All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 23 January 2010

Big Brother Albania 3: OLTA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: OLTA PROFIL!Prezantimi i perbashket Pamela, Bertina, Olta, Graciela

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: BERTINA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: BERTINA PROFIL!Prezantimi i perbashket Pamela, Bertina, Olta, Graciela

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: VALENTINA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: VALENTINA PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: SELDI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: SELDI PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: EDUARDI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: EDUARDI PROFIL


+tag: edi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: JETMIRI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: JETMIRI PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: HAKIU PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: HAKIU PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: ERIONI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: ERIONI PROFIL!


+tag: erjon erjoni
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: DOMENIKA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: DOMENIKA PROFIL


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: XHIMI PROFIL

BIG BROTHER ALBANIA 3: XHIMI PROFIL


+tag: gjimi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3 Ka Filluar!

'Big Brother Albania', starton Edicioni i Trete

Jane 12, personazhet e pare te edicionit te trete te "Big Brother Albania". Mbremjen e se shtunes startoi plot emocione dhe supriza 'reality show' i famshem ne ekranin e Top Channel.

Te ardhur nga zona te ndryshme, banoret u prezantuan njeri pas tjetrit, duke treguar me ane te profileve nje pjese nga jeta dhe aktiviteti i tyre i perditshem.

Mes konkurenteve kishte vajza dhe djem te rinj, por edhe pjesemarres disi me te rritur.Binte ne sy prania e Valentines, 50-vjecare, e cila tha se kishte hyre ne kete gare per te perjetuar nje eksperience te re dhe te ndryshme.

Ajo cka e bente edhe me te vecante kete zonje eshte fakti se ajo konkuron bashke me vajzen e saj, e cila nuk kishte aspak dijeni per kerkesen e pranimin e se emes ne audicion.

Te gjithe personazhet e tjere jane individe potenciale per te dhuruar plot supriza qe do t'i ndjekim dite pas dite ne Top Channel, si dhe ne kanalet e posacme te DigitAlb, BB1 e BB2 qe do te vezhgojne konkurentet 24 ore ne 24.

E per te gjithe ju qe nuk kemi mundesi te ndiqni permbledhjet ditore apo te qendroni gjate para ekranit, ne ju mundesojme informacion e video nga jeta e banoreve brenda shtepise se Big Brother, ne adresen tone te internetit top-channel.tv

Kronika televizive

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

'Big Brother Albania ", Third Edition starts

Jane 12, the first characters of the third edition of "Big Brother Albania". Started on Saturday evening full of excitement and surprise 'reality show' famous screen of Top Channel.

Coming from different areas, residents were presented one after another, showing profiles through a part of life and their daily activity.

Among the competitors were girls and young men, but rather participants in the eye with the presence of rritur.Binte Valentines, 50-year-old, who said she had entered in this race to experience a new experience and different.

What made this even more special is that it Mrs. competing together with her daughter, which was not at all aware of the receipt of that request in audicion mother.

All other characters are given individual potential to surprise many that will follow day after day in Top Channel, as well as special DigitAlb channels, BB1 and BB2 that competitors will observe 24 hours in 24.

And for all you do not have the possibility to follow the daily summary or stay during the first screen, we enable information and video from the life of residents within the Big Brother house, our website address top-channel.tv
]]

Genta Ismajli Tani edhe Valltare

Genta Ismajli
/photo public domain/

Genta, tani edhe valltare

Edhe pse eshte ndare nga i dashuri, si duket Gentes nuk i eshte bere vone, ngase ajo nuk eshte duke u ndalur me projektet e saj te reja dhe me pune, andaj ndarjen nga Miloti ajo e ka marre si shume normale, pa ndikuar fare ne karrieren e saj muzikore. Mirepo, edhe pse ka folur shume pak per ndarjen e saj, Genta ka vendosur t’i jape fund thashethemeve, duke mos dhene asnje detaj me shume rreth ndarjes se saj, madje ajo tani nuk deshiron te degjoje fare per lidhjen e saj qe ka pasur me Milotin. Tani keto dite ajo eshte duke qendruar ne Tirane per te pergatitur emisionin “Dancing with the stars”. Keto dite qarkullojne fjale ne opinion per kengen “Game Over”, per te cilen thuhet se Genta ia ka kushtuar nje kolegeje te saj, duke e kritikuar. Mirepo, per me shume rreth kesaj teme flet per “Kosova Sot”.

“Kosova Sot”: Koheve te fundit po lindin shume spekulime rreth ndarjes suaj me Milotin, cila eshte e verteta?
Gentiana Ismajli: Nuk kam deshire te flas me per kete lidhje, andaj ju kerkoj shume falje, ngase nuk kam se cfare te them me shume, ndoshta me kuptoni.

”Kosova Sot”: Keni nisur ndonje projekt te ri muzikor?
Gentiana Ismajli: Sigurisht qe kam plane dhe kenge te reja dhe patjeter qe do te jem ne studio. Per festat e fundvitit kam nxjerr ne treg dy kenge te reja, njera quhet “Bombarder”, te cilen e kane pergatitur Avni Qahili dhe Ocko, ndersa kenga tjeter quhet “Game Over”, e pergatitur nga Flori Mumajesi.

“Kosova Sot”: Per cfare arsye tani ndodheni ne Tirane?
Gentiana Ismajli: Keto dite po qendroj ne Tirane me shume, sepse jam duke u pergatitur per emisionin qe do ta beje “Vizion Plusi”, i cili quhet “Dancing with the stars”. Jam shume e lumtur qe do te bej kete, sepse vallezimin e kam shume ne qejf. Besoj se do te jete nje emision shume interesant, qe do te transmetohet cdo jave, perkatesisht cdo te enjte. Tani jemi duke bere prova pergatitore per emisionin, por kur do te filloje ende nuk kemi date te caktuar, megjithate shpresojme se do te nise shume shpejt.

“Kosova Sot”: Ne kengen “Game Over” thuhet se keni kritikuar koleget tuaja, kujt ia keni dedikuar me saktesisht?
Gentiana Ismajli: Nuk kam pasur asnje tendence per kengen “Game Over” qe t’ia kushtoj ndonje kolegeje personalisht. Ato jane vetem thashetheme qe i kane shpikur personat e pandergjegjshem dhe nuk e di se kush. Por, perkundrazi, une i dua shume dhe i respektoj te gjithe koleget dhe koleget, te cilet kane vlera dhe bejne muzike dhe videoklipe te mirefillta dhe kualitative. Nese e degjoni me vemendje kengen thote: ‘Jeni qu peshe, po me shtini me kesh’ dhe kete e kam thene ne shumes, andaj nuk ka te beje me dike personale qe une kam dashte t’ia kushtoj. Perndryshe po te doja t’ia kushtoja dikujt ndonje kenge, emri i saj ose i tij kishte per te qene ne kenge, perndryshe mundohem qe te jem shume reale dhe pa driblime ne jeten e perditshme, po ashtu dhe ne pune.

”Kosova Sot”: Ndonje mesazh per fund?
Gentiana Ismajli: Falenderoj nga zemra adhuruesit e mi dhe te gjithe lexuesit, vecanerisht ata te “Kosoves Sot”. /k.bajrami/23.01.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: gentiana ismaili genta
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Genta, now a dancer too

Although separated from the love, it seems Gentes not updated later, because it is focusing its projects and new work, so division by Milot she has received as much normal, without affecting all the her musical career. However, even though he spoke little about her separation, Genta has decided to end the rumors, without giving any more details about its distribution, even now she does not want to hear all about her connection that has been with Milot. Now these days she is standing in Tirana to prepare the show "Dancing with the stars". These days the public to circulate word song "Game Over", which reportedly paid him a Genta its kolegeje, criticizing. However, for more about this topic speaks of "Kosova Sot".

"Kosova Sot": recent emerging speculation about your split with Milot, what is the truth?
Gentiana Ismaili: I want to talk to about this so much you ask forgiveness, because I do not what to say more, possibly understand.

"Kosova Sot": Have you started any new musical project?
Gentiana Ismajli: Of course I've plans and new songs and certainly that would be in the studio. For my year-end holidays bring to market two new songs, one called "Bombarder", who have prepared Avni Qahili and Ocko, while another song called "Game Over", prepared by Flori Mumajesi.

"Kosova Sot": For what reason are now in Tirana?
Gentiana Ismajli: These days I stay in Tirana more, because I am preparing for the show that will make "Plusi Vision", which is called "Dancing with the stars". I am very happy that will do this, because I dance very merry. I believe that would be a very interesting program, which will be broadcast every week, every Thursday respectively. Now we are making preparatory evidence to show, but when we start date not yet set, though hopefully that will start soon.

"Kosova Sot": The song "Game Over" is said to have criticized your colleagues, who have dedicated it to exactly?
Gentiana Ismaili: I have not had any tendency for the song "Game Over" was to pay any kolegeje personally. They are just rumors that i have invented the unconscious person and not know who. But, contrary, I want more respect and all colleagues and colleagues who have value and make music and video clips and genuine quality. If you listen with attention the song says: 'You qu weight, is to expose to you' and I said this in amount, so no personal deals with someone that I love to pay. Otherwise if someone like him much any song, its name or its had to be on song, otherwise I try to be more realistic and not dribble in everyday life, as well as at work.

"Kosova Sot": Any message for the end?
Gentiana Ismaili: I thank my fans from my heart and all readers, especially those of "Kosovo Today".
]]

Big Brother Albania 3 Sivjet me Dy Shtepi?

Big Brother Albania 3

Ne "Big Brother 3" nje cift homoseksual dhe nje vajze pa lejen e prinderve

... Ishte data 23 shkurt e vitit 2008 kur 14 banore ishin te perzgjedhurit e pare per t'u bere pjese e kesaj sipermarrjeje gjigante qe po pritej me kersheri nga te gjithe. Qe ne puntaten e pare, shikueshmeria e larte dhe impakti qe pati te nesermen ne publik, ku te gjithe flisnin dhe diskutonin, u tregua fare qarte qe ne Shqiperi ky format ishte i mirepritur. Personazhet ishin te spikatur dhe deri ne ditet e fundit ngjarjet e zhvilluara brenda shtepise te linin ne tension. Nese do te permendim tre momentet kryesore te atij edicioni te pare te "Big Brother" padyshim qe jane: Cifti Najada - Olsi, te cilet ishin te paret qe kryen marredhenie seksuale ne nje "reality sho" ne Shqiperi, zenia e ashper qe kaloi deri ne dhune fizike e Ildes me Mardiolen, si dhe premtimi i njerit prej banoreve, Arber Cepanit, qe po te fitonte do ta jepte te gjithe shumen prej 50,000 eurosh per bamiresi.

Dhe fituesi i ketij edicioni ishte pikerisht Arber Cepani, i cili me shembullin e djalit te edukuar dhe te sjellshem fitoi dashurine dhe perkrahjen e nje publiku te gjere, te cilet e votuan duke e shpallur fitues. Nderkohe qe pyetjes qe te gjithe shqiptaret i bene vetes, por edhe vete Arbrit, se c'u be me 50,000 eurot e fituara, ai iu pergjigj ne menyre shume te detajuar, duke bere nje fushate transparente dhe duke treguar imtesisht se ku perfundoi cdo qindarke e kesaj shume. Keshtu ai nuk zhgenjeu askend nga ata qe i kishin besuar voten dhe ne te njejten kohe u tregoi atyre qe deklaraten e tij brenda shtepise e kishin pare me shume si nje strategji per te fituar, se premtimet e dhena i mbante!

Nje vit kaloi shpejt dhe kur ende nuk ishte shuar kurioziteti per banoret e "Big Brother 1", data 7 shkurt shenoi nisjen e edicionit te dyte te ketij "reality show". Edhe ky edicion u prit me shume entuziazem nga publiku dhe shenoi nje rekord ne shikueshmeri. Madje te shtunave shpesh rruget ishin te zbrazura ne orarin kur ky spektakel zhvillohej, sepse vemendja e publikut te gjere ishte perqendruar tek ai. Por nese ne edicionin e pare permendem tre momente kryesore, qe do te mbahen mend gjate nga ai program, ne kete edicion te dyte, pervec ngjarjeve te vogla qe ndodhen gjate 3 muajve qendrese ne shtepi, vetem njera ishte ngjarje qe beri spektaklin, rriti audiencen dhe mbajti publikun te mberthyer pas ekranit per 3 muaj rresht, historia midis Bjordit dhe Adelajdes.

Fenomeni "Adelajda", vajza nga Kavaja qe u fut ne shtepine e "Big Brother" pa miratimin e prinderve; vajza qe javet e para kishte turp te dilte me rroba banje, por javet e fundit bente banje dielli pa asnje problem; ajo qe ne fillim ishte ne siklet sa here ndonjeri nga meshkujt e shtepise i afrohej, por qe ne fund shtrihej krah per krah me te dashurin e saj te zemres. Pikerisht kjo Adelajde beri qe per tre muajt e "Big Brother" e ne vazhdim te flitej vetem per te. Personazhi i ndjenjave ekstreme, ose e doje ose e urreje, na dhuroi emocione te forta deri ne naten e fundit te spektaklit. Por ne fund nuk arriti te triumfonte pasi fitues i atij edicioni u shpall Qetsor Ferunaj, nderkohe qe Adelajda u pozicionua e dyta. Megjithate, ashtu sic shpesh ndodh neper kompeticione te ndryshme, te cfaredo lloj qofshin ato, si festivale, miss-e etj., shpesh ai qe mbetet ne mendjen e publikut nuk eshte personazhi qe fiton, por ai qe ze vendin e dyte. E njejta gje ndodhi edhe me Adelajden, ndaj se ciles vemendja u publikut u dyfishua pasi ajo doli nga shtepia. Nuk kishte ndodhur asnjehere me pare qe nje personazh te jete per nje vit rresht personazhi me te cilin hapen gazetat dhe gjendet ne cdo numer te tyre me lajme te ndryshme, duke pasur gjithmone nje shitje rekord apo te shpallet nga pjesa me e madhe e tyre si personazhi i vitit, ashtu sic edhe ndodhi.

Ne pritje te Big Brother 3...

Por tani qe nje vit kaloi dhe kur pikerisht sot ne darke nis "Big Brother 3", pyetja qe te gjithe bejne eshte: Do te arrije Adelajda te ruaj statusin e personazhit me te dashur dhe me te kerkuar? Apo, ashtu sic ndodh zakonisht me te gjithe personazhet e "reality show", sapo fillon nje i ri, interesi per ata te vjetrit ulet?

Mundesia qe nje gje e tille te ndodhe ekziston, aq me shume kur brenda shtepise kemi mesuar se do te jete edhe nje vajze qe duket se do te na risjelle historine e Adelajdes, edhe pse me disa ndryshime te vogla. Nga burime sekrete kemi mesuar se vajza ne fjale eshte nga Tirana dhe ka vendosur te marre pjese ne kete reality pa lejen e babait te saj, i cili eshte totalisht kunder nje emisioni te tille dhe jo me te shohe vajzen e tij brenda ne shtepi. Por deshira e madhe e vajzes per te qene pjese e ketij spektakli e beri qe te konkurroje dhe ne fund, pasi kaloi te gjitha audicionet, te mos kthehej me pas por t'i shkoje deri ne fund kesaj eksperience. Se si do te jete reagimi i babait te saj kur krejt papritur te shtunen mbrema to shohe vajzen jo ne shtepine e tij, por ne shtepin me te madhe dhe me te ndjekur ne Shqiperi, kete duhet te presim deri sot ne mbremje per ta marre vesh.

Nderkohe qe nje tjeter surprize per te cilen eshte folur shume keto dite eshte edhe fakti qe kete vit ne shtepi jane perzgjedhur edhe dy homoseksuale. Thuhet se jane nje cift gay nga Vlora te cilet kane vendosur te dalin hapur ne lidhje me homoseksualitetin e tyre. Gjithashtu edhe nje vajze biseksuale, te cilet do ta pranojne hapur identitetin e saj pa probleme. Kjo jo vetem qe do te perbente nje risi ne nje mentalitet dhe shoqeri si Shqiperia, por jemi te sigurt qe do te ngjalle debate pa fund.

Sa u perket konkurrenteve te tjere, dime qe edhe kete vit do te kete konkurrente nga Kosova, edhe pse thuhet se do te jene me te pakte ne numer se vitin e kaluar, pasi tani qe Kosova ka nje "Big Brother" te sajin nuk ka me nevoje te sjelle konkurrente ne Shqiperi. Se sa do te jete numri i banoreve qe do te futen naten e pare nuk dihet me siguri, por zera nga brenda stafit thone se numri i banoreve kete vit do te jete me i madh se sa dy vitet e para. Do te jene gjithsej 25 banore, disa do te futen qe ne fillim, ndersa pjesa tjeter jave pas jave.

Nderkohe qe shtepia do te jete ne te njejtin vend si dy ediconet e kaluara, por me shume ndryshime ne arredim dhe akoma edhe me e madhe. Madje aq e madhe sa do te mbaje dy shtepi brenda nje. Njera shtepi do te jete ajo kryesorja, komodia, luksozia, ndersa tjetra do te jete shtepia e shemtuar, jo komode, ku do te cohen banoret qe do te denohen sepse nuk kane dale mire ne proven e javes apo sepse mund te kene bere ndonje gabim gjate javes. /paloma/23.01.2010/

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

It was February and 23rd year in 2008 when 14 inhabitants were first Selected to become part of this huge undertaking that is expected to kersheri by all. Puntaten Since the first high viewership and the impact that the public had the next day, where all the talking and discussing, was shown very clearly that in Albania this format was welcomed. Site were cut and up to last days events held within the house to leave in tension. If you mention three key moments of that first edition of "Big Brother" that certainly are: couple Najada - Doctor, who were first performed sex in a "reality sho" in Albania, the harsh occupation passed to in physical violence Ildes with Mardiolen, and the promise of one of the residents, Arber Cepanit, that is to win will give the whole amount of 50,000 euros for charity.

And the winner of this edition was exactly Cepani Arber, who bred son's example and polite won love and support of a broad public, who voted with the winner announced. While the question that all Albanians did themselves, but also own Know that What's the matter with 50,000 euros earned, he replied in a very detailed, making a transparent campaign closely and showing where every penny completed of this amount. So he did not disappointed anyone by those who had trusted to vote and at the same time he showed them that his declaration within the house had seen more as a strategy to win, that data is kept promises!

A year passed quickly and when it still was not dampened curiosity for residents of "Big Brother 1", marked the launch date of February 7 second edition of this "reality show". And this edition was received with much enthusiasm by the public and marked a record in visibility. Even Saturdays were often empty roads in the schedule when this spektakel place, because public attention was concentrated on him. But if the first edition mentioned three key moments that will keep me long from the program, in this second edition, except for small events that occurred during 3 months of resistance at home, was only one event that made the spectacle, the audience raised and held public stuck behind the screen for 3 consecutive months, and history between bjordi Adelajdes.

Phenomenon "Adelajda" girls from Kavaja who entered the house of "Big Brother" without the consent of parents, girls who had embarrassed the first few weeks to come up with swimsuit, but the last few weeks make sun bathing without any problem, what we beginning was in embarrassed whenever any of the men approached the house, but at the end stretched side by side with her boyfriend heart. Adelajda made precisely this for three months of "Big Brother" and we only going to talk to. Character of extreme feelings, or desires or hate us strong emotions donated to the spectacle last night. But in the end failed to triumfonte as winner of that edition was posted Qetsor Ferunaj, while the second Adelajda relocated. However, as often occurs through different Competitions, of any kind either, as festivals, miss-e etc.., He was often remains in the public mind is not the character that wins, but he ranked second. The same thing happened with Adelajden, to which public attention was doubled after she went home. It had never happened before that a character be a year in a row character with which we opened the newspapers and find any number of them with different news, always having a record sales or is declared by most of their character of the year, as even happened.

We looking forward to Big Brother 3 ...

But now that a year passed and when exactly dinner today launches "Big Brother 3", the question that all make is: Do I save Adelajda achieve the status of character with the most requested and loved? Or, as usually happens with all the characters of "reality show", when she starts a new interest for those old low?

Possibility that such a thing happen there, more so when we learn that within the house will also be a girl who seems likely to bring us Adelajdes history, although with some small changes. Secret sources we learn that the girl in question is from Tirana and has decided to participate in this reality without the permission of her father, who is totally against such a show and not to see his daughter inside the house. But the daughter longing to be part of this spectacle made that run and finally, after spending all audicionet, not back then but to go until the end of this experience. How will be the reaction of her father when suddenly Saturday night to see daughter not his home, but home with large and with the following in Albania, this must wait until tonight to take out .

While another surprise for which is much talk these days is the fact that this year at home are also selected two homosexual. Reportedly, are a gay couple from Vlora who have decided to go open about their homosexuality. Also a bisexual girl, who will open to accept her identity without problems. This not only would represent a mentality and innovation in a society like Albania, but we are sure that will give rise to endless debate.

As other competitors know that this year will be competitive from Kosovo, although reportedly will be smaller in number than last year, because now that Kosovo has a "Big Brother" to sajin no the need to bring competitive in Albania. How will be the number of residents who will enter first night is not known with certainty, but voices from within the staff say that the number of residents this year will be higher than two years before. Will be total 25 people, some will be introduced at the outset, while the rest week after week.

While the home will be in the same place as two ediconet the past, but with many changes in arredim and even greater. Even large enough to hold two home within a. One home will be one main, comfortable, luxurious, and the other house will be ugly, not comfortable, where residents will be taken to be prosecuted because they have not proven do well in the week or as they may have made a mistake during the week.
]]

Friday, 22 January 2010

"Rruga e Zemres" Vjen Si Video Klip

Eliza Hoxha dhe Rosela Gjylbegu
/photo public domain/

Eliza Hoxha dhe Rosela Gjylbegu, te fokusuara rreth klipit
“Rruga e zemres” ne rruge drejt klipit

Si duket, vendi i pare ne festivalin “Kenga Magjike 2009”, dhe pritja mjaft e mire e kenges se tyre, “Rruga e zemres” (kliko per klipin), nga ana e publikut, i bindi kengetaret Eliza Hoxha dhe Rosela Gjylbegu qe pikerisht kesaj kenge t’ia realizojne edhe klipin. Xhirimet per kete klip tashme kane filluar. Ndonese nje pjese mjaft e madhe e punes tanime ka perfunduar, ka mbetur ende per t’u bere. Se cfare do te kete ne kete klip dhe cilat jane filmimet qe do ta bejne edhe me te plote tekstin e kenges per “Infopress”, flet Eliza

Kenga fituese e festivalit “Kenga Magjike 2009”, “Rruga e zemres”, e cila me shume mjeshtri u interpretua nga dy kengetaret Eliza Hoxha dhe Rosela Gjylbegu, shume shpejt do te plotesohet edhe me klip. Angazhimet per realizmin e klipit tashme kane filluar, ndersa dy kengetaret bashke me bashkepunetoret e tyre nga videoproduksioni “Pixels”, jane duke punuar me perkushtimin me te madh rreth klipit.

Klipi rrefen jeten e perditshme te dy vajzave

“Klipi rrefen per jeten e perditshme te dy vajzave qe nuk njihen dhe jetojne jeten e tyre me preokupimet e perditshmerise, sfidave profesionale dhe te tjera. Njera, pervec profesionit primar, eshte kengetare dhe performon kenge ne nje nga pubet e qytetit, ku ne nje moment te caktuar, per nje performanse speciale dhe nje kenge te re, kerkohet edhe nje tjeter kengetare. Aty paraqitet kengetarja tjeter ne audicion dhe kenga merr rrefimin e perbashket”. Keshtu nise pershkrimin siperfaqesor per brendesine e klipit Eliza Hoxha, duke treguar njeheresh edhe shume detaje per regjine dhe filmimet qe do te shihen ne kete klip.

“Nuk dua ta zbuloj se cfare realisht ndodh me keto dy karaktere ndarazi dhe ne pjesen e perbashket. Le te mbetet te shihet ne klip”, thekson Eliza, ndersa tregon se nje pjese e xhirimeve tashme kane perfunduar. “Jane kryer vetem xhirimet e Roseles dhe pjeset e perbashketa gjate fundjaves qe lame pas, sa ajo ishte ne Prishtine. Pjesa ime pritet te xhirohet kete fundjave”, tregon kengetarja. Per regjine e klipit jane angazhuar djemte e video-produksionit “Pixels”, ndersa lokacionet dhe aktrimi nga dy kengetaret jane filmuar neper vende te ndryshme. “Ka pjese ne enterier dhe ne eksterier. Pasi ka mbetur ende pune per t’u bere, nuk po e zgjas me shume”, thekson duke qeshur Eliza, ndersa pohon per nje bashkepunim mjaft te kendshem me Roselen.

Projekti i radhes, albumi i trete

E sa i perket publikimit te klipit ende nuk ka ndonje date te caktuar. Gjithcka varet nga perfundimi i puneve rreth regjise dhe xhirimeve qe do te pasojne gjate kesaj fundjave.

Pervec klipit dhe punes se saj te perditshme, Eliza kohen e fundit eshte pare edhe ne rolin e jurise. Ajo aktualisht eshte e angazhuar edhe ne spektaklin Talenti X. “Nuk eshte se jam e fokusuar e tera ne kete spektakel. Une kam nje rol te vogel aty, ai eshte roli i jurise. Per te tjerat nuk mund te them e as te gjykoj me shume, pasi nuk jam ideatore e tij”, shton kengetarja. Pervec projekteve te publikuara deri me tash, Eliza shume shpejt do ta perfundoje edhe albumin e saj te radhes. “Projekti i radhes eshte albumi i trete me shume nga kenget e degjuara dhe shume te tjera te reja”, rrefen per fund ajo. /melihate gashi/infopress/22.01.10/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Eliza Hoxha and Rosela Gjylbegu, focused on clip
"Street Heart" on the way to clip

Apparently, the country's first festival in 2009 Magic song, and very good reception of their song, "Street Heart", by the public, persuaded the singers Eliza Hoxha and Rosela Gjylbegu that exactly this song to realize the video. Filming for this clip have already begun. Although a very large part of work already has been completed, there still remained to be done. What will be in this clip and what are the shots that will make the full text with the lyrics "Infopress", speaks Eliza

Festival song winner "Re: Magic 2009", "Street Heart", which more skill was interpreted by two singers and Rosela Gjylbegu Eliza Hoxha, soon will be filled with clips. Commitments for the implementation of the clip has already started, while the two singers together with their collaborators from videoproduksioni "Pixels", are working with great dedication over clip.

Klipi recounts the daily lives of two girls

"Klipi relates to everyday life of two girls who do not recognize and live their lives with the everyday concerns, and other professional challenges. One, in addition to primary profession, is singer and performs songs in one pubet the city, where in a particular moment for a special performance and a new song, also required another singer. It appears in another singer and song takes audicion common story. So own description for the interior surface of the clip Eliza Hoxha, showing once and for regjine more details and shots to be seen in this clip.

"I do not want to reveal what really happens with these two characters separately and in the joint. Let us remains to be seen in clips ", says Eliza, while showing that a part of the shooting have already been completed. "There have been only shooting the Roseles and common parts of that lame weekend after, as it was in Pristina. My part is expected to be shot this weekend, shows singer. For the clip are engaged regjine boys of video-production "Pixels", while acting sites and two singers are filmed across different countries. "There are parts in the interior and eksterier. After still work to be done, not stretch more, "Eliza says laughing, while claims for a very enjoyable collaboration with Roselen.

Next project, the third album

And regarding the publication of the clip has not yet given any dates. All depend on the outcome of works about and shooting regjise to follow this weekend.

Besides the clip and her daily work, Eliza recently been seen also in the role of the jury. She is currently also engaged in the spectacle of talent X. "It is not that I focused above all in this spektakel. I have a small role there, he is the role of the jury. For the others can not tell the judge nor more, because I am not his ideator, "adds singer. Besides the projects so far published, Eliza will be completed soon as its next album. "The next project is the third album with many songs heard and many other new", relates to end it.
]]

Big Brother Albania 3 Fillon Neser!

Nis aventura e re e “Big Brother”

Big Brother” rikthehet per te sjelle nepermjet ekranit, aventurat e banoreve te rinj te shtepise se tij, ne shtepite e shqiptareve, kudo qe ndodhen. Nga e shtuna, pjesemarresit e ketij edicioni te trete, do te nisin lojen ne bashkejetesen e vezhguar 24 ore ne 24 nga telekamerat.

Loja, qe do t’i mundesoje fituesit cmimin prej 10 milione lekesh te reja. Kete vit aplikuesit per te marre pjese ne “Big Brother” kane qene mbi 7 mije persona.

Ndryshe nga vitet e tjera kerkesat jane bere nepermjet internetit, cka i ka mundesuar stafit perzgjedhes te komunikojne me kandidatet shqiptare jo vetem ne vendin tone, por edhe ne Europe e Amerike.

Producenti dhe autori i ketij programi Rezart Aga, ka siguruar per karakteret e vecanta te konkurrenteve, por edhe per surprizat e shumta, qe do te shoqerojne te gjithe lojen.

Per me shume rrefen Arbana Osmani, prezantuese e nates se spektaklit.

“‘Big Brother’ edhe kete here do te kete njerez te zakonshem te cilet do te percjellin edhe njehere realitetin shqiptar. ‘Big Brother’ do t’i vere ne prova te veshtira dite pas dite. ‘Big Brother’ kete vit eshte nje befasi e madhe per te gjithe ne”, eshte shprehur Osmani.

“Big Brother” do te shfaqet ne ekranin e TCH me nje permbledhje ditore, nga e hena ne te premte, ora 18:05, per te kaluar te shtunen ne 17:40.

E shtuna do te permbaje edhe mbremjen e spektaklit, qe do te nise ne 20:45.

Nga 31 janari do te nise “Fans Club”, programi i drejtuar nga Eno Popi, qe do te mbledhe bashke per te diskutuar fansat e Big Brotherit, personazhet e tij dhe te gjithe gazetaret, qe do te shkruajne per kete format televiziv.

Per ata, qe deshirojne te mos humbin asnje moment te jetes se konkurrenteve, “Digitalb” do te transmetoje aventuren per 24 ore, nga minuti i pare deri ne te fundit brenda shtepise. Java e pare do te jete falas per te gjithe ata, qe jane te pajisur me nje dekoder “Digitalb” edhe nese nuk e kane abonimin.

Nga 31 janari, i gjithe programi do te mund te ndiqet duke paguar vetem 800 leke, nepermjet kartes “Gold”.

C’do te ndodhe me jetet e banoreve te nje shtepie, qe nuk njihen me njeri-tjetrin?Cfare taktikash do te ndjekin per te fituar cmimin e madh?
Mjafton shtypja e tastit te telekomandes dhe per gjithcka tjeter do te mendoje syri vezhgues i “Big Brother”!/top channel/22.01.10/

Si u ndertua spektakli reality show ne Shqiperi?

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Big Brother" returns to bring through the screen, new adventures of the inhabitants of his house, home of the Albanians, wherever they are. On Saturday, participants of this third edition, will start Game in coexistence observed in 24 of 24 hours telekamerat.

The game, which will enable the winners price of 10 million new lek. This year applicants to take part in "Big Brother" have been over 7 thousand people.

Unlike other years requests have been made through the Internet, which has enabled staff to communicate with selective Albanian candidates not only in our country, but also in Europe and America.

Producer and author of this program Rezart Aga, has provided for special characters competitors, but also for the many surprises that will accompany the whole game.

For more recounts Arbani Osmani, presenting the spectacle of the night.

" 'Big Brother' and this time will be ordinary people who will follow once the Albanian reality. 'Big Brother' will be difficult summer in evidence day after day. 'Big Brother' this year is a big surprise for all of us, "stated Osmani.

"Big Brother" will be shown on screen with a summary TCH day, from Monday to Friday, 18:05 hour, for the last Saturday in 17:40.

Saturday evening will also contain the spectacle, which will start at 20:45.

From January 31 to launch "Fans Club" program run by Eno pop, that will bring fans together to discuss the Big Brotherit, its characters and all journalists, who will write about this TV format.

For those not wishing to lose any moment of life than competitors, "Digitalb" adventure will transmit for 24 hours, from first minute until last within the home. First Week will be free for all those who are equipped with a dekoder "Digitalb" even if you do not have subscription.

On 31 January, the whole program will be followed by paying only 800 leks, through card "Gold".

What will happen with the lives of inhabitants of a house, not acquainted with each other? What tactics will follow in order to win the grand prize?
Enough typing key to everything else telekomandes and eye observer would think of "Big Brother"!
]]

Thursday, 21 January 2010

Anjeza Komenton Cmimin e Dyte ne Festivalin e RTSH-se

Anjeza Shahini
/photo public domain/

Anjeza Shahini e komenton cmimin e dyte ne Festivalin e RTSH-se
E paskam nje avokat

“Jam lumturuar aq shume sa nuk di ta shpjegoj, pasi provova nje emocion qe s’e kisha ndier me pare. Ato momente mendova: “E paskam nje avokat, dhe ai ishte publiku”, keshtu ka pohuar kengetarja Anjeza Shahini, duke e komentuar reagimin e publikut gjate votimit ne Festivalin e RTSH-se

Gjashte vjet me pare ajo e perfaqesoi Shqiperine ne Festivalin Evropian te Kenges, Eurovision, dhe arriti te renditej e gjashta me radhe. Ne festivalin e fundit te RTSH-se konkurroi serish me synimin qe te arrinte edhe me shume. Por, juria vendosi qe Anjeza Shahini te merrte cmimin e dyte, nderkohe qe ai i pari i takoi kengetares Juliana Pasha.

Reagimi i forte i publikut

I vetmi qe piket maksimale nuk ia ndau Julianes, por Anjezes, ishte shkrimtari Agron Tufa. Por, ajo qe zgjoi kureshtjen e te gjitheve ishte reagimi i publikut ne momentin qe Anjeza u vleresua me 20 pike nga Tufa. Duartrokitje te gjata e ovacione u degjuan per nje kohe te gjate, duke mos lejuar perfundimin e votimit. Vete Anjeza ka zbuluar ndjesine e saj te ketyre momenteve te paharruara. Ajo per gazeten “Panorama” ka pohuar se poetin Tufa e kishte vleresuar gjithmone dhe se e ka falenderuar ate nate e do te vazhdoje ta falenderoje. Ndersa per reagimin e forte nga publiku, Anjeza eshte shprehur “ishte surpriza me e madhe dhe nuk e prisja. Jam lumturuar aq shume sa nuk di ta shpjegoj, pasi provova nje emocion qe s’e kisha ndiere me pare. Ato momente mendova: “E paskam nje avokat, dhe ai ishte publiku”. Ky mendim nuk ishte pse Anjeza ishte zhgenjyer nga juria, por se kishte kuptuar qe derisa publiku e kishte deshiruar aq shume ate 20 pikesh te Agron Tufes, mund ta kishte deshiruar dhe nga ndonje anetar tjeter i jurise.

Kete Shen Valentin pres lule, por nuk do te dhuroj

Anjeza thekson se nuk kishte hyre ne kete gare per te fituar medoemos. “E ndieja deri ne fund per te qene konkurrente e forte, edhe ambicia ishte per te qene, pse jo, serish ne Festivalin Evropian, por jo me koken shkemb. Thjesht hyra me nje deshire te natyrshme, qe nese do ta fitoja do ta beja me kenaqesi konkurrenten ne Eurosong per here te dyte”. Kengetarja ka pohuar se e vlereson Julianen, e cila doli e para. “Edhe me pare e kam thene qe duhet te vije nje dite qe dhe ajo te jete atje. E kam pare ne stilin e baladave si kengetare, megjithate dhe ketu ishte mire. Me ka pelqyer gjithashtu Mariza Ikonomi, Bojken Lako, Linda Halimi ne duetin me Erti Hizmon etj”. Ndryshe, Anjeza ka treguar, duke qeshur, se kete Shen Valentin pret lule, por nuk do te dhuroje. /infopress/21.01.10/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Anjeza Shahini the comments of the second price RTSH Festival-that
I've got a solicitor after all

"I beatified as much as I do not know to explain, because of which I experienced an emotion I had felt earlier. These moments I thought: "The paskam a lawyer, and he was the public", so claimed singer Anjeza Shahini, by the reaction of the public commented during voting RTSH Festival-that

Six years ago she represented Albania in the Eurovision Song Contest, Eurovision, and came to ranked sixth. In the last festival that ran RTSH-eye again to achieve even more. But the jury decided that Anjeza Shahini to take second prize, while he first met singer Juliana Pasha.

Strong public reaction

The only maximum points that do not split Julianes, but Anjezes, was writer Agron Tufa. But, she was awakened kureshtjen of all was the public reaction when that Anjeza was assessed with 20 points from Tufa. Ovacione long applause was heard for a long time, preventing completion of voting. Anjeza has revealed Himself its sense of these unforgettable moments. The newspaper "Panorama" has claimed that the poet Tufa had estimated and he has always thank that night and will continue to thank. As for the strong reaction from the public, Soni is said "it was with great surprise and not expected. Beatified as much as I do not know how to explain, because of which I experienced an emotion I had felt earlier. These moments I thought: "The paskam a lawyer, and he was the public". This view was not why Soni was disappointed by the jury, but that he understood that while the public had so much desired him to 20 points Tufes Agron, could have desired and from any other member of the jury.

St. Valentin expect this flower, but will not give

Anjeza states that had not entered in this race to win necessarily. "I felt the end to be strong competitors, even ambition was to be, why not, again in the Eurovision, but not the rock head. Simply entries with a natural desire, that if the gains will be fun to do with konkurrenten in Eurosong for the second time. Singers has confirmed that Julianen estimates, which came in first. "Even at first told that I should come one day and it be there. I have seen in the style of ballads as a singer, however, and here was good. I also liked the Black Eyed Peas, Bojken Lako, in duo with Linda Halimi Erti Hizmon etc.. Alternatively, Anjeza has shown, smiling, St. Valentin expects that this flower, but will not donate.
]]

Sunday, 17 January 2010

Habibe Ostreni, Intervista Alsat

Habibe Ostreni, Intervista Alsat


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online