All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 23 April 2012

Ish residentet e BB5: Fotot "hot" te Gentes jane "skandaloze"...

Fotot “hot” te Gentes: Ish-banoret e BB5 i konsiderojne “skandaloze”

Ata frekuentonin rrjete porno, benin aventura pa fund dhe kishin hobi fotografite, ku eksperimentonin gjithe fantazine e tyre seksuale. Marrezite e tyre si cift tashme nuk jane me te fshehta, pasi prej javesh po qarkullojne ne te gjitha sitet e internetit, ku 22-vjecarja nga fshati Baban i Devollit pozon me te brendshme ne prani te te dashurit te saj. Fotot ishin hedhur ne site-n “fuckbook” dhe komentohen nga gjithkush, nderkohe qe vete Genta do te perballet me kete fakt pasi te dale nga loja. Por si do te reagoje ajo para ketij fakti, sa te paparashikueshme ishin fotot per nje vajze si Genta, komentojne banoret e “Big Brother 5” qe tashme e kane lene lojen.

Doloreza: U skandalizova, per mua ato jane foto ordinere
Doloreza, 25-vjecarja e diplomuar per Arkitekture por qe ka hobi fotografine, mund te jape nje koment me profesional ne lidhje me fotot “hot’ te Gentes, qe dashur pa dashur e sollen ate ne vemendjen e publikut, e i dhane nje arsye per t’u komentuar jashte shtepise me shume se te tjeret.Ne lidhje me fotot, Doloreza pohon se “normalisht u skandalizova, ishte e papritur pak a shume per mua duke njohur Genten ne loje. Te them te drejten nuk e prisja, pasi vertet mendoj qe ka njerez qe u pelqen te eksperimentojne me fantazite e tyre te shfrenuara ne cift, mendoj se duhet t’i ruajne ato ne privatesi. Shkurt mund te them se ato ishin disa foto ordinere”. Ne lidhje me reagimin e Gentes pasi te dale nga shtepia, Doloreza pohoi se “ajo nuk ka pse cuditet aq shume, pasi eshte ne dijeni te tyre, por prape jam e sigurt qe do beje sikur i ka rene bomba. Edhe pse s’e prisja nje gje te tille nga Genta, prape them se keto foto e kane bere te vihet ne qender te vemendjes, dhe natyrisht qe i sherbyen si scoop mediatik”.

Anila: Jam habitur me fotot, Genta do merzitet shume kur ta marre vesh
Anila, 23-vjecarja nga Tirana qe ka enderr studimet ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe boten e televizionit, duke komentuar mbi keto foto pohon se “te them te drejten nuk e prisja nje gje te tille nga Genta, duke e njohur ate si vajze brenda ne BB. Jam habitur me ato foto, dhe mendoj se me keq nga te gjithe do ndihej familja e saj. Gjithashtu faktin qe ato foto jane publikuar pa miratimin e saj, ne kete rast e shoh si nje padrejtesi qe eshte bere ndaj Gentes, ndaj jam e bindur qe ajo kur te dale do te merzitet shume. Ne lidhje me piket e fituara apo te humbura ne loje per shkak te fotove, Anila thote se “nuk e kam ndjekur ‘Big Brother’ qe nga momenti qe kam dale vete, dhe nuk jam ne dijeni te ndikimit te ketyre fotove ne votat e publikut per Genten”.

Ermira: Mund t’i kete bere fotot me qellim
Ermira, 24-vjecarja me profesion ekonomiste qe me armen e saj te forte qe ka pikerisht komunikimin, ka gjithmone dicka per te thene. Ne lidhje me fotot pohon se “nje person qe merr persiper te futet ne nje reality show si ‘Big Brother’ i merr parasysh te gjitha. Kur je ne loje do te germohet mbi jeten tende, dhe gjithcka do te publikohet. “Mendoj”,- thote Ermira, -qe Genta e ka ditur kete pjese, dhe ndoshta ato foto ajo i ka bere me qellim. Mund te jete promocion pozitiv apo dhe negativ, por gjithsesi eshte nje promocion qe e vuri ate ne qender te vemendjes. Ndersa per faktin se si do te reagoje ajo pas daljes nga shtepia, Ermira pohon se “Genta e ka pak ne natyre sjelljen e viktizimit dhe do viktimizohet prape kur te perballet me kete fakt, por per mua personalisht ato foto s’ishin ndonje cudi e madhe, pasi dhe brenda shtepise ishte e lirshme”.

Vlashi: Genta ne foto gati e pabesueshme, i shkon te jete police
Vlashi, i cili administron nje reviste mode, eshte nje tjeter profesionist qe mund te komentoje fotot “hot” te Gentes te publikuara ne disa faqe roze te shtypit. ”Ato foto me jane dukur shume larg Gentes qe une kam njohur ne loje, aq sa ishin gati te pabesueshme kur i pashe”, pohon ai. Me tej thote se “ajo cfare me beri pershtypje, eshte fakti se m’u duken foto shume intime per t’i publikuar kudo. Ajo i ka bere me deshire dhe momentin qe i ka bere ato poza, e ka marre parasysh qe edhe mund te dilnin e te qarkullonin ne faqet e gazetave apo site te ndryshme ne internet”, thote Vlashi. Nese Genta do te shokohet apo do perballet me qetesi me kete fakt pas daljes nga BB5, ai pohon se “s’besoj se do te perjetoje ndonje shok, pasi ajo eshte ne dijeni te faktit qe ato foto jane te sajat dhe ekzistojne diku. Per sa i perket ndikimit ne lojen e saj, mendoj se i kane shtuar pike, pasi ajo ka luajtur dhe me objekte te ndryshme si pistoleta etj, qe deshmojne rreth fantazise se saj dhe tregojne se Genta mund te jete nje police shume e mire”, komenton Vlashi me humor. /panorama plus/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Photos "hot" Gentes: Ex-Bb5 residents consider "outrageous"

They attend porn networks, make endless adventures and photos have hobbies, where all the experiment their sexual fantasy. Their foolishness as the couple are no longer secret, because of the weeks are rotated on all Internet sites, where 22-year-old father of Devoll village poses in lingerie in front of her boyfriend. Photos were cast in site-n "fuckbook" and commented upon by everyone, while Genta himself to face this fact after retiring from the game. But how will she react before the fact, how unpredictable were pictures of a girl like Genta, residents comment on "Big Brother 5" who have already left the game.

Doloreza: U skandalizova, for me they are ordinary photo
Doloreza, 25-year old graduate in Architecture but that hobby photography can give a more professional comment about the photos 'hot' Gentes, who had unwittingly brought him to public attention, and the reason given for t 'was commented out of the house more than others. Regarding photos, Doloreza asserts that "normally skandalizova, was suddenly a little too familiar for me Gentën in the game. To be honest I did not expect, as indeed I think that there are people who like to experiment with their fantasies of rampant couple, I think that we should keep them in privacy. February can say that they were some ordinary picture. " About the response of Gentes as out of the house, Doloreza claimed that "she does not so much surprised, because it is aware of them, but again I am sure you will do if the bomb dropped. Although do not expect such a thing from Genta, still say that these photos have made the focus of attention, and certainly served as a media scoop '.

Anila: I am amazed at the pictures, Genta will when I get bored very ear
Anila, 23-year-old from Tirana that dream studies in the United States of America and the world of television, commenting on these photos claims that "I really did not expected such a thing from Genta, recognizing him as a girl within the WB. I am amazed at those pictures, and I think worse of all her family would feel. Also the fact that those pictures were published without her consent, in this case I see as an injustice has been done to Gentes, and I am convinced that when she would be bored out more. In relation to points gained or lost the game because the pictures, Anila says "I have not followed 'Big Brother' from the moment I came out himself, and I am not aware of the impact of these pictures in public votes for Gentën ".

Ermira: You can have pictures made with a view
Ermira, 24-year-old economist by training with his arms to her firm that has just communication, there is always something to say. In connection with the photos claims that "a person who undertakes to put in a reality show like 'Big Brother' takes account of all. When you're in the game will be excavated over your life and everything will be published. "I", - says Ermira, Genta, who knew this part, and maybe those photos she has done so. Promotion can be positive or negative, but nevertheless is a promotion that put him in the spotlight. While the fact that how would she react after leaving the house, Ermira asserts that "Genta has little outdoor viktizimit behavior and victimized again when faced with this fact, but for me personally it any wonder s'ishin photo large, and because the house was loose. "

Vlashi: Genta in the picture almost incredible, to be police runs
Vlashi, who manages a fashion magazine, is another professional who can comment on photos "hot" Gentes published in some pink pages of the press. "Those pictures have appeared on Gentes far I've known in the game, as were almost unbelievable when I saw," he asserts. Further says that "what impressed me is that I found them to be more intimate photos published anywhere. It has become optional and the moment that has made them the stills, and has taken into account that also can go out and circulated in the pages of various newspapers and internet sites, "says Vlashi. If shokohet Genta will or will calmly face this fact after leaving Bb5, he asserts that "s'besoj that will experience a shock, since it is aware of the fact that those pictures are hers and there somewhere. In terms of its impact on the game, i think i have added the point after she has played with various objects like guns, etc., to testify about her fantasy and show that Genta can be a very good policy, " Vlashi comments with humor. / Panorama plus / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online