All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 12 April 2010

Afroviti Goge, Intervista "Bon Bon" RTV21

Afroviti Goge, Intervista per Emisionin "Bon Bon" te RTV21, 12 Prill 2010Intervista zhvilluar ne studion e emisionit "Bon Bon" te RTV21, 12 Prill 2010

Bon Bon: Si ia kalove gjate kohes sa qendrove aty brenda?

Afroviti Goge: Une qendrova aty 10 dite dhe kalove shume mire. Ishte nje eksperience e bukur. Uroj qe gjithe njerezit te kene mundesine ta provojne, se eshte nje eksperience qe do durim dhe tregon se sa i durueshem eshte njeriu per te perballuar situata, per te ndenjur me njerez qe ndoshta nuk ka deshire te rri, por qe te detyron ky lloj i shout. Kam njohur aty brenda artista te vertete dhe permendi Agimin te parin dhe artista te tjere me te cilet kane qene marredheniet disi me te ftohta.

Bon Bon: Ke qene e eliminuara e pare. Mendon se fakti se ke qene me pak e njohur per publikun ka ndikuar qe te eliminohesh e para?

Afroviti Goge: Mendoj se kjo ka qene arsyeja kryesore. Te gjithe konkurrentet e tjere e kishin nje grup fansash te krijuar me perpara nga profili qe kishin, ndersa mua nuk me njihte publiku kosovar pervec atij shqiptar (nga Shqiperia) i cili nuk mund te me votonte.

BOn Bon: Ju e keni ditur nje gje te tille, pra cilat ishin arsyet pse vendoset te hyni ne kete spektakel?

Afroviti Goge: Arsyeja e pare eshte se me pelqen si format, si shou. Une kam pasur edhe oferte per Big Brother ne Shqiperi por nuk kam pranuar sepse kam pasur, jo shkollen, jo gjera tjera ndersa ketu shou ishte me i shkurter, 1 muaj e jo 3 muaj, dh e vendosa ta provoj. Plus, ketu ishte dhe Rezarta, shoqja ime e ngushte. Une do iki per 4 vjet jashte dhe mendova pse jo ta provoj para se te iki, pse te mos vije ne Kosove dhe te jap dicka edhe ketu.

Bon Bon: Domethene, nuk je penduar qe ke hyre brenda?

Afroviti Goge: Jo, absolutisht jo! Ka qene nje staf i mrekullueshem, duke filluar nga regjisoret, producentet, njerez shume te mire qe na kane perkrahur dhe jane munduar qe gjate gjithe kohes te mbajne kontrollin. Dhe jam e lumtur qe kam njohur brenda keta artiste qe ndoshta nuk do t'i kisha njohur kurre po te mos kisha ardhur ne kete shou.

Bon Bon: Pse nuk patet marredhenie te mira me disa nga artistet?

Afroviti Goge: Nuk eshte fjala per marredhenie jo te mira, ndoshta marredhenie me te ftohta. Kam qene me e distancuar se sa me disa te tjere. Tani edhe ne jeten e perditshme nuk eshte qe me te gjithe njerezit na qellon qe te shkojme shume mire. Une i respektoj si artista qe jane por ndoshta si njerez nuk mund te perputhemi 100%. Por ka edhe ata per te cilet jam merzitur shume, shume, shume kur dola per kete fakt qe nuk do te rrija me me ta.

Bon Bon: Per shembull, kush kane qene ata?

Afroviti Goge: Rezarta, qe nuk ma merrte mendja se do te dilte edhe ajo. Agimi, qe per mua eshte nje artist ne kuptimin e plote te fjales, nje njeri jashtezakonisht inteligjent, jashtezakonisht i pershtatshem, virtyte qe i nevojiten nje njeriu. Me pas Fatosi, eshte djale i thjeshte, shume i mire, kam shkuar shume mire edhe me ate... mora vesh se me kishte nominuar, por nuk eshte problem (qesh). Pastaj, Osmani, Mensuri dhe Vedati me te cilin ishte e pamundur te flasesh seriozisht (qesh).

Bon Bon: Sikur te mos ishit shoqe me Rezarten, do te ishin sjelljet e tua te njejtat me gjithe banoret? A ka pasur ndikim prej njera tjetres?

Afroviti Goge: Nuk diskutohet qe ka pasur ndikim. Banoret po ndikoheshin prej njeri tjetrit pa qene miqe te ngushte, duke krijuar aty afersine, qe nuk mund ta quash shoqeri pasi eshte e pamundur te krijosh shoqeri te paster aty brenda se nuk i dihet se sa i sinqerte eshte ai tjetri. Jemi munduar me Rezin te mbajme distance aty brenda, qe te shoqerohemi me te gjithe. Nuk e di a eshte vene re kjo gje...

Bon Bon: Je modele dhe permende se tash do te jesh jashte Shqiperise per disa vite. Mund te tregosh per publikun se cfare do te besh, ku do te shkosh?

Afroviti Goge: Edhe aty brenda kam folur per kete gje me peshperima dhe nuk kam deshire te merret vesh pa qene 100% e sigurte. Por, do shkoje per te bere art.

Bon Bon: Mendon se ke tash nje popullaritet me te madh pasi ke qene pjesemarrese ne kete spektakel?

Afroviti Goge: Besoj se po. Njerezit me kane njohur me shume, se si zgjohem, si flej, si ha, si pi, si diskutoj. Kur kam dale keto dy dite ne Kosove, ne kafiqe, ka pasur njerez qe me kane takuar dhe uruar bravo...

Bon Bon: A ke pasur kritika pas daljes?

Afroviti Goge: Eshte e cuditshme por nuk kam pasur asnje kritike. Nese mund ta quajme kritike ishte ajo "pse rrija aq e urte". Por ajo eshte karakteri im, une nuk mund ta ndryshoj. Nuk jam njeri agresiv qe te krijoj sherre. Jam munduar gjithe kohes qe aty ta kaloje ne qetesi. Nuk i dua sherret pavaresisht qe ne shou kjo gje eshte e mire, se terheqe publikun (qesh).

Bon Bon: Po te kishe hyre edhe nje here, cfare do te kishe ndryshuar tek vetvetja?

Afroviti Goge: Asgje! Do isha ajo qe isha!

Bon Bon: Do e luaje lojen e njejte?

Afroviti Goge: Une nuk kam bere loje!

Bon Bon: Mendon se eshte dashur qe te besh?

Afroviti Goge: Jo! Une mendoj qe ne kete spektakel kemi hyre per te dhene nje shou, per te na njohur publiku me shume, per bamiresi. Nuk eshte qe ne aty po fitojme. Nuk eshte qe eshte nje cmim dhe duhet te jete konkurrenca e forte, te bejme debate qe te tregojme se une jam me e mire. Aty duhej te tregonin artistet se sa mire shkojne njeri me tjetrin dhe si jane ata. Artistet jane shembull per njerezit, kam pershtypjen. Keshtu qe une nuk u nisa per loje, por te tregoj veten, t'ia kaloj mire, te kem nje kujtim te bukur dhe kaq.

Bon Bon: Mendon se e ke arritur ate qe ke deshiruar?

Afroviti Goge: Po!

Bon Bon: Falemnderit qe ishti sot me ne dhe suksese ne planet dhe karrieren e metejme!

Afroviti Goge: Falemnderit gjithashtu prej ju!

- - - - - - - - - -
p.s. duhet permendur se e ftuar ne emision ka qene edhe Rezarta Shkurta, por per shkak te gjendjes shendetesore jo te mire, e ka gripin, nuk ka mundur te jete prezente.

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Interviews held in the studio show "Bon Bon" and RTV21, 12 April 2010

Bon Bon: How did you spend your time while being inside?

Afroviti Goge: I spend there 10 days and enjoyed myself. It was a beautiful experience. I wish that all people have the opportunity to prove that it is an experience to be patient and shows how the patient is a man to face the situation, to sit with people who may not want to hang out, but that requires this type of Shout. I know there within the true artists and dawn first mentioned and other artists with whom relations have been somewhat cold.

Bon Bon: You have been the first eliminated. Do you think that you were less known to the public has led to the first eliminated?

Afroviti Goge: I think that was the main reason. All other competitors had a group of fans to create the profile that they had before, and I do not recognize him except Kosovo Albanian public (from Albania) who can no longer vote.

Bon Bon: You have known such a thing, so what were the reasons why we have decided to move spektakel?

Afroviti Goge: The first reason is that I am like format, as show. I have had the offer for Big Brother Albania but I accepted because I had no school, no other things while the show here was short, not 1 month 3 months, dh decided to try. Plus, here was the Rezarta, my close friend. I will go for 4 years out and I thought why not try them before I go, why not come to Kosovo and to give something, even here.

Bon Bon: Ie, that you are not repentant came in?

Afroviti Goge: No, absolutely not! There has been a wonderful staff, from directors, producers, very good people who have supported us and have tried that at all times to maintain control. And I am happy that I recognized in these artists that probably would never had known if I had not come to this show.

Bon Bon: Why do not you have good relationships with some of the artists?

Afroviti Goge: There is no word for good relations, perhaps the cold relationship. I was the distance than some others. Now even in everyday life is not that with all the people we happen to go very well. I respect artists who are as people but probably can not perputhemi 100%. But there are also those for whom I am very upset, very, very much when I went to this fact they will not stay with them.

Bon Bon: For example, what were they?

Afroviti Goge: Rezarta, not getting my mind that she will appear. Dawn, which for me is an artist literally, an extremely intelligent man, extremely fit, virtues that a man needs. Then Fatosi is simple guy, very good, I go very well with it ... I learned that he had nominated, but is not a problem (laughs). Then Osman Vedati Mensuri and with whom it was impossible to talk seriously (laughs).

Bon Bon: If you were not friends with Rezarten, would be the same behavior with all your people? Does the impact of each other?

Afroviti Goge: No discussion has had an impact. People are affected by each other without being close friends, creating closeness there that you can not call the company because it is impossible to create within the society it clear he did not know how sincere is the other. We tried to keep distance with Rezi there within, that with all shoqerohemi. I do not know whether it is noticed anything ...

Bon Bon: You mention that the models and now will be abroad for some years. You can tell the public what to do, where to go?

Afroviti Goge: And there within've talked about this with whisperings and I have no desire to deal found out without being 100% safe. But will go to make art.

Bon Bon: Do you think you have a far greater popularity after you have been participating in this spektakel?

Afroviti Goge: I believe that it is. People known to have more, how I wake up, like sleep, as ha, as drink, as moot. When I brought these two days in Kosovo, we kafiqe, there were people who wished to have met and thumbs ...

Bon Bon: Have you had criticism after retirement?

Afroviti Goge: It is strange but I never had any criticism. If you could call it was critical "why stay so tame." But it is my nature, I can not change. I am not a hawk to create hassle. I tried it the whole time that I spend at rest. Does not matter that we want quarrelsome show this is good, that attract public (laughs).

Bon Bon: If I had entered once, what will change in the church itself?

Afroviti Goge: Nothing! Do what I was!

Bon Bon: I'll play the same game?

Afroviti Goge: I have not done the game!

Bon Bon: Do you think that is supposed to do?

Afroviti Goge: No! I think that we have entered this spektakel to make a show for the public to know us more, for good. It is not that we win there is. There is a price that is and should be strong competition, to make a debate to show that I'm good. There had to show how artists go well with one another and how they are. Artists are such people, I have the impression. So I did not I started the game, but the show itself, to go off well, I have a beautiful reminder of that.

Bon Bon: Do you think you have achieved what you desired?

Afroviti Goge: Yes!

Bon Bon: Thank you ishti us today and plans and career success in the further!

Afroviti Goge: Thank you also from you!

- - - - - - - - - -
postscript should be mentioned that the program has been invited to the Rezarta short, but because of not good health condition, has flu, could not be present.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online