All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 4 February 2012

Ditelindja e 30-te e Stines bashkon shume kengetare...

foto: petrit metohu
30 vjetori i Stines, ‘’Festa i bashkon shume kengetare, ata qe nuk erdhen e telefonuan per t’ia uruar’’

Fteses se Stines per ditelindjen e tij, i’u kishin pergjigjur gati shume kolege te skenes muzikore, festa ishte organizuar nga vet kengetari, dhurata kishte pasur me bollek dhe me shume shije, te pranishmit i argetojne Alida dhe Dr. Flori me kenget me te reja, kishin ardhur gati te gjithe koleget e skenes me perjashtim te atyre qe kishin pasur angazhime jashte vendit, por qe e kishin mare ne telefon dhe i’a kishin uruar. Adelina Berisha udheton nga Prishtina kurse Alida nga Gjermania. Anjeza Branka prezenton per here te pare bashkeshortin e saj ne publik.

Keto jane disa nga detajet e rendesishme dhe interesante te festes se ditelindjes qe gjate vikendit te kaluar kishte organizuar kengetari i njohur i skenes shqiptare Ernest Duka i njohur me emrin e artit si Stine. Nje numer i madh mysafiresh, shumica prej tyre kengetare dhe kolege te tij, ishin mbledhur qe se bashku te argetohen dhe te festojne 30 vjetorin e kengetarit te njohur. Sipas informacioneve qe disponojme, festen e ditelindjes e kishte organizuar vet Stine se bashku me disa miq te tij.

Motra e tij Alida e cila kishte udhetuar nga Gjermania special per ditelindjen e vellait, Dr. Flori, Sony Nrg, Blerina Braka, Albina Gjergji (Kryeredaktore e GO), Anjeza Branka me bashkeshortin e saj, ishin vetem disa nga personazhet vip qe i ishin pergjigjur fteses se Stines per te festuar se bashku. Per te qene atmosfera ne nivel, ishin pregaditur Alida, Dr. Flori, Sony Nrg dhe vet Stine. Alida kishte kenduar kengen ‘’Lucky girl’’ ndersa Dr. Flori kengen ‘’S’ma ndien’’ me te cilen ishte paraqitur edhe tek Kenga Magjike. Dhurata te shumta ishin mbledhur nga miqte, por asnje prej tyre nuk ka dashur te bej publike se cfare i kishte dhuruar Stines.

Ata te cilet nuk kane pasur mundesi te vine ne feste, kane telefonuar per t’ia uruar pasi kishin pasur angazhime jashte vendit per shkak se ditelindja eshte festuar ne vikend. Ne kete feste, kengetarja e njohur Anjeza Branka eshte shfaqur per here te pare ne publik me te dashurin e saj te cilin e ka edhe menaxher pas fjaleve se ata tashme jane martuar ne menyre shume te fshehte. Akoma mister eshte lidhja e Stines me kengetaren Adelina Berisha e cila kishte udhetuar nga Prishtina ne Tirane per te qene prane Nestit, ndersa pasi kontaktuam disa te aferm te Stines ne lidhje me fjalet se a jane ata dy ne lidhje, u pergjigjen: ‘’Nuk e dime nese kane lidhje apo jo’’, theksojne ata. /editorial/panorama plus/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
30 Anniversary of the season,'' Holiday brings many singers, those who came to congratulate the telefonuan for''

Invitation of the season for his birthday, i'u had answered many colleagues about the musical scene, his celebration was organized by singer, had gifts in abundance and with taste, the participants and Dr. Alida entertain. Gold with new songs, had come almost all the colleagues of the scene except those who had commitments abroad, but who had received the phone and had wished i'a. Adelina Berisha traveling from Pristina and Alida from Germany. Branka Anjeza presents for the first time her husband in public.

These are some important and interesting details of the birthday party last weekend that had organized the famous singer of Albanian scene Ernest Duke of art known as Sting. A large number of guests, most of them singers and his colleagues, were gathered together to have fun and celebrate the 30th anniversary of the famous singer. According to information available, the Feast of his birthday Stine had organized along with several of his friends.

His sister Alida who had traveled from Germany special birthday brother, Dr.. Flory, Sony Nrg, Esfahan Braka, Albina George (Editor of GO), Branka Anjeza with her husband, were just some of the VIP who had responded to the invitation to celebrate the season together. To level the atmosphere, were prepared Alida, Dr. Gold, and its Sony Nrg Stine. Alida had sung the song'' Lucky'' girl while Dr. Flory did not you tell'' feels'' the song with which it was presented to the song Magic. Numerous gifts were collected from friends, but none of them wanted to make public what had donated the season.

Those who have not been able to come to the feast, had telephoned to congratulate once had commitments abroad because the birthday is celebrated on the weekend. The celebration, known Anjeza Branka singer appeared for the first time in public with her boyfriend whom the manager has the words that they are already married in a very secret. Still a mystery is the relationship of the season with singer Adelina Berisha who had traveled from Pristina on Tuesday to close Nestin, and because some relatives contacted the season about whether the words are those two related, responded:'' There know whether or not related,'' they point out. / Editorial / Panorama plus / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online