All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 13 February 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #4, 13 Shkurt 2010

BIG BROTHER ALBANIA 3: SPEKTAKLI #4, 13 SHKURT 2010

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11


#12


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: REZARTA PROFILI!

BIG BROTHER ALBANIA 3: REZARTA PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: VALONI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: VALONI PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: ADA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: ADA PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: KLODI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: KLODI PROFIL


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: BLEDARI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: BLEDARI PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: EDHE TRE BANORE TE RI

BIG BROTHER ALBANIA 3: TRE BANORE TE RI, 13.02.2010

REZARTA, KLODI DHE ADA

Tre banore te rinj dhe dy sfida per ta
Surprizat gjate ketij spektakli nuk kane te mbaruar. Ne shtepine e Big Brother do te futen edhe tre banore te rinj te cilet ndodhen ne dhomen e rrefimit. Por perpara se te hyjne, ata duhet te kalojne nje prove te veshtire e se bashku me ta edhe banoret e vjeter. Banoret e vjeter te cilet ndodhen ne shtepine e vjeter duhet te vendosin se nje nga banoret do mund te hyjne aty. Tre kandidatet e rinj jane Rezarta, Klodi dhe Ada. Per banoret e vjeter shfaqen klipet prezantuese te kandidateve ku ata duhet te njihen paraprakisht me ta. Pas klipeve, per banoret qe duhet te marrin vendimin Vellai i Madh ka vendosur qe t’u jepet nje ndihme. Arbana do tu beje disa pyetje kandidateve ne lidhje me arsyen se perse duan te hyjne ne shtepi, pikat e forta dhe te dobeta te karakterit te tyre dhe momentet me te veshtira e me te lumtura te jetes se tyre. Keto pergjigje te ketyre pyetjeve do t’i ndihmojne banoret e vjeter te marrin me kollaj vandimin. Pasi perfundon kjo procedure, banoret votojne dhe Ada me Rezarten marrin vota te barabarta keshtu qe te dyja hyjne ne shtepi. Por Vellai i Madh vendos qe t’i jape edhe nje shans te dyte Klodit. Arbana thote se ne dhomen e rrefimit ndodhen dy sfera te ndezura. Ai duhet te vendose duart mbi to dhe nese ato fiken, ai do mund te futet e nese ato qendrojne ndezur, jo. Fati eshte ne anen e Klodit i cili pasi vendos duart mbi sfera, ato fiken e keshtu ai futet ne shtepi e bashkohet me te tjeret ku takohet e njihet me ta.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Three news residents and two challenges for them
Surprises during this spectacle have not expired. In the Big Brother house will also introduced three new inhabitants who are in the confession room. But before you enter, they must pass a difficult test of that along with them the old inhabitants. Older residents who are in the old house must decide that one of the residents would be able to enter there. Three new candidates are Rezarta, Klodi and Ada. For residents of old clips show presentation of the candidates where they should be known in advance with them. After the clips, for residents who must take the decision elder brother has decided to give a help. Arbana will make some questions to candidates about why they want to come home, the strengths and weaknesses of their character and the most difficult moments of happiness with their life. These answers to these questions will help residents take the old vandimin easily. After this procedure terminates, and Ada residents vote to take votes equal Rezarten so both come at home. The elder brother decides to give even a second chance Klodi. Arbana says that the confession room are two areas of Brightly. He must set his hands on them and if they switched, it could be included if they stay lit, no. Destiny is on the side of Klodi which puts his hands on spheres after they switched and so he enters the house of joining with others where the known meets with them.
]]

Big Brother Albania 3: ZARFI I KUQ

BIG BROTHER ALBANIA 3, ZARFI I KUQ, 13.02.2010

Hapet zarfi i kuq
Zarfi i kuq ka sjelle shume kuriozitet si tek banoret ashtu edhe tek publiku e te gjithe mezi presin qe ai te hapet. Arbana njofton te gjithe se ky moment ka ardhur dhe se zarfi i kuq do te hapet per te lexuar komunikimin qe permban. Ajo thote se ky zarf do te ndryshoje rrjedhen e ngjarjeve ne shtepi dhe kjo zgjedhje ka nje qellim te caktuar. Arbana u kerkon gjashte banoreve te nominuar qe te shkojne ne magazine ku atje i pret nje njeri i maskuar i cili do t’u vere atyre nje shall per t’u lidhur syte. Banoret shkojne atje dhe presin me ankth komunikimin e zarfit, nderkohe qe banoret e tjere presin ne dhomen e ndenjjes. Arbana lexon zarfin ne te cilin thuhet se Vellai i Madh ka vene ne prove vullnetin dhe aftesine per t’u pershtatur ne shtepine plot kujtime dhe me vlera historike e sociale te te gjithe banoreve dhe pasi ka vleresuar qendrimin e tyre ne shtepi, ka vendosur qe banoret e nominuar te transferohen ne nje tjeter vend, ne nje shtepi te re. Banoret heqin mbulesat nga syte dhe shohin perpara tyre nje shtepi te madhe, luksoze, te bukur, plot ngjyra. Banoret duken shume te lumtur dhe falenderojne Vellain e Madh per kete ndryshim e per kete fat. Ariani shprehet se banoreve u eci mjaft mire ky nominim, ndersa te tjeret duhet te rrine ne shtepine e vjeter.


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Red envelope is opened
Red envelope has brought more curiosity as to residents both in public and all are anxious that it be opened. Arbana reports all this time has come and that red envelope will be opened to read the communication contained. She says that this envelope will change the course of events at home and this choice has a particular purpose. Arbana requires six inhabitants were nominated to go to the store where there awaits a masked man who would throw them a summer to be over the eyes. Residents go there and wait with trepidation communication envelope, while other residents of ndenjjes waiting room. Arbana reads the envelope in which elder brother said that has been tested for willingness and ability to fit in the house full of memories and historical and social values of all residents and having evaluated their position at home, has decided that nominated residents transferred to another country in a new home. Residents remove covers from before their eyes and see a large house, luxurious, beautiful, colorful. Residents seem very happy and thank the big brother of this change for this lucky. Ariani said that residents were very good walk this nomination, while others must stay in the old house.
]]

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #3, 13 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 3
BIG BROTHER ALBANIA 3: NOMINIMET #3, 13 SHKURT 2010

DOMENIKA, EDUARD, JETMIR, OLTA, SELDI, RENATO

Gjashte prej banoreve ne nominim
Arbana u kerkon banoreve qe te shkojne ne dhomen e rrefimit e aty te thone dy emrat e banoreve te cilet duan qe t’i nominojne duke u dhene keshtu mundesine qe ata te largohen nga loja. Te dhjete banoret, perfshire edhe Renaton i cili e ka per here te pare, shkojne me radhe ne dhomen e rrefimit ku japin arsyet se perse deshirojne t’i nominojne dy banoret e zgjedhur nga ata vete. Nga kandidimet e kryera, ne nominim dalin gjashte persona te cilet jane Eduardi, Olta, Renato te cilet dalin per here te pare si dhe Jetmiri, Seldi dhe Domenika. Arbana u komunikon kete vendim banoreve te cilet nuk reagojne, sikur t’i prisnin ato, pervec Eduardit i cili ngrin ne vend.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Six of residents in nomination
Arbana urging residents to go to confession and there's room to say two names of residents who want to nominojne thus giving them the opportunity to leave the game. The ten residents, including Renato, who has for the first time, go with the time of the confession room where give reasons why residents want to nominojne two selected from them. The nomination carried, the nomination out six persons who are Eduardi, Diana, Renato who come for the first time and Jetmiri, Documentary and Domenika. Arbana communicates this decision were residents who did not react, as to expect them, except Eduardit which freezes in place.
]]

Flash News 13 Shkurt 2010

Alba Vip Flash News
Alba Vip Flash News 13 Shkurt 2010

Cüneyt Cakim dhe Genta Ismajli sjellin kengen “Sexy” me 14 shkurt
Dueti mes Genta Ismajlit dhe Cüneyt Cakim eshte gati. Keshtu shprehet kengetari turk i cili per “Panorama plus”, tregon detajet: “Albumi im i ri me titull “Sexy” do te hidhet ne treg diten e “Shen Valentinit” pra me 14 shkurt. Eshte nje album shume energjik tek i cili kam punuar nje kohe te gjate. Kam shkruar dhe kompozuar shume kenge te mia aty. Gjithashtu ne album perfshihet edhe dueti me kengetaren Genta Ismajli me titullin e njejte si te albumit pra kenga titullohet “Sexy” e cila per momentin eshte vetem ne versionin anglisht, por Genta aty ka pasur rastin te thote edhe ndonje fjale shqip si per shembull fjalen “Te dua”. Kenga eshte ritmike dhe e stilist dance. Kenga me Genten dhe i gjithe albumi do te promovohen neper vende te ndryshme gjate ketij viti. Videoklipi i pare do te xhirohet gjate muajt shkurt kurse dueti me Genten do te behet klip gjate pranveres, diku nga muaj prill. Nderkohe gjate asaj kohe une se bashku me Genten do te marrim pjese neper show te ndryshme ne Turqi dhe gjithashtu do jem i pranishem edhe ne Kosove dhe Shqiperi”, - tregon Cakim. /panorama/


Ledina Celo konkurron per here te pare ne “Top Fest”
Kengetarja Ledina Celo, ka vendosur qe kete vit te marre pjese per here te pare ne festivalin e muzikes moderne “Top Fest 7”, duke hyre keshtu ne gare me shume artiste te rinj. Ende nuk behet i ditur bashkepunimi dhe titulli i kenges, por tashme Celo ka vendosur te marre pjese si konkurrente bashke me mbi 100 pjesemarresit ne kete edicion te ri te ketij festivali qe ka nisur te transmetohet, cdo mesdite ne ekranin e “Top Channel”. Kjo do te jete shfaqja e pare ne skene e Ledines, pas nje periudhe pauze ne muzike, ndersa e ndan jeten qe ben mes Londres dhe Tiranes. Nuk dihet nese ne kete gare ajo ka hyre me synimin vetem per te fituar, por mund te thuhet se eshte nje nga kengetaret me me shume vite ne skene, qe konkurron festivalin, ku mbizoterojne kengetaret deputues. “Top Fest” mbetet evenimenti qe promovon ne vazhdimesi artistet e rinj. Por kete vit pervec tyre garojne ne te njejten kohe edhe kengetare te tjere me emer si: Mariza Ikonomi, “NRG Band”, Jonida Maliqi, Eugent Bushpepaj, Flaka Krelani. Edicioni i ketij festivali drejtohet artistikisht nga Dorian Gjoni, dhe prezantohet nga Albana Osmani. Per here te pare kengetaret do te sfidojne njeri-tjetrin “live”, ne fazen e dyte seleksionuese dhe naten finale. /panorama/

Televizionet kosovare censurojne kengen e Alberies kushtuar Rugoves
Ishte nder kengetaret e para shqiptare qe i kishte ardhur nje ide ne koke per t’i thurrur disa vargje presidentit historik te Kosoves, te ndjerit Dr. Ibrahim Rugoves. Kenga e titulluar “Nderi i kombit” ishte punuar edhe me videoklip, por neper televizionet kosovare shume rralle e transmetojne ose thene me drejte, aspak! Mediat televizive nuk e shohin te udhes qe kenga te trasmetohet as ne pervjetorin e vdekjes se Presidentit. Arsyen e censurimit te kenges nuk di si ta komentoje as vete kengetarja: “Per mendimin tim eshte shume gabim sepse nuk duhet qe te politizohen te gjitha gjerat. Mediat duhet te jene te gatshme qe gjithmone te informojne popullin dhe te bejne publikun te ndihet mire. Shume me kane pyetur ne lidhje me kete ceshtje por as une nuk e di, nuk kam pasur ndonje keqkuptim me askend. Por ndoshta duhet te jete permbajtja e kenges, ajo qe i frikeson” televizionet”. Keshtu eshte shprehur kengetarja Alberie Hadergjonaj. Nderkohe qe ne vende te zhvilluara, televizionet u paguajne nje perqindje te caktuar kengetareve per klipet e trasmetuara, ketu tek ne, kengetari duhet te paguaje qe kenga te qarkulloje neper ekrane. /panorama/

Big Mama konfirmon pjesemarrjen ne "Big Brother-in" VIP ne Kosove
Kengetarja Big Mama keto dite ka pranuar nje oferte per te qene pjese e nje reality show qe se shpejti do te filloje trnasmetimin ne RTV21 ne Kosove. Behet fjale per nje shou te ngjashem me “Big brother” por qe do te quhet “Big house” apo “Shtepia e madhe” dhe te gjithe pjesemarresit do te jene fytyra publike. Te merkuren Bigi ka udhetuar per ne Kosove per te nenshkruar kontraten e pjesmarrjes. Ky show duhet te filloje diku nga muaj prill dhe Bigi brenda ne show do te qendroje rreth 30 dite. Per kete eveniment oferta te ngjashme kane pranuar edhe disa fytyra publike nga Kosova por deri me tani askush nuk ka rrefyer asgje deri sa te nenshkruhen kontratat. Cmimi kryesor ne kete show do te jete 100.000 euro. Bigi per kete pjesemarrje shprehet: “Jam shume e lumtur, kete e kam pranuar si nje lloj zbavitje per mua dhe do te kenaqem ne cdo moment gjate qendrimit ne ate shtepi. Nuk me intereson edhe aq shume dhurata por nese e fitoj cmimin kryesor atehere, parate do i dhuroj ne ndonje shtepi qe kujdeset per femijet pa prinder”, thekson ajo. Kengetarja eshte e permbajtur ne lidhje me prononcimin se sa do te paguhet gjate qendrimit brenda, por burime te “Panorama plus” thone se Bigi do te paguhet 500 euro ne dite. /panorama/

Vesa Luma i tha “nuk te dua me” Genc Dobroshit
Kengetarja Vesa Luma dhe i dashuri i saj Genc Dobroshi, vellai i aktores Arta Dobroshi, kete 14 shkurt nuk do te jene bashke. Cifti qe ekspozoheshin shume ne media kane bere nje ndarje fare ne heshtje, pasi keshtu kishte deshiruar vete kengetarja. Qe nga momenti i ndarjes, Vesa nuk ka dashur te jape asnje koment per jeten private dhe arsyet e ndarjes. Ajo i ka cilesuar deklarimet e saj ne media si nje keqperdorim te sinqeritetit te saj. Edhe pse mediat i dhane shume rendesi kesaj ndarjeje, duke e bere teme diskutimi, per Vesen nuk ka qene me ndonje problem. Ajo i dha fund historise qe kishte lindur ne punen e saj si gazetare, ndersa vazhdon te jete imazh i nje pakete televizive. /panorama/

Genta Ismajli vetem, pas tradhtise se Milotit
Genta Ismajli ka menduar ta kaloje ndarjen me spektakel. Ky “Shen Valentin” per here te pare do e gjeje ne pisten e vallezimit, ndersa ajo po pergatitet per sfiden “Vallzim me yjet”, qe nis transmetimin me 18 shkurt ne “Vizion Plus”. Ndarja e kengetares me Milot Binakun, shkaktoi shume zhurme ne media, pasi ishin nje cift i shumeperfolur. Genta Ismajli dhe Milot Binaku i dhane fund bashkejeteses pas disa vite jetese ne nje apartament. Ndarja e tyre thuhej se eshte bere shkak i tradhtise qe Miloti i kishte bere Gentes. Deri me tani, asnjeri nuk eshte prononcuar per median, ne lidhje me ndarjen. /panorama/

Largesia ndan Getin nga Hana
Keto dite po flitet per ndarje te ndryshme mes personazheve te spektaklit. Mes emrave qe i ka dhene fund lidhjes se tij disavjecare eshte edhe kengetari rep Getoar Selimi. Por arsyet e ndarjes deri me tani askush nuk mund t’i beje te ditura. Nderkohe qe Hana po vazhdon studimet ne Kroaci, vend ku punon familja e saj, edhe Geti ne anen tjeter po vazhdon aktivitetet e tij neper koncerte dhe evenimente te ndryshme. Geti me grupin e tij po pergatisin edhe albumin e ri. Si arsye e ndarjes se tyre mund te jete largesia mes njeri- tjetrit dhe anagazhimet e shumta, duke mos u dhene mundesi takimi sa me shpesh. E kontaktuar nga “Panorama plus”, Hana Shehu nuk jep me shume detaje mbi ndarjen por vetem komentoi keshtu: “Fjalet qe po fliten se jemi ndare jane te verteta, por detajet le te mbesin mes ne te dyve....”. /panorama/

Zanfina Ismajli hera e trete me Florin
Pas dy sukseseve te fundit muzikore qe kishin si autor Flori Mumajesin, kengetarja Zanfina Ismajli edhe kete here i ka besuar kengen e fundit atij. Behet fjale per nje kenge te re e cila i perket zhanrit pop, dhe qe pritet te publikohet se afermi. "Gjithcka eshte e realizuar nga Flori, duke filluar nga teksti, muzika e aranzhimi, ndersa mua me ka mbetur vetem ta kendoj dhe te kujdesem per pjeset e xhirimit te klipit", - shprehet Zanfina. Kenga ka, ashtu si edhe heret e tjera, temen e dashurise, nje fabul qe ka ne qender te saj ndarjen, te cilen Zanfina nuk e pranon lehtesisht, pasi ndien ende per te. /gazeta shqiptare/

Tuna: "Nuk jam shtatzene"
Kengetarja nga Shkupi, Altuna Sejdiu - Tuna ndihet e demtuar nga thashethemet e fundit te dala per te. Keshtu ka thene nje burim prane familjes se kengetares, i cili tha se thashethemet qe jane bere per kengetaren e kane prek ate ne moral, duke e demtuar karrieren e saj profesionale. Mes thashethemeve te shumta, ajo qe e ka shqetesuar kengetaren eshte ai qe e komenton ate si shtatzene. "Te gjitha keto jane thashetheme dhe totalisht jane lajme te paverteta", tha ky burim qe nuk deshi te citohet me emer ne gazete. Ne fakt kengetarja shume pak flet per jeten private. Aktualisht Tuna ka filluar te punoje per te realizuar albumin e saj te ri. /gazeta shqiptare/

Falimenton biznesi i Hygerta Sakos
Kater vjet me pare, Hygerta Sako do te ishte nje nga te parat mise dhe prezantuese qe do te merrte persiper hapjen e nje biznesi. “Hygerta’s Angeles” quhej salloni i saj i fustaneve te nuserise, qe ne fakt u be shume i famshem ate kohe dhe ku moren spunto mjaft emra te tjere bukuroshesh per t’iu futur rruges se biznesit. Mjaft personazhe, madje, zgjodhen ne dasmat e tyre pikerisht dyqanin e misit, e cila dallohet per shije. Por, se fundmi, sic kemi degjuar ne “Bluetooth”, Hygerta e ka mbyllur biznesin e saj. Nuk dihet nese e ka bere perkohesisht kete gje, derisa te vije sezoni i veres, apo nese ajo ka falimentuar?! Por, ndoshta edhe fakti qe prej dy vjetesh ajo iu rikthye ekranit ka bere qe te impenjohet me shume tek ky i fundit, sesa tek sipermarrjet e saj si biznesmene. E martuar prej disa vjetesh dhe nene e nje vajze, Hygerta ndihet me e plotesuar se kurre. Gje qe ka bere qe ajo ta le pas dore biznesin. Nuk dihet nese ne kete sezon te ri ajo do ta rihape serish sallonin e fustaneve te nuserise, por nga ana tjeter eshte me se e qarte se konkurrenca ne kete fushe eshte bere shume e eger. /gazeta shqiptare/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Genta Ismajli Cüneyt Cakim and bring the song "Sexy" on February 14
Duo between Genta and Cüneyt Cakim is ready. So who says Turkish singer for "Panorama plus", shows the details: "My new album entitled" Sexy "will be thrown on the market day of" Saint Valentine "so on February 14. It is a very energetic album to which I have worked a long time. I have written and composed many of my songs there. Also included in the duo album with singer Genta Ismajli with the same title as the album then song titled "Sexy" which is currently only in English version, but there Genta has also had the opportunity to say a word Albanian as for example the word " Te dua ". Re stylist is rhythmic and dance. Genten and song with the whole album will be promoted through different countries this year. Music Video will be shot first during the months of February and the duo will be set Genten clips during spring, sometime in April month. Meanwhile during that time together with Genten I will take part through different show in Turkey and will also be present in Kosovo and Albania ", - tells Cakim. / panorama /

Ledina Celo competing for the first time in "Top Fest"
Singers Ledina Celo, has decided this year to participate for the first time in modern music festival "Fest Top 7", by entering the race with so many young artists. Yet disclosed cooperation and title of song, but now Celo has decided to participate as competing together over 100 participants in this new edition of this festival that has started to broadcast, every lunchtime on screen "Top Channel". This will be the first appearance of Ledines scene, after a period musical break, while the shares that makes life between London and Tirana. It is unknown if this race she has entered with the intention only to win, but we can say that is one of the singers with more years in the scene, which competes festival, singers dominated deputues. "Top Fest" event that remains continually promoting new artists. But besides them compete this year at the same time the other singer with the name as: Black Eyed Peas, "Weblog", Jonida Maliqi, Eugene Bushpepaj, flame Krelani. Edition of this festival is artistically directed by John Dorian, and presented by Albana Osmani. For the first time singers will challenge each other "live", in the second stage selection and final night. / panorama /

Kosovar televisions censurojne song dedicated Alberies Rugova
Was among the first singers Albanian idea had come to head for a few verses thurrur historical president of Kosovo, the late Dr. Ibrahim Rugova. Song titled "Honor the nation" was working with video, but rarely through the Kosovo television broadcast or told me right, no! TV media do not see the path that the song sent as the anniversary of the death of the President. Reason of the censorship of lyrics I do not know how to Comment or singer himself: "In my opinion is very wrong because no need to politicize all things. The media should be ready always to inform the public and make people feel good. Many have asked me about this issue but as I do not know, I have not had any misunderstanding with anyone. But probably should be the content of the song, she was afraid "television". So is the singer said Oda Hadergjonaj. While in developed countries, television was pay a certain percentage of singers for broadcast clips, here to us, must pay the singer that song to circulate through screens. / panorama /

Big Mama confirms participation in "Big Brother-in" Hero in Kosovo
Singer Big Mama these days has accepted an offer to be part of a reality show that will start soon trnasmetimin in RTV21 in Kosovo. It is about a show similar to "Big Brother" but that will be called "Big House" or "great Home" and all participants will be the public face. On Wednesday Bigi has traveled to Kosovo to sign the participation contract. This show should start sometime within the month in April and Bigi show will stay around 30 days. For this event have received similar offers few public faces of Kosovo, but so far no one has confessed nothing until contracts are signed. The top prize at this show will be 100,000 euros. This participation Bigi said: "I'm happy, I accepted this as a kind of fun for me and will take pleasure in every moment during the stay in the house. Not with so much care if the gifts but then win the main prize, the money will donate to any home that cares for children without parents, "she stresses. Singers is contained in about prononcimin than would be paid during the stay inside, but sources Panorama plus "Bigi say that will be paid 500 euros per day. / panorama /

Vesa Luma told "not to want to" Genc Dobroshi
Singers Vesa Luma and her boyfriend Dobroshi Genc, brother of actress Arta Dobroshi, this February 14 will not be together. Pairs displaying many in the media have made a separation at all in silence, as the singer himself had so desired. Since the moment of separation, Vesa has not had to give any comments for reasons of privacy and separation. She has described her statements in the media as an abuse of its sincerity. Even though the media gave more importance to this division, making the discussion topic, for vices not been any problem. It ended the history that was born in her work as a journalist, while the image continues to be a television package. / panorama /

Genta Ismajli only after the treachery that Milot
Genta Ismajli thought to exceed the spektakel division. The "Saint Valentin" for the first time will find pisten of dance, while she is preparing to challenge "dance with the stars", which starts broadcasting on 18 February in "Vision Plus". Division of singer with Binakun Milot, caused much uproar in media, as were a pair of shumeperfolur. Genta Ismajli and Milot Binaku coexistence ended after several years of living in an apartment. Their division said that it was made because of the treachery that had made Gentes Milot. Until now, no one is pronounced for the media, in connection with the separation. / panorama /

Distance separates by Hana Dawn
These days are talking about different separation between characters of the spectacle. Among the names that has its end connection that is the singer rep disavjecare Getoar Selimi. But the reasons for separation until now no one can disclose. While Hana is continuing studies in Croatia, the country where her family works, and Sharon on the other hand continues its activities through different concerts and events. Sharon and his group are preparing the new album. As a reason of their separation can be distance between each other and numerous anagazhimet, not allowing the meeting as often as possible. E contacted by Panorama plus ", Hana Shehu not give more details on the division but only commented like this:" Words that are spoken that are shared are true, but let the details of both remain between us ....". / panorama /

Perpisahan third Florin
After two recent successes of music that had as Flori Mumajesi author, singer Perpisahan this time has also believe that last song. It is about a new song which belongs to the pop genre, and is expected to be published shortly. "All is made by Flory, ranging from text, music arrangement, while it has remained only me to sing and to cater for the shooting of the clip parts", - said Zanfina. Re has, as well as other early, the theme of love, a story that has at its center division, which does not accept Zanfina easily as still feels for her. / Albanian newspapers /

Tuna: "I'm not pregnant"
Singers from Skopje, Altuna Sejdiu - Tuna feels damaged by the latest rumors coming to. So said a source close to the family of singer, who said rumors that have been made for the singer have affected it in moral, damaging her professional career. Among the numerous rumors, what has troubled singer is he who comment on it as pregnant. "All these are rumors and are totally false news," said the source who declined to quoted by name in the newspaper. In fact singer speaks very little private life. Currently Tuna has begun work to achieve its new album. / Albanian newspapers /

Bankrupt business Hygerta Sakos
Four years ago, Hygerta Sako would be one of the first and introductory mise that will take over the opening of a business. "Hygerta's Angeles" Salon called her dress to nuserise, which in fact became very famous that time and which took quite spunto other lovely names for business to introduce road. Many characters, even their weddings chosen in exactly misin shop, which is distinguished for taste. But recently, as we heard in "Bluetooth", Hygerta has closed its business. It is unknown if has done so temporarily, until we come summer season, or if it has gone bankrupt? But perhaps the fact that two years she returned to the screen has done more to impenjohet latter than to its enterprising businesswoman. The married for several years and mother of a girl, with the filling feels Hygerta than ever. Which has caused it to neglect business. It is unknown if this new season it will restart again the dress of nuserise saloon, but on the other hand it is clear that competition in this field has become very wild.
]]

Big Brother Albania 3: DY BANORE TE RI

BIG BROTHER ALBANIA 3: DY BANORE TE RI, 13.02.2010

VALONI dhe BLEDARI

Loje per dy banore te rinj
Vellai i Madh ka vendosur qe te hyjne dy banore te rinj ne shtepine e Big Brother por ne nje forme ndryshe nga te tjeret. Arbana u kerkon djemve qe te shkojne ne dhomen e rrefimit ndersa vajzat te presin ne dhomen e ndenjjes. Nderkohe qe djemte nuk degjojne asgje, Arbana u tregon ne monitor vajzave dy djem, Valonin dhe Bledarin te cilet presin ne zonen e tunelit ku jane njohur disi me njeri-tjetrin. Ato duken menjehere te interesuara per ta. Ne monitor shfaqet edhe klipi prezantues per dy djemte e rinj. Me pas, Arbana i fton vajzat qe te shkojne ne zonen e tunelit dhe te njihen me nga afer me djemte, por ne te njejten kohe edhe te aktrojne disi, te jene bindese e te mos tregojne te verteten. Ajo u thote vajzave se dy djemte e rinj duhet te prezantohen tek djemte e tjere jo si dy konkurente, por si dy te aferm te vajzave te cilet kane ardhur ne shtepi vec per t’u takuar me to, si nje surprize e Vellait te Madh te cilet me pas do te largohen. Vajzat bien dakord dhe vendosin qe Valoni te jete nje nga kosovaret e strehuar ne shtepine e Oltes gjate periudhes se luftes ne Kosove, pasi ajo ka treguar nje histori te ngjashme me kete, ndersa Bledari si nje kusheri i Gracieles i cili jeton jashte Shqiperise. Vajzat duken entuziaste per dy djemte e rinj dhe komunikojne me djemte per detajet e “genjeshtrave” qe te mos diktohen nga djemte. Te gjithe shkojne ne dhomen e ndenjjes ndersa djemte dalin nga dhoma e rrefimit. Ata surprizohen nga prania e dy te rinjve, por vajzat menjehere i prezantojne si te afermit e tyre. Hakiu duket dyshues pasi eshte perballur me Valonin gjate audicioneve dhe kete gje e konfirmon edhe Olta e cila shprehet se “genjeshtrave” po u vjen fundi.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Game for two new residents
Elder brother has decided to enter two new residents in the Big Brother house but in a form different from others. Arbana urging boys to go to confession room while the girls wait in the room ndenjjes. While boys do not hear nothing, the monitor tells Arbana girls two boys, and Bledari Valoni who wait in the tunnel area which are somewhat familiar with each other. They look to immediately interested. We monitor the clip appears to host two young boys. Then, Arbana invites girls to go to the tunnel area and closely acquainted with the boys, but at the same time also aktrojne somehow, to be plausible and not tell the truth. She says both boys and girls that young boys should be presented to the other not as two competing, but as two relatives of girls who have already come home to meet with them, as a surprise Big brother who will then leave. Girls agree and decide that Valoni to be one of Kosovars sheltered in Oltes home during the war in Kosovo, as it has shown a similar story with this, while Bledari Gracieles as a cousin who lives outside Albania. Girls seem enthusiastic about two young boys and communicate with the boys to the details of "lies" was not dictated by the boys. All go in the room while the boys ndenjjes arising from the confession room. They surprizohen the presence of two young people, but the girls immediately present as their relatives. Hakiu seems doubtful as it is confronted with during Valoni audicioneve and this confirmed that Diana says "lies" I was coming to an end.
]]

Big Brother Albania 3: PAMELA ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 3: PAMELA ELIMINOHET! 13.02.2010

Pamela, e eleminuara e radhes
Arbana u komunikon banoreve se ka ardhur momenti qe banori i perzgjedhur nga publiku te lere shtepine e Big Brother duke i dhene fund keshtu kesaj loje dhe kesaj aventure emocionuese. Ajo fton banoret jo te nominuar qe te shkojne ne zonen e tunelit duke lene keshtu ne dhomen e ndenjjes pese banoret e nominuar. Pasi mbeten vetem, Arbana i thote atyre se ka ne dore zarfin e zi me emrin e banorit qe do te largohet. Banoret jane ulur prane e prane dhe te kapur per dore Arbana tregon fillimisht se cilet banore i kane shpetuar eleminimit dhe perkatesisht e para Domenika, e me pas me radhe Jetmiri dhe Graciela. Dy banoret e fundit mbeten Seldi dhe Pamela te cilet jane teper te emocionuar per te marre vesh vendimin e publikut. E eleminuara e radhes eshte Pamela e cila pasi pershendetet me banoret, shkon te pershendetet e te ndahet edhe me banoret e tjere qe ndodhen ne zonen e tunelit. Pamela, e merzitur, largohet dhe niset drejt studios.

Pamela ne studion e BB
Pamela, e eleminuara e radhes mberrin ne studio ku po zhvillohet spektakli. Ajo pritet me nje duartrokitje te gjate nga publiku. Arbana e fton qe te diskutojne bashke kete fakt. Pamela shprehet se u merzit disi nga largimi dhe se nuk deshironte qe kjo loje te perfundonte kaq shpejt, por shton se e priste dhe e kishte pergatitur veten se kjo gje mund te ndodhte. Ajo mendon se arsyet te cilat e kane cuar ne eleminim mund te kene qene mos pershtatja e saj me banoet e tjere. Pamela tregon se e ka patur te veshtire te afrohet me te tjeret, madje fillimi ishte akoma i veshtire, pasi pati perplasje me Jetmirin dhe Erionin, pas nje afrimi te menjehershem gje qe shkaktoi qe ajo te mos e marre veten edhe per me pas. Pamela thekson se nese nuk pershtatet me dike e reflekton menjehere pasi nuk di te shtiret dhe se kundrejt tij do mbaje qendrim. Tridhjetetete perqind eshte rezultati i votimit per te. Arbana diskuton me te edhe per lojerat e zhvilluara ne shtepi: per lidhjen me Seldin dhe afrimin me Jetmirin. Pamela shprehet se “lidhja” me Seldin ishte e rastesishme pasi banoret ishin ata qe ua cuan ndermend kete gje dhe te dy luajten per pak kohe me kete fakt. Per afrimin me Jetmirin ajo thote se ka qene i qellimshem, per te luajtur me te pasi realisht nuk e pelqen ate. Ariani e pyet Pamelen se perse ka qendruar aq e terhequr dhe e heshtur ne shtepi dhe ajo thote se kane qene te tjeret qe nuk e afruan, grupimet e krijuara e bene qe te ndjehej vetem si dhe sjellja e banoreve gjate debateve te cilet nuk dine te degjojne. Per te shfaqet edhe nje klip ku tregohen momentet e hyrjes ne shtepi, momentet me te bukura kur ka festuar ditelindjen, lojerat e zhvilluara ne shtepi si dhe komentet e banoreve dhe thashethemet qe kane thene per te. Pamela shprehet se i ka pritur keto komente, por ne fytyre i reflektohet pak merzitje. /top channel/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Pamela, the next eliminated one
Arbana residents were communicates that moment has come that a resident selected by the public to leave the Big Brother house, ending the game and so this exciting adventure. She invites residents not nominated to go to the tunnel area leaving in five residents living ndenjjes nominated. After only remain, Arbana tells them there are in hand and black envelope with the name of the resident to be removed. Residents have been sitting near the near and captured first hand Arbana shows that the inhabitants who have saved and eliminating Domenika respectively the first, and then with time Jetmiri and Graciela. Two recent residents remain Documentary and Pamela who are very excited to see the decision of the public. And eliminating the next is that after Pamela greet with residents, going to the greeting to be shared with other residents who are in the tunnel area. Pamela, upset, and starts to leave the studio.

Pamela in studio BB
Pamela, of eliminating the next arrives at the studio where spectacle is taking place. It is with a long applause from the audience. Arbana invites to discuss together this fact. Pamela says that the mind somehow laid and that did not want this game ended so quickly, but added he expected and had prepared myself that this might happen. She thinks that the reasons which have led to eleminim may not have been its adaptation to other lives. Pamela shows that it has been difficult to approach with others, even the beginning was still difficult, because there were clashes Erioni jetmiri and, after an immediate approach which caused it to not take ourselves even for then. Pamela says that if someone does not fit reflects not know immediately after the camp and take a stand against his will. Tridhjetetete percent is the result of voting for. Arbana also discusses with games developed for home: for Documentary closer connection with the jetmiri. Pamela says that "connection" with SELDI was the occasional after residents were those who led them to mind this, and the two played for a while with this fact. For the approach with jetmiri she says was intentional, to play with because it really does not likes. Ariani Pamelen asks why has attracted and stay so silent at home and she says have been others who did not came, established groups that did and felt only during debates bringing residents who do not know the listen. To appear as a clip showing moments of entry at home, with beautiful moments when celebrating birthday, held at home games as well as comments and rumors that residents have said about it. Pamela says it has received these comments, but reflected the face of little frustrations.
]]

Fjolla Morina Tash Me Gjoks "XXL"

Fjolla Morina
/photo public domain/

Gjoksi “XXL” i kengetares Fjolla Morina

I madh, me i madh, shume i madh... keshtu mund te komentohet gjoksi i kengetares Fjolla Morina, pasi te shikohet klipi i saj i ri "Me thuaj sonte", te cilin e ka realizuar se fundi. Thuhet se kengetarja kosovare ka realizuar edhe nje nderhyrje te re kirurgjike ne nje nga klinikat e njohura turke. Si duket Fjolla nuk ishte e kenaqur me madhesine e gjoksit te saj pas nderhyrjes se pare. Fjolla njihet si nje kengetare e cila nuk e ka aspak problem pozimin seksi dhe ekspozimin e pjeseve intime. Ajo eshte cituar te kete thene nder miq se ky eshte intervenimi i fundit, pas gjithe atyre operacioneve plastike ne gjoks dhe buze. Por a mund ti besohet Fjolles? Ndoshta deshiron qe te mbaj rekord ne estrade me gjoksin me te madh? Perndryshe, kengetarja eshte nene e nje vajze nga martesa e pare me Naser Sekiracen (familjar i Enver Sekiraces), por e divorcuar pas disa viteve martese. Tash kengetarja eshte pare ne shoqeri te nje biznesmeni i cili jeton ne perendim dhe sponsorizon karrieren e saj, pasi klipet e Fjolles duket qe jane shume te shtrenjta. /panorama/13.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Chest "XXL" of the singer Fjolla Morina

The big, with big, very big ... so I can breast komentohet singer Fjolla Morina, be regarded as its new clip, which has finally realized that. Kosovo singer has reportedly also conducted a new surgical intervention at a clinic recognized by Turkey. It seems Everything is not satisfied with the size of its chest after the first intervention. Everything is known as a singer who has no problem not pozimin sex and exposure of intimate parts. She is quoted as saying that this is an honor guests last intervention, after all those plastic operations in the chest and lips. But can you believe Fjolles? Maybe you want to keep record in the entertainment business with greater breast? Otherwise, the singer is a girl from mother's first marriage with Naser Sekiracen (Family Enver Sekiraces), but divorced after several years of marriage. Now singer has been seen in the company of a businessman who lives in the West and its sponsors career, as seems Fjolles clips that are extremely expensive.
]]

Kara DioGuardi Do Zhvishet Me Bikini Ne American Idol?


/photo public domain/

Kara DioGuardi: Do zhvishem me bikini ne American Idol

Artistja me origjine shqiptare Kara DioGuardi thote se ka mundesi qe ti zhvesh te gjitha teshat e saj gjate ketij sezoni ne “American Idol”. “Do te zhvishem”, ka thene Kara per edicionin e marsit te revistes Maxim kur eshte pyetur se a do te zhvishej ne bikini gjate nje transmetimi te drejtperdrejt kur ne TV do te performonin vajzat me bikini. “Por, kjo ndoshta mund te kete nje efekt te kundert, keshtu qe mendoj se do t’i mbaj teshat vesh...Do te thosha se kjo definitivisht do te ishte hera e pare apo edhe e fundit, nese zhvishem”. /gazeta shqiptare/13.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Kara DioGuardi: I'll strip in bikini in Americon Idol

Albanian origin artist Kara DioGuardi says it is possible that you undress all her clothes during this season in "American Idol". "I'll strip" said Kara for the March edition of Maxim magazine when asked if it would be stripped in bikini during a direct broadcast TV when we will perform with bikini girls. "But this may have an adverse effect, so I think that will keep clothes on ... I will definitely say that this would be the first time or last, if I strip".
]]

Adelina Ismajli Pozon Nudo Per "Anabel"

Adelina Ismajli Anabel
/photo "anabel"/

Adelina Ismaili vjen ne Tirane plot cokollate e luleshtrydhe

Provokatore, seksi, e embel sa dhe cokollata qe mbart ne trup. Kjo eshte fotoja me e re e te parezistueshmes Adelina Ismailit. Mesuam se kengetarja kosovare Adelina Ismaili ndodhej keto dite ne Tirane per nje set fotografish per revisten “Anabel”. Revista del sot ne treg, por ne mundem te shkepusim kengetaren ne kopertinen e pare, ku Adelina vjen me e guximshme se asnjehere tjeter. E lyer me cokollate te shkrire dhe me nje luleshtrydhe ne dore, kengetarja me veshtimin e saj plot joshje kthen syte nga lexuesi i revistes. Por dhe perfaqesuesit e revistes kane mbetur teper te kenaqur, sa ne nje nga rrjetet online shprehen se “Pershtypja jone nga Adelina ishte : Nje artiste e vertete dhe shume e disiplinuar, nje modele e papare, dhe nje grua me shume bote dhe teper e dashur”.

Ajo guxon gjithmone. Nuk ka frike te eksperimentoje. Nuk ka frike as te zhvishet. Kete gje madje e beri qe ne moshen 15-vjecare, kur mori pjese per here te pare ne Festivalin ne Radio Televizion ne vitin 1996, ku pa me te voglin hezitim u zhvesh me te brendshme. Tashme pasi i ka kaluar te 30-at, nuk ka frike as te shfaqet nudo, ashtu sikurse bejne gjithe VIP-at ne bote. Por, ajo ka zgjedhur menyren me sensuale e ndoshta edhe me provokuese. Kengetarja Adelina Ismajli, ne numrin e ri te revistes "Anabela" eshte shfaqur e zhveshur dhe e mbuluar e gjitha me cokollate. Ne fakt, me heret ne nje interviste per "Gazeta Shqiptare", Adelina Ismajli ka deklaruar se nuk kishte frike te zhvishej nudo, por kete gje do ta bente per bamiresi. Nuk dime sa do t'i sherbeje bamiresise kjo zhveshje e saj, por padyshim qe eshte show me i bukur i kengetares. /gazeta shqiptare/13.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Adelina Ismaili comes in Tirana filled with chocolate and strawberries

Provokatore, sex, sweet as the chocolates that carries the body. This is the new picture of unresistable Adelina Ismaili. We Learned the singer Adelina Ismaili Kosovo was these days in Tirana for a set of pictures for the magazine "Anabel". Magazine goes out in the market today, but we could snatch first singer on the cover, which comes with the courageous Adelina than ever. The painted with melted chocolate and a strawberry in hand, singer looks with her eyes full of seduction turns the reader's journal. But representatives of the magazine and have been very happy, as an online networks said that "our impression from Adelina was: A true artist and very disciplined, an unprecedented models, and a woman more and more affectionate world ".

She dares always. Not afraid to experiment. There is no fear nor undress. So even made that at age 15 years, when he took part for the first time in Radio Television Festival in 1996, where without any hesitation she sheds with internal. Now after passed the 30-at, not afraid to appear as Nudo, as do all VIPs in the world. But, she chose the sensual way, and perhaps even provocative. Singers Adelina Ismajli, the number of new magazine "Anabel" is shown naked and covered all the chocolate. In fact, earlier in an interview for "Gazeta Shqiptare", Adelina Ismajli said he had no fear of stripped Nudo, but this will make for charity. Do not know what charity it will serve its exposure, but obviously that is a nice show with the singer.
]]

Ledina Celo Hyn Ne Klasifikimet Gjermane

Ledina Celo
/photo public domain/

Ledina Celo hyn ne klasifikimet gjermane

Me pare zbuluam kengen e re te kengetares se njohur Ledina Celo, “Dangerous”. Nje kenge, qe artisja e kishte pergatitur per tregun europian. Dhe ja ne fakt duket se Celo po ia arrin qellimit. Nje jave me pare kenga e saj ka hyre ne klasifikimin e kengeve ne Gjermani. Kjo ka qene edhe dhurata me e bukur qe artistja ka marre per ditelindjen e saj qe e kishte kater dite me pare. Nderkaq Ledina eshte duke shijuar martesen e saj, te cilen ka vendosur ta celebroje edhe ne nje feste te madhe kete vit. Por, detaje te tjera do t’i zbuloni ne numrat e ardhshem te “Bluetooth”. /gazeta shqiptare/13.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Ledina Celo enters in German classification

The first found a new song that singer known Ledina Celo, "Dangerous". A song, that artist had prepared for the European market. And in fact it seems that it reaches goal is Celo. A week ago her song has entered the classification of songs in Germany. This has been the beautiful gifts that artist has received for her birthday that was four days ago. Meanwhile Ledina is enjoying her marriage, which has decided to celebroje also a great celebration this year. But other details will discover in the future numbers of "Bluetooth".
]]

Adela dhe Bjordi Nje Vit Dashurie

Nje vit dashurie per Bjordin dhe Adelen

Shen Valentini, pervec se eshte dita e te gjithe te dashuruarve, per Bjordin dhe Adelen, eshte dicka me shume, duke qene se pikerisht ne kete dite, nje vit me pare ne shtepine e Big Brother, filloi dashuria e tyre.

14 shkurti konsiderohet si ‘nje date zyrtare’ per lidhjen e tyre, pasi sic dihet ata u njohen qe kur nisi spektakli, ne fund te janarit te kaluar, por ne fillimet e qendrimit te tyre ne shtepi, nuk ia kishin shprehur akoma njeri-tjetrin hapur ndjenjat, natyrisht nese kishte te tilla ne ato momente.

Madje ne fillimet e tyre as nuk mund te mendohej se ata te dy do te mund te krijonin nje cift fiks e per me teper qe lidhja e tyre do te vazhdonte edhe pas spektaklit.

Fakti qe dy te rinjte vinin nga dy bote te ndryshme, ajo nga nje qytet i vogel me nje jete disi te trazuar, ai nga Italia me nje jete prej te riu perendimor, te linte shume pak shprese per te menduar se mes tyre mund te kishte nje marredhenie mirekuptimi, e aq me pak nje lidhje dashurie.

Por edhe vete formati i ketij spektakli ne fakt kerkon te sjelle jeten reale, por personazhet me sjelljet e tyre tentojne te jene sa me pak reale qe te jete e mundur, t’i turbullon disi idete, pasi nuk arrin te dallosh qarte kufirin qe e ndan realitetin nga shtirja, ate qe behet per shoe nga ajo qe behet me zemer, sepse ashtu e ndjen. Ka qene pikerisht ky dualizim idesh ne mendjen e secilit, qe ka sjelle aq dendur edhe ne media fenomenin Bjordi-Adela, ka sjelle pyetjen e perhershme, nese e duan me te vertete njeri-tjetrin dhe nese po, cfare kane gjetur kaq speciale, cfare te perbashket, cfare magjie i bashkon? Por sic thote nje shprehje e famshme, dashuria ka arsyet e zemres qe vetem zemra i di.

Mendohej qe Bjordi do t’i kthehej jetes se tij ne Itali e mbase, Adela nuk do te kthehej me ne Kavaje duke bere nje ndryshim ne jete e saj ashtu sic e enderronte, por ishte gati jashte imagjinates se shumekujt se ata te rinj e kishin marre shume seriozisht kete lidhje duke e konsideruar ate fatin e tyre me te madh, ate cmimin e vertete te “Big Brother”, shume me teper se popullariteti apo parate qe fiton triumfatori ne kete rast. Dhe ja ku jemi sot, nje vit me pas, dhe Adela me Bjordin jane perseri bashke, me te lumtur se kurre prane njeri-tjetrit, te bindur se fati ka qene me ta, qe edhe pse kaq radhe, rastesia ben mrekulli, packa se eshte e veshtire ta besosh. /panorama/13.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

A year of love for Bjordi and Adela

St. Valentine, except that is the day of all lovers, for bjordi and Adelen, is something more, since precisely in this day, a year ago in the Big Brother house, began their love.

14 February is regarded as 'an official date' for their connection, as known as they recognized that when the spectacle began in late January last year, but at the beginning of their stay at home, he had not expressed yet another man open feelings, of course if they had such moments.

Even in their early neither can be supposed that the two will be to create a fixed pair of for more that their connection will continue even after the spectacle.

The fact that two young people coming from two different world, it from a small town with a somewhat troubled life, he from Italy with a life of Western youth, to leave little hope to think that between them could have a relationship of understanding, much less a love connection.

But even this spectacle own format, in fact, wants to bring real life, but characters with their behaviors tend to be less real as possible, to troubleth ideas somewhat, because it fails to discern clear boundary that separates reality from the camp, it made for a shoe from what is done with heart, because so feels. It was precisely this dualizim ideas in the mind of each, that has brought so busy we Bjordi-Adela media phenomenon, has brought the question of permanent, if you really love each other and, if so, what they find so special, what common, what brings magic? But as says a famous expression, love heart has reasons that only the heart knows.

Bjordi thought that would return his life in Italy and perhaps, Adela will not return to the FC making a difference in her life as the dream, but was almost out shumekujt imagination that they had new take this more seriously about it considering their fate with great, that the real price "Big Brother" more than popularity or money triumfatori wins in this case. And here we are today, a year after, and Adela with bjordi are together again, happier than ever close to each other, convinced that fate was with them, that even though such time, chance makes miracles, pack the is hard to believe.
]]

Edona Llalloshi Feston Ne Amerike!

Edona Llalloshi
/photo public domain/

Feston ne Amerike

“Per festen e Shen Valentinit dhe 2-vjetorin e Pavaresise se Kosoves do te jem e angazhuar ne disa mbremje muzikore, pasi ky eshte edhe qellimi im i udhetimit per ne Amerike, per t’ua plotesuar kerkesen artdashesve te mi qe ndodhen ne SHBA”, thote Edona

Edona Llalloshi eshte kengetare qe pelqehet dhe adhurohet nga te gjithe. Me cdo kenge dhe videoklip ajo ka korr suksese dhe tani sapo ka udhetuar ne Amerike, ku do te qendroje disa jave atje, per t’i mbajtur disa koncerte. Ne kete udhetim ajo do te jete e shoqeruar nga vellai i saj, Miloti, me te cilin do te prezantohet ne koncerte. Ishte kerkesa e adhuruesve te saj qe ndodhen ne Amerike qe ta kene Edonen pikerisht ne festat e Shen Valentinit dhe ne kremtimin e 2-vjetorit te Pavaresise se Kosoves. Per me shume rreth kesaj flet Edona per “Kosova Sot”.

Rrugetimit i bashkohet vellai Miloti

“Kosova Sot”: Rrugetimi juaj drejt Amerikes mendoni se do t’ju sjelle dicka te papritur?

Edona Llalloshi: Tani sapo marr rrugen per ne Amerike, ku do t’i mbaj disa koncerte me radhe. Ndihem e kenaqur qe do te jem me bashkatdhetaret tane qe jetojne dhe veprojne neper vende te ndryshme te Amerikes. Udhetimit tim do t’i bashkohet edhe vellai im, Miloti, i cili do te performoje bashke me mua ne keto koncerte. Nga ky rrugetim imi, pervec argetimit me adhuruesit e mi, nuk pres ndonje te papritur, sepse jeten e konceptoj me plote vetedije, andaj, pervec koncerteve, nuk kam ndonje qellim te caktuar.

“Kosova Sot”: Sa kohe do te qendroni ne Amerike?

Edona Llalloshi: Do te qendroj disa jave, derisa ta perfundoj turneun tim neper disa qytete. Ne muajin mars do te kthehem ne Kosove.

“Kosova Sot”: Atje do te festoni edhe dy festa, Shen Valentinin dhe 2-vjetorin e Pavaresise se Kosoves. Keni menduar se si do t’i festoni?

Edona Llalloshi: Natyrisht se ne keto dy festa do te jem e angazhuar me mbremje muzikore, ky eshte edhe qellimi im i udhetimit per ne Amerike, per t’ua plotesuar kerkesen e artdashesve te mi qe ndodhen ne SHBA. Do te mundohem qe Shen Valentinin dhe 2- vjetorin e Pavaresise se Kosoves ta kaloj sa me mire me publikun tim.

“Kosova Sot”: Pret ndonje dhurate per Shen Valentin, diten e te dashuruarve?

Edona Llalloshi: Jo, nuk pres ndonje dhurate nga ndonje person. Mirepo, dhurata me e mire per mua eshte vete publiku, qe me duartrokitjet e tij me ben te ndihem mire. Pikerisht per kete feste do te jem ne Detroid, ndersa diteve te tjera do jem ne Nju-Jork dhe ne disa qytete te tjera.

“Gjenerata”, nje balade qe premton sukses

“Kosova Sot”: Ku mendoni se e keni arritur suksesin e merituar, ne krijime te reja apo ne koncerte?

Edona Llalloshi: Gjate ketij viti kam realizuar disa kenge te reja, me te cilat jam prezantuar neper koncerte e mbremje te ndryshme muzikore. Vlen te ceken kenget “Thuaje me ze”, te realizuar nga Xhevdet Gashi, te ciles kenge ia kam pergatitur edhe videoklipin. Pastaj kengen “Gjenerata” nga Ilir Berani, po ashtu me videoklip. Nje balade shume te bukur te realizuar nga Afrim Macula. Tani per kete fundvit jemi duke pergatitur nje kenge te re balade, qe eshte duet me vellane tim, Milotin, te cilen kenge e ka realizuar Xhevdet Gashi. Te kjo balade pres shume suksese, ngase eshte pergatitur mjaft mire dhe ne menyre profesionale. Ndersa, suksesin me te madh mendoj se e kam arritur ne sezonin e veres, ne mbremjet e mia muzikore qe i kam pasur ne “Parajsa” te Durresit. Per gjashte vjet me radhe vazhdoj te jem ne Durres dhe jam shume e kenaqur qe ne cdo mbremje kam pasur me mijera shikues, te cilet kane kenduar bashke me mua dhe kemi sjelle nje atmosfere te madhe. Ditet ne “Parajsa” dhe duartrokitjet e publikut nuk mund t’i harroj asnjehere, andaj kete e konsideroj suksesin me te madh te vitit.

Edona Llalloshi

“Kosova Sot”: Jeni ne pergatitje te nje kenge te re, duet me Milotin, kur do te jete CD-ja ne duar te publikut?

Edona Llalloshi: Kengen “Spontanisht” e kam realizuar ne duet me Milotin, eshte nje kenge ritmike, e pergatitur nga Xhevdet Gashi dhe Avni Qaili. Kenga tani eshte gati dhe pritet vetem lansimi dhe besoj se publiku do ta mireprese, ngase kemi punuar me mjaft perkushtim.

“Kosova Sot”: Pas kthimit nga Amerika, keni ndonje plan konkret?

Edona Llalloshi: Po, posa te kthehem nga SHBA-ja do te nis xhirimin e videoklipit te kenges “Perfundoi”, e cila ben pjese ne albumin tim te fundit- “Himni i dashurise”. Te ju them te drejten nuk e kam pasur ne plan ta realizoj kete klip, mirepo meqe adhuruesit e mi e kane pelqyer shume kete kenge vendosa qe t’ia pergatis edhe videoklipin. Ende nuk e kam caktuar se me cilin produksion do te punoj, por 90% mendoj te zgjedh ndonje produksion vendor.

”Kosova Sot”: Ndonje mesazh per fund?

Edona Llalloshi: Paqe dhe dashuri dhe cdo gje qe sjell rreth saj, si ne familje ashtu edhe me gjere. Vazhdoni te degjoni kenget e mia. Ua uroj Shen Valentinin te gjithe te dashuruarve. /k.bajrami/kosova sot/13.10.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Celebrates in America
"For St. Valentine Day and 2nd Anniversary of Independence of Kosovo will be engaged in some musical evening, as this is also my purpose of travel in America, for them to meet my request compatriots that are in the U.S." says Edona

Up singer was accepted and is worshiped by all. With every song and video she has just now reaping successes and has traveled to America, where it will stay there a few weeks, to hold some concerts. In this trip she will be accompanied by her brother, Milot, with which will be presented in concerts. A requirement of its worshipers who are in America that you have precisely in Edonen holidays and Valentine's 2nd anniversary celebration of independence. For more about this speaks Views for "Kosova Sot".

Joins brother journey Milot

"Kosova Sot": Your journey to America think that will bring you something unexpected?

Gadgets: Now just take the road to America, where he will hold concerts with time. I feel that would be happy with our compatriots who live and act through different countries of America. My journey to join my brother also, Milot, who will perform together with me in these concerts. From this my journey, except for leisure with my fans, do not expect any sudden, for the full life consciously conceive, therefore, in addition to concerts, I have not any particular order.

"Kosova Sot": How long will stay in America?

Gadgets: I will stay a few weeks, until they finished my tour through several cities. In March will return to Kosovo.

"Kosova Sot": There will celebrate two holidays, St. Valentine and 2nd anniversary of independence. Have you thought how will you celebrate?

Up: Of course these two holidays that we will be engaged with musical evening, this is also my purpose of travel in America, for them to satisfy my request artdashesve that are in the U.S.. Will try that St. Valentine and 2 - Anniversary of Independence of Kosovo to go as well with my public.

"Kosova Sot": expecting any gifts for St. Valentin, the day of lovers?

Gadgets: No, do not expect any gifts from any person. However, the best gift for me is the public itself, which with its applause makes me feel good. Precisely for this celebration will be in Detroid, while other days will be in New York and in several other cities.

"Generation", a California that promises success

"Kosova Sot": Where do you think you deserved success, the establishment of new or concerts?

Up: During this year I realized some new songs, with which I presented through various concerts and musical evening. It should be noted song "Speak out loud, carried out by Xhevdet Gashi, whose songs I have prepared the video clip. And the song "Generation" by Ilir Berani, also with video. A very beautiful balade conducted by Afrim Macula. Now this fundvit are preparing a new song balade, which is the duet with my brother, Milot, which has realized songs Xhevdet Gashi. To expect more success this balade, because it is very well prepared and professional manner. Instead, with great success I think we've reached the summer season, my musical evening that I had in "Paradise" Durres. For six years continue to be in Durres and am very happy that we've had every night with thousands of viewers, who are singing with me and we bring a great atmosphere. Days in "Paradise" and applause of the public can not ever forget, so consider this with great success this year.

"Kosova Sot": Are we training a new song, duet with Milot, when will the CD be in the hands of the public?

Gadgets: song "spontaneously" I realized in duet with Milot, is a rhythmic song, prepared by Xhevdet Gashi and Avni Qaili. Re is now ready and is just launching and I believe that the public would welcome, because we've worked with enough dedication.

"Kosova Sot": After returning from America, have any concrete plan?

Up: Yes, as soon as the return from the U.S. will shoot the video clip starts the song "finalized", which is part of my last album, "Anthem of love". The right does not tell you've had in plan to realize this clip, but since my fans have liked this song much decided that to prepare video clip. Still have not given that that production will work, but 90% think to choose any local production.

"Kosova Sot": Any message for the end?

Gadgets: Peace and love and everything that brings about her family as well as beyond. Continue to listen to my songs. St. Valentine's wish them all lovers.
]]

Friday, 12 February 2010

Genta ne Albumin "Sexy" te Cuneyt Cakim-it

Genta Ismajli Sexy
/photo public domain/

Genta ne reklamen e albumit te Cuneyt Cakim

Shtepia diskografike turke RMP ka publikuar reklamen promovuese te albumit te ri "Sexy" te kengetarit Cuneyt Cakim dhe ne kete reklame shfaqet dhe fotografia e Genta Ismajlit e cila sic ju kemi treguar dhe me pare ka realizuar nje kenge me kete kengetar. Ndiqni reklamen me poshte nderkohe qe ne mezi po presim te na zene duart kengen e te degjojme sesi ka dale bashkepunimi. /albaniac/07.02.2010/

Shiko videon promovuese

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Turkish Discographic House RMP has published a promotional advertisement of new album "Sexy" to singer Cuneyt Cakim and this ad is displayed and a picture of Genta, which as we have previously shown and has conducted a song with this singer. Follow ad below while we are looking toward us busy hands to hear how the song has come out cooperation. ]]

Thursday, 11 February 2010

Besnik Canolli (2po2), Intervista "Infopress"

Besnik Canolli 2po2
/photo public domain/

Interviste me liderin e grupit “2po2”, Besnik Canollin
Albumi ne nje moment te mire pjekurie

“Po punoj dicka solo, dicka qe me perket vetem mua, pikerisht 15 vjet pas fillimit te karrieres, ne nje moment te mire pjekurie per te realizuar dicka te dobishme per rinine, qe sot, me shume se kurre, e pelqen muziken hip hop”, keshtu shprehet, gjate nje interviste per “Infopress”, lideri i grupit “2po2”, Besnik Canolli, duke zbuluar njeheresh edhe detaje te tjera te jetes se tij prej reperi

Infopress: Po e nisim kete interviste me nje pyetje per projektin tend te radhes, albumin. Sa kenge do t’i permbaje ky album, dhe kush jane emrat qe i keni zgjedhur per bashkepunetore?

Besnik Canolli: Albumi qe po e pergatis eshte i pari solo, por jo edhe i pari i karrieres time. Kemi realizuar 3 albume, si grup “2po2”, me Arbenin. Gjate vitit 2009 kam realizuar nje CD me permbledhjen e kengeve singel i titulluar “Crazy Girl”, qe ishte mjaft i suksesshem, kurse tani po punoj dicka solo, dicka qe me perket vetem mua, pikerisht 15 vjet pas fillimit te karrieres, ne nje moment te mire pjekurie per te realizuar dicka te dobishme per rinine, qe sot, me shume se kurre, e pelqejne muziken hip hop. Nuk e di sa kenge do t’i permbaje, kurse sa u perket bashkepunetoreve, kam vendosur qe sa i perket anes muzikale ne kete album te kete shije te ndryshme, edhe pse realizoj vete nje pjese te kengeve te mia, kesaj here kompozitore si: Flori Mumajesi, Don Arbas dhe Cekiq jane angazhuar te punojne ne disa prej kengeve te mia. Nje reper i mire ka nuhatje te mire muzikale

Infopress: Albumin do ta beni solo, por a keni menduar ta perfshini brenda tij ndonje duet, pasi ata te cilet i keni realizuar deri tash rezultuan mjaft te suksesshem, si p.sh., ai me Dafina Zeqirin, pastaj me Flori Mumajesin?!

Besnik Canolli: Jam njeri prej atyre qe i pelqej bashkepunimet me artiste te talentuar, e te njejten kohe kane respekt per mua si artist. Natyrisht, edhe kesaj radhe do te kete mysafire ne albumin tim. Shpresoj te jete dicka “big time” dhe perzgjedhjen e mysafireve po e leme surprize.

Infopress: “2po2”, a do ta ruaje kete emer, apo do te dilni me emrin tuaj?

Besnik Canolli: “2po2” eshte emri im artistik, edhe pasi Beni e la muziken nuk e kam nderruar emrin, bile njerezit tashme jane mesuar dhe thone Besniku 2po2-shi, nderkohe po ia ruaj vendin Benit, ndoshta nje dite do t’i rikthehet muzikes dhe emri vec eshte i gatshem.

Infopress: Para ca javesh, Armend Rexhepagiqi, ne nje interviste per gazeten tone, ka vecuar repin si muziken me te mire he per he ne vend. A ndani te njejtin mendim?

Besnik Canolli: Nuk e kam pare intervisten, por duke e njohur Armend Rexhapagiqin si njeri qe ec me kohen, e vleresoj shume sinqeritetin e tij, se me te vertete muzika rep ne Kosove tashme eshte ne TOP, por kujtoj edhe fillimin e ketij zhanri ne Kosove, kur te gjithe na injoruan dhe nuk na konsideronin muzikant fare.

Infopress: Po kush nuk e meriton te jete ne skenen e repit ne Kosove, sipas mendimit tuaj?

Besnik Canolli: Varet cfare skene. Sepse me mjetet e reja te komunikimit sic eshte interneti p.sh., shume te rinj e konsiderojne veten se jane ne skene, nuk kisha vleresuar kush nuk e meriton te jete ne skene, por megjithate mendoj se eshte i vogel numri i atyre qe e meritojne te jene ne rep skene.

Infopress: Po cka duhet pasur nje reper i mire?

Besnik Canolli: Nje reper i mire duhet te kete se paku nje nuhatje te mire muzikale, dhe sidomos nje talent te madh per te shkruar ngjarje ne menyre origjinale.

Infopress: Reperat zakonisht jane te rinj, te pamartuar, nderkohe qe ju jeni familjar. Si ndjeheni per kete fakt?

Besnik Canolli: Ndjehem shume mire, si djale i ri, ha-ha-ha. Une kam qene reper edhe kur isha i pamartuar.

Infopress: Kush e perben familjen tuaj?

Besnik Canolli: Jam duke jetuar ne mes Frances, Kosoves dhe krejt vendeve ku jetojne shqiptaret, duke i pasur parasysh aktivitetet, por megjithate jeten familjare e bej ne France, me gruan edhe dy djemte e mi, d.m.th., 4 anetare, nese nuk e llogarisim qenin, ha-ha-ha.

Infopress: Si eshte jeta atje, ne pergjithesi, dhe ajo e juaja ne vecanti?

Besnik Canolli: Jeta ne France eshte stabile ne pergjithesi, edhe per mua, vete fakti se kam 10 vjet qe jetoj ketu deshmon se kam nje jete te mire, pa e llogaritur fillimin qe ishte mjaft i veshtire. Kush o bektesh e merr vesh...

Infopress: A kendoni ne mbremje te ndryshme, sic eshte bere tradite?

Besnik Canolli: Kendoj, por jo bash qysh eshte bere tradite! Kam filluar keto 2 vjetet e fundit edhe une te shkoj ne mbremje, por gjithmone duke u munduar qe mbremjet e mia t’u ngjajne koncerteve, perndryshe po te kisha vazhduar t’i bojkotoje keto tradita fansat e mi kishin mbetur te deshperuar, pa me pare kurre duke performuar. Keshtu qe fansat jane arsyeja e vetme qe kam filluar te kendoj ne vende te ndryshme ku ka shqiptare.

Infopress: Po per koncerte gjate veres, a mund te behet fjale?

Besnik Canolli: Mund te behet fjale, por ne Kosove nuk kam performuar asnje here pas luftes, me gjithe ofertat qe i kam pasur, i kam refuzuar te gjitha duke shpresuar qe nje dite do ta realizojme nje koncert te mirefillte. Ndoshta kete vere labeli jone 2 highrecords do te promovoje 2 albume, pra timin dhe ate te Capital-T dhe shpresojme te mbajme nje koncert pikerisht ne Prishtine.

Besnik Canolli 2po2

Infopress: Ju sapo keni realizuar nje klip te titulluar “Don m’u ba si une”, kush eshte “cak i sulmit” ne kete rast?

Besnik Canolli: “Don m’u ba si une” nuk ka ndonje cak konkret, por kisha thene se shenjestra kesaj radhe rroke gjon, kush o bektesh e merr vesh, thote nje fjale popullore.

Infopress: Po kush nuk e meriton te jete ne skenen e repit ne Kosove, sipas mendimit tuaj?

Besnik Canolli: Varet cfare skene. Sepse me mjetet e reja te komunikimit, sic eshte interneti p.sh., shume te rinj e konsiderojne veten se jane ne skene, nuk kisha vleresuar kush nuk e meriton te jete ne skene, por megjithate mendoj se eshte i vogel numri i atyre qe e meritojne te jene ne rep skene.

Infopress: Garderoba e repereve rendom dallon nga ajo e njerezve te tjere. A eshte ajo pjese e te qenit reper?

Besnik Canolli: Po e komplikoj pak pergjigjen, une rep skenen qysh e quani ju e kisha karakterizuar ne hip hop, kurse hip hopin ne nje pjese teatrale, ku garderoba eshte vetem nje detaj i vogel qe mund ta identifikoje dike si rep artist.

Infopress: A do te doje qe femijet tu ta ndjekin kete rruge qe e ke zgjedhur?

Besnik Canolli: Cdo rruge qe nuk do te ishte e demshme per jeten e tyre do ta kisha perkrahur, e pse mos t’i perkrah femijet e mi, nese kane talent artisti, sic jane, p.sh., reperet.

Infopress: Cka do te shtoje per projektet e ardhshme, e qe ne nuk ju pyetem?

Besnik Canolli: Nuk kisha shtuar asgje. Faleminderit per pyetjet, suksese gazetes dhe lexuesve! /antigona uka/infopress/10.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Interview with leader of the group "2po2", Besnik Canolli
Album in a good moment maturity

"If something solo work, something that belongs only to me, exactly 15 years after beginning their careers in a good moment maturity to achieve something useful for the youth, who today, more than ever, the likes hip hop music" so expressed, during an interview for "Infopress" group leader "2po2", Besnik Canolli, discovering once the other details of his life from the benchmark

Infopress: I start this interview with a question for your next project, album. How many songs will contain the album, and who are the names you have chosen collaborators?

Besnik Canolli: Albums that are preparing is the first solo, but not the first of my career. We have conducted 3 albums, as a group "2po2", with Arben. During 2009 I conducted a CD of songs summary singel titled "Crazy Girl", which was very successful, and now am working solo something, something that belongs only to me, exactly 15 years after beginning their careers in a moment good maturity to achieve something useful for the youth, who today, more than ever, and like hip hop music. I do not know how many songs will contain, and what belongs collaborators, have decided that musical Anes regarding this album have different taste, although realize themselves a part of my songs, this time as a composer: Flori Mumajesi Don Cekic Arbas and are committed to work in some of my songs. A good reper has good wind musical

Infopress: solo album will do, but have you thought to perfshini inside any duet, after which they have conducted so far resulted in very successful, as such, he Ratu Sg, then Flori Mumajesi?

Besnik Canolli: I am one of those who enjoy collaboration with talented artists, and at the same time have respect for me as an artist. Of course, even this time will be a guest in my album. I hope to be something "big time" and selection of guest leave is surprise.

Infopress: "2po2", would you keep this name, or will get your name?

Besnik Canolli: "2po2" is my artistic name, even after left Beni music have not changed the name, even now people are learning and say besniku 2po2-rain, while I shall save the country Benin, perhaps one day will return music and the name is already ready.

Infopress: Before some weeks, Armend Rexhepagiqi, in an interview to our newspaper, has singled out as repin the best music he he for the country. Do you share the same opinion?

Besnik Canolli: I have not seen the interview, but knowing how Armend Rexhapagiqin man who walks with time, much appreciate his sincerity, that music really rep in Kosovo is now in top, but remember the beginning of this Genre in Kosovo, where all ignored us and consider us not a musician at all.

Infopress: But who does not deserve to be the repit scene in Kosovo, in your opinion?

Besnik Canolli: It depends what stage. Because of new communication tools such as eg Internet, many young people consider themselves that are the scene, had not evaluated who does not deserve to be on stage, but nevertheless I think it is the small number of those who deserve to be in the rep scene.

Infopress: But what should have been a good reper?

Besnik Canolli: A good reper should have at least a better smelling musical, and especially a huge talent for writing original event in order.

Infopress: Reperat are usually young, unmarried, while you are family. How do you feel about this fact?

Besnik Canolli: I feel very well, as a young boy, ha-ha-ha. Reper I was when I was unmarried.

Infopress: Who constitutes your family?

Besnik Canolli: I am living between France, Kosovo and all countries where Albanians live, having considered the activities, but nevertheless do family life in France, with wife and my two boys, ie., 4 members, if not The dog count, ha-ha-ha.

Infopress: How is life there, in general, and it's yours in particular?

Besnik Canolli: Life in France is generally stable, even for me, the fact that I live here 10 years which proves that I have a good life, without counting the beginning that was very difficult. O Bektash Who takes out ...

Infopress: A chanting in different evening, as has become tradition?

Besnik Canolli: sing, but not bash since has become a tradition! I started these last 2 years I also go in the evening, but always trying to look like my evening concerts, otherwise if I continue to boycott these traditions have remained my fans desperate, without the never seen performing. So fans are the only reason that I started to sing in different countries where Albanian.

Infopress: Yes for summer concerts, a word can be done?

Besnik Canolli: this may be, but in Kosovo have not performed any time after the war, with all the offers that I had, I refused all hoping that one day will realize a genuine concert. Maybe this summer labeli Our 2nd highrecords will promote 2 albums, then mine and that of Capital-T and hope to keep exactly a concert in Pristina.

Infopress: You have just conducted a clip entitled "Don ba me as I" who is "the target of attack" in this case?

Besnik Canolli: "Don ba me as I" there is no specific target, but I said that this time the target catch John, who takes out o Bektash, says a popular word.

Infopress: But who does not deserve to be the repit scene in Kosovo, in your opinion?

Besnik Canolli: It depends what stage. For new means of communication, such as eg the Internet, many young people consider themselves that are the scene, had not evaluated who does not deserve to be on stage, but nevertheless I think it is the small number of those who deserve to be in the rep scene.

Infopress: repereve ordinary coat rack and differs from that of other people. Is it part of being reper?

Besnik Canolli: I complicate little answer, I rep call you scene since I had characterized in hip hop, and hip hop in a theater play, where the coat rack is just a small detail that can identify someone as an artist rep.

Infopress: Would you want your children to follow this path that you choose?

Besnik Canolli: Any way that would not be detrimental to their lives would have supported, and why not to support my children, if you have talented artists, such as, eg, reperet.

Infopress: What will add to future projects, of which we asked you?

Besnik Canolli: I had added nothing. Thanks for questions, successes and newspaper readers!
]]

Remzije Osmani: "Jam e Lidhur me Mushtishtin..."

Remzije Osmani
/photo "dikur"/

Remzije Osmani, besnikja e kenges shqipe

Remzije Osmani mbetet kengetarja me besnike e Mushtishtit, vendit qe ka nxjerre mjaft zera te shkelqyeshem ne skenen tone muzikore. Ajo, pavaresisht se eshte mjaft e angazhuar ne muzike dhe i bjere te levize shume sa ne Prishtine, per te bashkepunuar me kompozitore dhe tekstshkrues te ndryshem, sa ne diaspore, asnjehere nuk ka dashur te zhvendoset per te jetuar ne ndonje vend tjeter “Jam e lidhur me Mushtishtin, pasi ketu kam kaluar femijerine time, rinine dhe ketu jam martuar”, tregon ajo. Kete veprim te sajin e vleresojne shume edhe bashkevendesit e saj, te cilet e cmojne shume ate. Ajo per vite me radhe i ka qendruar besnike muzike se paster shqipe, sikur i ka mbetur besnike edhe vendit te saj Mushtishtit. Kengetarja Remzije Osmani se fundmi ka realizuar videoklipin e kenges se re "Dikur" (kliko per video). /violete pllana/bota sot/11.02.2010/

Remzije Osmani Remzije Osmani
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Remzije Osmani, loyal to albanian song

Remzije Osmani remains faithful singer with the Mushtishtit, the place that has adopted many great voices in our music scene. She, despite the fact that is very involved in music and the fall to move very much in Pristina, to cooperate with the composer and different textwriters, as in the diaspora, has never had moved to live in any other place "I am connected to Mushtishtin, because here I spent my childhood, youth, and here I am married, "she reveals. This action of her also very much appreciates its compatriots, who appreciate it more. What for years has that clean sticking to Albanian music, as has also remained loyal to her country Mushtishtit. Singers Remzije Osmani recently realized that video clip of new song "Once".
]]

Liridona Uka, Intervista "Bota Sot"

Liridona Uka by Visar Sopi
/photo visar sopi/

Dua te jem “boss” i vetvetes, ne skenen e modelimit!
Inteviste me Liridona Uken

Nese flasim per nivelin e dukjes se bukurise mendoj qe edhe e tjekalojne se femrat tek ne njihen qe jane femra te bukura jane natyrale. Ndersa sa i perket nivelit te profesionalizmit nuk mund me theme qe jemi afer sepse as dizajner vendor nuk kemi qe produktet e tyre qe i reklamojne jashte atehere qe per modele qe kemi diqka. Ndersa sa i perket dukjes jane te barabarta me femrat tjera ndoshta edhe me te bukura thote modelja Liridona Luka.

Bota sot: Si do ta perkufizonit modelimin, mendoni qe ndonjehere do behet demode per juve apo ju pelqen?

Liridona Uka: Te jesh pjese e botes se modes eshte pakez e veshtire por ne anen tjeter eshte kenaqesi, perderisa jam pjese e kesaj bote kuptohet ndjehem shume mire. Ndersa modelimin mund ta perkufizoj si nje gje e bukur qe behet me shume ambicie. Mirepo mua personalisht ka raste kur me bezdis mentaliteti i njerezve, te cilet ende se kuptojne modelimin dhe nje pjese e madhe e saj e keqkuptojne ate.

“Bota Sot” : Cfare keni menduar kur keni dale per here te pare ne skene?

Liridona Uka: Kam qene shume e emocionuar, veten e kam ndije shume mire, vetem ne nje gje kam mendu, qe te mos rrezohem nga skena edhe meqenese vetveten te sigurt e kam ndije

“Bota Sot” : Kur jeni paraqitur per here te pare ne skene?

Liridona Uka: Per here te pare kam dal ne skene ne moshen 16 vjecare.

“Bota Sot” : Cfare ju kane thene te tjeret per paraqitjen tuaj?

Liridona Uka: Asgje, kam pas perkrahjen nga shoqeria si dhe familja qysh ne fillim.

“Bota Sot” : A ju ka ardhur turp, kur keni dale per here te pare me bikini ne skene?

Liridona Uka: Te them te drejten pak po.

“Bota Sot” : Ne cilat bikini ndihesh me komfore dhe ne cfare ngjyre?

Liridona Uka: Me se miri ndihen ne bekini ngjyre kafe.

“Bota Sot” : Sa ju lodhin sfilatat dhe modelimi?

Liridona Uka: Aspak nuk me lodhin sfilatat kete pune e beje me deshire e ndije veten te lumtur me ate pune qe e bej

“Bota Sot” : Kur nje mashkull ju thote qe jeni seksi, e merrni si kompliment apo nevrikoseni dhe si reagoni?

Liridona Uka: Varet nga situata dhe menyra se si e thote, zakonisht e marr si kompliment ne te shumten e rasteve.

“Bota Sot” : Cilin nga spektaklet do ta vleresoje si me te suksesshmin, dhe pse ?

Liridona Uka: Pjesemarrje ne spektakle te medha kombetare si per shembull ne Miss Kosova, ashtu edhe ne evenimente nderkombetare, pse jo...

“Bota Sot” : Cka mendon per mashkullin shqiptar? A di ai t'i ofrohet nje bukurosheje sikurse je ti? A jane te guximshem?

Liridona Uka: Ka te mire po ka edhe te keqinj, si edhe te popujt e tjere.... din edhe nuk din, vec se guxim kane shume.

“Bota Sot” : Thuhet se bukuria eshte shume e rendesishme kur vendos te merresh me art. Cka i duhet tjeter nje femre per t'u bere e suksesshme?

Liridona Uka: Mendoj qe edhe te meshkujt vlen kjo nese merresh me art, aktrim apo si kengetare shume rol te rendesishem ka pamja, nuk mundem te them vetem femrat se sidomos ne ditet e sotme me nuk po njihen vetem femrat si gjini e bukur por edhe meshkujt edhe ata po i japin shume rendesi pamjes se tyre e ndoshta edhe po e tejkalojne. Kengetaret tane ne pergjithesi e kane nje dukje qe po shkojne nga ajo qe po i japin shume rendesi pamjes e jo kenges. Eshte e rendesishme pamja dhe mendoj qe ne secilin profesion gjithashtu edhe ne politike eshte e rendesishme pamja. P.sh nese e shohim nje politikan te veshur bukur dhe sharmante na terheq vemendjen ne me degjuar se cfare po na thote.

“Bota Sot” : Cili eshte profesioni tjeter i juaji, perpos modelimit ?

Liridona Uka: Perpos modelimit, jam e angazhuar ne fakultet ne te cilin jam ne vitin e pare per dega e ekonomise.

Bota sot: Ndonje te re ne jeten tuaj private ?

Liridona Uka: Me e reja ne jeten time jam bere teze per here te pare hahaha(qesh), eshte kenaqesi e madhe per mua.

“Bota Sot” : Cfare ben ne kohen e lire me ke e kaloni kohen, dhe si ju shohin shoqeria si nje vajze te njohur tashme per publikun?

Liridona Uka: Kohen e lire e kaloj zakonisht me familje si dhe me shoqerine. Deri me tani kam pas vec komente pozitive.

“Bota Sot” : Ku e gjen frymezimin per te stiluar, dhe cilin stilist te njohur e preferon?

Liridona Uka: Frymezimin e gjej ne magazina te ndryshme, si ne TV, dhe stilistin qe e preferoje me se shumti eshte Cavalli.

“Bota Sot” : Kur je ne qender te vemendjes dhe te fotoaparatit, cfare ndien dhe cfare mundohesh te ofrosh?

Liridona Uka: Veten e ndije shume mire, sepse me pelqen puna qe e beje, edhe mundohem te jem sa me profesionale kudo qe jem.

“Bota Sot” : Si i vlereson modelet tjera ne Kosove, mendon se jane ne nivel te modeleve te vendeve perendimore, a kane mundesi sa duhet qe te promovohen?

Liridona Uka: Nese flasim per nivelin e dukje se bukurise mendoj qe edhe e tjekalojne se femrat tek ne njihen qe jane femra te bukura jane natyrale. Ndersa sa i perket nivelit te profesionalizmit nuk mund me theme qe jemi afer sepse as dizajner vendor nuk kemi qe produktet e tyre qe i reklamojne jashte atehere qe per modele qe kemi diqka. Ndersa sa i perket dukjes jane te barabarta me femrat tjera ndoshta edhe me te bukura.

“Bota Sot” : Porosia per vajzat qe duan te merren me modelim, kenge apo aktrim?

Liridona Uka: Si aktrimi, si kendimi, si modelimi mendoj qe duhet me qene sekondare nese i kane primare shume kane me i bere vetes stres kane me qene objekte pa e ofenduar askend, por nese e ki nje baze te nje profesioni primar dhe e lene kete sekondare kendimin, aktrimin dhe modelimin mundesh me qene “bos” i vetvetes, me kontrolluar veten, nese keto tirja ki me i pas primare dhe ki me fituar prej tyre atehere tjeret kane me udheheqe me ty. Cdo profesion e ka nje drejtor apo nje shef mirepo keto jane profesione te ndjeshme qe e eshte nje fare lufte ne keto profesione keshtu qe shume femra i shtyn me bere cmos ndoshta edhe te harrojne dinjitetin e tyre vetem per te arritur ne nje fare kulmi. Se pari te shkollohen te emancipohen te gjejne nje profesion tjeter se arti eshte shume i rende. /albulena neziri/bota sot/10.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

I want to be "boss" of myself, the modeling scene!
Interview with Liridona Uken

If you talk about the level of appearance that I think that the beauty of tjekalojne us recognized that women who are female are naturally beautiful. While regarding the level of professionalism not to say that because we are near or have no local designer that their products outside was then advertise for models that we have something. While regarding appearance are probably equal with other women more beautiful model Liridona says Luke.

Bota Sot: Re: How would you model, you think that will ever become old fashioned for you or you like?

Liridona Uka: Being part of the fashion world is a little difficult but on the other hand is fun, since I am part of this world feel very well understood. While modeling can define as a good thing that becomes more ambition. However I am concerned there are cases when people tease mentality, who still understand the model and that a major part of its misunderstand it.

"Bota Sot": What did you think when you come for the first time the scene?

Liridona Uka: I was very excited, I ndije himself very well, only one thing I thought, not to descend from the stage even sure myself since I ndije

"Bota Sot": When you are presented for the first time the scene?

Liridona Uka: For the first time I get the scene at the age of 16 years.

"Bota Sot": What you have told others about your appearance?

Liridona Uka: Nothing, I had support from friends and family since the beginning.

"Bota Sot": A shameful you when you come for the first time with bikini scene?

Liridona Uka: to tell the little right.

"Bota Sot": We feel that with comfortable bikini and in what color?

Liridona Uka: With that we feel bekini best brown.

"Bota Sot": As you tired sfilatat and modeling?

Liridona Uka: Strongly tired sfilatat not with this work make it more like the feel himself happy with that work that do

"Bota Sot": When a man tells you you're sexy, you take as a compliment or nevrikoseni and respond?

Liridona Uka: Depends on the situation and how we say, usually taken as a compliment in most cases.

"Bota Sot": Which shows will evaluate as successful, and why?

Liridona Uka: Participation in large national shows such as Miss Kosovo, as well as in international events, why not ...

"Bota Sot": What do you think for Albanian men? Do you know he be offered as a bukurosheje are you? Are the bold?

Liridona Uka: There is good is also bad, as well as other people .... not know even know, already have that much courage.

"Bota Sot": It is said that beauty is very important when deciding to deal with art. What else a woman needs to become successful?

Liridona Uka: I think that this applies also to men if dealing with art, drama or as a singer more important role has the appearance, not women can only say that especially nowadays with not only recognized as a genus of beautiful women but also men and they're giving more importance to their appearance and perhaps even exceeded. Our singers generally have a point that I go by what I give more importance appearance and not posted. Appearance is important and I think that in every profession as well as in politics appearance is important. P.sh if we see a politician wearing beautiful sharmante cautions us we heard what is tell us.

"Bota Sot": What is Your other profession, besides modeling?

Liridona Uka: Aside from modeling, I am committed to faculty in which I am in the first year for the branch of economy.

Bota Sot: Any new in your private life?

Liridona Uka: With new in my life I made aunt for the first time hahaha (laugh), is a great pleasure for me.

"Bota Sot": What does the free time you spend time with, and how you see society as a girl known to the public now?

Liridona Uka: free time is spent usually with families and with society. Until now I had positive feedback already.

"Bota Sot": Where do you find inspiration to stiluar, and that the preferred designer known?

Liridona Uka: Inspiration and find in different stores as on TV, and fashion designer who mostly prefer is Cavalli.

"Bota Sot": When you are in the spotlight and the camera, what you feel and try to offer what?

Liridona Uka: feel Himself the very best, because work like that make even try to be as professional wherever I am.

"Bota Sot": How the other models in Kosovo appreciates, thinks that level models are Western countries, do have enough opportunities to promote?

Liridona Uka: If you talk to level out the beauty of tjekalojne think that even the women who are known to us the most beautiful women are natural. While regarding the level of professionalism not to say that because we are near or have no local designer that their products outside was then advertise for models that we have something. While regarding appearance are probably equal with other women more beautiful.

"Bota Sot": Message for girls who want to deal with modeling, song or drama?

Liridona Uka: The acting, like singing, as modeling with think that should have been secondary if the primary with more have made themselves objects of stress have been without the offended anyone, but if the ki a basis of a primary profession and the left this secondary singing, acting and modeling was able to "boss" of themselves, with control yourself, if these tirja ki with ki post primary and won them with others then you have to lead. Every profession has a director or a chief However, these are occupations is significant that a certain war in these professions so many women's presses with possibly doing its best to forget their dignity just to reach a certain peak. First emancipohen educated to find another profession that art is very severe.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online