All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 11 April 2009

Big Brother Albania 2: Nata e Dhjete (10), Spektakli!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI

#1
- Opinionistet
- Klip, Cka mendonin banoret per Biken
- Urimet per ditelindjen e Eltonit etj.
- Zhuljeta polemike me Dritanin
- Klip, Permbledhja javore


#2
- Klip, Permbledhja javore (vazhdim)
- Cka po ndodh mes Arjonit dhe Anjezes?
- Prova e javes, fotografite artistike
- Klip, Ani rrefen per nje histori te tij dashurie
- Surprize per Anin


#3
- Surprize per Anin (vazhdim)
- Opinionistet pyetin te nominuarit


#4
- Bjordi dhe Adela ne dhomen e rrefimit, shfaqet klipi qe permbledh marredhenien ne mes tyre deri me tani. Adela kupton se puthja sekrete nuk kishte qene edhe aq sekrete (shiko si nderron fytyra e Adeles kur shfaqet klipi i shkurter ne hapesiren ku ata ishin puthur, duke menduar se jane larg kamerave)
- Vjen zarfi me emrin e te eliminuarit
- Te gjithe banoret e tjere shkojne ne dhomen e gjumit.
- Ne dhomen e ndejes mbesin vetem te nominuarit


#5
- Arbana komunikon nje nga nje banoret qe shpetojne
- Ne fund mbesin vetem Mimoza dhe Dritani
- Arbana komunikon se Dritani eshte i eliminuari i kesa jave
- Fillon eliminimi i dyfishte


#6
- Ani, Ari, Juna dhe Toni shkojne ne kandidim
- Fillon televotimi per eliminimin e personit te dyte
- Opinionistet per kandidimin e dyfishte
- Klipi, Qetsori rrefen ndjeshmerite per familjen dhe te atin
- Surprize per Qetsorin, klip. Qetsori takon te shoqen


#7
- Dritani, intervista ne studio
- Loja unanimiteti


#8
- Loja uninimiteti (vazhdim). Nuk kalon!
- Klipi Prova e Javes.
- Prova e Javes nuk kalon. Buxheti i ri vetem 10% i atij paraprak
- Televotimi i dyte mbyllet.
- BB komunikon se kush shpeton nga televotimi i dyte


#9
- BB komunikon se Ani eshte personi i dyte qe eliminohet sonte
- Fillojne kandidaturat
- Surprize per banoret. Supermarketi ne shtepi


#10
- Vazhdojne kandidaturat
- Supermarketi ne shtepi (vazhdim). 2 minuta ne dispozicion te banoreve per te marre cfare te deshirojne.
- Vjen Ani ne studio


#11
- Vazhdojne kandidaturat
- Adela, Aida, Arjoni dhe Qetsori te nominuar
- BB organizon "Party Shkume" per banoret


- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: dhete
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 2: Adela, Aida, Arjoni dhe Qetsori Te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 64, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT

Big Brother Albania 2 Java 9 Te Nominuarit

Te Nominuarit:

ADELAJDA XHAMANI
AIDA TROKA
ARJON MUCA
QETSOR FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

KUSH KE NOMINOI (Sipas radhes se paraqitjes)

QETSORI: ARJANI, TONI
ADELA: AIDA, JUNA
ARI: QETSORI, ARJONI
MIMOZA: ARJONI, ANJEZA
TONI: QETSORI, ADELA
ANJEZA: MIMOZA, AIDA
AIDA: ADELA, BJORDI
JUNA: QETSORI, ADELA
BJORDI: AIDA, ARJONI
ARJONI: ADI, JUNA
ADI: ARJONI, QETSORI

Renditja finale

Arjoni (4)
Qetsori (4)
Adela (3)
Aida (3)
Juna (2)
Adi (1)
Anjeza (1)
Ari (1)
Bjordi (1)
Mimoza (1)
Toni (1)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 2: ANI ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI

ANTONINI ELIMINOHET!

Antonin Big Brother Albania 2

Eliminim i dyfishte sonte!

Kesaj radhe pa shaka, Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 32% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Antonini!
- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. Antonini eshte eliminuar ne nje menyre te vecante, sipas vendimit te Vellait te Madh. Duke filluar nga Mimoza, e cila ishte ajo e fundit qe shpetoi nga te nominuarit e javes se kaluar, duhej te zgjedhej nje person tjeter per te shpetuar nga nominimi i dyte i nates. Ajo zgjodhi Adin, Adi zgjodhi Bjordin, Bjordi zgjodhi Adelen e keshtu me radhe, ne fund mbeten vetem kater persona qe dolen ne votim te dyte, Juna, Ari, Toni dhe Ani. Dhe rezultati pas votimit ishte eliminimi i Anit. Por, si pame me heret ne spektakel, duket qe Ani jashte do te fitoje prapa dashurine e tij te vjeter, nje lepuroshe qe ai e ka xhan dhe per te cilen ai kishte folur gjersa ishte brenda.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 2: Surpriza e Qetsorit!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 64, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI

Surpriza per Qetsorin
11/04/09 22:11

Qetsori eshte nje nga banoret i cili ka shfaqur nje karakter te forte, por qe ne brendesi fsheh ndjeshmeri. Gjate spetaklit Qetsori ka ndjekur nje klip te bashkeshortes se tij ne klinike. Ai mori nje mesazh nga ajo qe femija qe ajo pret ishte nje vajze. Banoret i shprehin deshiren qe te jene ato qe te vendosin per emrin e saj. Por “Big Brother” nuk mbaroi ketu me surprizat per te. Qetsorit iu mundesua dhe nje takim me bashkeshorten e tij . Ai u emocionua shume nga ky takim.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: qetsor ferunaj
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Surprise for Qetsori
11/04/09 22:11

Qetsori is one of the people who has shown a strong character, but that we hide inside sensitivity. During spectacle Qetsori followed a clip with his wife to the clinic. He received a message from what she expects that the child was a girl. Express wish of the people to be those who decide on its name. But "Big Brother" did not end with surprise to be here. Qetsorit was possible and a meeting with his wife. He was very much excited from this meeting.
]]

Big Brother Albania 2: Surpriza e Anit!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 64, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI

“Te kam xhan lepurushi im”
11/04/09 21:23

Ani ishte nje nga banoret per te cilin “Big Brother” kishte organizuar nje surprize. Ai gjate jeteses brenda ne shtepi ka folur per nje histori dashurie te cilen ai e ka perjetuar ne cdo cast. Gjate spetaklit eshte ndjekur nje klip ku Ani ka treguar per kete dashuri. Ai ka degjuar nje audiomesazh te vajzes se zemres se tij e cila ka shprehur:-“Te pres dhe te kam xhan lepurushi im!” Banoret jane gezuar nga surpriza e Anit, dhe Mimoza i ka thene :-“Na u martove!”
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

"Love you, my bunny rabbit"
11/04/09 21:23

Ani was one of the people for whom "Big Brother" had organized a surprise. He long life within the home has spoken for a love story which he has experienced in every moment. During spetaklit is pursuing a klip where Ani has shown love for this. He has heard a audiomessage from the girl that is on his heart, which has expressed: - "I wait for you and love you my bunny rabbit!" Homemates were happy for Ani's surprise, and Mimoza has said: - "You're getting married!
]]

Big Brother Albania 2: DRITANI ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI

DRITAN SHEHAJ ELIMINOHET!

Dritan Shehaj
/photo top channel/

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 32% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte DRITAN SHEHAJ!

- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. Si u votua tek AlbaVipNews.blogspot.com

ANJEZA 1123 (48%)
AIDA 433 (18%)
MIMOZA 401 (17%)
DRITANI 211 (9%)
BJORDI 132 (5%)

TOTAL VOTA: 2300

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

TEXT ]]

Marigona Dragusha, Syte Kah "Miss Universe 2009" Bahamas

Marigona Dragusha
/photo kosova sot/

Interviste: Marigona Dragusha, “Miss Univers Kosova 2009”
Bukuroshja, tani sy e mendje nga ‘Miss Univers World’

“Jam shume e gezuar qe do ta perfaqesoj shtetin e Kosoves ne nje eveniment te madh, sic eshte ‘Miss Univers World’, dhe nuk do te kursehem fare ne kete perfaqesim,” ka thene Marigona

Eshte kjo bukuroshja prishtinase, e cila per here te pare mori pjese ne spektaklin e bukurise “Miss Univers Kosova 2009” dhe u shperblye me cmimin e pare. Marigona, 18- vjecare, ka nje stil joshes dhe ndihet shume e lumtur qe arriti te marre titullin e me te bukures ne kete gare. Rreth pjesemarrjes se saj ne spektaklin “Miss Univers Kosova 2009” dhe me gjere, Marigona flet per “Kosoven Sot”.

“Kosova Sot”: Sapo jeni kurorezuar me cmimin “Miss Univers Kosova 2009”, si ndjeheni?
Marigona Dragusha: Te fitosh titullin “Miss Univers Kosova 2009” eshte nje ndjenje e vecante. Jam shume e lumtur per kete cmim dhe per kete i falenderoj te gjithe, posacerisht jurine.

“Kosova Sot”: E keni pritur kete cmim?
Marigona Dragusha: T’ju them te drejten, nuk e prisja, sepse thuajse te gjitha vajzat konkurruese kane qene te bukura, keshtu qe ishte e veshtire te dallosh me te bukuren. Por, ja qe nuk e prisja dhe me erdhi si dhurate.

“Kosova Sot”: Mendoni se e keni merituar cmimin?
Marigona Dragusha: Perderisa juria me ka emeruar mis, atehere mendoj se e kam merituar.

“Kosova Sot”: Cfare ju ka bere juve te dalloheni nga te tjerat?
Marigona Dragusha: Mendoj se paraqitja ime ne sfilate dhe stili kane bere qe une te vecohem nga te tjerat.

“Kosova Sot”: Tani jeni mis, cfare ka ndryshuar ky titull te ju?
Marigona Dragusha: Mendoj se nuk ka ndikuar asgje te personaliteti im ky titull. Vazhdoj te jem po ajo vajza e thjeshte, e sinqerte dhe e shoqerueshme. Edhe pse jam bere mis nuk me eshte rritur mendja, ha ha ha. Une jam ajo qe kam qene, por njerezit po me bejne qe une te ndihem pak me e ngritur.

“Kosova Sot”: Si sillen fansat tuaj rruges?
Marigona Dragusha: Nga fansat e mi marre shume komplimente. Pas marrjes se cmimit “Miss Univers Kosova 2009” kudo qe dal ne rruge me japin komplimente dhe me pergezojne per titullin.

“Kosova Sot”: Eshte hera e pare qe merrni pjese ne nje gare te tille bukurie?
Marigona Dragusha: Ne “Miss Univers Kosova” eshte hera e pare qe marre pjese. Ndersa me modelim merrem keto dy vjetet e fundit.

“Kosova Sot”: Cila ka qene sfilata juaj e pare?
Marigona Dragusha: Pjesemarrja ime e pare ka qene ne “Ford Super Model of the Kosova” te Fadil Berisha. Ndersa kam pasur edhe disa pjesemarrje neper sfilata te ndryshme vendase, respektivisht ne prezantime te koleksioneve te disa kompanive vendase.

“Kosova Sot”: Eshte ky cmimi i pare qe e keni marre deri me tani?
Marigona Dragusha: Po, ky eshte cmimi i pare per te cilen meriten me te madhe e ka juria dhe publiku. Per pjesemarrjen time ne “Miss Univers Kosova 2009” me shtyri familja dhe shoqeria, te cilet i falenderoj shume.

“Kosova Sot”: Tani do ta perfaqesoni Kosoven ne “Miss Univers World”, si e komentoni?
Marigona Dragusha: Jam shume e gezuar qe do ta perfaqesoj shtetin e Kosoves ne nje eveniment te madh sic eshte “Miss Univers World” dhe do te mundohem ta perfaqesoj ne menyren me te mire te mundshme.

“Kosova Sot”: Me cfare merreni jashte modelimit?
Marigona Dragusha: Jam maturante ne shkollen e mesme “Xhevdet Doda” ne Prishtine. Ne te ardhmen mendoj ta studioj psikologjine, sepse eshte profesion qe e dua dhe qe me fle ne shpirt.

Marigona Dragusha

“Kosova Sot”: Si e kaloni kohen e lire?
Marigona Dragusha: Kohen e lire zakonisht e kaloj me shoqe, degjoj muzike etj.

“Kosova Sot”: Jeni e dashuruar?
Marigona Dragusha: Jo, nuk jam e dashuruar, besoj se ende jam e re dhe ka kohe per dashuri.

“Kosova Sot”: Cfare djaloshi ju pelqen?
Marigona Dragusha: Pelqej djaloshin e bukur, inteligjent, te sinqerte.

“Kosova Sot”: Merreni me ndonje aktivitet sportiv?
Marigona Dragusha: Ndonjehere merrem me basketboll, me pelqen ky sport.

“Kosova Sot”: Mbani diete?
Marigona Dragusha: Nuk mbaj diete, por i kushtoj rendesi ushqimit. Nuk preferoj ushqime me kalori, te cilet me shtojne ne peshe.

“Kosova Sot”: Cili eshte hobi juaj?
Marigona Dragusha: Hobi im eshte modelizmi.

“Kosova Sot”: Ndonje plan per te ardhmen?
Marigona Dragusha: Plane kam shume, gjithashtu edhe shpresa se me kohe do t’i realizoj.

“Kosova Sot”: Ndonje mesazh per fund?
Marigona Dragusha: Cdo femer le te mundohet per vetveten. Besoni ne vetvete, nuk do te zhgenjeheni asnjehere. /kastriote bajrami/kosova sot/11.04.09/

Marigona Dragusha Marigona Dragusha Marigona Dragusha Marigona Dragusha

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Interview: Marigona Dragusha, "Miss Universe Kosovo 2009"

Beauty, now eyes and mind towards 'Miss Universe World'

"I am very happy that I will represent the state of Kosovo in a huge event, as' Miss World Universe ', and will not be spared a bit in this representation," said Marigona

This is a beauty from Prishtina, who for the first time took part in the beauty spectacle "Miss Universe Kosova 2009" and was paid off with the first prize. Marigona, 18 - years old, has a captivating style and feels very happy that she managed to obtain the title of the most beautiful in this contest. About her participation in spectacle "Miss Universe Kosova 2009" and more, Marigona speaks for "Kosova Sot".

"Kosova Sot": You've been just crowned with the prize "Miss Universe Kosovo 2009", how do you feel?
Marigona Dragusha: Winning the title "Miss Universe Kosovo 2009" is a special feeling. I am very happy for this price and I thank all, particularly the jury.

"Kosova Sot": You have expected this prize?
Marigona Dragusha: To tell you the truth, I did not expect it, because almost all the girls competing have been beautiful, so it was difficult to distinguish the most beautiful. But, although not expected it came as a gift to me.

"Kosova Sot": Do you think you deserved the prize?
Marigona Dragusha: While the jury has nominated me as the miss, then I think I deserved it.

"Kosova Sot": What made you stand out from others?
Marigona Dragusha: I think that my appearance in presentation and style have made me be distinct from others.

"Kosova Sot": Now you're a Miss, what has changed the title within you?
Marigona Dragusha: I think it has affected nothing in my personality this title. I remain to be the same simple girl, sincere and friendly. Although I've become a Miss the mind has not inflated, ha ha ha. I'm what I've been, but people are making me feel a bit elevated.

"Kosova Sot": How fans behave on the street?
Marigona Dragusha: From my fans I receive lots of compliments. After receiving the award "Miss Universe Kosova 2009" wherever I emerge on the street I'm given compliments and praise for the title.

"Kosova Sot": Is this the first time yout participate in a beauty contest?
Marigona Dragusha: In "Miss universe Kosovo" is the first time I've participated. While with modeling I deal with in the last two years.

"Kosova Sot": What was your first pageant walk?
Marigona Dragusha: My first participation was in the Ford Super Model of the Kosovo " with Fadil Berisha. While I had some various local fashion walk participations, respectively in the presentation of collections from several local companies.

"Kosova Sot": Is this the first prize that you received till now?
Marigona Dragusha: Yes, this is the first prize for which the most merits go to the jury and the public. My participation in the "Miss Universe Kosova 2009" was supported by family and friends, whom I thank very much.

"Kosova Sot": Now you will represent Kosovo In "Miss Universe", how do you comment?
Marigona Dragusha: I am very happy that I will represent the state of Kosovo into a huge event as "the universe Miss World" and will try to represent in the best way possible.

"Kosova Sot": What do you do outside modeling?
Marigona Dragusha: I'm maturante in the high school "Xhevdet Doda" in Pristina. In the future I think to study psychology, because it is a profession that I want and it sleeps in my spirit.

"Kosova Sot": How do you spend your free time?
Marigona Dragusha: Leisure time I usually spend with friends, listen to music etc..

"Kosova Sot": Are you in love?
Marigona Dragusha: No, I am not in love, I believe that I am still young and there is still time for love.

"Kosova Sot": What kind of guy do you like?
Marigona Dragusha: I like beautiful guys, intelligent, sincere.

"Kosova Sot": Take any activity with sports?
Marigona Dragusha: Sometimes follow basketball, I like this sport.

"Kosova Sot": Keep the diet?
Marigona Dragusha: Do not keep diet, but pay importance to food. I don't prefer foods with calories, which add to my weight.

"Kosova Sot": What is your hobby?
Marigona Dragusha: My hobby is modelling.

"Kosova Sot": Any plans for the future?
Marigona Dragusha: I have many plans, also hopes that in time will realize them.

"Kosova Sot": Any message for the end?
Marigona Dragusha: Each female give it a try for herself. Believe in yourself, you will never be dissapointed.
]]

Big Brother Albania 2: Arjoni dhe Anjeza Puthen!

BIG BROTHER ALBANIA 2

Arjoni dhe AnjezaArjoni dhe Anjeza puthen
11/04/09 11:11

Arjoni dhe Anjeza nuk kane fjetur bashke si zakonisht. Pasi ngrihet, Arjoni shkon afer Anjezes. Ata qendrojne bashke ne krevat duke perkedhelur njeri-tjetrin gjate gjithe kohes. Ne nje moment, Arjoni e puth Anjezen ne buze. Ata vazhdojne te qendrojne ende shtrire dhe me pas puthen serish.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: arjon muca muqa muqaj mucaj arion anjeza
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Arjoni and Anjeza kiss
11/04/09 11:11

Arjoni and Anjeza have not slept together as usual. Once established, Arjoni goes near Anjezes. They stay together in the bed caressing each other at all times. At one point, Arjoni kisses Anjezen in lips. They continue to stay still and then extended again kiss.
]]

Big Brother Albania 2: Dita 64, Permbledhje!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 64, PERMBLEDHJE!“Kam ardhur per sfide”
11/04/09 00.01

Festimet per ditelindjen e Eltonit, i kane sjelle banoret ne qejf. Ata kane diskutuar me njeri-tjetrin si rralle ndonjehere. Juna dhe Adi vazhdojne te bisedojne per lojen qe po bejne ne Big Brother. Adi i thote me shaka se ajo ka ardhur per ta ndihmuar ate ne loje. Me pas ai i thote seriozisht se ajo ka ardhur per lojen e saj duke pretenduar qe te jete fituese. Juna ia kthen se ajo nuk e mendon fitoren, thjesht ka ardhur per nje sfide ndaj vetes dhe te tjereve. Ajo shprehet se fitoren asnje nuk e ka te sigurt dhe ndaj nuk duhet te eci me ate ide. Juna tregon se ka ardhur per te bere nje loje te sajen, te tregoje dicka nga vetja qe te tjeret ta njohin e vleresojne e te jape nje mesazh me ate qe ajo percjell. Ajo e sheh bashkejetesen ne Big Brother si nje eksperiment ku iu dha mundesia per te marre pjese, duke ardhur me deshire por askush nuk ia ka siguruar fitoren, por nese fiton, nuk do t’i refuzoje parate. Sipas saj, eshte publiku ai qe vendos per te tjerat. Adi i spjegon se qellimi per te cilen ajo ka ardhur, mund mos t’i hyje ne pune nese ai apo te tjeret e nxjerrin ne nominim sepse ajo nuk ka arritur ende qe t’i tregoje ato. Ai mendon se ajo mbi te gjitha duhet te luaje qe te arrije t’i beje te tjeret qe te mos ta nominiojne. Juna ia kthen se nuk e ka frike nominimin sepse e di qe do te nominohet nje dite, qofte kjo edhe kete te shtune, apo qe edhe t’i nominoje te tjeret.

Adi:“Sori nuk ben loje”
11/04/09 00.06

Diskutimi i Junes dhe Adit, vazhdon edhe per lojen qe po ben Sori. Juna shprehet se i pelqen dhe e respekton lojen e tij, pikerisht per ate qellim qe ai i ka vene vetes, te fitoje cmimin e pare dhe parate. Adi mendon se Sori nuk ka qellim ne vetvete. Ai thote se me lojen qe Sori ben si gerrices apo provokator, ai perdor veten, ashtu si edhe perdoret nga te tjeret si kavie. Juna mendon se jo me kedo Sori mund t’i beje keto gjera. Adi tregon se ka nje pergjigje per Sorin, por qe do t’ia jape ne momentin kur te dalin jashte sepse ne shtepi, vetem per hater te disa situatave qe kane patur bashke, nuk mund t’ia thote. Ai shprehet se ka te tjere banore qe mund te merren me Sorin, ata qe kane guxim per t’i dhene nje pergjigje atij drejteperdrejte.

Pasojat e alkoolit dhe izolimit
11/04/09 00:20

Banoret diskutojne me njeri-tjetrin per pasojat qe pati kete nate pirja e alkooolit. Arjoni thote se edhe pse te gjithe pine thuajse te njejten sasi, shume prej tyre thane fjale te cilat ne nje gjendje normale nuk do t’i thoshin. Sipas Arjonit, kjo tregon nje vetkontroll ne renie. Per Dritanin, me mire qe ndodhi keshtu sepse ne kete menyre kuptuan disa gjera qe vete banoret nuk do guxonin t’i pranonin ne sy. Arjoni i kujton Tanit disa shprehje qe u thane dhe per te ato jane shume fyese, duke menduar se te gjithe e mbajne veten per njerez me nivel te larte kulturor. Aida mendon se alkooli apo efekti i te ndenjurit te izoluar per dy muaj, nuk ka asnje rendesi sepse ajo qe ndodhi, nuk duhej te kishte ndodhur. Ajo mendon se te gjithe u sollen keq dhe treguan nje mangesi ne vetekontroll dhe ne bashkebisedim. Tani thote se ne radhe te pare, ata humben proven e javes sepse ajo qe iu kerkua ishte te bashkepunonin me njeri-tjetrin per ta fituar ate. Aida i thote se normalisht nuk bnashkepunuan ne proven e javes sepse ata mbajne merite me vete, ato qe kane ndodhur gjate gjithe kohes. Dritani shprehet se nga kjo qe ndodhi vetem per dicka iu be qejfi; me ne fund Toni dhe Juna treguan ate qe mendonin vertete per te tjeret.

”Nuk jemi hipokrite, ne kuptohemi”
11/04/09 00:25

Dritani dhe Aida diskutojne per termin “hipokrizi” qe Eltoni perdori per banoret e vjeter te cilet nuk i duan ne shtepi banoret e rinj, por duan njeri-tjetrin. Dritani shprehet se asnjehere nuk e ka mbajtur te fshehte mendimin qe ka per te gjithe banoret. Per te nuk eshte hipokrizi nese ai ia thote ne sy dikujt se nuk e do ne shtepi dhe do ata qe kane qene me te deri tani. Aida shprehet se nuk eshte e drejte qe ai te thote se nuk do te rinjte, por do te vjetrit sepse ata jane lodhur me shume per lojen. Ajo mendon se arsyeja e vertete e Dritanit nuk eshte kjo qe shpreh, por se deshiron qe te beje lojen me te vjeterit pikerisht sepse i ka njohur dhe ka filluar te vere ne perdorim nje strategji e plan kunder tyre. Dritani mendon se me te vjeterit loja eshte me e veshtire sepse ata e kane krijuar nderkohe profilin e tyre. Ai i thote Aides se nuk mund ta kuptojne sakte se cilet e kane krijuar terrenin per ta luftuar njeri-tjetrin: te vjetrit qe kane dy muaj e njihen apo te rinjte qe vijne te pergatitur e te fresket qe jashte. Dritani shton se banoret e vjeter e njohin dhe kuptojne mire njeri-tjetrin: kuptojne kohen e gjate qe kane kaluar larg familjes, kuptojne mallin, kuptojne letrat qe iu vijne per t’u dhene zemer, ndersa te rinjte nuk kuptojne asgje prej tyre.

“Shprehje pa vend”
11/04/09 00:28

Anjeza kritikon Junen se u shpreh shume gabim, gjate debatit per proven, se te gjithe jane “kokrra e budallenjve”. Anjza i thote se ajo me kete term, i perfshiu te gjithe e jo ate per te cilen u nis kjo shprehje. Sipas saj, ajo duhet te kishte zgjedhur nje tjeter fjale qe te mos ishte ofenduese, pasi ajo nuk mund te japi percaktime te tilla per banoret sepse nuk i njeh fare. Per Anjezen, termi i perdorur ishte i pavend. Juna ia kthen se ai ishte thjesht nje term i perdorur pa te keq, por qe pati nje reaksion tek te tjeret. Ajo thote se shume prej banoreve po diskutonin pa shprehur nje mendim te qarte mbi ate qe donin te thonin. Juna shton se ata duhet te kapnin thelbin e lojes e jo te diskutonin gjera qe nuk kishin lidhje me ate se cfare duhej te diskutohej.

Bjordi: “Sori nuk me kuptoi”
11/04/09 00:40

Adela i thote Bjordit se u soll gabim me Sorin dhe nese deri tani kishte inate, sot mund te kete krijuar armiqesi. Ajo mendon se nuk duhet qe per nje loje, te krijohen te tilla relata me njerezit si armiqesi apo urrejtje. Bjordi i thote se nuk kishte faj ne kete mes sepse tha dicka qe Sori e mori tjeter per tjeter e ne vend qe ta pyeste per kuptimin, iu kundervu. “Une e thashe per veten time, e jo per te tjeret”- shprehet ai. Ai tregon se i kishte thene Sorit qe te mos e merrte ne te tille menyre, por ta kuptonte si po ia thoshte, ndersa Sori ia kishte kthyer se ai e kuptonte si te donte.

Adela: “Kam frike per jashte”
11/04/09 00:50

Adela shprehet se dhe ajo ka filluar te lodhet e se nuk e ka me deshiren per t’u marre me cdo situate, per t’i sqaruar e kuptuar ato. Ajo mendon se ka qene nje lloj mundimi per te sepse ka bere gjera qe nuk ka dashur te beje apo nuk ka bere ato qe vertete ka dashur. Adela ka krijuar pershtypjen se te gjitha keto mundime, kur te dale jashte, kane per t’iu shperblyer ne menyre te keqe. Ajo shprehet se ka frike nga menyra se si konceptohen veprimet e saja jashte. “Me duket sikur rrime bashke se nuk kemi cfare te bejme tjeter dhe kjo me ben te mendoj se keto nuk jane reale”- i thote ajo Bjordit. Bjordi i spjegon se ata sillen keshtu, sepse te tilla jane kushtet dhe situatat jane reale per ate qe ata jetojne ne shtepi, por shton se edhe jashte do te jete e njejta gje.

Aida: “Me quajne te ikur”
11/04/09 02:00

Aida i tregon Arit per paktin qe kane bere banoret e vjeter me njeri-tjetrin qe nese do t’u duhet te zgjedhin per te sulmuar apo nominuar, ata do te zgjedhin banoret e rinj. Ari habitet dhe shprehet se qenka bere pakti ndermjet banoreve te vjeter kunder atyre. Aida i thote se kete gje e mori vesh nga Moza dhe rastesisht nga Adi. Sipas saj, ky pakt eshte bere pa dijenine e saj, duke e perjashtuar ate ne kete menyre. “Kjo do te thote se ata me quajne mua te ikur”- shprehet ajo.

Eltoni: “Dua qe fjala ime te hapet”
11/04/09 02:35

Eltoni eshte duke diskutuar me Aiden dhe Arin per debatin e Bjordit me Sorin. Ari shprehet se ajo qe tha Bjordi ishte shume e rende per te gjithe. Edhe Aida eshte dakord me kete ide. Eltoni u thote atyre se as njeri e as tjetri nuk kishin te drejte qe te kapeshin pas asaj fjale. Ai mendon se ne radhe te pare, Sorit nuk i lejohej te sillej ne ate forme sepse eshte me i madh se Bjordi e duhet t’i jape shembullin e mire. Ne kohen qe ata e diskutojne kete bisede, ne kuzhine ndodhet e dhe Adela qe i degjon. Ne momentin kur ajo largohet, Aida pyet Eltonin se perse e vazhdoi biseden apo per ta nxjerre ate keq sikur donte te shante Bjordin. Ajo mendon se Adela do te shkoje t’ua thote atyre keto gjera. Eltoni ia kthen se qellimi i tij ishte pikerisht ai qe ajo t’ua thoshte atyre dhe fjalet t’i shkojne vecanerisht Sorit. Aida vazhdon me idene e saj se ajo doli keq ne sy te asaj dhe te tjereve, duke mos harruar se ata kujtojne se ajo po mban anen e te rinjve.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

“Kane ndryshuar pozicionet”
11/04/09 09:45

Adi dhe Sori jane banoret e pare qe zgjohen nga gjumi. Ata pyesin njeri-tjetrin per naten e meparshme sepse nuk mbajne mend teresisht se cfare ka ndodhur. Sori thote se ka patur debate, por gjera te pergjithshme. Adi ngacmon Sorin se perse qendron afer portes se daljes dhe ai i pergjigjet se ndjehet ngrohte atje. Me pas Adi thote se prane krevatit te tij, ishte shtrire Arjoni dhe e pyet Sorin se perse ky ndryshim pozicionimi i banoreve. Sori ia kthen se ndoshta kane ndryshuar pozicionet dhe shton se eshte bere per te ndryshuar taktiken e lojes. “Te kete ndonje kurth ne xhiro?”- ben shaka ai dhe thote se kush do t’i beje gropen shokut, bie vete brenda. Ata qeshin me batutat e tyre.

“Kuptova shume mbreme”
11/04/09 10:30

Adi eshte i interesuar per te ditur se si shkoi nata e mbremshme, pasi ai nuk mban mend shume gjera. Ai thote se piu sepse ishte i stresuar dhe uron qe te mos kene bere asgje qe mund te kete qene jashte normales. Juna e qeteson se asgje e tille nuk ka ndodhur; vetem debate e diskutime dhe normalisht edhe pak fjale me shume. Adi tregon se mban mend situaten ne sallon, temen e debatit dhe lojen e unanimitetit qe u solli Vellai i Madh. Juna shprehet se e falenderoi Vellain e Madh per ate loje sepse ishte menyra me e mire qe te dilnin ne pah disa gjera qe nuk mund te dilnin ndryshe. Adi e pyet se cfare kuptoi ajo nga e gjithe kjo. Juna i pergjigjet se kuptoi se nuk ekziston grupi. Adi i thote se gjithnje e ka thene kete gje dhe se te gjithe bejne nje loje te rastesishme duke qene vetem. Juna thote se te tjeret u munduan qe t’i thoshin se grupi ekzistonte dhe ndjehet e lumtur qe nuk arriti te bente pjese ne ate lloj loje. “Nuk ka sesi te kete grupe, kur ne nxjerrim njeri-tjetrin nga loja”- thote ajo. Adi mendon se psikologjia e asaj loje ishte pikerisht qe ata te nxirrnin ne dukje xhelozine dhe egoizmin qe e mbajne perbrenda, ndersa Juna shton se aq shume vend kishin zene keto tek banoret, sa nuk arriten te kuptonin se si ishte loja. Ata fillojne te flasin per psikologjine qe mbarte ajo si loje.

“Eltoni i kupton mire situatat”
11/04/09 11:08

Dritani ende e kujton fjalen e Eltonit se ai tregohet hipokrit. Sori i thote qe te mos e vrase mendjen sepse ai shume gjera nuk i kupton e eshte i papjekur. Tani ia kthen se Eltoni nuk eshte adoleshent dhe ato qe thote apo degjon i kupton mire. Ai citon fjalet e tija se rendesi ka qe flasin, se per mire ,se per keq, nuk ka rendesi. Sori i thote se ai do flase keq per ta, por ama do flase mire per Aiden. Dritani flet edhe per naten e mbremshme dhe thote se te vetmet qe dolen keq nga kjo histori jane ai, Sori, Adela dhe Arjoni, te cilet nuk i perkrahen te rinjte. Sori i thote se te gjithe u nxituan mbreme, por me mire sepse keshtu kuptan shume gjera, sidomos per te rinjte.

Arjoni dhe Anjeza puthen
11/04/09 11:11

Arjoni dhe Anjeza nuk kane fjetur bashke si zakonisht. Pasi ngrihet, Arjoni shkon afer Anjezes. Ata qendrojne bashke ne krevat duke perkedhelur njeri-tjetrin gjate gjithe kohes. Ne nje moment, Arjoni e puth Anjezen ne buze. Ata vazhdojne te qendrojne ende shtrire dhe me pas puthen serish.

Adi kerkon falje
11/04/09 12:22

Anjeza i hedh nje fjale Adit se mbreme nuk eshte sjelle mire. Ai insiston qe ajo t’i tregoje se cfare ka ndodhur sepse ai nje pjese te darkes, kur kishte pire pak, nuk e mban mend. Anjeza i tregon se ai nuk ishte sjelle mire me Anin dhe i kishte thene se do ta hante me dhemb. Ajo i tregon se edhe fjalori qe kishte perdorur nuk ishte shume i mire. Afer tyre vjen edhe Ani dhe Adi e pyet nese e ka ofenduar vertete, por Ani i thote se ndodhi gjithcka si pasoje e lojes dhe se nuk kishte asgje se perse te shqetesohej. Adi thote se sot do t’i mbledhe banoret e do t’u kerkoje falje per sjelljen e tij. Ai thote se nuk pi, por kur pi, pija e ze. Anjeza i thote se nese nuk e mban pijen, atehere le te mos pije me.

“Dua te jem ne kete situate”
11/04/09 13:32

Duke qendruar ne kopesht Mimoza pyet Dritanin se si ndihej para spetaklit duke qene se ishte ne nominim. Dritani i thote :-“Nuk kam frike, por do me vinte keq te dal ne kete situate qe eshte krrjuar pasi dua te jem!” Ai i thote qe deshiron qe ajo te qendroje ne shtepi , dhe diskuton per keqkuptimin midis tyre. Dritani shprehet qe nuk kishte per qellim ta merziste. Ajo i thote qe nuk ishte merzitur me te, dhe shton:-“Uroj qe te qendrosh ne shtepi!” Dritani i thote qe nata e spetaklit do jete e veshtire.

“Ika une, ti ngelesh ketu”
11/04/09 14:23

Adelajda eshte e emocionuar per spetaklin dhe kete gje e ve re Dritani. Ai i thote:-“Mos e vrit mendjen! Ika une, ti ngelesh ketu!” Ajo ia kthen:-“Po si ngelem?!” Sipas tij dhe nese ai largohet ajo ka shoqerine e Mimozes dhe te Bjordit , por Adelajda nuk mendon si ai duke thene:-“Prap nuk eshte njesoj!” Sipas saj secili banor ka vendin e tij. Me to bashkohet dhe Anjeza. Adelajda i shpreh shqetesimin e saj ne lidhje me spetaklin. Anjeza i thote:-“Edhe une jam shume keq!”

Ari pelqen Mimozen
11/04/09 15:16

Qetsori dhe Ari duke qendruar ne kopesht diskutojne per Mimozen. Qetsori e pyet:-“Cfare thoshte Moza?” Ari i thote qe ajo nuk thote asgje. Sipas Qetsorit menyra per te folur me te eshte qe t`ia nxjerresh fjalet me grep, pasi dhe ai keshtu kishte vepruar. Ari thote:-“Me pelqen se eshte e bukur, dhe qesh. Keto jane cilesite qe duhet te kete nje femer per mua!” Qetsori i thote qe ai pelqen nga Mimoza faktin qe eshte shume kokeforte. Ari i thote qe ai i ka bezdi shoqet kokeforte. Qetsori ia kthen:-“Nuk ta keshilloj po e nise per shoqe!” Sipas Arit nuk i ka ai gjerat ne dore.

Juna:“S`kam hyre per leket!”
11/04/09 16:31

Adi diskuton me Junen ne lidhje me “Big Brother”. Ai thote qe gjithmone eshte bere pyetja “Perse hyre ne loje?” . Sipas tij te gjithe jane shprehur qe qellimi i tyre ka qene cmimi. Juna e kundershton duke thene:-“Une nuk kam hyre per leke!” Sipas saj cmimi eshte nje lloj stimuli per ta. Bisedes i bashkohet dhe Eltoni duke thene:-“Pse nuk e mendoni qe mund te kete nje stimul tjeter me te rendesishme se sa leku!” Juna i thote qe kjo ishte dhe mendimi i saj, dhe shton:-“Per mua kane vlere gjera shume me teper, dhe nuk jam futur per te njohur veten pasi e njoh shume mire!” Secili vjen me idene qe eshte nje sfide dhe duhet luajtur shprehet ajo. Ne kuzhine vjen dhe Qetsori. Adi e pyet:-“Ti do doje te ishe nje njeri i mire dhe i varfer, apo nje kavie e mire me 70mije euro?” Ai i thote qe do donte te ishte me mire nje kavie e mire me 70mije euro, pasi e ka provuar te jete nje njeri i mire dhe i varfer. Junes i pelqeu pergjigjja e Qetsorit pasi sipas saj ai arriti te dilte mire nga situata. Adi ia ben dhe Arit te njejten pyetje, por ketij te fundit nuk i pelqen krahasimi qe ka bere Adi. Qetsori ka nje tullumbac dhe perpiqet te acaroje Junen me te.Juna thote:-“Imagjino si do behet ai kur te humbi 70mije euroshin!” Te gjithe banoret acarohen nga loja e Qetsorit me tullumbacin.

Bjordi:“Sori duhet te me kerkoje falje!”
11/04/09 17:40

Adi, Bjordi dhe Adelajda diskutojne ne lidhje me debatin e Bjordit me Qetsorin. Adi e keshillon Bjordin qe te flasse me Qetsorin. Ai i thote qe duhet sqarohet per sensin fjaleve te perdorura nga ai. Bjordi nuk pranon qe te flase me te , dhe shton:-“Ai e di se me cfare kuptimi e kam thene , por i perdor fjalet si do vete!” Adeajda i thote Adit qe te njejten gje i kishte thene dhe ajo, por ai nuk e degjon. Bjordi thote:-“Te me kerkoje Qetsori falje mua , qe me beri presion !”

Adi keshillon Anin
11/04/09 18:33

Antonini diskuton me Adin ne lidhje me debatin duke thene qe nuk i pelqeu sjellja e Qetsorit. Adi mundohet te justifikoje sjelljen e Qetsorit me faktin qe banoret kishin pire. Adi e pyet Antoninin ne lidhje me nominimet. Ani shprehet se eshte i paqarte per arsyet qe duhet te jape, dhe i kerkon keshilla. Adi i thote qe nje arsye qe mund te jape eshte mosperputhja e karaktereve me banoret . Antonini i thote:-“Duhet te them dy emra.” Adi i thote qe ai thjesht mund ta keshilloje per arsyet , pasi eshte vendimi i tij se ke do zgjedhe per te nominuar. Antonini fillon te kujtoje disa nga arsyet qe kishte perdorur per te nominuar banoret. Sipas Adit ai mund t`i perdore serisht ato.

Adela:“Nuk dua qe te dalesh!”
11/04/09 19:39

Adelajda dhe Bjordi diskutojne se cfare do veshin ne spetakel. Biseda e tyre kalon tek nominimet. Ajo e pyet:-“Kush mendon se do dale?” Ai i thote qe ka pershtypjen qe mund te dale Tani. Adelajda merzitet, dhe shton:-“Per mua Tani eshte i rendesishem!” Bjordi i thote qe ai e kupton deshiren e saj qe mos te largohet Dritani. Bjordi diskuton per Anjezen dhe afrimin e saj me Arjonin. Adelajda thote:-“Gjerat qe lindin, lindin!” Bjordi ia kthen:-“Si ne te dy!” Sipas saj lidhja e Anjezes me Arjonin duket e shtirur, dhe shton:-“Duket sikur e kane bere vete!” Duke qendruar prane njeri-tjetrit ajo i thote qe nuk do qe ai te largohet dhe shton:-“Dua te iki Aida!” Adelajada i thote qe po e perjeton me shume se ai, nominimin e tij.

“Ishim nen efektin e lojes”
11/04/09 20:25

Banoret qendrojne ne kopesht duke diskutuar per debatin. Ato kujtojne momente nga debati. Adi thote:-“Ishim nen efektin e alkolit dhe te lojes!” Ai kujton fillimin e debatit qe u be per cmimin surprize. Adelajda i thote qe ideja e lojes ishte qe banoret duhej te binin te gjithe dakort per nje person. Adi e kundershton duke i thene qe nuk kishte pse te zgjidhej Ani, para banoreve te vjeter. Adelajda i thote qe nese do zgjidhej nje nga ato, banoret nuk do binin asnjehere dakort me njeri-tjetrin. Dritani mendonte qe banoret nuk do arrinin asnjehere te zgjidhnin nje person. Ato vazhdojne debatin per kete gje.

Bika:“Tani je me i miri!”
11/04/09 20:55

Republika eshte nje nga banoret e eleminuara. Ajo gjate spetaklit ka degjuar disa nga mendimet e banoreve per te. Per kete “Big Brother” i ka mundesuar perballjen me disa prej banoreve, por ajo ka refezuar te debatonte me ta duke thene: “Dua t`ia them kur te dalin!” Ajo shprehet se ishte e befasuar nga fjalet e Adit. Republika ka pershendetur banoret, dhe i ka thene Dritanit: -“Je me i miri!”

“Te kam xhan lepurushi im”
11/04/09 21:23

Ani ishte nje nga banoret per te cilin “Big Brother” kishte organizuar nje surprize. Ai gjate jeteses brenda ne shtepi ka folur per nje histori dashurie te cilen ai e ka perjetuar ne cdo cast. Gjate spetaklit eshte ndjekur nje klip ku Ani ka treguar per kete dashuri. Ai ka degjuar nje audiomesazh te vajzes se zemres se tij e cila ka shprehur:-“Te pres dhe te kam xhan lepurushi im!” Banoret jane gezuar nga surpriza e Anit, dhe Mimoza i ka thene :-“Na u martove!”

“Nuk zevendesoi dot rolin e babait”
11/04/09 21:33

Banoret gjate spetaklit jane perballur me disa pyetje nga opinionistet, te cilet nuk jane treguar shume dashamires . Arjani nje nga opinionistet ka pyetur Aiden ne lidhje me mardhenietn e saj me nje pjestar te familjes se saj. Ai tregon qe ajo me vellain e saj nuk kane mardhenie shume te mira dhe e pyet se pse ajo nuk flet per kete gje. Pyetjes se tij ajo i eshte pergjigjur:-“Nuk zevendesoi dot rolin e babait!” Banore te tjere te cilet u perballen pyetjeve te opinionisteve ishin Anjeza , Bjordi ,Mimoza dhe Dritani. Anjeza eshte pyetur ne lidhje me afrimin e saj me Arjonin, dhe pse kjo gje ndodhi pikerisht ne javen qe ajo ishte ne nominim. Ajo u pergjigj :-“E ndjeva dhe e bera! Do e beja edhe nese nuk do isha ne nominim!”

Surpriza per Qetsorin
11/04/09 22:11

Qetsori eshte nje nga banoret i cili ka shfaqur nje karakter te forte, por qe ne brendesi fsheh ndjeshmeri. Gjate spetaklit Qetsori ka ndjekur nje klip te bashkeshortes se tij ne klinike. Ai mori nje mesazh nga ajo qe femija qe ajo pret ishte nje vajze. Banoret i shprehin deshiren qe te jene ato qe te vendosin per emrin e saj. Por “Big Brother” nuk mbaroi ketu me surprizat per te. Qetsorit iu mundesua dhe nje takim me bashkeshorten e tij . Ai u emocionua shume nga ky takim.

Eleminim i dyfishte
11/04/09 23:03

“Big Brother” ka vendosur per nje eleminim te dyfishte. Banoret jane takuar me personat e kandiduar, dhe jane izoluar ne nje nga dhomat e gjumit. Mimoza dhe Dritani ishin dy personat qe rrezikonin te dilnin. Publiku ka vendosur qe banori qe duhet te lere shtepine e “Big Brother” duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70 mije euro te ishte Dritani. Mimoza kishte nje tjeter funksion ne eleminim e dyte. “Big Brother” kishte vendosur dy zarfe dhe ajo duhet te zgjidhte njerin nga to. Banoret duhet te perzgjidhnin se cilin banor deshironin te shpetonte nga dalja dhe kjo duhej bere ne menyre zinxhir. Kater personat qe dolen ne nominim ishin Ari, Juna, Ani dhe Eltoni. Publiku vendosi qe nga kater te nominuarit personi qe duhej te largohej te ishte Ani.

Supermarket ne shtepi
11/04/09 23:33

Buxheti i banoreve per kete jave eshte vetem 315 leke per banore. Por, Vellai i Madh, u dha atyre mundesine, me ane te nje surprize, te furnizoheshin falas me ushqime. Ne kampingun e shtepise ishte improvizuar nje market i vertete Euromax. Banoret duhej qe brenda nje kohe prej 2 minutash te merrnin cfare ushqimesh apo artikujsh te tjere te mundnin. Quhej i tyre cdo artikull qe arrihej te vendosej mbi tavolinen e kuzhines. Situata dhe veprimet e banoreve shkaktuan te qeshura te shumta, si tek ata vet, ashtu edhe tek publiku ne studio.

Te nominuarit e javes
11/04/09 23:55

Te gjithe banoret e shtepise kane bere nominimet perkatese, duke dhene emrat dhe motivacionet. Ne fund, te nominuar per javen ne vijim, rezultuan Aida, Qetsori, Arjoni dhe Adelajda. Te shtunen e ardhshme, njeri prej tyre, do te lere shtepine e Big Brother, duke hequr dore edhe nga cmimi prej 70 mije eurosh. Do te jete pikerisht publiku nga shtepia, ai qe do te vendose se kush do te largohet e kush jo.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Big Brother Albania 2, DAY 64, SUMMARY!

"I have come to challenge"
11/04/09 00.01

Eltonit for birthday celebrations, the people we have brought binge. They discuss with each other as RARELY ever. Juna Aad and continue to talk to make the game that is Big Brother. Aad says playfully that she has come to help him in the game. Then he says seriously that it has come to play her claiming to be the winner. Juna turn that it did not think the victory, just came for a challenge to yourself and others. She says no victory has not to be safe and should not carry that idea. Juna shows that has come to do a game its, show something of ourselves that others recognize the value to give a message that it forwards. She sees the coexistence in Big Brother as an experiment which was given the opportunity to participate, coming with the desire but no one has secured victory, but if he wins, would not reject the money. According to her, the public is that he decides to others. Aad explains that the purpose for which it has come, can not enter into the job if he or any other issue in the nomination because she has not managed yet to show them. He thinks about it all must play to achieve to make others that do not nominiojne. Juna turn that nomination did not fear because I know that will nominohet one day, even if it be this Saturday, or even to nominoje others.

Aad: "Soria does not play"
11/04/09 00.06

The discussion of Junes and Adit, continues to play is making Sorin. Juna says likes and respects his game, precisely for that purpose that he has put himself, to win first prize and money. Aad believes Sorin has no goal in itself. He says the game that is as Sorin gerrices or provokator, he uses himself, as used by others as kavie. Juna not think that anyone Sorin can make these things. Aad shows that there is an answer for Sorin, but that will give us time to go out, because at home, only for the sake of some situations that have been together, can not say. He says there are other residents who can deal with Sorin, who have bravely to give a direct reply to him.

The effects of alcohol and isolation
11/04/09 00:20

Residents discuss with each other for the consequences that this night was smoking alkooolit. Arjoni says that even though almost all drink the same amount, many of them said a word which is not normal to say. According Arjonit, it shows a decrease in vetkontroll. For Dritanin, better that it happened this way because we realized some of the things that people themselves will not allowed to accept in their eyes. Now some of Arjoni recalls that U Thant and the expressions for them are very offensive, believing that all people carry themselves with a high cultural level. Aida thinks the effects of alcohol or ndenjurit be isolated for two months, there is no importance because it happened, should not have happened. She thinks that all were taken ill and showed a shortage in control and in conversation. Now says in the first place, they lost evidence of that week because she was being asked to collaborate with one another to win it. Aida says bnashkepunuan not normally test in a week because they carry a credit to themselves, they have occurred at all times. Dritani says this happened only for something that did indulge; with Tony and Juna finally showed what they really felt for others.

"There are hypocrites, we kuptohemi"
11/04/09 00:25

Aida Dritani and discuss the term "hypocrisy" that Eltoni use for old people who do not want young people at home, but want each other. Dritani says it never has held secret opinion which for all residents. For it is not hypocrisy if he says in his eye that someone would not at home and those who have been with so far. Aida says that is not right that he says there will be young, but will be old because they are tired to play more. She thinks the real reason for the Dritanit said that it is not, but he wants to make the game precisely because the elderly have started to recognize and use in summer and plan a strategy against them. Dritani thinks that the elderly is the most difficult game because they have created their profile while. Aides say that he can not understand precisely who created the terrain to fight each other: the elderly who have two months of known or young people who come prepared and fresh out of that. Dritani adds that old people know and understand each other better: understand time during which the family passed away, merchandise understand, understand that letters had come to give the heart, while young people do not understand nothing of them.

"Expression mistakenly"
11/04/09 00:28

Anjeza criticizes June indicated that more errors during the debate on evidence, that all are "grains of budallenjve. Anjza says it with this entry, is not included all of what left this expression. According to her, she should have chosen another word that was not offensive, because it can not provide definition for such people because they do not recognize at all. For Anjezen, the term used was improper. Juna turn he was just a term used without evil, but that was a reaction to others. She says many of the residents were discussing without expressing a clear opinion on what you want to say. Juna adds that they should kapnin the essence of the game not to discuss things that had no relation to what should be discussed.

Bjordi: "Sorin did not realize the"
11/04/09 00:40

Adel says Bjordit that the error was brought to Sorin and if until now had spunk, today may have created animosity. She thinks you should not for a game, create relata with such people as hostility or hatred. Bjordi says no fault in the middle because something you said Sorin received another for the other rather than to ask for understanding, were opposed. "I told to myself, not for others" - he says. It shows that Sorin had told to not take in such a way, but I understand how it is said, while Sorin his return that he had realized as wanted.

Adel: "I fear for the outside"
11/04/09 00:50

Adel says, and she has begun to weary of it has no desire to deal with every situation, to clarify and understand them. She thinks that was a sort of effort to do things because there has not wanted to do or did they really wanted that. Adel has created the impression that all this pain, when out, have to be worse off. She says there is fear of how konceptohen its actions abroad. "With that seem to stay together, what do we do next and it makes me think that these are not real" - she says Bjordit. Bjordi explains the way they behave, because these are real conditions and situations are what they live at home, but adds that the outside will be the same.

Aida: "With the call to escape"
11/04/09 02:00

Aida tells the gold for the pact they made with the oldest residents of each other if that will have to choose to attack or nominated, they will elect new people. Ari and habitat qenka says pact made between the inhabitants of the old against them. Aida says this took upon by Moza and randomly by Aad. According to her, this pact is being done without the knowledge of her, by excluding it in this way. "This means that they left to call me" - she says.

Eltoni: "I want to open my word"
11/04/09 02:35

Eltoni is discussed with Eide and gold for debate Bjordit with Sorin. Ari says she was told Bjordi was very serious for everyone. Aida is also agreed with this idea. Eltoni tells them that neither one nor the other had no right to apprehended after that word. He thinks first, Sorin sillej not be allowed to form because it is greater than the Bjordi must give good example. At the time they discuss this conversation, is in the kitchen and Adel who listens. When she leaves, Aida Eltonin asks why the conversation continued to issue, or worse if it wanted to shante Bjordin. She thinks that will go to Adel tells them these things. Eltoni turn his aim was precisely to what he was saying those words to go and especially Sorin. Aida continues with its idea that it went bad in the eyes and others, not forgetting that they remember that it is holding the side of youth.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - --

"Positions have changed"
11/04/09 09:45

Aad and Sorin's first residents are waking up from sleep. They ask each other for the previous night because they do not entirely remember what has happened. Sorin says that there have been debates, but broad general. Aad Sorin why worry lies near the net out and he replies that it feels warm there. Aad then says at his bed, was lying Arjoni and Sorin asks why this change of positioning residents. Sorin turn that may have changed positions and adds that it is done to change the tactics of the game. "Have any trap in heat?" - And says he makes jokes about who would make gropen friend, falls within themselves. They laughed with their mot.

"Realized very late"
11/04/09 10:30

Aad is interested to know how the night went Last night, as he does not remembers much. He says that because piu was stresuar and congratulates you have not done anything that may have been outside normales. Juna's qeteson that nothing of such has not happened; only discussions and debates of the normally very few words. Aad shows that remembers the situation in porch, the theme of the debate and the game that brought unanimity Big Brother. Juna says brother thanked him for the game because it was the best way to break in highlighting some of the things that can not appear otherwise. Aad and asks what she understood by all this. Juna replies that it understood that there is no group. Aad says ever said this and that everyone makes an occasional game was only the. Juna says that others were munduan to say that the group exists and feels happy that do not participate in that kind of game. "There is no how to have groups, when we draw each other from the game" - she says. Aad believes psychology of what game was exactly the issue that they apparently xhelozine and egoizmin that keep inside, and Juna adds that the country had so much to these busy people, it failed to understand how the game was. They begin to talk about psychology as it was mbarte game.

"Eltoni understands the situation better"
11/04/09 11:08

Dritani still remembers the word that he indicated Eltonit hypocrite. Sorin says not to puzzle over many things because he does not understand is the raw. Now turn that is not Eltoni teenager and says or hears that they understand better. He quoted his words that you speak is important, for the better, for that bad, does not matter. Sorin says he will speak ill of them, but will speak well of Ama Eide. Dritani speaks well for the night Last night, and says only that emerged from this history are bad he Sorin, Adel and Arjoni, which is not supported youth. Sorin says all evening was rushed, but better because kuptan so much, especially for young people.

Arjoni and Anjeza puthen
11/04/09 11:11

Arjoni and Anjeza have not slept together as usual. Once established, Arjoni goes near Anjezes. They stay together in the bed caressing each other at all times. At one point, Arjoni the lip in Anjezen lips. They continue to stay still and then extended again puthen.

Aad asks forgiveness
11/04/09 12:22

Anjeza pour Adit a word that is not bringing good evening. He insists that she tell what happened because he a part of darkes, when Piraeus was little, do not remembers. Anjeza shows that he was not good to bring Anin and had said he would eat with pain. It shows that the dictionary that was used was not very good. Ani even comes close to them and ask if the Aad has really offended, but Ani says everything happened as a result of that game and he had nothing that worried why. Aad says today will be to raise the people to ask forgiveness for his conduct. He says he does not drink, but when you drink, the voice pija. Anjeza says if you do not hold drink, do not let the drink.

"I want to be in this situation"
11/04/09 13:32

Standing at garden Dritanin Mimoza asks how feel spetaklit Since the first was in the nomination. Dritani says: - "I have no fear, but he regretted to emerge with this situation that is krrjuar because I want to be!" He says that she wants to stay at home, and discusses the misunderstanding between them. Dritani states that had not intended to merziste. She says that was not bored with, and adds: - "wish to stay at home!" Dritani of that night spetaklit will be difficult.

"I Ika, you remain here"
11/04/09 14:23

Adelajda is emocionuar for spetaklin and this puts the new Dritani. He says: - "Do not mind Killed! Ika I, to remain here! "She turn: -" But how ngelem? According to him if he leaves and she has the society Mimozes and Bjordit, but not as he Adelajda saying: - "Again it is not same "According to her, each resident has his country. Anjeza and join them. Adelajda of voices its concern regarding the spetaklin. Anjeza says: - "And I am very bad!"

Ari Mimozen am
11/04/09 15:16

Ari Qetsori and standing at garden Mimozen discuss. Qetsori and asks: - "Moza said What?" Ari says that it does not mean nothing. According Qetsorit ways to talk with is that it be hooked out with words, and after he had acted thus. Ari says: - "Me pelqen that is beautiful, and laughing. These requirements are that there must be a woman for me "he says of Qetsori am from Mimoza fact that is very stubborn. Ari says that he has friends officiousness stubborn. Qetsori turn: - "There is to advise the wife leaves for!" According gold has not hand things in it.

Juna: "S` I entered for leke!
11/04/09 16:31

Aad discusses with June in connection with the "Big Brother". He always says that question has become "Why entering the game?". According to him are all expressed that their goal has been price. Juna's objects, saying: - "I do not have access to leke!" According to its price is a kind of incentive for them. Eltoni and join the conversation by saying: - "Why do not you think there may be a stimulus to other important than lek!" Juna says that it was her opinion, and adds: - "For me things have value much more, and am not known to introduce himself as very well know! "Everyone comes with the idea that is a challenge and says it should play. In the kitchen and comes Qetsori. Aad and asks: - "You will take to wast a good man and poor, or a good kavie with 70mije euros?" He says that would be better like a good kavie with 70mije euros, as has proved to be a man of good and poor. Junes's like all replies Qetsorit because according to her, he managed to emerge from the situation better. Aad it is gold and the same question, but the latter does not compare am has Aad. Qetsori has a balloon and tries to sharpen the June te.Juna says: - "Imagjino as would occur when he lost 70mije euroshin! Acarohen all residents from the game Qetsorit with tullumbacin.

Bjordi: Sorin must ask the forgiveness!
11/04/09 17:40

Aad, Bjordi and Adelajda discuss in relation to dispute Bjordit with Qetsorin. Aad's is advising Bjordin to flasse with Qetsorin. He says that should be clarified for the sense of words he used. Bjordi refuses to speak of, and adds: - "He knows the meaning of what I have said, but will use the words themselves! Adeajda of Adit says that the same thing and she had told, but he not hears. Bjordi says: - "To ask Qetsori forgiveness with me, that made the pressure!"

Aad advises Anin
11/04/09 18:33

Antonini discusses with Adin in relation to the debate saying do not like bringing Qetsorit. Aad tries to justify bringing Qetsorit with the fact that residents had Piraeus. Aad the Antoninin ask in relation to nominations. Ani says it is unclear for reasons that should provide, and requesting advice. Aad's a reason that could make the character mosperputhja with residents. Antonini says: - "I have to say two names." Aad says that he simply can advise reasons, as is his decision that you will choose to nominee. Antonini begins to recall some of the reasons that were used to nominated residents. According Adit it may be use them again.

Adel: "I do not want to dalesh!
11/04/09 19:39

Adelajda and Bjordi discuss what we will wear spetakel. Conversation passes to their nominations. She asks: - "Who would think that brought?" He says that the impression may be now. Adelajda bored, and adds: - "For me now is very important! Bjordi says he realizes that her wish not to leave Dritani. Bjordi discusses approaches for Anjezen and its Arjonin. Adelajda says: - "Things that arise, arise!" Bjordi turn: - "As in both!" According to her connection with Arjonin seems Anjezes ostensible, and adds: - "It seems that have made them!" Standing near each other it says that he will not leave, and adds: - "I want to leave Aida!" Adelajada of that is experiencing more than he, his nomination.

"We were under the effect of the game"
11/04/09 20:25

People stay in the garden discussing the debate. They remember the moments of the debate. Aad says: - "We were under the effects of alcohol and the game!" He recalls the beginning of the debate became a surprise for the price. Adelajda the idea that the game was that people should all agree to fall for a person. Aad rejects saying that was not resolved because of Ani, the first inhabitants of the old. The Adelajda says if elected one of them will, people will not fall never agree with each other. Dritani thought that people would not choose to never reach a person. They continue to debate this.

Bika: "Now you are the best!"
11/04/09 20:55

Republic is one of the people eliminated. She has heard during spetaklit some thoughts for the residents. For this "Big Brother" is available face some of the inhabitants, but it has refezuar to debate with them, saying: "I` t say when the stem! "She said she was surprised by the words of Adit. Republic has welcomed residents and Dritanit has said: - "You're the best!"

"To have my soul lepurushi"
11/04/09 21:23

Ani was one of the people for whom "Big Brother" had organized a surprise. He long life within the home has spoken for a love story which he has experienced in every moment. During spetaklit is pursuing a klip where Ani has shown love for this. He has heard a audiomesazh daughter that his heart, which has expressed: - "I have to wait and lepurushi my soul!" Surprises residents are enjoyed by the Anita, and Mimoza has said: - "We were martove!

"No dot replaced the role of father"
11/04/09 21:33

Residents during spetaklit have faced some questions from opinionistet, who are not shown very well. Arjani a opinionistet Eide asked in relation to its mardhenietn with a member of her family. He shows it with her brother does not have very good relations and asks why she does not speak for this. His question she replied: - "No dot replaced the role of the father!" Other residents who were facing questions of opinionisteve were Anjeza, Bjordi, and Mimoza Dritani. Anjeza is questioned in connection with the approach of its Arjonin, and why this happened in the week that she was in nomination. She replied: - "I felt and made! Beja will not even if I was in the nomination! "

Surprises for Qetsorin
11/04/09 22:11

Qetsori is one of the people who has shown a strong character, but that we hide inside sensitivity. During spetaklit Qetsori a klip has followed his wife to the clinic. He received a message from what she expects that the child was a girl. Express wish of the people to be those who decide on its name. But "Big Brother" did not end with surprise to be here. Qetsorit was possible and a meeting with his wife. He was emocionua More from this meeting.

Eleminim double
11/04/09 23:03

"Big Brother" has a double eleminim. Residents have been meeting with people running, and are isolated in a room sleeping. Mimoza and Dritani were two persons who come to harm. The public has decided that the resident must leave the home of "Big Brother" finally losing the possibility to win 70 thousand euros was Dritani. Mimoza had another function in the second eleminim. "Big Brother" two envelope and had decided she must choose one of them. Residents must select which residents want to save and exit from it should do so chain. Four individuals that emerged in nomination were Ari, Juna, Ani and Eltoni. The public decided that the four nominees to the person who should be leaving Ani.

Supermarket at home
11/04/09 23:33

Budget for the residents this week is only 315 leke resident. But, Big Brother, gave them the opportunity, through a surprise, the furnizoheshin free food. We improvised campsite Station was a real market of Euromax. Residents who had within a time of 2 minutes to get whatever food or other articles able. Called them each article was reached based on the kitchen table. Situation and actions of the inhabitants of laughter caused numerous, as to them its also in the studio to the public.

Nominees of the week
11/04/09 23:55

All household nominations have made relevant, giving names and motivacionet. In the end, the nominee for the following week, resulted Aida, Qetsori, Arjoni and Adelajda. Next Saturday, one of them would leave the Big Brother house, removing the hand from the price of 70 thousand euros. Will be exactly the public from the house, he will decide who will leave and who not.
]]

Friday, 10 April 2009

Kosovare Hasi Gjurmeve Te Babait!

KENGA ME E RE
Kosovare Hasi: "Zjarr ne mes nesh"

Kosovare HasiKengetarja e re ne skenen tone muzikore, Kosovare Hasi, ka shume vizione per te ardhmen, ndonese kenga eshte profesioni i saj qe e pelqen me se shumti. Dite me pare ajo promovoi kengen me te re, te titulluar “Zjarr ne mes nesh” (kliko per ta shiquar). Tekstin e kenges e ka bere Ilir Shaqiri, ndersa eshte kompozuar nga Korab Shaqiri. Kosovarja ndjehet e lumtur me lansimin e kenges dhe thote se ka shume vullnet per te punuar me kenge te reja. “Ndjehem e lumtur qe arrita ta lansoje nje kenge te mire, te cilen besoj se publiku eshte duke e pelqyer. Une parapelqej qe kenget e mia te jene origjinale, te kene vlera dhe te adhurohen ne opinion,” shprehet ajo per “Kosoven Sot”. Kosovarja premton se edhe ne te ardhmen do te realizoje kenge qe do te kene vlera. Ajo do te nise punen edhe per kenge te tjera, e ne te ardhmen edhe nje album. “Nuk mund te caktoj nje afat kohor se kur do te realizoj albumin tim, por shpresoj se do te realizoj sa me shpejt te jete e mundur,” thote ajo. Planet e saj jane te shumta per te ardhmen, por shpreson qe gradualisht te arrije dhe t’i realizoje. /k.bajrami/kosova sot/10.04.09/

Videoja e promovimit te klipit, "Zhurma Show" Zico TV

- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. hej... shume e forte kjo "normalitikisht" e Kosovares, shiqo intervisten kah fundi.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: zanfina ismajli, ilir shaqiri, skender hasi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Newest song
Kosovare Hasi "Fire between us"

The new singer in our music scene, Kosovare Hasi, has many visions for the future, although singing is profession of hers that she likes most. Day before she promoted the new song, entitled "Fire between us." Text of the song has made Ilir Shaqiri, and is composed by Korab Shaqiri. Kosovarja feel happy with the launch of the song and says it has more willingness to work with new songs. "I feel happy that I arrived lansoje a song better, which believe that the public is favored. I prefer that my kenge be original, have value and we adhurohen outlook, "she says to" Kosova Sot ". Kosovarja promises that in the future will achieve kenge that will have value. She will start work for other songs, and in the future as an album. "You can not set a timetable when it will come to my album, but I hope that will come as soon as possible," she says. Its plans are for many the future, but hopes to gradually achieve and attain.
]]

Adela, Fetare Apo Gace e Mbuluar?

Adela, fetare apo thengjill i mbuluar?

Bjordi dhe AdelaMe sa duket, "lojerat" e Adelajdes, nuk kane fund. Sic shohim nga keto foto, "komplekset" per ekspozimin e pjeseve intime te trupit, i paskan ikur (besoj te gjithe e mbani mend qe banoret humben proven e javes qe kaloi dhe nje nga arsyet ishte dhe mospranimi i Adeles dhe Bikes per t'u zhveshur).

Si arsye te atij veprimi Adela ka thene se nuk donte te ekspozohej para te tjereve, dhe se te njejten gje bente edhe ne plazh, dhe se kjo kishte bente me bindjet e saj fetare. Shumekush u habit sedi bindjet fetare, nuk e ndalojne nje vajze te puthet, ama e ndalokan te zhvishet me rroba banje (!).

Dhe Adela nuk i zhgenjeu te habiturit. Pak ore pas "turpit" per tu zhveshur, ajo jo vetem qe eshte "ekspozuar", por ashtu gjysme e zhveshur, e ka lene veten te perkedhelet me Bjordin, ne rrezet e diellit.

Ndoshta besimi Adeles nuk i lejon as te pije cigaren, por ja qe dhe ketij tundimi nuk i ka rezistuar dot. E ka pire cigaren goca qe cke me ate pune. Kete veprim nuk kane lene pa e komentuar banoret e tjere, njeri prej te cileve ka perdorur shprehjen, "pi macja uthull".

Ai qe eshte ne qender te tekave dhe kapriciove te Adeles, eshte Bjordi, i cili edhe pse disa jave me pare u duk se do "mbante qendrim", u lekund ne vendimin e tij. Ata kane biseduar per nominimet, dhe kesaj jave Bjordi eshte nje prej te nominuarve. Gjate kesaj bisede, Bjordi e ka pyetur se cfare do beje ajo ne rast se ai del, do te dale bashke me te apo jo, dhe Adela eshte menduar dhe i eshte pergjigjur se ai nuk ka per te dale.

Ej, cfare diplomateje. Ia kaloi dhe Lul Bashes. Por, nuk mbaron me kaq "diplomacia" e Adeles!! Per te nxjerre nga loja kundershtaren e saj me te forte, Aiden, ajo po perdor me se miri Bjordin, te cilit i ka thene me inat se do donte qe te dilte Aida, keshtu do te ishte rehat.

Adela mendon se per sa kohe ajo nuk ka dale, as ai nuk ka per te dale. "Do te te shoqeroj deri ne fund, nuk kam c'te bej",- i thote Bjordi, Adeles, me ke marre tre muaj kohe",- perfundon ai. Ndersa Adela ngrihet dhe e puth e kenaqur. E njejta Adele qe ne shume raste, kur Bjordi afrohet ta puthe, nuk pranon (!).

E ndersa diskutojne dhe per famen dhe fansat qe mund te kene krijuar jashte, Adela shprehet se do t'i behet shume qejfi qe Bjordi te kete fansa dhe kurrsesi nuk do te behej xheloze. Ndryshe shprehet Bjordi, "kavalieri i dashuruar", i cili thote se ka per t'i larguar te gjithe fansat qe mund t'i afrohen asaj.

"Djali i vogel" ka rene koke e kembe brenda? Keshtu duket sepse planet e tij kane shkuar shume larg. Kete jave ai ka folur per planin qe kishte per te ikur me pushime bashke me Adelen, sapo ai te dilte qe aty. Plan, te cilit, Adela i eshte pergjigjur: "nuk e di cfare do bej, megjithate nje ide e kam".

Kjo pergjigje e ka irrituar Bjordin, i cili i ka vene ne pah Adeles karakterin e saj jo te qendrueshem, duke i sjelle si shembull rastin e rrobave te banjes, kur tha nuk i vesh, dhe me pas i veshi. Eh, more Bjordi, c'te ka gjet! Sa i pelqeka Adeles, loja "dallandyshe, ktheje ndryshe"! /shekulli/10.04.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: adelaida adelajda xhamani biord bjordi mezini
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Adel, religious or cinder covered?

Apparently, "games" of Adelajdes, did not end. As we see from these pictures, "complexes" for the exposure of intimate body parts, the paskan left (I believe all remember that people have lost proof of that week and spent one of the reasons was the rejection of Adeles to and Bikes nude).

As a reason of that action Adel said he did not want to ekspozohej before others, and that the same was in the beach, and that it had made with her religious beliefs. Surprise sedi were many religious beliefs, does not prevent a girl to kiss, and Ama ndalokan to zhvishet with swimsuit (!).

And Adel habiturit not be disappointed. Few hours after the "shame" to be naked, she not only is "exposed", but also half naked, has left himself with a spoon Bjordin in sunlight.

Perhaps Adeles faith does not allow to drink or tobacco, but it was and this has not resisted the temptation dot. And cigarette goca Piraeus cke that work with it. This action did not leave without commenting on other people, each of whom has used the expression "cat drink vinegar.

He is at the center of tekave and kapriciove to Adeles is Bjordi, who although a few weeks ago seemed to be "keep stay", the rock in his decision. They have talked for nominations, and this week Bjordi is one of the nominuarve. During this conversation, Bjordi and asked what she would do if he del, would come with or not, and Adel is thought and answered that he does not have to appear.

Hello, what diplomateje. It passed and Lul Basha. But not so ends with "diplomacy" of Adeles! To draw from the game with its rival firm, Eide, it is best used Bjordin, who said testily that he would like to appear Aida, so be comfortable.

Adel thinks as long as it has not brought, nor has he failed to appear. "You will accompany us until the end, I do not what to do," - says Bjordi, Adeles, you have to take three months time ", - he concludes. While Adel established and osculate satisfied. The same was in Adel many cases, when Bjordi approaches to kiss, does not accept (!).

And while discussing and fame and fans that may have created outside, Adel says will become more convivial Bjordi that have fans and never would be jealous. Unlike Bjordi says, "kavalieri loving", which says it has to be left to all fans that can match it.

"Small boy" dropped head over heels in? So apparently because his plans have gone far away. This week he has spoken to that plan had to leave on vacation together with Adelen, just that he appears there. Plan, which, Adel has responded: "I do not know what will do, however I have an idea."

This response has frustrated Bjordin, which has highlighted her character Adeles not sustainable, while bringing as example the case of clothing to bath, when told not agree, and then the ears. Eh, more Bjordi, has found whatever! How pelqeka Adeles, the game "dallandyshe, otherwise return"!
]]

Bika ne Karaoke, i Kalon Merzia!

Bika Big Brother Albania 2
/photo magic4karaoke/

Pas daljes nga BB, Republika, ne karaoke

Republika mund te mos e kete menduar se do te jete ndonjehere ne karaoke, por ja; ate qe ta ben shoqeria, nuk ta ben as perendia... Pas daljes nga shtepia e Big Brother-it, Bika, tashme "VIP", e gjen veten ne ambiente ku kendohet e kercehet, se bashku me ish-banoret e tjere te shtepise. Pas qarjes dhe perjetimit jo te mire emocional per largimin nga shtepia, ate e shikon me te lumtur dhe me te qeshur se kurre, duke kenduar e hedhur valle... Vajza nga Lazarati i Gjirokastres, e etiketuar per nje karakter te forte dhe te vendosur, ka qene prane e prane me Zhuljeten, se ciles ia kishte thene "cope" se nuk e duronte dot per natyren e saj shume femerore. Madje, e thene ndryshe, per te ajo ishte si "Mbreteresha mbi bizele". Kjo ishte edhe fakti qe dy vajzat paten nje minidebat me njera-tjetren ne studio, pas daljes nga shtepia. Zhuljeta i vuri ne dukje qe Republika nuk kishte asgje te perbashket me te dhe se ishte shume larg te qenit femer, ndersa nga ana tjeter, ajo e quajti ate si nje femer shume delikate dhe, sipas saj, femer mund te ndihesh edhe me sjellje te tjera dhe jo te jesh "e keputur" si ti, i eshte drejtuar ajo Zhuljetes. Pas mbylljes se programit, ata te gjithe se bashku kane festuar, por ne foto vihet re se Zhuljeta dhe Republika qendrojne larg njera-tjetres. Pas momentit kur i komunikuan se duhet te linte shtepine dhe te hiqte perfundimisht dore nga endrra per te fituar 70 mije euro, duket se i ka kaluar shume shpejt merzitja. Buzeqeshja ne cdo foto, nuk te lejon te dyshosh ndryshe, madje kete buzeqeshje ia kane shtuar me shume klientet e tjere te karaokes, te cilet therrisnin 'me sa kishin ne koke' emrin e Bikes. Do te ishte mire qe Republika t'ia merrte ndonje labce..., pasi mund te ishte i vetmi moment aty, ne te cilin do te ishte vetvetja. /shekulli/09.04.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: republika kasmahu
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

After exit from the Big Brother, Republika in karaoke

Republic may not have thought that sometimes we will be karaoke, but it; what makes them friends, it does not even heaven ... After exit from the Big Brother house it, Bika, current "VIP", finds itself in environments where kendohet of kercehet, along with other former residents of the house. After experiencing qarjes and not good for emotional removal from home, it sees the happiness and laughter than ever, singing and dancing cast ... Girl from Lazarati of Gjirokastra, a character labeled the strong and determined, has been at the at the Zhuljeten, which it had said "PIECE" that cannot stand the nature of its very feminine. Furthermore, unlike the said, for she was as "Queen of peas." It was the fact that two girls had a minidebat with each other in the studio, after exit from the house. Zhuljeta the Republic noted that he had nothing in common with and it was far from being female, while on the other hand, she described it as a very delicate and female, according to her, the female may feel with the behavior other and not to be "tired of" you, it is directed Zhuljetes. After closing the program, they are all together celebrating, but we note that the picture Zhuljeta Republic and stay away from each other. After that moment when komunikuan must leave home and to finally lift up the dream to earn 70 thousand euros, seems to have spent more quickly upset. Smile in every picture, not to allow the dyshosh differently, even the smile we have added more customers other karaokes, who shouted 'as we had headache' Bikes name. That would be good to get a Republic ... labce, as may be the only moment there, which would be self.
]]

Big Brother Albania 2: Dita 63, Permbledhje!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 63, PERMBLEDHJE!

Pjesa 1


Pjesa 2


“Une jam shume tolerante!”
10/04/09 00:00

“Une jam shume tolerante!”- ka thene Juna duke biseduar me Arjonin. Ajo ka shtuar se ishte shume e lumtur per kete, sepse te qenit tolerante, ishte nje menyre mjaft e mire jo veem per te mbrojtur veten dhe nervat e veta, por edhe per te fituar respektin e te tjereve. Per te dhene nje kuader me te plote te personalitetit te vet, Juna ka shtuar se ishte po aq e qete sa dhe impulsive e po ashtu dy tipare te tjera qe e karakterizonin, qe ajo te vetja i vleresonte si te lindura, ishin pozitiviteti dhe miresia. “Une kam vendin tim ne kete bote dhe nuk dua e nuk mund t’i bej keq njeriu!” – ka thene ajo.

“Thelbi im eshte pozitiviteti!”
10/04/09 00:00

Duke treguar per personalitetin e vet, Arjoni ka thene se thelbi i karakterit te tij, ishte pozitiviteti. “Nese mund te them se kam nje virtyt, ky eshte virtyti im!”- ka thene ai. Arjoni ka shpjeguar se nje nga “motot” e tij ne jete, ne kendveshtrimin e gjerave apo njerezve e marredhenieve me ta, ishte “Mos mendo kurre qe ta ka per keq!”. Ai tha se si rezultat i kesaj ishte zhgenjyer shpeshhere. “Por kam gjithmone kenaqesine e te dhenit te nje shansi!”- ka thene Arjoni dhe ka shtuar se pavaresisht perpjekjeve per ta fshehur shpeshhere kete ane te tij apo sedres, qe tek ai ishte shume e zhvilluar, ai perpiqej qe nerezit t’i shihte me pozitivitet dhe jo me negativitet. Arjoni ka treguar se te tjeret, qe kur ishte i vogel, nisur nga pamja e jashtme e tij e sidomos e syve apo veshtrimit, i thoshin se ishte dinak dhe kjo e kishte shtyre ate, te ishte edhe i tille.

“Jepi pak kohe Adeles!”
10/04/09 01:06

Bjordi, duke diskutuar me Arin ne lidhje me Adelajden, i ka thene se deshira per te ndryshuar, tek ajo, ishte shume e madhe. Ari e ka pranuar kete, por ka shtuar se ajo kurre nuk do te hiqte dore nga komplekset e veta apo nga posesiviteti. “Njeriu nuk mund te thote gjithmone “keshtu jam une dhe nuk mund te ndryshoj”!”- ka thene Ari. “Duhet t’i lesh pak kohe dhe ta njohesh!” – i ka thene atij, Bjordi. Ari i eshte pergjigjur, se ne nje pozite tjeter, jashte, Adela ishte tipi i personit qe e lodhte jashte mase. “Une nuk duroj dot keshtu!” – ka thene ai. “Imagjino une, - i ka thene Bjordi, - qe vij nga nje tjeter bote dhe nuk e dija qe ekzistonin keta njerez!”. Ai ka shtuar se nuk e kishte menduar kurre qe mund te kishte nje njeri qe nuk pranonte te dilte me rroba banje. “Kjo eshte kontradikta e madhe! – ka thene Ari, - nje njeri qe s’pranon te dale me rroba banje, hyn ne Big Brother!”.

“Adelajda ka nevoje te ndryshoje!”
10/04/09 02:23

Ari ka thene se Adelajda ka nevoje te ndryshoje. Sipas tij, kjo duket ne temat qe ajo zgjedh per debat. “Ajo kujton se ne vijme nga mali!”- ka thene ai. Ari ka thene se Adela ka nje deshire te jashtezakonshme per te njohur njerez te rinj e per te nisur nje jete te re, por nga ana tjeter nuk toleron. “Ose rri tek realiteti qe ke, ose nese po shkon drejt nje realiteti tjeter, mos thuaj “une keshtu jam”!”- ka thene ai.

Djemte flasin per martesen
10/04/09 02:44

Duke biseduar ne dhomen e gjumit te djemve, Adi eshte shprehur se nese pas daljes nga Big Brother, gjerat do te shkonin mire per te, pra nese do te kishte ndonje oferte apo do te gjente ndonje pune te mire, atehere do ta kishte me te lehte te vendoste per t’u martuar. “Eshte e veshtire!” – i ka thene Qetsori, ne lidhje me vendimin per t’u martuar dhe gjerat qe te duhen para se ta besh. “Jo, nuk eshte dhe aq e veshtire kur i ke disa gjera te rregulluara!”- i ka thene ai. Ndersa Dritani ka thene se dy apo tre muajsh, pas daljesh nga shtepia, do te martohej.

“Prezanto Arjonin qe je!”

“Prezanto Arjonin qe je!” – i ka thene Aida Arjonit, ndersa bisedonin ne banjen e shtepise. Ajo ka shtuar se ai nuk ishte nje njeri qe donte t’i sulmonte te tjeret e as nje njeri qe kishte frike ta bente. Por, sipas saj, imazhi qe ai po krijonte, ishte i kunderti. Ajo i ka thene gjithashtu se ai nuk kishte pse bashkohej ne sulmet e te tjereve, kundrejt dikujt. “Te gjithe kundra njerit!” – ka thene Aida, disi edhe me ironi. Sipas asaj, kjo taktike ishte e atyre personave, qe nuk dinin te bisedonin normalisht, apo aq ishte kapaciteti i tyre dhe per mendimin e Aides, Arjoni nuk perfshihej ne kete kategori. Sipas Aides, intrigat qe po ndodhin ne shtepine e Big Brother u ngjajne intrigave te nje telenovele.

“C’me duhen dy Adelajde?!”
10/04/09 03:00

Aida dhe Arjoni kane diskutuar serish, por kesaj here per Mimozen dhe sulmet qe ajo kishte patur nga banoret e shtepise e kryesisht nga Dritani. Sipas Aides, kjo nuk ishte e drejte dhe po te perseritej ajo do ta merrte Mozen ne mbrojtje. Arjoni i ka thene se nuk aspak dakord me kete gje. “Pse Moza nuk duhet te kete sulme nga banoret e tjere te shtepise?” – i ka thene ai. “Pse te kete?!” – i eshte pergjigjur me nje tjeter pyetje ajo, pyetjes se Arjonit. Sipas Aides, Mimoza ishte ne Big Brother per te perfaqesuar nje femer te moshes se saj, qe kishte bere jeten e saj. Aida ka thene se ate moshe, kur je rritur nen kujdesin e prinderve, ishte mese normale te mos ishe perballur me ato probleme qe banoret e tjere ishin hasur ne jete. E po ashtu, sipas saj, ishte po aq normale, qe nje vajze ne moshen e Mimozes, te merrej me thonjte apo floket. “Nese Mimoza do te ishte ketu per te perfaqesuar nje 19 vjecare qe mendon si 30, do te ndryshonte puna!” – ka thene ajo. Vec kesaj Aida ka thene se Mimozes nuk i mungonte aspak inteligjenca. Arjoni i ka thene se ishte mese dakord me menyren sesi i parashtroi ajo gjerat, por e pyeti nese ajo do te ishte me teper dakord te dilte nga shtepia Moza apo Bjordi. Sipas Aides, Bjordi influencohej me teper se c’duhej, “ishte leva e nje tjetri”. Kjo, sipas Arjonit, sepse ai nuk kishte kapacitetin e duhur. “Atehere c’me duhen mua dy Adelajde?!” – i ka thene Aida. Ajo ka shtuar me pas se si Bjordi, si Adelajda, benin ate qe vendoste Dritani. “Po tre Dritana, c’me duhen?!” – ka thene ajo.

Moza:”Askush nuk ma ka fituar zemren”
10/04/09 03:17

Arjoni pyet Mozen se cfare ka ai person qe mund t’i kete fituar zemren, me shume se ai. Moza i pergjigjet se deri tani askush nuk ia ka fituar zemren dhe se do jete e veshtire per kedo kjo gje. Arjoni fillon ta shohe drejt e ne sy me admirim, duke e vene ate pak ne siklet. Arjoni e sqaron Mozen se thjesht po bejne nje bisede, pa patur asnje qellim, per aq kohe sa ajo nuk do. Ai e pyet se cfare ka kuptuar ajo nga ai dhe Moza ia kthen se i duket nje tip i dashur dhe inteligjent. Arjoni insiston se duke u vleresuar ne kete menyre prej saj, perse nuk ka arritur qe ta beje per vete. Aida, qe gjendet prane tyre, i thote Arjonit se keto biseda mund ta vene Mozen ne siklet, por Moza ia kthen se ai nuk e ve aspak ne siklet. Arjoni thote se i pelqen te beje pyetje te tilla, duke u munduar ta vere tjetren ne siklet, aq me teper kur ajo nuk e pranon. Moza shprehet se ai eshte djale shume i mire dhe se ajo ka simpati per te, por kaq. Aida e keshillon Arjonin, qe duke ndryshuar pak qendrimin kundrejt Mozes, ai mund te arrije te kuptoje shume prej saj, por me sjelljen e tij prej indiferenti, eshte ne kete pike ku eshte. Arjoni ia kthen se nuk mund ta modifikoje sjelljen e tij sepse i pelqen kjo sjellje qe ben.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

“Do ta cojme deri ne fund!”
10/04/09 10:38

Te paret qe jane zgjuar kete mengjes jane Sori dhe Tani. Te dy duken pak te menduar per lojen dhe per ardhjen e te rinjve, por qe mundohen ta kalojne duke bere biseda te ndryshme qe iu mblidhen serish ne piken e pare. Sori tregon se dhe Juna, dhe Ari e kishin me qejf temen per debat, per t’u njohur me ta, ndersa Toni jo. Tani i thote se ai ashtu e sheh te arsyeshme, por Sori ia kthen se duhet ta kundershtoje Eltonin sepse e ka per detyre. Ata, duke shijuar kafen prane pishines, nen rrezet e diellit, vazhdojne te bisedojne serish per lojen e te rinjve qe po u pengojne lojen atyre, por kete bisede e bejne me batuta filmash e duke i personifikuar banoret e rinj si gjermane qe erdhen i pushtuan. “Po u kryqezuan me rrugen tone, duhet te kemi kujdes se gjermani te vret”- thote Sori per ta. Ai pyet Tanin nese eshte ende dakord per planin qe bene nje dite me pare, per sjelljen ndaj te rinjve gjate javes qe vjen. Dritani ia kthen se nese do te jete ende, normalisht qe eshte dakord dhe se ato qe menduan, do t’i vene ne zbatim. Sori thekson se edhe nese nuk do te jete ne nominim, ai do ta coje deri ne fund fjalen e dhene dhe shton se nuk mund te qendroje me pasiv, pa u ngacmuar me te tjeret. Dritani ia kthen se nominimi nuk ka rendesi sepse loja duhet bere njesoj, si te jesh e si te mos jesh ne nominim.

“Duhet te jemi te kujdesshem!”
10/04/09 10:44

Ata vazhdojne te flasin per sjelljen kur je ne nominim. Sori mendon se Tani duhet te kishte dale qe me pare per te provuar veten sepse tani rrezikon vertete. Ai i thote se mjafton te jepte disa shenja e ai do ta nominonte, duke i kujtuar se nuk kishte pse te nominonte Adin kur e dinte mire qe nuk rrezikonte. “Duhet te nominohesh ne nje moment qe nuk rrezikon”- i thote Sori. Tani mendon se nuk duhet te kesh frike nga nominimi, por e vetmja gje qe te vjen keq eshte te lesh lojen pergjysme. Sori dhe Tani vazhdojne te diskutojne per te rinjte. Sori mendon se nga inteligjenca dhe loja midis tyre, maksimumi qe mund te ndodhe eshte qe njeri apo tjetri te shkoje ne shtepi; asgje tjeter nuk humbasin. Tani mendon se sado inteligjent te jesh, ne te vetmet pika ku mund te kapen me njeri-tjetrin ne nje loje jane per gjera jo te rendesishme. Sori vazhdon me mendimin e tij se per banoret e vjeter eshte avantazh nese ndonje nga banoret e rinj mendon se ata mund te kene frike prej tyre sepse ne kete forme te rinjte do te ngaterrojne lojen. Ai sakteson se midis banoreve te vjeter po thuret nje loje kundra te rinjve, por jo se mbizoteron frika.

“E kemi armikun brenda”
10/04/09 10:52

Sori shprehet se Adi po u prish shume pune pasi ende nuk po del ne loje. Ai mendon se Adi ka krijuar nje aleance te fuqishme duke perdorur si mjet batutat dhe shakate e tija. Tani mendon se kjo eshte menyra e te luajturit e tij, por Sori ia kthen se per Adin kjo eshte gje e mire, ndersa per te jo dhe se ai me kete sjellje e ka vene ne mendime se si t’ia prishe kete loje. Sori i propozon Tanit qe te dy te behen bashke e te luftojne Adin, ndersa Tani ia kthen se lufta ndaj te rinjve i duket me e duhura per momentin. Ai shton se ata gjithmone e kane thene se eshte shpejt qe te perballen me njeri-tjetrin, por Sori thote se Adi ende nuk po perballet me asnje. Tani e pohon se as atij nuk i pelqen ky pozicionim i Adit dhe Sori i propozon qe t’i marrin situatat nen kontroll me radhe; njehere te bejne si thote ai, e pastaj si thote Tani. Sori kerkon aleance me Tanin, por ky i fundit heziton ta krijoje kete. Sori mundohet t’i mbushe mendjen se ka qe mbreme qe po e mendon mire dhe seriozisht kete pune qe me mire te luaje kunder Adit sesa ndonje tjetri. Tani mendon te kunderten se nuk eshte ende momenti per te luajtur kunder Adit, por kunder te rinjve. Sori i ben nje krahasim qe Tani ta kuptoje situaten me mire. Ai i thote se te rinjte jane kapur pas Adit per te hyre mire ne loje dhe Adi po luan lojen e nje dege ku jane varur keto degezat. “Une e kam me mire t’i bie deges sesa degezave”- sqaron ai. Tani e shikon ne tjeter kendveshtrim. Ai mendon se Adi eshte afruar me te rinjte, pasi jane fytyra te para ne jeten jashte shtepise dhe thjesht po iu jep nje mbeshtetje, sikurse do ta bente edhe ai te njejten gje nese i vinin disa banore nga Gjirokastra qe mund te mos t’i njihte fare. Sori e sheh aleancen e Adit me banoret e rinj si nje rrezik duke menduar se ata behen ne numer me shume se te tjeret. “Faktori numer ndikon ne loje dhe ne nominime duke qene ne disfavor per ne”- mendon ai. Ata fillojne te diskutojne per nominimet dhe eleminimet. Sipas tyre nuk eshte e drejte qe te vazhdoje te dali ne nominim i njejti person gjithmone, si pershembull Aida qe ka dhene dicka e duke qendruar ne loje persona te tjere qe nuk japin asgje. Dritani mendon se dhe Moza nuk duhet te vazhdoje te qendroje vetem se ka bukurine. Sori ia kthen se per aq kohe sa ka padrejtesi ne menyren se si e konceptojne, nuk mund te bejne asgje sepse fundja ata luajne, por vendimi i takon te tjereve. Per Mozen, Sori mendon se ajo po vjen duke u ngritur ne kete loje. “Une e kuptoj qe t’i nuk do te me degjosh sepse mendon se do te ndikoj te mendimet e tua, por kjo qe them, eshte me e drejte, sepse armikun e kemi brenda”- perfundon Sori biseden me Tanin.

“Loja po behet e veshtire”
10/04/09 11:07

Sori pyet Anin, i cili ende eshte ne veshtiresi per personat qe duhet te nominioje, nese ka vendosur per ndonje dhe duke nenkuptuar me kete gje veten. Ai shton se vertete gjerat jane ngaterruar. Ani ia kthen se nuk e ka menduar akoma kete gje, por loja po i duket e veshtire. Sori e keshillon qe ai ta shohe lojen me kujdes dhe nese deshiron, te luaje edhe vete. Ai i thote se me kalimin e kohes, cdo jave do te behet edhe me e veshtire.

100 vjec Elton!
10/04/09 11:45

Eltoni ka ditelindjen dhe Banoret e urojne te gjithe me radhe duke i kenduar kengen. Eshte Ani i pari qe e zgjon ate nga gjumi duke i thene se sot eshte dita e tij. Banoret mendojne qe te organizojne nje feste per te, te bejne nje dreke te vecante dhe me pas te jete festa. Sori u kerkon ndihme banoreve te tjere qe ta ndihmojne ne pergatitjen e drekes. Banoret fillojne te mendojne per festen dhe Sori imagjinon qe nje nga vajzat te beje nje kercim belli dancing. Banoret urojne edhe Dritanin, pasi sot ka ditelindjen vellai i tij.

“Behet pjese e grupit”
10/04/09 12:30

Eltoni diskuton me Anjezen per mungesen qe ndjehet kur largohet nje pjesetar prej shtepise. Eltoni mendon se gjithesecili vjen me tipin e tij, pershtatet me grupin dhe ne momentin qe largohet, te duket sikur te mungon nje pjese. Anjeza thote se momenti kur ulen ne sallon gjate spektaklit, ato veshtrimet e fundit, eshte shume e veshtire. Ajo tregon se te nesermen e largimit te nje banori, te krijohet pershtypja se ai ndodhet ne dhome ose diku qe nuk mund ta shohesh, por qe vazhdon te jete aty dhe me vone fillon ta kuptosh pak nga pak. Anjeza uron qe kete ndjesi mos ta kene kete jave per te.

“Do ta qaj Brukselin neser”
10/04/09 13:20

Anjeza dhe Moza jane te preokupuara se ndoshta dalin te shtunen. Ato e shprehin shpesh kete shqetesim. Adela iu thote te dyjave njekohesisht se as njera e as tjetra nuk kane per te dale. Ajo shprehet se nuk deshiron qe te dalin edhe Bjordi me Tanin dhe e vetmja qe mund te largohet eshte Aida. Te njejten gje ia thone Mozes edhe banoret e tjere, sidomos Sori qe ia thote kete gje i bindur plotesisht. Anjeza shkon ne paratualet per te mbledhur disa nga gjerat e saja. Ajo thote se me mire t’i mbledhe qe sot. “Neser do ta qaj Brukselin”- perdor ajo nje shprehje te Adit. Adi ia kthen se ajo nuk ka per te dale sepse ai nuk deshiron keshtu. Ai i afrohet dhe e puth ne faqe.

“Sa me shume, aq me mire”
10/04/09 13:30

Ari diskuton me Sorin per nominimet. Ai mendon se te jene vetem dy persona ne nominim eshte shume e veshtire, si per banoret edhe per publikun sepse te dy ata banore mund te jene personazhe kyc per shtepine. Ari thote se nese jane kater ose me shume, eshte me e thjeshte dhe pergjegjesia ndahet. Sori tregon se java me e bukur e tij ka qene kur ishin gjashte veta ne nominim. Ai thote se nuk i shkonte thuajse fare ndermend qe mund te dilte. Sori mendon se cdo jave ka emocione, por kjo e fundit i dha vertete shume emocione aq sa u be me djerse. Ari tregon se cuditerisht, ai nuk ka emocione per lojen dhe as ne momentin kur u fut ne shtepi.

Debat per punet
10/04/09 13:50

Aida dhe Juna jane duke pastruar kuzhinen. Aida lan enet, ndersa Juna pastron dyshemene. Moza dhe Bjordi futen pa kujdes ne te per te pergatitur mengjesin, duke i detyruar vajzat qe ta pastrojne nga fillimi. Aida u kerkon atyre qe te kene kujdes ose te presin derisa ato te mbarojne e me pas te futen, por ata vazhdojne punen e tyre. Aida fillon te debatoje me Bjordin per kete gje. Ajo i kerkon Mozes qe kur te mbaroje, ta pastroje vete kuzhinen, pasi as ajo, e as Juna nuk e kane per detyre kete gje.

Juna:“Jam e lumtur ketu”
10/04/09 16:30

Dritani pyet Junen se si po ndjehet gjate ketyre diteve qendrim ne shtepi. Ajo i pergjigjet se eshte shume e lumtur qe ndodhet ketu. Dritani i tregon se atij i duket sikur nuk ka dy muaj ne shtepi, por me pak. Ai thote se ditet i ikin pa u ndjere fare, sa hap e mbyll syte, por megjithate ka edhe dite te cilat mezi ikin e ku merziten shume. Juna tregon se ajo ben nje jete intensive jashte, ku nuk e ndjen fare se koha kalon, madje ajo ndjehet e kenaqur qe nuk kane ore ne shtepi me te cilen te orientohen. Dritani thote se ndjehet rehat qe nuk ka me vete celularin, pasi e bezdisin shume telefonatat. Edhe Juna ka te njejtin problem dhe thote se kur te dalin qe ketej, telefoni i saj do te jete bllokuar.

“Nuk mund te pendohesh per lojen”
10/04/09 16:35

Juna shprehet se nuk eshte penduar qe i ka hyre kesaj loje. Sipas saj, mund te kete njerez qe mund te pendohen, ndersa ajo jo. Tani mendon se para se te hysh, i mendon mire gjerat dhe ben zgjedhjen. Adi tregon se pendimi mund te mos ekzistoje, por mund te merzitesh gjate lojes. Siaps tij, ka nga ata qe nuk e perballojne dot presionin e lojes e mund te dalin. Tani mendon se nuk mund te pendohesh per nje aventure dhe se ai vete do t’i shkoje deri ne fund kesaj loje. Adi mendon se nuk eshte e drejte qe te hysh ne loje, e me pas te dalesh se nuk e perballon dot e ne kete menyre t’i zesh vendin dikujt tjeter qe mund te kishte kandiduar per lojen e te ishte bere pjese e saj.

“Banoret jane lodhur”
10/04/09 17:41

Adi qendron me Aiden ne kopesht dhe diskutojne per banoret. Adi i thote:-“Ka filluar lodhja nervore tek banoret!” Sipas Aides banoret nuk duhej ta merrnin me shume vrull lojen , dhe kete gje ja ka shprehur. Ajo shton se i kane konsumuar te gjitha bisedat dhe te gjithe lodhjen. “Te gjitha i kishin llogaritur per aq sa ishim, dhe tani ju jane prere krahet!”-thote Aida. Adi thote qe ato kane filluar te ndryshojne strategjite. Bisedes te tyre i bashkohet dhe Antonini. Adi e keshillon Aiden qe te bej miqesi me Eltonin, por ajo e kundershton duke i thene qe ajo nuk eshte tipi qe te merret me aleanca. Ai thote:-“Eshte nje lloj aleance e heshtur!” Duke krijuar shoqeri me Eltonin sipas mendimit te tij, ajo ka mundesi te afrohet dhe me banoret e tjere te rinj, duke siguruar dhe votat per nominimin. Sipas Adit publiku ka qene ai qe e ka mbajtur ne shtepi Aiden, pasi banoret nuk e kane dashur. Aida i thote qe ishte java e 6 qe ajo ishte ne nominim. Adi shprehet qe i kishte ardhur keq qe banoret e kishin nominuar serisht Aiden. Ai shton:-“Kjo jave do te tregoje shume ty!” Ajo i thote qe dhe nese ajo arrin te shpetoje nga dalja , ate serisht do e nominojne banoret. Adi largohet dhe Aida diskuton me Antoninin per nominimet. Ai shprehet qe e ka siklet faktin qe duhet te nominoje banoret. Sipas mendimit te saj banoret shkojne mire me Antoninin, dhe arsyet per nominim ai duhet t`i shikoj duke pare banoret ne lidhje me te tjeret.

Aida:“Adela eshte me komplekse!”
10/04/09 18:11

Aida diskuton me Antoninin per Mimozen . Sipas saj ajo ka ardhur per te perfaqesuar moshen e saj, dhe do sillet si e tille. Ajo thote:-“Lufta qe u be per te hapur debat ishte per te provokuar Mimozen, nese ajo do fliste ose jo!” Aida thote qe duke ditur qe Mimoza nuk merr pjese ne debate, fakti qe e hap nje debat duke e ditur kete gje, do te thote qe behet me qellim. Ajo fillon diskuton per Adelajden duke thene:-“Kjo qe thote qe e ka shoqe! Une e kam me pak se ajo, dhe nuk e le njeri ta ngacmoje!” Antonini e pyet ne lidhje me debatin e Arit me Adelajden. Ajo thote:-“Njerez me komplekse. Ben si lule mos me prek!”

“Bej qejf sa je ketu”
10/04/09 18:49

Antonini i shpreh Dritanit shqetesimin e tij ne lidhje me nominimet. Ai i thote qe nuk di ke te nominoje, dhe se cfare arsyesh te jape. Sipas Dritanit ai duhet te nominoje banoret qe pelqen me pak, dhe shton:-“Thuaj qe nuk dua t`i kem ne shtepi, kjo eshte nje arsye!” Sipas tij Antonini nuk duhet ta mendoje shume kete gje, pasi eshte nje loje, dhe shton:-“Bej qejf sa je ketu!” Dritani i thote qe anje nuk duhet ta marre personale nominimin nga banoret, pasi kjo eshte loja.

Dritani:“Tani po e kuptoj nominimin!”
10/04/09 19:12

Adelajda dhe Dritani duke diskutuar per ushqimin, e kalojne biseden tek nominimet. Dritani thote:-“Tani po e kuptoj nominimin, pasi isha rehat!” Adelajda i thote qe momentet gjate spetaklit jane akoma me ndryshe. Ajo shton:-“Po dhe ti , 2 muaj pa dale asnjehere ne nominim!” Dritani ia kthen:-“Dola i forte?!” Ai thote qe dhe per Bjordin eshte hera e pare qe eshte ne nominim. Ajo i thote:-“Me shume kam emocione une, se sa ju qe jeni ne nominim!” Dritani e pyet nese keto emocione ajo i kishte per arsyen qe Bjordi eshte ne nominim , por ajo e kundershton duke thene:-“Une e ndjej qe ai nuk do dale!” Dritani kerkon te dije per ndjesine qe kishte per te. Ajo thote qe dhe per te kishte te njejten ndjesi. Ai ia kthen:-“Fjala jote ne vesh te perendise!”

“Frike s`duhet te kesh ketu, por jashte”
10/04/09 20:19

Ari , Eltoni qendrojne ne dhome dhe diskutojne per jeten brenda shtepise se “Big Brother”. Ari thote:-“Une e ndjej veten shume te integruar!” Sipas mendimit te tij kjo gje nuk do te thote qe ka marre dashurine e te gjithe banorreve, dhe shton:-“Mua respekti me mjafton!” Anjeza u tregon per emocionet e dites se shtune. Eltoni thote qe ka pare tensionin tek banoret kur afron dita e shtune dhe nuk e kupton kete gje. Anjeza i thote qe duhet ta provojne pasi dhe ajo ne fillim mendonte si ato. Eltoni thote:-“Ndonjehere nga emocioni dalin situata me te bukura!” Ari mendon qe eshte me mire kur nuk ka imunitet pasi testojne veten. Ai shprehet qe ndihet shume i sigurt ne vetvete, pasi nga eksperiencat e tij ka idene qe le pershtypje te mire tek njerezit. Eltoni e pyet Anjezen nese ndihet ndryshimi brenda shtepise me ardhjen e banoreve te rinj. Ajo i thote qe ishte shume e gezuar me hyrjen e tyre, dhe thote qe banoret jane shperndare. Ari thote qe shikon nje lloj frike tek disa banore me ndarjen e banoreve, te vjeter dhe te rinj. Eltoni mendon qe frika e banoreve mund te jete nga fakti qe ato nga jashte kane pare shume situata qe banoret nuk i dine. Ai shton:-“Frike nuk duhet te kesh ketu , por jashte!”

“Te kapet me mua qe te duket vete”
10/04/09 20:49

Adelajda dhe Dritani diskutojne per banoret e rinj. Dritani ben nje arsyetim ne lidhje me debatin e Arit me Adelajden dhe thote:-“Nuk kishte person me te pershtatshem se sa ty per tu kapur!” Adelajda shton:-“Te kapet me mua qe te duket vete!” Dritani i thote qe ndoshta arsyetimi i tij eshte i gabuar, por ky ishte mendimi i tij. Ajo i thote qe Ari kishte folur me Bjordin ne lidhje me debatin, dhe i kishte thene:-“Ja thashe dhe pak me tendece!” Ajo shprehet se i vjen inat nga fakti qe Bjordi nuk ia kishte thene kete gje , por e kishte marre vesh nga persona te tjere . Dritani i thote:-“Mos u merr me fillimin , por shiko per vazhdimin!” Ajo shton:-“Kjo qe po bej une eshte vazhdimi, duke mos thene asgje!”

Djemte kercejne per vajzat
10/04/09 21:59

Me rastin e ditelindjes se Eltonit , Arjoni dhe Qetsori kane gatuar per te. Ky shprehet i habitur nga kjo gje. Banoret e tjere kane organizuar nje feste me kete rast. “Big Brother” i ka bere nje surprize duke i futur nje torte te madhe per ditelindjen e tij. Dritani eshte nje tjeter banor te cilit iu be nje surprize me rastin e ditelindjes se vllait te tij. Vellai i kishte derguar nje torte dhe nje kartoline ku shkruante “Kjo eshte per ty dhe per te gjithe shoket e tu, qe te me uroni te gjithe gezuar ditelindjen!” Banoret kane uruar Eltonin dhe Dritanin, dhe kane vazhduar me nje feste ku kane kercyer dhe kane ngrene gatimet e Qetsorit. Djemte kane bere nje mini spetakel duke bere striptize per vajzat. Aida i ka ndihmuar ne performancen e tyre ndersa vajzat e tjera kane shijuar spetaklin.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Big Brother Albania 2, DAY 63, SUMMARY!

"I am very tolerant!
10/04/09 00:00

"I am very tolerant!" - Has said Juna talking with Arjonin. She added that she was very happy for this, because being tolerant, so it was a lot better than veem to protect itself and its Nerves, but also to earn the respect of others. To provide a framework with the full personality of its added that Juna was just as smooth as the impulsive and also two other features that characterize, it is praising ourselves as born, and were good pozitiviteti . "I have my country in this world and do not want and can not do bad man!" - Has said it.

"My essence is pozitiviteti!
10/04/09 00:00

Pointing to his personality, Arjoni has said that the essence of his character, was pozitiviteti. "If I can say that a virtue, this is virtyti my" - he said. Arjoni has explained that a "motto" in his life, in view of things or people's relations with them, was "Do not ever think that it has the worst." He said that as a result of this was often disappointed. "But I always satisfaction of giving a chance!" - Has said Arjoni and added that despite efforts to conceal this often through his or sedres, to which he was more developed, he was trying to see nerezit with pozitivitet and not negativity. Arjoni has shown others that when he was small, starting from the outside of his particular eye or face, said he was leery of it and had driven it, was such.

"Give a little time Adeles!
10/04/09 01:06

Bjordi, discussing with gold in connection with Adelajden, has said that the desire to change, to it, was very great. Ari has acknowledged this, but added that she will never lift its hand from complexes or from posesiviteti. "Man can not always say" so am I and can not change! "- Has said Ari. "You have little time to wool and to recognize!" - Has told him, Bjordi. Ari has responded, in a position other than, outside, Adel was the type of person that lodhte excessively. "I resent so dot!" - He said. "I Imagjino, - has told Bjordi - who hail from another world and did not know that these people exist." He added that had not ever thought that could have a man who does not agree to come up with swimsuit. "This is great contradictions! - Ari said, - a man to come up with s'pranon swimsuit, enters the Big Brother. "

"Adelajda need change!"
10/04/09 02:23

Ari has said Adelajda needs to change. According to him, it seems that it chooses the topics for debate. "It reminds us that come from mali" - he said. Ari has said Adel has a desire to know the extraordinary young people to start a new life, but on the other hand tolerates no. "Either you hang on to reality, or if you are heading towards a different reality, do not say" I am so! "- He said.

Boys speak for marriage
10/04/09 02:44

Talking in the room of sleeping boys, Aad is expressed that if after exit from Big Brother, things will get better for, so if there would be any offer or to find a good job, then would have to easy to decide to get married. "It is hard!" - Has told Qetsori, in connection with the decision to marry and things you need to do before. "No, it is not so difficult when you have some things to regulated!" - He has told. While Dritani has said that two or three months, after exit from the house, will marry.

"Arjonin that makes you!"

"Arjonin that makes you!" - Has told Arjonit Aida, and chattered in the toilet of the house. She added that he was not a man who wanted to attack others, or fear a man who had to make. But, according to her, the image that he created, was contrariety. It has also said he did not join in the attacks while others, against someone. "All against the man!" - Has said Aida, even somewhat ironically. Under that, it was a tactic of those persons who did not know of talks normally, or as was their capacity and for the opinion of the Aides, Arjoni not included in this category. According Aides, engineering taking place in Big Brother house was like a soap engineering.

"C'me a two Adelajde?
10/04/09 03:00

Aida and Arjoni have discussed again, but this time for Mimozen and attacks that she had from the household mainly from Dritani. According Aides, this was not right and if it will take perseritej Moze in protection. Arjoni has said not at all agree with this. "Why should not this Moza attacks by other residents of the house?" - He has told. "Why there?" - Has responded with another question it, question Arjonit. According Aides, Mimoza was in Big Brother to represent a woman of her age, who had become her life. Aida has said that age, when you are grown under the care of parents, was normal mese wast not cope with those problems that other people had encountered in life. And also, according to her, was equally normal that a girl at age Mimozes, to deal with the nails or hair. "If Mimoza be here to represent a 19 feels like 30 years that will change the work" - has said it. In addition Aida said that Mimozes not far lacked intelligence. Arjoni has said it was mese agree with the way things parashtroi it, but asked if it would be more agree to emerge from the house Moza or Bjordi. According Aides, Bjordi influencohej longer than enough, "was another leva. This, according Arjonit, because he had not the capacity. "Then c'me two Adelajde need me?" - Has told Aida. She added that after Bjordi as Adelajda, benin decide what Dritani. "If three Dritana, c'me need?" - Has said it.

Moza: "Nobody has won my heart"
10/04/09 03:17

Arjoni Moze asks what he is this person who can win your heart, than he. Moza replies that so far nobody has won the heart and it will be difficult for anyone this. Arjoni begins to see the admiration in the eyes, and put it in a little discomfort. Clarifies that the Arjoni Moze is just make a conversation, without having any purpose, as long as it will not. He asks what he has understood it from Moza and turn it seems a sort of love and intelligence. Arjoni insists that being evaluated in this way from her, why has not managed to make for themselves. Aida, which is located near their Arjonit says that these conversations can put Moze in discomfort, but Moza turn that he did not eggs at all confused. Arjoni says likes to make such questions, trying to put in another element, more so when it does not accept. Moza says he is the son very well and that she has sympathy for, but so. Aida's Arjonin advises that by changing a few stay versus Mozes, he can achieve more of it to understand, but with his conduct of indiferenti, is at this point where it is. Arjoni turn that can not modify his conduct because of the am making this behavior.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - --

"I'll send you until the end!"
10/04/09 10:38

Are the first to awake this morning and are now Sorin. Both seem to think a little to play for and the arrival of young people, but try to exceed that done by the various conversations was collected again at the point of view. Sorin shows and Juna, and Ari had to debate the topic with humor, to get acquainted with them, and not Tony. Now says he sees as reasonable, but Sorin turn that should oppose Eltonin because of the task. Those enjoying coffee at pishines, under sunlight, continue to talk again to play the young people are playing undermine them, but this conversation makes the films of the mot personifikuar young people who came as the German occupied . "If you were kryqezuan with our path, we must be careful that in Germany kills" - to Soria says. He now asks if it is still agreed to the plan was made a day earlier for bringing to the youth during the week. Dritani turn if it will be yet, which is normally agreed and thought that they would put in place. Sorin emphasizes that even if there will be nomination, he will lead until the end of a given word, and adds that can not remain passive to, without being harassed by others. Dritani turn that nomination does not matter because the game should do same, as to be of as not being in nomination.

"We have to be careful!"
10/04/09 10:44

They continue to talk to when you are bringing in nomination. Sorin now thinks it should have brought the first to prove himself now because real risks. He says enough to give some signs of it will nominonte, reminding that there is no why to nominonte Adin when he knew better not jeopardize. "You have to nominohesh in a moment that no risks" - says Sorin. Now think that you should not fear the nomination, but the only thing to regret is to play half wool. Sorin and now continue to discuss youth. Sorin thinks of intelligence and the game between them, the maximum that could happen is that another person or go home; not lose nothing. Now however believes to be intelligent, the only point where you can catch with each other in a game are not important for the broad. Sorin continues with his opinion that the residents of Old advantage is if any of the young people think that they may have fear because of their youth in this form will confuses game. He sakteson between the old inhabitants are knitted a game against the youth, but that fear dominates.

"We enemy within"
10/04/09 10:52

Sorin says Aad is collapsed as much work still not come to play. He thinks that Aad has created a powerful alliance of using as a tool shakate and his mot. Now thinks this is the way of his playing, but that for Sorin turn Adin This is good, and not as to this behavior that he has thoughts of how it breaks down this game. Sorin proposes Now that both the team and fight Adin, and now turn to the fight against youth seem appropriate for the moment. He adds that they always have said that is soon to face each other, but Sorin says Aad still are not any faces. Now he claims that not even the likes of Adit stances and Sorin proposes to take the situation under control with time; once to do as he says, then as now says. Sorin seeking alliances with now, but the latter hesitates to create this. Sorin tries to coax the evening was that there are better and seriously believes that this work better to play against Adit than any other. Now think the opposite that there is still time to play against Adit, but against the youth. Sorin makes a comparison now understands the situation better. He says young people are caught after Adit to access the game better and Aad is playing the game a branch where these are dependent sprig. "I have better than sprig branch to fall" - he explains. Now we see other perspectives. He thinks Aad is approached with youth, as are the first faces life in and outside the home is simply to provide support, as would make it the same even if some of the inhabitants came from Gjirokastra that can not be knew nothing. Sorin sees alliance Adit with young people as a threat considering they made the series more than others. "Factor number affects the game and nominations Being drawback for us" - he thinks. They begin to discuss nominations and eleminimet. According to them it is not right to continue to arise in the same person always nomination, as for example Aida has given something by staying in the game people who do not give nothing. Dritani thinks Moza and should not continue to stay there only beauty. Sorin turn that as long as there is injustice in the way of konceptojne can not do nothing because they play end, but the decision belongs to others. For Moze Sorin thinks she is being raised is in this game. "I understand that you will not be heard because the thinks that will influence your thoughts to, but it was say, is right, because our enemy within" - Sorin conversation ends now.

"The game is made difficult"
10/04/09 11:07

Sorin asks Anin, who is still in difficulties for persons who must nominioje, if any, and has decided to implying with this themselves. He adds that the real things are garbled. Ani turn that has not even thinking this, but apparently the game is difficult. Sorin and cautions that he can see the game carefully and if, the play itself. He says that over time, each week will be even more difficult.

Elton 100 years!
10/04/09 11:45

Eltoni has birthday and Congratulate all the inhabitants of the time by singing the song. Ani is the first of it by sleeping zgjon saying that today is his day. People think that to organize a celebration for, to make a special luncheon and then to be holidays. Sorin urges residents to help others to help in the preparation of prandial. People begin to think about the holiday and Sorin imagjinon was one of the girls to make the leap Dancing belli. Congratulate the inhabitants Dritanin, today is your birthday as his brother.

"Become part of the group"
10/04/09 12:30

Eltoni discusses the lack of Anjezen feels that when a member leaves the house. Eltoni thinks that everyone comes with his type, and fits with the group when you leave, seems to be missing a part. Anjeza says the moment when we sit down long hallway spektaklit those views last, is very difficult. It shows that the next day of departure of a resident, to create the impression that he is in room or somewhere that you can not see, but which remains there and soon begins to understand little by little. Anjeza congratulates you do not have this feeling this week to.

"Brussels will rain tomorrow"
10/04/09 13:20

Anjeza and Moza are concerned that may appear on Saturday. They often express this concern. Adel says the two were simultaneously that neither one nor the other do not have to appear. She says not want to appear even Bjordi now and only can be removed is Aida. The same thing we say Mozes and other residents, especially Sorin tells him that this fully convinced. Anjeza goes in paratualet to collect some things from her. She says that better to raise today. "Tomorrow will rain Brussels" - a phrase she uses to Adit. Aad turn that it is not to appear because he did not wish so. He approaches the lip and on site.

"The more, the better"
10/04/09 13:30

Ari discusses the nominations for Sorin. He thinks only be two people in the nomination is very difficult, both for residents and for the public because they are inhabitants of two characters can be key for the house. Ari says that if four or more, is simple and shared responsibility. Sorin week shows that the beautiful was his when they were sixth in their nomination. He says he almost did not go at all intend that may arise. Sorin thinks that every week there are emotions, but the latter gave very real emotions as much as was done with sweat. Ari shows that surprisingly, he has no emotions to play and even when we entered the house.

Debate for work
10/04/09 13:50

Aida Juna and kitchen are clean. Aida lan dishes, while the floor clears Juna. Moza and Bjordi introduced without careful to prepare in the morning, forcing the girls to clean from the beginning. Aida urging them to have care or wait until they come to an end and then to fall, but they continue their work. Aida begins debate with Bjordin for this. It requires that when Mozes be concluded, to cleanse themselves cuisine, as neither she, nor Juna not have a duty this.

Juna: "I am happy here"
10/04/09 16:30

Dritani ask June how are felt during these days, stay at home. She replies that it is very happy that is here. Dritani shows that he seems not at home two months, but less. He says the days of leave without being felt at all, the twinkling of an eye, but there are days that barely escaping with the flag lot. Juna shows that it is an intensive life outside, where no sense at all that time passes, it even feels satisfied that the hours have no home to which oriented. Dritani says that has not felt comfortable with her mobile phone after many calls bezdisin. Juna also has the same problem and says that when you emerge from here, her phone will be blocked.

"There can be impenitent to play"
10/04/09 16:35

Juna says it is regretful that has entered this game. According to her, there may be people who can repent while it is not. Now think that before we enter, think of better things and makes the selection. Aad shows that repentance can not exist, but may be bored during the game. Siaps him, from those that dot not handle the pressure of the game may appear. Now can not be assumed that the impenitent for adventure, and that he will go until the end this game. Aad believes is not entitled to enter the game, and then to the dalesh not facing the dot in this way to someone else zesh country that could have run for the game was part of it.

"Residents have been exhausted"
10/04/09 17:41

Aad Eide lies with the garden and discuss people. Aad says: - "There are people starting to fatigue nerve!" According Aides residents should not get more momentum game, and this has indicated. She adds that they have exhausted all conversations and all the fatigue. "All had been calculated for enough, and now you are truncated wings!" Says Aida. Aad says that they are starting to change strategies. Talking to them and joins Antonini. Aad's is advising Eide to do Eltonin friends, but she rejects saying it is not the type to deal with the alliance. He says: - "is a kind of tacit alliance" with Eltonin Having established the company in his opinion, it is likely to be approaching and with other young people, providing for the nomination and votes. According Adit public that he has been held at home Eide, because people have not had. Aida says that was the week that it was 6 in nomination. Aad said that was unfortunate that people were nominated again Eide. He adds: - "This week will tell you more!" She says that if she arrives and to escape from the gate, it will again nominojne residents. Aad and leave discusses with Aida Antoninin for nominations. He says that has confused the fact that residents must nominoje. Opinion of its residents go well with Antoninin, and reasons for nomination, he must see the first residents in relation to others.

Aida: "Adel is complex!
10/04/09 18:11

Aida discusses with Antoninin for Mimozen. According to her she has come to represent her age, and will behave as such. She says: - "The fight that was to open the debate was to provoke Mimozen, if she will speak or not!" Aida says that given that Mimoza not take part in debates, the fact that a debate opened by knowing this which mean that the purpose becomes. It starts discusses Adelajden saying: - "This means that you have friends! I have less than she, and not let the man molest them! "Antonini of question regarding the dispute with Adelajden gold. She says: - "people with complex. Ben as the flowers do not touch! "

"Humor as you are here"
10/04/09 18:49

Antonini said Dritanit of his concern with regard to nominations. He says you do not know the nominoje, and what reasons to give. According Dritanit he should nominoje residents who am little, and adds: - "Say I do not want to be I have at home, this is a reason!" Under his Antonini should not think too much of this, as is a game, and adds: - "humor as you are here!" says Dritani of anje should not take personal nomination by residents, as this is the game.

Dritani: "Now we understand nomination!"
10/04/09 19:12

Adelajda and Dritani for discussing food, and conversation to exceed nominations. Dritani says: - "Now we understand nomination, because I was comfortable! Adelajda during the moments that are still with spetaklit otherwise. She adds: - "Yes, and you, 2 months without never brought in nomination! Dritani turn: -" Dola strong? "He says and Bjordin is the first time in nomination. She says: - "With much emotion I have, how you you are in the nomination!" Dritani and asks if these emotions she had for that reason Bjordi in nomination, but she rejects, saying: - "I feel that he brought will not! "Dritani wants to know who had the sense to. She says that and to have the same feeling. He returned: - "we hear your word of God!"

"Fear` s should have here, but abroad "
10/04/09 20:19

Ari, Eltoni stay in room and discuss life inside the Station "Big Brother". Ari says: - "I feel very integrated!" In his opinion this does not mean that love has taken all banorreve, and adds: - "I respect with enough!" Anjeza was to show emotions day that Saturday. Eltoni tension that has seen close to people when the day Saturday and does not understand this. The Anjeza that should prove once and it felt like those at the top. Eltoni says: - "Sometimes emotion arising from the most beautiful!" Ari thinks that is better when there is no immunity after test itself. He indicates that feels more secure in itself, after his experiences from the idea that the best to impress people. Eltoni and asks if he feels the difference within Anjezen Station with the arrival of new residents. She says it was very Gezuar with their entry, and that people are distributed. Ari says that one sees some kind of fear to the inhabitants of the division residents, old and new. Eltoni thinks that residents fear may be the fact that they have seen from outside the situation that many people do not know. He adds: - "Fear should not have here, but outside!

"To me that caught them appear"
10/04/09 20:49

Adelajda and Dritani discuss new residents. Dritani an explanation regarding the dispute with gold Adelajden and says: - "There was the most appropriate person than you to catch!" Adelajda adds: - "To me that caught them appear! Dritani of that Perhaps his reasoning is wrong, but this was his opinion. She says that Ari had spoken with Bjordin in connection with the debate, and said: - "Here I and a few tendece!" She says the ire comes from the fact that Bjordi not saying this, but had received learned from other people. Dritani says: - "Do not take the start, but continued to see!" She adds: - "This is that I do is continuity, not thene nothing!"

Boys dance for girls
10/04/09 21:59

On the occasion of the birthday Eltonit, Arjoni and Qetsori have cooked for. This indicates surprised by this. Other residents have organized a celebration with this case. "Big Brother" has become a surprise by introducing a large cake for his birthday. Dritani is another resident who was to be a surprise on the occasion of his birthday that vllait. Brother had sent a postcard with a cake and wrote "This is for you and to all your friends, that with all uroni Gezuar birthday! Eltonin and congratulate residents have Dritanin, and have continued with a celebration where they dance and have set up the cooking Qetsorit. Boys have made a mini spetakel doing striptease for the girls. Aida has helped their performance, while other girls have tasted spetaklin.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online