All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 3 June 2010

Adelina Ismajli: Serbja Mia Ma Ka Vjedhur Stilin!

Adelina Ismaili: Serbja Mia më ka vjedhur stilin

“Këngtarja serbe Mia Borisavljevic kopjon stylingun e Adelina Ismailit, ne videoklipin e saj me te ri” (Covek mog zivota). Ky alarm vjen nga vetë këngëtarja shqiptare Adelina nëpërmjet faqes së saj në rrjetin social Facebook. Adelina e indinjuar sjell dhe imazhet sesi stilin sipas saj unik, e ka kopjuar dhe e ka përdorur për imazh serbja Borisavljevic në klipin e saj muzikor. Dhe në imazhe shohim më së miri qepallën flutur që ndodhet në imazhet e të dyja këngëtareve. Ajo që Adelina nuk shpreh është nëse kënga e saj ka dalë më parë apo më pas Borisavljevic (video ka dale me pas kuptohet, shiko daten ne youtube - /teni/). Gjithsesi fansat I shprehin artistes mirënjohjen për stilin unik që tashmë sipas tyre qeka bërë në modë tek këngëtarët e tjerë, dhe aq më shumë nga ata serbë. Kjo nuk është hera e parë kur këngëtarja shpreh shqetësimin e saj në rrjetet sociale. Pak ditë më parë, Adelina shprehu keqardhjen që Cmimi i Publikut në “Netët e klipit shqiptar” i kaloi një këngëtareje tjetër shqiptare. Sipas Adelinës ky cmim u manipulua në momentin e fundit. /b.w./qershor 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Adelina Ismaili: Serbian Mia stole my style
"Serbian Singer Borisavljevic copies styling of Adelina Ismaili, in new video of her" (Covek mog zivota). The alarm comes from the Albanian singer Adelina via its social network Facebook. Adelina brings images and how distressed by her unique style, has copied and used for image serbia klipin Borisavljevic in her music. And the images look best placed qepallën butterfly images of both singers. Adelina said what is not if her song came out before or after Borisavljevic (video after the course has come up with, see date on youtube - / teni /). However fans of the artist express gratitude for the unique style according to their qeka already made fashionable to other singers, and so many of them Serbs. This is not the first time when the singer expresses her concerns in social networks. Few days ago, expressed regret that Adelina Public Price "of nights klipit Albanian of Albania passed a kengetareje other. Under this award manipulua Adelines at the last moment.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online