All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 22 February 2012

Afrim Aliaj: Une, Femrat dhe Seksi...

AFRIM ALIAJ: Seks me të panjohura?! Shpesh herë, i pyes në mëngjes për emrin

Modeli shqiptar me banim në Australi, Afrim Aliaj (Alessio Alia), që me kohën është konsideruar dhe si një prej ikonave të seksit mashkullor në Shqipëri, do të vijë sot në një intervistë të nxehtë për lexuesit e " Bluetooth". Duke qenë se prej kohësh ai i mungon faqeve rozë me një rrëfim mbi jetën private, ne u menduam ta " zhvishnim" në këtë rrëfim, e të zbulonim të gjitha sekretet intime të jetës së tij'; që nga teknika që përdor për të joshur femrat e deri në herën e fundit kur ka kryer marrëdhënie me to...

Deri para dy vitesh ke qenë tepër aktiv në median shqiptare. Çfarë ke bërë gjatë kësaj kohe, diçka që ne nuk e dimë?
- (qesh) Duhet t'u lë vend edhe personazheve të tjerë që të shkruajnë për ta. Gjatë këtyre viteve, ka pasur një million gazeta që kanë shkruar për mua. Ishte koha për pak pushim.

Ndërkaq me çfarë je marrë?
- Vazhdoj një karrierë të suksesshme si model. Ndërkohë merrem edhe me organizime festash ku marrin pjesë këngëtarë të famshëm të muzikës botërore. Kam bredhur gjithë botën, nga ku disa kanë qenë udhëtime pune e disa për pushime.

Megjithatë edhe shumë jashtë vëmendjes nuk ke qenë. Kështu për shembull së fundmi në media është publikuar lajmi për ndarjen tënde nga e dashura.Sa i vërtetë është dhe cilat janë arsyet që ju çuan në këtë vendim?
- Është e vërtetë. Kemi dy muaj që jemi ndarë. Nuk ishte e lehtë, por ndonjëherë kur historia nuk ecën ndarja është zgjidhja më e mirë. Por, për mua ishte dashuri e vërtetë… Megjithatë jeta vazhdon dhe të mëson.

Një i/e tretë në mes?
- Jo. Unë e kam dashur dhe e kam respektuar shumë.

Kurioz jemi të mësojmë se si është Afrimi në një marrëdhënie?
Jam shumë romantik, i kujdesshëm, nëse e dua dikë bëj të pamundurën që të jetë e lumtur me mua.

Zakonisht si i zgjedh të dashurat?
- Deri tani i kam zgjedhur nga profesioni im, kanë qenë modele, por nuk më ka ecur asnjëherë me modelet. Ndaj, mendoj që sot e më tutje të ndryshoj mendim. Thjeshtësia te një femër është aspekti që e bën më të bukur në sytë e mi.

Gjate periudhes qe kaloje ne Shqiperi je perfolur per disa lidhje me femra te njohura te show biz-it, a ke pasur vertet histori dashurie me personazhe te njohur apo kane qene thjesht fryrje mediatike?
- Personat publik perfliten gjithmone per historite e dashurise, por te verteten e dine vetem ata.

A mendon se fakti qe je nje seks simbol te lehteson punen ne njohjet me femrat?
- Nuk ka lidhje me te qenit seks simbol, por padyshim femrat terhiqen nga meshkujt seksi. Por mbi te gjitha qe te kesh sukses me to duhet te dish t'i respektosh dhe t'i njohesh pikat e tyre te dobeta, qe pastaj te dish si t'i besh per vete.

Me ty si ndodh, jane femrat qe afrohen te parat, apo ti e hedh hapin e pare?
- Kjo puna e flirtit eshte si loje futbolli me shume sulmues. Ka raste kur sulmoj une i pari e ka raste kur sulmon pala kundershtare (qesh).

Po ty si do te te pelqente te niste nje histori dashurie?
- Kur nuk eshte e planifikuar, por lind ne nje moment kur nuk e pret. Ashtu me pelqen edhe te vazhdoje.

Ne Shqiperi jane perhapur shume one night stand-et, a mendon se ky eshte nje fenomen pozitiv, apo eshte ende heret per shoqerine shqiptare te eksperimentoje me fenomene te vjedhura nga perendimi?
- Per nje vend si Shqiperia, i mbyllur per kaq shume kohe, mendoj se kjo gje eshte dicka pozitive. Me sa kam pare une rinia shqiptare ka deshire te eksperimentoje gjera fenomenale.

Ti cfare mendon per nje femer nese ajo eshte e gatshme qe ne takimin e pare per nje 'one night stand'?
- (qesh) Une cfare mendoj? Me duket romantike nese ndodh qe ne takimin e pare. E bukur fare kjo pyetje.

Te ka ndodhur ndonjehere te zgjohesh ne mengjes me nje te panjohur ne shtrat?
- Nuk e mbaj mend sa here ka ndodhur. Por rendesi ka qe i kam pyetur per emrat te nesermen ne mengjes.

Je penduar ndonjehere pasi ke shkuar me nje femer?
- Shume here. Por, kur e ben dicka te tille nuk ke pse mendohesh. Kete gje duhet t'a kishe bere me pare.

Mendon se eshte i rendesishem seksi ne nje marredhenie?
- Shume me teper nga c'mund te mendohet nga shumica.

Sa here ne muaj kryeni marredhenie seksuale?
- (qesh) Nuk i mbaj mend heret.

Ben seks te sigurte?
- Sigurisht. Perdor gjithmone masa mbrojtese, vetem ne rastet kur ajo eshte e dashura ime ndryshojne punet.

Kur je ne shtrat vetem cfare mendon?
- Pres me padurim te mbyll syte.

Masturbon ne kete moshe, apo e ke kaluar ate faze?
- (qesh) Nuk kam bere ushtri ndonjehere.

Cfare e ben nje mashkull te pelqyeshem ne shtrat?
- Cdo mashkull ka tekniken e tij, por eshte e rendesishme per cdo mashkull te dije pikat e dobeta te partneres qe ne fund te mbeten te kenaqur te dy.

Cfare beson se femrat vleresojne me shume te ty si mashkull? Pamjen e jashtme apo karakterin?
- Pamja e jashtme te ndihmon ne shume aspekte. Por me femrat nuk mjafton. Duhet te kesh nje karakter te vecante qe nje femer te te vleresoje sic duhet.

Cila mendon se eshte pika jote e forte per te joshur nje femer?
- Jam shume i thjeshte me to.

A mendon se sot femrat joshen me shume nga ana materiale sesa nga nje kompleks cilesish te karakterit te nje mashkulli?
- Eshte e vertete, por ka shume edhe nga ato qe nuk i intereson ana materiale. Sot gjerat materiale po shkaterrojne shume gjera, jo vetem femrat.

Nga ato qe ke njohur si te duken femrat shqiptare?
- Nuk ka shume ndryshime mes femrave shqiptare apo te huaja. Jane thuajse njesoj. Por femrat shqiptare kane pak me shume komplekse.

Ka nje vajze te cilen do doje ta kishe te dashur?
- Nuk enderroj asnjehere, me pelqejne gjerat realiste. /bluetooth/shkurt 2012/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
AFRIM ALIAJ: Sex with the unknown? Often times, I ask for their names in the morning

Albanian model residing in Australia, Approach Aliaj, that time is considered as one of the icons and the male sex in Bangladesh, will come today in a hot interview for the readers of "Bluetooth". Because it lacks long pink pages with a story on privacy, we thought it was "zhvishnim" in this story, and discover all the intimate secrets of his life ', since the techniques it uses to lure women until the last time committed relationship with them ...

Until two years have been very active in the Albanian media. What did you do during this time, something we do not?
- (Laughs) We have to leave the country even more characters to write for them. During these years, there were a million newspapers that have written to me. It was time for a break.

Meanwhile, with what you got?
- Carry a successful career as a model. While concern is with festive events attended by famous singers of world music. I have traveled all over the world, where some have been several trips to vacation.

However many have not been outside attention. Thus, for example recently in the news media has published your separation from the beloved.
As is true and what are the reasons that led you to this decision?
- It's true. We are two months apart. It was not easy, but sometimes when the story is not progressing sharing best choice. But for me it was true love ... But life goes on and learn.

One / third in between?
- No. I've loved and highly respected.
Are curious to learn how it is approaching in a relationship?
I am very romantic, careful, if I want someone to attempt to be happy with me.

Usually chooses as lovers?
- So far I have chosen from my profession, have been models, but has never walked the models. Therefore, I find that today's opinion further change. The simplicity of a female is the aspect that makes the most beautiful in my eyes.

During the period that exceed in Albania are controversial for some connections with other known women's show biz, you had a true love story with characters known or have been simply bounce media?
- Public entities always rumored stories of love, but they only know the truth.

Do you think that the fact that you're a sex symbol facilitates the recognition of women?
- There is about being a sex symbol, but definitely male-sex attracted women. But above all to have success with them must know and recognize them to keep their weak points, you then know how to do for themselves.

With you as it happens, women are approaching the first, or you throw the first step?
- This work is flirtit as more attacking football game. There are times when I was first mug there are times when attacking opposing party (laughs).

If you would like to like to start a love story?
- When not planned, but arises in a moment when no one expects. As well I like to continue.

In Albania there are many one-night stand spread-mails, do you think this is a positive phenomenon, or is it still too early to Albanian society to experiment with phenomena stolen from the West?
- For a country like Albania, closed for so long, I think this is something positive. As far as I have seen the Albanian youth is willing to experiment phenomenal things.

You think of what a woman if she is ready in the first meeting for a one night stand '?
- (Laughs) I guess what? It seems romantic if it happens that in the first meeting. Beautiful at this question.

The ever happened to awaken in the morning with a stranger in bed?
- I do not remember how many times has happened. But the matter is that I asked to name the next morning.

You regret ever since you went with a woman?
- Many times. But, when doing something you do not have such thinking. This should have done before.

Thinks is important is sex in a relationship?
- Many more one would think by most.

Every time you have sex per month?
- (Laughs) I do not remember before.

Ben safe sex?
- Of course. Always use protective measures, only if she is my girlfriend change the works.

When you're in bed alone What do you think?
- I look forward to close my eyes.

Masturbon in this age, or have passed the stage?
- (Laughs) I have no army ever made.

What makes a man appealing in bed?
- Every man has his technique, but it is important for every man to know the partner's weak points that we finally become satisfied of both.

Believes that what women appreciate more of you as a male? External appearance or character?
- Appearance of help in many aspects. But not enough women. Must have a special character that a woman properly evaluate.

What do you think is your strong points to attract a woman?
- I'm very simple with them.

Do you think that today more women are lured by material rather than a complex character qualities of a man?
- It is true, but there are also many of those not interested in the material. Today things are destroying much material, not just women.

From those you have known as Albanian women look?
- There are many differences between Albanian and foreign women. Are almost same. But Albanian women have little more complex.

There is a girl which you wish the church to love?
- There never dream, with things like realistic. / Bluetooth / February 2012 / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online