All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 15 May 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #17, FINALJA, 15 Maj 2010

Big Brother Albania 3

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #17, FINALJA, 15 Maj 2010

Perfundon aventura e madhe. Jetmiri fiton “Big Brother Albania 3”

Mes emocionesh dhe surprizave te jashtezakonshme ka perfunduar dje aventura e madhe e “Big Brother” ne “Top Channel”. Jetmiri eshte shpallur fituesi i ketij edicioni te trete te “Big Brother Albania” duke fituar ne kete menyre cmimin e madh prej 100 milione lekesh

Jetmiri fitoi. Nder 21 konkurrentet pjesemarres ne kete edicion te trete te “Big Brother Albania”, Jetmiri, djali nga Vlora, ai qe diti t’i beje banoret te qeshin e te qajne u vleresua nga publiku si me i miri mes tyre. Pikerisht ai eshte shpallur fituesi i 100 milione lekeve, duke realizuar me ne fund deshiren e tij dhe duke u treguar te gjitheve se pavaresisht kontradiktave e debateve te herepashershme me banoret, publiku asnjehere nuk e humbi besimin tek ai. Miri, qe prej vitesh jetonte ne Itali u be pjese e ketij “reality show” me qellimin per te dhene nje model te ri ne shoqerine shqiptare, modelin e te riut qe di t’i beje te gjitha. Duket se kete qellim e vertetoi brenda shtepise me te famshme ne vend. Ai ka fituar sfiden me Domeniken, duke i dhene keshtu fund ketij edicioni te Big Brother Albania ne Top Channel. Ashtu sikunder ka ndodhur edhe gjate 16 javeve, sidomos gjate spektaklit te mbremshem, surprizat spektakolare dhe emocionet kane qene te jashtezakonshme.

Nje kenge per “Big Brother”
Spektakli i mbremjes se djeshme ka filluar ndryshe. Ish-konkurrente te edicioneve te kaluara, por edhe te ketij edicioni, kane organizuar nje surprize. Ata jane vendosur ne nje skene te improvizuar ne hyrje te shtepise dhe kane kenduar nje kenge pershendetese per “Big Brother”.

Eliminimi i pare dhe kater finalistet
Jona eshte eliminuar e para nga finalja e madhe e “Big Brother Albania 3”, duke mos i prekur dot castet dhe emocionet e jashtezakonshme ne vijim te spektaklit. Ky eliminim ka bere qe konkurrentet finaliste te ishin Domi, Miri, Klodi dhe Erioni. I pari mes finalisteve qe la shtepine e “Big Brother”, ka qene Klodi. Pas tij ka dale Erioni duke bere keshtu qe sfida per cmimin e madh te BB te zhvillohej mes Jetmirit dhe Domenikes.

Surpriza per ditelindjen e Jones
Edhe pse u eliminua e para, Arbana e ka ftuar Jonen te shkoje ne dhomen e kuqe te shtepise. Pikerisht aty ishte vendosur nje torte gjigante. “Vellai i Madh” e ka ditur mire se asaj i kane munguar teper personat me te afert ne diten e lindjes, ndaj ka menduar qe njerin prej tyre ta sjelle ne ambientet e shtepise. Pas kendimit te kenges se ditelindjes, prej kesaj torte gjigante, ka dale pikerisht Chris, i dashuri i saj. Ata jane larguar se bashku prej shtepise me te famshme ne vend.

Seldi dhe Domi fejohen ne BB
Arbana ka njoftuar publikun se do te ishin deshmitare te nje casti mjaft romantik ne shtepine e “Big Brother”. Behet fjale pikerisht per Domeniken. Arbana i thote asaj se pas gjithe momenteve te bukura qe ajo na dhuroi, dikush deshiron t’i dhuroje asaj nje enderr. Ajo e fton Domin te dale ne oborr, te veshe nje mantel e te hipe ne ballkon nepermjet shkalleve. Papritmas ka filluar muzika. Ne ballkon, Domi ka gjetur tre instrumentiste te cilet interpretojne muziken e “Romeo dhe Zhuljetes”. Nga hyrja kryesore eshte shfaqur Seldi me veshjen e Romeos. Ai i shpreh dashurine Domit dhe i ka kerkuar doren. Seldi i propozon fejese dhe Domi pranon mes emocionesh. Ata puthen dhe i shprehin dashurine njeri-tjetrit. Seldi i ka sjelle edhe nje dhurate me vete, nje varese te cilen ia ka vendosur ne qafe mes momentesh emocionuese.

Miri takon te afermit brenda shtepise
Jetmiri, nje nder banoret me te permendur, i mbeshtetur nga publiku ne cdo kandidim, po i toleruar me pak nga vete banoret ne shtepi. Edhe per te, “Vellai i Madh” kishte rezervuar nje surprize mbremjen e djeshme. Arbana e fton djalin nga Vlora te shkoje ne pjesen lindore te shtepise. Aty ai gjen nje aktor ne podium, i vendosur perpara nje makine shkrimi, ne qender te nje skene te improvizuar. Jetmiri ulet prane tij per te shijuar nje shfaqje te pergatitur per te, ndersa ne te njejten kohe i duhet edhe te mos levize. Pas cdo akti nga interpretimi i aktorit, dalin te afermit e Jetmirit, prinderit, gjysherit, e me pas daja. Pas perfundimit te shfaqjes, Miri pati mundesine te takohet e te cmallet me ta.

Aleksander Gjoka, nje kenge per Erionin
Qendrimi i Erionit ne shtepi u shenjua edhe nga nje ndjenje dashurie per Bertinen. Megjithate, gjate diteve te qendrimit ne shtepi, Erioni ka thene se ai ka edhe nje lidhje mjaft te vecante edhe me miqte e tij te vertete. Ai del jashte dhe i shikon ata te ulur jashte. Nderkaq, ka nisur edhe kenga e preferuar e Erionit “Dashurise se shkuar”, kenduar nga kengetari i njohur i skenes shqiptare, Aleksander Gjoken, i cili ka hyre ne shtepi duke i bere nje surprize Erionit. Ne muret e shtepise se vjeter shfaqet edhe teksti i kenges, ndersa shfaqet edhe Bertina. Ata takohen e puthen me njeri-tjetrin, cfare ka treguar se ende nuk e kane harruar dashurine mes tyre. Kjo surprize perfundon ndersa te gjithe nisin te kendojne se bashku.

Klodi, nje vals lumturie me nenen
“Vellai i Madh” mendoi edhe per Klodin, duke i rezervuar edhe atij nje surprize. Arbana e ka prezantuar edhe nje here kete djale me kuraje te rralle, mjaft dinjitoz qe mori guximin te thoshte hapur prirjen e tij seksuale, nje deklarate te cilen asnjehere nuk pranoi ta perdorte si pjese te lojes se tij. Vec saj, Klodi i ka falur publikut mjaft emocione edhe duke treguar per marredhenien e vecante qe ekziston mes tij dhe nenes. Arbana i ka thene te shkoje ne pjesen lindore te shtepise. Ne castin kur ai gjendet ne tunel nis kenga “Valsi i lumturise”. Pikerisht aty ai shikon nenen e tij, e cila ishte duke kercyer me nje balerin, i cili ia dorezon damen dhe e fton te kerceje me te. Me pas mberrin edhe nje kor femijesh, te cilet kendojne refrenin e kenges e cila eshte mjaft e rendesishme per Klodin. /t.ch./gazeta shqip/

Videoja e Spektaklit:

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11


#12

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Great adventure ends. Jetmiri wins "Big Brother 3"

Between emotions and surprises extraordinary adventure has completed yesterday the biggest "Big Brother" in the "Top Channel". Jetmiri is declared the winner of this third edition of "Big Brother" in this way by winning the Grand Prix of 100 million lek

Jetmiri won. Among the 21 competitors participated in this third edition of "Big Brother", Jetmiri, son of Vlora, he knoweth to make people laugh and to cry and was rated by the public as the best among them. Exactly he is declared the winner of 100 million play money, is finally realizing his desire by telling everyone that despite occasional contradictions of debates with people, the public never lost confidence in him. Best, who for years lived in Italy became part of this "reality show" with the purpose to provide a new model in the Albanian society, the young model who is able to make all. It seems that this end of the house proved to be popular in the country. He has won the challenge with Domeniken, giving end this edition of Big Brother in the Top Channel. Just as has happened during the 16 weeks, especially during spektaklit mbremshem, spectacular surprises and emotions have been extraordinary.

A song for "Big Brother"
The show started yesterday evening otherwise. Former competitive past editions, but this edition, have organized a surprise. They are placed on a makeshift stage at the entrance of the house and they sing a greeting song for "Big Brother".

Eliminating the first and four finalists
Ours is the first eliminated from the finals of the "Big Brother 3", not affected dot extraordinary moments and emotions involved in performing the following. This elimination is made to the competition finalists were Domi, Miri, and Erion Klodi. First among the finalists who left the home of "Big Brother", has been Klodi. After his release Erion doing so challenge for the Grand Prix to be held between the WB and Domenikes Jetmirit.

Birthday surprises for Jones
Even though the money was eliminated, Arbana Our invited to go to the room of the house red. Just decided it was a giant cake. "Big Brother" and knew better than what people have been very close to the day of birth, to have thought that one of them to bring in home environments. After singing the birthday song, cake of this giant, has brought exactly Chris, i love her. They are away from home along with the famous in the country.

Seldi and Domi fejohen BB
Arbana informed the public that witnesses would be a very romantic moment at the home of "Big Brother". Domeniken comes exactly. Arbana says that after all the beautiful moments she gave us, someone wants to donate her a dream. She invites him to appear in court Domi, wears a robe and they were in the balcony via the stairs. Suddenly the music started. In the balcony, Domi has found three instrumentalists who interpret music of "Romeo and Zhuljetes. From the main entrance is displayed with garment Seldi Romeos. Domi said he loved you and has asked the hand. Seldi proposes and Domi accepts betrothal between emotions. They express love and kiss each other. Seldi has also brought with him a gift, a pendant which has placed the neck between exciting moments.

Best meets relatives inside the house
Jetmiri, one of the mentioned people, supported by the public in any nomination, is tolerated less by its own people at home. Even for "Big Brother" had booked a surprise yesterday evening. Arbana invites the boy from Vlora to go to the eastern part of the house. There he finds a player in the podium, set before a typewriter, in the center of a makeshift stage. Jetmiri sit near him to enjoy a show to prepare for, while at the same time should also not moving. After each act of interpretation of the actor, brought Jetmirit relatives, parents, grandparents, uncle and then. After the end of the show, Miri had the opportunity to meet and to cmallet with them.

Alexander Gjoka, a song Erion
Erion stance at home was marked by a sense of love for Bertinen. However, during the days of the stay at home, Erion said that he has a very special connection with his real friends. He comes out and sees them sitting outside. Meanwhile, the song started Erion favorite "love gone, sing the famous scene singer Albanian Gjoken Alexander, who entered the house by making a surprise Erion. The walls of the old house song text appears, and appears Bertina. They meet and kiss each other, what has shown that still have not forgotten the love between them. This surprise ends while all start to sing along.

Klodi, a waltz happiness with mother
"Big Brother" also thought to Klodi, while he also booked a surprise. Arbana presented once this boy with rare courage, dignity quite got the courage to say that open his sexual inclinations, a statement which agreed never to use it as part of his game. In addition to its public Klodi has forgiven showing enough emotion for the special relationship that exists between him and mother. Arbana said go to the eastern part of the house. The moment when he is left in the tunnel song "Valsi of happiness." Exactly where he sees his mother, who was dancing with a dancer, who then submits Damen and invites to dance with. Then a chorus arrives and children who sing the refrain of the song which is very important for Klodi.
]]

Big Brother Albania 3: JETMIRI FITON!

Big Brother Albania 3: JETMIRI FITON! 15 Maj 2010

Jetmiri fituesi i Big Brother

Dy finalistet e Big Brother, Miri dhe Domenika shkojne me radhe ne shtepine e vjeter pasi atje eshte pergatitur nga nje surprize per ta, klipet me momentet e tyre ne kete shtepi dhe se si e komentojne ata qendrimin e tyre ne BB. Me pas, per dy finalistet eshte rezervuar nje tjeter surprize e vecante. Ata dalin jasht ku mahniten me fansat qe kane ardhur per ta. Ata i takojne fansat qe brohorasin emrat e tyre si fitues te mundshem. Eno i fton qe edhe ata te nenshkruajne emrin e tyre ne yjet perkatese qe jane krijuar per ta. per dy finalistet ka edhe nje tjeter surprize. Per festen e tyre ka ardhur DJ Tom Boxer e duke kenduar kengen “Morena” kercejne te gjithe se bashku. Arbana u thote se tashme ata duhet te dine emrin e fituesit. Te dy qendrojne shume ne ankth. Publiku ka vendosur qe fitues i ketij edicioni eshte JETMIRI. Miri lumturohet dhe teper entuziast brohoret fort. Ai mbulohet nga fansat e tij. Entuziazmi dhe gezimi i Mirit shoqerohet me muzike dhe fishekzjarre. Miri pershendet Domeniken dhe Enon. Te dy nisen per ne studio, kurse Eno futet ne shtepi per fikur dritat e shtepise se BB.

Jetmiri ne studion e BB

E para qe vjen ne studion e BB eshte Domenika. Ajo eshte teper e emocionuar ndaj flet pak. Domenika shprehet se i vjen pak keq, por kjo ishte nje loje dhe tashme u vendos se cili ishte fituesi. Ajo shkon te takohet me familjaret e saj dhe me Seldin, te cilet duken teper te merzitur per humbjen e saj. Para se te hyje Miri, Arbana pyet banoret se si e shikojne kete fitore te tij. Te gjithe shprehen se ishte vendimi i publikut, pervec Rezartes, Erionit dhe Bertines te cilet jane vertete entuziaste per fitoren e tij. Ne studio mberrin Jetmiri i cili qe pa hyre ende ne studio fillojne duartrokitjet e gjata e te forta. Sapo hyn, studioja ndryshon pamje dhe pushtohet nga muzika dhe fishekzjarret. Miri duket teper i lumtur. Arbana i dorezon cekun me cmimin prej 10 milion lekesh te reja. Miri duket teper i lumtur e kete gezim e ndan menjehere me familjaret e tij e me pas me miqte e tij./t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Big Brother winner Jetmiri

The two finalists of Big Brother, Miri and Domenik go with the old home place, as there is prepared a surprise for them, the clips with their moment in this house and how they comment on their stay in the BB. Later, the two finalists is booked another special surprise. They go outside where amazed with fans who come to them. They belong to fans screaming their names as potential winners. Eno was also invites them to sign their name in the respective stars that are created for them. there are two finalists for another surprise. For their holiday has come DJ Tom Boxer of singing the song "Morena" dance all together. Arbana says that they should already know the name of the winner. The two remain very anxious. The public has decided that the winner of this edition is JETMIRI. Lumturohet best and much more enthusiastic brohoret. It is covered by his fans. Best of enthusiasm and joy associated with music and fireworks. Best hails Domeniken and Enon. The two leave for the studio, and Eno put off lights at home for the BB house.

BB Jetmiri in studio

The first that comes to studying the BB is Domenik. It is too excited to speak a little. Domenik says it comes a little bad, but it was a game already was decided which was the winner. She goes to meet her family and Seldin, who seem very upset about her loss. Before you enter Miri, Arbana asks how people look at him this victory. All said it was the decision of the public, except Rezartes, Erion and Bertines who are really enthusiastic about his victory. We arrive Jetmiri studio, which was not yet entered the studio starting the long applause strong. Once, studying changes images and occupied by music and fireworks. Miri looks very happy. Arbana submits the allowance price of 10 million new lek. Miri looks very happy and immediately shares this joy with his family and then with friends tij. / t.ch. /
]]

Dafina Neziri Realizon Endrren!


/photo urbangraphics (petrit zeka)/

Dafina, realizon endrren...

E bukur? Sigurisht qe po. Sharmante? Padyshim. Po keshtu mund te thuhet per elegancen, qendrimin, shijen, menyren e te folurit, ecjen... e shumecka tjeter...Eshte kjo, Dafina Neziri.

Ka “braktisur” Gjermanine dhe eshte zgjedhur percjellese e pare e “Miss Gjilani 2010”. Ajo, tashti, eshte duke vijuar mesimet ne gjimnazin “Universum” ne Prishtine, per te vazhduar pastaj studimet ne Universitetin Amerikan te Kosoves (AUK) ne Prishtine.

Komplimente per pamjen! Duhet thene po dukesh serish e vecante...
Faleminderit per komplimentet... Me vjen mire qe jam pelqyer.

Me thuaj gjithcka qe di per veten tende..
Jam Dafina, 18 vjece. Me pelqen shume muzika, piano, vallezimi dhe fusha e modes. Duke qene e bindur per aftesite e mia, vendosa te merrja pjese ne “Miss Gjilani” dhe ja ku jam! Ishte nje eksperience e bukur. Nuk me pelqen ta lavderoj veten, por mos pretendoni as qe ta shaj… (Qesh) Jam e thjeshte dhe e cilter. Besoj se kaq mjafton. Sa e veshtire qenka te flasesh per veten!

“Miss Gjilani 2010” ishte pjesemarrja jote e pare?
Kam pasur deshire te marr pjese edhe ne evenimente te tjera, por me pengonte pesha. Me t’u kthyer ne Kosove, mora ftesen, dhe, humba disa kilograme... Si here e pare qe ishte, mendoj se ia dola mbane.

Eshte kjo ajo qe ke dashur gjithmone?
Gjithmone kam enderruar te marr pjese ne nje “Miss” dhe te shperblehem. Tani qe endrra ime u realizua, pervec fushes se modes une dua te vazhdoj edhe te studioj...

Te pelqen te jesh ne qender te vemendjes?
Te qenit ne qender te vemendjes ka edhe te mirat, edhe te keqijat e veta. E mira eshte se je bere dikushi dhe e keqja eshte se nuk ndihesh gjithnje mire, pasi ka njerez qe te ngacmojne, flasin dhe nuk mund te jesh po aq praktike dhe e lirshme sa me pare.

Kush e ka meriten per pamjen tende? Pervec prinderve, kuptohet…
Pervec prinderve, nga te cilet kam marre tiparet me te bukura, merite ka edhe “Saimi Fashion”, ne Gjilan. Por, edhe kujdesi dhe koha qe harxhoj per veten. Me pelqen te jem gjithmone ne forme.

Cfare ka ndryshuar ne jeten tende tani qe te njohin?
Nuk kam ndryshuar shume, sepse dal ashtu sic e ndjej veten me mire. Diten jam me e thjeshte, me sportive...ne mbremje kujdesem shume per dukjen time. Kur te njohin duhet te jesh gjithnje ne forme te perkryer, per te respektuar publikun e me pas, veten.(Qesh)

Mendon se duhet te jesh domosdoshmerisht e bukur per te qene modele?
Jo, ka femra qe nuk jane te bukura dhe te terheqin.

Sa vajza te kane pare shtrember deri tani?
(Qesh) Per fat te mire, vajzat ishin te gjitha te mira, jo si neper sfilatat e tjera ku edhe te shohin shtrember. Ishin edhe goxha te dashura! Por, edhe une, jam nje vajze e cilter dhe shume e shoqerueshme me krejt vajzat.

Gjate kohes qe po beje fotot me Veton Osmanin dhe Petrit Zeken, vume re qe s’kishe piken e ndrojtjes. Dukej sikur kishe nje jete qe merreshe me kete pune…
Jo, jam tip qe pershtatem ne cdo lloj vendi. Normalisht, ne fillim do te jem pak e ndrojtur, por kjo eshte ajo qe kam zgjedhur, tani eshte puna ime dhe duhet ta bej sa me mire.

Ke do te doje te kishe mik apo mikeshe ne boten e artit?
Eshte e veshtire te kesh miq, por besoj se mikeshe me te mire se veten nuk do te kem.

Cdo te thote te jetosh jashte vendit tend?
Nuk e di, sepse une kam ikur e vogel dhe jam mesuar me jeten atje. Me pelqen shume jeta atje. Kam familjen, shoqerine time.

E dashuruar?
Jo, hahah. Per momentin, jam e dhene vetem per studime dhe ta bej punen e modeles...per dashuri nuk po gjej kohe...

Me fol pak per ndjenjat. Je tip qe fal apo merr dashuri?
Jam tip qe fal dashuri. Jam shume e bute, e afrueshme.

Ke marre ndonjehere guximin t’i propozosh ti e para nje djali?
Nuk me pelqen te jem une e para qe e marr iniciativen. Femra duhet te jete
femer.

Si duhet te jete nje mashkull qe te te beje per vete?
Mjafton te jete njeri, ne te gjitha kuptimet, te me pershtatet dhe te respektoje punen time.

Cili eshte njeriu me i rendesishem ne jeten tende?
Nuk eshte nje. Jane prinderit e mi, halla dhe axha qe kujdesen shume per mua ketu ne Kosove ..., pa harruar edhe te gjithe miqte e mi, qe sigurisht jane shume te rendesishem. Ne vecanti, nje mikeshe timen qe e kam takuar ne Kosove dhe qe me perkrah shume.

Planet me te aferta?
Te pranohem ne Universitetin Amerikan ne Kosove dhe te bej karriere. /gazmend kajtazi/telegrafi/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Dafina, realizes dream ...
Beautiful? Certainly yes. Charming? Obviously. But so can be said for elegance, attitude, taste, manner of speaking, walking ... The next lot ... is this, Dafina Neziri.
Interview: Gazmend Kajtazi

Has "abandoned" and Germany is the first choice of accompanying Miss Gjilan 2010. She now is being attended classes in high school "Universum" in Pristina, then continue studies at American University in Kosovo (AUK) in Pristina.

Compliments for the look! It should be said again is a special look ...
Thanks for the compliments ... I'm good that I liked.

Call me everything you know for yourself ..
Dafina am 18 years old. I like music, piano, dancing and field modes. Being confident about my skills, I decided to take part in "Miss Gjilan" and here I am! It was a beautiful experience. I am not to praise myself, but do not pretend that I shout ... (laughs) I'm simple and straightforward. I believe so enough. How Too difficult to talk about myself!

"Miss Gjilan 2010" was your first participation?
I had no desire to take part in other events, but prevent the weight. Upon returning to Kosovo, I took the invitation, and I missed a few kilos ...
How was the first time, I think it came holds.

Is this what you've always wanted?
Dreamland I always take part in a "Miss" and shperblehem. Now that my dream was realized, besides the field of fashion I want to continue to study ...

Do you like being in the spotlight?
Being in the spotlight is also good, and its evil. The best is that you become someone and the worst is not always feel good, because there are people that Brother, speak and can not be as practical and loose as soon as possible.

Who is credited with your appearance? Besides the parents, of course ...
Apart from parents, from whom I received the most beautiful features, has merit "Saimi Fashion" in. But the care and time to spend on themselves. I love to be always in shape.

What has changed in your life now to know?
I have not changed greatly, as out as I feel myself better. I'm with the simple, to watch sports in the evening ... more about my appearance. When you know you must be always in perfect form, to respect the public and then, themselves. (Laughs)

Do you think it should necessarily be nice to be models?
No, there are women who are beautiful and not withdraw.

How many girls have seen so far awry?
(Laughs) Luckily, the girls were all good, not as through other sfilatat where to look awry. They were also pretty dear! But even I, am a straight girl and very sociable with all girls.

During the time that is make pictures and Petrit Zeken Veton Osmani, noted that had no point of ndrojtjes. It seemed like I had a life that dealing with this work ...
No, I'm that type of humor in any country. Normally, we will start to be less coy, but this is what I chose, now it is my job and must do much better.

You will take the church friend or girlfriend in the world of art?
It is difficult to have friends, but I believe that the best girlfriend that I myself would not.

Means to live outside your country?
I do not know, because I've gone small and I used to be there. I like the life there. I have family, my society.

The Lovers?
No, hahah. Currently, I am given only for study and work to make modeles ... for love not find time ...

With a little talk about feelings. You're the type who gets forgive or love?
I love that type of Fly. I am very soft, the afrueshme.

You ever get the courage to be the first propozosh a boy?
There I am to be the first to take the initiative. Women should be
woman.

How to be a man to do for themselves?
Just be a man, in all sense, the fit and respect my work.

What is the most important man in your life?
There is one. Are my parents, aunt and uncle who care more about me here in Kosovo ..., without forgetting also to all my friends, who of course are very important. In particular, a girlfriend of mine who I met in Kosovo and that with more supports.

Plans to close?
To pass the American University in Kosovo and to make career.
]]

Blero Kerkon Para per Publikimin e Fotove te Vajzes

Blero kërkon para nga mediat për publikimin e fotografive të vajzës

Tashmë është e njohur se këngëtari Blero dhe bashkëshortja e tij Teuta Krasniqi janë bërë prindër. Fëmija i parë i tyre i ardhur në jetë pak javë më parë, i takon gjinisë femërore. Blero dhe Teuta për disa ditë nuk deshën të zbulojnë as emrin e vajzës, por mediat morën vesh nga njerëz të afërme të tyre para se ata ta konfirmojnë. Vogëlushja e dy artistëve të njohur kosovar quhet Tara. Ky emër ka prejardhje arabe që në shqip do të thotë yll i pashuar, që thuhet se këtë emër e ka përzgjedhur aktorja Krasniqi. Media të shumta shqiptare kanë kërkuar nga Blero të i botojnë fotografitë e vogëlushes, por Blero ka thënë se është në konsultime me disa revista tona për t'ua shitur fotografitë e vajzës. “Na kanë thirr shumë gazeta dhe revista shqiptare. Kanë ofruar shumë të mëdha parash që të i marrin fotot, por ne jemi duke menduar për të zgjedhur ofertën më të mirë për t'i publikuar për herë të parë këto fotografi”, ka bërë të ditur këngëtari, Blerim Muharremi. Nëse kjo është e vërtet, atëherë do të ishte hera e parë që ndonjë media shqiptare paguan para për të marr ekskluzivitetin e fotografive të fëmijës së sapolindur të një artisti shqiptar. /gazeta tung/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Blero wants money from the media for publishing pictures of the girl

Now it is known that the singer Blero and his wife have become parents Teuta Krasniqi. Their first child come to life a few weeks ago, belongs to the feminine gender. Blero Teuta for several days refused to reveal either the name of the girl, but the media agreed by people close to them before they can confirm. Petite two artists known Kosovar called Tara. This name has Arab heritage in Albanian means inextinguishable star, reportedly has selected the name of the actress Krasniqi. Albanian media have sought out many of the Blero's vogëlushes publish photos, but said that Blero is in consultation with some of our magazine to sell pictures of their daughter. "We were called by many Albanian newspapers and magazines. Have been offered large sums of money to take pictures, but we're supposed to choose the best offer to the first published these pictures, has made known singer, Blerim Muharremi. If this is true, then it would be the first time that Albanian media pays any money to receive the exclusivity of the photographs of the newborn child of an Albanian artist.
]]

Dasma e Tunes Se Shpejti ne Shitje

Dasma e Tunës së shpejti në shitje

Lajmi më mediatik gjatë javë të fundit në faqet e show bizi-it shqiptar, padyshim se ka qenë martesa e këngëtares Altuna Sejdiut me Rilind Reken. Një dasmë e gërshetuar mes tradicionales me modernen, më shumë të ftuar të njohur publik dhe argëtim nga këngëtarët më të njohur të estradës sonë, karakterizuan ndoshta ngjarjen më të lumtur në jetën e çiftit nga Maqedonia. Tuna u martua më 4 prill në hotel “Aleksandër Palace” në Shkup. Sipas medieve, dasma e Tunës ka kushtuar mbi 50 mijë euro. Mirëpo, të gjithë ata që nuk patën mundësinë që të janë pjesë e kësaj ceremonie dasmore, disa njerëzve të afërm me Tunën kanë thënë se këngëtarja do të nxjerr në shitje një DVD me momentet më interesante nga dasma e saj. Sipas po të njëjti burim, ajo është në pritje për të bërë marrëveshje me njërin nga produksionet kosovare të cilët pasi e blejnë projektin, do të kanë të drejtën për ta edituar në treg. /gazeta tung/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Wedding of Tuna on sale soon
On the news media during the last week show pages bizi's Albanian, obviously that was marriage with singer Altuna Sejdiu Rekë regenerate. A marriage between traditional and intertwined with modern, more inviting public entertainment known singers on our estrades known, characterized perhaps the happiest event in the life of the couple from Macedonia. Tuna were married on April 4 at Hotel Alexander Palace in Skopje. According to media, weddings Tunes has dedicated over 50 thousand euro. However, all those who had the opportunity to be part of the ceremony the wedding party, several people familiar with Tune said the singer will release a DVD with the most interesting moments of her wedding. According to the same source, she is waiting to make arrangements with one of the productions that Kosovo after buying the project, will have the right to edit in the market.
]]

Dafina Zeqiri Synon Tregun Boteror

Dafina Zeqiri synon tregun botëror

Këngëtarja Dafina Zeqiri ka përfunduar këngën dhe videoklipin më të ri. Siç mësuam këngëtarja më atraktive e kohëve të fundit në Kosovë do të sjell një këngë në gjuhën angleze. Për disa javë, Dafi bashkë me të dashurin Krenar Çoçajn kanë qëndruar në Australi, vend ky ku Krenari ka jetuar për shumë vite. Shkuarja e tyre atje nuk ishte thjeshtë vetëm pushim. Dafina gjatë ditëve të qëndrimit në Australi ka realizuar edhe xhirimet e videoklipit. Flitet se më këtë këngë e ajo do të ia mësyj tregut botërore, por ku është caku i saj ende nuk ka ndonjë konfirmim zyrtar. Siç e dimë, Dafina për 18 vite ka jetuar në Varberg të Suedisë. Që nga viti 2007 ajo braktisi Suedinë dhe erdhi në Kosovë ku me plotë sukses është duke shijuar majat e karrierës së saj muzikore. /gazeta tung/maj 2010/

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Dafina seeks global market

Dafina singer finished the song and the new video. As the most attractive singer learned of the recent Kosovo will bring a song in English. For several weeks, with Dafi Çoçajn Proud boyfriend have stayed in Australia, the country where the Pride has lived for many years. Moving them there was not simply rest. Dafina during the stay in Australia has also filming the video. Spoken on this track that it will charge him the world market, but where is her goal still no official confirmation. As we know, Dafina for 18 years has lived in Varberg in Sweden. Since 2007 she left Sweden and came to Kosovo, where success is full of peaks enjoying her musical career.
]]

Genta Ismajli Mysafire te Virusi

Genta Ismajli Mysafire tek Virusi ne Emisionin "Kodi", 14.05.2010


+tag: gentiana ismaili basri shala
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:
]]

Friday, 14 May 2010

Serbet Vjedhin Kengen e Dafina Zeqirit!

Kengetarja serbe Sladjana Delibasic “vjedh” kengen “Adios” te Dafina ZeqiritKenga e cila ne festivalin “Polifest” ne vitin 2008 fitoi dy cmime ate te publikut dhe kenga me e mire pop, keto dite ka filluar te behet hit edhe ne shtetin serb. Nuk behet fjale qe kenga e Dafines po trasmetohet atje, por kete kenge e ka pelqyer dhe e ka pershtatur ne versionin serb kengetarja Sladjana Delibasic, dhe ate pas dy vite. Ne kontaktuam te dy kengetaret, derisa per kete rast Dafina tregon se edhe te huajt na kopjojne.

Ne kontaktuam te dy kengetaret, derisa per kete rast Dafina tregon se edhe te huajt na kopjojne. “Kete kenge e ka punuar Genc Prelvukaj kur une kam qene pjese e “Grammofon Entertainment” ne vitin 2008.

Ka shume fjale qe shqiptaret kopjojne shume nga kengetare te tjere jashte Kosoves, por ketu shihet qe edhe kengetaret jashte Kosoves na kopjojne neve, edhe pse une deri tash kurre nuk kam huazuar asnje kenge”, thekson Dafina, derisa kengetarja serbe e dinte qe origjinali i kenges vinte nga Kosova.

Ajo kengen e ka titulluar “Slikaj me” qe ne shqip do te thote “Me fotografo”. “Une jam me prejardhje nga Kosova, ndersa atje kam disa miq te cilet merren me muzike ne Prishtine, ata me kane sugjeruar kete kenge, mua me ka pelqyer shume dhe e kam perpunuar.

E gjithe Estrada jone kopjon kenge por kete fakt askush nuk deshiron ta pranoje. Ky lloj muzike “RnB” tek ne nuk eshte shume i popullarizuar pasi publiku deshiron kenge turbo folk dhe popullore”, ka theksuar, kengetarja Sladjana Delibasic.

Ndersa kengetarja kosovare nuk nguroi te tregoje disa te reja sa i perket muzikes, se shpejti do te bej nje promovim te klipit me te ri “Rock this club” qe e ka punuar ne Australi, kurse pastaj pritet te filloje edhe sezonen e koncerteve gjate stines se veres. /blerand rexhepi/yllpress/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Serbian singer Sladjana Delibasic "rob" the song "Adios" to Dafina

Which song festival "Polifest" in 2008 won two awards that the public and the best pop songs, these days has begun to be hit in the Serbian state. There comes the song of Laurel is sent there, but liked this song and has adapted to the Serbian version of the singer Sladjana Delibasic, and that after two years. We contacted both singers, as in this case shows that Dafina foreigners copy us.

We contacted both singers, as in this case shows that Dafina foreigners copy us. "This song Genc Prelvukaj worked when I was part of" Grammofon Entertainment "in 2008.

There are many words that many of the Albanians copying other singers abroad, but here is seen that even singers abroad we copy us, although so far I've never borrowed any songs, "said Dafina, while Serb singer knew that the original the song came from Kosovo.

It has the song titled "Slikaj with" that in Albanian means "The photograph". "I'm originally from Kosovo, while there have some friends who deal with music in Prishtina, they have suggested this song, I liked more and I've treated.

And all our copies Estrada song but this fact no one wants to admit. This kind of music "RnB" in the not very popular because the public wants turbo folk and popular songs, "stated, singer Sladjana Delibasic.

While Kosovar singer nguroi not show some new terms of music, will soon make a promotion of the new klipit "Rock this club" that has worked in Australia, and then is expected to start the season during the concert season the summer.
]]

Sunday, 9 May 2010

Tuna: Do T'i Bej Shtate Djem...

Tuna: “Dua t’i dhuroj shtatë djem Rilindit...

Takimi me të është gjithmonë interesant, madje edhe këtë herë që u realizua në botën virtuale. Ajo nuk të shkakton ngërçe në komunikim madje mund të them me plot bindje se shkruan rrjedhshëm dhe shumë qartë në gjuhën shqipe... Ndoshta ky fakt lidhet edhe me diplomimin e saj në Fakultetin e Gazetarisë. Në këtë rrëfim ekskluziv të bërë sot për suplementin “Bluetooth” të Gazeta Shqiptare, këngëtarja e sapo celebruar, Altuna Sejdi tregon për ne, prapaskenat e një dasme të magjishme, mërzitjen që i kanë shkaktuar gazetarët si edhe mbi muajin e majltit që e pret së shpejti...

Rrugëtimin në këtë pjesë të tejmbushur me ndjesi në jetën e Tunës, e nisëm me dasmën e saj, nga e cila ajo ka pëjetuar emocione të papërshkrueshme. Çdo sekond i asaj dite përbënte një përrallë me vete për të, dhe Tuna është e gatshme që të japë gjithçka vetëm e vetëm, që ato emocione t’i përjetojë të paktën një herë në çdo vit. Dasma është një event i rrallë në jetën e gjithsecilit, një nga ato ditët që zor se mund të harrohen në jetë... Koha kalon si me magji, dhe forca e kësaj magjie të mbetet gjatë në zemër, në mendje, e në trup... Kështu si me magji ka kaluar koha edhe për Tunën, aq sa ajo madje mendon se nuk e ka shijuar siç duhet çdo moment të asaj dite, pasi edhe hapësira në dispozicion nuk ishte e mjaftueshme, duke qenë se e tërë dita, ju kushtua ceremonive të zakonshme. Por, ngjyrimet emocionale kanë qenë shumë të larmishme atë ditë për këngëtaren... Të qënurit vajzë e vuri atë përballë një tjetër emocioni bombastik, siç është ndarja nga prindërit që ashtu si na pohon edhe vetë Tuna, ky ishte një ndër momentet në të cilat zemra i ka rrahur më fort!

Lajmi për martesën e këngëtares u shoqërua me shumë thashetheme në rrjetin e mediumeve rozë, majde disa prej tyre krijuan edhe një alibi, e cila lidhej më një shtatëzani të mundshme të Tunës... Disa prej tyre shkuan edhe më larg duke e lidhur arsyen e kësaj martese pikërisht me pritjen e një fëmije. Por Tuna, me sensin e humorit që e ka shoqëruar gjithnjë duke mohuar kategorikisht këto thashetheme na tregon se nëse do të kishin qenë të vërteta, ajo duhej të kishte lindur kushedi se sa herë deri tani... Për të këto janë thjesht shpifje dhe nuk dëshiron të bëjë as edhe një koment më shumë në lidhje me to, duke shtuar nga ana tjetër se martesa e saj ishte një vendim i përbashkët dhe i menduar mirë madje.

Megjithatë kur e pyetëm në lidhje me numrin e fëmijëve që do të dëshironte të kishte, Altuna sërish nën shoqërinë e humorit na përgjigjet: “Do t’i bëj 7 djem Rilindit...”, një deklaratë kjo, shumë interesante dhe suprizuese.

Çifti simpatik i sapo martuar, që aktualisht banon në kryeqytetin kosovar, Prishtinën, ende nuk e ka kryer muajin e mjaltit. Tuna na thotë se atë e kanë planifikuar për një kohë të dytë, duke qenë se tani të dy, si ajo ashtu edhe Rilindi i janë përkushtuar intensivisht karrierës... Këngëtarja tregon se aktualisht është duke punuar për albumin e saj të ri, përgatitja e të cilit është duke i falur gjithashtu shumë emocione, pasi është duke treguar një kujdes të veçantë për secilin detaj.

Dasma madhështore, që duhej të kishte qenë ngjarja më e bukur në jetën e saj, i shkaktoi jo pak mërzitje këngëtares së njohur maqedonase, Altuna Sejdi. Në fakt, nuk ishte ceremonia ajo që e mërziti Tunën, pasi organizimi i saj ishtë në kufijtë e të përsosurës.... Ato që e ka mërzitur jo pak këngëtaren, janë titujt abuziv nëpër gazetat a revistat rozë. Ndërsa komunikoj me të, kuptoj se shumë prej revistave e gazetave në Kosovë, dhe jo vetëm, e kanë përdorur Tunën, duke e vendosur në kopertinë (për të rritur shitjet sigurisht), edhe atëherë kur ajo nuk ka dhënë asnjë intervistë apo qoftë dhe një prononcim të shkurtër për ta. I tillë është edhe rasti i revistës “Kosovarja”, në kopertinën e së cilës është vënë një foto e Tunës me Rilindin, pavarësisht se as ajo dhe as bashkëshorti nuk kishin dhënë as më të voglin prononcim për ta. Tuna thotë se ka ndërmend të nisë një proces gjyqësor kundrejt tyre, në mënyrë që këngëtaret e tjera që do të celebrojnë dashurinë pas saj, të mos hasen me po të njëjtin problem. Përmes këtij rrëfimi Tuna dëshiron të bëjë të qartë se nuk ka nevojë të jetë në kopertinën e një reviste, në të cilën shkruhet për të, por ndërkohë asjo nuk është vënë fare në dijeni. Fundja Tuna, nuk bën pjesë në grupin e atyre këngëtareve që janë të “etura”, për të qenë në kopertinë...

Nga bashkëbisedimi që bëra me të dukej qartë në fakt se vëmendja bombastike e mediave rozë ndaj kësaj ceremonie i ka lënë një shije të keqe këngëtares, aq sa ajo nuk ka më as dëshirë të flas për të, dhe me të drejtë. Ajo edhe mund ta kishte mbajtur sekret, në fund të fundit edhe mund të mos e bënte ASPAK publike dasmën e saj... por e bëri për hir të fansave të saj dhe për respekt të mediumeve. Sipas saj nuk ka aspak kuptim, që pas gjithë këtij sinqeriteti, këtij përkushtimi (dhe në kohë sepse këto intervista kërkojnë jo pak kohë për t’u realizuar), të lexojë në fund shkrime si: “Kolegët e mi nuk më kanë ardhur në dasmë”... Tuna dëshiron të sqarojë sot, se dasmën e saj nuk e bëri për kolegët, por për miqtë e saj, dhe ato “kolegë” që shkuan ishin edhe miq të saj shumë të mirë edhe jashtë skenës...mund të jenë të paktë, po me ta këngëtarja ka një raport tjetër... /eraldo rexho/bluetooth/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Tuna: "I will give to Rilind seven boys..."

Meeting with him is always interesting, even this time was conducted in the virtual world. It does not cause cramp in communication may even say with full conviction that writes fluently and clearly in Albanian ... Perhaps this fact is related with its graduating from the Faculty of Journalism. In this exclusive story today to make the supplement "Bluetooth" to the Albanian newspaper, the singer just celebrate, Altuna Sejdi shows us behind the magic of a wedding, they have caused merzitjen journalists as well as the month that hosts the majltit Soon ...

Journey in this part of life overflowing with the feeling of Tunes, and started with her wedding, from which it has pëjetuar indescribable emotions. Every second of that day constituted a tale to him, and Tuna is willing to give everything only just that those emotions to experience at least once every year. Wedding is a rare event in everyone's life, one of those days can scarcely be forgotten in life ... Time passes as the magic and power of the magic remains in the heart, the mind and body ... So as time has passed away for Tune, as she even thinks that he has not properly enjoy every moment of the day, as the available space was not enough, given that the whole day, devoted to ceremonies common. But the emotional nuance have been very varied day for singer ... Girl being put it opposite another emotion-sounding, as separation from parents as well as our own claims Tuna, this was one of the moments in which the heart is beating harder!
News of the wedding singer was accompanied by many rumors in the media network pink, Majd some of them created an alibi, which was connected with a possible pregnancy Tunes ... Some went even further by reason of the marriage on exactly the reception of a child. But Tuna, with a sense of humor that has always accompanied categorically denying the rumor tells us that if they were true, she should have born perhaps how many times so far ... To these are just slander and do not want even one more comment about them, adding on the other hand that her marriage was a mutual decision and even elaborate.

However, when asked him about the number of children who would like to have, again under Altuna humor society we respond: "I'll do seven boys reborn ...", a statement that, very interesting and suprizuese.

Charming newly married couple, who currently resides in the Kosovo capital, Pristina, has not done their honeymoon. Tuna says that we have planned for a second time, since now the two, as it has been reborn as well as intensive dedicated career ... Singer shows that it is currently working on her new album, whose preparation is also forgiven many emotions, as is shown special care for every detail.

Wedding magnificent, that should have been the most beautiful event in her life, caused no little annoyance of the famous Macedonian singer, Altuna Sejdi. In fact, it was not the ceremony that bore Tune, after its organization was on the margins of përsosurës .... Those who had not a little creepy singer, are abusive titles in newspapers or magazines pink. While communicate with, understand that many magazines and newspapers, and not only have used Tune, by placing the cover (to increase sales of course), even when she did not give any interview or even a brief statement about them. Such is the case with the magazine Kosovarja, on the cover of which is put a picture of Tunes with reborn, although neither she nor husband had not given even the slightest pronunciation for them. Tuna says it intends to launch a judicial process against them, so that other singers would love celebrojnë behind it, not encountered with the same problem. Through this story Tuna wants to make clear that there is no need to cover of a magazine, on which is written for, but while asjo not been at all aware. At the end of Tuna, not part of the group of those singers who are "thirsty", to the cover ...

By their participation that made it clear in fact looked explosive media attention rose to the ceremony has left a bad taste singer, as she has not even want to talk to, and right. It also could have kept secret, and ultimately can not make public her wedding at all ... but did for the sake of her fans and the media respect. According to her there is no sense that after all this honesty, this commitment (and time for these interviews require no less time to implement), read at the end of articles as "my colleagues have not come to the wedding "... Tuna wants to make clear today that the wedding of her colleagues did, but for her friends, and those "colleagues" who went to her friends were very good even outside the scene ... can be few, if the singer has a relation to another ...
]]

Soni Malaj Le Shqiperine, Nise Jete te Re ne Itali!


/photo vizion plus/

Soni Malaj lë Shqipërinë dhe nis një jetë të re në Itali

Këngëtarja Soni Malaj dhe balerini Mirko Luccarelli pas mbylljes së natës finale të spektaklit “Dancing with the stars”, kanë lënë Tiranën duke fluturuar drejt Italisë, vendlindja e balerinit.

Soni ka pohuar vetë se e lë kështu Shqipërinë për të nisur një jetë të re në shtetin italian. Ndoshta ky vendim mund t’i japë mundësinë të provojë të tjera rrugë në karrierën e saj si këngëtare. Pas pesë muajsh njohjeje dhe aventurë televizive në “Dancing with the stars”, që u transmetua çdo javë në “Vizion Plus”, dy partnerët në vallëzim janë larguar me statusin e të fejuarve.

Lidhja e tyre e komentuar si dashuri me shikim të parë, nuk ka kaluar thjesht si një flirt por mori kuptim vërtet, ndërsa dy artistët u afruan shumë me njëri-tjetrin gjatë provave intensive, që zhvillonin për të përvetësuar vallëzimet e çdo sfide javore. Pas skualifikimit të Sonit nga gara, ajo vendosi t’ua prezantonte të afërmve Mirkon gjatë një udhëtimi ekzotik që bënë drejt Tropojës, vendlindjes së këngëtares.

Edhe pse intimiteti i tyre kishte rënë në sy që në javët e para të spektaklit, Soni nuk e pohoi por as nuk e pranoi këtë lidhje. Mesa duket ajo kishte menduar që të mos e shpërqendronte vëmendjen e fansave tek kjo lidhjeje pasi i interesonte më shumë fitorja e garës. Gjithsesi ata nuk mundën ta fshehin dot intimitetin që kishin krijuar, me përkëdheljet dhe sjelljet gjithë dashuri që i jepnin njëri-tjetrin.

Nuk dihet se çfarë lidhjesh ka pasur Mirko në Itali, por Soni e ka pranuar propozimin e tij ndërsa prej kohësh kishte deklaruar se ishte vetëm. Tani Sonit i mbetet të mendojë për një dalje të re si këngëtare, pasi ka hedhur në treg albumin e saj të fundit “Unik”. Ata kanë nëshkruar autografe gjatë ankandit që stafi i programit “Dancing with the stars” organizoi për nxjerrjen në shitje të veshjeve të këtij spektakli. /panorama plus/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Soni Malaj leave Albania and begins a new life in Italy
Singer Soni Malaj and Mirko balerini Luccarelli after the final night of spektaklit "Dancing with the stars", have left Tirana flying to Italy, the birthplace of balerinit.

Soni has confirmed that leaves people so Albania to start a new life in the State. Perhaps this decision may give others the opportunity to prove her career path as a singer. After five months of recognition and adventure television on "Dancing with the Stars", which was broadcast every week on "Vision Plus", both in dance partners left the status of engaged.

Commenting on their affiliation with love as first sight, has not gone just like a flirt but got really understanding, while two more artists came together during intensive tests, learned that to develop dances of each weekly challenge. After the race disqualification of Sonia, she decided Mirko relatives presenting them during a trip they made to Tropoja exotic, native of the singer.

Even though their intimacy had fallen in the face in the early stages of spektaklit, Soni did not confirm nor rejected the connection. Apparently she had not thought of fans shpërqendronte attention to this relationship is of interest as more race victory. However they could not hide that they can create privacy, with caresses and behaviors that give all love each other.

It is unknown what connection there was Mirko in Italy, but Soni has accepted his proposal and had long stated that he was alone. Sonia now remains to consider a new outlet as a singer, having launched her latest album "Single." They sign autographs during the auction that the staff of the program "Dancing with the Stars" organized for generating the sale of clothing of this spectacle.
]]

Alketa Vejsiu Ne Mediat Italiane, Merr Ftese Nga RaiUno!

Alketa Vejsiu pas spektaklit e ftuar speciale në Raiuno

Ka qenë fanse e Adi Krastës, ndërkohë që në natën finale të “Dancing with the stars” në “Vizion Plus”, Alketa Vejsiu e kishte të ftuarin e saj special.

E ka konsideruar “moment sensancional”, kur dy profesionistë u bashkuan nën të njëjtën çati, pavarësisht logove të ekraneve ku ata punojnë. Dhe asnjëri, as tjetri, nuk e kanë fshehur një shkëmbim dashamirësie të dyanshëm të prezantuesve, tashmë shumë të njohur, të dy zbulime të regjizores Vera Grabocka.

Ka qenë pikërisht Grabocka, dhe miqësia e saj e vjetër me Krastën, që ai të mos i thoshte “jo” ftesës, edhe pse tashmë punon në “Top Channel”, një televizion që dihet që është shumë fanatik për ikonat e tij. Por, si për t’i kthyer përgjigje kësaj, Adi u shpreh gjatë spektaklit se ai nuk martohet me logon e tv-së por me formatin televiziv. Nga ana e saj, Alketa për “Panorama Plus” e ka komentuar si “një eksperiencë impresionuese”, një moment të tillë televiziv me idhullin e saj të fëmijërisë. Dhe duke i parë të dy bashkë, natyrshëm lind pyetja nëse ata mund të bashkoheshin në një emision televiz. “Pse jo, - thotë Alketa, - do të ishte mjaft interesante, pasi si Krasta dhe unë nuk kërkojmë një partner thjesht për figurë, por një profesionist të aftë në krah, dhe mendoj që nuk do të kishte eksperiencë më të mirë”.

Një partner të fortë, ajo thotë se ka patur për 12 javë Gentin, që ishte një zgjedhje e mirëmenduar, për elokuencën, kulturën dhe një aftësi të lindur për prezantim, edhe pse profesioni i tij i parë është i bankierit. Ndërkohë që pas kësaj, Alketa sapo ka marrë një ftesë për të qenë e ftuar në Raiuno.

Në revistën DI PIU me 1 milionë e 500 kopje shitje, shkruhet për Alketa Vejsiun: Vejsiu luan më shumë kartën e femrës tërheqëse sesa Zonjën e madhe që bën Carlucci, kjo për shkak të moshës 25 vjet më e re. Stili i saj është energjik, është e përgatitur, flet disa gjuhë të huaja dhe në çdo televizion evropian do të ishte njësoj e suksesshme. Në reshtat e kësaj reviste përmendet dhe vallëzimi i Vejsiut me politikanin Edi Rama, duke e konsideruar sensancional. Do të ishte po aq e bujshme, nëse Carlucci do të vallëzonte me Sindaccon e Romës, Gianni Alemanno. Po ashtu flitet me dashamirësi për elegancën e partnerit të saj, Genti. /panorama plus/maj 2010/

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Alketa Vejsiu after spectacle special guest in Raiuno

There were fans Krastes Adi, while the final night of "Dancing with the Stars" to "Vision Plus" ng Alketa had its special guests.

Considered "sensancional moment, when two professionals joined together under the same roof, despite the logos of the screens where they work. And no, not the other, have not run a mutual exchange of goodwill presenters, many already known, the two discoveries Grabocka director Vera.

There were exactly Grabocka, and the friendship of her old Krasta he not say 'no' invitation, although it already works in the "Top Channel", a television that is known fanatic for his icons. But how to turn the answer to this, during spektaklit Adi said he did not marry with the logo of the TV but the TV format. For its part, Alketa for "Panorama Plus has commented as" an impressive experience, such a television moment of her childhood idol. And the first two together, question naturally arises whether they can join in a program televiz. "Why not, - says Alketa - would be quite interesting, since as Krasta and I do not want a partner just for the picture, but a skilled professional side, and I think that there would be no better experience."

A strong partner, it says it has been for 12 weeks it blend, that was a choice mirëmenduar, for eloquence, and a culture born of presentation skills, although his first profession is the banker. While after that, Alketa just received an invitation to be invited to Raiuno.

DI PIU on the magazine with a million of the 500 copies for sale, written for Alketa ng: ng card plays more attractive than the woman who makes great Lady Carlucci, that due to age 25 years younger. Her style is energetic, is prepared, speaks several languages and in every European television would be equally successful. In rows of the magazine mentioned and dancing politician ng with Edi Rama, considering sensancional. It would be just as sensational, if Carlucci will vallëzonte with Sindaccon of Rome, Gianni Alemanno. Also speak with kindness to her partner's elegance, Genti.
]]

Samanta Karavella: Juria Me Cilesoi "Dive"

Samanta juria më cilësoi ‘divë’

Kjo është një periudhë me mjaft rendiment për të. Prodhim këngësh dhe realizime të reja si dhe performanca të këndshme e impenjim total.

Është duke punuar për momentin për disa këngë të reja, të cilat do të konkludohen në verë edhe me një klip të ri.

Por, përqendrimi më i madh i saj për momentin është ‘Top Fest’, garën e radhës të të cilit e kaloi me shumë sukses teksa u kualifikua për në gjysmëfinale. Sapo kam përfunduar pjesëmarrjen në gjysmëfinalen, e cila ishte ‘live’.

Realizova pak a shume atë që kisha menduar dhe për këtë ndihem shumë mirë. Më duhet të them se nga ana e jurisë mora komentet më të mira, e cila më krahasoi me një ‘divë’.

Performanca u realizua me një koreografi, e cila u shoqërua me dy balerinë profesionistë. Për më tej të shohim, jam shumë optimiste./bluetooth/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Samanta jury qualified me 'diva'

This is a period with plenty of performance. Manufacture and realizations of new songs and nice performances and total commitment.

It is currently working on some new songs, which will konkludohen summer with a new clip.

But the biggest focus right now is its 'Top Fest', the next race which passed with much success as he qualified for the semifinals. Once I completed participation in the semifinal, which was 'live'.

Fulfilled more or less what I had thought and therefore I feel very good. I have to say that the jury got the best comments, which compared with a 'divë'.

Performance was achieved with a choreographer, which was accompanied by two professional dancer. To further look, I'm very optimistic.
]]

Elsa Lila Ne Greve Urie...

Elsa Lila bashkohet me grevën e urisë

Këngëtarja Elsa Lila e cila prej disa vitesh jeton në Itali, ka surprizuar gjithë të pranishmit protestues në fjalën e saj, të cilën e mbylli duke hyrë në grevën e urisë.

“Jam një qytetare ashtu si qindra mijëra bashkëqytetarë të mi. Jam larguar këtej, por kam lënë shpirtin në Shqipëri. Mbrëmë në darkë isha në çadrat e grevës së urisë. Grevistët më dhanë bindjen se ky vend është i destinuar të rilindë, ashtu si do rilindë. Unë e di mirë Shqipëria do bëhet zonjë, ashtu si zonjat e jashtëzakonshme që kanë 9 ditë të ngujuara në liri. Ky bulervard ku ndodhem tani është sot shtëpia e shqiptarëve të ndershëm”, u shpreh Elsa Lila.

Më tëj, nëpërmjet fjalimit të saj, ajo shtoi se Shqipëria është shumë e madhe për të rënë në gjunjë sepse është shumë e madhe për të ndarë majtas e djathas. “Si motër sot dhe si nënë nesër, sot dua t’u drejtohem burrave të fortë të këtij vendi, bëni cfarë të doni por mendoni se cfarë bëni sepse nje popull ka të drejtë të jetojë në liri. Evropa e lirisë dhe e demokracisë ngrihet mbi sakrificat e europianëve mendjendrtitur”, theksoi Lila.

Në fund të fjalës ajo bëri të ditur vendimin për t’u bashkuar me grevistët. “Sot më lejoni të jem një shpirt më shumë në barrikadën njerëzore kundër shurdhërisë. Sot dua të jem një zë më shumë në korin e lirisë. Unë tani po iki do shkoj të bashkohem me grevistët dhe me të gjithë shqiptarët e ndershëem. Që në këtë moment po hyj në grevë urie me dëshirën time të lirë”, tha këngëtarja që ka marrë pjesë edhe në Festivalin e Sanremos./t.ch./maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Elsa Lila join hunger strike

Singer Elsa Lila, which for years living in Italy, has surprised all the participants in her protests, which closed in entering the hunger strike.

"I am a citizen just like hundreds of thousands of my fellow. I left here, but I left the soul in. I was at dinner last night in the tents of the hunger strike. The strikers gave me the conviction that this country is destined to rise, as will regenerate. I know the lady well, Albania will be as extraordinary ladies who isolated nine days in freedom. This bulervard where I am today is now home to Albanians honest, "said Elsa Lila.

Further, through her speech, she added that Albania is too large to agree on the knees because it is too large to share the djathas left. "As a mother and sister today tomorrow, today I want to turn strong men of this country, do what you want but what do you think that because a nation has the right to live in freedom. Europe of freedom and democracy builds on the sacrifices mendjendrtitur Europeans, "said Lila.

At the end of the speech she announced the decision to join the strikers. "Today, let me be a more soul in human barrikadën against shurdhërisë. Today I want to be a voice to the chorus more freedom. I am leaving now I will leave to join the strikers and all Albanians ndershëem. Since this moment is to go on hunger strike off my desire, "said the singer who has participated in the Festival Sanremos.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online