All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 18 February 2012

Top Modeli nga Prishtina, Meti Alshiqi ne “Big Brother 5”

Sic ishte thënë më parë në gazetën “Kosova Sot”, se këtë vit në “Big Brother 5” kishin konkuruar edhe disa modelë nga Kosova. Dhe ja ku po ja sjellim lajmin më të ri, është Top modeli, Meti Alshiqi nga Prishtina, i cili sonte do të futet në reality-show më të ndjekur shqiptar “Big Brother 5”.

Meti don të tregojë në këtë show karakterin e tij, dhe pse jo ambicien e madhe për tu bërë i famshëm, ndërsa në Kosovë ai njihet si një nga modelët më të mirë nga “Unë Jam Top Model”, ne RTV21,  dhe pjesëmarrës në “Mister Kosova 2011”.

Konkurenti i cioli sonte hyn në shtëpinë më të vëzhguar, njëkohësisht është edhe futbollist, ai është 22 vjec. Ndërsa mësuam gjithashtu se shumë miq të tij dhe mikesha nga Kosova, janë përgaditur për ta mbështetur shumë djaloshin prishtinas në këtë aventurë të bukur dhe të fortë/Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Top model from Pristina, Meti Alshiqi in "Big Brother 5"

As was said earlier in the newspaper "Kosova Sot", that this year the "Big Brother 5" had competed several models from Kosovo. And behold, there shall bring the newest news is Top Model, Meti Alshiqi from Pristina, which will be introduced tonight in reality-show on Albanian track "Big Brother 5."

Meti wants to show in this show his character, and though no great ambition to become famous, while in Kosovo it is recognized as one of the best models from the "I'm Top Model" and participating in "Mister Kosovo 2011 ". Cioli competitors enter the house tonight are observed, is also a footballer, he is 22 years old. While we learned that many of his friends and girlfriend from Kosovo, are prepared to support the guy in Prishtina in this beautiful adventure and strong/Albavipnews/


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online