All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 31 January 2012

Ribashkohen Rezarta dhe Afroviti

Thuhet se bora e pastron ambientin, i largon dhe viruset e gripit, por si duket afron dhe njerëz.

Madje, ka qenë Prishtina ajo që i ka afruar vetëm pak ditë më parë dy bukuroshet nga Shqipëria, këngëtaren Rezarta Shkurta dhe modelen Afrovite Goge, të cilat, si duket dhe siç shihen në këtë foto, bardhësia e borës i ka pastruar edhe zënkat e tyre dhe inati është harruar.

Kjo foto është realizuar nga fotografi i njohur Avni Selmani, në Prishtinë, pasi vetëm pak ditë më parë të dyja vajzat kanë ardhur për ta shijuar borën e rënë, por ndoshta edhe për t’i thënë fund armiqësisë së tyre, të cilat ndoshta nisën pikërisht këtu në Kosovë, kur ishin të pranishme në “Vip Shpija 1”./Maksim GJokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rezarta reunited and Afroviti

It is said that snow environment cleans, removes and flu viruses, but it seems approaching and people. Furthermore, Prishtina was approaching what has just a few days ago two beauties from Albania, singer and model Afrovite Short Rezarta Goge, which, apparently, and as seen in this picture, the whiteness of the snow has cleared their disputes and anger is forgotten.

This photo was made ​​by renowned Avni files Selmani, Pristina, after a few days ago, both girls have come to enjoy the falling snow, but maybe saying to end their enmity, which probably began just here in Kosovo, when they were present in "Bollywood Movies 1"./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online