All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 4 February 2010

Alban Mehmeti Thelle Ne Dashuri Me Fjolla Svircen

Alban Mehmeti dhe Fjolla Svirca
/photo public domain/

Dashuria e Alban Mehmetit me Fjolla Svircen
Tek ajo cmoj gjithcka!

“Me Fjollen jemi takuar para me shume se nje viti. Jemi njohur nepermjet shoqerise, ndersa me kohe kemi filluar lidhjen tone. Tek ajo cmoj gjithcka, por do te vecoja vetem nje gje, ajo eshte shume njerezore dhe kjo me pelqen jashtezakonisht”, keshtu thekson, mes tjerash, per rubriken tone te perjavshme dedikuar dashurise, kengetari Alban Mehmeti, ndersa rrefen edhe shume detaje qe e bejne edhe me te plote dashurine e tij me vajzen qe e zgjodhi nje vit me pare si me te cmuaren e tij

Ani pse me perpara nuk kishte folur kaq haptazi per vajzen qe ia rrembeu zemren, kengetari Alban Mehmeti ka kohe qe shoqerohet me njeren. E ajo sic duket nuk e pati te veshtire ta beje per vete djalin nga Prishtina, me te cilin eshte bashke tash e me shume se nje vit. Nisi si nje shoqeri e paster, e cila per pak kohe u shnderrua ne nje dashuri po aq te paster dhe te shendoshe, per te dy. Jane cifti Alban Mehmeti dhe Fjolla Svirca, te cilet nuk rrine dot pa njeri-tjetrin. “Gjate gjithe kohes jemi ne kontakt, gjithe kohen shkembejme mesazhe, kudo qe jam une apo ajo”, keshtu nis rrefimin per dashurine e jetes se tij Albani, ndersa pershkruan me shume pasion cdo detaj qe e perkufizon personalitetin e Fjolles.

Njohja jone

“Me Fjollen jemi takuar para me shume se nje viti. Jemi njohur nepermjet shoqerise, ndersa me kohe kemi filluar lidhjen tone”, tregon Albani, ndersa pershkruan edhe momentet e para te takimit dhe gjerat qe ai i verejti fillimisht tek ajo, vajza e cilter, tani e dashura e tij. “Eshte shume normale qe gjeja e pare eshte pamja fizike, qe fillimisht ta terheqe vemendjen, pastaj pasi jemi shoqeruar me shume me ka pelqyer edhe ana tjeter, apo ajo ana njerezore e saj, qe mua me ka bere te ndihem i plote me te”. Lidhjen e tij me Fjollen, Albani e vlereson nje lidhje shume serioze. Madje, sipas tij, kete lidhje edhe me te plote e bene Fjolla, me te gjitha tiparet e mrekullueshme dhe njerezine e brendshme qe e karakterizon. “Tek ajo cmoj gjithcka dhe nuk ndaj dot asgje. Do te vecoja vetem nje gje, qe ajo eshte shume njerezore dhe kjo me pelqen jashtezakonisht”, tregon me krenari ai.

Koha prane njeri-tjetrit kalon sikur te cdo cift tjeter. Here-here mund te kete edhe mosmarreveshje per ndonje gje te caktuar, por e rendesishme, sipas kengetarit, eshte se asnjehere nuk ka dicka serioze qe do t’i lendonte ata. E qe kjo lidhje te funksionoje edhe me mire, e mundeson mirekuptimi i ndersjelle qe kane ata dy. “Si cdo cift, edhe ne ndonjehere kemi ndonje mosmarreveshje te vogel, por asnjehere dicka serioze. Dhe qe nje lidhje te funksionoje sa me mire gjithnje duhet te jene tolerante here njeri e here tjetri. Eshte pjese e lidhjes”, thekson ai, ndersa tregon se kur e ndjen nevojen per ta komplimentuar Fjollen, kete gje nuk heziton ta beje ne cdo moment. “Gjithsesi nuk pertoj ta komplimentoj kur eshte per t’u komplimentuar, dhe kjo ndodhe shpesh”.

Jam goxha xheloz

Cdo gje qe duam fort dhe e kemi aq shume per zemer, s’do mend se e ruajme me xhelozine me te madhe. E per ta ruajtur dashurine e tyre sa me fort, edhe Albani, por edhe Fjolla, shpesh dine te rrembehen edhe nga xhelozia. Por, ketu asnjehere nuk flitet per xhelozine e cila prish gjithcka. Ajo xhelozi qe cifti e ndjene eshte dashuri qe ploteson lidhjen e tyre. “Fjolla eshte xheloze, mirepo me mase te caktuar. Ajo ka kuptuar qe kjo eshte pjese e asaj qe une bej dhe me kupton. E kam fjalen per profesionin qe kam. Por, edhe une jam xheloz, goxha shume bile”, bene me dije Albani. Ani pse cdo dite qe kalon, Albani dine t’i deshmoje Fjolles dashurine qe e ka per te, nje menyre tjeter ishte edhe kenga qe ia dedikoi pikerisht asaj. “Kengen ‘Ti me Cmend’ ia kam dedikuar asaj, edhe ne fund te klipit mund ta shihni ne nje sekuence te shkurter”, bene me dije kengetari. E sa i perket planeve per te ardhmen e afert apo edhe per nje martese se shpejti, Albani pohon se jane pjese e bisedave te shpeshta, por ato plane dhe biseda nuk e sheh te udhes t’i flase tani per tani. “Per kete gje nuk do te flisja publikisht. Kemi planet tona, por mundohem qe ato te mbesin vetem tonat, deri sa t’u vije koha qe edhe ju t’i kuptoni. Edhe bisedat per martesen jane pjese te lidhjes”, rrefen per fund ai. /melihate gashi/infopress/01.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Alban Mehmeti love with Fjolla Svircen
Appreciate everything she is!

"With Fjollen we have met more than a year. We are known through the company, while the time we started our relationship. To appreciate it everything, but will be singled out only one thing, it is very human and extremely like this with ", so stresses, among others, for our weekly column dedicated to love, singer Alban Mehmeti, while also relates many details that make even with his full love to the girl who chose a year ago as with his cmuaren

Even though the forward had not spoken so openly about his daughter was abducted heart, singer Alban Mehmeti has long associated with one. And she obviously was not difficult to do for yourself son from Pristina, which is together now more than a year. Began as a clean society, which for a while was converted into a love is so clean and sound, to two. Alban Mehmeti couple Jane and Cafe Svirca, who can not stay without each other. "At all times we are in touch, share messages all the time, wherever I am or what", so the story begins to love his life Albani, while more passionately describes every detail that defines personality Fjolles.

Our Recognition

"With Fjollen we have met more than a year. We are known through the company, while the time we started our relationship, shows Albani, while describing the moments before the meeting and pointed out things that he initially to it, downright daughter, now his girlfriend. "It is very normal that the first thing is physical appearance, originally to attract attention, then as we are associated with much liked the other hand, she or her human side, that has made me feel full with" . His connection Fjollen, Albani considers a more serious link. Furthermore, according to him, this full well about the bene Cafe, with all the wonderful features and internal njerezine that characterizes. "Tek it to appreciate everything and anything. Will be singled out only one thing that she is very human and extremely like this with ", he proudly shows.

Time passes close to each other as to any other pair. Here-here may have the odds for anything particular, but important, according to the singer, is never something that serious that will hurt them. And that is also related to better functioning, enables the mutual understanding that they have two. "As each pair, we have a dispute sometimes small, but never something serious. And that a connection to work better should always be tolerant man here next time. It is part of the connection, "he said, while showing that when it feels the need for complimenting Fjollen, so do not hesitate to at any time. "However no bones about it when komplimentoj is to be complimenting, and this happens often.

I'm pretty jealous

Everything was hard and we want so much for the heart, does not mind that the safeguard of the great jealousy. And for their love to save as much, even Alban, but the Cafe, often know the Abducted by jealousy. But never spoken here for the jealousy that destroys everything. The couple felt that jealousy is love that meets their connection. "Everything is jealous, but the measure. It is understood that this is part of what I do and understand. I refer to the profession that I have. But even I am jealous, pretty much even, did suggest Albani. Even though every day that passes, Albani Fjolles know to testify that there is love for, another way that song was dedicated exactly that. "Kengen 'distract you with' I have dedicated that, even at the end of clip you can see a short sequence, suggesting singer did. And regarding plans for the near future or even for a wedding soon, Albani claims that are part of the frequent conversations, but those plans and conversations do not see the path to speak right now. "For this thing will not speak publicly. We have our plans, but they try to remain only ours until time to come that you may understand. Even conversations about marriage are part of the connection ", relates to end it.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online