All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 17 January 2012

Vildane Zeneli ne skena erotike ne klipin e Florit

Ajo është një femër që e duan ta kenë në video edhe shumë artistë të huaj, por këtë herë Flori e ka pasur në dorë. Bëhet fjalë për modelen e njohur shqiptare Vildane Zeneli, e cila shihet shumë “hot” në klipin e ri me titull “Next” të kompozitorit të njohur shqiptar Flori Mumajesi.

Këtu Flori nuk ka dashur dhe është ruajtur duke u parë pak, ose aspak në video, duke ia besuar vetëm fytyrës dhe trupit të modelës së famshme shqiptare dhe duke lejuar shikuesin që të mendoje shumë më shumë për këto skena erotike të dyshes në video. Madje nësë e shikoni me kujdes videon e sapo dalë në treg, është vetëm modelja seksi që reklamohet me sensualitetin e saj.

Vildane, apo sic e njohin si Vicky ka lindur në Prishtinë por jeton në Amerikë dhe atje ka një famë të madhe si modele vetëm pak ditë më parë ishte lajmi se ajo do të jetë në reklamën e Budwiser që do të shfaqet gjatë kampionatit amerikan të futbollit të njohur si "Superbowl"./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Zeneli Vildane erotic scenes in the clip of Florus

She is a woman who love to have the video and many foreign artists, but this time Flori had on hand. It is about the Albanian model known Vildane Zeneli, which is seen more "hot" in the new clip titled "Next" the famous Albanian composer Flory Mumajesi. Here Flori did not want and is maintained by the first few, or no video, only entrusting the face and body of the famous Albanian model and allowing the viewer to think much more about the duo erotic scenes in the video.

Even if you look carefully at the newly released video market, is the only model that promoted sex with her ​​sensitivities. Vildane, or as familiar as Vicky was born in Pristina but lives in America and there is a great fame as a model only a few days ago was the news that she will be advertising as "Budwiser" . / Maxim Gjokaj /


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online