All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 6 January 2012

Ku mbeti bukuroshja Adelajdë?

Keni pyetur këto kohë se ku mbeti bukuroshja e “Big Brother Albania 2”, Adelajda Xhamani? Ja përgjigja ka pak kohë që ajo ia ka nisur të punojë si gazetarë në pjesën VIP për “Blutooth” në Tiranë.

Ajo po e ushtron këtë profesion, duke bërë intervista me artistë dhe persona që janë më “in” në shoë-bizin shqiptar. Por vajza e cila ra në sy për simpatinë e saj dhe sikur mediat televizve në kohën kur ajo ishte pjesë e reality-show u shtynin se kush do ta merrte, si duket ka mbetur jo shumë e kënaqur me ftesat nga televizionet e mëdha në Tiranë.

Ajo tashmë bëj rolin e një gazetareje e cila do të shkruaj vetëm për të tjerët, e askush më për të sic ishte dikur koha e artë e saj, ku mediat donin të dinin cdo hap të saj dhe të Bjordit./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Where is beauty Adelajda?

Have you asked these days where beauty was "Big Brother 2", Adelajda Xhamani? Here the answer has little time she has been working as journalists in the VIP section for "blutooth" in Tirana. She carries this profession, doing interviews with artists and people who are "in" the shoe-Albanian bizin.
But the girl who fell in her eye and sympathy as televizve media when it was part of the reality-shoe was pushing on who will take, apparently has not remained very pleased with the invitations from major television in Tirana. It's a role I already journalist who will write just to others, to no one as it once was its golden time, when the media wanted to know her every step of Bjordit. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online