All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 15 June 2009

Arjon Muca i BB Le Italine, Kthehet Perfundimisht ne Tirane!

Arjon Muca Big Brother Albania 2
/photo panorama/

ARJON MUCA: Ju rrefej takimin me Roselen ne Itali

Mbasi i jep lamtumiren ish te fejuares dhe Italise, vendos te studioje per ekonomik dhe synon boten e televizionit ne Shqiperi

I ka vene kapak jetes ne Itali, dhe eshte rikthyer perfundimisht ne Tirane. Projektet per t’i hyre botes se televizionit dhe studimet qe do nise per ekonomi te ish-banorit te BB2, Arjon Muca. Tregon te gjitha planet qe ka bere per jeten e tij pas daljes nga shtepia e famshme

Arjon u fute ne “Big Brother 2” me eksperiencen e nje jete ndryshe qe kishe bere ne Itali. E ke ndare mendjen se ku do jetosh tani e tutje?
Italia me dha shume gjera te vogla ne jeten time, nje jete normale. Ndaj para pak ditesh jam kthyer perfundimisht pasi shkeputa gjithcka ne lidhje me punen dhe jeten time atje. Ne fakt deshira ime per te hyre ne “Big Brother 2”, kishte te bente me vendimin qe do merrja me pas per te zgjedhur Shqiperine. U ktheva ne tetorin e kaluar ketu per pune, dhe qe nga ajo kohe dhe deri tani punet qe kisha lene atje i zgjidhja me telefon, dhe me e-mail. Me ka ndihmuar shume ish-e dashura italiane, me te cilen bera dhe biseden e fundit nga afer per lidhjen tone. Ia thashe ne sy qe tashme kishte marre fund ajo lidhje.

U takove me ish te dashuren italiane, si reagoi ajo?
Dashuria eshte dicka qe ta kuptosh, duhet ta provosh dhe ta jetosh. Ajo eshte estetiste me profesion dhe ne momentin qe une e pashe qe qellimet e saj per te realizuar jeten ishin te ndryshme nga te miat, vendosa te shohim me mire secili punen e tij. Reagoi qete sepse ishte nje ndarje me mirekuptim. E kishim ndjere te dy qe lidhja nuk po funksiononte me. Por me tha dicka shume te bukur e qe nuk do ta harroj: “Pavaresisht cfare ndodhi, ashtu sic une nuk te ndaloj dot te mos me dashurosh, ashtu dhe ti nuk me ndalon dot te te dashuroj”. Gjithsesi tani kemi mbetur miq te mire, flasim shpesh ne telefon dhe informohemi se si na shkojne punet.

Kthehemi ne Tirane dhe tek Anjeza, banorja tjeter e “BB2”. Po kete lidhje si do e komentoje?
Me Anjezen ishte nje pelqim i dyanshem, qe u konsolidua brenda shtepise edhe per faktin se aty te gjithe banoret e shihnin njeri-tjetrin si armiq. Kur ke nje person afer sic ishte Anjeza per mua, apo une per Anjezen, te behet edhe me i afert sidomos ne realitetin qe provon brenda asaj shtepie. Nuk mund te flitet per dashuri ne kete rast. “Dashuri” eshte fjale shume e madhe.

Tashme ja ku je Arjon, pa dy ish te dashurat dhe larg Italise. Cila eshte plani yt per jeten?
Ambicia ime eshte t’i hyj botes se televizionit, dhe per kete kam filluar pergatitjet qe tani. Kam nisur kurse aktrimi e vallezimi per te qene sa me i kompletuar si nje “showman”, ate qe synoj te arrij nepermjet ekranit. Me pelqen bota e showbiz-it dhe kam shume deshire te vlej ne kete fushe.

Behet fjale per projekt konkret?
Ende nuk behet fjale per nje projekt konkret, por ideja eshte per prezantimin e nje emisioni per te rinj ne “Top Channel”. Gjithcka do te vendoset ne sezonin e ri televiziv qe rinis ne vjeshte.

Edhe studimet do i ndjekesh per arte?
Ideja ishte te vazhdoja studimet ne Akademine e Arteve te Bukura, por pas konsultimeve me familjen dhe miqte e mi vendosem qe me mire ishte te vazhdoja nje dege ekonomiku, pasi vlen me shume ne kete kohe. Ndaj kete vit do filloj studimet ne nje universitet privat.

Tashme nuk je si me pare, si po e perdor kete fame qe ke marre nga BB2?
Nuk me pelqen ta keqperdor kete “pseudofame”. Nuk e quaj veten VIP me famen qe kam marre nga ky reality show pasi tani thjesht njihem nga shume persona. Por do perpiqem te jem i afte te behem VIP me vone.

Cfare ke parasysh kur thua “Do behem VIP”?
Per t’i pergjigjur kesaj pyetjeje po kujtoj keshillen qe me dha nje mik para disa ditesh. Ai me tha: “Mos u bej kurre aksesor ne jete, perpiqu te marresh dicka nga te gjithe personat qe njeh”.

Aktualisht me cfare po merresh tjeter?
Jam duke punuar per pergatitjet e javes se modes, bashke me mamin Jona Muca (stiliste), ku dizajner jam une dhe morta ime Frensis. Shpresojme te realizojme dicka te vecante. Po punojme per te prezantuar ne vjeshte “mashkullin elegant, qe do te na perfaqesoje dhe qe nuk do te jete mashkulli i standardizuar. Jam nisur nga fakti qe veshjet qe kam veshur vete jane pelqyer nga miqte dhe koleget. Ne kete sfilate do te dalim me logon A.M/J.M dhe kam shume deshire te thyej tabune e kepuces se zeze.

Ti vete do te sfilosh ne kete jave mode?
Po nisur nga fakti qe kam nje eksperience sfilimi dhe me te huaj, patjeter qe do sfiloj edhe ketu.

Arjon ti je nje djale me kembe ne toke, apo qe shpesh rrembehesh nga pasioni?
Po jam nje tip me kembe ne toke, di cfare dua dhe cfare mund te arrij. Synimi im paresor eshte te ndihem i realizuar ne jeten time. Ajo qe kerkoj eshte qe nje dite njerezit kur te me takojne te me thone “Bravo!”.

Gjendja jote sentimentale cila eshte tani, ndonje dashuri e re ne horizont?
Jo nuk kam, por kur ta kem do t’jua them. /klotilda harka/panorama/13.06.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

ARJON Muca
I tell you about meeting with Rosela in Italy

After granting leave to the former Italian fejuares and decides to study economic and aims for world of television in Albania

The cap is put life in Italy, and is finally returned to Tirana. Projects for access to the world that studies television and will leave for the economy of the former inhabitant of BB2, Arjon Muca. Shows all the plans he has for his life after coming home from the famous

Arjon was introduced in "Big Brother 2" with the experience of a life that otherwise have done in Italy. The divided mind of where you will live now?
Italy gave much to small in my life, a normal life. So few days before I finally returned after secession everything related to my work and life there. In fact, my desire to enter the "Big Brother 2," had anything to do with the decision that will deal with the following buttons to select Albania. U back in last October to work here, and since that time and so far the work had left there the resolution by telephone and e-mail. With the help of many former Italian girlfriend, which made conversation and the last of our close connection to. It told us that already had their eyes out about it.

He met with former Italian girlfriend, as she reacted?
Love is something that you understand, you must test and live. It is estetiste by profession and when that I saw that its goals to achieve the life were different from mine, I decided to look better each of his work. Reacted calmly because it was a division with understanding. And we both felt that the connection is not functioning. But said something very beautiful and you will not forget: "Despite what happened, as I did not stop with the dot not dashurosh, and you do not dot the banning of love." However now we have remained good friends, often talking on the phone and how informohemi us going.

Back in Tirana and Anjeza, other residents of "BB2". But this will comment about how?
With Anjezen was a mutual consent, which was within konsolidua Station to the fact that there all the residents saw each other as enemies. When you close a person was as Anjeza for me, or I Anjezen, become even closer to the reality that proves especially within the home. Can not speak for love in this case. "Love" is very large.

Now is where you Arjon without two former loved and Italy away. What is your plan for life?
My ambition is to enter the television world, and for this I have begun preparations now. I started dancing while the aktrimi to be as complete as a "showman", what they aim to reach through the screen. Am with the world of showbiz and it's like to have more value in this field.

It is about the concrete project?
Still not be a viable project, but the idea is for the presentation of a show for the new "Top Channel". All will be located in the new television season resumes in the autumn.

Even studies will follow for the arts?
The idea was to continue studies at the Academy of Fine Arts, but after consultation with family and friends to sit with my best was a branch of economics go, as is more at this time. So this year will begin studies at a private university.

Now you do not like the first, as we use this fame that you receive from BB2?
I am not to pull this "pseudofame. Not call themselves with celebrity VIP I got from this reality show just look after now by many people. But will try to be able to get VIP later.

What you have in mind when it "will become a VIP?
To remind responded to this question is that the advice given by a friend a few days. He said: "Do not ever do in life accessories, perpiqu receive something from all persons who know."

Currently with what else is?
I am working to prepare the week modes, together with midwife Jona Muca (stiliste), dizajner where I am and my Frensis morte. We hope to accomplish something special. Are working to introduce in the autumn "elegant male, that would represent us and they will not be standardized male. I started from the fact that I am wearing clothes that are favored by friends and colleagues. In this sfilate logo will come up with AM / JM and I have more desire to shatter tabune of kepuces than black.

You will own this week sfilosh mode?
But starting from the fact that I experience a sfilimi and foreign, will definitely sfiloj even here.

Arjon you're a boy down to earth, or often rrembehesh of passion?
Yes I am a down to earth type, know what I want and what you can get. My primary goal is realized I feel in my life. It is the request that one day when the people meet to say the "Bravo!".

Your sentimental situation which is now a new love in the horizon?
No no, but when will I have to say.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online