All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 20 March 2010

Big Brother Albania 3: ADA ELIMINOHET!

Big Brother Albania 3 AdaBig Brother Albania 3: ADA Eliminohet, 20.03.2010

Pese banoret e nominuar jane ftuar te shkojne ne dhomen e rrezikut ku atje gjejne gjashte fotografi. Arbana u sqaron se ata kane nje detyre te veshtire, duhet te zgjedhin nje nga banoret e panominuar te cilin do ta shpetojne nga eleminimi. Ata zgjedhin nje nga banoret dhe fotografine e fusin ne zarf dhe shkojne ne dhomen e ndenjjes. Njera nga banoret, Ada mbetet e perjashtuara dhe keshtu e rrezikuar per eleminimin. Pasi shkojne ne dhomen e ndenjjes, Arbana u kerkon banoreve qe te deklarojne perzgjedhjet e tyre dhe keshtu Bertina ka shpetuar Erionin, Klodi Olten, Domenika Seldin, Valoni Hakiun, Jetmiri Eduardin. Por Aden e pret nje vendim e nje zgjedhje e veshtire. Ajo shkon ne dhomen e rrezikut ku perballe saj jane fotot e te gjithe banoreve te tjere. Arbana e pyet se si ndjehet dhe ajo tregon se u ndje e zhgenjyer e iu duk vetja e vetme, sikur nuk kishte asnje aty. Ajo thote se e priste shpetimin nga Klodi. Pervec Ades, ne televotim shkojne edhe dy banore te tjere, te cilet duhet te perzgjidhen prej saj. Ada mendohet pak dhe zgjedh Edin dhe Bertinen, si dy konkurente te cilet do rrezikojne bashke me te eleminimin. Ajo pergjigjet se beri keto zgjedhje pikerisht se i duken konkurente me te dobet se ajo. Ada shkon ne dhomen e ndenjjes dhe kete zgjedhje ua tregon dhe banoreve te tjere. Bertina shprehet se dhe e priste edhe nuk e priste, ndersa Edi tregon se nuk e priste. Televotimi zgjat per disa minuta... Arbana u komunikon tre banoreve per te cilet u hap televotimi se njeri prej tyre, tashme duhet te lere shtepine. Ajo komunikon vendimin e publikut i cili ka vendosur se Ada eshte e eleminuara e radhes, e dyta per kete mbremje. Ada takohet me te gjithe banoret dhe e merzitur le shtepine, ndersa Olta fillon te qaje qe ne momentin qe takohet me te.

Ada ne studion e Big Brother

Arbana e komenton daljen e Ades edhe me opinionistin i cili mendon se ky rezultat ka ardhur si pasoje e mbylljes, terheqejes se saj. Ai mendon se disa njerez nuk duhet te jene vec persona te mire, por duhet te japin edhe me shume. Nderkohe, Ada vjen ne studion e Big Brother ku pritet me duartrokitje. Arbana e pyet se si e mendon ajo kete dalje dhe nese ka qene fakti qe publiku nuk e ka njohur nga barrierat qe ajo ka krijuar nepermjet sjelljes. Ada pergjigjet se ne ate loje ka qene shume e sinqerte dhe se nuk ka menduar vetem cmimin, por edhe te jepte e tregonte ndjenjat e saja. Ajo uron qe te kete treguar miresine e saj dhe shprehet se i vjen keq qe doli e qe publiku e banoret nuk arriten ta njihnin, por te pakten ka fituar nje shoqeri te mire me Olten. Arjani, opinionisti mendon se ajo i ka vertete ato vlera pozitive dhe se eshte vertete e mire ne karakter, por gjithashtu nuk ka treguar thuajse asgje. Ai e pyet se cfare do donte te thoshte, dicka qe nuk mundi ta thoshte ne shtepi. Ada pergjigjet se shpesh nuk ka thene shume gjera, pikerisht per te mos i lenduar ata ashtu sic eshte lenduar ajo nga shume njerez ne jeten e saj. Ada shkon te takohet me ish banoret e eleminuar dhe Arbana i premton se heren tjeter do t’i shfaqet klipi me momentet me te bukura dhe me thashethemet e banoeve per te. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Five residents of the nominees are invited to go to the room where there risk find six files. Arbana was explained that they have a difficult task, must choose one of the residents of panominuar which will escape from elimination. They choose a picture from the residents and put in an envelope and go to room ndenjjes. One of the residents, Ada remains excluded and thus the risk for elimination. Once we go ndenjjes room, Arbana urging residents to declare their choices and so has saved Erioni Bertina, Klodi Olten, Domenika SELDI, Valoni Hakiun, Jetmiri Eduardin. But Aden and expects a decision of a difficult choice. She goes in front room where her risk are pictures of all other residents. Arbana asks how she feels, and shows that he felt disappointed and was itself only appeared as if they had any there. She says that the expected saving from Klodi. Ades Besides, we go Televoting two other residents, who must be chosen from it. Ada thought less and choose Bertinen Edin and, as the two competitors who will risk together with the elimination. She replies that made these choices seem exactly the weak competitive with it. Ada ndenjjes goes to room and tells them this option and other residents. Bertina said that and not expect the expected, while Edi indicates that no waiting. Televotimi lasts for several minutes ... Arbana were communicates three residents who opened televotimi that one of them, now have to leave home. It communicates the decision of the public who has decided that Ada is the next eliminated, the second this evening. Ada meets with all residents and let home upset, while Diana starts to cry that when you meet with.

Ada in the studio of Big Brother

Arbana Ades appearance of comments with opinionistin who thinks that this result has come as a result of closure, its terheqejes. He thinks that some people should not be already good people, but should provide even more. Meanwhile, Ada is in the studio of Big Brother where is the applause. Arbana asks how she thinks and if this output has been the fact that the public has not recognized the barriers that she has created through behavior. Ada replies that in that game has been very honest and thought it only price, but also to give the show its feelings. She wishes that have shown her kindness and expressed regret that that came in that the public of residents failed to recognize, but has earned at least a better society with Olten. Arjanit, opinionisti thinks it has the values true and that is really positive and good character, but also has shown almost nothing. He asks what would like to say, something that could not say at home. Ada responds that often has not said much, not exactly for those injured as she was injured by many people in her life. Ada goes to meet with former residents of Arbana eliminated and promise that next time will be displayed clip with the most beautiful moments and lives for rumors.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online