All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 22 March 2012

Gazeta Paloma shpall Elvis Gjinin "Mister Big Brother Albania"...

Mister Big Brother: Elvis Gjini (BB5)

Kemi marrë përsipër këtë numër një detyrë shumë të vështirë: do të shpallim miss dhe mister “Big Brother” të të pestë edicioneve që janë zhvilluar deri tani. E dimë që kjo nuk do të jetë punë e lehtë, jo për ne se ne i kemi shumë të qarta në mendjen tonë pozicionet, si për femrat, ashtu edhe për meshkujt, por jemi të sigurt që do të ketë shumë të pakënaqur nga publiku, i cili, sidomos në çështjet lidhur me “Big Brother”, është shumë i ndjeshëm. Që të mos ketë kontestime, po ju tregojmë që në fillim se përzgjedhja do të bëhet për pamjen e jashtme, megjithatë, siç ndodh shpesh në konkurse të tilla bukurie, edhe tipare të tjera do të luajnë rolin e tyre, si zgjuarsia, eleganca, fotozhenia etj...

1) Elvis Gjini (BB5)
Vertet qendroi pak brenda shtepise se "Big Brother", por kaq mjaftoi qe Elvisi te linte shenje, jo aq ne historine e ketij spektakli sesa ne zemrat e vajzave qe e shikonin nga shtepia dhe enderronin te ishin aty brenda me te. Eshte pa diskutim mashkulli me i bukur qe shtepia e "Big Brother" ka pare. Me nje gjatesi qe i kalon 1.90m, nje trup te palestruar, sy jeshile dhe buzeqeshje para se ciles do te dorezohej cdo femer, shto ketu edhe sjelljen e edukuar dhe qetesine qe e karakterizon, Elvisi e meriton pa asnje dyshim cmimin e madh. Meqenese para dy vitesh iu desh te kenaqej vetem me vendin e dyte ne "Mister Albania", te shpresojme te jete disi i kenaqur me cmimin e "Mister Big Brother".

2) Arjon Muca (BB2)
Djaloshi simpatik nga Vlora, me theksin lab, i cili per disa e bente antipatik, por per nje pjese tjeter ishte pjese e sharmit te tij, meriton per ne vendin e dyte ne kete klasifikim. Nese nuk do te ishte per ato centimetrat me pak, krahasuar me vendin e pare te misterit, jemi te sigurta qe Arjoni do te ishte nje rival shume i forte per Elvisin. Megjithate, edhe vendi i dyte, mes aq shume meshkujsh qe kane qene pjese e "Big Brother", nuk eshte aspak keq. Pastaj, per sa kohe i ka pushtuar zemren nje prej femrave me te bukura te ekranit shqiptar, velines se "Fiks Fare" Viola Spiro, padyshim qe ky djal vlen.

3) Pol Babi (BB1)
Kur ishte brenda shtepise se "Big Brother" beri per vete dy nga vajzat e shtepise, Inen dhe Ilden. Jashte shtepise lista e ish-dashurave te tij eshte e gjate. Nder to edhe nje tjeter bukuroshe, pikerisht ajo qe ne e kemi vleresuar si "Miss Big Brother", Mimoza Krasniqi. Nje mashkull kaq i pelqyer nga femrat padyshim qe eshte nje mashkull plot sharm. Shto ketu edhe portretin simpatik, muskujt e barkut, trupin e tonifikuar dhe sensin e humorit, Poli e meriton me te drejta te plota vendin e trete ne kete konkurs bukurie.

4) Algen Nikolla (BB4)
Ai mund te mos jete tipiku i mashkullit te bukur, megjithate ka nje sharm qe pak meshkuj e kane. Prandaj nuk kishte si t'i mungonte ketij klasifikimi. Seksi si ne pamje, ashtu edhe ne sjellje, tipiku i djalit te keq, rebel ne shpirt, Algeni me pjesemarrjen e tij ne "Big Brother" beri qe te shtohet edhe me shume numri i fanseve te tij, mes te cilave emra te njohur te show bizit boteror. Mjafton kaq per ta bere Algenin te parezistueshem ne syte e femrave! Dhe per ta renditur ne vendin e katert.

5) Erion Zeqiraj (BB3)
Djemte e gjate gjithmone nisen te avantazhuar ne nje gare bukurie, keshtu qe edhe Erioni duhet t'i jete mirenjohes centimetrave te tij te cilat kane bere qe ai mos t'i kaloje indiferent syrit femeror. Ne edicionin e tij meriton padyshim vendin e pare, por nese flasim per te pesta edicionet, ku konkurrenca eshte me e madhe, atehere Erioni duhet te mjaftohet me vendin e peste.
/gazeta paloma/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Mister Big Brother

We assume this number a very difficult task: to proclaim the mister and miss "Big Brother" to the fifth editions that have been developed so far. We know that this will not be easy, not for us that we have very clear positions on our minds, for women and for men, but are confident that there will be more disappointed by the public, which, especially on issues related to "Big Brother", is very sensitive. Since there are no contests, but you show from the beginning that the selection will be made for appearance, however, as often happens in such beauty contests, and other features will play a role, such as intelligence, elegance, Fotozhenia etc ...

1) Elvis Gjini (BB5)
Really stood slightly inside the house that "Big Brother", but so was enough to leave the Elvis sign, not so in the history of the spectacle than in the hearts of girls watching from home and dreamed they were there within the. It is unquestionably the most beautiful man that the house of "Big Brother" has seen. With a length exceeding 1.90m, palestruar one body, green eyes and smile before which every woman will surrender, add here the behavior of the educated and tranquility that characterizes, Elvis no doubt deserves the grand prize. Since two years ago had to just delighted with second place in "Mister Albania," hopefully be somewhat satisfied with the price of "Mister Big Brother".

2) Arjon Muca (BB2)
Charming boy from Vlora, with emphasis on lab, which make for some unfriendly, but another one was part of his charm, deserves the second place in this classification. If there would be for those with little centimeters, compared with the country's first mystery, are safe Arjoni would be a very strong rival to Elvis. However, the second place among so many men who have been part of "Big Brother", is not bad. Then, as long as one has conquered the heart of beautiful women with screen Albanian velines that "Fixed Fare" Viola Spiro, obviously this guy is worth.

3) Paul Dad (BB1)
When was the house of "Big Brother" made for him two of the girls home, and Ilden kit. Outdoors list of his former lovers is long. Among them also another lovely, exactly what we've rated as "Miss Big Brother", S. Krasniqi. A man so obviously favored by women is a charming man. Add to this charming portrait, abdominal muscles, tonifikuar body and sense of humor, Paul deserves full rights of third place in this beauty contest.

4) Algen Nikolla (BB4)
He can not be beautiful tipical the male, however, has a charm that few men have. Therefore did not like that classification was absent. How we view sex as well as behavior, tipical the bad boy, rebel at heart, Algeni with his participation in "Big Brother" made to increase even more the number of his fans, among which well-known names BIZI show world. Enough so to make Algenin irresistible in the eyes of women! And for them ranked fourth.

5) Erion Zeqiraj (BB3)
Boys started to avantazhuar always during a beauty contest, so even Erion centimeters should be grateful to him that he had made not to exceed female indifferent eye. In his edition undoubtedly deserves the first place, but if we talk about the five editions, where competition is greater, then Erion must be content with fifth place.

/ Paloma papers / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online