All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 13 March 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #8, 13 Mars 2010

Big Brother Albania 3

Big Brother Albania 3: Spektakli #8, 13 Mars 2010 (13.03.2010), Permbledhja

Nje nate e gjate e mbushur plot emocione ka qene mbremja e spektaklit te mbremshem te “Big Brother” ne “Top Channel”. E eleminuara e nates se mbremshme ka qene vajza nga Kosova, Rrezarta. Ky eliminim ka shkaktuar jo pak merzi per te dashurin e saj, Mirin. Emocionet megjithate nuk kane perfunduar me kaq. Ambasadori amerikan, John Withers, dhe ai holandez, Henk Van Den Dool, kane marre pjese ne spektaklin e mbremshem. Se bashku ata kane shprehur mbeshtetjen e tyre ndaj Klodit, duke e pergezuar per guximin qe pati ndersa shprehu hapur dy jave me pare prirjen e tij seksuale.

Enxhi dhe momenti i se vertetes

E infiltruara e Vellait te Madh, Enxhi, e cila qendroi brenda ne shtepi se bashku me banoret e tjere per dy jave, eshte perballur me ta. Ajo ka marre pjese ne mbremjen e spektaklit te djeshem, per t’u thene ne sy cfare realisht mendon per secilin prej tyre. Ajo ka ndjere shume emocione qe gjendej ne shtepine e “Big Brother” e do te donte shume t’i takonte nga afer te gjithe, duke qene se i cileson te gjithe miq. Edhe banoret jane shprehur se e kane ndjere mungesen e saj. Per here te pare ajo ka thene se eshte shume e vertete me ta. Enxhi eshte shprehur se momenti me i veshtire per te brenda shtepise ka qene kur u be ndarja mes grupeve. Ajo eshte shprehur se do te donte shume qe te gjithe te qendronin bashke. “Une deshiroj me shpirt qe te jene nje. Nuk ka arsye te forte qe te jene te ndare. Deshiroj qe kjo pjesa e ndarjes te mos ekzistoje me”, ka thene ajo, ndersa ka nisur te jape mendimin e saj per cdo banor. Per Eduardin, Enxhi ka thene se i pelqenin shume batutat e tij dhe se do te donte qe ai te jepte maksimumin ne shtepi. Olten e ka vleresuar si nje vajze te zgjuar, edhe pse nuk i ka pelqyer nderhyrja e saj mes cifteve. Rrezarten e ka cilesuar si nje vajze qe ndjen pa fund dhe e shpreh dashurine ne cdo forme. Sa i perket Jetmirit, Enxhi ka thene se ai nuk shpreh aq sa ndjen vertet, ndaj duhet te jete me i lirshem me Rrezin. Per ciftin Bertina dhe Erion, ajo eshte shprehur se jane me te vertetet aty brenda. “Nuk do te mundja t’i ndaja nga njeri-tjetri”, ka thene ajo. Me tej, per Kiken ka shprehur se eshte nje djale i matur dhe i pjekur dhe do donte qe mendimi i tij te ndihej kudo. Valonin e ka cilesuar si nje djale te mrekullueshem, edhe pse do te donte qe te mos fshihej pas moshes se vogel qe ka. Sipas Enxhit, Ada eshte inteligjente, i ka idete e qarta, por banoret nuk e kane gjetur ende hapesiren per ta njohur. “Seldi bashke me Domeniken duhet te kene idete e qarta per njeri-tjetrin dhe lojen”, eshte shprehur Enxhi, duke e perfunduar komentin e saj me Klodin, te cilin e konsideron “adrenalinen” e shtepise.

Surprizat e nenave

Familjaret e banoreve jane edhe fansat me besnike te secilit prej tyre. E tille eshte edhe Valentina, mamaja e Domenikes, njekohesisht edhe ish-konkurrente ne “Big Brother”, si dhe mamaja e Seldit. Se bashku, ato te dyja kane menduar te organizojne nje surprize te vecante per femijet e tyre. Permes nje klipi, ato shfaqen duke biseduar per femijet e tyre dhe per lidhjen e tyre. Me pas Arbana u jep mundesine Seldit dhe Domenikes te takojne nenat e tyre, por duke respektuar me perpikeri nje kusht te vendosur nga Vellai i Madh: duhet te nisen nga dhoma e ndenjjes, duke u puthur e perqafuar, dhe te pershkojne rrugen deri ne oborr te nenat, pa u shkeputur. Ata kane ecur duke u puthur dhe perqafuar gjate gjithe rruges.

Nena e Rrezartes, surprize ne BB

Nje tjeter nene ka menduar te beje nje surprize per vajzen e saj. Behet fjale per nenen e Rrezartes. Arbana u ka kerkuar banoreve te tjere te shkojne ne dhomen e gjumit, ndersa i ka thene Rrezit dhe Mirit te qendrojne ne dhomen e ndenjes. Te dy se bashku kane ndjekur klipin e Shkurtes, nenes se Rrezit. Nderkaq, Shkurtes qe gjendet ne dhomen e kuqe, i eshte treguar klipi e lidhjes Rrezi-Miri. Me pas e pyet per mendimin qe ajo ka ne lidhje me ciftin. Ajo thote se e ka ndjekur vajzen e saj permes ekranit, duke u shprehur se e ka marre shume malli per te, pasi e ka vajze te vetme. “Mendoj se lidhja mes tyre ka lindur edhe prej simpatise dhe moshes se afert. Ndoshta prej Enxhit eshte ngutur, duke mos dashur t’ia lere Mirin dikujt tjeter. Edhe pa e ditur qe Rrezi do futej ne BB, me ka pelqyer si person”, ka thene ajo. Rrezi shkon te takoje nenen.

Eleminohet Rrezarta

Rrezarta, vajza nga Kosova, u eliminua mbreme nga shtepia me e famshme ne shtepi. Mes Jetmirit, Oltes e Domenikes, publiku ka zgjedhur qe te jete pikerisht ajo qe do te largohet prej shtepise. Merzia e Mirit ka qene e dukshme. Ai e percolli ate deri te tuneli, duke e perqafuar fort.

Klodi, flet nena dhe ambasadoret

Edhe nje here Klodi ka qene ne qender te vemendjes. Ne studio, mbremjen e djeshme ka qene e ftuar mamaja e tij. Por ajo nuk ka qene e vetme. Bashke me te ka marre pjese edhe ambasadori amerikan, John Withers, si dhe ai holandez, Henk Van Den Dool. Arbana u ka thene banoreve se Vellai i Madh u ka dhene mundesine per te shprehur mendimin e tyre ne lidhje me nje ceshtje delikate qe ka te beje me protestat e lezhjaneve kunder Klodit dhe lajmeve qe kane ziere jashte shtepise se “Big Brother”. Deklarata qe beri Klodi dy jave me pare, ka pasur nje jehone te madhe ne shtyp dhe ne opinionin publik. Permes nje klipi, nena e Klodit i jep atij mbeshtetje, force dhe kuraje, duke i shprehur dashurine e saj te madhe prej nene. Ai i thote se e do shume dhe se eshte e vetmja femer qe do te doje gjithe jeten. Ambasadori holandez, Henk Van Den Dool, ne mesazhin e tij derguar publikut, tha se dje ai ka derguar nje leter te gjate te hapur per publikun permes gazetes “Shqip” dhe shpreson qe ajo t’i jape force nenes se Klodit. “Une u preka shume prej letres se Klodit. Ka qene akt i nje guximi te madh nga ana e tij dhe e pergezoj nenen e Klodit qe ka rritur nje djale si ai. Dashuria per njeri-tjetrin do te jete me e forte tani dhe do te arrije te kaperceje te gjitha pengesat. Ne jemi ketu sepse besojme te djali juaj dhe t’ju themi se do ju mbeshtesim ne cdo hap”, u shpreh ambasadori amerikan, John Withers.

Hakiu, poezi per banoret e percare

Te gjithe e kane vene re se gjate ketyre diteve banoret jane ndare ne grupe e kjo percarje ka prekur dukshem mbi te gjitha njerin prej banoreve, Hakiun. Banoret nuk kane qene ne dijeni, por Kika u ka kushtuar atyre nje poezi. Arbana u kerkon te shohin ne monitor, ku Kika u flet atyre. Me pas ai u lexon edhe poezine qe u ka kushtuar.

Bertina, nje dhurate nga Erioni

Ne spektaklin e se shtunes se kaluar, Vellai i Madh u kerkoi banoreve te shprehnin nga nje deshire te cilen duhej ta shkruanin ne fletepalosje, si dhe ne nje tjeter fletepalosje te shkruanin emrin e njeriut qe deshironin t’i mberrinte ajo surprize. Vellai i Madh ka vendosur qe te plotesoje deshiren e Erionit, nje deshire e cila kishte lidhje me Bertinen. Per kete arsye, Arbana i kerkon vajzes te shkoje te dhoma e bardhe. Erioni ka kerkuar qe t’i dhuronte nje varese, e cila eshte me gure “Amatis”. Pas kesaj, Arbana i ka kerkuar Erionit te shkoje ne dhome tek e dashura e tij. Ata mund ta kalojne naten bashke ne ate dhome. /t.ch./mars 2010/

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11


#12


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

A night full of emotions during the dinner was the spectacle of mbremshem of "Big Brother" in the "Top Channel".
And eliminating the night last night was that girl from Kosovo, Rrezarta. This elimination has caused no little bother to her boyfriend, best. Emotions have however not offset that. U.S. Ambassador John Withers, and Hollander, Henk Van Den Dool, have participated in the spectacle of mbremshem. Together they have expressed their support to Klodi, congratulating for the courage that had expressed open while two weeks ago of his sexual inclination.

Enxhi and the moment of truth

The Great infiltrated brother, Enxhi, which remained inside the house together with other residents for two weeks, is confronted with them. She has participated in the spectacle of yesterday evening, to say we really look at what each of them thinks. She has felt many emotions that found in home of "Big Brother" and would like more closely belonged to all, being that considers all guests. The residents have been expressed that felt its lack. For the first time she said that is very true with them. Enxhi is indicated with difficult moment for within house was when it became division between groups. It is said that he would very much like that everyone stay together. "I want to be a spirit. There is no strong reason to be separated. I want this part of the division not exist with ", she said, while has started to give its opinion for each resident. For Eduardin, Enxhi said that many liked his mot and that he would like to give maximum home. Olten was evaluated as a smart girl, even though not liked her interference between couples. Rrezarten has described as a girl who feels without end and expresses love in every form. As jetmiri, Enxhi said that he feels really said enough, so should be more freely with risk alien. Per couple Bertina and Erion, it is stated that there really are inside. "It will not be able to share from each other," she said. Further, for the pinnacle has indicated that a boy is mature and thoughtful and would like his opinion felt everywhere. Valoni has described as a magnificent boy, although would like not to hide behind small age has. According to Engin, Ada is intelligent, has clear ideas, but residents have not yet found space for them known. "Documentary together with Domeniken must have clear ideas for each other and the game", is expressed Enxhi, and completed its comment Klodi, which considers "adrenalinen" the house.

Surprise mothers

Family of the inhabitants are loyal to the fans with each of them. Such is the Valentina, Domenikes mother, also former contestant on "Big Brother" and mother of SELDI. Together, they both have intended to organize a special surprise for their children. Through a clip, they show by talking to their children and for their connection. Then Arbana allows Domenikes SELDI and to meet their mothers, but accurately observed a condition set by the elder brother: should leave room ndenjjes, by kissing and embracing, and permeate the way to the yard the mothers, without leaving. They kiss and walking being embraced all along.

Rrezartes mother, a surprise in BB

Another articles are intended to make a surprise for her daughter. That means the Rrezartes mother. Arbana has urged other residents to go in the room of sleep, while the risk alien and Miri said to stay in the chair room. The two together have followed klipin of abbreviations, risk alien mother. Meanwhile, shortcuts located in the red room, the connection is shown clip of risk alien-Miri. Then ask for the opinion that it is about the couple. She says that her daughter has followed through the screen, indicating that it has received more goods to, because there are only daughter. "I think the bond between them was born of sympathy and the nearest age. Perhaps of Engin is hasty, not to let the best loved someone else. Even without knowing who will introduce risk alien in BB, with liked as a person, "she said. Risk alien goes to meet mother.

Eliminated Rrezarta

Rrezarta, the girl from Kosovo, was eliminated last night from home to the famous home. Among jetmiri, Oltes of Domenikes, the public has chosen to be exactly what will be away from home. Merz and Miri has been apparent. He forwarded it to the tunnel, while strongly embracing.

Klodi, speaking mother and ambassadors

Even once Klodi has been the focus of attention. In the studio yesterday evening has been invited his mother. But she was not alone. Co has participated with the American ambassador, John Withers, and he Hollander, Henk Van Den Dool. Arbana has told residents that the elder brother has the opportunity to express their opinion about a delicate issue that has to do with protests against Klodi lezhjaneve and news that are cooked outside the home of "Big Brother". Klodi statements made two weeks ago, has had a great echo in the press and public opinion. Through a clip, Klodi mother gives him support, strength and courage, and expressed her great love of articles. He says he wants more and that is the only woman who would want all life. Dutch Ambassador, Henk Van Den Dool, in his message sent to the public, said yesterday he sent a letter to the public during open through newspaper "Shqip" and hopes that she give force Klodi mother. "I was very touched by letter Klodi. It was an act of great courage to turn and congratulate Klodi mother of a boy who has grown as he. Love for one another will be stronger now and will reach to overcome all obstacles. We are here because we believe your son and you say that will support you in every step ", said the American ambassador, John Withers.

Hakiu, poetry for residents divided

All have noticed that during these days residents are divided into groups of this division has affected all visible on one of the residents, Hakiun. Residents were not aware, but Kika has cost them a poem. Arbana was requested to see the monitor, where Kika speak to them. Then he reads the poem that has cost.

Bertina, a gift from Erioni

The spectacle of last Saturday's, elder brother asked residents to express the desire which we had to write leaflets, as well as another Leaflets to write the name of the man who wanted it to arrive surprise. Elder brother has decided to meet Erioni wish, a desire which had about Bertinen. For this reason, Arbana daughter asks to go to the white house. Erioni has asked to donate a pendant, which is the stone "Amatis. After this, Arbana Erioni asked to go room to his girlfriend. They could spend the night together in that room.
]]

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #7, 13 Mars 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 7
Big Brother Albania 3: Nominimet #7, 13.03.2010

BERTINA, DOMENIKA, JETMIRI, KLODI dhe VALONI

Te gjithe banoret japin kandidaturat e kesaj jave. Ne baze te tyre, ne nominim per kete jave shkojne Jetmiri, Domenika, Valoni, Bertina dhe Klodi. Ndersa ora shenon dymbedhjete dhe sot eshte dita e veres, per banoret eshte rezervuar nje surprize e vecante. Ata shkojne ne kopsht ku shohin se eshte organizuar nje feste me balerine braziliane dhe birra. Banoret kenaqen e menjehere bashkohen me balerinet e kercejne me ta. Festa fillon!
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

All residents this week provide nominations. According to them, in nomination for this week go Jetmiri, Domenika, Valoni, Bertina and Klodi. While the twelve hour mark and today is the day of the summer, is reserved for residents and a special surprise. They go to see the garden where a celebration is organized by Brazilian dancer and beer. Residents enjoy the dancer immediately join the jump with them. Celebration starts! ]]

Erioni, Nje Nate Romantike Me Bertinen!

Surpriza per Erionin dhe Bertinen

Javen e kaluar, banoret shkruan ne disa fletpalosje nga nje deshire qe ata kishin. Erioni kishte shkruar se donte te kishte nje nate romantike me Bertinen dhe Vellai i Madh e ka marre kete deshire ne konsiderate duke e realizuar. Arbana fton Bertinen qe te shkoje ne dhomen e bardhe ku ajo shikon se ndodhet nje ambient shume romantik, me krevat dopjo e petale lulesh siper, me shishe shampanje dhe nje dhurate per te. Ajo shprehet se ia merr mendja qe kjo ka qene deshira e Erionit dhe nderkohe ai vjen e bashkohet me te. Bertina e pret e qeshur, ndersa Arbana e pyet se gjate kesaj jave ata kane qene disi te distancuar, me zenka dhe mosmarreveshje, ai pergjgijet se kjo do jete menyra qe ata t’i sqarojne ato. /t.ch./mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Surprise for Erioni and Bertinen
Last week, residents in some leaflets written by a desire they had. Erioni had written that he wanted to have a romantic night with Bertinen and elder brother of this desire has taken into consideration and realized. Arbana Bertinen invites to go in the white room where she sees that there is a very romantic environment, with double bed above the petal flowers, champagne bottle and a gift for. It says that it takes my mind that this has been the desire of Erioni and while he comes to join. Bertina expecting laughter, while Arbana ask that during this week they have been somehow removed, the brawl and disagreement, he pergjgijet that way they will be to clarify them.
]]

Isida Mollaymeri: Mes Meje dhe Viktorit Ka Filling Artistik!

Isida Mollaymeri
/photo vizionplus/

Isida: Mes meje dhe Viktorit ka "feeling" artistik!

Ajo nje balerine e lehte si pupel, ai nje aktor me peshe qe s’e kishte prekur kurre baletin me pare. Viktor Zhusti mbase do t’ia shperbleje me leksione aktrimi Isida Mollaymerit, e cila ka shume pasion per teatrin dhe kinemane. Rastesisht kane qene bashke ne backstage-in e telenoveles “Tingulli i heshtjes”, ku luajne te dy. Por deri tani nuk mund te flasin per kete, pasi jane krejtesisht te perqendruar te gara e VIP-ve ne “Dancing with the stars”. Nuk ishte ne doren e Isides te zgjidhte partnerin VIP me te cilin do te kalonte nje sfide kercimi. Ne fillim e mori me frike, por tani ndihet mire. Balerina rrefen eksperiencen e saj si partnere e aktorit Viktor Zhusti, konkurrentit me moshen me te madhe ne spektaklin e hareshem ne “Vizion plus”.

Isida, si u zgjodhet balerina e Viktor Zhustit, dhe si u ndjete qe do ishit partnerja e nje konkurrenti ne moshen e tij?

Perzgjedhjet ne fakt i ka bere stafi i “Dancing with the stars”. Ne thjesht na kane komunikuar qe do jemi me keta partnere dhe kemi pranuar. Ciftet jane bere bashke sipas pershtatjes fizike dhe karakterit te tyre. Ne fillim e mora pak me frike pasi thashe kur te gjithe ishin te rinj, mbase une dhe Viktori do skualifikoheshim te paret. Por duke punuar me Viktorin ishte krejt ndryshe, pasi ai te degjon, eshte shume i perkushtuar ne pune, korrekt dhe ka fiks shpirtin e artistit qe do te jape maksimumin. Tani kam ndryshuar mendim dhe them, qe eshte partneri qe me pershtatet mjaft mire.

Dime qe Viktori ka pasur medyshjet e tij per te lene garen, eshte e vertete?

Jo s’eshte e vertete. Ne fillim e kishte pak me ankth, na pyeste gjithe kohen nese do te arrinte ose jo te kercente ne ate piste. Por sa filloi punen nisi t’i pelqente baleti.

Keni marre komente?

Kam marre shume komente. Ka nga ata qe nuk e mendonin kurre qe do kerceja me nje person si Viktori. Disa te tjere meqenese une e kam qejf aktrimin me thoshin: “Sa mire qe do kercesh me nje aktor profesionist”. Tashme qe na shohin duke kercyer me thone se Viktori eshte kavalier i vertete. Keshtu mendoj dhe une ndaj jam e lumtur qe kam partner Viktorin.

Ka pasur raste kur partneri juaj eshte dorezuar, ne numra baleti qe mund t’i jene dukur te pamundura?

Ne fillim e kishte te veshtire per te realizuar valsin, qe kerkon impostim trupi. Nuk ishte mesuar pasi ne aktrim i jepet rendesi fjales dhe trupi shkon lirshem, ndersa baleti eshte strikt. Me kalimin e kohes ka arritur t’ia dale.

Deri ku mund te shkoje gara juaj, mund te jete Viktori pretendet per te fituar?

Persa i perket fitores te them te drejten kam shume frike, sepse duke i pare konkurrentet e tjere them se jane te gjithe serioze dhe asnjeri prej tyre s’ben gabime ne skene. Do kisha shume qejf qe Viktori te fitonte, do ishte dicka shume e bukur per mua dhe per te.

Isida Mollaymeri & Viktor Zhusti

Isida Mollaymeri & Viktor Zhusti Isida Mollaymeri & Viktor Zhusti

Po thoni qe asnje konkurrent nuk ben gabime, cilin prej tyre do kishit deshiruar per partner?

Asnjerin prej tyre, sepse po te ishte ndonje nga te rinjte do kishim konfliktin e moshes, dhe do kalonim prova te tera duke u grindur. Jam shume e lumtur me Viktorin, sepse arrin t’i realizoje te gjitha numrat e veshtire.

Gjate spektaklit flitet shume per “feeling”, cfare ndodh realisht?

Kjo puna e “feeling” ndodh mes te gjitheve, pra gjithmone mes dy partnereve ne kercim. Sepse ne momentin qe kercen dhe kalon shume ore me partnerin duhet te krijosh nje marredhenie speciale qe baleti te realizohet si duhet. Keshtu nese nuk e sheh ne sy, nese nuk e fton me nje dore te embel e te sjellshme partnerin, kercimi do te ishte i akullt dhe i parealizuar. Ne balet eshte normale.

Nuk e kishim fjalen per “feeling” profesional, po nese mes disa cifteve aty mund te kete lindur nje ndjenje?

Jo. Deri tani asnjeri prej cifteve ne “Dancing with the stars” nuk e ka ate qe te tjeret mendojne dhe shohin nga jashte.

Ne eksperiencen tuaj si balerine eshte pista e vallezimit, vendi ku mund te biesh ne dashuri me shpejt?

Jo nuk besoj. Sepse ne piste eshte njesoj ashtu sic ndodh kur nje mashkull sheh nje femer ne plazh me rroba banje dhe nuk i ben pershtypje. Nese e sheh te njejten femer me rroba banje ne rruge, patjeter qe i ben pershtypje. Edhe ne nje piste vallezimi nuk e ke mendjen se ku i vendos duart, por je ne ankthin per te realizuar levizjen qe te kerkohet.

Cfare ndodh mes konkurrenteve gjate diteve qe jeni ne prova, si jane marredheniet mes jush?

Jane shume miqesore. Ne nuk ndihemi ende si konkurrente, kalojme ore te tera bashke. Deri tani shoh se te gjithe me shume argetohen se sa kane frymen e konkurrences me njeri-tjetrin.

Ka shume balerine qe diplomohen, ju si arritet te dominoni?

Mendoj ka qene talenti dhe puna ime. Kam kercyer ne TKOB qe ne klase te tete, kur jam spikatur si balerine e mire. Me pas ne shkolle kam pasur notat dhe punet me te mira. Ne Akademine e Arteve, profesoresha ime ka qene Kozeta Bakiu, ndersa kam marre pjese ne veniet skenike te Agron Aliajt dhe Ilir Kernit. Po ashtu falenderoj Enada Hoxhen dhe Gerd Vason qe me kane marre gjithmone ne projektet dhe shfaqjet e tyre.

Nderkohe ju kemi pare te luani ne telenovelen “Tingulli i heshtjes”, ku luan dhe Viktori. Do ta braktisnit baletin per aktrimin?

Jo, ne balet jam shume mire. Por aktrimi me pelqen shume dhe nese do me jepet mundesia per role nuk do i refuzoj. /klotilda harka/panorama plus/mars 2010/

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Isida Mollaymeri: Between me and Viktor is an artistic feeling!

It's easy as a feather dancer, he a player with the weight of which I had never touched Ballet ago. Victor Zhusti probably will reward with Mollaymerit Isida acting lessons, which has more passion for theater and cinema. Incidentally have been together in the backstage-in telenoveles "Sign of silence", which play both. But until now can not speak for this, as are completely focused on the race of VIP's in "Dancing with the stars". It was on hand to choose Isides partner with VIP pass which will be a challenge dance. We first took the fear, but now feels better. Dancer recounts her experience as a partner of actor Victor Zhusti, the competitor with the biggest age of blissful spectacle in "Vision Plus".

Isida, was selected as the dancer Viktor Zhustit, and how did you feel that will partner were a competitor in his age?

Selection in fact has made the staff of "Dancing with the stars". We simply have us do we communicate that with these partners and we have received. Couples are made together by physical adjustment and their character. At first I took a little afraid after all were told when young, and perhaps I will Viktorija skualifikoheshim of money. But working with Viktorija was different, because he listen, is very committed to working correctly and has fixed the soul of the artist who will give the maximum. I have now changed and I thought, who is the partner that fit very well with.

Viktorija know that his hesitation had to leave the race, it is true?

No not true. In the beginning was a little anxious, asking us all the time will arrive whether or not dancing at that track. But as work began began to like ballet.

You get comments?

I received many comments. There are those who never thought not to be jumping with a person as q. Others have since I'd love acting with said: "What good will dancing with a professional actor. Now you see us jumping with kavalier say that q is true. So to think and I'm happy that I Viktorija partner.

There have been occasions when your partner is submitted, the ballet numbers that can be seen the impossible?

At first it was hard to achieve valsin, seeking impostim body. It was taught in acting as important given word and the body moves freely, while ballet is strict. Over time has come to succeed.

So where can you go racing, can be Viktorija pretendet to earn?

With regard to winning the right to say I have more fear, because by first say that other competitors are all serious and none of them should not errors in the scene. I would very reluctant to Viktorija win, would be something very beautiful for me and for.

I say that no competitor makes no mistakes, which of these would had wished for a partner?

None of them, because if it was any of the youth will have the conflict of ages, and will pass all evidence from quarreling. I am very happy with q, because arrives to perform all the hard numbers.

During the spectacle talk more about "feeling", what really happens?

This work of "feeling" occurs between all, so always between two partners in Dance. Because when leaping and spends many hours with your partner must create a special relationship that ballet be realized properly. So if you do not see in their eyes, if not inviting a fresh hand to the kind of partner, dancing would be frozen and unrealized. The ballet is normal.

I do not have word for "feeling" professional, but if between some couples there may be born a feeling?

No. So far none of the couples on "Dancing with the Stars" is not what others think and look outside.

In your experience as a dancer is the dance track, where you can fall in love faster?

No doubt. Because we track is the same as happens when a man sees a woman in a swimsuit beach and unimpressed. If you see the same woman in swimsuit on the street, definitely makes that impression. Even in a track you do not mind dancing where puts hands, but you are in anguish to achieve motion that required.

What happens between competitors during the days that are in evidence, as are relations between you?

They are very friendly. We still feel like competing, we spend hours together. So now I see it all more fun than have the spirit of competition with each other.

There are many graduate ballerina who, like you achieved to dominate?

I think there was talent and my work. I jumped in TKOB that class of eight, when I pointed as the best dancer. Then I had school grades and works better. The Academy of Arts, my professor has been Kozeta Bakiu, while I participated in the scenic venit Aliaj and Ilir Kernit Agron. Also thank Enada Vaso Gerd Hoxha and that the projects have been and always in their performances.

Meanwhile you have seen the play in telenovelen "Sign of silence", where plays and q. I'll leave Ballet for acting?

No, I am very good at ballet. But with the likes acting more and if given the opportunity to do the roles of refuse will not.
]]

Big Brother Albania 3: REZARTA ELIMINOHET!

Big Brother Albania 3: Rezarta Eliminohet, 13.03.2010

Rezarta e eleminuara e radhes
Rezarta Big Brother Albania 3Arbana u komunikon banoreve se ka ardhur momenti per te komunikuar vendimin e publikut per te eleminuarin e kesaj jave. Ajo u kerkon banoreve te kandiduar qe te ulen sebashku dhe fillimisht per ta shfaqet nje klip ku tregohet komentet per njeri-tjetrin apo edhe se cfare kane dhene ata vete dhe perse duan qe te qendrojne ende. Te kater te kandiduarti, te ndare ne dy grupe flasin kryesisht kunder njeri-tjetrit. Arbana u komunikon banoreve vendimin ku fillimisht tregon se cilet banore vazhdojne lojen e respektivisht Jetmiri, Domenika dhe Olta duke thene keshtu se banorja qe largohet nga shtepia e nga kjo aventure eshte Rezarta. Ajo ngrihet dhe pershendetet me gjithe banoret ndersa Miri del ne kopsht dhe duket i merzitur per daljen e saj. Edhe Rezarta del dhe takohet me te e pasi e puth dhe e perqafon fort, Miri i thote se do t’i percjelle te gjithe banoret nje nga nje vec per te. Pasi del Rezarta, Miri qendron i vetem ne kopsht teper i trishtuar.

Rezarta ne studion e BB
Rezarta Big Brother Albania 3Rezarta pritet ne studion e Big Brother me nje duartrokitje te gjate. Arbana e pyet nese i vjen keq qe doli dhe ajo pergjigjet se i vjen keq qe u nda perkohesisht me Mirin dhe se nuk u njoh sa duhet me disa banore qe i interesonin. Arbana e komplimenton per lirshmerine duke i thene se eshte nder te paktat vajza te cilat nuk i kane ndrydhur ndjenjat e tyre dhe kane bere ate qe kane ndjere vertete. Rezarta tregon se nuk ka hyre me nje loje te percaktuar dhe se nuk i ka konsideruar banoret e tjere si konkurente, por ka hyre per te jetuar diten dhe ndoshta ky ka qene gabimi i saj se nese te tjeret luajne, edhe ajo duhej te luante. Ajo mendon se nuk ka luajtur me banoret e tjere. “Jam bere pjese e lojes por pa luajtur”- shprehet ajo. Per te shfaqet nje klip me momentet me te bukura dhe thashethemet e thene per te. Me pas, kur opinionisti e pyet per distancimin me banoret, Rezi pergjigjet se ka hyre ne mes te nje situate qe kishte nisur qe me pare dhe se ka hyre per t’i njohur banoret e jo per te vleresuar nga situatat e meparshme. Ajo tregon se Ada ka ndryshuar mendim per te e ndikuar nga te tjeret dhe si rezultat i keqkuptimeve qe kishte me Mirin. Kur opinionisti e pyet nese do donte qe te kthej pas ne kohe dhe te ndryshonte lojen apo sjelljen qe beri ndaj banoreve, ajo shprehet se jo duke sqaruar se ata nuk e kuptuan madje po e perdorin lojen e saj kunder. /t.ch./mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Rezarta the next eliminated one
Arbana residents were communicates that moment has come to communicate to the public's decision this week eleminuarin. It requires residents to run to sit together and initially appears to show a clip where the comments for each other or what they have given themselves and why they want to stay still. The four kandiduarti, divided into two groups largely speak against each other. Arbana was initially communicates with residents decision shows that inhabitants who continue game and Diana respectively Jetmiri Domenika saying so that people who run away from home and from this adventure is Rezarta. It rises and greet with all residents while out in the garden and Miri seem upset about her appearance. Even Rezarta out and meet with the after the kiss and embrace tightly, Miri says will convey all the inhabitants one by one in addition to. After del Rezarta, Miri stands alone in the garden more sad.

Rezarta in studies of BB
Rezarta expected in studies of Big Brother with a long applause. Arbana asks if i am sorry that came out and she replies that regretted that temporarily split with best and that was not recognized sufficiently by some inhabitants interested. Lirshmerine Arbana of komplimenton for saying that is one of the few girls that have not suppressed their feelings and have made what they felt real. Rezarta shows that there is no access to a game that defined and not considered as residents of other competitors, but has access to live day and maybe this was her mistake that if the others play, and she had to play. She thinks that has not played with other residents. "I made part of the game but play" - she says. To display a clip with the most beautiful moments and said to rumors. Then, when the distance opinionisti asks for the residents, responds that it has entered Rezi between a situation that had begun previously and that has access for residents to know not to evaluate the previous situations. It shows that Ada has changed the opinion to influence from others and as a result of misunderstanding that was the best. When opinionisti will ask if he wanted to return after time and change the game or behavior that made to the residents, she says no and explained that they did not understand even the game is its use against.
]]

Friday, 12 March 2010

Emmy, Ende Nuk Kam Takuar Mashkullin e Jetes!

Elsa Hidersha EMMY
/photo public domain/

Emmy: "Jam e lire si zogu..."

I pelqen ta therrasin Emmy. Edhe pse ne te shkruar nuk duket emer shqiptar, ky pseudonim i duket me artistik dhe i vecante. Njezetvjecarja nga Skrapari e cila jeton ne Tirane per tri vite karriere ka fituar zemra te shume adhuruesve te saj. Ne Shqiperi ka edituar albumin e pare me titull "Loje fjalesh", ndersa pak jave me pare edhe ne Kosove ka edituar kete album por me titull "Puthje loti", ku ka perfshire kenget e vjetra dhe disa te reja. Nde nder to eshte edhe kenga me Valton Krasniqin "Rastesisht u pame". Emmy thote se eshte ne pergatitje te nje videoklipi te ri, ndersa shume shpejt do te shfaqet ne nje duet me nje grup te hip-hop-it kosovar.

Kur te ka lindur ideja te behesh kengetare?

Muziken e kam pasion qe nga femijeria. Mbaj mend kur thosha qe kur te rritem do te behem nje kengetare e njohur dhe e suksesshme.

Je penduar ndonjehere per kete zgjedhje?

Jo, ne asnje menyre. Jam krenare qe kam arrite deri ketu dhe do te mundohem qe te eci me suksese edhe me te larta.

Ke pasur me shume zhgenjime apo gezime nga muzika?

Ne fillim kam pasur zhgenjime me disa njerez te cilet u mundonin te keqperdornin karakterin tim, por me vullnetin tim dhe kokefortesine time, nuk hoqa dore per te kaluar edhe ato barriera qe me dilnin gjate ketij rrugetimi artistik. Tani kam vetem gezime.

Pse mendoni se publiku ka shume interes per te mesuar shume gjera rreth jetes private te kengetareve?

Te gjithe te njohurit publik kane fansat e tyre. Duke qene se jemi njerez televiziv, kurreshtja e publikut eshte gjithmone e madhe per te ditur cdo detaj, aq me teper per jeten private. Kjo nuk ndodh vetem tek ne shqiptaret, po kudo ne bote.

Kur ke dale per here te pare me nje mashkull per lidhje dashurie?

Kam qene ne moshen 17 vjecare, si gjithe te rinjte e asaj moshe, edhe kjo e imja ishte nje dashuri shkollore.

A keni ende miqesi dhe a mbani kontakte?

Jo fare. Ka kaluar shume kohe dhe duhet te ecim para, e jo te kthehemi prapa.

Nese do te mundje te ndryshoje ndonje gje nga muzika, cfare do te beje?

Momentalisht nuk do te nderroja asgje, sepse muzika shqiptare eshte duke u zhvilluar mjaft mire. Ka shume profesioniste si ne Kosove ashtu edhe ne Shqiperi qe kultivojne muzike profesioniste.

Cila eshte vetura qe e pelqeni, dhe cfare e keni momentalisht?

Nuk kam ndonje veture te pelqyer, por me pelqen Jeep Fouristrade. Momentalisht ngas nje Fouristrade Bnce.

Elsa Hidersha EMMYNe cilen pike te karrieres tende mendon se je?

Jam duke ecur mjaft mire dhe jam e lumtur per arritjet e mia te deritashme, por me energjine qe e kam, po me duket se ky eshte vetem fillimi.

E ke menduar me cfare do te merresh kur te lesh muziken?

Ne fakt une studjoj per Juridik, por asnjehere nuk e kam menduar dhe as nuk dua ta mendoj se do ta braktisi muziken. Eshte pasioni im jetesor dhe nuk mund te rroj pa muzike.

Cili eshte mashkulli yt ideal?

Nuk besoj se ka mashkull ideal ashtu sic nuk ka as femer ideale. Jemi njerez dhe secili nga ne kemi ndonje defekt.

Cfare cilesish duhet te kete nje mashkull qe te behet i dashur i jetes suaj dhe a e ke takuar nje mashkull te tille?

Duhet te jete i sinqerte, xhentelmen, te kete besim te une dhe te me doje shume. Nuk e kam takuar ende mashkullin e jetes sime. Jam e lire si zogu.

Per cfare shpenzoni me shume para?

Me se shumti shpenzoj per veshje. Kam deshire qe te dukem sa me bukur para publikut dhe fansave te mi.

Cfare defekti fizik sheh te vetja apo cfare do te doje te ndryshoje?

Nuk shoh asnje defekt. Me pelqen vetja keshtu sic jam.

Po si karakter?

Jam njeri i qeshur, i sinqerte. Nuk i dua genjeshtrat. Jam kokeforte dhe ate qe dua edhe e arrije.

Cfare planesh per punen tende ke per te ardhmen e afert?

Jam ne pergaditje te nje videoklipi si dhe nje bashkepunimi me nje grup hip-hop kosovar qe do te jete nje befasi e kendshme per te gjithe shqiptaret. /arben gjinaj/tung/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Emmy: "I am free as a bird ..."

I like to call upon Emmy. Although written in Albanian name does not appear, the nickname of looks artistic and unique. Twenty by Skrapari who lives in Tirana for three years career has won many hearts of its lovers. In Albania, has edited the first album titled "word game", while a few weeks ago in Kosovo but has edited this album entitled "Kiss loti, which has included old songs and some new. Nde is the song to honor the Valton Krasniqi "Incidentally he saw. Emmy says that preparation is a new video clip, while soon will appear in a duet with a hip-hop group's Kosovo.

When the idea was born to become singer?

My music passion since childhood. I remember when they say that when run will become a famous singer and successful.

You ever repented for this election?

No, no way. I am proud to have reached up here and will try to carry even higher successes.

You have had more disappointment or joy of music?

At the beginning I had some disappointment with people who try to misuse my character, but with my will and my stubbornness, gave no power to pass those barriers that emerge during this journey with art. Now I only joy.

Why do you think the public has great interest to learn much about the private life of the singers?

All the public have knowledge of their fans. Since people are televised, the public kurreshtja is always great to know every detail, the more private life. This happens not only to the Albanians, are everywhere in the world.

When you come for the first time with a male for about love?

I was at age 17, as all young people of that age, this love of mine was a school.

Do you still keep a friendship and contacts?

Not at all. Much time has passed and must move first, rather than back.

If wrestling will change anything from music, what will do?

We will not changing nothing, because the Albanian music is well underway. There are many professionals as well as in Kosovo in Albania who enjoy professional music.

What is the car that you like, and what you have currently?

I do not have any favorite car, but like Jeep Fouristrade. Currently ride a Fouristrade Bnce.

At which point your career think you are?

I'm moving better and I am very happy for my achievements so far, but with energy that I have, but with looks that this is only the beginning.

And you thought what will be dealing with when to put music?

In fact I study for the Law, but I never thought of or do not want to think that he would quit the music. My passion is vital and can not live without music.

What is your ideal man?

I do not think there is also an ideal male or female as there is no ideal. We are people and each of us have any defect.

What qualitatively must be a male to be the beloved of your life and ae have met such a man?

It should be sincere, xhentelmen, I have trust and to want more. I still do not meet men of my life. I am free as a bird.

For what spend more money?

With that spend most on clothes. I want to look as beautiful to the public and my fans.

What the ego sees physical defect or what you want to change?

I do not see any defect. Fancy oneself so as I am.

But as the character?

I'm smiling person, honest. No love lies. I am stubborn and even of what I achieve.

What are your plans for your work have for the near future?

I am in the preparation of a video clip and a collaboration with a hip-hop group that Kosovo will be a pleasant surprise for all Albanians.
]]

Kaltrina Selimi Deshiron Te Behet Nuse!

Kaltrina Selimi by Veton Osmani
/photo veton osmani/

Kaltrina Selimi: “Kam shume deshire te behem nuse”

Ne nje interviste per revisten ‘Shqip’ kengetarja kosovare flet per planet dhe endrrat e ketij fillim viti. Me sa duket ajo qe do ndryshoje gjerat per Kaltrinen, kengetaren e cilter dhe te embel, eshte statusi i ri qe do te marre. Fejesa me Dritonin, te dashurin e saj eshte edhe surpriza qe vjen per fansat kudo. Me deshiren per t’u bere nuse ajo rrefehet sinqerisht mbi veten dhe te dashurin e saj

Kengetarja e njohur nga Kosova Kaltrina Selimi ka permbyllur me sukses vitin 2009. Disa kenge te realizuara, videoklipe apo emocione te marra si nga publiku shqiptar edhe ai kosovar. Cmime ne festivale dhe kurorezimin e lidhjes se saj me te dashurin Dritonin.. Ajo njihet si vajze shume miqesore, modeste dhe e dashur per te gjithe.. dhe kete pozitivitet mundohet ta reflektoje kudo. Sukseset dhe famen thote se e ka nga publiku… Ne vazhdim tregon per jeten e saj private angazhimet ne muzike dhe planet per te ardhmen…

Kenga juaj ne festivalin “Kenga Magjike” eshte shperblyer si balada me e mire. Si u ndiet ju me kete rast dhe a u ndate e kenaqur me cmimin?

Po eshte e vertete se kenga ime e fundit ditelindja, u shperblye nga juria e festivalit si balada me e mire e ketij festivali, dhe normalisht qe u kenaqa shume me cmimin qe me dha juria e festivalit.

Si u pritet nga publiku shqiptar?

Une kengen e kam prezantuar ne javen e IV tek e ‘Diela shqiptare’, dhe kur u riktheva ne pallatin e kongreseveper naten gjysmefinale te Kenges Magjike, u prita jashtezakonisht mire nga publiku shqiptar dhe e vura re se kenga kishte depertuar thelle ne zemrat e publikut dhe ky fakt me ka bere shume te lumtur.

Me ke keni bashkepunuar ne realizimin e kesaj kenge?

Kengen e ka kompozuar, orkestruar dhe tekstin e ka bere kompozitori dhe bashkepunetori im shume i mire Florian Mumajesi. Mendoj se ka qene nje kenge e realizuar mjaft mire dhe per kete gje e falenderoj shume.

Kenga ka nje tekst mjaft prekes. I dedikohet dikujt ne vecanti?

(qesh) Eshte e vertete se ka nje tekst shume prekes dhe te thurur shume mire. Por, per kete gje nese i dedikohet dikujt ne vecanti me mire ta pyesni Florian i cili ka shkruar tekstin e kenges. Mendoj se tek ai eshte pergjigjja..

Cila do te jete kenga e radhes?

Ne fakt nuk kam akoma nje kenge te re por, patjeter deri para sezonit veror do te kem patjeter nje kenge edhe nje klip te ri.

A duhet doemos qe nje kenge te kete videoklip qe te jete e suksesshme?

Jo. Nuk mendoj doemos qe nje kenge te jete e suksesshme duhet te kete videoklip. Normalisht videoklipi eshte nje ndihmese apo shtyse qe ta drejtoj kengen drejt nje suksesi apo nje reklamimi me te madh te kenges, dhe ne ditet e sotme eshte ne mode qe kenget vizualizohen. Por kur kenga eshte e bukur ajo mbetet e bukur edhe pa videoklip.

Keni menduar per ndonje bashkepunim me ndonje kengetar nga Shqiperia?

Nese e keni fjalen per duet, jo se kam menduar edhe pse kam pas ftesa te shumta per bashkepunim ne duet, por une s’kam qene e gatshme per nje gje te tille. Por kjo nuk do te thote qe ne nje te ardhme te afert nuk do kete ndonje bashkepunim.

Muzika do te jete profesioni yt, apo thjesht pasion?

Deri me tani edhe deri kur te me doje publiku do te jete profesioni im dhe ne te njejten kohe eshte edhe pasioni im me i madh.

Prej kujt e keni mbeshtetjen me te madhe?

Mbeshtetjen me te madhe e kam nga familja ime e cila me ndihmon shume e ne vecanti nga vellai im i cili eshte edhe menaxheri im dhe gjendet cdo hap me mua. E gjithsesi edhe publikun qe e kam mbeshtetjen dhe motivin kryesor per ta vazhduar kengen.

Kaltrina Selimi dhe Driton StubllaSa e rendesishme eshte dashuria ne jeten tende?

Dashuria si ne jeten e cdo njeriu ashtu edhe timen eshte nje gje shume e madhe per mua, pa te jeta ime do ishte e manget. Jam shume e lumtur qe e kam gjetur…

Na tregoni si ka qene takimi i pare me Dritonin (Stublla)?

E mbaj mend shume mire. Takimi ndodhi ne Ulqin deri sa une isha per pushimet verore. Vazhduan takimet, deri me 4 shtator kur me rastin e ditelindjes si dhurate mora unazen e fejeses.

Cila eshte gjeja qe iu terhoqi tek ai?

Ka pasur shume gjera por me shume besoj se me ka terhequr inteligjenca dhe ciltersia e tij.

Keni planifikuar dasmen? Dhe si e imagjinoni ate?

Kam shume deshire te behem nuse (qesh) por dasmen akoma se kemi planifikuar. Te pakten nuk kemi caktuar ndonje date kur do te behet. Te them te drejten nuk dua ta imagjinoj, dua ta perjetoj ate kur te vije dita. Dua ta shijoj atehere kur te behem nuse dhe pjese e asaj ngjarjeje te shenjte.

Sa rendesi i kushtoni pamjes tuaj?

Si cdo femer edhe une i kushtoj mjaft rendesi pamjes sime. Mendoj se eshte obligim qe nje femer te kete kujdes per pamjen e saj.

Po veshjes?

Edhe veshja ze nje vend mjaft te rendesishem ne sirtarin tim. Une si person publik medoemos duhet te kem kujdes te vecante si per pamjen per veshjen dhe gjera te tjera…

Cila eshte gjeja qe vlereson me shume tek vetja?

Mendoj se Durimin. Eshte gjeja qe e vleresoj me shume.

Cfare iu nervozon?

Padrejtesia. Padyshim eshte nje gje qe me ben te ndihem keq qofte kur me ndodh mua apo dikujt tjeter qe e njoh.

Karakterizoheni si tip shume miqesor. Te ka zhgenjyer ndonjehere miqesia?

Ne fakt ashtu me thone rrethi dhe shoqeria ime jam shume miqesore. Por fatkeqesisht me ka ndodh te zhgenjehem…

Keni ndonje enderr te parealizuar?

Njeriu tere jeten e tij sa te jetoje enderron per gjera te ndryshme, eshte e pamundur te plotesohen te gjitha ato. Por e rendesishme eshte qe deshirat me te medha me jane plotesuar.

Si e kaloni kohen e lire?

Kohen e lire kur nuk kam ndonje angazhim rreth muzikes e kaloj: me Familjen time, shoqerine, lexoj dicka dhe ne mbremje shoh ndonje film.

Me cfare po merreni aktualisht?

Aktualisht, jam duke pushuar pak pas gjithe asaj pune njevjecare, keto dite do jem ne Londer tek i fejuari per pushime, dhe pastaj me pret puna perseri ku do te realizoj disa projekte te reja.

Cilat jane planet me te aferta per sa i perket muzikes?

Patjeter do te jem duke realizuar nje kenge te re bashke me videoklip. Do te kem edhe surpriza te reja qe do te vijne per publikun por qe nuk po i zbuloj tani. /fjolla sinani/shqip/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Kaltrina Selimi: "I have more desire to become brides"

In an interview for the magazine 'new' singer Kosovo speaks of plans and dreams of early this year. Apparently what will change things for Kaltrinen, singer of the guileless and sweet, is the new status that will take. Engagement with dritoni, her boyfriend is also surprises coming for fans everywhere. With a desire to become genuinely bride confessor it on himself and her boyfriend

Known singer from Kosovo Kaltrina Selimi has concluded successfully in 2009. Some songs of realized, clips or emotions received by the public as he Kosovar Albanian. Awards at festivals and crowning of its connection with dritoni boyfriend .. It is known as a very friendly girl, modest and loving for all .. and tries to reflect this pozitivitet everywhere. Successes and fame says he has public shows ... In addition to her private life musical commitments and plans for the future ...

Your song at festival song Magic "was awarded as the best balada. How did you feel with this case and au ndate satisfied with the price?

It is true that my last song birth day, was awarded by the jury of the festival as the best balada this festival, and normally more price was pleased that the jury gave the festival.

As was expected from the Albanian public?

Song I have presented a week of IV to the 'Albanian Sunday', and when the palace was riktheva night semifinals kongreseveper Song Magic, was received extremely well by the Albanian public and noticed that the song had penetrated deep into the hearts of the public and this fact has made me very happy.

With you have collaborated in the realization of this song?

Kengen has composed, orchestrated and text composer and has done very well my partner Florian Mumajesi. I think that was a very good song and realized this thing thank many.

Re has a very touching article. I dedicated to someone in particular?

(laughs) It's true that there is a very touching article and very well woven. But, for this if someone is dedicated especially Florian better ask who wrote the text of the song. I think he is to answer ..

What will be the next song?

In fact I have not even a new song but, of course until the summer season will certainly have a song and a new clip.

A course that a song must have video to be successful?

No. I do not think necessarily that a song to be successful should have video. Normally video clip is an ancillary or push that song to lead to a success or a great advertising with lyrics, and nowadays is that songs vizualizohen mode. But when the song is beautiful it remains beautiful even without video.

Have you thought about any collaboration with any singer from Albania?

If you mean duet, not that I thought even though I had numerous invitations for cooperation in duet, but I have been ready for such a thing. But this does not mean that in a near future will not be any cooperation.

Music will be your profession, or just passionate?

So far up when the public would want to be my profession and at the same time my passion is even greater.

From whom did you most support?

The most support I have from my family which in particular helps many of us from my brother who is also my manager and is with me every step. And certainly the public that I support and the main motive to continue the song.

How important is love in your life?

Love as the life of every man as well as my own is a great thing for me, without my life would be deficient. I am very happy that I found ...

Tell us how was the first meeting with dritoni (Stublla)?

And I remember very well. The meeting took place in Ulcinj until I was on summer vacation. Meetings continued until 4 September when the occasion of the birthday as a gift I received the engagement ring.

What is the thing that was attracted to him?

There were many more things but I believe that has attracted his intelligence and ciltersia.

Have you planned wedding? And as you imagine it?

I have more desire to become a bride (laughs) but still we have planned wedding. At least we have not set any dates when it will be set. To say the right do not want to imagine, I want to experience it when the day come. Then when I want to enjoy and become part of her bride holy event.

The importance of viewing your pay?

As every woman I pay my appearance very important. I think it is an obligation that a woman take care for its appearance.

I dress?

The voice wearing a very important place in my sirtarin. I as a public person necessarily have to have special care as to look for clothes and other things ...

What is the thing that assesses more to yourself?

I think patience. Find that the rate is more.

What was nervozon?

Injustice. Undoubtedly it is one thing that makes me feel bad if when I or someone else happens to know.

Karakterizoheni as more friendly tip. The friendship has ever disappointed?

We actually say so with my friends circle and I am very friendly. But unfortunately with zhgenjehem happened to ...

Have you any unfulfilled dream?

Man his entire life dreaming of how to live for different things, it is impossible to meet all of them. But important is that the greatest desires are fulfilled.

How pass your free time?

Free time when I have not any commitment about music draw: with my family, society, read something and see any film evening.

Dealing with what is currently?

Currently, I am a little rest after all that work year, these days will be in London to the husband for vacation, and then expects to work again which will realize some new projects.

What are the plans to close regarding music?

I will definitely accomplishing a new song together with the video. Will also have new surprises to come for the public but that is not reveal now.
]]

Dancing With The Stars Albania: LIGIA & JULINDI ELIMINOHEN!

Dancing With The Stars Albania: Ligia & Julindi Eliminohen, Nata 5, 11.03.2010

VIP 01: LIGIA ZACARIAS (& Julind Dervishi)

"Dancing With the Stars", iken Ligia Zacarias
Muzike, levizje, surpriza dhe plot emocione kane qene fjalet kyç te puntates se radhes ne "Dancing with the stars". 10 personazhet e mbetura VIP i jane nenshtuar gares ne disiplina te ndryshme, kercime si xhajv apo rumba, duke u vleresuar me pare nga juria, e me pas nga publiku me ane te sms-ve. Keshtu, ata qe grumbulluan me pak pike dhe u bene sfidant ne "Dance Off" ishin gazetarja Jonida Shehu me balerinin e saj Davide dhe modelja Ligia Zacarias e balerini Julind. Nje gare koke me koke kjo, pasi te dy çiftet performuan ne xhajv, por ne fund juria vendosi te shpetoje Joniden. Ligia u be keshtu e skualifikuara e trete e spektaklit "Dancing with the stars", duke lene tashme ne gare vetem 9 personazhe VIP. Por, surpriza e madhe e formatit qe vjen per here te pare ne Shqiperi nga Tring Digital e Vizion Plus e qe mban patenten e BBC World Wide, ishte performanca e grupit "Kaoma". Kenga e njohur "Lambada" krijoi ne skene nje moment elektrizues, pjese e se ciles u be edhe vet publiku. /vizion plus/mars 2010/

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

"Dancing With the Stars", Ligia Zacarias is gone
Music, movement, full of surprises and emotions have been key words in puntates the next "Dancing with the stars". The remaining 10 characters are nenshtuar VIP of race in different disciplines, dance as xhajv or Rumba, the first being evaluated by the jury, and then by the public through SMS. So, those who collected less points and became challenger in "Dance Off" were Jonida Shehu journalist with her balerinin Davide and model of Zacarias balerini Ligia Julinda. A race head on this, as the two couples performed in xhajv, but in the end the jury decided to save Joniden. Ligia became so disqualified third of the spectacle "Dancing with the stars", already leaving only 9 characters VIP race. But the biggest surprises coming format for the first time in Albania by the Digital Tringa Vision Plus driver that keeps the BBC World Wide, was the performance of the group "Kaoma". Known song "Lambada" set the scene a moment Electric, part of which also became its public.
]]

Thursday, 11 March 2010

Dancing With The Stars Albania: ONI & LINDA, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Oni & Linda, Nata 4, 11.03.2010

VIP 12: ONI PUSTINA (& Linda, partner i ri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Eli & Gerd, Nata 4, 11.03.2010

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: GENTA & DIONI, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Genta & Dioni, Nata 4, 11.03.2010

VIP 10: GENTA ISMAJLI (& Dion Gjinika)


+tag: gentiana ismaili
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: JULI & LEDIA, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Juli & Ledia, Nata 4, 11.03.2010

VIP 09: JULIAN DEDA (& Ledia Sulaj)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: SONI & MIRKO, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Soni & Mirko, Nata 4, 11.03.2010

VIP 08: SONI MALAJ (& Mirko Luccarelli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Viktori & Isida, Nata 4, 11.03.2010

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: LANDI & LORI, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Landi & Lori, Nata 4, 11.03.2010

VIP 05: ROLAND HYSI (WSF) (& Loreta Bala)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: NIKU & OLTA, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Niku & Olta, Nata 4, 11.03.2010

VIP 04: NIK XHELILAJ (& Olta Ahmetaj)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Jonida & Davide, Nata 4, 11.03.2010

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: LIGIA & JULINDI, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Ligia & Julindi, Nata 3, 11.03.2010

VIP 01: LIGIA ZACARIAS (& Julind Dervishi)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Wednesday, 10 March 2010

Big Mama, E Lumtur dhe E Dashuruar!

Big MamaBig Mama: Jam shume e lumtur sepse dashuroj personin e duhur

Gjithmone e qeshur, me stilin dhe zerin e vecante ka krijuar dhe sjelle ne estraden shqiptare vlera te padiskutueshme. Eshte fjala per kengetaren nga Maqedonia Big Mama, e cila duket shume e lumtur sepse dashuron njeriun e duhur.

Keto komente Bigi i ka bere ne nje prononcim per media duke thene se eshte e dashuruar ne personin e duhur dhe duke mos jap me shume detaje.

"Po jam e dashuruar, jam shume shume e lumtur per shkak se dashuroj personin e duhur. Kaq e keni dhe me shume mos me pyetni, boll a!”, tha Big Mama.

Bigi per momentin eshte perkushtuar me gjithe zemer ne realizimin e dy kengeve te reja, duke bashkepunuar me Bertan Asllanin per muziken dhe per tekstin me Abaz Selamin. Kenga titullohet "Cka po ta nin" te ciles keto dite do te filloje xhirimet per klipin. Kenga tjeter e Big Mames eshte "Largom nga endrrat" ku do te kendoje se bashku me mikun e saj te ngushte Davon Edwards nga USA me tekst te Avni Qahilit.

E re nga Bigu qe tashme dihet eshte edhe pjesemarrja ne "VIP Shpija" ku do te jete e mbyllur 1 muaj, nen percjelljen e kamerave. /kosovapress/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Big Mama: I am very happy because I'm in love with the right person

Always smiling, with special style and voice has created and brought to the Albanian estraden indisputable values. It is Macedonian word for singer Big Mama, who looks very happy because the right man loves.

These comments Bigi has made a statement to media saying that love is in proper person and not give more details.

"I'm in love, I am very very happy because that person the right love. That you and not to ask more, a lot of," said Big Mama.

Bigi at the moment is wholeheartedly committed to the implementation of two new songs, and collaborated with Up for music and text with Abbas peace. Song titled "What are you nin" to which these days will start shooting for klipin. Re: Next Big Mames is "Largom of dreams" where he will sing together with her close friend davon Edwards from USA with text Qahilit Avni,

Top of Bigu that is already well known participation in the "VIP shpija" which will be closed 1 month, under the escort of the cameras.
]]

Flaka Krelani, Ka Zgjedhur Te Behet Biznismene?

Flaka KrelaniFlaka Krelani, gjakovarja shperthyese

Karriera e Flaka Krelanit i ngjan ndezjes se nje zjarri te ngadalte, por te sigurt. Ajo ishte vetem 13 vjec kur per here te pare nisi te angazhohej ne skenen lokale te muzikes rock ne qytetin e saj te lindjes, Gjakove.

Por kjo ishte thjesht zanafilla. Pervoja ne lokalet e muzikes live ishte e dobishme, por e pamjaftueshme. Ajo nisi studimet e mesme ne liceun artistik te Prishtines per kanto.

Deri ketu, gjithcka po shkonte qetesisht. Deri sa erdhi viti 2004, kur Flaka u perfshi ne nje eveniment qe do te ndryshonte pergjithmone jeten dhe karrieren e saj. Ajo mberriti ne Tirane, si nje nga finalistet e spektaklit “Ethet e se premtes mbrema”.

Per gati 6 vite kengetaren e rock-ut e shohim ne skenat e festivaleve shqiptare. Se bashku me ngjitjen dhe pjesemarrjen e saj ne Top Fest dhe festivalet e fundvitit ka edhe trofe, ashtu siç ishte çmimi “Best Alternative” ne Top Fest 4, me kengen “Nje bote tjeter”.

Tashme 20 vjeçare, ajo ka spikatur ne skenat e muzikes per timbrin e saj te veçante dhe zerin e saj potent. Flaka gezon simpatine e publikut per kenget e saj te njohura si “Jeta kerkon dashuri”, “Nuk mundem”, “Le te behet c’te doje”.

Por gjithe suksesi dhe dashuria qe Flaka Krelani ka per muziken, nuk lidhet me profesionin qe ajo ka zgjedhur ne jete. Jashte pasionit te saj per muziken ka preferuar t’i bej llogarite mire me jeten, duke zgjedhur te behet ekonomiste. Çfare ka ne sirtarin e saj te endrrave dhe planeve per te ardhmen? Ndoshta nje biznes i suksesshem, por per kete do te duhet ende pak kohe. /t.ch./mars 2010/

Ndiq kroniken:

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Flaka Krelani, explosive girl from Gjakova

Career Flaka krelani is like lighting that a fire slow, but sure. She was only 13 years old when I first began to commit stage local rock in the city of her birth, Gjakova.

But this was just the beginning. Experience in the premises of the music live was useful, but insufficient. She began studying high in Lyceum artistic Pristina for Canton.

Until here, everything was going smoothly. So how come the year 2004, when the blaze was involved in an event that will change forever the life and career of her. She arrived in Tirana, as one of the finalists of the spectacle "fever of that Friday night.

For nearly 6 years, singer of rock we see on stage festivals Albanian. Together with the ascension and its participation in Top Fest and there are festivals year-end trophy, as was the price "Best Alternative" in Top Fest 4, the song "another world".

Now 20, she is prominent in the scenes of music for timbrin its exclusive and out of its potent. Flaka enjoys the sympathy of the public for the songs of her known as "Life requires love", "I can not", "Let us become what want".

But all the success and love that Flaka Krelani has for music, not related to the profession that she has chosen in life. Outside of her passion for music has preferred to do better life accounts, choosing to become an economist. What have we sirtarin her dreams and plans for the future? Perhaps a business successful, but this will still need a little time.
]]

Tuesday, 9 March 2010

Mirvete Bajrami, i Rikthehet Skenes Muzikore!

Mirvete Bajrami, me stil dhe dukje me ndryshe

Mirvete BajramiKengetarja Mirvete Bajrami tani ka vendosur qe te jete me e pranishme ne skenen muzikore, me nje stil te ri ne paraqitjen e saj. Ajo sapo ka realizuar videoklipin me te ri te kenges “Dy here ne jete”, ne te cilin klip paraqitet me nje pamje dhe interpretim me ndryshe. Kenga permban zhanrin e kenges zbavitese, eshte me ritmike dhe i pershtatet rrymes qe po mbreteron tani ne industrine tone muzikore... Kete videoklip Mirvetja e ka pergatitur ne Maqedoni ne produksionin “Fabrika”, dhe eshte hera e pare qe ajo ka nisur nje bashkepunim me Maqedonine. “Arsyeja perse kete videoklip e kam punuar ne Shkup eshte per shkak te kushteve qe me ofruan atje. Por, megjithekete, eshte hera e pare qe po punoj me Maqedonine dhe deshirova qe te shoh edhe suksesin qe mund te arrij edhe atje. Jam shume e kenaqur me kete videoklip dhe besoj se edhe publiku do ta pelqeje. Ne klip dukem me nje stil pak me ndryshe jo per shkak te interpretimit, por mund te them stilit ose pamjes. Mendoj se dallimi verehet pak te zhanri, meqe eshte me ritmike, por kete e kam realizuar per hir te adhuruesve te mi, kam dashur qe t’ju sjelle nje freski dhe risi te kenga dhe paraqitja ime, dhe besoj se ia kam arritur. Perndryshe zhanrin zbavites dhe popullor e kam kultivuar edhe me pare”, shprehet ajo per “Kosova Sot”. Kengen “Dy here ne jete” Mirvetja e ka pergatitur me Ilir Beranin, i cili e ka realizuar tekstin dhe kompozimin, ndersa orkestrimin e ka bere Ardian Kastrati. Pervec ketij projekti muzikor, Mirvetja ka ne plan per te nxjerre ne treg edhe albumin e radhes, qe do ta nxjerre ne treg ne fund te ketij muaji. Ajo ka vendosur te jete me aktive ne skene me kenge dhe videoklipe te reja./k.bajrami/kosova sot/mars 2010/
- - - - - - - - - -
p.s. Mirvete Bajrami eshte e martuar me deputetin e LDK-s Lutfi Haziri nga Gjilani dhe ka tri vajza me te. Jeton me familje ne Prishtine. Lutfiu ka deklaruar me pare per media se 'hendikep i gruas' eshte ai, pasi angazhimi i ngjeshur i tij ne politike e ka penguar Mirveten ne karrieren e saj muzikore.
- - - - - - - - - -
+tag: myrvete
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Mirvete Bajrami, with style and appearance different

Singers Mirvete Bajrami has now decided to be more present on the music scene, with a new style in its presentation. She has just realized the new video clip with the song "Two times in life", in which the clips appear with a different view and interpretation. Song contains the lyrics entertaining genre, is rhythmic and power suits that are now in our industry mbreteron musical ... This video has prepared Mirvete in Macedonia in production "factory", and is the first time that she has started a cooperation with Macedonia. "The reason why this video I worked in Skopje is due to conditions that gave there. But, however, is the first time that I work with Macedonia and desired to see the success that can also reach there. I am very happy with this video and believe the public will pelqeje. The clips look a little different style, not because of the interpretation, but I can style or appearance. I think the difference seen Genre less, since it is the rhythmic, but I realized this for the sake of my lovers, I love that you bring a freshness and novelty of song and my appearance, and believe that I have achieved. Otherwise genre of popular entertainment and have grown even earlier, "said she" Kosova Sot ". Song "Two times in life" has prepared Mirvete with Ilir Berani, who has realized the text and composing, while orchestrating has made Ardian Kastrati. In addition to this musical project, Mirvete plans to bring the market the next album, which will issue in the market at the end of this month. She has decided to be more active in the scene with new songs and video clips.
- - - - - - - - - --
ps.Mirvete Bajrami is married to LDK deputy Lutfi Haziri from Gjilan and has three daughters with him. She lives with family in Pristina.
]]

Dhurata Ahmetaj, E Dhene Pas Muzikes!

Dhurata Ahmetaj
/photo public domain/

Dhurata Ahmetaj, deshiron te beje buje ne skenen muzikore

Kengetarja e re Dhurata Ahmetaj eshte e dhene pas kenges. Nuk ka kohe te gjate qe ajo ka nisur kete profesion, ne te cilen thote se ka shenuar suksese. Pjesemarrjen e pare ne festival ajo e pati ne festivalin “Top Fest 7”, ku u paraqit me kengen “Vec ty te dua”, te realizuar nga Korab Shaqiri. Edhe pse kengen e ka dashur qe ne femijeri, ajo nuk eshte marre shume me te, mirepo tani ka vendosur qe te jete me e pranishme ne skene. Ajo se fundi ka arritur te shperblehet me cmimin e dyte ne festivalin “Kosova Fest 2009”, cmim ky qe i ka dhene vullnet per te ecur perpara. Edhe pse eshte vetem 17- vjecare, synimet e saj jane te arrije suksese te metutjeshme. “Jam e dhene pas kenges, per here te pare ne skene u paraqita ne festivalin “Kosova Fest 2009” ku dhe u shperbleva me cmimin e dyte. Kenga pjesemarrese e ketij festivali quhej “Pse me ike”. Duke pare suksesin para vetes ne skene u paraqita me nje videoklip te realizuar me produksionin kosovar “Entermedia”, me kengen “Le ta marrin vesh”, kenge kjo e cila u punua nga Valon Bytyqi dhe Arsim Bunjaku. Kjo kenge u pelqye shume nga publiku, gje qe me shtyn te punoj edhe me shume rreth karrieres sime muzikore”, shprehet ajo per “Kosova Sot”. Dhurata ka plane te shumta per te ardhmen, por shpreson qe me kohe t’i realizoje. “Tani e tutje do te shihni kenge dhe videoklipe te reja, pse jo edhe ndonje bashkepunim”, perfundon ajo. /k.bajrami/kosova sot/mars 2010/
- - - - - - - - - -
p.s.

Vendlindja: Prizren
Ditelindja: 16 Nentor 1992
Shenja e Horoskopit: Akrepi

Dhurata Ahmetaj jeton ne Prizren. Shkollen fillore e kreu tek "Mati Logoreci" ne Prizren. Momentalisht eshte duke vazhduar gjimnazin "Gjon Buzuku" ne Prizren ne klasen E11, ndersa nga gjysemvjetori i dyte do te shkoj ne njerin nga gjimnazet e Prishtines
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Dhurata Ahmetaj, wants to make a boom in the music scene

Dhurata Ahmetaj new singer is given after posted. No long time that she started this profession, in which says that there is marked success. Participation of the first festival she had in the festival "Top Fest 7", where he presented the song "In addition to love you", carried out by Korab Shaqiri. Although he loved that song in childhood, it is not received much, but now has decided to be more present in the scene. It has reached the end be rewarded with second prize in the festival "Kosova Fest 2009", price that has given it will forward. Although it is only 17 - years, its goals are to achieve further success. "I am given after song, for the first time the scene was presented in the festival" Kosova Fest 2009 "where he was rewarded with second prize. Participating this festival song called "Why you ran away". The first success in the scene before him was presented with a video produced with the production of Kosovo "Entermedia", the song "Let us get out", this song which was punu by Valon MUSIC Bunjaku Education. This song was very pelqye public, which extends to work with even more about my musical career, "said she" Kosova Sot ". Dhurata has many plans for the future, but hopes that with time to perform. "From now on will see new songs and video clips, why not any cooperation," she concludes. / k.bajrami / Kosova Sot / March 2010 /
- - - - - - - - - --
p.s.

Birthplace: Prizren
Birthday: 16 November 1992
Horoscope sign: Scorpio

Dhurata Ahmetaj lives in Prizren. Primary school head to "Mati Logoreci" in Prizren. Currently high school is going "John Buzuku" in Prizren in class E11, while the second halfterm will go to one of gymnasiums in Prishtina
]]

Lirjeta Fazliu, Synon Pasarelat Boterore!

Lirjeta Fazliu perfaqeson Kosoven ne "Miss Globe International"

Synim, PASARELAT BOTERORE

“Sukseset e mia besoj qe nuk do te perfundojne me kaq dhe une si “Miss Pavaresia 2010” do ta perfaqesoj Kosoven ne “Miss Globe International”, e cila mbahet ne Shqiperi dhe shpresoj qe prej aty do te dale me ndonje cmim”, ka thene Lirjeta

Lirjeta FazliuLirjeta Fazliu eshte modelistja qe synon te arrije pistat boterore. Ajo se fundi eshte shpallur “Miss Pavaresia 2010” dhe “Miss Publiku” ne sfilaten “Top Fashion” te mbajtur me 18.2.2010. Keto cmime per te jane shume te rendesishme, ngase i jane hapur rruge te tjera suksesi. Hapat e pare ne rrugen e modelimit ajo i mori ne pjesemarrjen “Ford Super Model of Kosova 2009”, te organizuar nga fotografi i njohur Fadil Berisha dhe RTV 21. “Cmimet qe sapo i mora ne “Top Fashion” me dhane nje vullnet te madh per te vazhduar me tutje. Por, megjithkete, pjesemarrja ime ne “Ford Super Model of Kosova 2009” m’i hapi dyert e suksesit. Jam e dhene pas modelimit dhe synoj te arrij pistat boterore”, shprehet ajo per “Kosova Sot”. Lirjeta modelimin e konsideron si hobi, nderkaq primare per te jane mesimet, ku vazhdon te ndjeke klasen e nente. Lirjeta ne te ardhmen do te marre pjese ne “Miss Globe International”, qe do te mbahet ne Shqiperi dhe do ta perfaqesoje Kosoven. “Sukseset e mia besoj qe nuk do te perfundojne me kaq dhe une si “Miss Pavaresia 2010” do ta perfaqesoj Kosoven ne “Miss Globe International”, e cila mbahet ne Shqiperi dhe shpresoj qe prej aty do te dale me ndonje cmim”, perfundon Lirjeta. /k.bajrami/kosova sot/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

LIRJETA Fazliu represents Kosovo IN "MISS GLOBE INTERNATIONAL"
Aim, world runways

"I believe that my successes would not end with so and me as" Miss Independence 2010 "will represent Kosovo in Miss Globe International, which is held in Albania and from there I hope that will come up with any price", has said Lirjeta

Lirjeta Fazliu is aiming to achieve modelistja dirty world. It revealed that the end is Miss Independence 2010 "and" Miss public "in sfilaten" Top Fashion "to keep with 18.2. 2010. These prices are for very important, because they are open other avenues of success. First steps in the way of modeling she took in participation Ford Super Model of Kosova 2009 ", organized by famous photographer Fadil Berisha and RTV 21. "Prices just got in the" Top Fashion "gave me a huge willingness to continue further. But, however, my participation in the Ford Super Model of Kosovo in 2009 "opened my doors to success. I am given after modeling and design to get dirty world, "said she" Kosova Sot ". Lirjeta considers modeling hobby while classes are primary for which continues to pursue the ninth grade. Lirjeta in the future will take part in Miss Globe International, to be held in Albania and Kosovo will represent. "I believe that my successes would not end with so and me as" Miss Independence 2010 "will represent Kosovo in Miss Globe International, which is held in Albania and from there I hope that will come up with any price", concludes Lirjeta.
]]

Klodiana Shala, Tash Di Te Vallezoj!

Klodiana Shala & Ervis Nallbani
/photo vizion plus/

Klodiana Shala e skualifikuara e pare e "Dancing with the stars"
Me pare s'dija te kerceja, tani jam siper tavolines!

Klodi Shala e konsideron veten te fituar ndonese eshte e eliminuara e pare ne spektaklin "Dancing with the stars". Vajza qe dikur nuk dinte hic te kercente, tashme eshte bere (thuajse) nje profesioniste e vertete. E si mund te ndodhte ndryshe, kur ajo, sikurse dhe koleget e tjere VIP, jane djersitur ne palester per ore te tera dy muaj rresht. Nga 12 pjesemarres, cmimin njeri do ta marre keshtu qe nuk ia vlen fare te merzitesh. Si t'ia besh kur te demtohet krahu dhe kjo ndikon negativisht ne karrieren tende. Kjo i ka ndodhur Klodit, e megjithate, ajo ne kete bisede vazhdon te mos e largoje buzeqeshjen nga fytyra. Kerceu e demtuar duke perballuar nje dhimbje te madhe, e priti eliminimin me sportivitet si dhe dy dite me pas garoi si atlete e vertete dhe e coi deri ne fund detyren e saj. E forte dhe e vendosur, si nje sportiste e vertete!

Klodi, si ndihesh tani, si e ke krahun?

Jo dhe aq mire ne fakt, por po mundohem ta mbaj veten. Duket krahu im se si eshte, dhe pse dolen ca thashetheme sikur demtimi im u sajua. (Nderkohe me tregon krahun, i cili eshte i nxire dhe dukshem i demtuar) Me prishi jashte mase pune, jo vetem fizikisht, por edhe psikologjikisht kam rene jashte mase, sepse kam qe ne muajin shtator qe pergaditem per garat e kesaj periudhe.

Ishe ne Ancona. Si dole atje?

Jo ashtu sic doja une dhe sic kisha pasur mundesi te dilja. Per shkak te krahut nuk dhashe dot maksimumin, per te mos folur qe ishte shume e dhimbshme te garoja ne kete gjendje.

E forte je qe as ne nje situate te tille, kur kushdo do te ishte terhequr, ti nuk e bere...

Me ka kalitur sporti. Jam shume kokeforte, nuk dorezohem kollaj. Kjo eshte tipike per sportistet, por pervec kesaj i ngjaj dhe pak mamase (qesh). Kur marr persiper dicka, do ta coj deri ne fund. S'ka rendesi ne cfare gjendje jam! Kur kerceva ne spektakel me dhimbte zemra, jo me krahu por nuk doja kurrsesi ta lija ne mes.

Dhe ku per dreq, ate nate te qelloi nje paso doble, nje kercim qe i ve ne levizje krahet si asnje kercim tjeter...?

Kam pasur jashte mase dhimbje, sado qe partneri im, Visi, u perpoq te ma lehtesonte punen... Madje gjysem ore me pare ne ndryshuam koreografi. Por une e bera kete sakrifice, sepse ishte kenaqesi te merrja pjese ne nje eveniment te tille.

Pse e pranove ftesen te sfidoheshe ne kercim ne nje spektakel te tille?

Me pelqeu idea, m'u duk argetuese. Perpara kesaj une nuk ia kisha fare haberin kercimit (qesh), nuk kam ditur kurre te kercej. Kurse tani... Sa ndjej muziken, me ke siper tavolines (qesh). Ky spektakel me mesoi te kerceje dhe me dha sigurine qe me mungonte ne realitet.

Nuk u vu re kur po kerceje se kishe probleme, bukur e maskove problemin qe kishe ne krah...

Nuk kuptohej vertet dhe as qe doja te merrej vesh fare, sepse do merrej si per lemoshe... Nuk doja qe publiku te me shikonte me kete. Une ende jam keq nga krahu, por kjo tani s'ka me rendesi. Plus qe ne Ankona kam pasur shume dhimbje... Imagjino, te garosh me nje krah! Nejse, do kaloj dhe kjo. Tani para kam garat e veres. Shpresoj mos te futem ne nje konkurs tjeter gjate kesaj kohe (qesh).

Pas disa ditesh do te jesh ne nje tjeter gare, ne Katar. Beson se do ia dalesh disi mbane kesaj radhe?

Amin! Le te shpresojme qe ta kem me te lehte kesaj radhe...

Si ia kalove me koreografet dhe mesuesit e tu gjate ketyre dy javeve?

Shume mire, madje e vazhdoj komunikimin me Gerdin dhe Enaden. Jo vetem me ta, por me te gjithe stafin dhe koleget pjesemarres ne "Dancing with the Stars".

Si ishte situata ne prapaskene mes VIP-ave?

Mesa pashe dje, paksa e tensionuar. Kjo per shkak te pikeve qe dha juria. Por e rendesishme eshte se VIP-at me njeri-tjetrin shkojne jashte mase mire dhe kjo eshte per t'u vleresuar. Mes tyre nuk kane probleme.

Po me jurine, u ndave e kenaqur?

E kam deklaruar se nuk e mora fare per baze vleresimin e jurise, sepse m'u duk se edhe ato pike qe me dhane, m'i dhane nga zori, pasi ne ate gjendje nuk e meritoja as pesen dhe as katren. E rendesishme eshte se kudo kam shkuar dhe kedo qe takoj, me kane thene se ka qene nje performance e shkelqyer. Mjafton qe perjetova kete eksperience, mesova dicka prej saj dhe bera miq. Edhe u demtova ne fund... (qesh). Si sportiste kam pasur gjate karrieres plot demtime, por kjo terheqja e krahut ishte e tmerrshme dhe e pakrahasueshme me asgje.

Si ndodhi?

Ishim ne provat gjenerale duke kercyer me Visin dhe ne fund, mbaj mend qe isha gati te me binte tefiket. Ndjeva nje "kreek", nje terheqje ne krah dhe i thashe Visit: "Me duket se u demtova". Ai nuk e besoi dhe m'u pergjigj me shaka: "Cohu, mos bej kot!". s'me besonte, vetem te nesermen, kur me pa ne ate gjendje qe isha e kuptoj qe nuk beja shaka.

Dhe sa kohe do te duhet qe te sherohesh?

Minimalisht nje muaj, por nderkohe kam pasur tere keto aktivitete te rendesishme per mua.

Ariani gjithmone ju ngacmonte per ato 50.000 eurot qe do te fitonit. Ishin leket arsyeja pse pranove te marresh pjese ne kete spektakel.

Aspak, ishte per qejf. Une parate nuk i kam vleresuar kaq shume ne sport, jo me ne nje shou. Me vjen mire qe m'u dha mundesia te mesoj te kercej, por kaq.

Ne "Top Show" pak jave me pare deklarove se rroga e nje sportisti eshte 4.800 leke (te reja) ne muaj. Po beje shaka?

Pse gjithmone kujtojne se bej shaka, si ate dite kur u demtova ne krah (qesh)? Boh! Nuk ishte fare shaka, kaq paguhet nje sportist dhe per me teper, ne nuk kemi as sigurime shoqerore, as shendetesore.

Sa turp!

Sportin e bejne ata qe kane leke sot, ose ata qe jane shume te apasionuar, si puna ime. Sportisti do kushte dhe dieta qe kushtojne dhe me 4.800 leke as qe behet fjale t'ia plotesosh vetes keto kushte.

Shohim xhirimet gjate provave dhe duket sikur balerinet ju bejne shume te vuani...

Po, tamam. Kur une beja prova, isha nje here me kembe perpjete, me koke poshte, me terhiqnin zvarre (qesh), shtrire ne parket... A thua se po na torturonin, se te tilla ishin ushtrimet. Ne ushtroheshim perdite nga nje ose dy ore dhe ka qene vertet e lodhshme. Por ia vlejti... Te nesermen e skualifikimit, une u nisa per ne Ankona dhe te gjithe ne aeroport, qe nga policet, me thoshin: "Mos u demoralizo, se ishe shume e bukur!". Kjo me jepte nje kenaqesi te madhe, te cilen e kisha perjetuar edhe ne sport, por nuk ishte e njejta gje.

Ne prezantim ti the se je mesuar te marresh medalje, te jesh gjithmone fitimtare.

Edhe spektakli kishte kenaqesine e vet, edhe pse nuk fitova... (buzeqesh).

Ne njefare menyre, dole fitimtare sepse kerceve ne kushte tejet te veshtira.

As nuk e imagjinon dot se cfare dhimbjesh kisha!

Eshte krijuar pershtypja se, duke qene sportiste, ti ishe e favorizuar ne kete gare.

Te njejten gje me tha dhe Iliri (Shaqiri), por ne te vertete muskujt e sportistit nuk kane fare lidhje me ato te baletit. I thashe Ilirit: "Hajde te kercesh nje here pengesen dhe te shohesh". Sporti dhe baleti s'kane fare lidhje me njeri-tjetrin.

Klodiana Shala & Ervis Nallbani

Si tip sportiv dukej se kishe problem dhe me "look"-un special...

Jam mesuar tere jeten me atlete dhe problemi kryesor ne spektakel ishin takat. Une nuk jam mesuar te ece me taka, jo me te kercej (qesh).

The se mami nuk te ka ndjekur ne garat e tua, ndaj kjo ishte nje menyre e mire qe ajo te te shihte ne ekran...

Nuk vjen ne stadium, se i eshte krijuar idea se sjell ters... Heren e vetme qe me ka pare te garoj, une kam dale me keq se asnjehere tjeter dhe ajo ia hodhi vetes fajin per kete, duke thene se ndolli ters (qesh). Per mamin ishte kenaqesi te me shihte ne spektakel, madje naten e pare me mori ne telefon ne oren nje te nates dhe me tha: "Shume bukur kerceve. Edhe ti, edhe ai Landi (i WSF), por dhe ajo goca kosovare...". E kishte per Genten (qesh). Dhe une qe i them: "U bete te gjithe koreografe mi mam, duke dhene vleresime" (qesh).

Tani eshte koha jote te japesh nje vleresim.

Mua me pelqen Soni, Genta, Landi por edhe Julian Deda. Ai na ka befasuar, sepse e njohim per humorin, por na befasoi dhe ne kercim.

Po komenti i jurise per shendetin e tepert te Gentes, cfare efekti shkaktoi ne "gold room" (dhoma ku VIP-at prisnin vleresimet)?

Sigurisht, nuk na u duk normale si batute, por kjo eshte detyra e jurise. Te bej kritika dhe te justifikoje tek e fundit, piket qe do te jape. Por jo, Genta eshte per mua shume shume e mire. Edhe Juli (Deda) eshte perfekt!

Miqte si reaguan pas pjesemarrjes tende ne "Dancing with the stars"?

Ata mendoja kur jepja me te miren, s'doja t'i zhgenjeja.

Po bashkeshorti cfare pershtypjesh ka krijuar?

Taulanti me tha qe ne fillim "Ti nuk je mire" (qesh), duke e ditur se keshtu rrezikoja te demtohesha. Madje me tha ta mendoja mire, se mund te demtohesha. Ai eshte njekohesisht traineri im dhe u merzit pa mase nga kjo qe ndodhi. I doli fjala! Ndaj me vjen inat, qe atij i doli fjala (qesh). Ngaqe kisha frike se do me thoshte qe "he, te thashe mos te shkoje", naten e pare shkova te shoqja ime e ngushte dhe i kerkova te me vishte me tuta sepse une nuk levizja dot krahun, aq kesh isha. Doja te mos bija ne sy te Taulantit, por te nesermen u bera me keq akoma dhe u detyrova t'ia them si ishte puna. /paloma/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Klodiana Shala and disqualified the first "Dancing with the stars"
Before I could not dance, now I'm above the table!

Shala Klodi considers himself to win is eliminated although the first spectacle "Dancing with the stars". The girl who once knew nothing of dancing, has become (almost) a true professional. How can otherwise occur when she peers as well as VIP, are sweaty in the gym for hours two consecutive months. Out of 12 participants, the price one would receive so not worth all the upset. What to do when the damaged wing and this adversely affects your career. This has happened Klodi, yet it continues to this conversation not remove smiling face. Jumped damaged by a strong pain face, eliminating the sportivitet received and two days after raced as true athletes and finally led to its task. The strong and determined, as a true sportswoman!

Klodi, as you feel now, as you arm?

Not so good in fact, but I am trying to keep myself. It seems that as my arm is, and why some rumor emerged as my injury was sajua. (Meanwhile with side shows, which is blackened and damaged considerably) with excessively interfered with work, not only physically, but psychologically I have fallen enormously, because I was in September that races pergaditem for this period.

You were in Ancona. Went out there?

Not as I like and as I had opportunities dilja. Because of the wing could not gave the maximum, not to talk that was very painful in this condition Garo.

The strong as we are that such a situation, when everyone would be attracted, you do not make ...

The sport has seasoned. I'm opinionated, not surrender easily. This is typical for sportsmen, but besides this the look and less Mamas (laughs). When I undertake something, he will finish. No matter in what condition I am! When kerceva in dhimbte spektakel with heart, not with the arm but I do not let them leave in the middle.

And where to heck, that night shot a paso doble, a jump that puts in motion arms as any other Dance ...?

I had excessive pain, however that my partner, visit, tried to facilitate my work ... Even a half hour ago we changed the choreography. But I made this sacrifice because it was a pleasure participating in an event such.

Why I accepted the invitation in a Dance sfidoheshe in such spektakel?

With liked the idea, I found it entertaining. Before this I had no haberin do not dance (laughs) I do not know never to dance. But now ... How I feel music, with the table above you (laughs). This spektakel taught to dance and gave security that was missing in reality.

It was noticed that when I jump I had problems, problems that maskove beautiful church in arm ...

Not understood or really wanted to deal out at all, because it will deal as eleemosynary ... I did not want the public to see this. I still am bad arm, but it now has no importance. Ancona Plus we've had more pain ... Imagine, the garosh with a side! Nejse, and it will pass. Now before my summer races. I hope not to go into a another competition during this time (laughs).

After several days will be another race, in Qatar. Believes that it will somehow keep it this time go out?

Amin! Let us hope that I have it easy this time ...

As I enjoyed the Choreography and your teachers during these two weeks?

Very good, even Gerdi and continue communication with Enaden. Not only them, but with all staff and colleagues participating in "Dancing with the Stars".

How was the situation behind the scenes between VIP-ave?

Mesa saw yesterday, somewhat tense. This is because the points that gave the jury. But important is that the VIPs with one another better go out and measure it is to be evaluated. Among them have problems.

But the jury was ndave happy?

I stated that I do not base fare for the evaluation of the jury, for me it seemed that the point that they gave me, gave me forced, because we do not deserve it neither able nor katren five. The most important is that wherever I go and everyone that I meet with have said that there was an excellent performance. Enough that experienced that experience, learned something from it and made friends. And finally ... was demtova (laughs). As a sportswoman I had long career full of injuries, but the withdrawal of arm was terrible and incomparable to anything.

How did it happen?

We were in evidence in general Visit jumping and finally, remember that the fall was almost Tefik. I felt a "kreek", a withdrawal in the arm and told Visit: "With demtova appear. He did not believe me and replied in jest: "Get up, do not do nothing." s'me believed, only the next day, when we saw it was able to understand that Beja no joke.

And how long will take to recover?

Minimum one month, but while all these activities have been important for me.

Ariani always ngacmonte you for € 50,000 that they will earn. Why leks were accepted to participate in this spektakel.

Not at all, was for humor. I have not evaluated the money so much sport, not a show. I'm glad you gave me the opportunity to learn to dance, but so.

In "Top Show" a few weeks ago declared that the salary of an athlete is 4800 lek (new) a month. I make jokes?

Why do always remember that joke, as that day when we demtova side (laughs)? Boh! There was no joke, so paid a sportsman and more, we have no social security or health.

What a shame!

Sport makes those who have lek today, or those who are very passionate, like me. Athlete will that cost conditions and diet and 4800 lek or who becomes plotesosh own words to these conditions.

We see footage during the tests and you seem to do very ballerina suffering ...

Yes, exactly. When I Beja evidence, I was once on foot up, upside down, to distract zvarre (laughing), lying in the park ... Do you think that torturonin us, that such exercises were. We ushtroheshim daily by one or two hours and has been really hard. But it vlejti ... The next day the disqualification, I went to the Ancona and all at the airport, from policemen, to say: "Do not demoralizo, that were very beautiful." This to give a great pleasure which I had experienced the sport, but it was not the same thing.

In the presentation you learn that you receive a medal, to be always victorious.

The spectacle had its own pleasure, even though it won ... (Click here).

In a way, go out victorious because Bunga in extremely difficult conditions.

Nor can the imagines what pain I had!

It created the impression that, being sportsmen, you were favored in this race.

The same with the said and Illyria (Shaqiri), but actually athlete muscles have no connection with those of the ballet. I told Ilir: "Come to dancing once a barrier and see". Sport and ballet have no connection at all with each other.

What type of sport that I had problems and seemed to "look" un-special ...

I used whole life with athletes and the main problem in spektakel were Taka. I am not learned to walk with taka, not to dance (laughs).

The that Mom has not followed in your races, so this was a good way to see what the screen ...

It comes in the stadium, that is created idea that jinx ... The only time that has seen me compete, I come up with worse than ever and she threw him guilty for this, saying ndolli grumpy (laughs). Mom was a pleasure for me to see spektakel, even the first night we got a phone at night and said: "Very nice Bunga. And you, he Landi (The WSF), but it goca Kosovo .. .. Genten had to (laughs). And I say that "all Choreography became my mam, giving assessments" (laughs).

Now is your time to give a estimate.

I like Soni, Genta, Landi but Julian Deda. He has surprised us, because we know for humor, but surprised us and Dance.

If the jury comment health excessive to Gentes, what effect caused the "gold room" (room where VIPs expected estimates)?

Of course, not us mot appeared normal, but it is the duty of the jury. To do criticism and to justify in the end, that will give points. But no, Genta is for me very very good. Even Julius (Deda) is perfect!

Friends as reacted after your participation in "Dancing with the stars"?

They thought when they give the best, would not zhgenjeja.

If the couple has created what feedback?

Taulanti said at the outset with "You are not good (laughs), so knowing the risks of injuries. Even with said it thought best, that can injure. He is also my coach and mind without measure this happened. I came word! So with comes anger, that he comes out (laughs). Because I fear that will mean that with "he, be told not to go", the first night I went to my wife close and asked me to wear flannels because I can not arm movement, as I have. I wanted not to taulanti daughter in the eye, but the next day became worse and was forced to tell him what was working.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online