All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 29 April 2010

Agron Llakaj Dekorohet me Urdherin "Mjeshter i Madh"

Presidenti dekoron me “Mjeshtër i Madh” Agron Llakaj

Presidenti i Republikës, Bamir Topi, nderoi sot me Urdhrin “Mjeshtër i Madh”, aktorin e mirënjohur të humorit shqiptar, Agron Llakaj, në një ceremoni zyrtare të organizuar në mjediset e Presidencës. Kryetari i Shtetit i dorëzoi artistit Agron Llakaj urdhrin e lartë dhe dekretin përkatës të dekorimit me motivacionin “Për kontribut të shquar dhe nivel të lartë interpretativ në krijimin e shumë personazheve artistikë të realitetit shqiptar, të krijuara falë talentit dhe mjeshtërisë së spikatur të këtij autori.” Pasi shprehu mirënjohjen e veçantë për Presidentin e Republikës për vlerësimin e lartë, Agron Llakaj tha se “ky titull vjen për mua në një moment të veçantë të karrierës sime artistike dhe besoj se do të jetë pjesë e atij angazhimi tim të ardhshëm, jo vetëm timin, por edhe të gjithë artistëve shqiptarë në rrugëtimin e përbashkët sa artistik, por edhe qytetar për të gjithë popullin tone”. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm Zëvendësministri i Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Nikollë Lesi, personalitete të fushës së artit e të humorit, miq, kolegë, familjarë të aktorit, etj. Agron Llakaj ka lindur në qytetin Memaliaj të rrethit Tepelenë, në 24 prill 1960. Studimet e Larta në Akademinë e Arteve i kreu në vitet 1987 -1991. Aktivizimet e tij kanë qënë intensive si i ftuar special në programet e "12 në Hollivud ", "12 vallëzime pa një të shtune " dhe "12 jave rreth fatit" etj. Në transmetimet e spektakleve televizive më të shikuara si ajo e "Telebingo", Llakaj ka qënë prezent prej viteve 1996 -2002. Ai ka bashkërealizuar filmin "Titaniku'' me TV Klan në vitin 1998 dhe aktualisht është drejtor artistik, prezantues, moderator dhe aktor i spektakëlit të humorit Portokalli ". /d.b./balkanweb/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

President decorates the "Grand Master" Agron Llakaj

President of the Republic, Bamir Topi, honored today with the Order "Great Master", the actor known of humor Albanian, Agron Llakaj, in a ceremony organized at the premises of the Presidency. Head of State handed artist Agron Llakaj high command and the relevant decree of decoration with the motivation "For outstanding contribution to the high level of interpretative and the creation of many artistic personalities of the Albanian reality, created thanks to the outstanding talent and skills of the author. "Having expressed particular gratitude to the President of the Republic for the evaluation of high Llakaj Agron said that" the title comes to me at a particular moment of my artistic career and believe that will be part of my commitment to him next, not only tion, but also all Albanian artists as artistic journey shared, but all citizens to our nation. " This ceremony was attended by Deputy Minister of Tourism, Culture, Youth and Sports, Nikole Lesi, personalities in the field of art and humor, friends, colleagues, relatives of actor, etc.. Agron Llakaj was born in the town district Memaliaj Tepelene on April 24, 1960. Studies in the Academy of Art 1987 -1991 head. Its activation have been invited as special intensive programs "Hollywood 12", "12 dancing without a Saturday" and "12th week on the fate", etc.. In broadcasts on television shows viewed as the "Telebingo" Llakaj has been present from 1996 -2002. He bashkërealizuar movie "Titaniku''with TV Klan in 1998 and is currently artistic director, presenter, moderator and actor Orange spektakelit of humor."
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online