All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 10 February 2012

BB Poqi se shpejti me nje album “100% Rock”

Bajram Bylykbashi, i njohur si BB Poqi, ka zbuluar për Telegrafi.com se është në përfundim të videoklipit të ri të këngës “Të gjeta ty”.Rokeri është duke punuar edhe në albumi e tij të pestë, i cili, siç thotë ai, do të jetë “100% rock”.

“Videoklipi është në procesin e montimit. Shpresoj se në fillim të marsit do të transmetohet në televizionet tona. Paraprakisht do ta bëjmë edhe një promovim, si dhe një performim live me Armadillo Blues Bandin”, ka thënë Poqi për Telegrafi.Ai paralajmëron edhe angazhimin në albumin e pestë të tij, si dhe një koncert në Prishtinë.

“Jam aktiv me performime në qytete të ndryshme të Kosovës dhe të Shqipërisë. Por, pas editimit të albumit të pestë, mendoj të punoj në një koncert më të madh”, tregon Poqi më tej, duke folur edhe bashkëpunimin e tij të radhës, që do të jetë me një muzicient nga Shqipëria.

“Me Armadillon dhe Lusin nga Vlora jemi në finalizim të një kënge për edicionin më të ri të Top Festit. Është kjo një këngë shumë, shumë e mirë dhe natyrisht - çka tjetër pos rock”, ka përfunduar rokeri kosovar. /Telegrafi/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
BB Poqi soon with an album "100% Rock"

Bajram Bylykbashi, known as BB Poqi, has discovered Telegrafi.com that is the end of the video clip of new song "I found you."Rocker is working on his fifth album, which he says will be "100% rock."

"The video is in the process of assembly. I hope that in early March will be broadcast on our televisions. The advance will make even a promotion, as well as performing live with Armadillo Blues Bandit, "said the Telegraph Poqi.He warns the commitment in its fifth album and a concert in Pristina.

"I am active with performances in various cities in Kosovo and Albania. But after editing the fifth album, I work in a larger concert, "says Poqi further, spoke his next collaboration, which will be with a musician from Albania."The Armadillo from Vlora and Lucy are in the finalization of a song for the newest edition of Top Festus. This song is a very, very good and of course - what else but rock, "the rocker completed report./Telegraph/


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online