All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 9 April 2012

Bjordi braktis Adelajden per nje ruse

Ka disa ditë që djaloshi karizmatik, që u bë i famshëm falë pjesëmarrjes së tij në “Big Brother Albania 2”, Bjordi është larguar për në Itali. Arsyeja, atje e priste një lidhje e re me një vajza ruse, siç e shihni dhe në këtë foto, sipas një burimi që ka dashur të mbetet anonim, Bjordi e ka braktisur Adelajdën për rusen.

Kujtojmë se ata ishin aq shumë krenarë dhe tregonin se ishin çifti i parë që po e kalojnë shumë mirë të dalë nga një reality-shou i tillë. Bjordi jeton tani për tani në Itali, në Verona më afër të dashurës së re./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Bjordi abandoned Adelajden for a Russian

There are some days that charismatic young man who became famous thanks to his participation in "Big Brother Albania 2", Bjordi moved to Italy. Reason, there was waiting a new connection with a Russian girl, as you see in this picture, according to a source who wanted to remain anonymous, has abandoned Bjordi Adelajden for Russians. Remember that they were so very proud and showed they were the first couple that are very well pass out of a reality-show like this. Bjordi lives now in Italy, in Verona next new girlfriend./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online