All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 19 March 2012

Rezi, mikeshe dhe fotografe e Vites

Ashtu siç kishim thënë kohë më parë, kur vajzat ishin duke e shijuar borën e Prishtinës, tashmë miqësia e tyre është forcuar edhe më shumë. Janë vajzat e ekranit Rezarta Shkurta dhe Afroviti Goge, apo siç e njohim ne si Vita, të cilat tashmë shihen bashkë gjithnjë e më shumë.

Këngëtarja, në fakt, është edhe fotografe tashmë personale e Vitës, e shoqes së saj, që siç e shihni në këtë foto ia ka realizuar modeles. Ky bashkëpunim ndoshta e përcjell më tepër faktin se vajzat e kanë varrosur inatin e dikurshëm dhe janë mikesha shumë të mira./Maksim GJokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rezi, friend and photographer Vites

As we said long ago, when the girls were enjoying the snow and Pristina, now their friendship is strengthened even more. Are girls display Rezarta short and Afroviti Goge, or as we know it as Vita, which have already seen more and more together. The singer, in fact, is already personal photographer Vites, of her, that you see in this picture has made ​​model. This collaboration follows more probably the fact that girls have buried the old anger and are very good friend./Maxim Gjokaj/Kosova Sot /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online