All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 29 December 2011

Sefë Duraj pas shumë viteve e pret Vitin e Ri me familjeKëngëtari i njohur i baladave dhe muzikës folk që ka një jetë të tërë që merret me muzikë, Sefë Duraj ka treguar për “Alba Vip News” se pas shumë viteve Vitin e Ri 2012 do ta presë me familjen e tij, me nënën e tij si dhe me bashkëshorten dhe dy djemtë e tij.

Ai na rrëfeu se për këtë është shumë i lumtur, por menjëherë të nesërmen ose ditën e parë të 2012 do të jetë duke kënduar për Adhuruesit e tij në Malishevë, ndërsa me 2 Janar do të jetë në Skënderaj.

Padyshim që ai është një nga këngëtarët që edhe këtë vit ka qenë shumë i kërkuar nëpër koncerte, apo dasma ku ka gëzime familjare, apo ku ndodhen shqiptarët anekënd botës.

Ndërsa Sefë Duraj nuk i pëlqen të flasë shumë për suksesin e vet, ai është një nga artistët më modestë dhe cdo sukses të tij e lë gjithmonë në dorë të publikut, që është i shumtë në numër kur ai këndon. Ndërsa mësuam se këngëtari përvec se ka qenë pjesë e disa xhirimeve të Vitit të Ri, në 2012 do të sjellë disa këngë të cilat sic thotë ai do ti dojë populli./MAKSIM GJOKAJ/

- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:
Sefë Duraj after many years of hosting the New Year with family

Singer of ballads and folk music that has a lifetime of dealing with music, Sefë Duraj has been shown to "Alba Vip News" that after many years of New Year 2012 will wait with his family, his mother

He confessed that this is very happy, but immediately the next day or first day of 2012 will be singing for his fans Malishevë and January 2 will be in Skenderaj
 
No doubt he is one of the singers who this year has been very demanding in concerts or weddings where family joys, or where the Albanians around the world. In spite Duraj Sefë does not like to talk more about his success, he is one of the most modest artists and every success in his hand always leaves the audience, which is in number when he sings.  

While we learned that the singer except that it was part of some New Year's shooting in 2012 will bring a song that says he would love populli. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online