All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 24 January 2012

Rinohet Shkurte Fejza

Këngëtarja e super-hitit mbarëshqiptar “Xhamadani vija-vija”, Shkurte Fejza, si duket i ka pëlqyer kaq shumë dora e fotografit Veton Osmani, kur ai i fotografoi javë më parë dy vajzat e saj, sa vendosi që edhe ajo të bëjë te i njëjti fotograf disa fotografi.

Siç e shihni në këtë foto, këngëtarja kosovare Shkurte Fejza vjen me pozimet e saj shumë elegante, si një vajzë e re. Këto foto artistja i ka realizuar për qejf dhe nuk do të jetë vetëm një, por plot një set fotografish. Nëse duket kështu në formë dhe si një vajzë 25-vjeçare, kjo është edhe falë dorës të fotografit, pasi vetëm dy muaj më parë artistja i ka mbushur 50 vjet./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Shkurte Fejza renewed

The singer hit the super-pan "Xhamadani belted" Shkurte Fejza, apparently liked so much hand Veton Osmani photographer when he photographed two weeks ago, her daughters, as he decided to make it to the same photographer some files.

As you see in this picture, Christmas Songs Kosovar singer comes with its very elegant project proposals, as a young girl. These photo artist has made ​​for fun and there will be only one, but a full set of photographs.

If the shape looks like a 25-year-old girl, this is also thanks to the photographer's hand, after only two months before the artist has reached 52 years./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online