All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 9 August 2009

Arta Kamberi vs Kim Smith

Arta Kamberi huazon foto te Kim Smith?

Ne numrin e fundit te "Panorama Plus" eshte shkruar nje artikull qe vie ne pah nje ngjashmeri ne mes fotos se Arta Kamberit dhe Kim Smith. Aty akuzohet fotografi kosovar qe ka kopjuar pothuajse te gjitha elementet e fotos. Dhe me te vertete duket e pabesueshme si ka arritur te rikrijoj nje ambient pothuajse 100% te njejte. Nese i krahasojme keto dy foto me kujdes do te verejme se edhe hijet jane 100% te njejta. Dhe kjo mund te spjegohet vetem ne nje menyre. Fotoja origjinale e Kim Smith eshte riperpunuar ne "Photoshop". Thjeshte, fotografi kosovar, ka manipuluar me kompjuter dhe vetem ka nderruar fytyrat dhe ndoshta ka prekur aty ketu ne trupin e modeles. Prandaj, aty ne foto eshte fytyra e Arta Kamberit, ndersa trupi i Kim Smith. He he, nese mund te thuhet huazim, atehere Arta ne kete rast ka "huazuar" trupin e Kim Smith.

Arta Kamberi
Arta Kamberi

Kim Smith (origjinali)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

TEXT ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online