All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 9 January 2012

Adelina Emini shume “In” në “Behu burre”

Vazhdon të punojë e qetë dhe në mënyrën e një këngë dhe një video, megjithëse ka gati dhe albumin e saj. Kjo është këngëtarja Adelina Emini e cila pak ditë parë vitit që lamë pas solli në treg një video dhe një këngë të bukur.

Adelina është dukur shumë “In” në veshjen e saj që ka përzgjedhur në këtë video që mban titullin “Bëhu burrë”.

Vajza njihet për statusin si single, urojmë që edhe djalit që i thotë kështu do ta gjejë së shpejti të ketë stil dhe shije në veshje si Adelina. Klipi është realizuar nga “Pulla” dhe kënga po pëlqehet shumë gjatë kësaj stinë të ftohtë, është një baladë që të ngrohë./Maksim GJokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Adelina Emini very "In" to "Be a man"

Continues to work comfortably and in the manner of a song and a video, although there ready and her album. This is singer Adelina Emini few days ago that the past year brought to market a video and a beautiful song. Adelina has seemed very "In" in her dress that has selected in the video entitled "Be a man".
The girl known as single status, we wish that the boy who says so will soon find to have style and taste in clothing as Adelina. The clip is made ​​by "Stamps" and liked the song is very cold during this season, is a ballad that ngrohë./Maksim GJokaj/Kosova Sot/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online