All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 27 February 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #6, 27 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #6, 27 Shkurt 2010

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

TEXT ]]

Teuta Krasniqi: Viti 2010 Me Perplot Befasira!

Teuta Krasniqi by Bashkim Hasani
/photo bashkim hasani/

Lidhja e Teutes
Aktorja Teuta Krasniqi tregon per Roze se viti 2010 do te jete nje vit perplot befasi nga ana e saj.

Eshte njera prej aktoreve kosovare qe ka befasuar shume gjate vitit qe lame pas. Filloi me nje projekt humanitar. Me vone u paraqit publikisht me kengetarin Blero dhe pastaj tregoi qe eshte shtatzene. Kjo eshte aktorja Teuta Krasniqi, e cila tregon se pavaresisht lodhjes, prape do te vazhdoje me ciklin e ri te emisioneve “Lidhja mes nesh” dhe risi te tjera ne karrieren e saj.

Roze: Viti 2009 ishte nje vit i befasive nga ana juaj. Krijuat nje emision, i cili ishte shume i shikuar ne Kosove dhe me vone u tha qe jeni ne lidhje me Bleron. Si ndodhen te gjitha keto gjera ne nje periudhe kaq te shkurter?

Teuta: Perfundimisht dhe me plot goje e them qe viti 2009 ishte viti me i mire e me i mbare ne jeten time ne cdo aspekt. Sa i perket aspektit profesional, arrita ta realizoj projektin me te rendesishem per mua deri me tani - emisionin tim humanitar "Lidhja mes nesh" si dhe nga UNIFEM- i u nderova me titullin Kampione e Vullnetit te Mire. Nderkaq ne aspektin privat e me te rendesishmin, fillova lidhjen time me Bleron, ku pas tre muajve u fejuam dhe morem vesh lajmin me te mire ndonjehere, qe jam shtatzene dhe tashme po presim femijen e pare. Me besoni qe e falenderoj Zotin dite e nate per te gjitha keto te mira qe m’i ka sjelle ne jete dhe per gjithe mbaresine qe tashme kemi ne jete te perbashket. E vertete eshte qe te gjitha kane ndodhur brenda nje periudhe te shkurter dhe ka ndodhur me e mira qe mund te ndodhte per ne.

Roze: Thashethemet thone se ju dhe Blero pritet te martoheni ne vere. A jane te verteta ato?

Teuta: Po, eshte e vertete. Ne nga fillimi i muajit shtator planifikojme ta bejme dasmen tone. Mendojme qe aq kohe na nevojitet pas lindjes se vajzes ne menyre qe edhe ajo “kismet” te jete me e madhe si dhe edhe une mundesisht ta kthej bile peraferm formen e trupit qe kam pasur- hahaha...

Roze: Ishte bombastik edhe lajmi se ishit shtatzene neper mediet shqiptare. Keni vendosur per emrin e femijes, apo nuk deshironi qe ta beni publik ate?

Teuta: Ky lajm ishte bombastik edhe per mua e Bleron kur e morem vesh, por njekohesisht lajmi me i gezuar, qe vertet nuk e krahasoj me asgje tjeter sepse eshte krejt tjeter emocion, ato qe tashme jane nena si dhe ato qe presin te behen besoj qe me kuptojne me se miri. Ky lajm ishte edhe nje shenje nga Zoti dhe nje bekim qe lidhja jone eshte e duhur dhe e mbare. Po, kemi vendosur per emer, por me falni qe nuk po e bej publik ende. Eshte nje emer shume i bukur e i vecante, me nje domethenie shume te bukur.

Roze: Pavaresisht shtatzenise, vazhdoni te jeni prezent edhe ne serialin Kafeneja e jone. A po ju lodh puna?

Teuta: Fillimisht nuk e kam ndjere lodhjen shume, por tashme qe jam ne muajin e shtate te shtatzenise po e ndiej shume me shume edhe per shkak te peshes. Po lodhem me shpejt dhe kam nevoje edhe per pushime te herepashershme gjate provave e xhirimeve.

Roze: Nderkohe, shume njerez pyesin se a do vazhdoni me emisionin e juaj, i cili ka pasur natyre humanitare. Nese po, atehere a keni filluar pergatitjet per kete cikel te ri te emisioneve?

Teuta: Pas pak ditesh do te filloj me xhirimet e gjysme-ciklit te dyte te emisionit "Lidhja mes nesh". Kjo do te jete me lodhshme per mua, por me duhet ta perfundoj edhe kete gjysme-cikel. Do te jene gjithsej 6 emisione. Shtepite per familjet e perzgjedhura kane perfunduar, po ashtu xhirimet ne eksterier, ndersa xhirimet ne studio do t’i bejme ne RTK.

Roze: Vitin e kaluar ju ishit edhe producente e nje seriali televiziv. Po kete vit?

Teuta: Po, isha bashke-producente e serialit "SpitaliKS", por as atehere nuk kam pas kohe te merrem me kete pune ekstra. Vazhdojme te kemi raporte shume te mira edhe me producentet edhe me aktoret, por sivjet nuk vazhdova angazhimin tim aty. Une kur marr persiper nje pune, dua qe t’i perkushtohem maksimalisht si dhe t’i meritoj sukseset e atij produkti te caktuar, perndryshe nuk ndihem mire. Prandaj e pash te udhes te terhiqem sepse te tjeret punonin per ate serial, perderisa une isha komplet e angazhuar per emisionin tim.

Roze: Dhe, ne cfare mund te presim nga Teuta gjate ketij viti?

Teuta: Une fillimisht e quajta vitin 2009 vitin me te mire e me te mbare deri tani, por e verteta eshte qe viti 2010 presim qe te na sjelle ne jete gezimin tone me te madh, vajzen tone. Pas pak kohe do te marr nje pushim kur do t’i perkushtohem 100 per qind bebes, prandaj nuk do te kem shume angazhime profesionale sivjet, te pakten deri ne tetor. Mendoj se kete vit do te kem angazhimin me fisnik qe ma ka mundesuar jeta, te qenit nene. Faleminderit! /ardian jasiqi/gazeta express/shkurt 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Teuta's relationship
Actress Teuta Krasniqi shows for Pink that 2010 will be a year filled by surprises from her.

She is one of the kosovar actresses who has impressed many during that past year. It started with a humanitarian project. In later appeared publicly with the singer Blero and then showed that is pregnant. This is actress Teuta Krasniqi, which shows that regardless of exhaustion, will still continue with the new cycle emissions "The relationship between us" and other novelty in her career.

Pink: The year 2009 was a year of surprises by you. Launched a program, which was watched more in Kosovo and later told that you are in relationship with Bleron. How are all these things happened in so short a period?

Teuta: Finally and mouth say that full year 2009 was the best year with my life flourishing in every aspect. As a professional aspect, I came to realize the most important project for me so far - my humanitarian show "The relationship between us and the UNIFEM-champion title was nderova with goodwill. Meanwhile the private aspects of the most important, I began my relationship with Bleron, where after three months was fejuam and took out the best news ever, that I am now pregnant and are expecting first child. With faith and thank God that day and night for all these good that has brought to my life and for all who have already mbaresine in common life. The truth is that all have occurred within a short period and has been the best that can happen to us.

Pink: Rumors say that you and Sami are expected to marry in the summer. Are they real?

Teuta: Yes, it is true. In the beginning of September we plan to do our wedding. We believe that as long we need after birth so that the daughter she "KISMET" to be bigger and I possibly even turn peraferm form of body that I had, hahaha ...

Pink: It was sounding the news that you were pregnant through Albanian media. You have decided to name the child, or do not want to make it public?

Teuta: This news was also sounding for me when I got out Bleron, but simultaneously with the happy news, that really does not compare with because nothing is quite another emotion, those who already are mothers and those who expect to become trust understand that the best. The news was a sign from God and a blessing that our link is right and carry. Yes, we decided to name, but sorry that the public do not yet. It is a beautiful name ei very special, with a beautiful meaning.

Pink: Despite the pregnancy, continue the series are present also in our FAQ. Do you overdo work?

Teuta: Initially I did not feel much fatigue, but now that I am in the seventh month of pregnancy is much more even feel because of the weight. I soon tired and I need even for occasional holidays during the shooting evidence.

Pink: Meanwhile, many people ask whether you continue with the show, which has been the humanitarian nature. If yes, then did you start preparing for this new cycle of emissions?

Teuta: After a few days will start with footage of the second half-cycle of the show "The relationship between us. This will be more tedious for me, but should also finished this half-cycle. Will be total of 6 shows. Homes for selected families have ended, as we eksterier shooting, while shooting in the studio will make in RTK.

Pink: Last year you were the producer of a television series. But this year?

Teuta: Yes, I was co-producer of the series "SpitaliKS", but even then I do not have time to deal with this extra work. Continue to have very good relations with producers with actors, but this year I continued my commitment is not there. When I take over a job, I want to dedicate to earn maximum and successes of that particular product, otherwise do not feel good. So the way I saw others to withdraw because it worked for serial, since I was completely committed to my show.

Pink: And, what can we expect from Teuta this year?

Teuta: I originally named in 2009 the best year with the most wide so far, but the truth is that we expect 2010 to bring us in our life with great joy, our daughter. After a while will take a break when will dedicate 100 percent Bébés, and therefore will not have many professional commitments this year, at least until October. I think this year will have the noble commitment that has enabled me life, being articles. Thank you!
]]

K-Master Se Shpejti Me Albumin e Ri "Electro Cossova"

Kushtrim Berisha aka K-Master
/photo public domain/

"Electro Cossova"
Pervec Hip Hop-it, producenti i njohur kosovar, K-Master koheve te fundit po merret edhe me zhanre tjera te muzikes

Njeri prej producenteve me te njohur kosovar, dhe mbare shqiptar, Kushtrim Berisha i njohur si K-Master, pervec Hip Hop-it dhe disa zhanreve tjera, koheve te fundit po merret edhe me nje zhaner tjeter te muzikes, ate Electro.

Ne fakt, ‘shefi’ i Infinit Records, K-Master shume shpejt pritet ta hedh ne treg albumin e tij te zhanrit Electro, qe do te titullohet "Electro Cossova" (Elektro Kosova).

Kete e ka konfirmuar per Express vete K-Master, i cili pohoi se eshte ne fazen perfundimtare puna rreth realizimit te ketij albumi.

“Albumi ne pergjithesi eshte electro, por ka edhe progressiv house, minimal techno, vocal house, club house. Me nje fjale jam munduar t’i kombinoj keto zhanre ndermjet vete, qe te del sa me interesant. Ka edhe elemente shqip, dhe kryesisht eshte muzike e club-ve”, deklaroi K-Master per Express.

Ai tha se nese punet ecin sipas planifikimeve te tij, albumi mund te dal ne shitje ne nje te ardhme shume te afert.

“Albumin Electro Cossova kam filluar ta punoje para tri vitesh. Por, duke i pasur disa angazhime tjera me projekte te ndryshme me ka mbetur pak ca anash. Kame shume kenge te gatshme, dhe tani jam duke e bere perzgjedhjen e atyre me te mira, te cilat do te jene pjese e ketij albumi. Nese gjithcka shkon sipas planeve, atehere dikur ne muajin mars perfundon puna rreth albumit, dhe do te hidhet ne treg para veres 2010”, theksoi K-Master.

Electro Cossova do te perbehet prej 16 kengeve te cilat jane realizuar ne Infinit Records ne Zvicer. K-Master tregoi edhe personat me te cilet ka bashkepunuar rreth realizmit te ketij albumi, derisa beri me dije se eshte duke punuar rreth hapjes se nje studio profesionale ne vendlindjen e tij, ne Prishtine.

“Ne album shumica jane instrumentale, por ka edhe bashkepunime dhe shkembime te ideve me te tjere. Ne Kengen ‘Shum po m’dhem’ mysafir e kam Dj Creep, nje remix i Bareshes ne House Progressiv, e cila eshte aktuale ne Zvicer, dhe eshte duke u prit shume mire prej mysafireve ne diskotekat ku leshon muzik DaLooli, me te cilin eshte edhe bashkepunimi. Pastaj, ka edhe pjese te vokaleve edhe ka bashkepunim ne kenge me Da Ghostin”, pohoi ai.

K-Master tha se nje instrumental i ketij albumi, do te pasurohet edhe me videoklip. “Eshte nje videoprojekt me nje instrumental qe e kam punuar gjate veres se kaluar. Ne ate dominon klarineti dhe harmonika e perzier me sinta modern. Pra aty ka ngjyra te regjionit ku jetojme dhe instrumente qe perdoren prej muzikes popullore po te perdorura ne zhaner house. Spoti eshte duke u planifikuar, pra duke nxjerr ideja dhe do te realizohet ne Entermedia”, perfundoi K-Master. /valon konushevci/gazeta express/shkurt 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

"Electro Cossova"
Besides Hip Hop-it, the producer known Kosovo, K-recent Master is dealing with other genres of music

One of the known producers with Kosovo, and the entire Albanian Berisha Kushtrim known as K-Master, except Hip Hop and some genre's other recent one is dealing with another genre of music, it Electro.

In fact, 'chief' of Infinite Records, K-Master soon expected to commercialize his album Electro genre, to be titled "Electro Cossova" (Electro Kosovo).

Has confirmed this to Express themselves K-Master, who confirmed that work is in the final phase of this album about implementation.

"The album in general is electro, but there are progressive house, minimal techno, vocal house, club house. In a word I tried to combine these genres between them, that comes as interesting. There are elements of Albanian, and mostly is the music club States, "said K-Master for Express.

He said if the move works according to its planning, the album could go on sale in a very near future.

"Electro Cossova album I started to work before three years. But, having some other commitments with various projects has remained little ca side. Kame more songs ready, and now I'm making the selection of those with good, which will be part of this album. If everything goes according to plans, once in March then finishes work on album, and will be thrown on the market before summer 2010, "said K-Master.

Electro Cossova will be composed of 16 songs that are realized in Infinite Records in Switzerland. K-Master told the persons who has collaborated with some realism to this album, unless made with knowledge that is working on opening a professional studio in his hometown, in Pristina.

"We are most instrumental album, but also cooperation and exchange of ideas with others. In the song 'Shum is m'dhem' I guest DJ Creep, a remix of the House Progressive Bareshes, which is present in Switzerland, and is being very well received by guests discotheques where muzik DaLooli issues, with which is and cooperation. Then there are the vocal part is in collaboration with Da Ghostin song, "he maintained.

K-Master said that an instrumental of this album, will be enriched with video. "It is a videoprojekt with an instrumental that I worked during the last summer. At that dominates klarineti and harmonica mixed with modern Sint. So there color to the region where we live and instruments used by popular music genre are used in the house. Spot is being planned, thus the idea out and will be carried out in Entermedia ", completed K-Master.
]]

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #5, 27 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 5
Big Brother Albania 3: NOMINIMET #5, 27 Shkurt 2010

Te kandiduarit e javes: BLEDARI, HAKIU dhe JETMIRI
Klodi eshte perzgjedhur nga Vellai i Madh qe te zgjedhe nje nga zarfat te cilat ndodhen ne dhomen e rrefimit. Ndermjet zarfit te kuq e zarfit te zi, ai perzgjedh ate te kuq, ne te cilin shkruhet nj e ndryshim per menyren e nominimeve qe banoret do te bejne kete mbremje. Ai shkon dhe ua lexon te tjereve permbajtjen e zarfit ku shkruhet se kete here do mund te kandidohen vetem djemte. Per korrektese, ai shkon dhe merr edhe zarfin e zi dhe e lexon serish para banoreve, ku ne te shkruhej se do mund te kandidoheshin vetem vajzat, por nga perzgjedhja do kandidohen vec djemte. Keshtu banoret shkojne nje nga nje ne dhomen e rrefimit ku japin dy emra djemsh dhe arsyet perkatese se perse i kandidojne ata. Nga kandidimet e bera, ne votim kete jave shkojne Bledi, Hakiu dhe Jetmiri. Arbana ua komunikon kete vendim te tyrin banoreve. Arjani, opinionisti, shprehet se eshte nje kandidim vertet i veshtire dhe kushdo qe do dale te shtunen tjeter, do t’i ndihet mungesa. Arbana u komunikon banoreve edhe se per ta ka nje surprize. Ata dalin ne oborr dhe aty shohin nje inskenim te kenges se Michael Jackson, per nderim te kujtimit te tij, banoret e shijojne kete surprize te vecante. Gjithashtu Arbana u thote banoreve se prova e kesaj jave ka te beje me kulturen, muziken dhe veshjet e viteve ’80 ku ata duhet te pergatisin dicka qe tregon keto elemente te atyre viteve. /top channel/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

The nominees of this week
Klodi is selected by the big brother to choose from envelopes which are in the confession room. Among the red envelope of black envelope, he selects the one red, which is written in a way of changing for the nominations that residents will make this evening. He goes and reads them to the contents of the envelope where others state that this time will only boys can become candidates. For correctness, he goes and gets the black envelope and read again before the inhabitants, where the writing that will can only kandidoheshin girls, but boys selection will already candidates. So residents go one by one in the confession room where two names boys and give relevant reasons why the Run them. The nomination made, we go Bledi vote this week, and Jetmiri Hakiu. Arbana communicates this decision to their own inhabitants. Arjanit, opinionisti, says that is a really hard run and whoever else will be released Saturday, will feel the lack. Arbana residents were also communicates that to them is a surprise. They come in a yard and there inskenim see that Michael Jackson Song, for the honor of his memory, residents and enjoy this special surprise. Also Arbana residents say that evidence of this week has to do with culture, music and clothes of 80 years where they have to prepare something that shows these elements of those years.
]]

Pamela e Big Brother, Puthje me Asistentin Italian

Pamela Zyferi Puthje me Vincenson
/photo panorama plus/

Pamela e BB i rremben Alessias asistentin italian

Pak jave me pare mesuam se nga Italia erdhi nje djale i ri shume simpatik me emrin Vincenso. Ai iu atashua stafit te programit "E diell" me kerkese te autores italiane te ketij programi Alessia Gregio Vesicchio. Vincenso tani eshte prezent mes fytyrave publike neper lokalet e Tiranes, duke u bere mik me te gjithe. Por ne nuk e kishim pare asnjehere ne shoqerine e ndonje femre. Nderkohe ja ku na vjen surpriza. Naten kur ish-banoret e "Big Brother" ishin mbledhur te "Baroque", Pamela, e eliminuara e dyte nga spektakli "Big Brother 3", u kap nga paparaci yne teksa po puthte ne buze me shume pasion Vinceson. Ajo duket se nuk u shqetesua shume nga blicat e paparaceve, por i dha nje puthje te gjate djalit nga Italia. Afrimi me Vinceson mund te kete edhe arsyet e saj. Se pari Vinceso eshte nje djale shume simpatik dhe i pelqyer nga femrat, por nuk duhet harruar se ai eshte pjese e televizionit "Top Channel", nje nga synimet e shume prej ish-pjesemarresve ne "Big Brother". Keshtu pra, ta kesh mire me Vinceson, e aq me shume te krijosh nje lidhje intime me te, nuk eshte ide e keqe. Kushedi se cfare bluan ne koken e saj Pamela, vajza qe nuk pati fatin te rrije gjate brenda shtepise me te vezhguar ne Shqiperi. /panorama plus/shkurt 2010/
- - - - - - - - - -
+tag: zyferi
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Pamela of BB snatches Alessias italian assistant

A few weeks ago we learned that from Italy came a very charming young man named Vincenzo. He attached to program staff "The sun" at the request of the Italian author of this program Alessia Gregio Vesicchio. Vincenzo now is present between the public face through the premises of Tirana, by becoming a friend of all. But we had never seen in the company of any woman. Meanwhile here comes surprises us. Night when former residents of "Big Brother" had gathered to "Baroque", Pamela, and eliminate the second of spectacle "Big Brother 3", was detained by paparaci our lips as we kiss is more passionate Vinceson. It seems that was not troubled much by the paparazzi flash, but gave a long kiss boy from Italy. Vinceson approximation can also have its reasons. First is a guy Vinceso more charming and liked by women, but we must not forget that he is part of the TV "Top Channel", one of the goals of many of the former participants in "Big Brother". So good to have with Vinceson, much more to create an intimate connection with, not a bad idea. Who knows what her head bluan Pamela, the girl that fate did not stay long inside the house with observed in Albania.
]]

Big Brother Albania 3: GRACIELA ELIMINOHET!

Big Brother Albania 3: GRACIELA ELIMINOHET, 27.02.2010

Graciela e eleminuara e kesaj jave
Arbana u komunikon banoreve te nominuar qe te qendrojne prane njeri-tjetrit pasi ka ardhur momenti qe nje prej tyre te lere shtepine e Big Brother. per ta shfaqet nje klip me momentet gjate kesaj jave dhe komentet per njeri-tjetrin. Me pas, Arbana komunikon dy emrat e pare qe i shpetojne ketij eleminimi dhe jane Hakiu dhe Erioni. Klodi dhe Graciela shkojne ne dhomen e rrezikut ku emocionet shtohen se shumti. Perpara se Arbana te komunikoje vendimin, te dy banoret shprehen jane te lumtur qe kane qene pjese e kesaj aventure, nje eksperience plot emocion ku jane njohur me persona e karaktere te tjera. Ata kapen perdore, ndersa Arbana thote se e eleminuara e radhes eshte Graciela. Ajo ndahet me nje perqafim nga Klodi i cili mirepritet nga banoret e tjere, por gjithashtu ata shprehen se u vjen keq per Gracielen. Arbana i jep zemer Gracieles e cila duket shume e merzitur nga kjo zgjedhje e publikut. Opinionisti e komenton kete dalje si nje lodhje te publikut nga ai rrezatim dhe energji pozitive e Gracieles. “Nuk mund te qeshesh ne cdo situate”- shprehet ai duke thene se dhe serioziteti eshte i rendesishem ne nje bashkejetese. /top channel/
+tag: graciela kiri
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Graciela's eliminated this week
Arbana communicates inhabitants were nominated to stand near each other after a moment has come to them to leave the Big Brother house. for it appears a clip with moments during this week and comments for each other. Then, Arbana communicates two first names of escape and are eliminating this Hakiu and Erioni. Graciela Klodi and go to room where emotions added risk that most. Before Arbana communicate the decision, both residents expressed are happy to have been part of this adventure, a lyrical experience where people are familiar with the other characters. They caught use, while eliminating Arbana says that the next is Graciela. She shared with a hug from Klodi who welcomed by other residents, but also say they were sorry for Gracielen. Arbana gives Gracieles heart which seems very upset by the choice of the public. Opinionisti the comment this out as a public fatigue from radiation and positive energy of Gracieles. "I can not laugh at any situation" - says he saying and severity is important in a coexistence.
]]

Big Brother Albania 3: KLODI ZBULON HOMOSEKSUALITETIN E TIJ!

Big Brother Albania 3: Klodi zbulon sekretin, 27.02.2010

Homoseksualizmi, e verteta e pathene
Klodi mban nje sekret prej shume kohesh dhe kete sekret nuk e di as nena e vete pikerisht nga frika e paragjykimeve te cilat jane prezente edhe ne ditet e sotme. Arbana shprehet se Klodi ka marre guximin qe te perballet me kete frike e te ndaje mendimiet me nenen e vet e ne kete menyre edhe sekretin e tij. Ai ka shkruar nje leter ku ia drejton nenes se vet. Arbana e fton Klodin ne dhomen e rrefimit qe te diskutoje kete te fshehte qe tashme po behet publike. Per te dhe per banoret e tjere shfaqet nje klip ne te cilin tregohet Klodi qe lexon kete leter qe nuk mundi t’ia postonte nenes se tij. Qe ne fillim ai i kerkon asaj qe te behet e forte e ta kuptoje, por ajo eshte i vetmi njeri qe mund ta kuptoje e ndaj donte qe t’i ndante me te keto emocione e kete te fshehte. Ndersa lexon letren e dhimbshme, Klodi preket e qan dhe rrefen se kete sekret e ka mbajtur per nje kohe te gjate pasi ka luftuar me veten e vet fillimisht qe ta pranoje. Ai shprehet se eshte homoseksual dhe do luftoje qe kete gje ta pranojne edhe te tjeret e ta pranojne si te tille. Ai i kerkon nenes se vet falje. “Me fal!”- shprehet ai duke kerkuar qe edhe ajo ta kuptoje. Ndersa shohin kete klip, banoret preken, ndersa ne perfundim te klipit, publiku ne studio i dhuron nje duartrokitje te gjate atij. Arbana e komenton kete duartrokitje si dhurimin e nje force e dhenien e nje kurajoje per te, si nje pergjgje ku njerezit e kulturuar nuk e paragjykojne aspak. Ajo shprehet se te gjithe e vleresojne per guximin qe mori qe shkroi dhe tha hapur kete sekret dhe se kjo eshte nje beteje e veshtire per te, por i jep kurajo se tashme ai eshte nje personazh dhe si i tille duhet te jape nje mesazh sensibilizues per te tjeret. Klodi thote se nuk e ka aspak te lehte qe te perballet me kete gje dhe me te tjeret, por nuk deshiron qe ta paragjykojne. Ai thote se do donte qe te mos ia thoshte kurre kete gje nenes, por e di se ajo eshte e forte dhe do ta pranoje e kuptoje e do ta kaloje kete gjendje. Arbana i thote se nena e tij me siguri eshte krenar per te. Ndersa del nga dhoma e rrefimit, ai perballet me dashamiresine dhe perqafimet e banoreve te tjere te cilet tregojne se e perkrahin e mbeshtesin ate. Edhe Arjani shprehet se ky eshte nje moment i vecante per kete edicion se kurre me pare nuk eshte bere nje gje e tille, nje moment i rralle ne Shqiperi dhe uron qe te gjithe ta mirekuptojne e perkrahin ate.

Letra e Klodit per te emenKete leter qe sapo shkrova mami per ty doja te ta postoja por c'kuptim kishte kjo pa zerin tim. Vendosa ta lexoj vete. Behu e forte nena ime, ashtu sic je, kur te degjosh keto fjale...

E dashur zemra ime mami, shpresoj shume qe te jesh mire. Edhe une jam mire. Per fat te keq, prej shume vitesh nuk na eshte dhene mundesia qe te jetojme prane njeri- tjetrit. Kjo gje me ka penguar per te te thene se sa shume une te dua.

Me shume se c'mund te thuhet apo mendohet. Nuk dua qe te kujtoj vuajtjet qe kemi kaluar apo vuajtjet qe ti vazhdon te kalosh sepse zemrat tona jane te forta dhe tashme jane mesuar me sfida e veshtiresi.

Ne te dy kuptohemi mire edhe pa folur, thjesht me nje shikim, dhe kemi shume sekrete une e ti. Dime shume gjera per njeri- tjetrin qe te tjeret nuk i dine. Une e di qe kjo gje qe dua te te dergoj do te te lendoje pa mase, sado qe ti me ke pranuar ashtu sic jam. Ti e di sa shume kam vuajtur dhe sa shume kam luftuar qe te tjeret te me pranojne ashtu sic jam.

Ti ke luftuar dhe vuajtur dyfish se zemra e nje nene do me te miren per femijen e saj. Jeta ime eshte si nje liber i hapur per ty. Ti ke lexuar vetem kapitujt e pare te saj. Te tjeret, te mbushur me dhimbje, refuzime, mohime perjashtime deri sa erdhi momenti qe une ta pranoj veten. Tani po luftoj qe te tjeret te me pranojne mua dhe homoseksualitetin tim.

Qe te jem i pranuar te paren dashurine per mua dhe te dyten opinionin e vrazhde te njerezve qe na rrethojne. Tani qe po te shkruaj mendoj: E kush eshte ai qe ka luftuar me veten e nuk ka fituar...

Mes gjithe dilemave te mia shpirterore, dilemen e fundit qe lidhet me ndjenjat e mia dhe me qenien time dua ta ndaj me te gjithe. Ne fund te fundit ky eshte Klodi. Njeriu duhet pranuar per ate qe eshte dhe jo per ate qe duhet te jete. Ti keshtu me ke pranuar dhe prandaj te dua dyfish. Te puth me mall, me fal.

Per cdo here qe te kam menduar, me fal qe nuk u bera ai qe do te kishe dashur te behesha, me fal qe po te bej te vuash serish por ti vete me ke mesuar qe njeriu ne jete duhet te jete i ndershem dhe i drejte. Te dua pafundesisht mami.
Djali yt, Klodi.


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Homosexuality, the unspoken truth

Klodi holds a secret of this secret very long and does not know himself exactly as mother for fear of prejudice which are present even nowadays. Arbana says Klodi has taken courage to face this fear and to share opinions with his own mother in this way even his secret. He has written a letter in which he directs his mother. Arbana Klodi invites the confession room to discuss this secret already made public. To the other residents and shown a video clip in which Klodi shown that reading this letter that he was unable to postonte his mother. From the outset he asks her to become strong and to understand, but it is the only man who can understand and to like to share with these emotions of this secret. While painful letter reads, Klodi affected the crying and declares that this has kept secret for a long time after his fight with myself to accept initially. He said that is gay and will fight this thing to accept that others also recognize as such. He asks his mother's forgiveness. "I'm sorry!" - Said he was also looking to understand it. While see this clip, affected residents, while at the end of clip, donates studio audience in a long applause for him. Arabna of comments this applause as a gift of providing a force to encourage, as an answer where cultured people do not prejudice at all. She says to appreciate all the courage that took that wrote and said open this secret and this is a difficult battle, but gives courage that he already has a character and as such should give a message for sensitizing others. Klodi says he has not at all easy to deal with this and with others, but do not want to prejudice. He says he will not like that he never said this mother, but knows she is strong and will understand and accept the will exceed this condition. Arbana says his mother is certainly proud of. As emerges from the confession room, he faces with kindness and hugs the other residents who support the show that support it. Even arjanit says this is a special moment for this edition than ever there is no such thing, a rare moment in Albania and wishes that all mirekuptojne to support it.

Klodi letter to his mother
I wrote this letter just for you mom to like the Post but what sense was it without my voice. I decided to read them. Be strong my mother, as you are, when you hear these words ...

Dear Mom my heart, hope to be very good. And I'm good. Unfortunately, for many years has given us the opportunity to live near each other. This thing has prevented me to say how much I want to.

More than I can be said or thought. I do not want to remember the suffering that we have passed or suffering that you continue to spend because our hearts are strong and are now learn difficulties challenge.

In both good kuptohemi without talking, just with a glance, and I have many of them secret. Dime many things for each other that others do not know. I know that this which I will send you hurt without measure, however with that you have accepted as I am. You know how much I suffered and how much I fight with others to accept as I am.

You have struggled and suffered a double heart do the best articles for her child. My life is like an open book for you. You have read only the first of its chapters. Others, filled with pain, rejection, denial exceptions until the moment that I came to accept myself. Now I contend that others with me and accept my homosexuality.

To be accepted the first love for me and the second opinion that rude people surrounding us. Now that I think is to write: And who is he who has been fighting with myself not win ...

Among all of my spiritual dilemmas, recent dilemma related to my feelings and my being I want to share with all. After all this is Klodi. One must accept what is and not what should be. You have received so on and so to love twice. Kiss again, with the Fly.

For every time that I thought, to fly that made it not that I would like to become, to forgive that is to make them suffer with you again but you learn in life that man should be honest and just . The midwives want indefinitely.
Your son, Klodi.
]]

Lorik Cana Si Kuzhinier Ne Nje Show Televiziv Anglez!

Lorik Cana
/photo public domain/

Lorik Cana tani dhe kuzhinier ne televizion

Lorik Cana se bashku me portierin e Sunderland-it Craig Gordon dhe sulmuesit Kenwyne Jones e Darren Bent, do te jene “yje” te kuzhines te pakten per nje dite. Ne muajin mars, Loriku eshte i ftuar se bashku me tre pjesetaret e skuadres qe te marrin pjese ne emisionin e gatimit te kuzhinierit Marco Pierre White, ne nje eveniment special qe do te organizohet ne “Stadiumin e Drites” (Stadium of Light), ku luan ndeshjet Sunderland-i. Kater lojtaret e “maceve te zeza” (black cats) do te gatuajne se bashku nje darke me tre pjata, ne krah te shefit te kuzhines dhe me pas do t’ua sherbejne ate te ftuarve. Gatimi do te jete si nje gare dhe ne fund fituesi do te emerohet si “shef i kuzhines”. Emisioni “Kuzhina e ferrit” (Hell's Kitchen) kete here do te spostohet ne stadium, ku do te kete edhe njerez qe do te hyjne aty me bilete, pervec ekipit te Sunderland-it. /gazeta shqiptare/shkurt 2010/
- - - - - - - - - -
p.s. nje bilete do te kushtoje rreth 170 pound sterling.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Lorik Cana now as a cook on television

Lorik Cana together with Sunderland's goalkeeper Craig Gordon and Kenwyne Jones attackers of Darren Bent will be "stars" of the kitchen at least for a day. In March, Loriku is invited along with three team members to participate in the cooking show kuzhinierit Marco Pierre White, in a special event to be organized in the "Stadium of light" (Stadium of Light), where Sunderland-playing games of. Four players of the "black cats (black cats) will cook dinner together with three plates, the side of the head of food and then I will serve it to guests. Cooking will be as a race and finally the winner will be appointed as "chief of cuisine". Show "Kitchen of Hell" (Hell's Kitchen) this time will we spostohet stadium, where there will be people that will come with the ticket there, except for Sunderland's team. / Albanian newspapers / February 2010 /
- - - - - - - - - --
p.s. A ticket will cost around 170 pound sterling.
]]

Enxhi, Kush Eshte Banorja e Infiltruar ne "Big Brother"

Enxhi Kamenica
/photo top channel/

ENXHI, Kush eshte banorja e infiltruar ne "Big Brother"!

AURELA HOXHA / Flet mikesha e Enxhi Kamenices, banores se infiltruar ne "Big Brother 3". Kush eshte modelja qe do te zbuloje "sekretet" e banoreve

Nje vajze ka marre guximin te hyje ne shtepine e "Big Brotherit" vetem per te bere "lemsh" banoret dhe te zbuloje karakteret e tyre pa qene konkurrente. Ajo eshte Enxhi, joshese dhe teper provokuese. Vajza nga Korca ka si pasion moden, si profesion marketingun, ndersa vazhdon studimet per drejtesi. Nje jave me pare, ajo ka marre persiper te hyje ne shtepine me te famshme jo per te fituar, por te beje per vete djemte e shtepise. Ne fakt, modelja eshte zgjedhur nga autoret e programit si nje personazh i infiltruar qe do beje te mundur zbulimin e te fshehtave te banoreve, te karakterit te tyre, sidomos te djemve. Te hyje ne mes te lidhjes se cifteve. Asnje prej banoreve nuk e di rolin e saj te vertete edhe pse here pas here veprimet e saj iu duken te ekzagjeruara. Veshjet jane tejet provokuese, gat-gati ajo rri gjate gjithe kohes gjysme e zhveshur ne shtepi. Per te mesuar dicka me teper per kete vajze ne kemi pyetur mikeshen e saj Aurelen. Gjate kohes qe Enxhi eshte ne pune, ato kalojne pothuajse pjesen me te madhe te dites bashke. Aurela tregon se Enxhi eshte nje vajze qe e terheq rreziku. Dhe mbi te gjitha, ajo eshte nje vajze shume e dashuruar jashte shtepise. I dashuri i saj quhet Dori, i cili e ka mbeshtetur qe ne fillim ne iniciativen e saj per te hyre ne ate shtepi.

Aurela, prej sa kohesh e njihni Enxhin?

Prej 5 vitesh.

Kur ka filluar ajo te punoje tek ju dhe cfare pozicioni ka aty?

Nga momenti i ngritjes se agjencise se modes, e me pas te revistes, ne cdo hap ajo ka qene prezent, roli i saj ne kompani eshte drejtoreshe marketingu dhe pasioni modele.

Cfare tipi eshte Enxhi?

Enxhi eshte e drejtperdrejte, shume e hapur, e zgjuar dhe sigurisht shume e dashur.

Kur e moret vesh qe ajo do te hynte ne "Big Brother"?

Qe ne momentin e pare, eshte e pamundur qe te ndodhte ndryshe, pasi ne jemi gjithe kohes bashke.

Sipas jush, e ben mire Enxhi Rolin e infiltrueses?

Aurela & EnxhiEnxhi ishte nje gjetje per kete format dhe per kete rol qe i kane dhene. Duket qarte se si ajo arriti te ndryshoje atmosferen aty, dhe te nxjerre ne pah tek banoret anet e tyre me te fshehta, ajo di te luaj dhe di te dale nga loja gje qe eshte e veshtire ne nje ambient ku je e survejuar 24 ne 24, plus me nje tension qe ndjehet, pasi xhelozia e madhe e banoreve ndaj lirshmerise se saj eshte e madhe.

Cfare eshte e gatshme te beje, deri ku arrin ambicia e saj?

Enxhi nuk eshte ambicioze, madje do te thoja qe ajo nuk do sakrifikonte as gjumin e mengjesit per asgje, dhe gjithcka qe i ndodh i vjen shume rastesisht. Ndersa ne pune ka arritur te kete kete post, pasi marketingu eshte gjeja qe ajo qe di te beje me mire, edhe pse studion drejtesi.

Ne cfare rastesh mendon se Enxhi do dorezohej perballe veshtiresive?

Nuk dorezohet lehte Enxhi ne asnje situate, ate e terheq rreziku, e vetmja gje qe e mposht Enxhin eshte dashuria.

Ka Enxhi nje te dashur jashte, cili eshte ai?

Enxhi eshte e lidhur prej 3 vitesh me nje djale nga Shkodra, DORI, i cili e mbeshtet dhe e dashuron shume.

Cila eshte pika e forte dhe e dobet e Enxhit?

Pika e saj e dobet jane njerezit qe do, per ata ajo mund te beje gjithcka, ndersa pika te forta realisht ka shume, por duhet te theksoj qe di te jete shume bindese kur do.

Me sa e keni pare brenda ne shtepi, keni ndonje verejtje per te deri me tani?

Absolutisht jo, ishte e perkryer. Aq sa dhe une ndonjehere besoj lojen e saj. /entela resuli/shekulli/shkurt 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Enxhi, who is the resident infiltrated in "Big Brother"!

Aurela Hoxha / friend speaks of Enxhi Kamenica, resident that infiltrated the "Big Brother 3". Who is the model that will reveal the "secrets" of residents

A girl has taken the courage to enter the house of "Big Brotherit" only to make "mess" and residents reveal their characters without being competitive. It is Enxhi, more seductive and provocative. The girl from Korca has a passion mode, as the marketing profession, while continuing studies for justice. A week ago, it has undertaken to enter into the most famous house not to win, but boys do to the house itself. In fact, the model is chosen by the authors of the program as a character infiltrated that will enable the discovery of the secret inhabitants, their character, especially boys. To enter connection between the couples. None of residents do not know its true role, although occasionally her actions seem to be exaggerated. Are extremely provocative clothing, gat-ready at all times she stands half naked at home. To learn more about this girl we asked mikeshen its Aurelen. During Enxhi is working, they spend almost most of the day together. Aurela shows that Enxhi is a girl who attracts danger. And above all, it is a very loving girl outside the home. I love its called Dori, who has supported the initiative that in its beginning to enter into the house.

Aurela, from Engin know how long?

From 5 years.

When she started work on and what position you have there?

From the moment of raising the agency that the modes, and then the magazine, in every step it has been present, its role in the company is marketing director and passion models.

What type is Enxhi?

Enxhi is direct, very open, very smart and certainly loved.

When I learned that it will enter the "Big Brother"?

Since the first moment, it is impossible to happen differently, because we are together all the time.

According to you, makes good Enxhi Role of infiltrueses?

Enxhi was a finding for this format and for this role you have given. It seems clear how it managed to change the atmosphere there, and expose residents to their sides with intelligence, it knows know to play and out of the game which is difficult in an environment where the art of survejuar 24 to 24 , plus a tension that feels as great jealousy of its inhabitants to lirshmerise is great.

What is willing to do, to where reaches its ambition?

Enxhi not ambitious, even I would say that it will not even sleep the morning sacrifice for anything, and everything that happens comes too casually. While we work to have reached this post, because marketing is to find that she knows to do best, even though justice studies.

In what cases will surrender thinks Enxhi facing difficulties?

No easy Enxhi submitted in any situation, that of attracting danger, the only thing that is love conquers Engin.

There Enxhi loved one out, what is it?

Enxhi is about 3 years with a guy from Shkodra, Dori, who supports and loves more.

What is the point of strong and weak of Engin?

Its weak point are the people who will, for those that can do everything, really strong points while there are many, but must stress that I know to be very convincing when.

From what you see inside the house, you have any remarks for so far?

Absolutely not, it was perfect. As far as ever and I believe its the game.
]]

Jola Per Kastron: Eshte Paranojak dhe Pijanec!

Kastro Zizo & Jola Parapani
/photo public domain/

Flet gruaja e Kastro Zizos: Vendosa te divorcohem sepse eshte paranojak dhe pijanec

Nuk ishte dashuri me shikim te pare, por nje terheqje e forte dhe e ndersjellte sapo ndeshen syte e njeri-tjetrit. Ishin te dy ne prag te 17 –ave dhe jeta per ta ishte nje feste, nje zbavitje dhe deshire per ta shijuar ate ne cdo sekond. U takuan per here te pare ne programin “Portat e fatit” qe drejtohej nga Rudina Magjistari ne “Klan” ku te dy merrnin pjese si kengetare dhe qe atehere filluan te frekuentoheshin thjesht si shoke. Jola pa te Kastro adoleshentin e vecante qe dinte ta perdorte mire fjalen, sidomos kur kishte perballe nje vajze bukuroshe si ajo. Asnje vendim i nxituar per t’u lidhur si te dashur por thjesht deshire per te dale bashke me miq te tjere dhe per te shijuar shoqerine e njeri-tjetrit. Me pas Kastro u largua ne Itali dhe Jola vazhdoi jeten e saj. Por Kastro mesa duket kishte te tjera plane me Jolen dhe menjehere pas rikthimit kerkoi qe te ishin bashke, por kesaj here jo si shoke por si te dashur. Keshtu filloi historia e dashurise se djalit qe solli nje ere te re ne muziken e lehte shqiptare dhe gjimnazistes bjonde. Ndryshe nga bashkemoshataret e tjere qe arkivonin histori dashurie te panumerta, ata vendosen qe ta marrin seriozisht lidhjen e tyre deri kur u fejuan zyrtarisht. Kjo lidhje beri jehone te madhe asokohe edhe ne media pasi te pakte ishin ata qe e imagjinonin Kastron ne nje lidhje serioze e aq me pak te martuar. Sot pas tete vitesh njohje, dashuri dhe martese, Jola vendos t’i jape fund kesaj marredhenie, e cila nderkohe kishte dhene edhe frytin e saj, djalin e tyre 3-vjecar. Le te mesojme me ane te nje rrefimi te Joles se cilat ishin arsyet qe e shtyne ne kete vendim ekstrem dhe si e ka pritur Kastro kerkesen e saj per te mos qene me bashke.

Dime qe pak jave me pare ju keni depozituar ne Gjykate nje kerkese per divorc. Ishte nje vendim qe e keni menduar gjate apo rezultat i ndonje ngjarjeje te koheve te fundit e cila iu lendoi?

Kerkesa per divorc erdhi si rezultat i nje reflektimi te gjate nga ana ime dhe kjo mu duk rruga e duhur per te qene me ne fund e qete une dhe djali im.

Si ka qene lidhja juaj keto vite?

Me ulje e ngritje si cdo marredhenie ne cift. Duhet te keni parasysh qe ne u lidhem shume te rinj me njeri-tjetrin. Keto dite me eshte kujtuar shpesh shprehja “mos merr asnjehere vendime te medha kur je akoma i vogel”.

Kerkesa juaj per divorc vjen menjehere pas publikimit ne media te disa fotove te Kastros me nje vajze, ne pozicione intime. Mos ishte kjo arsyeja, pra xhelozia?

Kastro Zizo me nje femer te panjohurNe marredhenie me Kastron une nuk kam qene kurre xheloze, perkundrazi tani qe e mendoj, kam qene shume naive. Ato foto me lenduan pasi gjithkush ne vendin tim po ta shohe bashkeshortin ne ate pozicion, do te ndjehet keq. Nuk mund te hapja revistat dhe gazetat nga ankthi se mos e kane fotografuar me ndonje femer. Pastaj une u ndjeva akoma me e lenduar pasi ate nate kur e kane fotografuar, une i kerkova te vinte ne shtepi pasi nuk kisha celes shtepie dhe ai me tha te shkoja te prinderit pasi kishte pune dhe nuk vinte dot. Pas pak ditesh u publikuan fotot. E mendoni, une mbeta jashte shtepise me gjithe djalin nderkohe qe marr vesh nga gazetat se ku kishte qene.

Megjithate ne e dime se ato foto kane qene deri diku te pafajshme pasi ai as qe e njihte ate vajze. Nuk e mendove kete fakt dhe mbi te gjitha a ishte nje arsye kjo e mjaftueshme per t’i dhene duart njeriut me te cilin ke dhe nje femije?

E mendova natyrisht, une ju thashe se nuk kam qene xheloze packa se ai punonte me femra seksi, jetonte ne ambiente te populluara nga femra. Por nuk thashe se e kerkova divorcin pikerisht per keto foto. Ato ishin thjesht nje arsye me shume.

Cilat ishin arsyet e tjera?

Nuk e toleroja dot pijen. Ne fillim ai pinte me raste dhe shqetesohesha kur e kalonte masen. Por me pas filloi te pinte sistematikisht dhe behej i padurueshem ne shtepi. Filluam te ziheshim dhe ambienti u be problematik edhe per djalin i cili nuk duronte dot kur ne ngrinim zerin.

Cfare bente kontretisht kur pinte?

Behej shume paranojak dhe cdo gje sado banale, ishte nje motiv i mire per t’u zene. Me lart iu thashe se une nuk isha xheloze per te, por e kunderta ishte e vertete. Ai behej xheloz per mua, fiksohej per cdo gje.

A kishte ai arsye per te qene xheloz, ti frekuentoje miq meshkuj?

Jo vetem qe nuk frekuentoja meshkuj, por nuk kisha as ne celular ndonje numer telefoni djemsh. E beja kete duke ditur piken e dobet te tij, qe te mos i lija shkas per t’u zene.

Ne dime qe ti ke nje familja intelektualesh, ata a ishin dakord qe vajza e tyre te lidhej me Kastron?

Nuk me kane kundershtuar por gjate kohes qe u fejuam, Kastro beri klipin e pare me Zajminen, dhe babai im u surprizua kur e pa. Ai i thoshte mamit “Cfare behet keshtu, ky do te jete dhendrri jone!?”.

Kastro ne intervista shpesh thoshte se ashtu sic kishte dy emra, Klevis dhe Kastro kishte dhe nje dyzim personalitetesh. Ti ke pelqeje me shume nga keta te dy?

Per mua ai ka qene gjithmone Klevis, pasi Kastro eshte emri i artit, por nese flasim per sjelljen ndaj meje, ua garantoj se Klevis eshte me keq se Kastro, nje djale super tradicional qe e do gruan te shikoje vetem drejt, me nje xhelozi dhe paranoje ekstreme.

Megjithe ulje ngritjet ne marredhenien tuaj, duket se kenga “I penduari” ishte si nje premtim me ze te larte qe Kastro do te ndryshonte, madje dhe kerkonte falje. Ne fakt a ndodhi ndryshimi?

Jo. Me duket e pamundur qe nje i rritur te ndryshoje thjesht sepse kendon nje kenge. Ai mori suksesin qe deshi ne skene dhe kaq, packa se aty ne nje fare menyre rrefehej historia jone.

Pse nuk pranove te kendoje bashke me te, ashtu sic Kastro e kishte planifikuar?

Per dy arsye: e para sepse me dukej hipokrizi e madhe qe ne te dilnim bashke te kendonim si nje cift i lumtur nderkohe qe e verteta ishte ndryshe. Pastaj te pjesa qe me kishin lene mua, une kerkoja falje nderkohe qe ne te vertete une nuk kisha asnje arsye per ta bere kete pasi nuk kisha kryer ndonje faj. Dhe e dyta, pjesa qe me kishin lene mua ishte lirike, dicka shume klasike dhe e papershtashme per moshen time. Me pas ne versionin qe u paraqit ne festival, ajo pjese u hoq fare.

A ishte Kastro genjeshtar ne marredheniet ne cfit?

Ishte, pasi shpesh me thoshte se ndodhej ne studio duke punuar dhe me pas shihja ne face book fotot e tij ne karaoke. Kur ia tregoja me thoshte se kishte shkuar vetem pese minuta pasi nuk ia prishte dot miqve.

Dime qe Kastro fiton mire me punen e tij, si jetonit ju?

Une nuk e di me ekzaktesi se sa mund te fitonte ai me punen e tij, por ne shtepi nuk na ka munguar asgje. Kemi jetuar shume mire.

Ju keni nje shtepi te perbashket, ti do kerkosh ndarje pasurie pas divorcit?

Jo, nuk pretendoj asgje pasi cdo gje eshte bere me punen e Kastros dhe nuk me duket e ndershme te kem pretendime pasurie. Dua thjesht vetem divorcin.

Kastro Zizo, Jola dhe i biriNe intervista te ndryshme Kastro nuk linte rast pa e permendur te birin si piken e tij te dobet. Cfare babai eshte ai?

Ai rrinte shume pak me te birin, por si cdo baba edhe ai ishte i lidhur me te, eshte mese normale.

Mendon qe do ta kete te veshtire ndarjen sidomos nga i biri pasi kuptohet qe femijen do ta mbash ti?

Nuk e di.

Eshte folur per Kastron si perdorues droge, ti vete cfare di per kete fakt?

Di qe Kastro e ekzagjeronte me alkoolin aq sa kohet e fundit i mjaftonte shume pak per t’u dehur. Per droge, nuk e besoj, une te pakten nuk kam dijeni. Por mendoj qe nuk e ka perdorur po te kemi parasysh te kaluaren e tij si perdorues ku ai e pa veten shume keq dhe nuk mendoj se ka patur guximin per ta rinisur.

Si e priti Kastro vendimin per t’u ndare?

Shume keq, nuk e besonte pasi mendonte se edhe kjo here do kalonte ashtu si shume te tjera, me pak meri dhe me pas me rikthim.

Tani qe kane ndodhur kaq shume ngjarje ne jeten tende dhe me ne fund vendimi per tu ndare, je penduar qe je martuar me Kastron?

Jo, nuk jam penduar pasi une gjithmone kam deshiruar te martohem shpejt dhe te behem nene ne moshe te re. Nga ajo lidhje une kam djalin qe eshte motivi i jetes time. Natyrisht gjithe kjo eksperience, ndonese e hidhur, me ka rritur, me ka bere me te pjekur dhe me ka bere te jem me e kujdesshme ne jete, te mos bej gabime dhe te mos u besoj lehte njerezve.

A do te vendosje te rimartoheshe, mbase jo tani por kur te kete kaluar pak kohe?

Ndarja me Kastron nuk me ka bere te mendoj se martesa eshte nje gje e keqe. Une jam 24 vjec dhe pa dyshim qe te rimartohem eshte ne planet e mia. Nuk e di nese do te vesh perseri fustan te bardhe por do ta ribej. Natyrisht pasi te jem bindur mire kesaj here. /ermira shpetimi/panorama/shkurt 2010/
- - - - - - - - - -
+tag: parapani klevis bega
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Kastro Zizo's wife Speaks: I decided to divorce because he is paranoid and drinker

It was love at first sight, but a withdrawal of strong and mutual eyes just face each other. They were both on the eve of 17th ave and life for them was a feast, a desire for fun and to enjoy it at any second. Met for the first time in program "The Gates of Chance" was directed by Rudina Wizard in "Klan" where the two took part as a singer and who then began to frekuentoheshin just as friends. Jola Castro without special teenager who knew better word to use, especially when he was in front of a lovely girl like her. No hasty decision to be about as wanted but just want to come together with other friends and to enjoy each other's company. Then Castro stepped down in Italy and Jola continued her life. But Castro apparently had other plans with Jolen and return immediately after they were asked together, but this time not as friends but as dear. So began the story of love that boy who brought a new era of easy music Albanian gjimnazistes blonde. Unlike other peers arkivonin innumerable love story, they decided to take them seriously until connection was officially engaged. This great respect echoed in the media since then and few were those who imagined a Castro serious about the less married. Today, after eight years of knowledge, love and marriage, Jola decides to end this relationship, which had given the fruit while her son and their 3-year-old. Let us learn through a story Joles what were the reasons that prompted this decision as extreme and has received its request for Castro not been together.

Dime was a few weeks ago you have deposited in the Court a request for divorce. It was a decision that you thought during or result of any recent event which was lendoi?

The application for divorce was a result of a long reflection by my side and it just seemed the right way to be quiet at last I and my son.

How has your connection been these years?

With the decrease of increase as any relationship in pairs. You must note that we were very young connect with each other. These days it is often remembered the phrase "never not take big decisions when you are still small.

Your request for a divorce comes immediately after publication in the media of some pictures of Castro with a girl, in intimate positions. This reason was not so jealous?

In relations with Castro I was not ever jealous, now that I think contrary, I was very naive. These photos injured because everyone in my country is to see spouse in that position would feel bad. Can not open magazines and newspapers from the anxiety that have not photographed with any woman. Then I felt even more injured after that night when I have photographed, I urged to come home after Key had no house and he said to go to parents after work and could not come. After photos were published a few days. And you think I left out of the house with the boy while all learn from the newspapers where he was.

However we know that those pictures have been somewhat innocent because he did not even know that girl. Not thought this fact and above all whether it was a sufficient reason to give human hands with which you and a child?

The thought of course, I told you I was not jealous pack that he worked with female sex, living in environments populated by women. But do not ask for divorce told that exactly for these photos. They were just one more reason.

What were the other reasons?

Can not tolerate drink. At first he drank occasionally and when the cross shqetesohesha mass. But then systematically began to drink and became unbearable at home. Ziheshim and environment began to be problematic even for the son who can not bear when we hold out.

What make kontretisht when drinking?

It was very paranoid and everything banale however, was a good reason to be busy. The above was told that I was not jealous of him, but the opposite was true. He became jealous for me, fixed for everything.

Does he have reason to be jealous, male guests to attend?

Not only do men not attending, but we had no mobile phone any number of boys. The Beja have given his weak point, not to leave an excuse to be busy.

We know that you have a family of intellectuals, whether they agreed that their daughter was linked to Castro?

Not to have objected but that was during fejuam, Castro made the first klipin Zajminen, and my father was when he saw surprizua. He said mamit "What becomes so, this will be our bridegroom?".

Castro said in interviews often as he had two names, James and Castro had a dyzim personalities. You pelqeje more from these two?

For me it has always been James, after Castro is the name of art, but if you talk about bringing to me, assure them that James is worse than Castro, a son super traditional woman who will only look to, with a jealous and extreme paranoia.

Despite reduction in lifting your relationship, it appears that song "The repentant" was like a promise out loud that Castro will change, even seek forgiveness. In fact a change occurred?

No. In seems impossible that an adult simply because kendon change a song. He received the success that loved the scene and so, pack it in a certain way there rrefehej our history.

Why not accepted to sing with him as Castro had planned?

For two reasons: first because the great hypocrisy that appeared in dilnim together to kendonim as a happy couple while the truth was otherwise. Then the part that had left me with, I ask forgiveness while I really had no reason to do so because I had not committed any fault. And second, the part that had left me with was lyric, something more classical and inadequate for my age. Later in the version that appeared in the festival, it was removed part at all.

Was Castro relations in cfit liar?

It was, as often said in the studio was working and then see the face book of his photos in karaoke. When you tell him to say he had gone only five minutes because it could undermine his friends.

Dime that Castro wins best with his work, as you live?

I do not know ekzaktesi how can he win with his work, but at home there has been nothing to us. We lived very well.

You have a common home, you will search for property division after divorce?

No, do not assume anything because everything is done with the work of Castro and not to seem fair to have property claims. I simply just divorce.

In various interviews Castro did not leave without the mentioned case of the son as his weak point. What father is he?

He sat very little with his son, but like any father he was connected to, is perfectly natural.

Believes that this will be especially difficult separation from his son since the child will understand that to keep you?

I do not know.

Castro is spoken as drug users, to separate what I know about this fact?

Castro knows that the ekzagjeronte alcohol as recently little enough to be drunk. For drugs, do not believe, at least I have no knowledge. But I think that has not used if we take into account his past as a user where he saw himself very badly and do not think has been the courage to resume.

As received Castro's decision to split?

Too bad, I do not believe because he thought that this time will pass like many other, less Meri and then to return.

Now that so many events have happened in your life and finally the decision to be separated, you repented that are married to Castro?

No, I am not repentant because I have always desired to marry soon and become new age articles. From that connection I have a son that is the motive of my life. Of course all this experience, although bitter, with increased, with has become more mature and has made me be careful in life, not errors and do not trust people easily.

A placement will be rimartoheshe, perhaps not now but when this last little while?

Sharing with Castro has not made me think that marriage is a bad thing. I am 24 years old and no doubt that rimartohem is my plans. Do not know if will again dress out of white but will redo. Of course after this time be better convinced.
]]

Friday, 26 February 2010

DJ Blunt: Fuck Baba Records & Tingulli 3nt!

DJ Blunt
/photo public domain/

Dj Blunt: Fuck ‘Baba Records’ & ‘Tingulli 3nt’

Edon Dedi, apo sic e njohin te gjithe si Dj Blunt, dallohet ne skene me muziken rep, hip-hop. Ky reper gjate karrieres se tij ka bashkepunuar me shume rep-grupe te vendit dhe te gjitha kenget kane shenuar suksese. Si te gjithe reperet, ashtu edhe Dj Blunt ne kenget e tij ka fjale banale, per te cilat thote se jane normale, meqe muzika rep kudo kendohet edhe me fjale banale. “Reperat ne pergjithesi perdorin fjale banale kudo ne bote jo vetem tek ne. Hip-hopi eshte muzike e rruges, e ka prejardhjen prej rruges dhe normal qe perdoret gjuha e rruges”, shprehet ai. Dj Blunt nuk e mohon faktin se ne tregun tone muzikor jane krijuar shume rep- grupe te reja, ku secila po mundohet te realizoje kenge sipas stilit te tyre. “Eshte e vertete se ka shume rep-grupe e dj. Ato po bejne kenge, albume hip hop. Kjo eshte dicka shume per vendin tone te vogel. Pra, hip-hopi dita-dites po shtohet me te madhe. Te rinjte e duan hip-hopin. Sa me shume grupe qe bejne hip-hop, aq ma mire eshte, sepse rritet kualiteti i muzikes. E sa me perket mua do te thosha qe ate se cka bej une ajo shihet, e sa per vecim te vetvetes me mire vendos publiku. Une mundohem te punoj, andaj edhe arrij suksese”, per karieren e tij dhe bashkepunimet kohes se fundit ne nje interviste per “Game Over”, rrefehet Dj Blunt.

Kemi pare kengen dhe klipin ne bashkepunim me Vesa Lumen, kenge kjo e cila po rrotullohet neper tv, na thuaj dicka me shume rreth ketij bashkpunimi?

Bashkepunimi me Vesen ka qene shume i mire, shume i thjeshte se Vesen e kam shoqe qe shume vite. Ajo erdhe te une dhe me pyeti a mundet te bejme kengen “Aj aj” rmx. Une normal qe i thashe po, dhe keshtu erdhi deri te bashkepunimi.

Kush ishte inciator ne bashkepunim?

Sic e ceka me larte Vesa ishte iniciatore e bashkepunimit, dmth nuk e kemi pasur ne plan me be ate kenge, prandaj edhe jemi vonuar me bashkepunimin e Zanfines.

Zgjodhet Vesen, se ka ze karakteristik, se eshte kengetare e pelqyer apo thjeshte pse eshte e bukur?

(Qesh), jo Vesen e kam shoqe shume te mire dhe normal ajo eshte kengetare shume me vlera dhe ka shume kenge te mira.

Ju se bashku me Real1, keni edhe nje studio muzikore. Si po ju shkon puna. Vijne kengetaret per te kerkuar kenge dhe sherbime ne studion tuaj?

Se pari nje sqarim per publikun, Real1 nuk eshte vellau im, edhe pse shumica qe nuk na njohin mendojne qe jemi vellezer (qesh), perndryshe ne punojme me shume per vete, dmth nuk punojme per tjeret sepse nuk kemi kohe, pasi gjate gjithe vitit jemi neper koncerte dhe nuk gjejme kohen me punu per te tjeret.

Sa jeni perkrahje per artistet e rinje. E shihni te nevojshme nje gje te tille duke pasur parasysh se edhe ju ne fillim e keni pasur te veshtire?

Une definitivisht me mundesite e mia ju ndihmoj artisteve te rij, sepse edhe une vet kam qene ne fillim dhe e di sa eshte veshtire per nje artist te ri me depertu ne skene. Ndihma ime eshte me iu tregu cka duhet me be dhe si duhet promovuar me mire ne skene.

Kush ju ka ndihmuar me shume ne fillim te karrieres?

Ne fillim te karrieres tone ne vitin 2000/2001 une dhe Real1 bashke me Bim Bimma dhe Ergenin e kemi pasur nje grup dhe nje album i cili u titullua “NR” dhe albumi “Egjeli”. Dmth keshtu ia kemi fillar karrieres. Ne pothuajse kemi qene nje nder grupet e para te “Hip hop”-it ne Kosove qe e kemi ndryshu repin e kemi be me urban. Pastaj ne vitin 2003 jemi ndare dhe ne kemi vazhduar bashke une dhe Real1 me bashkepunime tjera.

DJ Blunt & Real1

Jeni paraqitur ne bashkepunim me “Etno Engjujt” tek kenga “Albanian”. Si ecin punet tani me kete grup?

Kam shume respekt per “Etno engjujt”. Kemi pasur ne plan qe kete vit te realizojme nje kenge bashke por nuk na premtoi koha, shpresoj qe ne te ardhmen do e realizojme.

Neper koncerte kendoni apo vetem performoni si Dj?

Ne koncerte edhe kendojme edhe performojme si Dj.

Nderkohe keni qene pjese edhe e “Baba Records” ku keni performuar se bashku me grupin “Tingulli 3nt”. Kurse tash nuk jeni se bashku, pse?

Jo nuk eshte e vertete se kam qene ne “Baba records”. Per njerezit qe nuk e dine te verteten deshiroj te tregoj se “Baba records” nuk eshte asgje pervec se nje emer. “Baba records” eshte vetem “Tingulli3” keshtu qe sic e thote Noizy po e them edhe une “Fuck Baba Records dhe Fuck Tingulli3". Njerezit qe nuk e kane ditur normal qe kane menduar se kam qene pjese e “Baba Records” po une kurre nuk kam thene se kam qene pjese e tyre. Kemi pasur mosmarreveshje dhe thjeshte kemi shkuar neper koncerte bashke per 1 vit dhe jemi ndare secili rrugen e vet.

Eshte ne pyetje konkurenca, apo ata nuk ju kane dhene hapesire te duhur per paraqitje?

Jo, nuk ka qene ketu puna te hapesira per paraqitje, thjeshte vetem mosmareveshje me Tingullin3.

Reklama te shumta per paraqitje te Dj Blunt neper lokale te ndryshme si ne Kosove, Maqedoni etj. Aq shume i kerkuar jeni?

Nuk mundem me fol tash per vete me thene sa jam i kerkuar, por ne kemi shume koncerte gjate gjithe vitit duke filluar prej Kosoves, Zvicer, Gjermani, Maqedoni, etj.

Po ne Shqiperi do paraqiteni me dicka te re? Keni bashkepunim me artistet nga Shqiperia? (Me cilet, permend disa)

Nga Shqiperia deri tani kam bashkepunuar vetem me Big Basten, e ne te ardhmen ne qofte se behet puna do e bejme nje kenge me Noizyn.

Momentalisht cka eshte duke punuar Dj Blunt?

Momentalisht jam duke punuar nje kenge te re me Zanfina Ismailin. Shpresoj qe ka me dal shume interesant bashkepunimi. Kenga do te publikohet diku nga fundi i vitit kurse klipi do te publikohet me se largu ne janar te vitit te ardheshem.

Si duket ndiqni hapat e grupit “Tingulli 3nt” duke zgjedhur kengetaret me te njohura dhe duke ftuar ato ne bashkepunim. Pas Veses rradha i erdhi edhe Zanfines?

Jo, une nuk kam lidhje me T3 as kurre nuk kam pasur. Ata e kane punen e tyre une e kam timen. Thjeshte e kemi bere nje rmx me Vesen dhe tash nje kenge te re me Zanfinen.

Sigurisht Zanfinen keni zgjedhur se eshte nder femrat me seksi te estrades dhe pas vetes ka shume hite?

Zanfina eshte nje kengetare shume e mire dhe bashkepunimi ka me dal shume i mire, sidomos Zanfina ka me qene e jashtezakonshme.

Eshte perfolur se klipi me Zanfina Ismailin do jete shume i nxehte. Si mendon ia vlen tash ne kete kohe te ftohte nje klip i nxehte per te gjithe fansat?

Definitivisht, kenga do te jete nje hit i madhe kurse klipi shume HOT.

E me pastaj cka? Pas Zanfines kush vjen ne rradhe?

Pas Zanfines te shohim cka po ndodh, por gjate veres do e realizojme edhe nje kenge tjeter, po me ke do e bejme akoma nuk e di!?

Sa i perket jetes private, pas gjithe punes se lodhshme, gjen Dj Blunt kohe edhe per dashuri?

Normal qe gjej kohe per dashuri. pa dashuri nuk ka jete as muzike. Dashuria eshte gjithekund, ne muzike, tek femrat etj. /blerand rexhepi/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Dj Blunt: Fuck 'Baba Records' & 'Tingulli 3nt'

Edon Dedi, or as all know as DJ Blunt, distinguished rep scene with music, hip-hop. This reper during his career has collaborated with many rep-country groups and all songs have marked success. As all reperet both Dj Blunt in his songs banale words, for which says they are normal, since rep music anywhere with the word kėndohet banale. "Reperat banale generally use the word all over the world not only to us. Hip-hop is music of the road, is derived from the normal road and used the language of the road, "he says. Dj Blunt does not deny the fact that in our music market are more rep-created new groups, each trying to perform their song style. "It is true that there are many groups rep-dj. They are making songs, hip hop albums. This is something very small for our country. So, hip-hop is increasing day by day with great. Young people love hip-hop. As with many groups that make hip-hop, so I better is because increased quality of music. And as belongs to me I would say that what I do see it, and how to better themselves segregation of the public decides. I try to work so well succeed, for his career and partnerships last time in an interview for "Game Over", confessor Dj Blunt.

We first song and in collaboration with Vesa klipin Lumen, this song which is rotated through tv, we say something more about this collaboration?

Cooperation with vices has been very good, very simple that vices have friend that many years. It came to me and asked a song can do, "she she" rmx. I was told is normal, and so came to cooperation.

Who was inciator in collaboration?

As mentioned above Vesa was initiator of cooperation, ie we did not have plans to be that song, so we delayed the cooperation of Zanfines.

Did vices, that is peculiar voice, that is accepted or singer is pretty simple though?

(Laughs), no vices have very good friend and singer normal it is much more value and better songs.

You together with Real1, also have a music studio. How are you going work. Singers come to search for songs and services in your studio?

First a clarification for the public, Real1 is not my brother, even though most do not know us think that we are brothers (laughs), otherwise we work more for themselves, ie not work for others because we do not have time, because during the whole year through concerts and we find no time to punu for others.

How are support for young artists. The necessary see such a thing considering that in the beginning you have been difficult?

I definitely my possibilities to help you rij artists, because I have been in its early and I know how difficult it is for a new artist with depertu scene. My assistance is to market with what should be and how best to promote the scene.

Who has helped more in the early career?

We start our career in 2000/2001 and I together with Bim Real1 Ergeni Bimma and we had a group and an album which was entitled "NO" and album "Stupcat". That is so we have begin career. We almost have been one of the first groups of "Hip hop" it in Kosovo have changed we be repin the urban. Then in 2003 we separated and I together and we have continued collaboration Real1 other.

Are presented in collaboration with "Etno Engjujt" to the song "Albanian". As walking works now with this group?

I have more respect for "Etno Engjujt. We had to plan this year to realize that a song together but not promised us time, we hope that the future will realize.

Kendoni through concerts or just perform as a DJ?

We also sing concerts as well performojme Dj.

Meanwhile also have been part of "Baba Records" where you performed together with the group "Tingulli 3nt. And now you are together, why?

No it is not true that I was in "Baba records. For people who do not know the truth I want to show that "Baba records" is not anything except that a name. "Baba records" is only "tingulli3" so as Ashraf says is I say "Fuck Fuck Baba Records and tingulli3. People have not known that the normal have thought I was part of" Baba Records "is I I never said that I was part of them. We had simple dispute and have gone through concerts together for 1 year and we separated each to his own way.

Competition is in question, or they have not given adequate space for presentation?

No, there was space here to work for presentation, just Disagreements with Tingullin3.

Numerous ads for presentation to Dj Blunt through various local as in Kosovo, Macedonia, etc.. As many of you asked?

I can not spit now for him to tell me how I wanted, but we have many concerts throughout the year ranging from Kosovo, Switzerland, Germany, Macedonia, etc..

But in Albania will appear with something new? You have collaboration with artists from Albania? (With whom, mention some)

From Albania to date have only collaborated with Big Basten, and in the future if that becomes the work will make a song with tony.

Currently what is working Dj Blunt?

Currently I am working with a new song Duffy'e. I hope that has to get very interesting cooperation. Re will be published sometime by year's end and clip will be published with the latest in January of next year.

It seems the group follow the steps "Tingulli 3nt" choosing the most famous singers and invited them in collaboration. After Veses turn also came Zanfines?

No, I have no connection with T3 as I never had. They have their work I have my own. Simply have made a rmx of vices and now a new song with Zanfinen.

Of course you have chosen Zanfinen that women with sex is one of entertainment and after them has more hits?

Zanfina is a very good singer and co-operation has to go very well, especially with Zanfina has been extraordinary.

It is controversial that clip with Duffy'e will be very hot. What do you think it is worth now in this cold time a clip is hot for all the fans?

Definitely, song will be a big hit and very hot clip.

And then what? After Zanfines who comes in time?

After Zanfines to see what is happening, but during the summer will also realize a next song, is with you will still do not know?

As for private life, after all that hard work, Dj Blunt finds the time for love?

Normal to find time for love. without love there is no life nor music. Love is gjithekund, musical, etc. women. / Bleranda rexhepi /
]]

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS ELIMINOHEN!

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS ELIMINOHEN, 25.02.2010

VIP 03: KLODIANA SHALA (& Ervis Nallbani)

Klodiana Shala le "Dancing..."
Klodi & Ervis, Klodiana ShalaEmocionet e forta te gares kane nisur mbremjen e te enjtes, ne naten e dyte te spektaklit "Dancing With The Stars". Formati i njohur i BBC World Wide, i cili vjen per here te pare ne Shqiperi nga Tring Digital dhe Vizion Plus, solli keshtu skualifikimin e pare mes 12 personazheve VIP qe vallezojne per çmimin e madh 50 mije euro. Ashtu siç ishte anonçuar edhe ne premieren e spektaklit, votat e jurise ne te dy netet garuese u kombinuan me vlersimin e sms-ve te publikut per çiftin e preferuar. Ata qe moren me pak pike ishin sportistja Klodiana Shala dhe balerini Ervisi, si dhe Ligia Zakarias e partneri i saj Julindi. Por, duke qene se Klodiana Shala pesoi nje terheqje muskulare, ajo nuk arriti te garonte ne sfiden "Dance Off", e cila do te percaktonte te shpetuarin mes dy çifteve te fundit ne liste. Keshtu, ajo dhe partneri i saj ne vallezim u terhoqen nga gara duke lene si pjese te saj per netet ne vazhdim çiftin tjeter, Ligia dhe Julind. Por bashke me emocionet e gares, "Dancing with the stars" solli plot surpriza te tjera. Nje prej tyre ishte edhe rubrika e re ku nje personazhi VIP, jo pjese e gares, iu dha mundesia te kercente me nje balerin profesionit. Piktori Maks Velo ishte i perzgjedhuri i pare. /vizion plus/shkurt 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Klodiana Shala leaves "Dancing ..."

Strong emotions of the race have begun the evening of Thursday, the second night of spectacle "Dancing With The Stars". Format known to the BBC World Wide, which comes for the first time in Albania by Tringa Digital Vision Plus and brought so disqualification among first 12 characters VIP who dance for the grand prize 50 thousand euros. As was also the premiere of anonçuar spectacle, the jury votes in the two nights were combined with competitive evaluation of public SMS for favorite couple. Those who received less points were Sportsperson Klodiana Shala and balerini Ervisi, and Ligia Zacharias Julindi of her partner. But, since Klodiana Shala suffered a muscular withdrawal, she failed to challenge garonte in "Dance Off", which will determine the winners between two couples last on the list. So, she and her partner in Vallezim withdrew from the race leaving as part of its following night another couple, Ligia and Julinda. But together with the emotions of race, "Dancing with the Stars" brought many other surprises. One of them was the new categories where a VIP character, not part of the race, was given the opportunity of dancing with a dancer profession. Maks Velo painter was first Selected.
]]

Thursday, 25 February 2010

Dancing With The Stars Albania: SPEKTAKLI #2, 25 Shkurt 2010

Dancing With The Stars Albania: Spektakli #2, Nata 2, 25 Shkurt 2010 (25.02.2010)

Verzioni i plote


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: ONI & GRETA, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: ONI & GRETA, NATA 2, 25.02.2010

VIP 12: ONI PUSTINA (& Greta)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 2, 25.02.2010

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: GENTA & DIONI, NATA 2

DANCING WITH THE STARS ALBANIA 2010: GENTA & DIONI, NATA 2, 25.02.2010

VIP 10: GENTA ISMAJLI (& Dion Gjinika)


+tag: gentiana ismaili
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: JULI & LEDIA, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: JULI & LEDIA, NATA 2, 25.02.2010

VIP 09: JULIAN DEDA (& Ledia Sulaj)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: SONI & MIRKO, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: SONI & MIRKO, NATA 2, 25.02.2010

VIP 08: SONI MALAJ (& Mirko Luccarelli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 2, 25.02.2010

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: VASJANI & ROVENA, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: VASJANI & ROVENA, NATA 2, 25.02.2010

VIP 06: VASJAN LAMI (& Rovena)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

TEXT ]]

Dancing With The Stars Albania: LANDI & LORI, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: LANDI & LORI, NATA 2, 25.02.2010

VIP 05: ROLAND HYSI (WSF) (& Loreta Bala)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

TEXT ]]

Dancing With The Stars Albania: NIKU & OLTA, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: NIKU & OLTA, NATA 2, 25.02.2010

VIP 04: NIK XHELILAJ (& Olta Ahmetaj)


- - - - - - - - - -
+tag: kreshnik
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS, NATA 2, 25.02.2010

VIP 03: KLODIANA SHALA (& Ervis Nallbani)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

TEXT ]]

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 2, 25.02.2010

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: LIGIA & JULINDI, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: LIGIA & JULINDI, NATA 2, 25.02.2010

VIP 01: LIGIA ZACARIAS (& Julind Dervishi)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online