All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 29 February 2012

Cfare po tregon Dafina Zeqiri me kete shenje?

Stilet e fotove dhe pozimeve sa më të vecanta që në gjuhën popullore të huaj quhen “Trendy”, janë të përhapura me të madhe edhe te artistët tanë. Dhe nëse do të bënin një klasifikim për nga fotot e shumta me stil sa më interesant, sigurisht që vendin e parë do ta fitonte këngëtarja kosovare Dafina Zeqiri.

Por nëse e shihni në këtë foto të cuditshme, disa këtë shenjë e interpretojnë si shenja e Djallit, apo sic njihet edhe me sinonimin Satan me dy brirë, ndërsa kjo formë shpesh lidhet edhe me kultin Illuminati. Por nëse e marrin si një shenjë që personat shurdhëmemecë përdorin, atëherë i bie të jetë se këtu Dafina po i thotë dikujt, ose fansave “të dua, ju dua”.

E nëse këtë foto ia ka shkrepur Ledri, që mendohet se është i dashuri i saj i ri, atëherë kjo është një shenjë dashurie, që të tjerët të mos e kuptojnë. Le të mendojmë kështu derisa vetë Dafina të na japë përgjigje./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
What is showing Dafina with this sign?

Photo styles and pozimeve as distinct from the popular foreign language called "Trendy", are increasingly prevalent even in our artists. And if you do a classification for numerous photos with style as interesting, certainly the first place would win Dafina Kosovar singer.

But if you look at this picture of strange, some interpret this sign as the sign of Satan, or recognized as synonymous with Satan with two horns, while this form is often associated with the cult of the Illuminati. But if we take as a sign that people shurdhëmemecë use, then gets to be the Capital here is someone says, or fans "I love you, love you." And if this picture has fired LEDRIN, thought to be her new love, then this is a sign of love that others do not understand. Let us think so until the Capital give us the answer./ Albavipnews/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online