All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 28 March 2012

Doloreza: Nuk do beja kurre seks ne Big Brother...

Doloreza: Seks ne BB? Nuk do ta beja kurre

Asaj nuk i shkoi sic e kishte menduar aventura qe mban emrin “Big Brother”. 25-vjecarja nga Gramshi, qe ka mbaruar studimet e larta per Arkitekture, la fundjaven e shkuar shtepine me te famshme ne vend. Doloreza, e vene se fundmi mes dy zjarreve, provokimeve te Klaudjas dhe shikimeve e fjaleve te Erionit, u vu ne siklet, madje me Klaudjan jo pak here konsumoi edhe debate, debate per te cilat u “akuzua” nga opinionisti i “Big Brother 5”, Arian Konomi, se e kishin te panevojshme sarkazmen e saj. Ne nje interviste per “standard”, Doloreza tregon se nuk e priste qe te thirrej nga Arbana emri i saj si e eliminuara e javes, duke menduar se publiku do te kishte vendosur qe te mos shihte me ne gare Klaudjan. Por, ja qe nuk ndodhi keshtu… A lindi mes saj dhe Erionit nje ndjenje dhe a u be xheloze Klaudja ne lidhje me kete gje?! “Nuk di te them nese ishte nje loje nga ana e Erionit, por besoj se ishte dicka e tille nga ana e Klaudjas.

Nuk e di nese Klaudja ishte vertet xheloze ndaj meje apo bente vete si e tille, por veprimet qe ajo bente te linin te kuptoje se ishte xheloze deri diku… Erioni me dukej thjesht njeri i mire dhe e vleresoj shume qe me qendroi prane atehere kur une kisha nevoje”, - tregon Doloreza, ndersa e pyetur ne lidhje me ata qe kane bere seks brenda ne BB, thote: “Te them te drejten, aty brenda nuk e kisha kuptuar nje gje te tille. Une nuk dua te paragjykoj asnje dhe nese ata kane pasur deshire te benin nje gje te tille, dakord, por une per vete s’do ta beja kurre nje gje te tille”. Sa per fituesin e madh, ajo eshte ne nje mendje me publikun: Fitofte me i miri!

Doloreza, na trego si kane qene ditet e para te daljes nga shtepia e BB? A reagojne njerezit ne rruge, te pershendesin apo jo?

Keto dite, pervecse kane qene shume intensive, jam munduar qe t’i rikthehem realitetit. Patjeter qe ka pasur njerez qe me njohin ne rruge, disa me pershendesin e disa thjeshte me shikojne. (Qesh)

Cili eshte komenti qe te ka bere me shume pershtypje pas daljes?

Nje nga komentet qe me ka pelqyer me shume ka qene fakti qe me kane komplimentuar per veshjen. Ky besoj se me ka bere edhe me teper pershtypje.

Ishte befasi per ty largimi javen e shkuar nga shtepia e BB? Nese po, cili mendoje se do te dilte?

Ishte disi e befasishme te them te verteten, pavaresisht frikes qe kisha se mund te isha une konkurrenti qe do te eliminohej. Nuk e di pse, por mendoja qe do ishte Klaudja ajo qe do dilte.

A i ke ndjekur banoret keto dite permes ekranit dhe a ke nderruar mendim per ndokend?

Ne fakt, keto ditet e fundit qe po shijoj jashte shtepise se BB nuk kam pasur kohe fare, por jam munduar te shikoj permbledhjet ne internet. Sa u takon mendimeve qe kam per banoret, edhe tani pas daljes time, vijoj te mendoj te njejten gje.

Doloreza, ne pame aty brenda qe Erioni "luajti" disi me ty dhe Klaudjan. Tani qe ti i sheh gjerat me ftohte, c'emer do t'i vije sjelljes se tij? A mendon se Klaudja sillej me ty ne ate menyre per shkak se ishte xheloze? Ty a te pelqente Erioni?

Nuk di te them nese ishte nje loje nga ana e Erionit, por besoj se ishte dicka e tille nga ana e Klaudjas. Nuk e di nese Klaudja ishte vertet xheloze ndaj meje apo bente vete si e tille, por veprimet qe ajo bente te linin te kuptoje se ishte xheloze deri diku… Erioni me dukej thjesht njeri i mire dhe e vleresoj shume qe me qendroi prane atehere kur une kisha nevoje.

Aty brenda eshte konsumuar edhe seks midis banoreve, gje qe te pakten Graciano dhe Lorena e kane pranuar. Kur ishit aty brenda, a dinit gje ju per keto veprime dhe si i gjykon ti keto cifte?

Te them te drejten, aty brenda nuk e kisha kuptuar nje gje te tille. Une nuk dua te paragjykoj asnje dhe nese ata kane pasur deshire te benin nje gje te tille, dakord, por une per vete s’do ta beja kurre nje gje te tille.

A jane te verteta ciftet e BB?

E kam thene qe ne fillim se ciftet aty brenda nuk me duken fare te verteta dhe me sa kam pare, kete jave jane shperbere te gjitha ato qe konsideroheshin cifte.

Ke thene ne BB qe nuk te pelqente niveli intelektual i banoreve, pervec Edgarit ndoshta, dhe se nuk t'u dha gati kurre mundesia qe te shpreheshe ne lidhje me profesionin tend, arkitekturen. A jane pa nivel banoret e ketij BB?

Nuk kam thene ose, me sakte, nuk kam dashur te them se banoret aty brenda jane pa nivel, thjesht mendoja se do te ishim me bashkepunues dhe do te bisedonim per gjera me frytdhenese e jo te kapeshim pas disa vogelsirave te kota. Kur them qe do te bisedonim per gjera me frytdhenese, jo domosdoshmerisht duhet te bisedonim per arkitekturen, sepse une nuk kisha shkuar aty te jepja leksione arkitekture, por qe nje nder ato tema mund te ishte edhe arkitektura, natyrisht mes temave te tjera qe shtroheshin per diskutim, si per familjen, sportin, librat, traditat, kulturen... etj., etj.

Se fundmi, kush mendon se do ta fitoje edicionin e peste te BB? Kush mendon dhe cili do te doje ti qe te fitonte?

Mendoj se duhet ta fitoje ai qe do ta meritoje dhe se kush do ta meritoje, kete besoj se do ta vendose publiku dhe une do te jem dakord me vendimin e tij. /standard/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Doloreza: Sex in BB? I will not ever do

She stopped as I had thought adventure named "Big Brother". Gramsci 25-year-old, who has been graduated for Architecture, left last weekend's most famous house in the country. Doloreza, recently put between two fires, and hits Klaudjas provocations of words Erion, was uncomfortable, even not rarely consumed Klaudjan debates, debates that were "charged" by opinionist of "Big Brother 5 "Arian Konomi, that had its unnecessary sarcasm. In an interview for "standard" Doloreza shows not wait to be called by its name Arbana eliminated the week, thinking that the public would have decided not to look at race Klaudjan. But, behold, it was not so ... A bare between her and a sense Erion and Claudia Yow became jealous about this thing? "I can not tell if it was a game by Erion, but believe it was something by Klaudjas. Do not know if Claudia was really jealous to me or do it himself as such, but what it did to let them understand that he was somewhat jealous ... Erion just seemed a good person and I appreciate very much when I stood I need "- shows Doloreza, while asking about those who have had sex within the World Bank, says:" To be honest, I had it in there so understood. I do not want to prejudge any and if they have been reluctant to do so, all right, but for myself I will not ever do such a thing. " As for the big winner, she is in tune with the public: Fitoftë best!

Doloreza, tell us how they have been the first days of release from the BB house? Do people react to the road, to welcome or not?

These days, but have been very intense, I tried to come back to reality. Certainly there have been people who know me in the street, some of some simple greetings on watch. (Laughs)

Any comment that has made more impression upon exiting?

One of the comments that I liked more was the fact that I was complimenting the dress. This made me believe even more impressed.

It was no surprise to you last week away from the BB house? If yes, which I think will emerge?

It was somewhat surprising to say the truth, despite fears that I had that could have been me that competitor will be eliminated. Do not know why, but I thought that was what Claudia will appear.

Do people these days have walked through the screen and have you change your mind about someone?

In fact, these last days that I enjoy outside the BB house I had no time at all, but I tried to look online summaries. As regards the thoughts that I have for people, even now after my exit, continue to think the same thing.

Doloreza, we saw it inside the Erion "played" with you and Klaudjan somewhat. Now that you see things colder, ç'emër does come to his behavior? Do you think Claudia brought to you in that way because he was jealous? You liked or Erion?

I can not tell if it was a game by Erion, but believe it was something by Klaudjas. Do not know if Claudia was really jealous to me or do it himself as such, but what it did to let them understand that he was somewhat jealous ... Erion just seemed a good person and I appreciate very much when I stood I needed.

It is consumed within sex between residents, which at least Graciano and Lorena have accepted. When you were there inside, do you know anything about these actions and how you judge these couples?

To be honest, I had it in there so understood. I do not want to prejudge any and if they have been reluctant to do so, all right, but for myself I will not ever do such a thing.

A true BB couples?

I said at the outset that most couples in there and look at the truth as I have seen, this week have been dismantled all that considered pairs.

You said in the BB that did not like the intellectual level of the population, except perhaps Edgarit, and gave them no chance to ever ready shpreheshe about your profession, architecture. Are not residents of the BB level?

I have not said or, more accurately, I do not mean that residents there are no levels, just thought we would be more cooperative and talk about things more efficient and not grasping after some useless trivia. When I say that will be talked about things with viable, does not necessarily have to talk about architecture, because I had not gone there to give lectures architecture, but one of those topics could be the architecture, of course, among other topics taken up for discussion, such as family, sports, books, traditions, culture ... etc.., etc..

Finally, who do you think will win the fifth edition of BB? Who thinks, and who would want them to win?

I think he should win that would merit and merit who would, this I believe the public will decide and I will be agreed with his decision. / Standard / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online