All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 7 January 2012

Visari i “Skillz” me fans meksikan

Artistët normalisht se gjithmonë mbështeten nga fansat e tyre, dhe ata ecin përpara me muzikën që sjellin për publikun. Të dëgjosh muzikë shqiptare, nuk është se është e thjeshtë, natyrisht nëse je i huaj.

Në portalin e grupit “Skillz” e konkretisht të Visarit, vumë re se aty një vajzë meksikane i shkruante kështu” buen cantante”, që në gjuhën shqipe i bie të jetë “Këngëtar i mirë”.

 U cuditëm por një fanse e largët e tyre që sigurisht e ka dëgjuar Visarin në youtube nga Meksika pëlqen atë dhe muzikën e tij. Por megjithëse kënga e fundit ku Visari këndoi në “Kënga Magjike” së bashku me Ronela Hajatin, me titull “Neles” kishte pak ritëm që mund ta pëlqenin jo vetëm meksikanët, por dhe popujt e tjerë./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Visar of "Skillz" with Mexican fans

Artists normally always supported by their fans, and they walk ahead with music that bring to the public. To listen to music, is not that simple, of course if you are a foreigner. In the portal of "Skillz" of the Visar in particular, we noticed that there's a Mexican girl wrote so "buen cantante," which in Albanian language gets to be "good singer".
I marvel but a fan of their distant course Visar heard on youtube from Mexico likes him and his muzikoën. But although the last song where Visar sang the "Song Magic" along with Ronela porch, entitled "Neles" had little pace that can not only Mexicans liked, but people tjerë. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online