All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 20 June 2011

Rozana Per Fotot Nudo: Ketu Ka Gisht Rezarta Shkurta...

Flet Rozana Radi: Fotot e mia nudo dhe reagimi i te dashurit

Nje jave me pare ishte ne faqet e “Panorama plus” me foto te pazakonta. Kane kaluar shtate dite, qekur publiku shqiptar nuk ka me asnje mister mbi cdo milimeter te trupit te zhveshur te kengetares Rozana Radi. Edhe pse ato foto u publikuan pa deshiren e saj, duket se Rozi e ka marre gjithcka me shume sportivitet, ndonese tek njera nga fotot prentendon se nuk eshte origjinale por pak e tranformuar, gje qe ne nuk mund ta pohojme, por qe as kengetarja nuk na jep nje prove per kete fakt, qofte edhe duke na treguar versionin origjinal sipas saj, te asaj fotoje. Por ama, pranon qe fotot nuk ishin montazhe, por te verteta. Por a ka ndryshuar dicka ne jeten e Rozit mbasi ajo u be femra e pare VIP qe paraqitet publikisht e zhveshur, cfare perceptimi kane pasur miqte dhe koleget e saj per ato foto, por edhe fansat e saj… Nderkohe qe po zhvillonim kete interviste ne nje bar ne qender te kryeqytetit, nje fanse i afrohet Rozit dhe e komplimenton si per te vertetuar qe jo vetem Rozi, por edhe ata qe e admirojne nuk kane ndryshuar mendim per te pas fotove. Nuk kane ndryshuar mendim as menaxheret e lokaleve, te cilet e telefonojne pa fund per koncerte brenda dhe jashte vendit dhe kjo tregon se shkalla e emancipimit e shoqerise sone ose ndoshta edhe e indiferences ndaj fotove te tilla, eshte me e larte nga c’mund ta mendojme. Per te mesuar me shume mbi disa detaje te atij seti fotografish qe publikuam nje jave me pare, ja cfare na rrefen Rozana.

Rozi, nje jave me pare “Panorama plus” publikoi disa foto te tuat e zhveshur. Si reagove kur i pe?
Ne fakt, une mesova se ju kishit disa foto te miat, disa dite para publikimit te tyre dhe mendoja se do te ishin thjesht disa montazhe te pergatitura nga ndonje dore e stervitur per keto pune, por kur i pashe, u binda se ishin te miat. Si reagova? Nuk u merzita aspak, por thjesht me erdhi keq qe ne tekst ishte shkruar se ato foto jua kishte sjelle nje miku im me te cilin beme pushimet vjet, gje qe nuk eshte e vertete. Ato foto, mua me jane vjedhur diku, por nuk kam ide se ku, sepse jam shume e ngarkuar me pune dhe nuk arrij te kthjellohem ekzaktesisht se si mund te kete ndodhur. Mendoj qe ne kete pune ka gisht Rezarta Shkurta, me te cilen kemi nje ceshtje te hapur ne Prokurori.

Ku e bazon kete akuze, meqe ato foto nuk kane ardhur ne redaksi prej saj?
E kam bindje, sepse pak muaj me pare bashkeshorti i saj ka biseduar me mikun tim Sinan Hoxhen, ku i tregonte se kishte disa foto te miat skandaloze te cilat do t’i publikonte, nese une nuk terhiqja denoncimin per te. Une nuk e mora seriozisht punen e fotove, meqe e di se ajo e perdor shume mire fotoshopin.

U beme kurioz per vendin ku ke pozuar e zhveshur, ku ka qene ai vend ku mund te beje plazh pa rroba banjo?
Eshte nje vend qe jo te gjithe kane fatin te pushojne, mbase 800 mije kilometra larg prej ketu, jane pushimet qe bera me miqte e mi sapo dola nga “VIP shpija” dhe kur sapo kisha bere gjoksin operacion.

Meqe je kaq e hapur me publikun, a mund te na rrefesh cilet ishin miqte me te cilet shfaqeshe ne disa pozicione paksa intime ne foto?
Ata ishin miq te mi shume te mire, por qe nuk kam deshire t’jua them emrat per etike.

Nderkohe, ne dime qe ke edhe nje te dashur, a ishte ai ne ndonjeren prej atyre fotove qe publikuam?
Jo, nuk ishte, ne ato pushime kam qene vetem me miq.

A e ka ai problem kur ti pozon ashtu me djem qe ti i quan miq?
Jo, sepse ai me njeh shume mire dhe nuk eshte xheloz per mua, madje ato pushime ishin dhurate e tij per mua.

Meqe ke nje lidhje te gjate dashurie, mund te na rrefesh se si ka ndryshuar jeta jote intime mbasi ke bere gjoksin, cfare te ka thene i dashuri?
Degjo, ai eshte gjoks i bere me xhel, jo me silikon dhe, si i tille, duket shume natyral. Sa per te dashurin, mendoj qe nje lidhje nuk e var fatin e saj nga nje gjoks i bere ose jo. Une thjesht kisha nje deshire dhe e plotesova, duke i bere vetes dhurate gjoksin qe enderroja.

Si reaguan miq dhe dashamiresit e tu pasi pane fotot e tua tek “Panorama”?
Vajzat po me pyesnin se ku e kam bere gjoksin se u kishte pelqyer shume.

Pra, ne kete rast i bete reklame edhe doktorit, jua dhe numrin?
Jo, nuk iu dhashe se jam xheloze, nuk dua qe edhe ato te bejne nje gjoks kaq te bukur si timin (qesh).

A do te ndryshoje dicka ne “komportimin” tend publik tani qe ne e pame te gjithe trupin tend?
Te them te drejten, ne nje fare menyre me keni bere nder, sepse vete nuk do kisha guxuar te publikoja foto te tilla, ndersa tani po planifikoj te bej nje set fotosh nudo per ndonje kopertine reviste. Prisni suprizat e mia, pra! Tani njerezit me pane, keshtu qe m’u hap rruga per te vazhduar me tej.

Nese do te publikonim te tjera foto te tuat, do te te vinte keq?
Personi qe i ben keto pune ka nje mllef aq te madh, sa ka per borxh te shese edhe shpirtin per te me bere keq. Mendoj se me e keqja kaloi, vec nese ka vendosur te me beje ndonje atentat. E rendesishme eshte qe mua njerezit me duan dhe e dine mire se brenda atij trupi lakuriq qe ju pate te gjithe, fshihet nje zemer e paster.

Nderrojme teme, si do jete vera per ty?
Super e ngarkuar me koncerte, nderkohe qe po bej dy kenge. Njera sapo ka perfunduar, nje kompozim i Adrian Hiles me titull “Me puth prape”. Jam duke i pergatitur nje klip shume sensual. Pastaj kam filluar te mendoj per kengen tek festivali “Kenga Magjike”, po punoj per nje monodrame, nderkohe qe kam shkruar tekste pa fund per koleget e mi.

Sa eshte fatura e koncerteve te veres per ty?
Eshte nje shume e konsiderueshme, po te kemi parasysh qe une kendoj nga e merkura deri te dielen gjate sezonit te veres. Them se me ato para jetohet rehat pa bere asgje per gjithe pjesen tjeter te vitit.

Rozana, si Alba Parietti

Rozana preferon qe te kujtoje nje thenie te show girl-it italan Alba Parietti, teksa e pyesim per perceptimin qe mund te kete pasur publiku per fotot e saj te zhveshura. Ajo thote: “Kur e pyeten Parietin se si mund te ndihen njerezit kur e shohin ne foto nudo, ajo u pergjigj: Kur femijet shohin nje film horror, prinderit per t’iu hequr friken u thone mos u frikeso, sepse jane skena false. Ndersa kur njerezit shohin gjoksin tim, une u them, mos u frikesoni se nuk jane te verteta, jane false.“

Si reaguan miqte e Rozit per fotot

Soni Malaj: “Nuk u shtanga aspak sepse ke nje dekolte shume te bukur”.
Sinan Hoxha: “Duhet t’ju thuash faleminderit. Te kane bere reklame.”
Erjon Korini: “Pse e shikoni? Ju duket dicka e keqe? Ju mendoni se jeni me te mire? Ka njerez qe shtiren dhe fshihen, ndersa Rozi nuk e ka kete problem. Secili ka te drejte te beje c’te doje me jeten e tij deri ne momentin qe nuk i ben keq askujt. Komentet e keqija qe shoh tek fotot vijne nga njerez qe akoma nuk e kane kaluar kufirin e Shqiperise. Nje gjoks i zhveshur eshte gjeja me normale ne plazhet e botes”. /panorama plus/qershor 2011/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rozana Radi speaks: My nude photos of loved ones and the reaction

A week ago was on the "Panorama plus" with photos of unusual. Seven days have passed since the Albanian public is no more mystery about every millimeter of the naked body of the singer Rozana Radi. Although those pictures were published without her desire, it seems that everything Rozi has received more sportivitet, although in one of the pictures prentendon that is not original but a little transformed, which we can not affirm, but neither singer was not Give us proof of this fact, even showing us under its original version, of that photo. But however, admits that the photos were not prefabricated, but true. But something has changed the lives of Rozit after she became the first female VIP's who appears naked in public, what have been the perception of her friends and colleagues about those photos, but its fans ... While this is zhvillonim intervite a bar in the center of the capital, a fan approaches and komplimenton Rozit as to prove that not only Rozi, but even those who admire not thought to have changed after pictures. Have not changed the mindset nor the premises managers, who call on no end of the concerts inside and outside the country and this shows that the degree of emancipation of our society, or perhaps even indifference to such pictures, is the highest one would be think. To learn more about some details of that set of pictures that publikuam a week ago, here's what tells us Rozana.

Rozi, a week ago "plus Panorama" published some naked pictures of yours. As reagove when spun?
In fact, I found that you had some pictures of mine, a few days before their publication, and I thought it would be just a few prefabricated prepared by any hand trained for these jobs, but when I saw, I became convinced that they were mine . As reagova? Was not bored at all, but simply felt sorry that the text was written unto you that they had brought a picture my friend with whom we did break years, which is not true. Those photos were stolen me somewhere, but I have no idea where, because I am too full with work and fail to clear up exactly how it might have happened. I think that in this work has Rezarta Short finger, with which we opened in a matter of Attorney.

Where bases this accusation, since those pictures did not come from her desk?
I have confidence, because a few months ago her husband talked with my friend Sinan Hoxha, where he showed that he had some scandalous pictures of mine which will be published if I did not retire to report. I took no pictures work seriously, since I know that she uses very well fotoshopin.

Became curious about where you pose nude, which has been the place where they can make beach bathroom without clothes?
It is a place that not everyone has the chance to cease, perhaps 800 thousand miles away from here, are the holidays that I have made with my friends just came from "Bollywood Movies" and when I had just done breast operation.

Since you are so open to the public, can confess to us who were friends with whom shfaqeshe in several positions in the intimate little pictures?
They were friends of my very good, but not names I would like to tell you about ethics.

Meanwhile, we also know that you have a loved one, or was he in any of those pictures that publikuam?
No, it was in those holiday I was alone with friends.

Did he also poses a problem when you view the calls you guys friends?
No, because he knows very well and is not jealous of me, even those holidays were his gift to me.

Since you have a long love, can we say that as your intimate life has changed after you have done breast, what is said of love?
Listen, he is a chest made with gel, not with silicon and, as such, it seems more natural. As for the boyfriend, I think that one does not hang about her fate from a chest made or not. I just had a desire and completed by making a gift to yourself that dream chest.

How did your friends and lovers, after seeing your pictures on the "Panorama"?
Girls are to ask where I've been breast that had really liked.

So, in this case the doctor did you ad, and number lock?
No, it was blown into the'm jealous, that even they do not want to make a chest so nice as mine (laughs).

Would you change something in "komportimin" now that your public we saw all your body?
To be honest, we have a way to do honor, for him I would not dare to publish such photos, and now I plan to do a nude photo set for any magazine cover. Wait my surprise, then! Now people with the saw, so I opened the way to proceed further.

If you publish other photos of yours, will be sorry?
The person who makes these tasks has a rage so great, as has the debt to sell the soul to the evil done. I think the worst has passed, unless it has decided to make me any assassination. It is important that the people I love and know well that within that body you got to bare all, hiding a pure heart.

Change the subject, as would be the wine for you?
Super charged with concerts, while I'm doing two songs. One has just been completed, a composition of Adrian Hiles called "kiss me again." Am I prepared a very sensual clip. Then I started to think about the song at the festival "Unknown", I work for a monodrame, while I write books without end for my colleagues.

How is the summer concert bill for you?
It is a very significant when we consider that I sing from Wednesday through Sunday during summer. I guess with money live comfortably without doing anything for the rest of the year.

Rozana, like Alba Parietti

Rozana prefers to remember a saying of the girl's show italan Alba Parietti, as we asked about perceptions that may have been public about her naked photos. She said: "When asked Parietin how people feel when they see us nude photos, she replied: When children see a horror movie, the parents say to remove the fear was fear, because the scenes are fake. Whereas when people see my breasts, I say fear not there are true, are false. "

How did the pictures Rozit friends
Soni: "I was taken aback at all because you have a very nice low-necked."
Sinan Hoxha: "We must say thank you. To have done about it. "
Erjon Korimi: "Why do you see? You seem a bad thing? You think you're better? There are people who pretend and hide, while Rozi did not have this problem. Everyone has the right to do what he pleases with his life until they do not hurt anyone. The bad comments I see on the photos come from people who have not yet crossed the border of Albania. A bare chest is the most normal on the beaches of the world.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online