All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 21 January 2012

Ledri Vula duke masturbuar ne Youtube [PHOTO]

VIDEOJA e Ledri Vulajt duke u masturbuar perfundon ne rrjet

Ka perfunduar ne youtube nje video e reperit te njo hur te grupit Skillz, Ledri Vulaj. Video e cila zgjat perreth gjashte minuta tregon reperin duke u masturbuar. Video eshte regjistruar nga nje laptop. Kuptohet qarte qe Vula, ka qene duke komunikuar ne chat me nje person tjeter, qe sic mund te mendohet ka qene vajze. Tema e diskutimit nuk eshte nevoja te shpjegohet sepse kuptohet qarte se ka pasur kontekst seksual. Ne fillim ne video duket qarte fytyra e djaloshit simpatik nga Prishtina, por gjerat kane shkuar vertet larg. Ne minuten e dyte te videos jepet nje pamje e qarte e tij duke masturbuar. Ledri eshte nje prej meshkujve me terheqes te show biz- it shqiptar. Ai ka reputacionin e nje “Heartbreaker” dhe mesa duket videoja qe perfundoi ne rrjet duket se eshte nje hakmarrje e paster e nje prej ish- femrave me te cilat Ledri ka pasur lidhje romantike ose seksuale. Duhet thene se videoja eshte zhdukur nga rrjeti me i madh i videove ne internet, brenda pak minutash dhe sic duket qarte nga fotot ata qe e kane pare kane qene te pakte ne numer.

LIDHJET ME PERSONAZHE TE NJOHUR
25- vjecari Ledri Vula qe ne momentin e pare te shfaqjes ne ekran me shume se per aftesite e tij profesionale u vleresua per pamjen e tij te jashtme dhe rrjedhimisht dhe per lidhjet e tij te shumta romantike me femra. Disa prej femrave me te cilat ka pasur histori romantike Ledri Vulaj, jane edhe personazhe te njohur te show bizit shqiptar. Eshte konfirmuar lidhja e tij me kengetaren shkupiane Tuna, me te cilen ka pasur nje histori dashurie para se Tuna te njihej me ish-bashkeshortin, Rilind Reka. Madje duhet thene se fama e tij ne Shqiperi ka ardhur pikerisht fale kengetares se suksesshme. Pas ndarjes nga Rilindi, u perfol serish per nje ribashkim te Ledrit dhe Tunes. Ne fakt, gjate veres se shkuar cifti kaloi disa dite pushime ne plazhet e Turqise, si pasoje e angazhimit ne nje program televiziv. Fotot e pushimeve te cilat u postuan nga vete protagonistet ne faqet e tyre te Facebook, u bene shkak per te rindezur thashethemet per nje rilidhje mes tyre, por megjithate lidhja u mohua ne menyre kategorike nga te dy. Vec Tunes, mes trofeve romantike te Ledrit, permendet edhe kengetarja Dafina Zeqiri, me te cilen thuhet se Ledri ka pasur nje histori te shkurter dashurie para se Dafina te lidhej me te dashurin e saj Krenarin. Pas ndarjes nga Krenari, duket se Ledri eshte gjithmone i gatshem per t'i mirepritur dhe per t'i ngushelluar ish te dashurat e tij. Keshtu, sipas shume informacioneve te botuara ne median kosovare por edhe shqiptare, gjate diteve te festave te fundvitit, thuhet se Dafina dhe Ledri jane pare duke dale nga i njejti hotel ku mendohet se cifti ka kaluar momente te nxehta dashurie qe per fat te mire nuk kane perfunduar ne rrjet si videoja e masturbimit te Ledrit.

Ledri zbulon godzillen e vet, photo: bluetooth
VIDEOT EROTIKE, MENYRE E MIRE PER MARKETING APO PRISHJE IMAZHI?
Ledri nuk eshte as i pari e me siguri nuk do te jete as i fundit personazh i showbizit, i cili ka perfunduar ne rrjet me nje video qe e tregon reperin ne momente intime. Fenomeni eshte i njohur ne te gjithe boten e madje shume personazhe jane bere te njohur menjehere pasi publiku ka pare videot e nxehta te tyre. Sot, ne boten e showbiz-it boteror, te ashtuquajturat "Sex tape" perdoren si nje menyre e mire dhe efikase per marketing. Kujtojme ketu publikimin e videokasetes seksuale te Paris Hilton ne vitin 2003 e cila e shnderroi trashegimtaren ne yllin e showbiz-it amerikan. Ne te njejten menyre kane perfituar fame e sukses te shpejte edhe Kim Kardashian. Videokasetat seksuale te Kim Kardashian ne publikuara ne vitin 2007 e ngriten karrieren profesionale te Kardashian ne nje nivel qe as ajo vete nuk do ta kishte imagjinuar. Njerezit e famshem mund te akuzojne median per publikimin e videokasetave seksuale pa miratimin e tyre dhe ne kete menyre mund te perfitojne famen si dhe demshperblime. Fenomeni eshte kaq shume i perhapur per shkak te lehtesirave qe ka sjelle zhvillimi i teknologjise. Videoja intime e Ledri Vulaj nuk eshte absolutisht nje fenomen per t’u paragjykuar per sa kohe qe Ledri ka qene ne intimitetin e tij dhe gjithashtu nuk ka qene ne dijeni te publikimit te videos. Here te tjera, shume personazhe te njohur, qellimisht kane lancuar vete video te tilla per te fituar fame te shpejte. Edhe personazhe te tjere jane perfolur per video seksuale por asnjera prej tyre nuk ka mundur te vertetohet per shkak te cilesise se dobet te pamjeve te xhiruara. Nderkaq, edhe videoja ku Ledri Vula shfaqet duke masturbuar eshte e dyshimte per shkak te cilesise jo te mire te videos.
/bluetooth/janar 2012/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Video of Ledri Vula masturbating ends up on the internet

Completed in youtube a video of rapper to recognize the group Hur Skillz, Ledri Vulaj. Video which lasts around six minutes shows rapper being masturbuar. Video is recorded by a laptop. Clearly understood that the seal has been communicated to chat with another person, as might be thought that there was a girl. Topics of discussion need not be explained as clearly understood that there was sexual content. Early in the video clearly sympathetic face of the boy from Prishtina, but things have gone really far. In the second minute videos give a clear picture of his masturbuar. Ledri is one of the most attractive men of Albanian's show biz. He has the reputation of a "Heartbreaker" and apparently the video that ended up on the network seems to be a pure revenge of one of the former which Ledri women had romantic or sexual connection. It must be said that the video is gone from the largest network of Internet video, within a few minutes and it seems clear that the pictures they have seen have been small in number.

KNOW about character
25 - Seal Ledri old at the time of first appearance on screen more than for his professional ability was assessed for its external appearance and consequently for its numerous connections with female romantic. Some of the women which had Ledri Vulaj romantic story, the characters are well-known Albanian bizit show. It confirmed his relationship with singer shkupiane Tuna, which has had a love story to be known before Tuna with ex-husband, the Renaissance Reka. Even be said that his fame has come just in Albania thanks to successful singer. After separation from Rilindi, it was assumed again for a reunion of Ledri and Tunes. In fact, last summer that the couple spent a few days holiday on the beaches of Turkey, as a result of engaging in a television program. Photos of holidays, which were posted by the protagonist himself in their Facebook pages, became due for rekindling rumors for a rebinding between them, but however the connection was so categorically denied by both. Tunes addition, between romantic Ledri trophy, the singer stated Dafina, with Ledri which reportedly had a short love story before laurel boyfriend plugged her pride. After separation from Pride, it seems that Ledri is always ready to welcome and to comfort his ex girlfriends. Thus, according to information published in many media but also Kosovo Albanians during the holiday season, and Dafina Ledri reportedly been seen to come from the same hotel where the couple has gone thought the hottest moments of love, which fortunately did not have completed the network of Ledri video of masturbation.

XXX VIDEOS, WAY OF MARKETING FOR BETTER IMAGE breakdowns?
Ledri is not the first nor probably will not be the last either showbizit character, who has finished in the ring with a video that shows the rapper in intimate moments. The phenomenon is known worldwide and even more characters were made known immediately after the public has seen videos of their hot. Today, the world's showbiz world, the so-called "sex tape" used as a good and efficient way for marketing. We recall here the publication of the Paris Hilton sex videokasetes in 2003 which transformed the star trashegimtaren in American's showbiz. In the same way have gained fame and quick success and Kim Kardashian. Sex tapes of Kim Kardashian in 2007 and published in professional career Kardashian rose to a level that even she would not have imagined. Famous people can accuse the media for publication of sexual videotapes without their consent and in this way can benefit fame and reparations. The phenomenon is so widespread because of the facilities that has led the development of technology. Vulaj Ledri intimate footage is absolutely a phenomenon not to be biased as long as Ledri has been his privacy and also was not aware of the release of the video. Other times, more familiar characters, deliberately have launched such video itself to gain quick fame. Other characters are also rumored to sexual video but none of them could not be verified due to poor quality of the filmed images. Meanwhile, the video that appears to seal Ledri masturbuar is questionable due to poor quality of videos.
/ Bluetooth / January 2012 / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online