All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 3 July 2009

Ertemiona Mejdani "Miss Shqiperia 2009"

Ertemiona Mejdani by Reuters
/photo reuters/

Ertemiona Mejdani shpallet "Miss Shqiperia 2009"

Bukuroshja qe u kurorezua mbremjen e djeshme tashme ka nje emer. Ajo quhet Ertemiona Mejdani dhe vjen nga qyteti i Korces. Sapo ka mbushur 18 vjece dhe i ka te qarta idete per te ardhmen e afert. Ajo do te jete nje Miss gazetare. Me shume sesa deshire, nga sa na rrefeu paraprakisht, Ertemiona ka fituar te drejten per te studiuar Gazetari, para se te mbante mbi krye kuroren dhe spektrin e me se bukures shqiptare. Numri kater ka qene fatsjelles per biondinen e ardhur nga qyteti i serenatave, qe spikaste per sensin e humorit gjate kontakteve para spektaklit te bukurise. Shoqeruesja e pare e “Miss Shqiperi 2009” shkoi per bukuroshen Megi Goga, 18 vjece, nga Tirana, nderkaq shoqeruesja e dyte u shpall 17-vjecarja po nga kryeqyteti, Jona Gjoni. Pervec ketyre, u ndane edhe cmime te tjera, mes te cileve “Miss Buzeqeshja” qe shkoi per Roberta Gjoken, 18-vjecarja nga rrethi i Lezhes. Nuk mungoi as cmimi “Miss Fotozhenia”, me te cilen u nderua vajza 18-vjecare nga Tirana, Xhulia Bejo. “Miss Press” iu akordua 16-vjecares laciane, Lolita Ndoci, “Miss Interneti” shkoi vajzen nga Mitrovica e Kosoves, Albora Rrecajn, ndersa kurora e “Miss Miqesise” u rrembye nga pogradecarja 17-vjecare, Sandra Dervishi. Nje cmim special ishte edhe ai “Miss Tring”, me te cilin u nderua vajza 17-vjecare nga qyteti bregdetar i Durresit, Marsida Shkurta. “Miss Turizmi” u perzgjodh vajza qe vinte nga qyteti i Shkodres, 22-vjecarja Eldiona Xhanaj. Po ashtu, cmimi “Miss Kinemaja 2009” shkoi per bukuroshen Mali i Zi, Violeta Lolgjuraj, kuroren e “Miss Elegances” e rrembeu Jehona Krasniqi, 16 vjece, e ardhur nga Zvicra ne kete konkurs bukurie, ndersa “Miss Inteligjenca” u shpall biondina 18-vjecare nga Tirana, Borana Kalemi. Fituesja e “Miss Shqiperia 2009” pritet qe te perfaqesoje vendin tone ne kompeticionin me te rendesishem, pikerisht ne “Miss Globe International 2009”, nderkohe qe vajzat qe fituan cmimet e tjera do te jene te pranishme ne te tjera evenimente te bukurise ne bote. Autoret e spektaklit kane vijuar te ndjekin te njejtin ritual si vitet e tjera: ceremonia e dorezimit te kurores nga Almeda Abazi, fituesja e tri kurorave brenda vitit, ku “Miss Globe International” i mbylli te gjithe kompeticionet. Edhe pse jeton ne Turqi prej disa muajsh, ku po provon eksperiencen si aktore, Almeda pranoi me kenaqesi t’i dorezonte vendin bukuroshes Ertemiona Mejdani, qe do te mbaje per nje vit rresht kuroren dhe vendin e me te bukures se Shqiperise.

Spektakli

Ertemiona by DeliartKalvari i gjate, nga njera kala ne tjetren, ne edicionin e 11-te te spektaklit te vetem te bukurise shqiptare, kesaj here nuk iu ngjit nje kalaje. Per te bekuar bukuroshen Ertemiona Mejdani ka mjaftuar Torra Veneciane ne Durres, duke thyer njehere e mire traditen e kurorezimit prane kalave. 31 bukuroshet e perzgjedhura kete vit nga “Deliart Association” u prezantuan per publikun shqiptar ne nje skene madheshtore te ngritur rreze Torres Veneciane buze detit, e cila “u magjeps” nga sfilatat e vajzave. Nata finale qe nje spektakel i vertete, fale pergatitjeve dhe provave pafund te stafit te perkushtuar. Koha me shi nuk pengoi qe Shqiperia te perzgjidhte vajzen me te bukur per vitin 2009. U mbyll keshtu nje muaj, pergjate te cilit vajzat e perzgjedhura per edicionin e 11-te te gares bukurise kane qene protagoniste ne nje tur te gjate te zhvilluar ne vende historike e turistike te Shqiperise dhe Malit te Zi: kane zhvilluar minikonkurse, pjese e zakonshme e ketij kompeticioni prej nga kane dale fitueset e para, por edhe kane bere prezantimin e pare perpara jurise se ketij viti. Ndersa mbremja e pare e korrikut, pervecse nje spektakel i mbushur me surpriza dhe elegance, shenoi, pas nje muaji te gjate elektoral, ku kryefjala e cdo media ka qene politika, nje mbremje relaksuese. Thene ndryshe, lodhja e ketyre diteve nga beteja elektorale “u clodh” nga nje spektakel, ku bukuria dhe klasi mbizoteruan ne cdo detaj. Dhe e gjithe kjo fale producentit te “Miss Shqiperia”, Petri Bozo dhe stafit te “Deliart Asociation”, i cili na pati zbuluar disa nga detajet qe ne fillim te mbremjes. Pa dyshim, surpriza e mbremjes buze detit ka qene tenori me fame boterore, Andrea del Principe, i cili ka kenduar repertorin me te zgjedhur, pershtatur bukurosheve. Del Principe ka pranuar ftesen e organizatoreve per te kenduar ne skenen e “Miss Shqiperia” disa nga pjeset me te njohura, ku perfshihej edhe “Naten e mire e dashura ime” etj. Por, megjithese i ftuar special, Del Principe nuk ishte i vetmi qe do te ngjitet ne skenen e mbremjes se bukurise. I drejtuar nga aktori Alert Celoaliaj, spektakli i mbremshem pati edhe te ftuar te tjere, qe i dhuruan publikut momente spektakli. Keshtu, vellezerit korcare, Rezarta Shkurta, Aferdita Dreshaj, para pak vitesh pjese e ketij kompeticioni, dhe grupi “Produkt 28” percollen ne skene harmonine dhe bukurine e tingujve shqiptare. Nje homazh i mire menduar nga organizatoret ka qene edhe ai edhe per legjenden e muzikes, i ndare nga jeta pak dite me pare, Majkell Xhekson. Koreografja Kozeta Bakiu kishte krijuar nje numer special koreografik, i cili u interpretua nga balerine, pasuar nga numra te tjere baleti, kompozuar enkas per “Miss Shqiperine”. Sakaq, 31 konkurrentet kete vit erdhen me nje natyrshmeri me te gatshme se kurre ne perballje me publikun, gjate sfilatave. Kjo fale luksit te ketij viti, sepse ndryshe nga cdo vit, formula e ketij edicioni ka qene: protagonizem qe ne ditet e para. Bukuroshet e ardhura nga qytete te ndryshme te Shqiperise, por kryesisht nga veriu i vendit, kane qene protagoniste qe ne ditet e para pas perzgjedhjes, ne spektakle te organizuara nga vete ato ne cdo qytet ku “Miss Shqiperia” ka shtegtuar kete vit. Sic ka shpjeguar Bozo me pare, kjo per t’i pergatitur ato per perballjen finale, ate te nates se madhe, ku u shpall me e bukura e trojeve shqiptare. Sic dihet tashme, fituesja e ketij konkursi do te kete te drejten ekskluzive per te perfaqesuar bukurine shqiptare ne garen tjeter nderkombetare te bukurise “Miss Globe International”, qe gjithashtu edhe kete vit organizohet nga Petri Bozo. Por edhe per misset e tjera, apo fitueset e vendeve te dyta dhe te treta, sic ka ndodhur cdo vit, do te kete shume evenimente nderkombetare dhe mundesi te tjera konkurrimi neper spektakle te ndryshme nderkombetare te kesaj natyre ne Shqiperi e gjetke, me te cilat Bozo ka lidhur marre. Kompeticioni “Miss Shqiperia” ka konfirmuar edhe nje here faktin, se mbetet i vetmi evenimentet i bukurise, qe ben promovimin e vlerave me te mira te bukurise femerore shqiptare dhe intelektuale, por edhe per turizmin e Shqiperise neper bote. “Miss Shqiperia 2009” erdhi fale produksionit te “Vizion Plus” dhe “Deliart Association” dhe u ndoq nga qindra spektatore nga Shqiperia dhe Kosova, te cilet u akomoduan ne skenen ideuar apostafat per te shijuar hiret e vajzave shqiptare. /sonila merolli/korrieri/03.07.09/

VIDEO

Mundesuar nga Besfort.de & Vizion Plus
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: meidani
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Ertemiona Mejdani declared "Miss Shqiperia 2009"
Beauty that was crowned yesterday evening already has a name. She called Ertemiona Meidani and comes from the town of Korca. Has just turned 18 and has clear ideas for the near future. It will be a Miss journalist. More than desire, than we previously confessed, Ertemiona has earned the right to study Journalism, before carrying on top Wreath and with the specter of Albanian bukures. Number four has been fortunate to biondinen coming from the city serenade, for spikaste that a sense of humor during the first contacts spektaklit beauty. Accompanying the first "Miss Albania 2009" went for bukuroshen Megi Goga, 18, from Tirana, while the second was the accompanying 17-year-old is from the capital, Jona John. In addition, split the other prices, among them "Miss smile" that went to Roberta Gjoken, 18-year-old district of Lezha. No price nor absent "Miss Fotozhenia," which was honored with the 18-year girl from Tirana, Giulia Bejo. "Miss Press" was akordua 16-vjecares laciane, Lolita Ndoci, "Miss Internet" daughter went from Mitrovica Kosovo, Albora Rrecajn, while wreaths of "Miss Friendship" was abducted by 17-year pogradecarja Sandra Dervishi. A special price was that "Miss Tringa," which was honored with the 17-year girl from the seaside town of Durres, Marsida Shkurta. "Miss Tourism" was selected girls who come from the city of Shkodra, 22-year-old Eldiona Xhanaj. Also, the price "Miss Cinema 2009" went for bukuroshen Montenegro, Violeta Lolgjuraj, Wreath of "Miss Elegances" swept the Jehona Krasniqi, 16, coming from Switzerland in this beauty contest, while "Miss Intelligence" was biondina 18-year from Tirana, Borana Kalemi. The winner of "Miss Albania 2009" is expected to represent our country in kompeticionin most important, in the "Miss Globe International 2009", while the girls won awards other will be present in other events beauty in the world. The authors have attended spektaklit to follow the same ritual like the other: the hand-over ceremony by Crown Almeda Abazi, winner of three wreaths year, where "Miss Globe International closed all kompeticionet. Although living in Turkey for several months, which is experiencing experience as actress, Almeda agreed with pleasure to hand over the country Ertemiona Beauty Mejdani, which will keep for a year straight and Wreath bukures the country of Albania.

Spektakli

Kalvari long, from one fort to another, the 11-edition of only spektaklit Albanian beauty, this time do not climb a kalaje. To blessed bukuroshen Ertemiona Mejdani has sufficient Torre Venetian in Durres, once broken by the best tradition of the culmination kalave. 31 peach selected this year from "Deliart Association" was presented to the Albanian public in a magnificent scene to establish ray Torres Venetian promenade, that "charm" of girls from sfilatat. Spektakel final night was a true test preparations and endless thanks to dedicated staff. Time is not prevented inclement Albania was the most beautiful daughter perzgjidhte for 2009. Was closed so a month, over which the girls selected for the 11-edition of the beauty contest has been on a tour protagoniste long held historical and touristic places in Albania and Montenegro: minikonkurse have developed, part of the common this kompeticioni have emerged victorious from the first, but have made the first presentation before the jury this year. While the evening of July the first, except a spektakel filled with surprises and Elegance, marked, after a month-long election, where every kryefjala media policy has been a relaxed evening. Thene different fatigue these days of the election battle "the rest" by a spektakel, where beauty and class dominated in every detail. And all this thanks to the producer of "Miss Albania, Peter Bozo and staff" Deliart Asociation, which we had discovered some of the details since early evening. Without doubt, surprises of the evening promenade has been world-famous tenor, Andrea del Principe, which has chosen to sing repertorin, peach suit. Del Principe has accepted invitation of the organizers for singing at the scene of "Miss Albania" some of the most prominent parts, including the "good night and my girlfriend", etc.. But, although a special guest, Del Principe was not the only one that will move up in the evening beauty scene. Directed by actor Alert Celoaliaj, spektakli of mbremshem had also invited others, the public donated spektakli moments. Thus, brothers korcare, Rezarta Shkurta, Aferdita DRESHAJ, before a few years part of this kompeticioni, and the group "Product 28" forwarded to scenes of beauty and harmony sounds Albanian. A good homage by organizers thought he was legjenden for the music, separate from life a few days ago, Michael Jackson. Koreografja Kozeta Bakiu had created a number of special choreographic, which was interpreted by the dancer, followed by other numbers ballet, composing for enkas "Miss Albania". Immediately, 31 competition this year came with a simplicity of perballje willing than ever in public, during sfilatave. This luxury thanks to this year, because unlike every year, the formula of this edition was: protagonizem days before that. Doll coming from different cities of Albania, but mainly from the north country, that we have been protagoniste days after selection, in shows organized by them in every town where they "Miss Albania" has shtegtuar this year. As Bozo has explained previously, this to prepare them for facing the final, what a great night, where was the beautiful land of Albania. As already known, winner of this competition will have the exclusive right to represent Albania in the next race beauty international beauty "Miss Globe International, also this year was organized by Peter Bozo. But for the other miss, or the winner of the second and third, as has happened every year, there will be many international events and other competition opportunities through various international shows of this kind in Albania and elsewhere, with which Bozo has received concerning. Kompeticioni "Miss Albania" has confirmed once the fact, that remains the only events of beauty, which makes the promotion of better value and beauty female Albanian intellectual, but also for Albania's tourism around the world. "Miss Albania 2009" came thanks to production "Vision Plus" and "Deliart Association" and was attended by hundreds spectatress from Albania and Kosovo, who was in akomoduan scene ideuar deliberately for the sake of enjoying Albanian girls.
]]

Sunday, 28 June 2009

Zanfina Ismajli, Vij Me Surpriza...

Zanfina Ismajli
/photo public domain/

Zanfina Ismajli: Vij me surpriza edhe pse tregu muzikor eshte ne krize

Se shpejti fillon te shfaqet neper ekranet televizive klipi me i ri i Zanfina Ismailit. Tashme ka zene vend te rendesishem ne Estrade. Edhe pse ka shume pak klipe te realizuara, ajo thekson se deshiron me shume kualitetin dhe nuk punon vetem per numer. Nuk preferon te behet demode neper televizione, publiku e deshiron me te madhe, pasi ajo vecohet nga kengetaret e tjera. Gjithmone sjell freski ne skenen muzikore e sidomos gjate stines se veres kur temperaturat shkojne shume lart. Me nje look dhe performance ndryshe nga klipet e tjera. Me nje klip veror dhe nje kenge shume ritmike ajo pergatitjet per suksesin e radhes. Bashkepunimi me Dj Blunt, nje duet me Adelinen, 2/3 kenge te reja, dhe shume gjera interesante zbulon vete Zanfina ne biseden e radhes per “Panorama plus”.

Pse pikerisht tani vendose te besh realizimin e videos se re, duke qene se stina e veres kerkon freski apo mendon se ke pasur nevoje per dicka te re ne karrieren tende?
Ky klip ka qene ne plan te realizohet edhe me heret, para 1 apo 2 muajsh, por qe ashtu sic shkuan punet nuk arritem, dhe ja tani eshte i gatshem per stinen e veres. Gjithashtu, jane bere disa muaj qe ne karrieren time s'kishte klip te ri dhe pas balades per filmin “Koha e kometes” e pashe te nevojshme qe te paraqitem me nje kenge ritmike me teme dashurie dhe me nje stil te vitit 2009.

Cfare mesazhi permban kenga dhe si ka rrjedhur ky bashkepunim, pasi autoret e njejte kane krijuar edhe me heret kenge per juve?
Jam shume e kenaqur me bashkepunimin, prandaj edhe e kam vazhduar. Kenga flet per te gjithe ata te dashuruarit marrezisht sa qe edhe po te vdisnin ne krahet e te dashurve te tyre s'do t’u vinte keq.

Duket se videoja eshte xhiruar ne qytetin e Shkupit, produksioni eshte kosovar apo maqedonas dhe sa je e kenaqur nga ky projekt?
Une kam bashkepunuar edhe me heret me ate produksion dhe per ate se me jane pershtatur kam dashur qe edhe ky klip te jete prodhim i tyre dhe une gjithsesi jam shume e kenaqur, perderisa jane respektuar deshirat dhe idete e mia.

Kush eshte perkujdesur per garderoben qe do perdoret ne video?
Per te gjitha rrobat ne klip prej kepuceve e deri tek vathet jam perkujdesur une, disa kane qene te blera e disa te qepura, dhe regjisori me ka ndihmuar gjate xhirimit ne perzgjedhjen e tyre, me saktesisht ne cilen skene, cilin fustan te vesh.

Nga klipi “Gajdexhiu” bere tranfsormimin e flokeve ne kacurrela. Ne kete klip do beni nje transformin te frizures, apo do jete kjo nje surprize?
Po, e pashe te nevojshme qe te nderroj dicka sepse shumica e kengetareve per momentin jane me floke te gjata dhe desha qe edhe per satisfaksionin tim te ndryshoj dicka tek vetja.

Kenga “Do te jem e jotja” akoma degjohet me te madhe, e kenaqur me suksesin e saj edhe pse i mungoi klipi?
Nje kenge qe eshte promovuar nje here ne TV-te tona per programet e Vitit te Ri nuk mendoj se duhet bere klip, sepse ajo eshte degjuar mjaftueshem gjate dhjetorit dhe janarit dhe po ta kisha bere klip tani nuk do te zgjonte ndonje kurreshtje, sepse eshte degjuar shume.

Mendon se eshte bere veshtire te realizohet nje klip per shkak te krizes financiare qe ka kapluar boten?
Po, sepse kriza ka ndikuar ne gjithcka. Normalisht kjo prek edhe estraden. Sepse ne ne Kosove shumicen e investimeve i bejme vete keshtu qe edhe kenge te shpeshta e klipe te shumta nga nje kengetar s'do te shihni shume.

Po, sa ka ndikuar kjo gje ne pagesat e koncerteve?
Ka ndikuar aq sa te rrallohen koncertet nga pak dhe pagesat tona te pesojne nje zbritje.

Para se te filloje sezoni veror ke pasur nje axhende te ngjeshur me koncerte ne diaspore, po tash per muajt e veres ke aranzhuar datat e koncerteve dhe ku mund ta gjejne fansat Zanfinen?
Une kam bere gjysmen e datave per koncerte ne Kosove gjate veres por ende jo te gjitha keshtu qe do te jem e pranishme me se shumti ne pishina aty ku behet atmosfera me e mire.

Eshte veshtiresuar edhe realizimi i albumeve, gjate ketij viti ke pasur ne plan realizimin e albumit te ri apo jo?
Kam dashur te bej album por eshte bere pune e veshtire kjo kur nuk ke nje produksion i cili mund te heqe gjysmen e barres ne kete aspekt, por kur e pashe se po te beja nje album i cili kerkon shume kohe e perkushtim dhe pas 2 ditesh ta gjej ne internet ku njerezit mund ta shkarkojne falas, atehere vendosa qe per kete vit te punoj 3 apo 4 kenge te reja dhe disa nga ato t’i bej klipe.

Kush i ka sponsorizuar klipet deri me tani?
Shumicen e klipeve i kam sponsorizuar vete perpos “Partizani i vogel”, gjithashtu, per klipin e ri kam pasur ndihmen e madhe te ''Play4win'', te cilet i falenderoj shume, sepse qe ne fillim ishin te gatshem te jepnin kontributin e tyre.

Ke qene pak “pasive” ne realizimin e tyre, derisa kengetaret e tjera gjithmone sjellin me shume gjera gjate nje viti?
Qellimi im qysh nga fillimi i karrieres sime ka qene qe te punoj dhe te jap kualitet. Njejte kam vepruar edhe me albumet, nuk kam dashur asnjehere qe te bej cdo vit album te deshtuar vetem sa per te mbushur numer. Gjithmone jam dalluar per videoklipe kualitative dhe te bukura por qe jane mbajtur ne mend gjate dhe kane sherbyer si inspirim per kengetaret e tjera.

Eshte ne pyetje kualiteti kur behet fjale realizimi i projekteve gjate karrieres tende?
Eshte dicka qe verehet, sepse une gjithmone gjate realizimit te tyre jam perkujdesur deri tek detajet me te vogla dhe asnjehere nuk kane qene kopje te kengetareve te tjera te huaja apo vendore. Gjithashtu gjithmone se paku 50% te ideve ne klip kane qene te miat.

Kjo do te thote se Zanfina mundohet te sjelle vetem gjera te bukura edhe pse nuk punon shume, i permbahesh fjales “me pak e me mire”?
Kjo ka qene edhe nje nder formulat e karrieres sime te ciles i jam permbajtur qe nga fillimi dhe deri me tani me ka shkuar mire. Nuk e teproj me kenge apo klipe vetem sa per te qene e pranishme ne media apo te thuri thashetheme per vetveten, por punoj.

Pervec ketij projekti ke ne plan realizimin e nje kenge tjeter, kush jane autoret apo ke bashkepunuar me te njejtet?
Jo, jam ne pergatitje te nje kenge tjeter, te cilen do ta regjistroj ne studio keto dite. Kam punuar kete here me Ilir Beranin dhe kenga ka nje tematike shume interesante ne te cilen vajzat do ta gjejne veten.

Do realizohet klip edhe per kete kenge apo do dale vetem si audio neper radio?
Nuk e di ende, pres se pari ta kryej klipin e pare pastaj te perkujdesem per te tjerat.

Nderkohe, ke paralajmeruar edhe nje duet me Dj Blunt, si shkojne gjerat ne kete drejtim?
Blunt-i eshte duke punuar ne kenge dhe besoj se shpejti do ta regjistrojme ne studio.

Si e kalon nje dit-nate gjate stines se veres?
Zakonisht ditet verore jane shume te nxehta dhe paraditen e kaloj gjithmone ne shtepi. Pastaj behem gati per koncert, sepse gjate veres kemi shume koncerte apo ndonje emision.

Te pelqen kur emri juaj “lakohet” neper media te shkruara?
Emri im eshte perdorur shume por nuk me ben shume pershtypje, sepse nuk jam e etur per fame dhe nuk jap deklarata idioteske per veten, vetem qe te kete sa me shume artikuj per mua. Arma ime ne kete rast eshte puna dhe hitet, e jo thashethemet dhe vetelevdatat. /blerand rexhepi/panorama/27.06.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Zanfina Ismajli: I come with musical surprises, even though the market is in crisis

Soon begins to appear klipi television screens throughout the New Zanfina Isma'il. Has already placed important in burlesque. Although there are very few clips of the realized, it states that want more quality and not only works for numbers. Demode prefers not occur through television, the public wants the big, as it separate from other singers. Always bring freshness in the music scene, especially during the summer season when the temperatures go up more. With a look and performance unlike other Clips. With a klip kenge summer and a more rhythmic preparations for the upcoming success. Collaboration with Dj Blunt, a duet with ADELINEN, 2 / 3 new songs, and much interesting conversation reveals itself in the upcoming Zanfina for "Panorama plus."

Why exactly now decided to make the implementation of the new video, given that the summer season requires cool or think you have a need for something new career effort?
Klip This has been accomplished to plan earlier, before 1 or 2 months, but went to work as we were unable, and now it is ready for the summer season. Also, have a few months at my career s'kishte klip new balades and after the movie "Time kometes" saw the need to come across with a song with rhythmic theme of love and with a style of 2009.

What message contains songs and has leaked this collaboration, as the same authors have created earlier kenge for you?
I am very satisfied with cooperation, and therefore I continued. The song speaks for all those dashuruarit marrezisht as that is to die in the arms of their loved nilly to he regretted.

It seems that the video is filmed in the city of Skopje, Macedonia or Kosovo production is and how happy you are from this project?
I cooperate well with the early production and that I wanted to have adapted to this klip to be their product and I am still very satisfied, while desires are respected and my ideas.

Who is who will care for garderoben used in video?
For all clothing and shoes in the klip of runway to care I am, some have been purchased and some sewing, and has helped with the director during shooting in selecting them, more precisely in which scene, which the girl wears.

By klipi "Gajdexhiu" made in tranfsormimin Hair curly.
In this klip will do a transformin to frizures, or will it be a surprise? Yes, saw the need to change something because most singers are for the moment with long hair like that and also for my satisfaction to change something in ourselves.

Kenga "will be jotja" still heard with great, happy with its success, although the absent klipi?
A song that is here to promote one of our TV programs for the New Year I do not think that should make klip, because it has heard enough during December and January and I had klip now will not zgjonte any kurreshtje, because it is heard more.

Thinks has become difficult to achieve a klip due to financial crisis that has kapluar world?
Yes, because the crisis has affected us all. Normally, this also affects estraden. Because the majority of investment in Kosovo's own making so that the songs of frequent clips from many a singer-nilly to see more.

Yes, how this has affected payments in concert?
Has been enough to rrallohen of the few concerts and our payments suffer a discount.

Before you start the summer season you had a busy agenda of the concerts in the diaspora, is now for the summer months have arranged dates and concerts, where fans can find Zanfinen?
I made half of dates for concerts in Kosovo during the summer but still not all so that would be present mostly in the pool where it becomes the best atmosphere.

It is difficult even realizing Album, this year we have been planning the implementation of a new album or not?
I wanted to make the album but has become hard work if it does not have a production that could remove half the burden in this respect, but when I saw that if beja an album that requires more time and dedication and after 2 days I get the Internet where people can download for free, then decided that for this year to serve 3 or 4 new songs and some of them to do clips.

Who has sponsored Clips up to now?
Most of the clips I sponsored them except "Partizan small, also, for the new klipin I had the help of a''major''Play4win, who thank the many, because at the beginning were willing to give their contribution .

Have been less "passive" in their realization, while the other singers always bring more extensive over a year?
My goal since the beginning of my career has been to work and provide quality. Same with the albums I acted, I do not never had to do every year just as the album failed to fill the number. Always quality video clips to be distinct and beautiful but who are kept in mind during and have served as inspiration for other singers.

Is the question of quality when it comes the realization of projects in career and effort?
There is something that, because I always am during the implementation of their care to the small details and never have been singers copy other foreign or domestic. Also always at least 50% of the ideas we have been mine klip.

This means that Zanfina try to bring only pretties though not much work, the speech contained "less the better"?
This was also one of the formulas of my career which I containing the beginning and until now has gone well. Do not exaggerate or clips with kenge only to be present in the media or hearsay thuri for themselves, but work.

Besides this project we have planned the realization of a song, the authors who are or have collaborated with the same?
No, I am in preparation for a song the other, which will enroll in the studio these days. I have worked here with Ilir Berani kenga and has a very interesting topics in which girls will find themselves.

Will achieve for this klip kenge or brought only as audio through the radio?
Do not know yet, I expect that to finish first then klipin the first to care for others.

Meanwhile, the EC warned a duet with Dj Blunt, as things go in this direction?
The Blunt is working on songs and I believe that soon will enroll in the studio.

As a dit-night runs during the summer season?
Usually, summer days are very hot and always paraditen draw at home. Then get ready for the concert, because we have more concerts during the summer or any program.

Do you like when your name "lakohet" through the printed media?
My Name is used by many but is not very impressed because I am not eager for fame and not make statements idioteske for himself, only to have more articles for me. My weapon in this case is the work and hits, not rumors and vetelevdatat.
]]

Aida e Big Brother, Jeta Ne Vilen Luksoze...

Aida Troka dhe Gjergj Skendo
/photo panorama/

Aida e “Big Brother”, jeta ne vilen luksoze me djalin e milionerit
Aida ka disa jave qe eshte lidhur me Gjergjin, djalin e biznesmenit Marsel Skendo

Nuk kane deshire te flasin duke preferuar qe intimitetin e tyre te mos e ndajne me askend. Por nga ana tjeter nuk e kane patur problem per tu frekuentuar haptazi edhe ne lokalet e Tiranes packa se te dy jane te njohur.

Keto dite Aida dhe Gjergji jane spostuar ne vilen luksoze te ketij te fundit ne nje nga fshatrat turistike me te bukur te Golemit, ne nje kompleks vilash ku jetojne disa personazhe te njohur. Ata po jetojne aty ditet e tyre te dashurise ne nje qetesi absolute dhe larg syve kureshtare dhe mbi te gjitha larg prej nesh, gazetareve...

Sa here kemi shkruar per Aiden e “Big Brother”, natyrishem behej nje lidhje logjike mes saj dhe historive te trishta qe ajo mund te mbarte ne jeten e saj. Kemi folur shume heret per 25 vjecaren nga Tirana e cila ra menjehere se sy brenda shtepise se “Big Brother” per natyren e saj te drejtperdrejte dhe krenare. Ka qene nje nga personazhet e pare qe kemi spikatur dhe iu a kemi sjellur ne gazete qe javen e pare te fillimit te spektaklit ku ajo ishte nje nga protagonistet. Aida ishte nje nga ato personazhe qe beri per vete shume fansa por pat edhe prej atyre qe nuk ishin dakord me shume ide apo sjellje te saj. Por ne fund te fundit ky ishte edhe qellimi i lojes, qe te hapeshin sa me shume debate dhe polemika dhe gjithsecili te pozicionohej prane personazhit qe e ndjente se e perfaqesonte sadopak. Le te kthehemi te historite e trishta. Sic e kemi shkruar, Aida ka disa vite qe i mungojne prinderit. Ne fillim humbi nenen e mbas disa vitesh edhe babain. Edhe pse mund te kishte fituar mjaft mbeshtetje duke prekur ndjenjat e njerezve me kete histori jete, ajo nuk pranoi asnjehere qe t’i meshonte ketij fakti, por ama nuk mund ta fshihte lumturine dhe mallengjimin e madh kur organizatoret i kishin pergatitur nje surprize, nje telefonate me motren e saj qe jeton ne Itali, i vetmi njeri i familjes qe ajo ka. Pas daljes nga “Big Brother”, ashtu si ish banoret e tjere, edhe Aida konstatoi me kenaqesi se gjeti jashte shume me teper miq se sa kishte lene. Ata qe e pelqenin Aiden ia demonstronin sa here iu jepej mundesia, virtulisht ose personalisht.

Aida Troka dhe Gjergj Skendo

Nderkohe qe vajza simpatike bjonde kuptonte perdite se nje eksperience e tille ia kishte vlejtur. Por mesa duket kjo nuk ishte gjithcka, fati i kishte rezervuar asaj dicka tjeter, akoma me speciale, nje histori dashurie, si ato te perrallave. Dhe kesaj here trishtimi dhe ndjenjat e keqardhjes dukeshin kaq te largeta, gati te sfumuara nga nje e tashme shume, shume e bukur. Para se te rrefejme ngjarjen me te re ne jeten e Aides duam te bejme nje paranteze. Aida ka njohur shume djem por ajo qe i ka ardhur me natyrshem ne mardhenie me to, ka qene raporti qe ajo ka krijuar si shoke. Ajo vete ka thene se e ka shume te veshtire te bjere ne dashuri pasi tek partneri i saj ajo kerkon te shohe te misheruara disa ane te rendesishme te personalitetit, mbase te ngjashme edhe me te sajat, por per te cilat ajo nuk mund te beje asnje lloj kompromisi. Dhe me ne fund ka njohur dike te cilin ajo e ka pare jo thjesht si shok. Ai eshte Gjergji Skendo, djaloshi 28 vjecar me te cilin Aida ka disa jave qe eshte lidhur. Nuk dime me saktesi se sa kohe kane qe njihen dhe nese ka influencuar programi “Big Brother” qe Gjergji te ‘piketonte’ Aiden si nje vajze qe e pelqente dhe do te donte te kishte nje lidhje, apo mund te jene njohur para spektaklit meqe te dy jetojne ne Tirane dhe frekuentoje mbase te njejtat ambiente.

Sipas miqve te tij, Gjergji, edhe pse djali i nje personazhi te njohur ne Tirane, Marsel Skendos, botuesit te revistes “Klan” dhe sipermarres te disa bizneseve te tjera, ai njihet si nje dale modest dhe me kembe ne toke. Nuk i ka pelqyer asnjehere te tunde si flamur privilegjet e familjes se tij per te patur me pas ai vete privilegje te tjera, por perkundrazi ka ditur te beje jeten e tij pa zhurme. Mbas diplomimit eshte angazhuar me punet e te jatit por nuk ka harruar te beje edhe jeten e tij prej te riu.

DITET NE VILEN E GJERGJIT NE GOLEM

Aida Troka dhe Gjergj Skendo

Duket se Aida dhe Gjergji kane gjetur menjehere veten tek njeri tjetri dhe kane filluar nje histori te bukur dashurie. Te dy duken te qete ne kete lidhje duke mos reflektuar as ato shenjat tipike te euforise qe ne pergjithesi karakterizon nje fillim njoheje. Duket sikur kane vite qe jetojne me njeri tjetrin dhe per pasoje njihen shume mire. E kane marre me qetesi kete risi ne jeten e tyre dhe kerkojne vetem ta shijojne ate pa e vrare mendjen se cfare do te ndodhe neser. Nuk kane deshire as njeri dhe as tjetri te flasin per kete gje duke preferuar qe intimitetin e tyre te mos e ndajne me askend. Por nga ana tjeter nuk e kane patur problem per tu frekuentuar haptazi edhe ne lokalet e Tiranes packa se te dy jane te njohur dhe nuk mund te kalojne pa u vene re. Keto dite Aida dhe Gjergji jane spostuar ne vilen luksoze te ketij te fundit ne nje nga fshatrat turistike me te bukur te Golemit, ne nje kompleks vilash ku jetojne disa personazhe te njohur. Aida dhe Gjergji po jetojne aty ditet e tyre te dashurise ne nje qetesi absolute dhe larg syve kureshtare dhe mbi te gjitha larg prej nesh, gazetareve, por ne kete rast pa rezultat pasi dihet se ne keto raste ne arrijme te infiltrohemi gjithkund vetem e vetem qe te sjellim lajme te cilat jane pa dyshim interesante per lexuesit tane. Tani qe u dekonspiruan, te shohim nese Aida dhe Gjergji do pranojne te na tregojne dicka me shume per lidhjen e tyre si dhe planet qe kane bere per te ardhmen. /panorama/27.06.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Aida's "Big Brother", lives in luxury villa with millionair's son

Aida has a few weeks which is related to George, son of businessman Marcel Skendo

Have no desire to speak preferring that their privacy does not share with anyone. But on the other hand have not had a problem to attend openly in shops in Tirana pack that both are known.

These days, Aida and Gjergji bunch are shifted in the latter's luxury in a tourist village with a beautiful Golemit, in a complex where they live vilash several known characters. They are living there day to love them in an absolute and tranquility away from inquisitive eyes and on all away from us, journalists ...

How many times have written of Eide for "Big Brother", natyrishem become a logical link between her and the stories trishta it can mbarte in her life. We have spoken too early for 25 vjecaren from Tirana which fell immediately Station within the eye that "Big Brother" for its direct nature and proud. Has been one of the first prominent and we have to bring in a newspaper that the first week of the beginning of spektaklit where she was a protagonistet. Aida was one of those characters that made many fans for himself but also of those who had disagreed with many of its ideas or behavior. But ultimately this was the purpose of the game, to open as much debate and controversy and pozicionohej the character of everyone who felt it represented sadopak. Let's return to stories trishta. As we write, Aida has several years of missing parents. We lost the first several years after the mother of the father. Although you can gain enough support to have the feelings of people affected by this story of life, she never refused to meshonte this fact, but Ama could not fshihte Happiness and mallengjimin great when organizers had prepared a surprise, a call with her sister who lives in Italy, the only man that she has family. After emerging from the "Big Brother", as former residents of other, even Aida found with pleasure that they found out much more than friends had left. They were like Eide then demonstrate how to provide opportunities here, virtulisht or personally.

While charming blonde girls understand that every such an experience we had vlejtur. But it looks like it was not everything, that fate had something else aside, even special, a love story, such as cloud. And this time trishtimi and feelings keqardhjes seemed so remote, sfumuara ready to present a very, very beautiful. Before confess story with new life Aides want to make a bracket. Aida has recognized that many boys, but it has come with the natural relations with them, report that it has been created as friends. It itself has said is very difficult to fall in love as to her partner she wants to see incorporated some of the most important means of personality, perhaps similar to its well, but for which it can not make any kind of compromise. And finally has someone to whom she has seen not just as friends. He is Skendo Gjergji, Djaloshi 28-year-old with whom Aida is certain about is that week. Not know exactly how long you have known and if the program has influenced "Big Brother" was the Gjergji 'piketonte' Eide as a girl who liked and would like to have a connection, or can be known first as spektaklit Both live in Tirana, and perhaps attend the same environments.

According to his friends, Gjergji, although the son of a character known in Tirana, Marcel Skendos, publisher of the magazine "Klan" and several entrepreneurs in other businesses, he is known as a modest and brought down to earth. There's never liked to wield as flag privileges to his family after he had been with them other privileges, but rather has given his life to do without noise. After graduation is engaged with the work of the jatit but has not forgotten to make the life of his youth.

DAYS IN THE George's villa in Golem

It appears that Aida and Gjergji have immediately found themselves at each other and have started a beautiful love story. Both seem calm in this regard by not even reflect those of the typical signs euforise that generally characterizes an early recognition. Seem to have years of living with each other and consequently know very well. Have this cool novelty in their lives and only want to taste it without killing the mind what will happen tomorrow. Did not even like each other, nor speak for this preferring that their privacy does not share with anyone. But on the other hand have not had a problem to attend openly in shops in Tirana pack that both are known and can not pass unnoticed. These days, Aida and Gjergji bunch are shifted in the latter's luxury in a tourist village with a beautiful Golemit, in a complex where they live vilash several known characters. Aida and Gjergji days there is live their love in an absolute and tranquility away from inquisitive eyes and on all away from us, journalists, but in this case without result as it is known that in these cases we manage to infiltrohemi everywhere only only to bring news which are undoubtedly interesting to our readers. Now that was dekonspiruan, to see if Gjergji Aida and will agree to show us something more about their relationship and have made plans for the future.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online