with the mythical and cushion plant pot. It's expected the gift of his Anjeza, residents had covered "seemed not to." They congratulated all the time, the kiss and the embrace of the song chanted datelindjes. He is thanking residents for opinion and impenjimin. "I do not binge, I surprise, - has said Arjoni - but it was very beautiful." All this has not finished so, residents have been organized by the celebration continued with a joke prepared for Arjonin. Anjeza, Adelajda and Bjordi have used when he escaped and, while Adel Anjeza and maintain his return, Bjordi is inserted under the quilt, in the romantic corner, which was prepared for Qetsori couple, in order to remind Arjoni as Anjeza for first how to react. But staying Arjoni has entered the game and he is under the quilt, making the perqafonte like. Girls have a great laugh with.

But the day has not continued as started. Aad, as head of the house, residents were told to start with cleaning the house. Adel Moza and clean room sleeping. They still talk to June and think that it should clear powders Station. Moza is agreed, but does not take courage to go to the mean. While Adel says she will say, because nothing makes Juna not at home. They continue to comment on the behavior of Junes. When we come Eltoni room was Juna says is busy cleaning the kitchen. Adel, frustrated, says that was not which came this time.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online