All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 8 January 2012

“Malli” i Rovena Stefes e Para ne Youtube [VIDEO]

Eshtë ora 13:00 dhe data 8 dhjetor 2012 dhe shohim që video “Malli” e këngëtares Rovena Stefa ka 8,089,134 dhe është kënga më e dëgjuar dhe duke thyer cdo parashikim të një video shqiptare me klikime në Youtube.

E në fakt këngëtarja e njohur shqiptare është shumë e befasuar për këtë, por duhet të theksojmë se kjo video është e hedhur në shumë versione në youtube, pra jo vetëm një herë dhe nëse shikohen dhe ato e kalon 10 milionë.

Ndërsa kënga shqiptare që renditet e dyta për shikime është “Andrenalina” kënduar nga dyshja Sinan Hoxha dhe Seldi, ndërsa vendi i tretë deri tani i takon këngës “Origjinale” kënduar nga Aurela Gace, Dr.Flori dhe Marsel, duke pasur gjithmonë nga 1 milion klikime më pak e dyta nga e para, dhe e treta video nga kënga e dytë.Në fakt ky është një sukses i merituar i këngëtares Rovena Stefa, pasi kjo këngë megjithese ka disa vite që ka dalë vazhdon të pëlqehet shumë edhe si këngë më e kërkuar nëpër radiostacione të ndryshme shqiptare. /Maksim GJokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:
"Longing" Rovena Stefa the first on Youtube

It's 13:00 PM and the date December 8, 2012 and see the video "goods" the singer has Rovena Stefa 8,089,134 and is the most heard song and thus breaking any forecasts Albanian clicks a video on Youtube. And in fact well-known Albanian singer was very surprised about this, but we must emphasize that this video is put to many versions on youtube, not just once, and if they looked and exceeds 10 million.

While the Albanian song that ranks second for views is "Andrenalina" sung by the duo and SELDI Sinan Hoxha, while third place now belongs to the song "Original" sung by Aurela Gace, Dr.Flori and Mariel, always having from 1 million fewer clicks from the first second, third and second video of the song.

In fact this is a successful singer meriruar of Rovena Stefa, as this song, though there are some years that has come out very well still be accepted as the most requested songs through various radio stations shqiptare. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online