All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 10 April 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #12, 10 Prill 2010

Big Brother Albania 3

Big Brother Albania 3: Spektakli #12, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Olta le garen, hyn nje banore e re ne shtepi

Ndonese banoret nuk e prisnin, shtepise se “Big Brother” i eshte shtuar nje banore e re, Eridona. Olta ka lene garen me votat e publikut, duke shkaktuar merzitje te banoret qe i qendronin me afer. Surpriza per Mandin dhe Klodin kane ardhur gjate spektaklit te mbremshem

Publiku ka vendosur qe kete jave te dale nga shtepia Olta, nderkohe qe nje banore e re ka filluar aventuren e “Big Brother”. Ajo eshte Eridona. Pas diskutimeve te shumta te bera jo vetem brenda, por edhe jashte shtepise, Bertina ka pasur mundesi te sqarohet me Erionin. Ata jane takuar brenda shtepise, ndonese takimi mes te dyve nuk ka pasur emocionet qe priteshin. Klodi ka takuar niperit e tij, ndersa Mandin e ka vizituar ne shtepi shoku i ngushte, futbollisti i njohur Redi Jupi

Klipi i thashethemeve
Cdo jave kandidimet shoqerohen edhe me ndryshime ne sjelljen e banoreve qe rrezikojne te largohen. Manal, Jetmiri, Olta dhe Hakiu kane qene kater te kandiduarit e kesaj jave. Permes dy klipeve, i pari i transmetuar vetem per banoret dhe i dyti vetem per te kandiduarit, jane shkaktuar mjaft diskutime. Ne klipin e transmetuar per te kandiduarit, ka pasur mjaft thashetheme per ta. Jetmiri komenton se ai nuk ka ardhur ne shtepi qe t’u pelqeje banoreve te tjere dhe fakti qe ai vazhdon te jete vazhdimisht ne nominim, per te do te thote se te tjeret ia kane friken. Ndersa Hakiu ka thene se nisur nga fakti qe jane ne nje “reality show” pritet te behen edhe thashetheme. “Mua me vjen keq se vazhdimisht banoret me keqkuptojne, ose duan te me shohin te keqkuptuar”, ka thene Kika, ndersa Olta ka debatuar me Manal per faktin se kjo e fundit ka thene qe Olta eshte i vetmi person me te cilin nuk ka komunikim brenda shtepise. Jetmiri eshte vene ne mbrojtje te Manal, duke thene qe prej hyrjes se saj brenda shtepise, asnje nga banoret nuk eshte munduar te njohe kulturen qe ajo perfaqeson, por e kane injoruar.

Familjaret komentojne banoret
Tashme, kur te gjithe banoret jane bere familjare per publikun, vete familjaret e tyre i shohin ne rrethana te reja e ndoshta zbulojne pjese te karakterit, me pare te panjohura per ta. Ata i ndjekin vazhdimisht dhe mbreme nga studio kane komentuar veprime te tyre. Blerta, kusherira e Jetmirit, ka thene se ai u mungon, por e shohin si nje konkurrent te forte ne loje, ndersa e ema e Manal, Gjyler, ka thene se Manal ka qene vetvetja, ndonese ka pasur veshtiresi te pershtatet me banoret per shkak te menyres tjeter te jeteses qe ka bere ne Jordani.

Hakiu dhe Mandi, ne debat
Gjate javes, Hakiu dhe Mandi kane debatuar fort mes tyre per shkak te nje keqkuptimi gjate lojes. Te dy banoret e kane lene situaten te shkoje deri ne ofendime mes njeri-tjetrit, nderkohe qe mbreme u eshte dhene mundesia te sqarohen mes tyre dhe t’i bejne te qarta gjerat per publikun. “Kjo situate ka qene nje keqkuptim nga ana ime dhe nuk ka qene reagimi i duhur. E gjithe kjo ka ardhur si shkak i akumulimit te sjelljeve te Mandit gjate javes. Une jam i prirur qe cdo gje qe kane, te ma thone ne sy dhe kete kam kerkuar edhe prej Mandit”, ka thene Hakiu. Shfajesimit te tij i eshte kundervene Mandi, i cili ka theksuar se ai ia ka thene te gjitha mendimet ne sy Hakiut, ndersa ky as qe ka denjuar t’i kerkoje falje per keqkuptimin. Komentet mes njeri-tjetrit kane vazhduar edhe me pas.

Piano brenda ne shtepi
Edhe pse kane disa jave qe jetojne ne shtepine e re, banoret ende nuk dine me saktesi cdo gje qe ndodhet brenda saj. Qe para fillimit te spektaklit te mbremshem, ne dhomen e ndenjes te shtepise ndodhet nje objekt i mbuluar. Ka ardhur koha qe banoret ta zbulojne dhe gjejne aty nje piano. Domenika eshte banorja me e lidhur me kete instrument, duke qene se e ka studiuar, por vec kesaj, pianoja do te sherbeje per nje qellim te caktuar. Pianoja eshte per Seldin, i cili do te jape nje provim me kete instrument. Nderkohe, gjate javes, banoret do te mund ta perdorin per t’u argetuar.

Bertina sqarohet me Erionin
Lidhja mes Erionit dhe Bertines eshte diskutuar mjaft dhe pas daljes se Bertines nga shtepia. Gjate spektaklit te javes se shkuar, Bertina u keqkuptua me nje klip te Erionit. Vellai i Madh i dha mundesine qe mbreme te mund t’i sqaronin gjerat. Erioni ne dhomen e kuqe dhe Bertina ne dhomen e bardhe kane pare njekohesisht nje klip me diskutimet qe ata te dy kane pasur brenda shtepise, me xhelozite e zenkat. Pas klipit, Erioni eshte shprehur se ai i ka te njohura ato situata dhe i se i vjen keq qe nuk arrin te kuptohet me njerezit. Arbana e ka lajmeruar se ne dhomen e bardhe ndodhej Bertina dhe ishte ai qe duhej te vendoste nese donte te shkonte ta takonte apo jo. Erini ka thene se kishte shume gjera per te sqaruar me te, ndaj edhe ka shkuar ta takoje. Por ndryshe nga sa mund te pritej, takimi i tyre nuk ka pasur emocione te dukshme. Ne dhomen ku qendronte Bertina ishin ngjitur shprehje qe perdornin me njeri-tjetrin, te cilat Erionit i kane terhequr vemendjen. Ai i ka thene Bertines qe te mos vazhdoje me me akuza edhe nga jashte shtepise, duke ironizuar me shprehjen e saj te javes se kaluar se ai dhe Olta ishin puthur ne buze. Pas nje bisede te shkurter dhe pak perqafimeve, Erioni ka lene te kuptoje se gjerat do t’i shihte me me kujdes kur te dilte jashte. Takimi i tyre eshte komentuar edhe ne studio. Opinionisti Arian Konomi ka thene se ai beson se problemi ne lidhjen mes te dyve qendron ne faktin qe as njeri dhe as tjetri nuk toleron per faktin se kush do te jete dominues. “Duke qene se Erioni kishte disa kohe pa e pare Bertinen dhe fakti qe atij me shume i terhoqen vemendjen theniet, se sa look-u i ndryshuar i Bertines, me zhgenjeu”, ka komentuar Konomi.

Prova e javes
Banoret jane zbavitur mjaft me proven e javes. Vellai i Madh i kishte vene te peshkonin ne pishinen e shtepise. Ata kane kapur peshq, madje edhe i kane gatuar. Por prova e javes nuk ka mbaruar ketu. Te gjithe banoret, te veshur me rroba banjo, pervec Klodit qe ka mbyllur kapakun, kane pasur dy minuta kohe te futen ne nje kuti sardelesh, pergatitur per kete loje. Ata kane mundur te rregullohen shume shpejt dhe prova eshte quajtur e kaluar.

Surprize per Klodin
Klodi nuk eshte i lidhur vetem me te emen. Nje marredhenie te ngushte ai ka me tri niperit e tij, per te cilet shkroi nje leter javen e shkuar. Pikerisht Vellai i Madh kishte vendosur t’i bente nje surprize. Ne dhomen e rrefimit transmetohet klipi ku ai ka folur per niperit e tij. Arbana e njofton se neper shtepi gjenden kater copa puzzle, te cilat ai duhet t’i beje bashke. Pasi ka gjetur tre te parat, e njoftojne se pjesa e katert ndodhet ne oborr, aty ku takon edhe niperit. Permes puzzle-it formohet fotografia e tyre.

Largohet Olta
Olta ka qene banorja e radhes qe ka lene konkurrimin. Ajo ishte gjate javes ne kandidim me Jetmirin, Hakiun dhe Manal. Publiku ka vendosur qe te ishte Olta ajo qe do te linte shtepine.

Banore e re ne shtepi
Ndersa Olta ka perfunduar garen, nje banore e re ka hyre ne shtepi. Ajo eshte nje vajze dhe quhet Eridona. Sigurisht qe mbetet per t’u pare nese konkurrentja e re do te shkaktoje prishje te ekuilibrave brenda shtepise.

Mandi takon shokun e ngushte
Nje tjeter surprize gjate spektaklit te se shtunes eshte rezervuar per Mandin. Ndersa kamerat fokusojne nje fushe futbolli, nga studio lajmerohet se ajo eshte surprize per Mandin. Brenda ne shtepi hyn nje futbollist i njohur, Redi Jupi, i cili eshte edhe shok i ngushte i Mandit. Ai ka hyre ne shtepi me nje mision, per te zhvilluar nje ndeshje miqesore. Ai mori djemte drejt fushes, ndersa perballe tyre do te qendrojne vajzat e shtepise, te ndihmuara nga konkurrentet e “Big Brother 1” dhe “2”. /t.ch./gazeta shqip/

Ndiqni videot:

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Leaves Olta race, a new resident enters the home

Although people did not expect, the house that "Big Brother" has been added a new citizen, Eridona. Olta has left the race with the votes of the public, causing annoyance to residents who stay close. Mandi and surprises to have come during Klodi spektaklit mbremshem
The public has decided that this week Olta out of the house, while a new resident has started adventure of "Big Brother". It is Eridona. After numerous discussions made not only within but also outside the home, Bertina has had the opportunity to explain Erion. They were met inside the house, although the meeting between the two emotions that had not been expected. Klodi met his grandchildren, while Mandi visited the home of close friend, renowned soccer Highlights Jupi

Clips of rumors
Each week nominations also accompanied by changes in the behavior of residents to flee risk. Manal, Jetmiri, Olta and Hakiu kandiduarit have been four this week. Through two clips, first transmitted only to residents and second only to kandiduarit, have caused enough discussion. We broadcast to klipin kandiduarit, there were many rumors about them. Jetmiri comments that he has come home to be like other residents and the fact that it constantly remains in nomination, to mean that others fear him. While Hakiu said that given the fact they are in a "reality show" is expected to become even gossip. "I am sorry that the people constantly misunderstand, or want to see the readers," said Kika, and Manal Olta debated with the fact that the latter has said that Olta is the only person with whom no communication inside the house. Jetmiri put the protection of Manal, saying that from her entering the house, none of the people there tried to recognize the culture that it represents, but have ignored.

Comment family residents
Now, when all residents have become familiar to the public, their own family members see the new circumstances and possibly discover part of the character, previously unknown to them. They follow the studio constantly and have commented on the evening of their actions. Green, cousin of Jetmirit, has said that he was missing, but see as a strong competitor in the game, while the mother Manal, Gjyler, Manal said that he was himself, although there were difficulties to fit with people because other methods of living that has made the Jordan.

Hakiu and Mandi, the debate
During the week, and Mandi Hakiu have strongly debated among themselves due to a misunderstanding during the game. The two residents have left the situation to go up in insults between each other, while the evening was given the opportunity to clarify between them and to make things clear to the public. "This situation was a misunderstanding on my part and was not the proper response. All this has been due to accumulation of Mandi behavior during the week. I am keen that everything they have, to me in the eye and say this I have also asked the Mandi, "said Hakiu. His acquittal is opposed to Mandi, who stated that he has said all the thoughts we look Hakiut, while this has not denjuar to apologize for misunderstanding. Between each other's comments have continued even after.

Piano at home
Although they have a few weeks living in a new home, people still do not know exactly everything that is inside her. That prior to spektaklit mbremshem, living room of the house is a covered facility. It is time that people can discover it and find a piano. Domenik residents is associated with this instrument, given that he has studied, but the addition, piano will be used for a certain purpose. Seldin is for piano, which will provide a test with this instrument. Meanwhile, during the week, people will be able to use argetuar.

Bertina explained by Erion
Relationship between Bertines Erion and is discussed quite Bertines and then exit the house. Spektaklit last week, Bertina was Misunderstood with clips of Erion. Big Brother gave the possibility that the evening might explain things. Erion room Bertina red and white room at the same time have seen a clip with the discussions that they both have been inside the house, with xhelozite of contention. After klipit, Erion is said he has known the situation and that they regretted that fails to understand the people. Arbana reported that white room was located Bertina and he had to decide if he wanted to go see him or not. Erini said he had many things to clarify with, so it has gone to meet. But unlike what can be expected, their meeting had no visible emotion. Bertina stay in the room where you use the phrase came up with each other, which have attracted the attention of Erion. He said Bertines not to proceed with charges from outside the home, making her the phrase ironizuar last week that he and Olta were kissing lips. After a short conversation and a few hugs, Erion is left to understand that things will be viewed with caution when they come out. Their meeting is also commented in the studio. Konomi opinionistin Arian has said he believes the problem in the relationship between the two lies in the fact that neither one nor the other does not tolerate the fact of who will be dominant. "Since Erion had some time ago without Bertinen and the fact that he withdrew more attention sayings, look-how was the change of Bertines, the disappointed," commented Konomi.

Proof of the week
People are fun enough to test week. Big Brother had put the fishing in the pool house. They have caught fish even have cooked. But evidence of the week is not over here. All residents, the bathroom wearing clothes except Klodi that has closed the lid, have had two minutes of time to enter into a sardine box, prepared for this game. They could have adjusted very quickly and the evidence is called last.

Klodi surprise
Klodi is not associated only with the mother. A close relationship he has with his three grandchildren, for whom he wrote a letter last week. Just Big Brother has decided to make a surprise. Room confessions aired clips where he talked about his grandchildren. Arbana reports that homes are four puzzle pieces, which he must do together. Having found the first three, the fourth report that is part of the yard, where it belongs and grandchildren. It is formed through the puzzle of their photograph.

Leaves Olta
Olta residents was left to the next competition. It was the week the nomination of Jetmirin, Hakiun and Manal. The public has decided that Olta she was going to leave home.

New resident at home
Olta While race has finished, a new resident has entered the home. She is a girl and called Eridona. Of course, that remains to be seen if new competitors will cause deterioration of the balances within the house.

Mandi belongs close friend
Another surprise during spektaklit Saturday is reserved for Mandi. While the cameras focus on a football field, the studio is notified that it is a surprise for Mandi. Inside the house becomes a football player, Lee Jupi, who is also close friend of Mandi. He came home with a mission to develop a friendly match. He took the boys to the field, while the front will remain the girls home, assisted by the competition of "Big Brother 1" and "2."
]]

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #11, 10 Prill 2010


Big Brother Albania 3: Nominimet #11, Spektakli #12, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

MANDI, HAKIU, SELDI dhe TATIANA

Te kandiduarit e javes
Banoret kane shkuar ne dhomen e rrefimit nje nga nje ku kane dhene nominimet per kete jave sebashku me arsyet se perse duan qe dy nga banoret te shkojne ne nominim. Nga nominimet e bere, ne kandidim per kete jave shkojne kater banore qe jane: Hakiu, Tatiana, Mandi dhe Seldi. Arbana ua komunikon edhe banoreve emrat. Mandi, ne perfundim te komunikimit te Arbanes, merr fjalen dhe i ben nje apel gjithe brezit qe ai perfaqeson, moshes se vet duke treguar se cfare kane bere ata per Shqiperine. Arbana, nisur nga kjo u jep te drejten edhe banoreve te tjere qe te bejne nje apel. Opinionisti i thote Mandit se kjo ishte dicka e jo e drejte, pasi u duk sikur e beri vec per ta votuar qe te shpetoje nga nominimi. Ai shton se tek Mandi eshte vene re nje ndryshim ne lidhje me banoret, gje qe e ka bere te papelqyeshem. Per banoret e tjere, ai mendon se Hakiu doli ne nominim nga ajo shprehje qe tha. Per Seldi ai flet fjale te mira, si nje banor pozitiv dhe energjik ne shtepi, e po ashtu edhe per Tatianen. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Kandiduarit week
People are going in the room one by one where confessions have given nominations for this week together with the reasons why two people want to go to the nomination. From the nominations made, the nomination for this week go to four residents who are: Hakiu, Tatiana, Mandi and Seldi. Arbana and residents communicate their names. Mandi, at the end of Arbanes communication, and word gets out a whole generation appeal that he represents, his age showing what they have done for Albania. Arbana, given that right also gives other residents to make an appeal. Opinionistin Mandi says that this was something not right, because it seemed like it made already to vote to save the nomination. He adds that in Mandi has noticed a change in relation to people, which has become distasteful. For other people, he thinks that the nomination came Hakiu expression that said it. For Seldi he speaks good words, as a positive and energetic resident at home, and also for Tatianen.
]]

Big Brother Albania 3: ERIDJONA, BANORE E RE!

Big Brother Albania 3: Spektakli #12, Eridjona Banore e Re, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Eridjona, konkurentja e re ne BB
Ne dhomen e rrefimit ndodhet nje vajze. Banoret e shohin ne monitor, por nuk e njohin ate, ndaj Arbana u thote se ajo eshte nje konkurente e re. Ndryshe nga banoret e tjere te cilet jane prezantuar me ane te nje klipi, per Eridjonen do te zhvillohet ndryshe. Arbana i ben disa pyetje te pergjithshme dhe ajo i pergjigjet, ndersa banoret e tjere e degjojne me vemendje. Ajo tregon se eshte 24 vjece, nga Librazhdi por jeton ne Tirane, eshte e dashuruar dhe se i pelqen te beje gjera te cmendura. Ajo tregon se BB eshte nje eksperience shume e bukur, ndersa momentet e veshtira i kalon me te qeshur, qetesisht, pasi pas tyre vijne momente me te mira. Ajo thote se komunikimi eshte nje vlere pozitive qe ka dhe se eshte e lumtur qe hyri ne BB, nje eksperience e vecante per te. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Eridjona, new competitors BB
Confessions in the room is a girl. People see the monitor, but do not recognize it, to Arbana says that it is a new competitive. Unlike other people who are introduced by a clips for Eridjonen will be developed differently. Arbana makes some general questions and she replies, while other people listen with attention. It shows that it is 24 years old, from Librazhd but lives in Tirana, is loving and likes to do crazy things. It shows that BB is a very nice experience while going through difficult moments with laughter, quietly, behind them as the best moments come. She says that communication is a positive value that has and is happy that the BB entered, a special experience for him
]]

Big Brother Albania 3: SURPRIZA PER KLODIN!

Big Brother Albania 3: Spektakli #12, Surpriza per Klodin, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Ardhja e niperve, surprize per Klodin
Klodi ka treguar gjate qendrimit te tij ne Big Brother, shume nga vetja e vete, se po perjeton nje eksperience te vecante, ka rrefyer nje sekret qe e mbante prej shume vitesh, ka treguar per familjen e tij e ne vecanti per niperit e vete. Ai ka treguar se ka nje lidhje te vecante e nje dashuri pa kufij per ta. Klodi shkon ne dhomen e rrefimit e atje shikon nje klip me momentet kur ka treguar per ta. Ai flet me shume emocion per ta e shpesh preket. Arbana i thote se Vellai i Madh ka vendosur qe t’i beje nje loje. Ne shtepi ndodhen nje puzzle i ndare ne pjese te ndryshme te shtepise. Klodi duhet t’i gjeje ato. te parin e gjen ne dhomen e rrefimit dhe aty eshte e vendosur nje fotografi e njerit prej tyre. Ai shkon ne dhomen e gjumit ku ne krevat e ne dollap gjen dy te tjera. Te katerten e gjen ne kopsht, por ai nuk merret me me mbledhjen e puzzle-ave, por menjehere takon dy prej niperve te tij te cilet ndodhen aty. Ai i puth dhe i perqafon me mall ata. Edhe ata i hidhen ne qafe. Niperit i thone se ai eshte idhulli i tyre. Kur ndahet, Klodi me lot ne sy i puth dhe i perqafon ata fort. Ai futet brenda dhe u tregon banoreve fotot e tyre, pasi edhe ata i takuan per pak caste femijet. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

The arrival of nephews, surprise Klodi
Klodi has shown during his stay at Big Brother, many of the ego itself which is experiencing a special experience, has rrefyer carrying a secret that for many years, has shown to his family and grandchildren especially for you. He has shown that there is a special connection and a love without limits for them. Klodi goes in the room there looks confessions of a clip with moments when the show for them. He speaks with more emotion to them often affected. Arbana says that Big Brother has decided to make a game. We are a house divided puzzle in different parts of the house. Klodi have to find them. the first finds in the room confessions and there is located a photo of one of them. It goes in the room where we sleep in the bed and finds two other closet. Quarter of the gene in the garden, but it does not deal with the collection of puzzle-s, but immediately meets two of his grandchildren who are there. It's kiss and the goods they perqafon. And they jump on the neck. Grandchildren say that he is their idol. When split, with tears in their eyes Klodi the kiss and they strongly perqafon. He put in and was showing pictures of their residents, as they met for a few moments children
]]

Big Brother Albania 3: OLTA ELIMINOHET!

Big Brother Albania 3: Olta Eliminohet, Spektakli #12, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Olta, e eleminuara e mbremjes
Arbana u komunikon banoreve vendimin e publikut se cili prej tyre duhet te lere shtepine kete mbremje. Te gjithe duken te emocionuar, sidomos banoret qe jane ne nominim. Fillimisht ajo permend emrat e dy banoreve qe i kane shpetuar eleminimit, respektivisht Jetmiri dhe Hakiu. Ky vendim pritet me duartrokitje nga publiku. Olta dhe Manal, dy vajzat kapen perduarsh ne pritje te vendimit. Ato duken vertete te emoconuara. Arbana tregon se banorja qe eleminohet, eshte Olta duke perfunduar keshtu aventuren e saj ne kete loje. Ne fytyren e Oltes vihet re nje habi, ndersa Manal entuziazmohet e fillon te gezoje. Prane dy vajzave shkojne banoret sipas raporteve qe kane. Prane Manal shkojne Miri, Hakiu, Tatiana te cilet e pergezojne per qendrimin. Prane Oltes shkojne Klodi, Domi, Mandi, Seldi dhe Erioni qe duken te merzitur per largimin e saj. Olta pershendetet me te gjithe me radhe dhe niset per ne studio. Edhe pse nuk e jep veten, ajo duket e merzitur. Pasi del Olta, Klodi dhe Domenika qendrojne ne oborr te perqafuar e te merzitur. Ne shtepi, te tjeret duken me te qete, ndersa ne fytyren e Mirit duket gezim.

Olta ne studion e BB
Olta vjen ne studio dhe mirepritet me nje duartrokitje. Ajo shprehet se nuk e priste dhe u cudit qe doli, por kete gje e di publiku. Olta thote se ka dashur gjithnje qe te votohet si Olta, e forte e per ate qe jep aty. Arbana e pyet per pozicionimin e saj mes raportit te Erionit dhe Bertines. Ajo shprehet se ka qene korrekte ndaj tyre, s’donte te hynte ne mes apo te prishte lidhjen e tyre. Olta mendon se tek Erioni, nga sjellja e tij, ka pare se lidhja ishte nje loje e po keshtu edhe nga Bertina. Ajo thekson serish se eshte nje mike e mire me Erionin. Arbana e pyet edhe per raportin me Mirin dhe ajo tregon se u prish raporti mes tyre pas nje ofeze te tij dhe qe nuk i kerkoi asnjehere falje si dhe qe thoshte gjera jo te verteta. Biseda rikthehet serish tek Erioni. Opinionisti shprehet se nga sjellja e saj e hapur, kishte kuptuar se ajo e pelqente Erionin, por kur perseriste vazhdimisht se e kishte mik, atehere i dukej si nje hipokrite qe nuk thoshte te verteten. Olta pergjigjet se te dy, si ajo dhe Erioni kane luajtur, por nuk e do ate. Ajo pranon se nuk i pelqen ne ate aspekt Erioni e nuk do lidhej me te edhe nese do ishte i palidhur. Ariani mendon se Olta kishte vetem deshiren te bente Bertinen te ndjehej keq, por ajo thote se fillimisht donte qe ata te pranonin se pelqeheshin. Arbana e nderpret duke i thene se ajo, duke e konsideruar Erionin mik dhe qe ai u lidh me nje person qe ajo nuk pelqente, duhej te sillej ndryshe e jo ta provokonte ate. Olta mohon se e ka provokuar ashtu sic pretendojne ata. Per Erionin ajo thote se nuk eshte naiv dhe se i kupton situatat. Per Olten shfaqet edhe klipi i pergatitur per te. me pas ajo komenton me disa nga ish banoret, si Gracielen e cila u gezua tej mase kur ajo doli. Graciela i thote se ajo nuk ka pse te mbaje ate qendrim fals, se eshte zhgenjyer prej saj. Graciela pranon se ka patur simpati per te, por deri ne ditet e para pasi maska e saj ra. Edhe Rezarta flet me te. Olta tregon se kane patur nje raport te mire, deri sa Rezi beri lojen, po ajo mendon se Olta, nese do ishte shoqe e mire, do i kishte trguar per lojen e Mirit e jo ta kishte shfrytezuar situaten per te nxjerre Mirin keq. Rezarta i thote gjithashtu se ajo nuk eshte perballur kurre vetem me banoret por gjithnje ka patur me vete banoret e tjere si pershembull Aden, Bledin apo ndonje tjeter. Olta ia kthen se vetem ka hyre ne ate loje. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Olta, the eliminated of the evening
Arbana informs residents of public decision which of them should leave the house this evening. All seem excited, especially people who are in the nomination. Initially, it mentions the names of two residents who have survived elimination, respectively Jetmiri and Hakiu. This decision met with applause from the audience. Olta and Manal, the two girls caught perduarsh pending decision. Emoconuara They look real. Arbana shows that residents who eliminated, thus completing Olta is her adventure in this game. In the face of Oltes noticed a surprise, while Manal entuziazmohet begins to enjoy. Two girls go at people who have reportedly. Manal go near Miri, Hakiu, Tatiana Praise for which the position. At Oltes go Klodi, Domi, Mandi, and Erion Seldi that seem to upset about her departure. Olta greet with all the time and leave for the studio. And why not give yourself, she looks bored. After del Olta, Domenik Klodi and stay in the yard of the embrace of the upset. At home, others seem to be quiet, and we face the joy seems Miri.

Olta in the BB studio
Olta comes in the studio and welcomed with applause. She says do not wait and wonder that came out, but the public knows this. Olta says he always wanted to vote as Olta, strong and for what it gives. Arbana asks for her position among Erion and Bertines report. She says it was correct to them, s'donte entering the middle or to undermine their relationship. Olta thinks to Erion, by his conduct, has seen that the connection was a game is so well Bertina. It emphasizes again that is a good friend with Erion. Arbana also asked to report the best and it shows that their relationship broke down after one of his ofeze not never asked forgiveness and to say things not true. The conversation returns again to Erion. Opinionistin says her conduct open, he realized that she liked Erion, but when it was constantly reiterated friend, then looked like a hypocritical not saying the truth. Olta replies that the two, as she and Erion have played, but it does not. It acknowledges that we do not like that aspect of Erion not linked to the case would be unrelated. Olta Ariani thinks he only wish to make Bertinen of felt bad, but she says they initially wanted to accept that pelqeheshin. Arbana interrupts saying that she, considering Erion friend and that he was connected with a person who liked it, had to behave differently, not to provoke it. Olta denies it has provoked as they claim. For Erion it says it is not naive and understand situations. For Olten appears prepared to clips. then she comments on some of the former residents, as Gracielen which was extremely gezua when it came out. Graciela says she does not have to keep that attitude false, he is disappointed by it. Graciela admits that there was sympathy for, but up in the early days when her mask fell. Even Rezarta speak with. Olta shows have had a good report, until Rezi made game, but she thinks that Olta, if we were good friends, will trguar had to play the best I had not used its best to bring the situation worse. Rezarta also says that it is not faced only with people but never ever has had with other people like themselves Aden example, or any other Bledin. Olta turn only entered in that game.
]]

Big Brother Albania 3: TAKIMI BERTINA - ERIONI

Big Brother Albania 3: Spektakli #12, Takimi Bertina - Erioni, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Takimi Bertina – Erioni
Bertina ka mberritur ne shtepine e Big Brother dhe ndodhet ne dhomen e bardhe. Kjo dhome, ne muret e saj eshte e mbushur me citate nga fjalet e Bertines dhe Erionit, dedikuar njeri-tjetrit, fjale te bukura e keshilla. Berina shprehet se po ndjen shume emocione qe ndodhet serish ne shtepi, por i vjen keq qe nuk mund te rrije. Ajo tregon se ka ardhur t’i tregoje dicka Erionit. Ne dhomen e kuqe shkon Erioni i cili ulet ne nje kolltuk perballe nje monitori. Per te dy banoret shfaqet nje klip me momente te ndryshme te debateve te tyre, te bisedes se Bertines me Olten dhe Aden gjate spektaklit te kaluar, bisedat e Erionit me Aden, vendimin e Erionit per t’u ndare me Bertinen etj. Erioni, pas perfundimit te klipit komenton se do donte qe te shihte puthjen e tij me Olten, te cilen ai nuk di qe ta kete bere. Ai shprehet se i ka thene keto gjera Bertines, ka folur me te per qendrimin ndaj shoqeve dhe se i vjen keq qe nuk u kuptua me Bertinen. Arbana i thote Erionit se Bertina ndodhet afer tij e i ndan nje dere, ndaj nese ai do te takohet e te flase me te, mund te shkoje e ta hape ate dere. Erioni niset dhe shkon tek dhoma e bardhe. Sapo futet, ai shikon ndryshimin ne lookun e Bertines. Ajo shkon ta perqafoje, por ai ndersa e perqafon, shikon perreth citatet neper mure. Ata fillojne te diskutojne dhe Erioni i thote qe ne fillim se perse vazhdon me keto akuza. Bertina ia kthen se e ka gabim dhe se duhej ta kishte pyetur Olten per fillimin e ketij raporti. Erioni shprehet se nuk do te merret me me fjale, por do te shohe gjithcka sipas kendveshtrimit te tij, te shohe lojen e vete. Me Bertinen ai thote se do te sqarohet jashte. Bertina i afrohet dhe i thote se e duhet te jete ai qe eshte dhe me pas e puth duke treguar se lidhja e tyre vazhdon ende. Ata ndahen dhe Erioni bashkohet me te tjeret e u tregon se cfare ndodhi. Bertina niset per ne studio. Si Arbana dhe Ariana e komentojne kete takim si dicka qe nuk mendonin se do ecte ashtu dhe prisnin dicka me shume. Ariani shprehet se midis tyre, ka nje problem si ne cdo cift; nje lufte se cili do jete me protagonist, me dominant ne nje lidhje. Sipas tij, kjo lufte vazhdon ende dhe asnje nuk terhiqet. Ai ve ne dukje se i beri pershtypje sjellja e Erionit i cili vetem shikonte muret e jo Bertinen, dicka qe nuk i pelqeu. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Bertina Meeting - Erion
Bertina has arrived in the Big Brother and the room is white. This room, its walls is filled with quotes from the words of Bertines and Erion, dedicated each other, beautiful words of advice. Berina says he feels many emotions are located again at home, but regretted that can not stay. It shows that something has come to show Erion. Red room goes Erion who sits in a chair facing a monitor. For both residents displayed a clip with different moments of their debates, the discussions that Bertines with Olten and Aden during the last spektaklit, conversations with Aden Erion, Erion's decision to split with Bertinen etc.. Erion, after klipit comments that would like to see his kiss with Olten, which he did not know that I have made. He says that he has said these things Bertines, spoke with the attitude towards friends and regretted that turned out not to Bertinen. Arbana Erion says that his Bertina located near a door and the shares, so if he will meet and speak with, can go to the door to open it. Erion leaves and goes to the White House. Once introduced, he sees the change in the Bertines lookun. She goes to embrace, but he perqafon while, looking around the quotations on the walls. They begin to discuss and Erion says that in the beginning why continue with these charges. Bertina turn is wrong and should have asked Olten to start this report. Erion says it will not deal with words, but to see everything according to his view, to see them play. With Bertinen he says he would explain outside. Bertina approaches and says he must be one that is the kiss and then showing that their relationship continues. They split and join with others Erion eu shows what happened. Bertina leave for the studio. How Arbana and Ariana's comment this meeting as something that did not think that will also walked and expected something more. Ariani says that among them, there is a problem as in every couple, a war which will be the protagonist, with a dominant relationship. According to him, this war continues and no draws. He notes that made the impression that the behavior of Erion walls not only look Bertinen, something that does not like.
]]

Sevdai Radogoshi Mysafir ne "VIP Shpija"


/photo rtv21/

VIP Shpija: Spektakli #3, Mysafir Sevdai Radogoshi, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Nje nga surprizat e mbremjes se te shtundes ishte edhe hyrja ne shtepi si mysafir e humoristit te njohur kosovar Sevdai Radogoshi i njohur si Qumili. Ai do te qendroj aty vetem per vikend. Qysh ne nga momenti i pare, Sevdai filloi t'i ngacmoi banoret duke iu thene se ai eshte nje nga banoret e rinj aty dhe ka hyre te krijoje debate. Ai ka informuar banoret qe ishin te interesuar, per rrjedhat politike jashte por ne menyre te shtremberuar (tipike per te) duke zgjuar debate te shumta ne mes tyre si p.sh. duke iu thene qe Sabri Fejzullahu eshte bere minister i kultures etj. Sevdai me pastaj ka argetuar banoret me humor dhe kenge. Sipas moderatorit Shuki, eshte planifikuar qe cdo vikend ne "VIP Shpija" te kete nje mysafir te ketille.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

One of the surprises of the evening was the entrance to shtundes home as a guest of humoristit Sevdai Radogoshi recognized Kosovo. He will stay there only for the weekend. Since the first time, people whispered Sevdai began by saying that he had been one of the young people entered it and create debate. He informed the people that were interested, but outside the political mainstream so distorted (typically to) while awake numerous debates between them, such as while he said that Sabri Fejzullahu has become minister of culture, etc.. Sevdai with argetuar then people with humor and song. According to Shuki moderator is planned that every weekend in the "VIP leads" to have such a guest. ]]

VIP Shpija: NOMINIMET #2, 10 Prill 2010VIP Shpija: Nominimet #2, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Te nominuarit deri te merkuren jane:

STUPCAT (THUPRAT) (KODI 01)
BIG MAMA (KODI 04)
AGIM GERGURI (KODI 03)
FATOS KRYEZIU (KODI 02)
KASTRO ZIZO (KODI 09)
DRENUSHA LATIFI (KODI 08)


Votimi ne Kosove:
sms: Vala 4040 shkruaj XX
televoting: 0900 81 81 XX

Votimi ne Maqedoni:
sms: 070 141 331 shkruaj XX

*XX eshte kodi i banorit

Keni parasysh, duhet te votoni banorin qe ju preferoni te qendroje ne shtepi. Banori qe merre me se paku vota behet i eliminuari i radhes.

Si shkuan nominimet?

Me pare mesuam qe Rezarta Shkurta heqi dore nga VIP Shpija qe ne fillim te nominimeve dhe ajo nuk ishte me ne formule.

STUPCAT (Thuprat) ishin te paret qe moren denim nga Zoti i Shtepise dhe shkuan ne nominim automatik. Si duket ishte Mensuri i cili mori nje iniciative qe banoret te benin nje marreveshje per menyren e nominimit. Por kjo qe ne kundershtim me rregullat e shtepise dhe i Zoti i Shtepise e shqiptoi denimin. Mensuri poashtu iu drejtuar Zotit te Shtepise me fjalor te papranueshem.

BIG MAMA ishte e denuara e dyte dhe kjo kishte te bente me zenken e shumeperfolur mes saj dhe Rezartes, ku Big Mama perdori fjalor banal.

Ndersa te tjeret nominuan si vijon:

Rozana Radi nominoi Agimin
Nuk e kuptoi pse Agimi nominoi Drenushen radhen e kaluar pasi Drenusha nuk e meritonte ate nominim, ishte aktive, e dashur dhe punetore ne krahasim me disa te tjere qe prishen atmosferen ne shtepi.

Agim Gerguri nominoi Fatosin
Pa arsye te forte.

Bertan Asllani nominoi Kastron
Nuk ka arsye te forte por nuk arriti ta njohe mire ende.

Drenusha Latifi nominoi Agimin
Per arsyet sic thote ajo, qe dihen. Nje, ai naten qe e nominoi heren e pare i tha Drenushes qe ajo duhet te jete me aktive. Drenusha spjegoi se ajo nuk mund te jete 24 ore aktive derisa eshte shume e zene duke kryer punet e shtepise qe jane te domosdoshme. "Une nuk mund te mirrem me te gjithe". Dy, vetem ai nuk kendoi kengen time kur kendohej dhe ai kundershtone qe nuk donte ta degjonte. Tre, "mua me duket qe eshte i papjekur".

Fatos Kryeziu nominoi Kastron
Per arsye se eshte shume i "thelle". Hap tema te ndryshme dhe fol per ate teme per 15 minuta pa asgje.

Big Mama nominoi Kastron
Nuk ka arsye te vecante, por te tjeret i ka me afer. Ishte ne dileme mes Agimi, Kastro dhe Drenusha por ja qe duhet nominuar dike.

Kastro Zizo nominoi Drenushen
Se pari ai u prononcua qe deshira e tij u plotesua pasi Rezarta doli nga shtepia. Nominoi Drenushen pa ndonje arsye.

Stupcat (Thuprat) nominuan Drenushen
Vedati nominoi Drenushen vetem per hir te lojes pa arsye te forte, ndoshta vetem per shkak te distances qe ekzistonte mes tyre pa ndonje prapavije te keqe. Osmani dhe Mensuri iu bashkuan Vedatit ne mendim edhe pse Mensuri foli shume mire per Drenushen dhe ne te kunderten me Vedatin ai ka nje afersi me te. Mirepo Mensuri shtoi se Drenusha ka mund te tregoj veten shume me shume nga ajo qe kemi pare deri me tani.

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

The nominees up on Wednesday are:

Stupcat (THUPRAT) (CODE 01)

BIG MAMA (CODE 04)

MIGA Gerguri (CODE 03)

Fatos Kryeziu (CODE 02)

Castro ZIZO (CODE 09)

Hind Latifi (CODE 08)

Voting in Kosovo:

SMS: 4040 Written Wave XX

televoting: 0900 81 81 XX

Voting in Macedonia:

sms: 070 141 331 XX type

* XX is the resident code

You know, that resident should vote you prefer to stay at home. Resident to take the least votes becomes the next eliminuari.

As nominations went?

Rezarta ago learned to give up the VIP Shkurta home that at the beginning of nominations and it was not the formula.

Stupcat (Thuprat) were the first to punishment taken by the householder and the nomination went automatic. Apparently that was Mensuri residents got an initiative to do an agreement for the way the nomination. But this was contrary to the rules of the house and the landlord pronounce sentence.

BIG MAMA was convicted of second and it was the much talked zenken between her and Rezartes, where Big Mama used the dictionary banal.

While others nominated as follows:

Rozana Radi nominoi Dawn

Not understood why Dawn nominoi doe after doe last turn does not deserve that nomination, was active, my love and labor in comparison with some others that break down the atmosphere at home.

Agim Gerguri nominoi Fatosin

Without strong reasons.

Bertan Aslani nominoi Castro

There is strong reason but failed to recognize the best yet.

Dawn Hind nominoi Latifi

For reasons as she says, was unknown. One, he was the night the first time nominoi Drenushes said it must be active. Hind explained that it can not be active until 24 hours is too busy doing the house work that are necessary. "I can not mirrem with everyone." Two, he just sang my song when he sung and kundershtone who did not want to hear. Three, "for me it that is immature.

Fatos Kryeziu nominoi Castro

Because it is very "deep". Open various topics and talk about that topic for 15 minutes without anything.

Big Mama nominoi Castro

No particular reason, but others had to close. It was in dilemma between Dawn, Castro and doe but someone has to be nominated.

Castro Zizo nominoi doe

First he spoke to his desire was completed after Rezarta emerged from the house. Nominoi doe without any reason.

Stupcat (Thuprat) nominated doe

Vedati nominoi doe only for the sake of the game without strong reason, perhaps only because the distance that existed between them without any bad background. Osmani and joined Mensuri Vedatit we thought even though Mensuri spoke very well for the doe and the opposite with a near Vedatin he has to. However Mensuri Hind added that there can tell myself much more of what we have seen so far.
]]

VIP Shpija: Surprize Per Fatosin!


/photo rtv21/VIP Shpija, Spektakli #3, Surprize per Fatos Kryeziun, 10 Prill 2010

I Zoti i Shtepise ka organizuar nje surprize per Fatosin ne spektaklin e mbremjes se te shtunes, duke sjelle bashkeshorten e tij Arbulenen ne shtepi pasi ajo kishte ditelindjen. Fatosi u gezua pa mase dhe falenderoi te Zotin e Shtepise disa here per kete dhurate te mirepritur nga ai. Arbulena, bashkeshortja e Fatosit, kishte sjelle me vete edhe nje torte dhe te gjithe banoret i kenduan asaj "Shume urime per ty..." dhe kerkuan nje puthje nga ata te dy. Fatosi kaloi disa minuta me Arbulenen ne dhomen e djemve dhe me pastaj e percolli ate jashte shtepise. Ai kerkoi qe heren tjeter t'i sjellin vajzen. Shuki, moderatori i paralajmeroi te tjeret se do te kene surpriza te tilla cdo te shtunde dhe i pyeti me rend te gjithe banoret per deshirat e tyre.
- - - - - - - - - -
p.s. mos te harrojme, kur Fatosi performoi disa skena hot me Rezarten, kuptohet ne kryerje te detyres se dhene nga Zoti i Shtepise, Arbulena, bashkeshortja e Fatosit i dergoi atij nje "selam". Fatosi duke e ditur qe ky far lloj "selami" nuk eshte shenje e mire, kinse pyeste "athua ku kam gabuar dicka". he he!
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:
A Surprise for Fatosi
The landlord has organized a surprise spectacle Fatosin in the evening of Saturday, bringing his wife home after she Arbulenen had birthday. Fatosi was gezua without measure and thanked the Lord for this House several times from the welcome gift. Arbulena, Fatosit wife had also brought along a cake and sang all the people that "Many congratulations to you ..." and asked for a kiss from those two. Fatosi Arbulenen spent several minutes with the boys in the room and then forwarded it outdoors. He asked to bring daughter next time. Shuki, the moderator warned others that will have such surprises every shtunde and asked to rank all the residents for their desires.
]]

Rezarta Shkurta Heq Dore Nga "VIP Shpija"

VIP Shpija: Spektakli #3, 10 Prill 2010, Rezarta leshon shtepine me vullnet te saj

Ajo qe Rezarta paralajmeroi Viten ne dalje, ashtu edhe ndodhi. Rezarta mori vendim te leshoi shtepine pasi jeta per te brenda u be e paperballueshme. Kjo ndodhi ne momentin kur erdhi koha e nominimeve dhe Rezarta edhe pse nuk e kishte radhen, kerkoi nga moderatori Shuki qe te jete e para e cila do te flas ne nominim. Ne te vertete, ajo shfrytezoi kete kohe qe te komunikoi vendimin e saj per te leshuar shtepine. Ajo tregoi arsyet se pse nuk mundet te vazhdoje te jetoj ne te njejtin ambient me disa nga personat qe e kane ofenduar ate rende dhe kerkoi falje nga publiku per vendimin e saj. Zoti i Shtepise ra dakord me nje vendim te tille te Rezartes duke marre parasysh qe do te ishte e pamundur te ndaloj cilin do njeri te qendroj aty kunder vullnetit te tij. Prandaj, Shuki, iu lut Rezartes qe ajo te pres pasi te mbarojne nominimet dhe te organizohet dalja e saj nga shtepia. Pas perfundimit te nomimineve, Rezarta u pershendet me banoret e shtepise dhe vazhdoje deri tek Shpajzi (Dhoma e Rrefimit) per tu takuar me Zotin e Shtepise. Ketu edhe perfundon aventura e kengetares nga Shqiperia, Rezarta Shkurtes, ne shtepine e te famshmeve. Sipas informacioneve qe dha moderatori Shuki, ne nominimin e fundit, Rezarta kishte qene me e votuara per te qendruar ne shtepi.

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

What Rezarta warned VITA on exit, so it was done. Rezarta took the decision issued for the home as in life became unaffordable. It happened when we came Rezarta nominations and had not even turn, asked by moderator Shuki to be seen who will speak on the nomination. Indeed, she used the time to komunukoi its decision to issue home. It showed the reasons why it can not continue to live in the same environment with some of those who have offended him seriously and asked forgiveness from the public for its decision. Landlord agreed to such a decision Rezartes considering that it would be impossible to stop one which will stay there against his will. Therefore, Shuki, Rezartes prayed that it be cut after the finish nominations and arranged its exit from the house. After completion of nomimineve, Rezarta was greeted by residents of the house and continue to Shpajzi (House of confessions) to meet with the Lord's House. Here ends the adventure of singer from Albania, Rezarta shortcuts, the home of the famous. According to information provided Shuki moderator, the last nomination, Rezarta the vote had been to stay at home. ]]

Big Brother Albania 3: DEBATI HAKIU vs MANDI

Big Brother Albania 3: Spektakli #12, Debati Haki vs Mandi, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Debati Haki-Mandi, komente
Hakiu dhe Mandi, gjate fillimit te javes jane konfliktuar me njeri-tjetrin. Per ta shfaqet nje klip me momente nga debati, fillimi si rezultat i nje loje dhe ecuria e tij. Gjate debatit, ata kane ofenduar ne menyre te nepasnjeshme njeri-tjetrin, duke e renduar situaten mes tyre. Ne perfundim te klipit, Hakiu shprehet se ishte nje keqkuptim nga ana e tij, reagim jo i duhur ne momentin jo te duhur, por sidoqofte ishte nje akumulim nga fjalet e vazhdueshme te Mandit. Ai tregon se ne cdo bisede, Mandi fliste vetem me ironi dhe me kunja duke treguar injorance te vazhdueshme, sipas tij e madje kete, jo vetem me te por edhe me banoret e tjere. Hakiu kerkon qe vetem t’ia thote ne sy ato qe mendon. Mandi cuditet nga keto fjale dhe thote me bindje se ato qe mendon per Hakiun, ia ka thene perhere ne sy. Ai tregon disa raste te ndryshme nga bisedat e tyre ku permbahen keto qe kerkon Hakiu. Ai shton se priste prej tij qe t’i kerkonte falje, meqenese e mendon vertete se eshte keqkuptuar dhe se ka pritur gjate gjithe javes, por nuk ka ndodhur. “Nuk eshte burre ndaj nuk kerkoi falje”- shprehet ai. Hakiu qendron pa folur dhe ne fund shprehet se ky eshte niveli e keta jane ata, duke perfshire edhe veten. Klodi nderhyn duke u ofenduar nga kjo shprehje. Ai i tregon Kikes se degjoi edhe shprehjen tjeter gjate klipit se ai eshte me i miri. Hakiu e thote serish, ndersa me Klodin bashkohet edhe Olta dhe te dy e quajne shume egoist ate. Banoret duken te prekur nga keto fjale te Hakiut dhe mbajne qendrim ndaj tij. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Haki-Mandi debate, comments
Hakiu and Mandi, during the beginning of the week are konfliktuar with each other. To display a clip with moments from the debate, due to start a game and his performance. During the debate, they have offended in order to nepasnjeshme each other, the situation between them heavy. At the end of klipit, Hakiu says it was a misunderstanding by his inappropriate response when not appropriate, but in any case was an accumulation of words continued to Mandi. It shows that in every conversation, only speaking ironically Mandi with pins showing the continued ignorance, according to him and even so, not only with but also with other people. Hakiu requires that we look only to say those thinks. Mandi wonder of these words and says with conviction that those who think of Hakiun, we always said we look. It shows some cases different from their conversations which contained such that it requires Hakiu. He added that he expected him to seek forgiveness, since it thinks it is really misunderstood and received during the entire week, but has not happened. "There is no apology to the man" - he says. Hakiu stands alone and in the end says that this is the level of these are those, including myself. Klodi intervenes, was offended by this expression. It shows that Kikes also heard another expression during klipit that he is the best. Hakiu and says again, while Klodi join Olta and both call it very selfish. People seem to be affected by these words Hakiut and take a stand against him.
]]

VIP Shpija: AFROVITI GOGE ELIMINOHET!

VIP Shpija: Afroviti Goge Eliminohet, Spektakli #3, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Me vetem 15.28% te votava te marra nga publiku, Afroviti Goge eshte banori i pare VIP qe eshte eliminuar nga "VIP Shpija". Rezarta Shkurta e priti rende nje vendim te tille pasi tek ajo kishte mbeshtetjen me te madhe. Vita dhe Rezi kane qene shoqe shume te mira edhe para se te hynin ne shtepi. Gjersa ishte duke e shoqeruar Viten deri tek limoja ne ikje, Rezi i thote asaj qe ta pres edhe ate pak me vone se edhe ajo do ta leshoje shtepine. Ndersa Vita iu lut qe te mos bej nje gje te tille.

Ndiqni videon:


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

With only 15:28% of the votes received by the public, Goge Afroviti VIP is the first resident who was eliminated from the "VIP Shpija". Rezarta heavy hosted such a decision as to what had the most support. Rezi Vita and have been very good friends even before they enter the home. While it was accompanied by limo in Vita to escape, says Rezi what to expect and what little later that it will leave home. While Vita begged not to do such a thing. ]]

VIP Shpija: PERMBLEDHJA JAVORE, 10 Prill 2010

VIP Shpija: Spektakli #3, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Pjesa 1


Pjesa 2


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Friday, 9 April 2010

Agim Gerguri: "Nuk Kam Hyre Per Fame!"

Interviste me kengetarin Agim Gerguri

“Nuk kam hyre per fame, por per shou”

“Kosova Sot”: Pse vendoset te merrni pjese ne “Vip Shpija”?

Agim Gerguri: Une i kam percjelle mjaft keto lloj shou dhe kam pasur deshire te marr pjese ne nje shou te ketille. Dhe, si me eshte bere ftesa kam pranuar, kur e kam ditur se kush do te jete, sepse jane kolege te mi. Sikur te ishin njerez te tjere nuk do te merrja pjese, por jane koleget e mi dhe kuptohemi shume mire mes veti. Kur e mora oferten dhe kur e kuptova se kush do te jete ne kete shou e pranova menjehere, sepse desha ta shoh se si mund te jetohet i vezhguar me kamerat 24 ore dhe si eshte te bashkejetosh me koleget.

Fama

“Kosova Sot”: Shume njerez jashte mendojne se ju keni hyre ne “Vip Shpija” per ta rikthyer famen qe keni pasur dikur?

Agim Gerguri: Fama nuk me eshte zhdukur asnjehere. Kjo shihet qarte kur mbajme koncerte, ku te gjithe njerezit kendojne kenget tona. Ne fakt, fama nuk na eshte zhdukur asnjehere, por ndodh ndonjehere ulet dhe ngrihet, qe eshte shume normale. Une famen e kam pasur gjithmone, por tash problem e kam parane dhe do te doja te beja me shume para se sa fame.

“Kosova Sot”: Mirepo, tash ju shohin te gjithe, a nuk do te thote kjo se mund te keni ne te ardhmen me shume fame?

Agim Gerguri: Normalisht se ndikon, sepse njerezit te shohin 24 ore. Une jam njeri qe komunikoj me popullin. Shumicen e kohes eci ne kembe dhe ka njerez qe duan te flasin me mua dhe per kete gje nuk kam hezituar asnjehere, por ende ne te ardhmen nuk do te hezitoj.

“Kosova Sot”: Shume prej ketyre qe jeni brenda i keni njohur edhe jashte. Por, ketu me ke jeni afruar me shume e me ke me pak?

Agim Gerguri: “Stupcat” i kam njohur shume mire edhe jashte, kemi pasur kontakte te mira, kurse keta te tjeret jo edhe aq shume, mirepo i kam njohur. Kurse, ketu brenda me shume kam biseduar dhe me pelqejne Mensuri dhe Kastro Zizo, i cili me duket njeri shume i zgjuar dhe qe ka shume njohuri per gjithcka. Me Rrezarta Shkurten nuk jam njohur me heret, kam pasur nje debat me te, por pastaj diskutuam dhe ato mosmarreveshje qe patem u zgjidhen.

Krenar per kontributin

“Kosova Sot”: Sa ju ndihmon dhe sa ju pengon jeta bashkeshortore qe te ndiheni me te lire ne raport me koleget e tjere?

Agim Gerguri: Une nuk kam ardhur ketu per ta luajtur rolin e Kazanoves, sepse jam njeri familjar dhe kete e dine te gjithe. Bile edhe shou qe ishte para nesh, pra shou “Shpija”, qe ka qene shume i mire, sepse te gjithe banoret kane treguar se jane njerez me moral shume te madh. Mua ne fund te fundit nuk me intereson se cka bejne te tjeret ne kete aspekt. Une kam ardhur ketu per te bere shou, per te kenduar dhe per te pare shikuesi se kush ne fakt eshte Agim Gerguri.“Kosova Sot”: Sa jeni adaptuar me kete jetese, ku nuk keni telefon, internet, televizor, etj?

Agim Gerguri: Me pelqen jashtezakonisht shume kjo menyre e jeteses. Bile, kete pyetje ua bera te tjereve, se si ndihen pa internet, pa televizor dhe pa telefon, dhe te gjithe ishin te mendimit se kjo menyre e jeteses eshte shume e mire. Jashte nese je me dike ulur ne tavoline te therret dikush ne telefon dhe ti harron se ai eshte aty, kurse ketu duhet te diskutosh me te gjithe, sepse ato qe i permenda me lart te mungojne.

“Kosova Sot”: Shumica prej jush qe jeni ne “Vip Shpija’ nuk pergatitni ushqim kur jeni ne shtepite tuaja, kurse ketu duhet ndonjeri te pergatise. Pergatitja e kujt te pelqen me se shumti?

Agim Gerguri: Me se shumti qe ka pergatitur eshte “Big Mama”, ajo eshte njeri shume i mire dhe di te pergatise mire. E ka bere nje dite nje peshk shume te mire.

“Kosova Sot”: A ndiheni krenar qe me kontributin tuaj do te behet me shtepi nje familje e varfer?

Agim Gerguri: Jo qe jam krenar, por kam qejf qe kur te ndertohet ajo shtepi te shkoj personalisht te pi kafe ne ate shtepi. Kjo eshte nje iniciative shume e mire dhe do te duhej te kishte sa me shume iniciativa te ketilla, qe sadopak te zbutet varferia. /b.zyberi/kosova sot/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Interview with singer Agim Gerguri
"I'm not in for fame, but for show"

"Kosova Sot": Why did you decide to participate in "Vip leads?

Gerguri Agim: I have conveyed enough of these kind of show and I had no desire to take part in a show of this nature. And, as I received the invitation is made, when I know who will be, because they are my colleagues. If there were other people will not take part, but my colleagues are and understand each other very well. When I took the offer and when I found out who will be immediately accepted this show because I wanted to see how you can live with cameras monitored 24 hours and is to bashkejetosh with colleagues.

Fama

"Kosova Sot": Many people outside think that you have entered the "Vip takes" to restore the fame that you had once?

Agim Gerguri: Fama do not never disappeared. This is clear when keep concerts, where all the people sing our songs. In fact, fame us never disappeared, but sometimes rises and that is very normal. I've always had fame, but the problem now and will have money I wanted to do with more money than fame.

"Kosova Sot": But now you see all, do not mean that they may have in the future with more fame?

Agim Gerguri: Normally it affects, because people see the 24 hours. I am a man who communicate with people. Most of the time we walked down and there are people who want to speak with me and for this I have never been reluctant, but still in the future will not hesitate.

"Kosova Sot": Many of those who are inside have known abroad. But here you are approached by more and have less?

Gerguri dawn "Stupcat" I have known very well outside, we had good contacts, and these others not so much, but I've known. But, here in the more I talk with like Mensuri and Zizo Castro, who seems very smart man and has more knowledge about everything. With Lnguistic Shkurten'm not familiar with earlier, I had a debate with, but then we talked and we had the dispute resolved.

Proud of the contribution

"Kosova Sot": What helps and what hinders life mate that you feel more free in relation to peers?

Gerguri dawn: I have not come here to play the role of Kazanoves, because I am a family man and all know this. Even the show that was before us, then show "leads" which has been very good, because all people have shown that people are very great moral. I ultimately do not care of what others do in this regard. I have come here to do show, to sing and to see who the viewer is, in fact Agim Gerguri.

"Kosova Sot": How are adapted to this lifestyle, where there are no phone, internet, television, etc.?

Gerguri Dawn: I like it very unusually way of life. Even, this made others question them, how they feel without the internet, no television and no telephone, and all were of the opinion that this way of life is very good. Outside if you are having a conversation with someone sitting at the phone and someone calls you forget that he is there, and here should discuss with everyone, because the ones mentioned above are absent.

"Kosova Sot": Most of you who are the "leading Vip 'do not prepare food when you're in your home, and someone here should prepare. Preparation of whom you like most?

Agim Gerguri: With the most that has prepared is "Big Mama", it is very good man and knows better prepare. The day has made a very good fish.

Kosova Sot ": Do you feel proud of your contribution will be to house a poor family?

Agim Gerguri: Not that I am proud, but I'd love that when they built the house to go in person to drink coffee in the home. This is a very good initiative and should have as many such initiatives that poverty somehow be mitigated.
]]

Kastro Zizo, I Merzitur Per Djalin, Dehet!

VIP Shpija: Kastro Zizo i merzitur per djalin, e nxen alkoholi

Tashme eshte bere e ditur se Kastro Zizo ka afinitet te prirur ndaj alkoholit, gje qe i kushtoi atij nje martese, ku la dhe nje djale pas. I merzitur per djalin, Kastro edhe kesaj radhe kalon kufirin dhe dehet. Vedati i Stupcave duke pare Kastron te thyer ne shpirt dhe jashte kontrollit, per te mos ndodhur ndonje gje me serioze, e merr ate ne dhomen e djemve per ta qetesuar. Aty Kastro rrefehet per jeten e tij ne mes dy zjarreve, ne mes te nje ish te dashure ne Tirane me te cilen ndane nje djale dhe nje dashurie te re te nisur ne Kosove. Shpreson ta shoh djalin e vet per te cilin thote se as pasaporte nuk mban ende dhe nuk e di si mund te realizohet kjo. Mirepo Stupcat e qetesojne ate duke qene optimist se kjo do te ndodhe patjeter, pasi Shqiperia nuk eshte larg. Per me shume ndiqni videon:- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Castro Zizo longing for his son

It has become known that Castro has Zizo Proven to alcohol and this cost him a marriage, where left and a boy then. Missing his boy, Castro also crosses the border and this time alcoholic. Stupcat Vedati of the first to break the spirit Castro and out of control, not anything serious happened, and takes it in the room for the boys to calm. It confessor Castro for his life between two fires, in the middle of a former girlfriend in Tirana who shared a son and a new love started in Kosovo. Hopes to see his son for which no passport says that does not keep still and do not know how to achieve it. However, it ranked as the calm being optimistic that this will definitely happen, since Albania is not far away. For more follow the video:
]]

VIP Shpija: Agimi Pikturon Portretin e Kastros

VIP Shpija: Agimi Nje Portret per Kastron, 9 Prill 2010

Agimi ka vendosuar qe cdo banori ti beje nje portret ne pikture. Edhe pse i njohur me shume si kengetar, arti eshte nje talent qe ai e ka me te lindur. Ne nje interviste per media ai ka thene se pikturen e ka jaran te mocem, pasi ka filluar te pikturoi qysh kur ishte 4 vjec. Ne te vertete, ai ka treguar se profesioni i tij i vertete eshte restaurimi i veprave te artit dhe rishtazi ka kryer specializimin ne kete fushe ne Tirane. Ai eshte njeri nder te vetmit te ketij lloj profesioni ne Kosove. Ai ka plane te punoj ne monumentet e lashta historike si xhamia, teqe, kisha, shtepi te vjetra etj. ku ka nevoje te restaurohen veprat e artit qe datojne me shume se 500 vjet. Detyra e tij eshte qe te mbaj gjalle artin e krijuar shekuj me pare. Urojme te kete sukses!

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

A portrait for Castro

Agimi has decided that every resident has to do a portrait in the painting. Although known more as a musician, art is a talent that he has born. In a press interview he said that painting is his old pal, having begun painted since it was 4 years old. Indeed, he has shown his true profession is the restoration of works of art and has recently completed the specialization in this field in Tirana. He is one of the only ones of this kind of profession in Kosovo. He plans to work in historic ancient monuments as the mosque, masjid, church, old houses, etc.. where there needs to restored works of art that date back more than 500 years. His task is to keep alive the art created centuries ago. We wish to succeed!
]]

VIP Shpija: Cambridge School (Kursi i Anglishtes)

VIP Shpija: Kursi i Anglishtes (Cambridge School), 9 Prill 2010

Zoti i Shtepise i ka mundesuar banoreve te kene nje ore mesimi ne gjuhen angleze. Sic u pa, shumica e tyre kane problem me gjuhen angleze. Ndoshta ky eshte nje fillim i mbare per ta.


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Landlord has enabled residents to have a class in English. As was seen, most of them have problems with English. Maybe this is a start all over for them. ]]

Dancing With The Stars Albania: VIKTOR ZHUSTI ELIMINOHET!

Dancing With The Stars Albania: Viktor Zhusti Eliminohet, 8 Prill 2010

"Dancing With The Stars", skualifikohet Viktor Zhusti

Ethet e vërteta te skualifikimit edhe nga votat e publikut nisen këtë te enjte ne "Dancing with the Stars". Shtate personazhet e mbetura vip, te cilëve një punatate me pare iu dha mundesia te permiresonin piket e tyre pa skualifikim, kane garuar mbrëmjen e djeshme ne dy gjini kërcimi. Ne fillim "Ballroom" e pastaj "Latino" kane qene përzgjedhjet e autoreve te këtij formati te njohur ndërkombëtar, i cili vjen për here te pare ne Shqipëri nga Tring Dixhital dhe Vizion Plus. Gjinitë, kane zbuluar kështu performanca te veçanta duke i sjelle personazhet e njohur me te mirat e defektet e tyre. Pas votave te jurisë, përfshi këtu edhe ato te një mbrëmje me pare gjithçka i është lënë ne dore publikut me ane te sms-ve. Shuma e pikëve, ndryshe nga herët e tjera kur skualifikimi i lihej sfidës "Dance Off", ka bere qe i fundit ne liste, te jete i larguari i radhes Viktor Zhusti. Gjashte është numri i personazheve vip qe tashme kane mbetur ne gare, drejt natës finale dhe çmimit te madh 50 mije euro. /vizion plus/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

"Dancing With The Stars", Victor Zhusti eliminated
Fever true to disqualification from public votes on Thursday to leave the "Dancing with the Stars." Vip remaining seven characters, of which a punatate ago was given the opportunity to improve their points without disqualification, have competed yesterday evening in two dance genres. In the beginning "Ballroom" and then "Latino" have been selections of authors recognized the international format, which comes for the first time in Albania and Vision of Digital Plus Tringa. Sexes, have found so special performance by the lead characters familiar with the benefits of their defects. After the jury vote, including those of the previous evening everything is left to the public through SMS. The amount of points, unlike other early when the left disqualification challenge "Dance Off", which last made the list, to be the next Victor Zhusti ablation. Six is the number of VIP people who have already left in the race towards the final night and a great price 50 thousand euro.
]]

Rezarta Shkurta Kunder Te Gjitheve: "Kam Hyre Te Krijoj Konflikte"


/photo vip shpija/

Interviste me kengetaren Rezarta Shkurta
“Nuk me pelqen Kastro Zizo, shitet i mencur”

“Kosova Sot”: Pse vendoset te merrni pjese ne “VIP Shpija”?

Rrezarta Shkurta: Nuk kam pasur ndonje motiv kryesor, sepse po te kisha ndonje motiv nuk do te hyja fare ketu. Por, ka shume motive. Se pari eshte eksperienca, pastaj ambientimi me njerez te ndryshem. Kam hyre per shou, per konflikt. Kam hyre per gjithcka.

“Kosova Sot”: Ju vjen keq qe nuk ishit e pranishme ne dasmen e shoqes suaj te ngushte Tunes?

Rrezarta Shkurta: Me vjen shume keq, sepse e kam shume zemer. Ajo eshte e vetmja nga koleget e mia qe shkojme shume mire bashke. Po ashtu me vjen keq se kemi qene te dyja bashke ne Shqiperi kur e zgjodhen fustanin e nuserise. Vertete me vjen keq qe nuk arrita te jem ne dasmen e saj, por i uroj gjithcka te mire ne jete Tunes.

Fatosi, befasi per te mire

“Kosova Sot”: Shume nga ata qe jane ne “Vip Shpija”, ju i keni njohur edhe nga jashte. Ketu brenda kush prej tyre te pelqen me shume e kush me pak?

Rrezarta Shkurta: Vedati, Mensuri dhe Osmani, me te cilet kam kaluar shume mire. Me ka befasuar per te mire Fatosi, i cili eshte nje djale i shkelqyeshem. Kurse, me pak qe me pelqen eshte trioja e famshme apo fantastike, te kategorise se njejte Drenusha, Kastro Zizo dhe Rozana Radi, te cilet jane te mire ne mengjes dhe te keqij ne mbremje per shkak te alkoolit.

“Kosova Sot”: Vetem per shkak te alkoolit nuk ju pelqejne?

Rrezarta Shkurta: Nuk e di a eshte vetem per shkak te alkoolit, por edhe per disa gjera. Une jam njeri qe dua te tjeret t’i ve ne sprove dhe te debatoj me te gjithe.

“Kosova Sot”: Ju keni pasur disa debate te ashpra me Kastro Zizon. Mos valle keni pasur edhe ne te kaluaren ndonje konflikt me te?

Rrezarta Shkurta: Absolutisht jo. Kjo pyetje me eshte bere edhe brenda, por nuk ka asnje arsye te sakte. Une historikisht jam munduar te replikoj me Kastro Zison, sepse ai nuk pajtohet me mendimin e askujt dhe deshiron qe edhe te tjeret te mendojne sikur ai. Mund ta kete te njejtin mendim me ty deri ne fund te bisedes, por pastaj kthehet kunder teje, nuk e di pse e ben kete mbase e ben per te rene ne sy dhe per te menduar te tjeret se ai eshte i mencur. Une mund te bej indiferenten, por kam hyre ketu per te bere shou, e jo per te qene indiferente ne debate.

I mungon bashkeshorti

“Kosova Sot”: Ne disa debate e keni permendur edhe bashkeshortin. Sa ju mungon?

Rrezarta Shkurta: Absolutisht ai me mungon jashtezakonisht shume.

“Kosova Sot”: A do te mund te qendroni nje muaj ne “VIP Shpija”, pa bashkeshortin?

Rrezarta Shkurta: Nuk e di, ja sapo ma permendet bashkeshortin mua me ndryshoj teresisht zeri. Sepse ai eshte gjysma ime, eshte lumturia ime.

“Kosova Sot”: Kush, sipas jush, gatuan me mire aty brenda?

Rrezarta Shkurta: Mensuri. Ai gatuan perfekt. Une si vajze deti i dua ushqimet e detit, dhe me kete pergatitje Mensuri me ka surprizuar shume.

“Kosova Sot”: A ndiheni krenare qe me kontributin tuaj nje familje do te behet me shtepi?

Rrezarta Shkurta: Pa diskutim dhe kjo arsye ka qene pse kam hyre ne “VIP Shpija”. Me vjen keq qe Shqiperia ka shume probleme, dhe nje shtepi nuk e besoj se mund t’i rregulloje problemet e shqiptareve. Une disa here kam mbajtur koncerte per bamiresi, dhe para se te hyja ketu kam ndihmuar te permbyturit ne Shkoder.

“Kosova Sot”: E shihni veten ne finale?

Rrezarta Shkurta: Po. E shoh veten ne finale dhe shpresoj te jem ne finale. /b.zyberi/kosova sot/prill 2010/
- - - - - - - - - -
p.s. mos valle Rezarta po luan rolin e Enxhit te Big Brother 3, nje banori qe ka detyre te krijoj konflikte me banoret dhe mes banoreve...
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Interview with singer Rezarta Shkurta
"I do not like Castro Zizo, he Sells himself smart"

"Kosova Sot": Why did you decide to participate in the "VIP Shpija?

Lnguistic Shkurta: There have been a main reason, because if I had any reason not to me enter all here. But there are many reasons. First is experience, then ambientimi by different people. I came to show, for the conflict. I have entered for everything.

"Kosova Sot": You're sorry you were not present at the wedding of your close friend Tunes?

Rezarta Shkurta: I'm very sorry, because I have more heart. It is only from my colleagues who go very well together. Also sorry that we were both in Albania when the selection of dresses dress. Really sorry not to be arrived at her wedding, but I wish everything good in life Tunes.

Fatosi, a good surprise

"Kosova Sot": Many of those who are "Vip leads, you have known from the outside. Here in any of their more who likes less?

Lnguistic Shkurta: Vedati, Mensuri and Osman, with whom I spent very well. With no surprise for the good Fatosi, which is an excellent boy. But, with little that is like the famous trio or fantastic, that same category Hind, Castro Zizo and Rozana Radi, who are good and bad in the morning in the evening because of alcohol.

"Kosova Sot": Just because you do not like alcohol?

Lnguistic Shkurta: I do not know whether it is only because of alcohol, but for some things. I am a man that others want them to test and debate by all.

"Kosova Sot": You've had some heated debates with Castro Zizon. Do you dance in the past had any conflict with?

Lnguistic Shkurta: Absolutely not. This question has become the inside, but there is no exact reason. I'm trying to replikoje historically with Castro Ziso, because he disagrees with the opinion of anyone and wants the others to think like him. You can have the same opinion with you until the end of the conversation, but then turns against you, do not know why does this perhaps the reason for the fallen in the eyes and to think of others that he is smart. Indiferenten I can do, but I came here to make the show, not to be indifferent to the debate.

The missing couple

"Kosova Sot": In some debates you mentioned the spouse. How much do you miss?

Lnguistic Shkurta: Absolutely I miss it enormously.

"Kosova Sot": A will can stay a month in the "VIP leads, no husband?

Lnguistic Shkurta: I do not know, this is just my husband mentioned to me to change my voice completely. Because he is my half is my happiness.

"Kosova Sot": Who, in your opinion, the best cooks in there?

Lnguistic Shkurta: Mensuri. He cooks perfect. I like the girl I love sea seafood, and with this preparation Mensuri has surprised many.

"Kosova Sot": Do you feel proud of your contribution will be a family with the house?

Lnguistic Shkurta: no discussion and this was the reason why I entered the "VIP leads. I regret that Albania has many problems, and a house do not believe that you can customize the problems of the Albanians. I sometimes have held concerts for charity, and before I helped me enter the permbyturit here in Shkodra.

"Kosova Sot": And you see yourself in the final?

Lnguistic Shkurta: Yes. I see myself in the finals and hope to be in the final.
]]

KRIZE ne "VIP Shpija"!VIP Shpija: Kriza ne Shtepi, Rezi dhe Vita kercenojne te leshojne shtepine nese...

Pas sherrit qe ndodhi me heret mes Bigit e Rozes dhe Rezartes, Zoti i Shtepise ka marre vendim qe te beje nje ndryshim ne shtepi. Zoti i Shtepise ka dhene urdherin Mensurit qe ai te ndaj banoret ashtu qe Fatosi dhe Stupcat te flejne ne dhomen e vajzave ndersa te tjeret ne dhomen e djemve. Mirepo, Vedati e kundershtoi forte nje ide te tille. Atij iu bashkua edhe Agimi. Mensuri shpjegoi me shume se poqese nuk behet nje ndryshim i tille, Rezi dhe Vita do leshojne shtepine. Rozi dhe Bigi ofruan qe ato te flejne ne dhomen e dites. Tash ne debat u involvuan te gjithe dhe si duket virusi i cmendurise ka filluar te perhapet te te gjithe dhe harmonia e shtepise ka filluar te rrenohet ne temel. Djemte, Fatosi u mundua te bisedoj me Rozin dhe Viten por ato nuk ndryshojne mendim. Vita thote "une nuk mund te flej me nje dhome me Bigin dhe pike". Ndersa Zoti i Shtepise vendimin e tij e leshoi edhe ne leter, te cilen e lexoi Mensuri dhe kerkoi qe ky vendim te realizohet pa diskutim. Zoti i Shtepise i thote banoreve qe fjalori qe eshte perdorur sonte ne shtepi nuk i ka hije nje "VIP Shpije" dhe denimi do te shqiptohet te shtunden. Debati vazhdon...
- - - - - - - - - -
+tag: shpija ne krize
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

After the evil that happened earlier between the Rozes and Rezartes Bigi, landlord has decided to make a difference at home. Landlord has given the Order Mensurit that he's just that people Stupcat Fatosi and sleep in the room while the others girls and boys in the room. However, strong Vedati rejected such an idea. He was joined by Dawn. Mensuri explained that if more is not made such a difference, and Vita will issue Rezi home. Rozi and Bigi provided that they sleep in the room the day. Now the debate was involvuan all and it seems cmendurise virus has begun to spread to the whole harmony of the house and started to smash the Temel. The guys tried to talk Fatosi with Rozi and years but they do not change their opinion. Vita says "I can not sleep in a room with Bigi and score points." While the landlord and issued its decision in the letter, which read Mensuri and asked that this decision be implemented without discussion. Landlord says residents who use the dictionary that is not home tonight becoming a "VIP sharpen" and the penalty will be imposed shtunden. The debate continues ... ]]

Thursday, 8 April 2010

Dancing With The Stars Albania: SPEKTAKLI #8, 8 Prill 2010

Dancing With The Stars Albania: Spektakli #8, 8 Prill 2010 (08.04.2010)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: ONI & LINDA, NATA 8

Dancing With The Stars Albania: Oni & Linda, Nata 8, 8 Prill 2010 (08.04.2010)

VIP 12: ONI PUSTINA (& Linda)

Vallezimi #1 Tango


Vallezimi #2 Paso Doble


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 8

Dancing With The Stars Albania: Eli & Gerd, Nata 8, 8 Prill 2010 (08.04.2010)

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)

Vallezimi #1 Waltz


Vallezimi #2 Paso Doble


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: GENTA & DIONI, NATA 8

Dancing With The Stars Albania: Genta & Dioni, Nata 8, 8 Prill 2010 (08.04.2010)

VIP 10: GENTA ISMAJLI (& Dion Gjinika)

Vallezimi #1 Tango


Vallezimi #2 Samba

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: JULI & LEDIA, NATA 8

Dancing With The Stars Albania: Juli & Ledia, Nata 8, 8 Prill 2010 (08.04.2010)

VIP 09: JULIAN DEDA (& Ledia Sulaj)

Vallezimi #1 Waltz


Vallezimi #2 Jive

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: SONI & MIRKO, NATA 8

Dancing With The Stars Albania: Soni & Mirko, Nata 8, 8 Prill 2010 (08.04.2010)

VIP 08: SONI MALAJ (& Mirko Luccarelli)

Vallezimi #1 Waltz


Vallezimi #2 Paso Doble

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online