All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 16 May 2009

Big Brother Albania 2: NATA FINALE, SPEKTAKLI!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E GJASHTEMBEDHJETE (16), NATA FINALE, SPEKTAKLI, 16.05.09

URIME, URIME SORIT PER FITORE!

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11


#12


#13


#14

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

QETSOR FERUNAJ FITON BIG BROTHER ALBANIA 2

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E GJASHTEMBEDHJETE, SPEKTAKLI, FINALE

QETSOR FERUNAJ FITON BIG BROTHER ALBANIA 2!!!!


/photo top channel/

Sori fiton 50,000 euro plus makinen "Mazda". Kjo ishte zgjedhja e tij kur Big Brother i dha mundesine qe te zgjedh mes dy opcioneve 1. 70,000 euro apo 2. 50,000 euro plus Mazda (e cila kushton 25,000 euro).

Ishte ai qe me se shumti foli per parat, per te cilen gje eshte kritikuar mjaft nga disa prej percjellesve te BB, por ishte ai i cili edhe i fitoi ato. Urime te perzemerta Sorit! Nje fitore, sipas mendimit tim, plotesisht e merituar!

MEDIAT:

Big Brother, Fiton Qetsori
Qetsori eshte fituesi i Big Brother Albania 2. Pas 99 ditesh qendrim ne shtepine me te famshme ne Shqiperi, konkurenti nga Dukati i Vlores ka triumfuar duke fituar cmimin e madh prej 70,000 eurosh.

Cmimi i madh eshte diskutuar mes Qetsorit dhe Adelajdes, nderkohe qe me pare gjate mbremjes u eleminuan Adi dhe Bjordi.

Finalja e Big Brother ka qene gjithashtu e mbushur me surpriza per te gjithe konkurentet e mbetur ne loje. Qetsori ka mundur te takoje djalin e tij dhe t'i sherbeje Parodisteve te Vlores ne nje lokal te improvizuar brenda shtepise se Big Brother. Artistet vlonjate kane kenduar per Sorin nje parodi te ndertuar mbi personazhet e Big Brother.

Bjordi ka mundur te takoje 2 shoket e tij te ngushte, dhe me ne fund ka zbuluar surprizen qe gjendjej e mbyllur ne zarf qe prej dites se ditelindjes se tij. Ai ka fituar mundesine per te konkuruar ne audicionin per nje rol kryesor ne nje film qe do te prodhohet per televizionin italian.

E papritura e trete ka qene per Adelajden. Vajza e ardhur nga Kavaja ka takuar vellain, ka kenduar nje prej kengeve te preferuara te babait te saj dhe i ka kushtuar atij nje dedikim.

Surpriza e radhes i ishte rezervuar Adit. Nen tingujt live te muzikes se tij te preferuar, ai ka takuar nje mik te vjeter, me te cilin kishte shume kohe pa u pare.

Mes ovacionesh pafund per fituesin, prezantuesja Arbana Osmani e ka mbyllur edhe kete edicion te dyte me nje dedikim per njeriun qe i dha jete ketij spektakli ne Shqiperi. Ky sukses i jashtezakonshem, i dedikohet Tanit. Endrra vazhdon... /tch/

Kronika televizive

- - - - - - - - - - - - - - - -
Qetsori
E ka shprehur qe ne fillim, i duhen leket per te perfunduar hotelin qe po nderton ne Orikum te Vlores, ky eshte misioni i tij ne Big Brother. Nga disa banor brenda shtepise eshte akuzuar per nje loje jo te sinqerte ndersa nga te tjere lojtari i denje per te fituar 70 mije euro. Ajo qe spikaste te Sori ishte dashuria per gatimin, kjo per shkak se gjate qendrimit te tij 3-vjecar ne Itali ka punuar si kuzhinier ne nje hotel. Gjate qendrimit ne shtepi ka qene gjithmone i gatshem te sulmoje dhe te luftoje per te fituar. Eshte banori qe mban rekord per sa i perket nominimeve dhe asnjehere nuk ka dal. Eshte "perplasur" pothuaj me te gjithe pjesemarresit ne loje, por me sa duket asnjerin prej tyre nuk e ka bere armik. Batutat e tij per ti mbushur mendjen publikut qe ta mbeshtesnin ne qendrimin e tij ne shtepi ishin nga me te cuditshmet, duke filluar qe nga; "Kam edhe disa rroba te tjera per te veshur" apo "Dua te fitoje 70 mije eurot per te lare borxhet qe kam". Strategjite e tij jave pas jave per te qene ne krye te te gjitheve kane qene nga me te ndryshmet. Ka gjetur menyra per tu bere protagonist dhe per te ngacmuar banoret. Eshte akuzuar nga Bjordi si nje lojtar qe mund te godas mbrapa shpine. Ndersa nga ana e tij Qetsori eshte pergjigjur, "qellimi i im eshte qe te beje loje te vertete dhe te tjeret te mendojne se po i mashtroj". Gjate qendrimit ne shtepi nuk kane munguar dhe momentet emocionuese per te. Dergimi i nje video mesazh ku shfaqej djali i tij 2 vjec e ka emocionuar babin 33-vjecar i cili pret te behet per here te dyte prind. Futja e nenes se tij ne per 3 dite ne shtepi i dha nota te tjera lojes, megjithese me Sorin ne krye edhe banoret e tjere kerkonin largimin sa me te shpejte te nenave te tyre. Gjate qendrimit te tij ne shtepi, ka folur nena e tij e cila ka theksuar se ndihet krenar per djalin e vete dhe ka pohuar se ai eshte origjinal. Ndersa nga ana tjeter, Bashkeshortja e tij eshte shprehur e sigurt per ndjenjat e Sorit duke u shprehur se nuk eshte aspak xheloz./shekulli/
- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. Si u votua ne AlbaVipNews.blogspot.com (Nga e merkurja deri te shtunen)

ADELA 786 (40%)
QETSORI 648 (33%)
BJORDI 339 (17%)
ADI 190 (9%)

TOTAL VOTA: 1963
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: sori
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Qetsor Ferunaj wins Big Brother Albania 2

Qetsori is the winner of Big Brother Albania 2. After 99 days stay at home most famous in Albania, the Vlora konkurenti from Dukati has triumphed, winning the Grand Prix of 70.000 euros.

The price is great discussion between Qetsorit and Adelajdes, while Earlier in the evening was eleminuan Aad and Bjordi.

Big Brother final was also filled with surprises for all remaining competitive in the game. Qetsori could meet his son and to serve Parodisteve of Vlora in a local makeshift inside Big Brother house. Artists vlonjate have to sing a parody Sorin building on the characters of Big Brother.

Bjordi could meet 2 of his close friends, and finally discovered that the situation surprizen closed envelope in the day since his birthday. He has earned the opportunity to compete in audicionin for a key role in a film to be produced for Italian television.

The third surprise was the Adelajden. The girls come from Kavaja has met brother, singing is one of the favorite songs of her father and has cost him a dedication.

The next surprise was reserved Adit. Sub sounds of live music to his favorite, he met an old friend, with whom had more time without money.

Among ovacionesh indefinitely for the winner, presenter Arbana Osman has also closed the second edition with a dedication to the man who gave life to this spektakli in Albania. This extraordinary success, dedicated now. Dream continues ... /tch/

Qetsori
It was expressed at the beginning, need to complete leke hotel that is building in Orikum of Vlora, this is his mission in Big Brother. By some within the Station resident is charged for a game while the honest than other worthy player to earn 70 thousand euros. It was spikaste Sorin was the love for cooking, this is because during his 3-year in Italy has worked as a chef in a hotel. During the stay at home has always been ready to harass and fight to win. Is a resident who holds the record for regarding nominations and has never emerge. Is "clashed" with almost all participants in the game, but apparently none of them has become an enemy. Mot to fill his mind that public support to stay in his house were in the strange, starting from; "I have some other clothes for wearing" or "I want to win 70 thousand euros to wash debts that have ". Strategies his week after week to be on top of all have been by different. Has found ways to become protagonist and for harassing people. Is charged by Bjordi as a player that can bump behind the back. While by his Qetsori replied, "My purpose is to make real game and others think it is flimflam." During the stay at home and have not lacked for exciting moments. Sending a video message shfaqej where his son was 2 years emocionuar father 33-year-old who expects to become a parent for the second time. The introduction of his mother in for 3 days at home gave grades other game, although with Sorin at the top of the other people demanded the removal how fast their mothers. During his stay at home, has spoken of his mother which stated that the son feels proud of himself and has confirmed that he is original. While on the other hand, his wife is safe to express feelings Sorin saying that is not jealous./shekulli/
]]

Big Brother Albania 2: BJORDI MEZINI ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E GJASHTEMBEDHJETE, SPEKTAKLI, FINALE

BJORDI MEZINI ELIMINOHET!

Bjordi Mezini
/photo top channel/

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me % te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte BJORDI MEZINI!

TELEVOTIMI VAZHDON PER ADELEN DHE QETSORIN!!!

- - - - - - - - - - - - - - - -
I dyti le shtepine Bjordi

I dyti qe ka lene shtepine e BB, ku ka kaluar plot 100 dite brenda dhe ka fituar dhe nje dashuri ka qene Bjordi. Dhe pse jane ndare per fare pak kohe, nuk kane munguar lotet mes ciftit Bjordi- Adela. Me sa duket ajo qe e ka perjetuar me shume daljen e Bjordit nga shtepia ka qene e ema e Bjordit, zonja Antoneta, e cila ka mbetur e shtangur nga vendimi qe ka marre publiku. Menjehere sapo Bjordi ka lene shtepine dhe ka dale, fanset femra i jane hedhur ne qafe. Duket se ka qene nje nga meshkujt qe ka arritur te beje per vete shume vajza. Mire qe nuk ka pasur mundesi Adela te shikoje kete skene se...ajo e ka shprehur dhe brenda se do behej shume xheloze. /shekulli/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: biord
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

The second leaves home Bjordi

The second home has left the WB, where he has spent 100 full days in and has won and has been a love Bjordi. And why are divided for little time, do not miss the couple lots Bjordi-Adel. Apparently she was very experienced with the emergence of Bjordit from home has been Bjordit mother, Mrs Antoneta, which has remained fascinated by the decision that has taken public. Once Bjordi has left home and has brought, the female fans are jumping on the neck. Seems to have been a male who has managed to make itself more for girls. Well Adel had no opportunity to see this scene ... that she has expressed, and within it will become very jealous.
]]

Big Brother Albania 2: ARDIAN POJANA ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E GJASHTEMBEDHJETE (16), SPEKTAKLI, FINALE

ARDIAN POJANA ELIMINOHET!

Ardian Pojana
/photo top channel/

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me % te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte ARDIAN POJANA!

Televotimi vazhdon per Adelen, Bjordin dhe Qetsorin!
- - - - - - - - - - - - - - - -
Adi le shtepine i pari, zhgenjehen fansat

I pari qe ka lene shtepine ka qene Adi. Dalja e Adit, ne fakt ka zhgenjyer shume fansa, ne publikun e gjere eshte menduar se ai dhe Qetesori ishin dy nga pretendentet kryesore. Pra marrja e cmimit eshte diskutuar gjithnje mes Qetesorit dhe Adit. Bjordi, i cili ka shpetuar i pari nga dalja nga shtepia, ishte ai qe mendohej se do te linte i pari shtepine, nderkohe eshte larguar Adi.

Adi: "I hurit dhe i litarit"
Ika provuar te gjitha ne jete. Ka qene drogaxhi, ka provuar prangat duke u denuar me disa vjet burg. Motoja e tij per te hyre ne shtepine e big brotherit ishte qe te fitonte para dhe te njihte njerez te rinj, kete te dyten e sigurt qe e ka kryer me se miri, pasi i priti dhe percolli te gjithe me radhe ne ate shtepi. Tashme eshte personi me i famshem ne Shqiperi. Ka qene nje nga finalistet e spektaklit me te ndjekur, Big Brother. Adi ishte i vetmi qe kishte nje humor te pa kursyer e te kripur dhe qe arrinte ti bente per te qeshur te gjithe. Djali 40 vjeccar i dha mbremjen e djeshme fund kesaj aventure e cila duket se ka sherbyer si fund i nje epoke dhe fillimi i nje tjetre ne jete. Eshte nje shkrues shime i mire i poezive por gjithashtu edhe pikturon. Sipas rrefimeve te tij ne shtepi, Adi, ka qene perdorues dhe shperndares i lendes narkotike per shume vite. Si rrjedhoje e kesj mori dhe denimin nga gjykata ne vitin 2005. Eshte karakterizuar nga vete permbajtja ne ne shtepi. Ka qene aktive dhe nuk i eshte shmangur asnjehere debateve. Banori i tij i preferua ishte Bjordi, te cilit jo me larg se dje i premtoje se do ta mbronte nga kurthet dhe nga njerezit e lig. Per nga mosha ishte me i madhi aty, por qe kishte nje shpirt te ri . Megjithe natyrene e permbajtur nuk kane munguar konfliktet mes tij dhe banoreve te tjere ne shtepi. Te gjitheve i kujtohet kafshim ne faqe qe i beri Mozes dhe pas kesaj Adi ka ditur te kerkoje edhe ndjes. E pa harrueshme ka qene edhe nata kur u deh nga pija se bashku me djemte e tjere te shtepise. Vajza tjeter me te cilen i ngjiti muhabeti Adit ishte Juna, gjate qendrimit te saj ne shtepi ata kaluan shume kohe se bashku duke biseduar. 40-vjecari tiranas, eshte ende beqar. Te berit i famshem me ane te big brotherit, do ja shtoje me shume shanset djaloshit per njohje me vajzat. Tashme jashte shtepise ai ka fansat e tij. /shekulli/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Adi first to leave house, fans dissapointed

The first one who has left home was Aad. Adit's emergence, in fact has disappointed many fans, the public is thinking that he and Qetesori were two of the main contenders. So assuming the price is ever discussed between Qetesorit and Adit. Bjordi, which has survived from the first exit from the house, he was supposed to leave that first home, meanwhile, is left Aad.

Adi: "I hurit and litarit"
Ika proved all in life. Was drogaxhi, has proven handcuffs being sentenced to several years. The motto of his home to enter the big brotherit was to win money and recognize new people, have the second safe that has done best, as received and forwarded all the time in that house. Is now most famous person in Albania. Has been one of the finalists to attend spektaklit, Big Brother. Aad was the only one who had no mood to save the salt and that you do to achieve all laugh. 40 vjeccar son gave yesterday evening late this adventure, which seems to have served as the end of an era and the beginning of a next in life. Shime writers is a good poezive but also pikturon. According to the confessions of his home, Aad, distributors and users has been the subject narcotic for many years. As a result of kesj received and sentence by the court in 2005. It is characterized by the Content in the home. Has been active and never not been avoiding debates. Resident of his preferua was Bjordi, which not far from yesterday's promise that it will protect people from the traps and the diabolical. For age was the biggest there, but that was a new spirit. Despite containing natyrene not have missed the conflicts between him and other residents at home. Remember is the nip in the page that made Mozes Aad and after this has given even ask forgiveness. And without harrueshme was also the night when he was drug from pija together with the other boys home. Other girls with which the paste muhabeti Adit was Juna, during its tenure at the home they spent more time together talking. 40-year-old tiranas, is still unmarried. Doing famous by big brotherit, will increase the chances Djaloshi more recognition for the girls. Now outside the home he has his fans.
]]

"Arita Fejzullai", Parfumi Me i Ri Me Arome Dashurie!

Arita Fejzullai
/photo public domain/

Interviste me Arita Fejzullahun, modele, kengetare dhe aktore
Une, e “bija” e Xhim Belushit

“Ne muajin shtator do te behet nje film shqiptaro-amerikan,“The best kisser”, ku rolin kryesor do ta luaje Xhim Belushi, si babai im. Do te jete nje film per shqiptaret qe kane emigruar ne Amerike dhe se si eshte jeta ne Amerike, si e ruajme traditen shqiptare, gjuhen. Do te kete muzike shqiptare, kostume tradicionale. Une ne film e luaj rolin me emrin e Marisa Millerit, thote Arita Fejzullahu ne intervisten per “Kosova Sot”

Arita Fejzullahu eshte mjaft e njohur ne SHBA dhe ne shtetet e tjera te botes, e cila me talentin e saj ne disa fusha, si modele, kengetare dhe aktore, ka bere qe te kete shume suksese.

“Kosova Sot”: Na flisni dicka rreth fillimit te karrieres suaj?
Arita Fejzullahu: Une kam lindur dhe jam rritur ne Norvegji me edukate dhe zemer shqiptare. Karriera ime filloi si nje enderr, por u be realitet. Prej moshes se vogel e kam ditur se cfare dua te bej ne jeten time, fashion moda, por edhe kendimi gjithmone ka qene pjese e jetes sime. Karriera ime ka filluar ne moshen 5-vjecare, ku nje shoqe e mamit, Helena, qe punonte me kompani te ndryshme, butiqe per femije, i kishin kerkuar nje ‘baby modele’ dhe nese mbaj mend saktesisht ishte nje konkurrim ne nje salle te improvizuar dhe aty dola fituese, pastaj edhe mora kontraten per modele per ‘Lindex’, ‘Cubus’, ‘Kapal’ dhe ‘H&M’. Po ashtu fitova te drejten te merrem me muzike ne festivalin e veres per femije, ku fitova ‘summer voice’ zeri i veres, prej atehere, ne moshen 12-vjecare, u zgjedha ‘princess of beauty’ dhe mandej erdhen te gjitha me rend si: ‘Miss teen norge, kurora e mis tenejxheres ne Norvegji, ‘Mis shqiptarja ne Skandinavi’, ‘Top model of the year face of the year’, ‘Sexyiest Scandinavian celebrity’, ‘Mis kinemaja e Shqiperise’, ‘Mis Scandinavia International’ e tere Skandinavise, ku perfaqesova Norvegjine. Une tani prape kam rimbrojtur titullin ‘Top model of the year ne ‘Fashion week’ ne Norvegji dhe “face of the year’. Kam qene dhe 3 muaj ne Amerike ku kam nje kontrate 3-vjecare atje me nje kompani.

”Kosova Sot”: Cili ka qene suksesi me i madh qe e keni arritur deri me tani?
Arita Fejzullahu: Suksesi im eshte hapja e agjencise time “Arita models”, me perkrahjen e familjes menaxheriale, stilisteve. Me e reja nga une eshte se do te luaj se shpejti me rolin kryesor ne filmin “The best kisser”. Kam dhe te drejt nga menaxheri im amerikan, Charls Backstroom, te ju tregoj qe do lansoj dhe parfumin tim personal,“Arita Fejzullahu”, i cili do te kete arome te terhequr, nje arome dashurie.

Arita Fejzullahu

Surprizat e filmit

“Kosova Sot”: Keni marre shume cmime ne gara bukurie, cilin prej tyre e veconi me shume?
Arita Fejzullahu: Te gjitha cmimet i vecoj, sepse jane te vecanta. Dua te them se secili titull qe kam e ka domethenien e vet dhe te gjitha jane
sukseset e mia.

“Kosova Sot”: Pervec modelimit, jeni edhe kengetare, na flisni pak per kete pervoje?
Arita Fejzullahu: Kam perfunduar dy kenget e filmit “The best kisser”, qe i kam shkruar vete ne gjuhen angleze dhe ato jane “2 different worlds” dy bota te ndryshme dhe “The only one i love”. Deri tani kam perfunduar disa kenge te albumit tim te pare ne gjuhen angleze. Patjeter se do te kem edhe kenge ne gjuhen shqipe.

”Kosova Sot”: Tani jeni edhe aktore, cfare ju shtyri te nisni kete profesion?
Arita Fejzullahu: Pas cmimit “Mis kinemaja e Shqiperise” me jane hapur edhe shume rruge te tjera. Mua me shtyri mendja ime qe te provoj dhe kete profesion, pse jo, mendoj qe kur ke talent pse te mos e provosh. Une jam nje femer qe e di se cfare dua dhe jap maksimumin per ta arritur qellimin. Aktrimi s’me duket fare i veshtire, sepse kam aktruar edhe me heret

“Kosova Sot”: Keni ndonje projekt te ri filmik me ndonje rol?
Arita Fejzullahu: Ne muajin shtator do te behet nje film shqiptaro-amerikan, “The best kisser”, ku rolin kryesor do ta luaje Xhim Belushi, si babai im. E kane menduar Harve Pier dhe Charls Backsoon qe do behet film per shqiptaret qe kane emigruar ne Amerike dhe si eshte jeta ne Amerike, si e ruajne traditen shqiptare, gjuhen, do kete muzike shqiptare, kostume tradicionale dhe pak a shume nje dasme e vogel shqiptare. Une ne film e luaj rolin kryesor me emrin Marisa Miller, nje vajze qe vjen nga nje familje e mirembajtur, por eshte modele ne boten ‘Fashion Paris New York’. Rolin e dyte e luan Martin Hengerberg, si avokat dhe nje mik i Marrises, te cilet jane njohur kur kane qene te vegjel. Filmi ka nje tematike dashurie, por ua le surprize deri ne shfaqje.

“Kosova Sot”: Ku e gjeni veten me mire, ne aktrim, kenge apo modelim?
Arita Fejzullahu: Faktikisht, sic thash edhe me larte, jam e lindur me kete talent dhe mendoj qe e gjej veten si ne muzike, ne mode si modele, por dhe ne film. Duhet vetem te dish se cfare do ne jete dhe mendoj qe duhet ta japesh maksimumin per ta arritur ate qe e deshiron dhe ate kulm. Por, dashuria nuk harrohet, gjithmone gjej kohe per te dashurin, qe e dua me se shumti ne bote.

Arita Fejzullahu

Kohen e lire me te dashurin

“Kosova Sot”: Na flisni pak per jeten private?
Arita Fejzullahu: Jam nje vajze shume aktive, 2 here ne dite shkoj ne fitnes nga 2 ore dhe vrapoj 7 km. Gjithmone punoj ne studio. Kohen e lire mundohem ta kaloj gjithnje me te dashurin dhe familjen.

“Kosova Sot”: Ndonje plan per te ardhmen?
Arita Fejzullahu: Ne te ardhmen do jem duke bere film, duke mbaruar albumin e pare, duke u marre me mode dhe fashion, agjencine time, ‘Arita Models’, ndoshta dhe koleksionin tim me tutje ose programin tim, ‘Aritas show’. /k.bajrami/kosova sot/16.05.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: fejzullai fejzullahi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Interview with Arita Fejzullahu, model, singer and actress

I, the "daughter" of Jim Belushit

"In September will become an Albanian-American film," The best kisser ", where the main role to play Jim Belushi, as my father. Will be a film for the Albanians who emigrated to America and how is life in America, as preserving the tradition of the Albanian language. Will be Albanian music, traditional costumes. I play the role of film in the name of Mary Millerit, gold Fejzullahu says in the interview for "Kosova Sot"

Fejzullahu Arita is very known in the U.S. and other countries of the world, which with her talent in several areas, such as models, singers and actors, has to have more success.

"Kosova Sot": We talk about starting something of your career?
Gold Fejzullahu: I am born and raised in Norway with breeding and heart Albanian. My career began as a dream, but reality was. From that small age I know what I want to make in my life, fashion fashion, but singing has always been part of my life. My career started at age 5-years, with a midwife's wife, Helena, who worked with various companies, butiqe for children, had sought a 'baby models' and if I remember exactly was a competition in a hall of improvised dola there and winning, then I contract for the models' Lindex ',' Cubus', 'Kapal' and 'H & M'. Also fitova the right to engage in music summer festival for children, where fitova 'summer voice' voice of summer, since then, at age 12-years, was select the 'princess of beauty' and then came all the rank as 'Miss Teen norge, wreaths of mis tenejxheres in Norway,' Miss Albanians in Scandinavia ',' Top Model of the year face of the year ',' celebrity Sexyiest Scandinavian ',' Miss Albania cinema ',' Miss Scandinavia International ' The entire Skandinavise, where perfaqesova Norway. I'm back now I rimbrojtur title 'Top Model of the year in' Fashion Week 'in Norway and the "face of the year'. I've been 3 months and in America where I have a 3-year contract with a company there.

"Kosova Sot": What has been the great success you have achieved so far.
Gold Fejzullahu: My success is opening the agency's my "gold models, with the support of family management, stilisteve. With the new is that I will soon play major role in the movie "The best kisser." I and my manager from the U.S., Charls Backstroom, you will tell lansoj and parfumin my personal "Fejzullahu gold", which will be attracted to perfume, a fragrance of love.

Surprise film

"Kosova Sot": You have received many awards in the beauty contest, which of them veconi more?
Gold Fejzullahu: All prices of disjoint, because they are special. I want to say that everyone is entitled to have its own significance and all are
My successes.

"Kosova Sot": Besides modeling, are also singers, we talk a little about this experience?
Gold Fejzullahu: I have completed two kenge film "The best kisser," that I write them in English and they are "2 different worlds" two different world and "The only one i love." So far I have completed several songs for my first album in English. Required to obtain it will also kenge in Albanian language.

"Kosova Sot": Now the actress you are, what you shtyri to start this profession?
Gold Fejzullahu: After price "Miss Albania cinema" are also open to many other roads. I shtyri my mind to try and this profession, why not, I think that when you have talent why not the test. I am a woman who knows what I want and give the maximum to achieve the purpose. Aktrimi s'me seems quite difficult, because I aktruar earlier

"Kosova Sot": You have a project with a new film role?
Gold Fejzullahu: In September will become an Albanian-American film, "The best kisser", where the main role to play Jim Belushi, as my father. And they thought Harve Pierre and Charls Backsoon that will set the film for Albanians who emigrated to America and life in America is as preserving the tradition of the Albanian language, Albanian would this music, traditional costumes and more or less a small nuptial Albanian . I play the film's main roles under the name Mary Miller, a girl who comes from a family well, but the models in the world 'Paris Fashion New York'. The second plays the role of Martin Hengerberg, as a lawyer and a friend Marrises, which are recognized when they have been smaller. The film has a thematic love, but let them surprise to display.

"Kosova Sot": Where find themselves better, we aktrim, kenge or modeling?
Gold Fejzullahu: Eventually, as I said even higher, I am born with this talent and I think that we find ourselves as music, as models in the mode, but
and film. Only need to know what will be and we think that should be providing the maximum to achieve what it wants and canopy. But love is not forgotten, always find time for love, I was more underground.

Free time with boyfriend

"Kosova Sot": We talk a little about life private?
Gold Fejzullahu: I am a very active girl, 2 times a day go by fitnes in 2 hours and 7 km run. Always work in the studio. Leisure ever try to transcend the boyfriend and family.

"Kosova Sot": Any plans for the future?
Fejzullahu gold: In the future will be making the film, by finishing the first album, was received by the mode and fashion, my agency, 'gold Models', and perhaps further my collection or my program,' Aritas show '.
]]

Big Brother Albania 2: Dita 99, Permbledhje!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 99 (FINALE), PERMBLEDHJE

Mengjesi
16/05/09 11:07

Ne sfond ka filluar muzika qe do te thote per banoret ka ardhur casti i zgjimit. I pari qe zgjohet eshte Qetsori i cili pasi ben kafen e mengjesit del ne kopesht per ta shijuar. Pas pak castesh me te bashkohet edhe Adi i cili ben xhiron e mengjesit neper kopesht dhe bisedon per barcaleta me Qetsorin. Adi hyn ne shtepi dhe me ton te larte thote: - “Zgjohuni finaliste”. Nderkohe qe edhe Bjordi eshte zgjuar dhe pergatit kafen e mengjesit. Te ulur ne kopesht, banoret komentojne filmin e djeshem. Me pas zgjohet edhe finalistja e fundit, Adela e cila pasi puth Bjordin i bashkohet grupit te djemve ne kopesht. Adi, per ti dale gjumi, hidhet ne pishine dhe fillon te luaje.

Dhuratat, po fitove
16/05/09 12:27

Mengjesi per banoret ka filluar shume aktiv. Bjordi me Adelajden vazhdojne perkedheljet e mengjesit nderkohe qe Adi vazhdon te hidhet ne pishine duke bere prova te ndryshme. Adela i jep zemer, pasi vete k frike te hyje ne pishine se i duket uji i ftohte. Bjordi i kujton Adeles premtimin qe nese ajo do te fitoje duhet ti bleje nje kompjuter. Adela i pergjigjet se do ja bleje me kenaqesi nese fiton. Por kur ajo e pyet Bjordin se cfare do ti bleje ai asaj nese ai fiton, ai i pergjigjet me shaka se nuk do ti marri asgje. Me pas Adelajde me Adin vendosin te bejne organizimin e dites se sotme se me cfare punesh do te merren.

Te ndryshme
16/05/09 13:34

Per banoret argetimi i mengjesit nuk ka perfunduar ende. Adi mundohet te kerceje si M. Jackson dhe Bjordi qe e sheh fillon te qeshe. Nderkohe finalistet jane duke bere gati rrobat. Adelajde me Bjordin qendrojne prane njeri tjterit duke shfrytezuar bashke diten e fundit brenda shtepise. Qetsori me Adin bejne shaka me njeri tjetrin duke thene se ku do shkojne pasi te dalin. Qetsori i thote se do shkojne gjithandej neper Tirane. Adi ka deshire te dale me helikopter por Qetsori i thote se ka frike nga lartesite, Adi e qeteson duke i thene se do te fluturojne ulet. Banoret kane deshire te marrin dicka per kujtim nga kjo eksperience e paharrueshme brenda shtepise. Ata bejne shaka dhe njeri thote se do marri frigoriferin, tjetri mikrovalen, nje tjeter dushin dhe bidene.

Argetim dhe te qeshura
16/05/09 14:40

Banoret argetohen kete dite te fundit duke degjuar muzike dhe duke kercyer. Adi interpreton disa nga kenget ne sfond derisa fillon “Nee York, Nee York”. Bjordi, i cili deri ne ate kohe qendronte afer Adeles, bashkohet me te. Ata bejne kercimin e tyre te zakonshem dhe duke interpretuar tekstin e kenges. Me pas ata “terbohen” e fillojne te bertasin e te kendojne me ze shume te larte. Banoret duken vertete te gezuar. Me pas, ata sitemojne rrobat ne valixhe dhe Adi ka marre nje jastek jeshil si kujtim. Sori i thote me te qeshur se duhet te marrin edhe nje jastek per te bere “lufte” me Adi Krasten, kur te shkojne tek “E diell”. Ai shkon ne kuzhine dhe merr disa ene kuzhine per kujtim. Mes banoreve fillon loja se kush te amrre me shume gjera e t’i fuse ne valixhe. Adi merr bicikleten e stervitjes dhe mundohet ta fuse ne valixhen e vet i ndihmuar nga Sori. Ata qeshin te dy me veprimet e tyre, duke i lene me pas gjerat neper vendet e duhura. Batutat e tyre nuk kane te mbaruar. Ata flasin me njeri-tjetrin se bene gabim qe zgjodhen sende aq te medha sepse u diktuan nga Vellai i Madh. “Bicikleta dhe kova na e kishin fajin”- thote Sori dhe te dy qeshin, ndersa Bjordi shfajesohet se ai per vete, nuk mori asgje te tille. Banoret nuk harrojne edhe te sitemojne shtepine perpara se te largohen prej saj.

Po afron spektakli
16/05/09 15:35

Bjordi i kujton Adeles se neser do te jene te ftuar tek “E Diell” dhe i thote se ajo do te qendroje ne Tirane bashke me te tjeret sepse do jene te ftuar tek emisionet e ndryshme ne Top Channel. Adela dhe Bjordi tregojne se mezi po presin deri sa te dalin, dhe ata fillojne te diskutojne per momentin kur te shkojne ne studio. Bjordi shprehet se i ka mbetur zarfi i dhuruar pa hapur dhe eshte shume kurioz per te marre vesh permbajtjen e tij. Ata imagjinojne kur te takojne te afermit, miqte, gjithe ish banoret, disa me mall per t’i takuar e me disa te tjere per t’u perballur. Adela shprehet se asnjehere nuk ka nominuar ndonje nga miqte e saj si Bika, Moza, Adi apo Tani, pervec Bjordit qe e nominoi vec nje here per te shpetuar Arjonin. Bjordi ia kthen se ajo eshte naive.

Adela: “Rendesi per mua ke ti”
16/05/09 16:10

Adela dhe Bjordi vazhdojne te diskutojne edhe per ditet e qendrimit ne shtepi. Adela e pyet Bjordin se cila ka qene dita me e bukur e tij ketu. Bjordi fillon te mendohet, por ajo i thote se nuk ka pse te mendohet aq gjate sepse duhet t’i vije lehte ne kujtese. Bjordi ia kthen se gjithnje i mendon para se t’i thote, sidomos per keto dite. Ai ia kthen pyetjen Adeles dhe ajo thote se ishte dita kur shkoi te Adi Krasta. Bjordi i thote se ajo ishte e vetmja dite kur ajo nuk ishte ne shtepi. Bjordi shprehet se kane vuajtur ketu, por mbaroi tashme; mbaroi kjo pjese sepse do filloje tjetra, sipas tij. Adela thote se ajo gjithnje ka vuajtur dhe eshte mesuar me kete gje, por puna eshte nese do vuajne me shume apo me pak. “Nuk i duhet dhene shume rendesi kesaj gjeje sepse jemi futur ne nje bote qe nuk eshte gjithnje e mire”- mendon Bjordi. “Cfare rendesie kane gjerat, cfare me duhen ato? Rendesi ke ti.”- i thote ajo Bjordit dhe e puth.

Dreka e fundit
16/05/09 17:45

Sori ka pergatitur dreken e fundit per kete eksperience tre mujore. Te katert banoret e fundit, kane pergatitur tavolinen dhe jane ulur per te ngrene. Ata kapen per duarsh dhe puthin dhe i urojne njeri-tjetrit fat. Tokin gotat dhe urojne te kalojne sa me mire sonte. Te katert banoret ndjehen te emocionuar. Adela dhe Sori shprehen se ia kane kaluar shume bukur keto 99 dite, gje qe nuk e prisnin. Sori thote se ia kane kaluar shkelqyeshem, duke vecuar ndonje fjale te tepert apo lojes se veshtire. “Mendoj se do jemi shembull, por nuk i dihet”- mendon Sori. Ai tregon se e kane bere thuajse cdo gje brenda, kane patur emocione, u kane dhuruar te tjereve emocione, kane bere debate te ndryshme, kane arritur afer ekstremit, kane bere lufte dhe i kane dhene te gjitha gjerat e tyre. Ata te menduar pyesin se si mund t’i prese publiku dhe cfare opinionesh kane krijuar per ta.

Surpriza e radhes
16/05/09 19:15

Per banoret e Big Brother eshte orgaizuar nje tjeter surprize: sherbimet e nje grupi parukieresh italiane dhe shqiptare “AIFAPARF”. Banoret shkojne ne zonen e akuariumit ku shohin surprizen e pergatitur per ta. Ata takohen dhe u urojne atyre mireseardhjen, ndersa parukieret i informojne mbi kete surprize, pra qe ata do te kujdesen per look-un e tyre, per kete spektakel madheshtor. Ata konsultohen edhe me banoret ne lidhje me deshirat dhe mendimet qe kane. I pari qe fillon trajtimin eshte Sori. Bisedat ndermjet banoreve dhe parukiereve nuk mungojne. Ata mendojne se kur njerezit shkojne ne sallonet e bukurise, shkarkojne nje pjese te mire te stresit te akumuluar, duke e krahasuar keshtu me rolin e psikologut. Banoret flasin edhe per njeri-tjetri duke komunikuar ne italisht me ta. Banoret nulen me radhe per te marre sherbimin e parukiereve dhe per t’u dukur sa me bukur kete mbremje.

Para spektaklit
16/05/09 20:25

Banoret finaliste pasi jane rregulluar nga dora e parukiereve profesionist kane filluar te vishen per naten e tyre te fundit brenda shtepise se “Big Brother”. Djemte kane ndihmuar Adelajden per tu rregulluar. Qetsori ngacmon Adelajden e cila i duket e kontraktuar duke i thene qe kur te dale do jete afer Agonit. Ajo i thote qe nuk do pranoje te ulet. Ajo u thote qe ka shume emocione dhe i thote Adit t`i mase pulsin. Qetsori ben shaka duke i thene:-“Gati salla e operacionit!” Djemte mesojne Adelajden se si duhet te qendroje gjate spektaklit.

Surprize
16/05/09 21:13

Banoret finaliste kane patur nje surprize sapo ka filluar spektakli. Ato per here te pare kane pare Arbanen nga nje monitor ne kopesht e cila i ka pershendetur dhe ne momentin kur Arbana i ka thene qe te ngrene koken lart ato kane pare emrat e tyre te projekutara ne qiell. Ato jane emoconuar shume nga kjo surprize.

“Jam me shume se i lumtur!”
16/05/09 21:30

Bjordi eshte nje nga banoret te cilin publiku e ka dashur dhe e ka vleresuar qe ne ditet e para te ketij spektakli per spontanitetin, disponibilitetin me dhe per te tjeret, si dhe per historine e jetes se tij, ne te cilen kishte lene shenje, braktisja e te atit.Gjate qendrimit brenda shtepise ai ka ndjere shume mungesen e miqve te tij Mikele dhe Andrea. “Big Brother” naten finale rezervoi nje surprize per te, duke i mundesuar takimin me ata. Ne pranine e tyre hapi zarfin qe Vellai i Madh i kishte bere per ditelindjen e tij ne 11 Mars. Bjordi i emocionuar shume lexoi qe kishte fituar per te qene pjesemarres ne nje audicion per rolin protagonist ne nje film. I befasuar tha:-“Jam me shume se i lumtur!” Me pas eshte bashkuar me banoret e tjere finaliste te cilet e ndoqen nga nje monitor. Ato i uruan “Suksese!”

Restoranti i “Big Brother”
16/05/09 22:03

Qetsori eshte nje nga banoret i cili ka qene perhere i drejteperdrejte ne lojen qe ai ka bere ne “Big Brother” duke e bere me nje strategji trasparente. Pasioni i tij eshte deti. Ai ka shprehur se ka marre pjese ne “Big Brother” per te realizuar gjithashtu endrren e tij, restorantin. Ne naten finale Vellai i Madh ka improvizuar nje restorant dhe i ka kerkuar Qetsorit te pergatise disa aperitive per disa miq. Te ftuar ne restorantin e tij kane qene parodistet e Vlores me te cilet kerceu valle me nje qe ato kishin bere enkas per “Big Brother”. Por surprizat per te nuk mbaruan ketu. “Big Brother” i mundesoi te takonte djalin e tij. Ai u emocionua shume dhe u perlot nga ky takim.

Adela, Bjordi bashkojne zemren
16/05/09 22:19

Nje nga lidhjet e cila eshte formuar ne “Big Brother” ka qene ajo e Bjordit me Adelajden. Per to ishte rezervuar nje loje e cila quhej “Loja e Kupidos”. Per te realizuar kete loje ne shtepi ishin krijuar dy dhoma rrefimi . Ato degjuan se cfare kishin thene per njeri-tjetrin si dhe Arbana i drejtoi secilit disa pyetje. Pyetjes se kur ishin puthur per here te pare Bjordi u pergjigj se kishte ndodhur gjate proves se lopeve, ndersa Adelajda tha qe kishte ndodhur kur kishte folur me mamin. Ne kopesht ato kane gjetur nje surprize, nje zemer te ndare ne mes dhe do ishin ata qe do vendosnin nese do t`i mbajne te bashkuara apo jo. Bjordi dhe Adelajda vendosen qe ta bashkojne zemren.

“Familja ka rendesi”
16/05/09 22:44

Ne kete edicion te “Big Brother” nje nga banoret, Adelajda ka kenduar shpesh, gje qe e lidh shume me te atin. Nje surprize e priste jashte shtepise . Ne momentin qe ka shkuar tek tyneli aty gjen dy balerine te cilet e shoqeruan ne daljen e saj. Nje person e priste ne sfondin e muzikes se preferuar te babait te saj. Ajo pasi performoi e shoqeruar nga kercimi i balerineve eshte takuar me vellain e saj. Ajo ka thene qe kengen ia dedikonte babait te saj pasi per te familja eshte gjeja me e rendesishme.

Surprize dhe eleminim per Adin
16/05/09 23:14

Adi eshte nej nga banoret i cili ka patur nje jete te veshtire , por qe arriti te dilte me koken lart. Ai eshte perballur me kedo pavarsisht diferences se moshes me te tjeret. Miku i tij me i afert me te cilin ka arritur te ndaje gezime dhe hidherime, por ai jeton larg dhe per kete arsye ka kohe qe nuk shihen prej vitesh. “Big Brother” i ka mundesuar qe ta takoje shokun e tij Genci . Ai shprehet i kenaqur nga ky takim. Publiku ne shtepi vendosi qe banori i pare qe duhej te linte shtepine e “Big Brother” te ishte Adi.

Bjordi largohet
17/05/09 00:11

Banori i dyte i cili duhej te largohej nga shtepia e “Big Brother” me vendimin e publikut ishte Bjordi. Qetsori dhe Adelajda jane shprehur qe nuk e prisnin qe te ishin ato dy finalistet, pasi kane qene banoret me te padeshiruar nga te tjeret. Adelajda mendon qe duhet ta fitoje Qetsori pasi ka kaluar nominime dhe ka fituar simpatine e te gjitheve. Qetsori i thote qe ajo e meriton pasi ka perballuar shume ngacmime nga banoret e shtepise. Bjordi eshte shprehur qe “Big Brother” i ka dhene mundesine qe te njohe me shume Shqiperine dhe se ai do kthehej gjithmone ne vendin ku ka marre shume emocione te vecanta.

Qetsori fiton
17/05/09 00:51

“Big Brother” kishte pergatitur surpriza per dy finalistet. Ne shtepi ishte ndertuar nje arene antike e Romes se lashte. Ato jane pritur nga tifot e publikut ne arene nen ritmin e tambureve. Dy finalistet kane ndjekur nga nje klip te aventures se tyre brenda shtepise se “Big Brother” . Pjese e spetaklit ishte dhe performanca e artistit se pantomimit. Dy finalistet e kane pritur vendimin e televotimit ne arenen e improvizuar. Publiku vendosi qe me shumicen e votave, banori qe duhej te fitonte edicionin e dyte te “Big Brother” te ishte Qetsori. Nen atmosferen e fishekzjarreve eshte percjelle fituesi i “Big Brother’.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Morning
16/05/09 11:07

We began the background music, which means the moment has come for residents of the Awakening. The first riser is Qetsori who makes coffee the morning after we del garden to enjoy. After a few moments to join the Aad which makes heat morning through the garden and talk barcaleta with Qetsorin. Aad enters the house and the high tone says: - "Zgjohuni finalists. While Bjordi is also smart and prepare the morning coffee. Sitting in garden, people comment on film yesterday. Then the finalists of the last riser, Adel after osculate Bjordin which joins the group of boys in the yard. Aad, brought to you sleeping, put in a swimming pool and begins to play.

Gifts are fitove
16/05/09 12:27

Breakfast for many people has started active. Bjordi continue with Adelajden stroke of Aad morning while still thrown in pool by different evidence. Adel gives heart, as k them fear to enter the pool of water looks cold. Bjordi reminiscent of Adeles promise that if she would win should buy a computer. Adel replies that it will purchase with pleasure if he wins. But when she asks Bjordin what he would purchase it if he wins, he playfully replies that it will receive nothing. Then Adelajde with Adin organization decide to do today what jobs will be taken.

Different
16/05/09 13:34

Entertainment for residents of the morning has not yet been finalized. Aad tries to jump as M. Jackson and Bjordi who sees begins to laugh. Whereas finalists are ready made clothes. Adelajde with Bjordin stay at each tjterit using the last day together in the house. Qetsori with Adin make jokes with each other, saying where they will go after the stem. Qetsori says will go everywhere throughout Tirana. Aad desire has to come up with the helicopter but Qetsori says fear of lartesite, Aad qeteson of saying he would fly low. People are willing to take something for the memory of this unforgettable experience within the Station. They make jokes and says that man will receive refrigeratory, mikrovalen another, and another shower bidene.

Entertainment and laughter
16/05/09 14:40

People have fun listening to the last day of music and dance. Aad kenge interprets some of the background until we start "Nee York, Nee York. Bjordi, who by that time stood near Adeles, to join. They do their usual dance and interpret the text of the song. Then they "terbohen" and start shouting and sing with the voice very high. People seem really happy. Later, they sitemojne clothes in suitcases and Aad has green as a pillow memory. Sorin says with laughter that must also take a pillow to make "war" with Aad Krasten, when to go to "The sun". He goes in kitchen and gets some kitchen utensils and articles for memory. Among residents who starts the game with a lot of amrre introduce et'i in suitcases. Aad bicikleten takes training and tries to introduce in his suitcase assisted by Sorin. They both laughed with their actions, leaving the things behind places appropriate. Mot of them are not finished. They talk to each other that did the wrong items selected because they were so big diktuan from Big Brother. "Bicycle and pail we had guilt" - and says Sorin both laughed, and he acquitted Bjordi for themselves, did not take anything such. People do not forget to also sitemojne home before fleeing from it.

Is close spektakli
16/05/09 15:35

Bjordi of Adeles remembers that tomorrow will be invited to "The Sun" and says it will remain in Tirana together with others because they will be invited to different shows in Top Channel. Adel and Bjordi show that is barely wait until the stem, and they begin to discuss when to go to the studio. Bjordi says it has donated the remaining envelope without opening it is very curious and agreed to its content. Imagine when they meet relatives, friends, all former residents, some with goods to be met with some of the other to cope. Adel says has never nominated any of her friends as Bika, Moza, Aad or now, except Bjordit was already a nominoi here to save Arjonin. Bjordi turn that it is naive.

Adel: "important for me to you"
16/05/09 16:10

Adel Bjordi and continue to discuss for days of stay at home. Adel's Bjordin ask what was the day with his beautiful here. Bjordi begins the thought, but she says there is no thought to why so long because we need to come easy memory. Bjordi turn of thinking that ever before says, especially for the day. He turns Adeles question and she says that was the day went to Krasta Aad. Bjordi says she was the only day when she was not at home. Bjordi states that have suffered here, but already expired; ended, because this part will start next, according to him. Adel says she has suffered and is ever learn this, but work is if it will suffer more or less. "There should be giving this very important find because we are entering a world that is not always better" - thinks Bjordi. "What things have importance, with what they need? Important to you. "- Says she Bjordit and kiss.

Last Lunch
16/05/09 17:45

Sorin dreken has prepared for this experience the last three months. The four people last, have prepared the table and are seated to eat. They caught and interlock for duarsh and Congratulate each other luck. Tokin Congratulate cups and pass as well tonight. Fourth of the residents feel emocionuar. Adel and Sorin said that it has very nice these last 99 days, which did not expect. Sorin says that we have excellent, by dangling a word game that excessive or difficult. "I think the example we will, but do not know" - thinks Sorin. He shows that have made almost everything inside, have emotions, have been donated to others emotions, debates have made different, have achieved near extreme, have made war and have given them everything. They intended to ask how can edged public opinion and what they have created for them.

The next surprises
16/05/09 19:15

For residents of Big Brother is orgaizuar another surprise: the services of a group parukieresh Italian and Albanian "AIFAPARF. People go to see the area where the aquarium surprizen prepared for them. They meet Congratulate and welcome them, while the information on this parukieret surprise, so that they will care for their look-un, for this monumental spektakel. They also consult with residents regarding the desires and opinions have. The first is that starting treatment Sorin. Conversations between residents and parukiereve not missing. They think that when people go to the beauty sallonet, dismiss a good part of the accumulated stress, and compared it with the role of psychologist. People speak for each other and communicate with them in Italian. Nulen people with time to get service parukiereve and pretentious as this beautiful evening.

Before spektaklit
16/05/09 20:25

Residents after finalists are regulated by the hand of parukiereve professionals are starting to dress for last night inside their home "Big Brother". Adelajden boys have helped to regulate. Qetsori worry Adelajden which apparently contracted saying when that will be brought close to moribund. She says that will not accept low. She says that many of the emotions and says Adit be pulsin degree. Qetsori joke is saying: - "Almost halls of the operation!" The boys learn how Adelajden should remain during spektaklit.

Surprise
16/05/09 21:13

Residents finalists have been a surprise has just begun spektakli. For the first time they have seen Arbanen by a monitor in the garden which has welcomed and when Arbana has said raise head up they have seen their names to projekutara in heaven. They are emoconuar More from this surprise.

"I am more than happy!
16/05/09 21:30

Bjordi is one of the people whom the public wanted, and has estimated that in the early days of this spektakli for spontaneity, and the availability for others, as well as the history of his life, in which the sign had left, abandoning atit.Gjate stay within the Station, he has felt the lack of many of his friends and Mikele Andrea. "Big Brother" rezervoi final night to a surprise by meeting with them available. In the presence of the envelope that opened their Big brother had done for his birthday on March 11th. Bjordi read that many of emocionuar had won for being participants in a audicion for the protagonist in a film. I surprised he said: - "I am more than happy!" Then it is joined with residents of other finalists who attended a monitor. They congratulated "Success!"

Restaurant's "Big Brother"
16/05/09 22:03

Qetsori is one of the people who was always direct in game that he has done in "Big Brother" making a trasparente strategy. His passion is the sea. He has indicated he has participated in "Big Brother" to achieve his dream also, the restaurant. In the final night of Big Brother has improvised a restaurant and asked Qetsorit prepare some aperitive for some friends. Invited us to his restaurant has been in Vlora parodistet who jumped to a dance they had done enkas for "Big Brother". But the surprise to be not ended here. "Big Brother" is allowed to meet his son. He was very emocionua and perlot from this meeting.

Adel, Bjordi join heart
16/05/09 22:19

One of the links which is formed in the "Big Brother" has been the Bjordit with Adelajden. Reserved for them was a game which is called "game Kupidos. To realize that playing at home they were established two story house. They heard what they said about each other and each directed Arbana of some questions. Asked when the kiss for the first time Bjordi responded that that had occurred during testing lopeve, while Adelajda said that had happened when he spoke to midwife. In the garden they have found a surprise, a heart divided between us and those who will decide if it will be to keep united or not. Bjordi and decided to join Adelajda heart.

"Family matters"
16/05/09 22:44

In this edition of "Big Brother" one of the residents, Adelajda has often singing, which links more father. A surprise was waiting outside the home. The moment she went there to find two tyneli dancer who accompanied the emergence of her. A person waiting in the background music that her father's favorite. It performoi after the dance accompanied by the dancer is meeting with her brother. She has said that his song dedikonte her father as to the family is the most important thing.

Surprise and eleminim for Adin
16/05/09 23:14

Ney is the 'Ad people who has had a difficult life, but managed to come up with the head up. He was faced with anyone regardless of age diferences that with others. Friend of his nearest of which has managed to share joy and sorrow, but he lives far away and for this reason that time has not seen for years. "Big Brother" is available to meet fellow Genci. He expressed satisfaction from this meeting. Decided that the public at home resident who had to leave the first home of "Big Brother" was the Aad.

Bjordi leave
17/05/09 00:11

The second resident who had to leave the home of "Big Brother" with the public was Bjordi. Qetsori and Adelajda are expressed not expect that they were two finalists, as has been the unwanted people from others. Adelajda thinks should win after last Qetsori nominations and has won the sympathy of all. Qetsori says it deserves as it has faced more harassment from the household. Bjordi is expressed that "Big Brother" has provided the opportunity to know more Albania and that he would always return to the place has more particular emotions.

Qetsori wins
17/05/09 00:51

"Big Brother" had prepared for surprises two finalists. We had built a home arena of ancient Rome the ancient. They are hosted by typhus in the public arena under the pace of the timpani. Two finalists have been followed by a klip of aventures that within the home "Big Brother". Spetaklit was part of a performance artist and that pantomimit. Two finalists have awaited the decision of televotimit in the makeshift arena. The public was decided by a majority vote, a resident who had to win the second edition of "Big Brother" was the Qetsori. Under the atmosphere of fireworks is forwarded winner of "Big Brother '.
]]

Friday, 15 May 2009

Video Festi Muzikor 2009, Qilimi i Kuq

Video Festi Muzikor 2009, Kalimi mbi Qilimin e Kuq, 12 Maj 2009

Kjo eshte nje komedi me rolet kryesore: Jehona Bajrami dhe Flora Mejzinolli.
Argetim te kendshem!

Pjesa 1


Pjesa 2

- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: cilim tapeti tepihu
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Vlera Jusufi Se Shpejti Martohet!

Vlera Jusufi
/photo ktv/

Vlera e KTV-se eshte shtatzene

Vlera Jusufi, nikoqirja e emisionit me simpatik te "KTV"-se, "Nje Moto Per Foto", duket qe shpejt duhet ta braktis ekranin per nje kohe. Bukuroshja, e cila tash e disa kohe eshte ne lidhje me futbollistin e njohur Enis Fetahun, po e ndryshon rrjedhen e jetes se vet. Vlera, bashke me Enisin, me 8 qershor te ketij viti do t'i japin fund beqarise se tyre. Sa per informacion asgje nuk perfundon ketu. Prezantuesja eshte shtatzene. Shikuesit nuk kane pasur mundesi ta zbulojne kete gje, sepse ajo eshte ne muajt e pare te shtatzenise. Pra, Vlera dhe Enisi, pos qe do te martohen shume shpejt, gjithashtu, shume shpejt do te behen edhe prinder. Duket qe me nje gur i kane vrare dy zogj, apo jo? /bese bokshi/kosovarja/maj 2009/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Vlera of KTV is pregnant

Vlera Jusufi, the charming host of the program of "KTV" "Nje Moto Per Photo", it seems that soon must relinquish the screen for a while. Beauty, which is now some time in connection with the Soccer player known Enis Fetahun, is changing the course of his life. Value, together with Enisin by June 8 this year would end their bechalor life. As for information nothing ends here. Presenter is pregnant. Viewers have not had the opportunity to discover this, because it is in the first months of pregnancy. Therefore, value and Enisi, but to be married very soon, also, many will soon become parents. It seems that a rock has killed two birds, or not?
]]

Kejsi Tola Press Conference

Kejsi Tola, Press Conference

Song Contest 2009, speaks at the press conference after qualifying into the Eurovision Final from the second Semi Final. Kejsi drew the number 19th, and will therefore be performing 19th out of 25 songs at the Eurovision Final on Saturday night.


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Labinot Tahiri Realizon Nje Kenge Dasmore

Labinot Tahiri LABI
/photo public domain/

Labinot Tahiri LABI realizon nje kenge te re
‘Nata e fundit e beqarise’, nje kenge dasmore

“Kam dashur qe ne kete sezon te sjell ne treg nje kenge dasmore, e cila besoj se do te pelqehet ne publik. Pra, tani jam ne perfundim te kenges dhe do te lansohet shume shpejt”, ka thene Labi

Labi eshte njeri nder kengetaret qe me se shumti i sjell publikut kenge dhe videoklipe te reja. Thuajse ne cdo muaj ate e shohim me ndonje projekt te ri. Labi tani se fundi eshte ne perfundim te realizimit te nje kenge te re, e cila thote se do te lansohet gjate dy javeve te ardhshme. Kenga permban nje tematike dashurie qe u dedikohet dasmave e qe titullohet “Nata e fundit e beqarise”. Kete kenge Labi thote se e ka realizuar pikerisht per publikun e tij, e qe ne te shumten e rasteve do ta kendoje neper ahengje te ndryshme gazmore. “Kam dashur qe ne kete sezon te sjell ne treg nje kenge dasmore, e cila besoj se do te pelqehet ne publik. Pra, tani jam ne perfundim te kenges dhe do te lansohet shume shpejt”, shprehet Labi per “Kosova Sot”. Me lansimin e kenges Labi do te nise realizimin e videoklipit, te cilin mendon ta punoje me ndonje produksion vendor. “Pres qe kenga te pelqehet fillimisht ne publike dhe pastaj te filloj pergatitjen e videoklipit. Besoj qe videoklipin do ta punoj me ndonje produksion vendor”, shton ai. Nje sukses tjeter i ketyre diteve i Labit eshte mbajtja e nje mbremje muzikore me nxenesit e shkollave te mesme te Ferizajt. Nxenesit ferizajas kane kerkuar qe Labi t’u mbaje nje mbremje muzikore ne nje restorant te qytetit. Labi ndjehet shume i kenaqur me kete kerkese nga nxenesit e Ferizajt dhe nga gezimi tere koktejin e ka paguar vete. “Isha shume i kenaqur kur mora nje kerkese nga nxenesit e tri shkollave te mesme te Ferizajt, per t’ua mbajtur nje mbremje muzikore para nates se matures. Une kerkesen e tyre e pranova me shume kenaqesi dhe shpreha deshiren qe te jem sponsor i kesaj mbremjeje. Pra, ndjehem i lumtur qe arrita t’u sjell nje atmosfere te kendshme e gazmore nxenesve ferizajas”, perfundon Labi. /k.bajrami/kosova sot/15.05.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Labinot Tahiri records a new song
'Last Night of the bachelor', a song for the wedding party

"I loved that this season brings to market a song in the wedding party, who believe that we will favor the public. So now I'm at the end of the song and will lansohet very quickly, "said Labi

Labi is one of the singers who brings the most public of new songs and video clips. Almost every month we see that with any new project. Labi is now finally at the end of the implementation of a new songs, which says it will lansohet during the next two weeks. The song contains a thematic love that was dedicated Wedding was titled "The Last Night of the beqarise. Kenge Labi says that this is carried out exactly to his public, which in most cases will troll through various ahengje jollier. "I loved that this season brings to market a song in the wedding party, who believe that we will favor the public. So now I'm at the end of the song and will lansohet very quickly, "said Labi for" Kosova Sot ". With the launch of Song Labi will begin implementation of videoklipit, which intends to work with any local production. "I expect the songs originally in favor of the public and then begin preparation of videoklipit. I believe that videoklipin will work with any local production, "he added. A success of the other these days Labit is holding an evening of music with high school students to Ferizaj. Ferizajas students have asked that Labi to keep an evening of music in a restaurant of the city. Labi feel very satisfied with this request from the students Ferizaj and joy from all of the cocktail has paid them. "I very pleased when I a request by students of three secondary schools in Ferizaj, keep them for an evening of music before that night matures. I accepted their request with more pleasure and expressed the wish to be sponsors of this evening. So, I feel happy that arrived to bring a pleasant atmosphere of jovial students ferizajas "Labi ends.
]]

Flash News 15 Maj 2009

Alba Vip Flash News
Alba Vip Flash News 15 Maj 2009

Kejsi Tola kualifikohet ne Finale te Eurovizionit 2009
Kejsi dhe kenga e saj "Carry me in your dreams" ka arritur qe te kualifikohet per naten finale te Eurovizionit 2009 qe mbahet te shtunen me 16 maj ne Moske. Ajo ka perfaqesuar denjesisht Shqiperine ne gjysem finale ku mori duartrokitje te shumta nga publiku para dhe pas performances.

Labinot Tahiri realizon kenge te re
"Nata e fundit e beqarise" eshte titulli i kenges me te re te Labinot Tahirit. “Kam dashur qe ne kete sezon te sjell ne treg nje kenge dasmore, e cila besoj se do te pelqehet ne publik. Pra, tani jam ne perfundim te kenges dhe do te lansohet shume shpejt”, ka thene Labi. Ai planifikon qe kenges t'i realizoj edhe nje videoklip dhe kete, si thote ai, do ta beje me nje video produksion vendor. /kosova sot/

Lorik Cana sprovon veten edhe si aktor
Humoristi i mirenjohur Sevdai Radogoshi, i njohur edhes si Qumili, keto dite ka nisur incizimet per projektin e tij me te ri humoristik. Ne kete projekt do te marre pjese edhe futbollisti i mirenjohur Lorik Cana, i cili aktualisht eshte kapiten i ekipit te Marsejes dhe lojtari me i njohur shqiptar ne bote. “Jam duke bere nje komedi shume interesante, ne te cilen do te aktroj une me ekipin tim, por e vecanta e kesaj eshte se ne kete komedi do te aktroje edhe futbollisti i mirenjohur Lorik Cana. Ky projekt, tha humoristi Sevdai Radogoshi, konsiderohet si shume i madh dhe projekt qe pritet te kete shume suksese. Xhirimet do te behen ne Gjermani, ne Zvicer dhe ne France. “Them se do te jete nje projekt shume interesant, sepse do te kete shume humor dhe gjera te mira. Ky projekt pritet te hidhet ne treg ne muajin shtator te ketij viti. /kosova sot/

Mihrije Braha injoron Videofestin, shikon Big Brother 2
Ne festivalin e videoklipeve “Videofest 2009”, ne te cilin moren pjese kengetare te shumte me videoklipet e tyre, u pane edhe shume personalitete te njohura nga fusha te ndryshme. Ne pranine e shume kengetareve e mysafireve eshte verejtur mungesa e ciftit me te njohur kosovar, Mihrije Braha dhe Naim Abazi, te cilet nuk ishin prezente as per marrjen e nje shperblimi qe iu dha Mihrijes nga juria. Mihrija u vleresua me videospotin e kenges “Ti nuk je shtepia ime” dhe mori cmimin “Best Pop - folk”. Sipas nje burimi i afert me Mihrijen dhe i njohur per “Kosova Sot”, arsyeja e mosprezences se Mihrijes ka qene per shkaqe te joprofesionalizmit qe ka dominuar ne festival dhe qe videoklipet jane vleresuar nga nje juri aspak profesioniste, anetaret e te ciles nuk kane te bejne fare me njohjet, cilesine dhe domethenien e videoklipeve. Pra, kengetarja eshte e zhgenjyer nga ky festival, dhe sipas te afermeve te saj, Mihrija ne mbremjen e shfaqjes se “Videofestit” ka qene ne Kosove, gjegjesisht ne shtepi, duke shikuar ‘Big Brother 2’ dhe nuk ka deshiruar te merret fare me “Videofestin”. /kosova sot/

Ryva Kajtazi e kenaqur me suksesin e klipit "Neper Shtratin Tend"
Ryva Kajtazi koheve te fundit ka lansuar nje treg kengen dhe videoklipin me te ri te quajtur “Neper shtratin tend”. Sa i perket suksesit te kenges dhe klipit Ryva thote se ndjehet shume e kenaqur, pasi qe kenga po ashtu edhe videospoti jane pelqyer shume ne publik. Ryva per kete klip ka marre shume mesazhe perurimi, qe i kane shprehur preferencat e tyre pozitive ne skenat xhiruese te klipit. Pra, per vete faktin se videoklipi po transmetohet mjaft shume neper ekranet televizive, Ryven e ben te ndjehet mire. “Menjehere pas lansimit te videospotit ne ekranet tona televizive, kam arritur te marre kritika te shumta pozitive, te cilat me kane bere qe te ndjehem mire. Pra, nga kjo kam arritur te kuptoj se kenga dhe videoklipi po pelqehen mjaft shume nga publiku”, shprehet Ryva per “Kosova Sot”. Ryva ka nisur punen per plane te reja muzikore, e qe na le te kuptojme se gjate ketij sezoni veror do te paraqitet me disa projekte te reja, te cilat do te jene befasi per publikun. /kosova sot/

Xuxi: Big Brother degjeneron shoqerine!
Edhe pse nuk e ka percjelle shume hit-shoun real "Big Brother Albania", Xuxi eshte shprehur kunder ekzistimit te nje shou te tille, duke thene se as per te gjitha parate e botes nuk do te bindej per te hyre ne ate shtepi. “Me vjen keq prej pjesemarresve, dhe nuk dua qe asnjeri prej tyre qe kane qene dhe qe jane ende brenda te ofendohen, por une mendoj se Big Brother eshte dicka qe e degjeneron shoqerine tone”, eshte cituar Xuxi nga e perditshmja “Infopress”. “Per vete as edhe gjithe parate e botes nuk do te me mjaftonin per te me bindur qe te futem ne nje shtepi te tille”, ka shtuar kengetari. /infopress/telegrafi/

Genc Prelvukaj ne lidhje me modelen Lejla Gucati
Kengetari dhe kompozitori Genc Prelvukaj, ka dy muaj qe ka filluar nje lidhje me modelen Lejla Gucati. Bukuroshja nga Mitrovica, e cila jeton ne Luksemburg, ka arritur te perfitoje zemren e njerit nga djemte me te kerkuar te estrades sone. Lejla qe mban titullin e "Miss Puls 2008", ishte pjese e sfilatave ne "Kosova Fashion Week 2009" qe u organizua ne Prishtine, ndersa ne prill ishte pjesemarrese e spektaklit te bukurise "Miss Shqiptarja ne Evrope 2009" ku u kurorezua me titullin Percjellesja e Pare. Ne kete mbremje, ka qene i pranishem edhe Genci i cili gjate tere kohes i ka qendruar prane, ndersa pas mbremjes ata jane larguar ne drejtim te panjohur. Edhe pse larg njeri tjetrit, duket se kane arritur deri me tani te mbajne nje lidhje te qendrueshme. /kosovarja/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Casey Tola qualify to the finals of Eurovision 2009
Casey and Her song "to carry in your Dreams" has managed to qualify for the final night of the Eurovision 2009 was held May 16 to Saturday in Moscow. It is worthily represented Albania in the final half of which received applause from the public before and after performance.

Labinot Tahiri implements new songs
"Last Night of the beqarise" is the title of the song with new Labinot Tahiri. "I loved that this season brings to market a song in the wedding party, who believe that we will favor the public. So now I'm at the end of the song and will lansohet very quickly, "said Labi. He was planning to pull a song and this video clip, as he says, will make a local video production. / Kosova Sot /

Lorik Cana sprovon himself as actor
Humoristi prominent Sevdai Radogoshi, edhes known as Qumili, recordings these days has begun to draft his new comic. In this project will attend the famous Soccer player Lorik Cana, who is currently captain of the team and player with Marsejes known Albanian in the world. "I am making a very interesting comedy, in which I will aktroj with my team, but this special is that in this comedy will aktroje also famous Soccer player Lorik Cana. This project, said humoristi Sevdai Radogoshi, considered as very large project and is expected to have much success. Filming will be in Germany, in Switzerland and France. "I guess that will be a very interesting project because it will be very humorous and good things. This project is expected to put on the market in September this year. / Kosova Sot /

Mihrije ignores Videofestin Braha, sees Big Brother 2
In video clips of the festival "Videofest 2009", in which participated singer to numerous video clips with them, were seen very well known personalities from various fields. In the presence of many noted singers of the guests is the lack of the famous couple Kosovo Mihrije Braha Naim and Abazi, who were not present or for obtaining a payment cover Mihrijes was given by the jury. Mihrija was rated videospotin with the song "Thou art my home" and received the award "Best Pop - folk." According to a source close to Mihrijen and known for "Kosova Sot", mosprezences reason that Mihrijes was due to joprofesionalizmit which has dominated the festival and video clips that are evaluated by a professional jury at all, members of which are not do nothing with the knowledge, quality and significance of the video clips. So, the singer is disappointed by this festival, and according to her relatives, Mihrija display on the evening that "Videofestit" has been in Kosovo, ie at home, while watching 'Big Brother 2' and not desirable to deal with any "Videofestin. / Kosova Sot /

Ryva Kajtazi pleased with the success of klipit "in Your bed"
Recent Ryva Kajtazi has launched a market videoklipin the song and called the new "in your bed." Regarding the success of the song and says klipit Ryva feel very satisfied, as was also kenga videospoti are favored more in public. Ryva for this klip received many messages inauguration, which have expressed their preferences in the positive scenes xhiruese to klipit. So, for them that videoklipi are transmitted through a lot more TV screens, Ryven makes it feel better. "Immediately after the launch of our television screens in videospotit, I managed to receive numerous positive criticism, which to have made to feel better. So from this I managed to understand the songs and videoklipi is pelqehen lot more from the public, "says Ryva for the" Kosova Sot ". Ryva has started work on new musical plans, which let us to understand that during this summer season will be presented with several new projects, which will be surprises for the public. / Kosova Sot /

Xuxi: Big Brother degjeneron society!
Although not much has forwarded a real hit-show "Big Brother Albania", Xuxi is expressed against the existence of such a show, saying that neither the money for all the world will not comply to enter the home. "With regret of participants, and do not want none of them who were and who are still within the ofendohen, but I think that Big Brother is something that degjeneron of our society", is quoted by the daily Xuxi "Infopress. "For them, nor all the money of the world will not suffice to convince with that stuff in such a house," added singer. / Infopress / telegraph /

Genc Prelvukaj in relationship with model Leyla Gucati
Genc Prelvukaj singer and composer, has two months that has begun a relationship with model Leyla Gucati. Beauty from Mitrovica, who lives in Luxembourg, has managed to benefit the heart of one of the men most wanted our estrades. Leyla who holds the title of "Miss Puls 2008, was part of sfilatave in Kosovo Fashion Week 2009" which was organized in Pristina, while in April and was participating spektaklit beauty "Miss Albania in Europe 2009" which was crowned with the title Tracking First. In this evening, was also present Genci at all times who has stayed close, while the evening after they are removed toward the unknown. Although far from each other, seems to have achieved so far to maintain a sustainable connection. / Kosovarja /
]]

Diellza Kolgeci Ne VFM'09 Me Fustan Te 800 Eurove

Diellza Kolgeci dhe Edis Kuraja ne Qilimin e Kuq
/photo ktv/

Diellza me fustan te 800 eurove

Bukuroshja Diellza Kolgeci eshte paraqitur ne naten e video-festit me nje fustan qe kap vleren e 800 eurove, nderkaq ka lavderuar edhe grimin te cilin ia ka bere grimerja Sellma.

Ajo ka thene se po ndihet si nje yll i vertete ne naten e videofestit nderkaq ka qene e shoqeruar me te dashurin e saj Edis Kuraja.

“Po ndihem shume mire, sidomos ne prani te Edisit”, ka thene Kolgeci e cila nuk ka dashur qe te flet me shume per jeten e saj private ne kete mbremje. /ardian jasiqi/gazeta express/
- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. e besueshme pasi ajo deklaroi per KTV se fustanin e ka blere ne butikun "La Sposa" te Grand Store e qe dihet se aty nuk ka fustan nen 500 euro.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Diellza with a dress of 800 euros

Beauty Diellza Kolgeci is presented in the video festit night with a dress that captures value of 800 euros, has also praised the make up which has made by Sellma.

She has said that if feels like a real star in the night videofestit has already been accompanied by her boyfriend Edis Kuraja.

"If you feel very well, especially in the presence of Edisit," said Kolgeci which has not wanted to talk more about her private life in this evening.
]]

Big Brother Albania 2: Dita 98, Permbledhje!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 98, PERMBLEDHJE!

Pjesa 1


Pjesa 2


Zgjimi i banoreve
15/05/09 11:00

Sori ngrihet nga gjumi me pare se banoret e tjere. Ai pergatit nje kafe dhe del ne kopesht per ta pire. Pas tij ngrihet edhe Adi, i cili gjithashtu del ne kopesht dhe shkembejne batutat e zakonshme. Ata bisedojne me njeri-tjetrin dhe degjojne muzike. Me pas Sori shkon ne kuzhine dhe merret me pastrimin dhe rregullimin e saj dhe te sallonit, ndersa Adi lahet ne pishine. Sori u pergatit mengjesin banoreve te cilet e gjejne gati kur ngrihen. Bjordi, pasi ngrihet vete, shkon te zgjoje Adelen nga gjumi dhe e perkedhel dhe puth ate. Adi dhe Sori dalin serish ne kopesht dhe shoqerojne njeri-tjetrin.

Per Tanin dhe NATO-n
15/05/09 12:22

Banoret te mbledhur ne kopesht diskutojne mbi tema te ndryshme. Ata kujtojne se si rastesisht moren vesh se Shqiperia kishte hyre ne NATO. Sori tregon se kete gje e kane diskutuar edhe me pare me Dritanin dhe ishte e pritshme qe kjo gje te ndodhte. Ai mendon se ishte shume e sigurt sepse marreveshjet ishin bere qe me pare. Biseda e tyre perqendrohet edhe tek Dritani i cili gezoi shume kur mori vesh per kete eveniment. Sipas tyre, Tani ishte i prirur per zanatin e ushtarakut sepse i kishte te gjitha vlerat e duhura si korrektesen, seriozitetin, vullnetin, durimin dhe ndoshta mund te beje karriere ne kete fushe.

“Do behesh si Adi Krasta!”
15/05/09 13:59

Bjordi dhe Adi qendrojne ne kopesht duke diskutuar per naten e spektaklit. Bjordi i thote qe neser Adi do kete mundesine qe te takoje “Lokun” . Adi thote qe ajo mund te jete ne pune ne momenttin qe ato po flasin per te. Bjordi i thote:-“Ngeli ne pune ajo!” Sipas Adit duhet te punosh qe te besh leke. Nga kjo merr shkas Bjordi per ta pyetur per punet qe kishte bere ai. Adi i tregon qe punet qe ka patur kane qene part-time dhe se ato i kishte prej miqesive. Sipas tij eshte e veshtire te gjesh pune ne ditet e sotme. Bjordi i thote qe tani qe Adi ka hyre ne “Big Brother” kur te dale do gjej nje pune te mire dhe shton:-“Do behesh si Adi Krasta per shtepine tende!” Ai i jep idene qe diten e diele te mbledhe komshiet tek pallati dhe te bej spetaklin si “E Diell” ku te ftuar vip mund te ftoje banoret e “Big Brother”.

“Te gjithe kemi nje moster brenda!”
15/05/09 14:57

Adi keshillon Bjordin ne lidhje me jeten jashte “Big Brother”. Ai i thote qe duhet te kete kujdes kur te dale pasi njerezit perfitojne nga gabimet e te tjereve. Adi vazhdon duke i thene qe ai mund te kete situata te veshtira te trysnise mediatike ose nga opinioni , por sipas tij Bjordi eshte ne gjendje t`i perballoje dhe shton:-“Ti nuk e njeh realitetin Shqiptar!” Bjordi i thote qe ka filluar te krijoje nje ide. Adi mendon qe te gjithe kane nje te keqe brenda shpirtit, por thote qe aftesia e nje personi eshte qe “ta vrase” kete te keqe. Ai i tegon rastin e nje djali qe ishte shume i talentuar dhe i urte qe kishte vrare gjyshen e tij. Bjordi degjon historine dhe thote:-“Te gjithe kemi nje moster brenda!” Adi thote qe te gjithe duhet ta luftojne kete te keqe qe kane.

“E hoqem kete siklet!”
15/05/09 15:44

Qetsori merret me pastrimin e shtepise. Adi bisedon me Adelajden dhe kur e shikon e fton qe te bashkohet me to. Qetsori i thote qe nuk rri dot pa u marre me dicka per te kaluar kohen. Adelajda i thote qe neser do merren me pergatitjen e valixheve dhe do e kalojne diten. Qetsori i thote qe ai i ka rregulluar rrobat e tij ndersa Adi thote qe maksimumi qe zgjat rregullimi i tyre eshte 30 min. Adelajda i thote qe neser do e kene mendjen tek darka (per sektaklin final) dhe do t`u kaloj dita. Adi thote qe po i vjen fundi spektaklit dhe shton:-“E hoqem dhe kete siklet!” Adelajda thote:-“Ia hodhem, kemi qendruar 100 dite brenda!”

Autografet e para
15/05/09 16:16

“Big Brother” u ka dhene kater banoreve finaliste disa bluza dhe ato duhet te vendosin autografet e tyre ne to. Adi ben shaka me Adelajden duke i thene qe eshte prova e javes. Qetsori vazhdon duke bere batuta duke thene:-“Do i shesim ne treg!” Bjordi i sqaron per ate qe duhet te bejne dhe u thote:-“Ketu do bejme autografet e para te karrieres sone!” Adelajda emocionohet dhe thote qe nuk i besohet qe ajo do jape autografe. Bjordi ben shaka me to duke i thene qe “Big Brother” ia kishte kerkuar vetem atij, por ai kishte thene qe po i jap mundesine dhe te tjereve.

“Cmimi per fitoren eshte jeta”
15/05/09 16:58

Banoret finaliste jane marre me shkrimin e autografeve. Adelajda ka veshtiresi ne vendosjen e firmes se saj ne bluza. Qetsori ka shkruar “Kam qene gjithmone i pari, cmimi per fitoren eshte jeta”. Adi ka shkruar “Vishe dhe mendo qe te dua”. Qetsori shkruan “Jam miku yt”. Adelajda e pyet Bjordin se cfare po shkruan ai ne bluza. Ai i thote qe po shkruan shprehjet e tij. Ajo e pyet se cfare te shkruaj ajo pasi nuk ka shprehje. Qetsori pikturon ne nje bluze nje peme dhe shkruan “Duaje natyren”. Ai shkruan nga njera ane e bluzes “Jam duke lene cigaren” ndersa ne anen tjeter “Me jep gjysem cigare”. Adelajda shkruan ne njeren nga bluzat “Me respekt per ty, nga Adela” , ndersa ne nje tjeter “Endrrat realizohen, mjafton te besosh”. Ajo i lyen buzet me buzekuq dhe le shenje tek bluzat. Adi kur e shikon i thote:-“I vuri vulen zysha!”

“Me te forte se une nuk jane!”
15/05/09 17:51

Bjordi dhe Adelajda qendrojne ne kopesht duke diskutuar per naten finale. Adelajda thote qe ka shume emocione dhe e pyet:-“A e ke idene se kush mund ta fitoje?” Bjordi thote qe nuk ia ka idene pasi mendon qe te gjithe jane konkurente te forte. Adelajda mendon qe Adi dhe Qetsori jane konkurente me te forte se ato. Bjordi e kundershton duke i thene qe ato jane bindur kot qe Adi dhe Qetsori jane me te forte, pasi ato nuk kane dhene asgje dhe shton:-“Per moshen qe kemi, ne jemi shume me te forte!” Ai vazhdon duke thene qe ato jane treguar shume individualiste dhe shton:-“Le te fitojne , por me te forte se une nuk jane!” Adelajda i kujton faktin qe ka qene vet Bjordi ai qe i ka thene qe ato jane konkurente te forte. Bjordi mendon qe duke i analizuar gjerat del qe nuk eshte ashtu si e kane menduar ato dhe thote qe nuk jane per tu marre shembull. Adelajda i thote qe Eltoni kishte thene te kunderten dhe publiku ne salle kishte duartrokitur. Bjordi mendon qe ishte efekti i fjaleve te tij. Adelajda e pyet:-“Po pse nuk na llogarisin ne, por vetem njeri-tjetrin?” Bjordi i thote qe ato i kane nenvleresuar shume , por ato arriten ne finale si ato. Adelajda i kujton faktin qe Qetsori ka kaluar shume nominime. Bjordi i thote:-“Eshte i forte ne loje, por jo si person!” Ai vazhdon duke thene qe Qetsori ne lojen e tij eshte shume i forte. Adelajda i thote qe fakti qe ai eshte ende ne shtepi tregon qe publiku e ka vleresuar lojen e tij.

“Eshte lodhshme te jesh Vip!”
15/05/09 18:17

Qetsori dhe Adi vazhdojne duke vendosur autografet ne bluza. Adi thote:-“Qenka e lodhshme te jesh Vipi!” Qetsori e ngacmon duke i thene qe ta ngre me shume zerin qe ta degjoje publiku dhe te dale keq. Adi e rregullon duke thene:-“E lodhshme per mire!” Qetsori i thote qe e rregulloi dhe shton qe Adi eshte pozicionuar tek te qenit i mire dhe nuk i duhet te bej nje gabim te tille.

Bjordi dhe Adelajde
15/05/09 19:00

Cifti eshte shtrire ne shtrat ku Adela e pyet Bjordin nese i kujtohet mbreme kur erdhi e puthi dhe u shtri serish? Por ai i pergjigjet qe nuk i kujtohet absolutisht asgje. Me pas ai sheh zarfin qe nuk e ka hapur ende dhe gezohet qe me ne fund neser do ta zbuloje te fshehten qe ndodhet atje brenda. Bjordi i tregon Adeles qe ka parandjenja te mira per diten e neserme, por kjo nuk mbeshtetet nga Adela i cila i thote qe ajo nuk i ka keto parandjenja. Bjordi i thote qe ajo nuk ka pasur anjehere parandjenja te mira.

Debat per nje pjate makarona
15/05/09 20:17

Pasi ka gatuar makaronat, Qetsori, Adi dhe Bjordi ulen per te ngrene dreke. Duke e pare qe Bjordi po bente naze me pjaten e tij te makaronave, Qetsori e pyet nese nuk i pelqenin. Pasi perfunduan Bjordi shkon ne dhomen e gjumit ku eshte shtrire Adela e cila e pyet se cfare kishte ngrene. Bjordi i pergjigjet dhe i thote qe Qetsori kishte gatuar vetem per dy veta, per vehte dhe Adin. Kjo gje e cudit shume Adelen e cila ka ndermend ti thote dy fjale Qetsorit, se perse nuk ka gatuar edhe per ta, nderkohe qe ajo ja lan rrobat e te gjitheve dhe aspak per dy veta. Ajo thote se duhet te kete dicka qe nuk shkon, per deri sa Qetsori ka gatuar kur kane qene 14 veta, e jo me tani qe jane vetem 4. Bjordi i thote se Adela nuk ishte e uritur prandaj nuk i solli asaj per te ngrene dhe me pas thote qe Qetsri me Adin ishin “tape”. Adela ja shpreh pakenaqesine e saj Adit me Qetsorin, duke i thene se kur ajo me Bjordin hengren sandwich i pyeten me rradhe se kush donte. Qetsori i thote qe ai nuk do ta kishte problem per te gatuar makarona me teper, por menduan se kishte ngrene. Adi shton se ajo nuk duhet te mendoje aq ceket sikur djemte e kane nxjerre nga grupi, se nuk eshte aspak e vertete. Debati vazhdon me tone te larta, nderkohe qe te dy i thone njeri tjetrit te ulin zerin. Qetsori e siguron qe ai ka gatuar per tre persona dhe jo per dy. Adela tregon qe Bjordi i kishe thene qe kishte gatuar per dy veta. Bjordi pranon gabimin dhe i thote qe kishin gatuar edhe per te, nderkohe qe Adeles i kishte thene qe Qetsori kishte gatuar per dy vete.
Qetsori eshte i mendimit se Adela duhet tu kerkoje falje, sepse konkluzinet e saj te nxituara kane ardhur pasi ajo ka degjuar fjalet e Bjordit. Bjordi nuk eshte dakort duke i thene qe duhet te kerkoje ai falje dhe jo Adela.

Biseda te ndryshme
15/05/09 21:56

Banoret duken se kane rene ne qetesi. Adela i lutet Sorit te thote ndonje fjale se kane kohe qe qendrojne pa folur. Qetsori i pergjigjet se ka filluar te mendoje per gjerat jashte dhe nuk jeton me me ta, jeton vetem fizikisht. Por Adela serish i lutet ti kushtoje pak vemendje nga bota e tij e brendshme. Qetsori serish ja pret shkurt dhe i thote qe ka shume pune dhe eshte shume i ngarkuar. Me pas Adelajde me Bjordin bisedojne rreth programit televiziv “E Diell”. Bjordi i tregon Adeles dhe Qetsorit se ai ndihet keq kur shkon ne programe televizive. Por Adela i thote se heret e tjera ai nuk ka qene protagonist, ndersa tani do te jete ndryshe. Bjordi behet xheloz dhe me shaka i thote Adeles se ajo nuk do te vije tek spektakli “E Diell” perderi sa asaj i pelqen aq shume Adi Krasta, nderkohe qe Adela i permend Bjordit edhe prezencen e Xhemit ne ate spektakel. Ato hamendesojne pyetjet e shumta qe mund tu behen gjate spektaklit.

Finalistet per finalen
15/05/09 23:05

Banoret do hane per darke pica dhe birre. Nderkohe qe jane duke shijuar darken ato bisedojne per diten e neserme. Adi pergezon Qetsorin duke i thene se neser do te shohi djalin, por Qetsori ka dyshimet e veta sepse ai eshte ende i vogel dhe mund te mos e sjellin. Banoret jane kurjoz te dine menyren se si do te zhvillohet spektakli. Adi pyet nese do ti marrin nga shtepia dhe do ti cojne ne studjo apo mund te zhvillohet atje. Adela u shpjegon qe spektakli do te zhvillohet si c’do te shtune, te pakten shton ajo keshtu eshte zhvilluar vjet, fituesi eshte zgjedhur brenda shtepise dhe pastaj kane vajtur ne studjo. Ajo shton qe finalistet ikin nje nga nje ne studjo dhe fituesi mbetet i vetem ne shtepi. Biseda vazhdon se si eshte zhvilluar spektakli i vjetshem.

Te mbledhur ne kopesht
16/05/09 00:00

Bjordi, Adi dhe Qetsori kane dale ne kopesht dhe bisedojne mbi kinematografine. Duket se finalistet tane kane shume njohuri mbi filmat dhe aktoret. Bjordi flet me pasion sebashku me Adin mbi rrolet me te bukura te aktoreve te tyre te preferuar. Gjithashtu ato komentojne edhe pjeset me te bukura dhe qe i kane lene me shume mbresa. Biseda po kalon ne nje fryme shume miqesore dhe humori per te tre djemte. Me ta bashkohet edhe Adela e cila ankohet nga ndryshimi i kohes, por Adi i thote se te gjithe ashtu jane. Bjordi u thote banoreve qe neser do te jete dita me e gjate ne bote duke qene se, neser si ne kete kohe te gjithe do te jene me ankthin se kush do te fitoje. Ato bejne shaka duke thene se do te blene ushqime per “Big Brother 3” ne menyre qe kur te vijne banoret te kene ushqime ne frigorifer.

Gjerat do te rregullohen
16/05/09 00:25

Mbase ka ardhur koha per ciftin te bisedojne se cfare do te bejne kur te dalin. Adela duket disi e merakosur dhe i tregon Bjordit qe ka detyrime kur te dale. Bjordi e merr me shaka duke i thene: - “Detyrime ligjore edhe nje firme nga mbrapa dhe u rregulluan”. Gjithesesi ai i jep zemer Adeles duke i thene se ajo nuk duhet te terhiqet pas dhe mos lere qe ta terheqin pas, gjerat do te rregullohen, shton ai. Ai i thote: - “ Tani eshte momenti dhe pasi te dalesh nuk duhet te kthehet pas. Ti do fitosh”. Bjordi mundohet ti mbushe mendjen asaj, se nuk do te jete me ajo Adela qe ka qene me pare, pasi te dale nga ky spektakel. Nuk ka nevoje te degjoje keshillat e njerit apo te tjetrit, tashme ka jeten e saj. Ai i thote qe familja do te jete krenare per Adelen, mbase tani ato nuk e dine tani, por pasi te kthehet do ta kuptojne. Gjerat mund te jene te veshtira ne fillim, por pa dyshim qe do te rregullohen.

Caste argetimi
16/05/09 01:45

“Big Brother” u ka dhuruar banoreve disa momente argetimi, nje nate para finales. Duke qene se pasioni i tyre ishin filmat dhe duke pare edhe me sa interes flisnin ato rreth kinematografise dhe aktoreve, “Big Brother” ka vendosur qe banoret te mund te argetohen duke pare nje film. Te gjithe duken shume te gezuar nga kjo gje dhe te katert mblidhen menjehere ne dhomen e ndenjes per te pare filmin. Duke qene se filimi eshte me tematike komedie, nga banoret degjohen komentet dhe te qeshurat.

Nata e fundit
16/05/09 02:27

Pas momenteve te kendshme te filmit banoret behen gati per te fjetur. Nderkohe qe Bjordi eshte ulur ne kopesht me te bashkohet edhe Adela e cila e pyet nese ai do te qendroje vetem. Por Bjordi me kenaqesi e pranon shoqerine e saj. Adela i kujton se eshte nata e fundit qe po qendrojne ne ate shtepi. Adela shpreh keqardhjen e saj per kete nate te fundit, por Bjordi nuk ja mbeshtet mendimin kesaj rradhe. Nderkohe, Qetsori eshte duke bere xhiron e tij ne kopesht para se te flere, ndersa Adi po pergatit nje caj.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Awakening of the inhabitants
15/05/09 11:00

Sorin founded by sleeping with people other than first. He prepares a coffee in the garden and del to Piraeus. After his well established Aad, who also come to garden and share a common mot. They talk to each other and listen to music. Sorin then goes to kitchen and cleaning and dealing with its regulation and Salon, while washing in the pool Aad. Sorin was prepared breakfast residents who find ready when frozen. Bjordi, as established itself goes to rouse from sleep Adelen and fondle and kiss him. Aad and Sorin arise again in the garden and accompany each other.

For now, and NATO
15/05/09 12:22

People gathered at the garden to discuss various topics. They remember how casually took learned that Albania had entered NATO. Sorin shows that have discussed this with first and with Dritanin was expected that this happened. He thinks it was very safe because the agreements were made previously. Conversation their focus to the Dritani who enjoyed more when he took upon for this event. According to them, was now inclined to trade the ushtarakut because he had all the appropriate values as korrektesen, reliability, willingness, patience and may make career in this field.

"It would be as Aad Krasta!
15/05/09 13:59

Aad Bjordi and stay in the garden discussing the spektaklit night. Bjordi of Aad says tomorrow will have the opportunity to meet "Lokun. Aad says that she may be at work in momenttin they are talking to. Bjordi says: - "she remained at work!" According Adit must work to make leke. From this reason Bjordi takes to ask for the work he had done. Aad shows that the work that has been has been part-time and that they had from miqesive. According to him it is difficult to find a job today. Bjordi says that now that Aad has entered the "Big Brother" will be brought when I find a good job and adds: - "I'll be home for as Aad Krasta effort!" It gives the idea that the day of Sunday to collect komshiet palace and make spetaklin as "The Sun" where the Vip guests may invite residents of "Big Brother".

"All we have a sample within!
15/05/09 14:57

Aad Bjordin advises in relation to life outside the "Big Brother". He says that this should be brought after careful when people benefit from the mistakes of others. Aad continues saying that he may have difficult situations to pressure from the media or public, but according to his Bjordi is be able to afford and adds: - "You do not recognize the Albanian reality! Bjordi of that has begun create an idea. Aad thinks that all have a bad spirit within, but that the ability of a person is to "kill" this evil. He tegon case of a boy who was very talented and sage who had killed his grandmother. Hearing Bjordi history and says: - "all have a sample within!" Aad says that all must fight this evil that they have.

"I removed this embarrassment!
15/05/09 15:44

Qetsori deal with cleaning the house. Aad Adelajden talk with and see when the invites to join them. Qetsori not mean that the dot stays without being received with something to pass time. Adelajda says that tomorrow will deal with preparation and the luggage will exceed the day. Qetsori says that he has arranged his clothes while Aad says that the maximum adjustment that takes them is 30 min. Adelajda says that tomorrow will have the mind to dinner (for sektaklin final) and will be the day elapse. Aad that is finally coming spektaklit and adds: - "I removed this and confused! Adelajda says: -" It threw, we stayed within 100 days! "

The first autograph
15/05/09 16:16

"Big Brother" has provided residents four finalists and some T-shirts they must decide their autograph them. Aad makes jokes with Adelajden saying that is proof of the week. Qetsori continues making mot saying: - "It's selling in the market!" Bjordi of clarifying what they should do and say: - "Here we will autograph the first of our career!" Adelajda emocionohet and that no believed that it will provide autograph. Bjordi makes joke with them saying that "Big Brother" it had requested only that, but he said that is possible and give to others.

"Price for victory is life"
15/05/09 16:58

Residents finalists are writing with autograph. Adelajda has difficulties in establishing the firm in its T-shirts. Qetsori wrote "I have always been the first, the price for victory is life." Aad has written "Visha and think that I want." Qetsori writes "I am your friend." Adelajda of Bjordin asks what he writes is in T-shirts. He writes that if his expressions. She asks what to write because she has no expression. Qetsori pikturon a tree in a T-shirt and wrote "reap nature." He writes on one side of bluzes "I'm leaving cigarette" while on the other side "gives the first cigarette." Adelajda writes in one of T-shirts "With respect for you, from Adel, while in another" dream realized, enough to believe. " It colorific lips and let him sign with buzekuq to T-shirts. Aad when looking says: - "I put the stamp zysha!

"Stronger than I are not!"
15/05/09 17:51

Bjordi and Adelajda stay in the garden discussing the final night. Adelajda that has many emotions and asks: - "Do you have idea who may win? Bjordi says it has no idea as thinking that all are strong competitive. Adelajda thinks that Aad Qetsori are competitive and stronger than them. Bjordi rejects saying that they are convinced that nothing Aad and Qetsori are stronger because they have nothing and adds: - "For we age, we are much stronger!" He continues saying that they individualiste are showing more and adds: - "Let me win, but stronger than I are not!" Adelajda of recalls has been the fact that its Bjordi he has said that they are competitive strong. Bjordi thinks that by analyzing things that del is not as they thought and that they are not to take an example. Adelajda of that Eltoni had said the opposite, and the public had in the hall applauded. Bjordi think that was the effect of his words. Adelajda and asks: - "But why not count us in, but only each other?" Bjordi says that they have underestimated the amount, but as they reached the final. Adelajda recalls the fact that Qetsori has passed many nominations. Bjordi says: - "It's tough to play, but not as a person!" He continues saying Qetsori in his game is very strong. Adelajda says the fact that he is still at home shows that the public has appreciated his game.

"It is hard to be Vip!
15/05/09 18:17

Aad Qetsori and continue placing the autograph T-shirts. Aad says: - "Qenka of hard to be Vipi! Qetsori worry of saying that it raises more voice to the public hearing and brought bad. Aad regulating saying: - "The tedious for better!" Qetsori says that rregulloi and adds that Aad is positioned to being better and not have to make a mistake such.

Bjordi and Adelajde
15/05/09 19:00

The couple is lying in bed and asks where Adel Bjordin if remembering the evening came when the interlock and spanned again? But he replies that do not remember absolutely nothing. Then he sees that the envelope has not opened yet and gezohet that tomorrow we will finally discover the secret that lies there. Bjordi shows Adeles has parandjenja good for day, but it's not supported by Adel which says it has not parandjenja these. Bjordi says it has not been anjehere parandjenja good.

Debate for a pasta dish
15/05/09 20:17

Once pasta has cooked, Qetsori, Aad and Bjordi sit to eat luncheon. The first is making Bjordi pickiness pjaten with his pasta, and asks if Qetsori not like. Once completed Bjordi goes sleeping in the room where Adel has been extended, which asks what had set up. Bjordi replies and says Qetsori had cooked only for two people, for vehte and Adin. This marvel of more Adelen which intend to say two words Qetsorit, why has not cooked for them, while it has lan clothes all and not for two people. She says she should have something that does not go for Qetsori until cooked when there have been 14 people, and not now that are only 4. Bjordi says Adel was not hungry and therefore not brought it to eat and then say that the Adin were Qetsri "stopper." Adel has expressed its dissatisfaction Adit with Qetsorin, saying that when the sandwich with Bjordin hengren asked who wanted to time. Qetsori says that he will not have problem to cooked pasta more, but thought that it had set up. Aad adds that she should not think so noted if the boys have issued from the group, that is not true. The debate continues with our high, while the two tell each other to lower their voices. Qetsori insures that he has cooked for three people and not two. Adel indicates that Bjordi said the church had cooked for two people. Bjordi admits mistake and that had also cooked for, while Adeles had said Qetsori two had cooked for them.
Qetsori Adel is thought that should be ask forgiveness, because of its hasty konkluzinet have come after it has heard the words of Bjordit. Bjordi not agree saying that he should ask forgiveness and non-Adel.

Conversation different
15/05/09 21:56

People seem to have fallen at rest. Adel's pray Sorin mean any words that have long standing speechless. Qetsori replies that it has started to think about things and not live with out them, lives only physically. But Adel again pray to the cost a little attention from his internal world. Qetsori again in February and it expects that there is more work and is very charged. Then talk about Adelajde with Bjordin television program "The Sun". Bjordi shows Adeles and Qetsorit feels bad when he goes into television programs. But Adel says early the other he has not been protagonist, and now will be different. Bjordi becomes jealous and tells jokes Adeles that it will not come to spektakli "The Sun" as long as it likes so much Aad Krasta, while Adel Bjordit also cites the presence of Jamie in the spektakel. They hamendesojne numerous questions that can be made during spektaklit.

Finalists for the final
15/05/09 23:05

People will eat pizza for dinner and beer. While they are enjoying talking to darken day. Aad Qetsorin praises saying that tomorrow will see the boy, but Qetsori has its doubts because it is still small and may not bring. Residents are kurjoz to know how to develop spektakli. Aad asks if you would take from home and will lead to studying or can be developed there. Adel was explained that spektakli will develop as every Saturday, at least she adds so years is held, the winner is selected within the home and then we are studying dead. She adds that one of the finalists go into a studio and the winner remains alone at home. The conversation continues as it is developed spektakli the year.

Gathered at the garden
16/05/09 00:00

Bjordi, Aad and Qetsori have emerged in the garden and talk about kinematografine. It seems that our finalists have more knowledge about movies and actors. Bjordi speaks passionately together with Adin on rrolet the beauty of their favorite players. They also comment on the parts of the beautiful and that have left more impression. The conversation is going in a very friendly spirit and humor to three boys. They also join Adel complains that the change of time, but the 'Ad says all is well. Bjordi residents say that tomorrow will be the longest day in the world given that, this time tomorrow we all will be the nightmare that who will win. They make jokes, saying it would buy food for "Big Brother 3" in order to come when people have food in the fridge.

Things will be regulated
16/05/09 00:25

Perhaps the time has come for the pair will discuss what to do when you emerge. Adel seems somewhat concerned and shows that there is liability when Bjordit be brought. Bjordi gets playfully saying: - "the legal obligations of a firm back and arranged." Gjithesesi he gives heart Adeles saying that it should not be withdrawn after that and not leave it to attract after, things will be regulated, he adds. He says: - "Now is the time and after the dalesh not be back. You will fitosh. Bjordi tries to persuade her, he would not be what Adel has been previously, because out of this spektakel. No need to hear the advice of one or the other, already has her life. He says the family will be proud to Adelen, maybe now they do not know now, but after return to understand. Things may be difficult in the beginning, but doubtless that will be regulated.

Cast entertainment
16/05/09 01:45

"Big Brother" has donated a few moments inhabitants entertainment, a night before the final. Being that their passion was movies, and first with interest as they talked about cinematography and actors, "Big Brother" has decided that residents can be fun to see a movie. All seem very happy from this and the four immediately collected in the bottom room to see the movie. Being that is thematic filimi comedy, heard comments from residents and laughter.

Last Night
16/05/09 02:27

After the pleasant moments of the film getting ready for residents to sleep. While Bjordi is sitting in the garden and join Adel which asks if he will stay only. But with pleasure Bjordi society accepts it. Adel is a reminder that last night you are staying in the house. Adel expresses its regret for this last night, but the opinion supports Bjordi fail this time. Meanwhile, Qetsori is making its round in the garden before flere, Aad while preparing a cup of tea.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online