All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 24 May 2012

Aferdita Dreshaj: "Danc off"-i me shoqen time te ngushte ka qene i kurdisur

Aferdita Dreshaj e zhgenjyer nga DWS: Turp qe me eliminuan!

Bukuroshja e “Miss Universe 2011”, modelja dhe kengetarja Aferdita Dreshaj, eshte prekur shume me largimin nga spektakli i vallezimit “Dancing with the stars” gjate mbremjes se te enjtes, pasi konsideron se jo vetem qe ka kercyer shume mire, por edhe se vleresimi i jurise ka qene gati maksimal. “Te dal une me 27 pike, kur 30 pike jane gjithsej dhe piket maksimale qe u moren te enjten ishin 28, kjo nuk di si eshte e mundur. Turp!”, - thote Aferdita ne nje interviste per “Standard”, duke ndare me ne emocionet rreth ketij eventi. Ajo eshte e bindur se “Dance off”-i perballe shoqes se saj te ngushte, Adelina Tahirit (se ciles i uron fitoren) ka qene i kurdisur, pasi do te kishte me shume ndikim te shikuesit.

Nderkohe, ne Facebook dhe rrjetet e tjera virtuale kane plasur debatet mes fansave, te cilet kundershtojne kete largim te parakohshem te Aferdites se bukur. Por, po i ecen mbare me te tjera plane te fejuares se Shpat Kasapit (gjithashtu konkurrent edicionin e kaluar ne DWS), pasi ajo do te realizoje shume shpejt nje reklame gjigante - sic thote edhe vete - ndersa pret te punoje edhe per dy klipe te rinj.

Aferdita, u merzite qe u eliminove mbremjen e se enjtes nga “Dancing with the stars”. E prisje largimin?

Une di te them vetem qe kur kam hyre ne kete spektakel, kam menduar per zhgenjimin qe pesoi Genta Ismajli gjate edicionit te pare. Por, pastaj mendova qe vitin e dyte sikur producentet e moren me me shume seriozitet dhe mendova qe do ishte keshtu edhe kesaj radhe... Kam hyre me seriozitet dhe profesionalizem, ashtu sikurse marr cdo pune qe bej. Por, meqenese profesionalizmin nuk e duan ketu ne Shqiperi, te pakten ne shumicen e spektakleve sepse nuk mund t’i pergjithesoj te gjithe, me te vertete nuk di te them se cfare ndodhi. Te dal une me 27 pike, kur 30 pike jane gjithsej dhe piket maksimale qe u moren te enjten ishin 28, kjo nuk di si eshte e mundur.

Une po shoh reagimet e fansave ne internet, te cilet duken mjaft te acaruar nga largimi yt, sepse e konsiderojne te padrejte dhe te parakohshem…

E di qe fansat kane votuar per mua dhe une jam munduar te mos i zhgenjej. Pra, vota prej tyre e di qe kam marre, jam e sigurt, ndaj them se jam e shokuar nga ky eliminim. Te kisha marre me pak pike, do ta kuptoja, por me 27 pike?! Nga ana tjeter, jam plotesisht e vetedijshme qe nuk e meritoja, sepse njeriu e kupton kur nuk performon mire. Po te kishte qene nje kercim qe nuk me shkonte dhe me te cilin une nuk u ndjeva mire ne skene, ok, por ja qe gjithcka shkoi shume mire dhe per kete ma dha konfirmimin edhe vete juria! Eshte turp!

Ti dole ne “Dance off”, qe eshte faza e nxehte e eleminimit, me shoqen tende, Adelina Tahirin. Si e perjetove kete perballje?

Ne “Dance off” dolem ne te dyja, sepse dihet qe une dhe Adelina jemi shoqe te sigurta dhe kjo perballje do te kishte impakt per spektaklin. Per kete jam e sigurt.

Ndryshe nga ajo, ti e mbajte shume veten. Adelina u shkreh ne vaj…

E mbajta veten sepse kisha 3 muaj qe merresha intensivisht me ate gare. Aq seriozisht dhe me angazhim e kam marre, saqe jam shperngulur nga SHBA ne Tirane, duke lene gjithcka pezull. Kete mendova, ndaj lotet nuk ia vlenin. Por, kam qare pas skenes. U preken per mua edhe Ardi Asllani, Lili griemierja, te gjithe ata qe punojne aty.

Je me shume e prekur me jurine apo me votat e fansave qe te nxoren ne “Dance off”?

Nuk di c’te te them, vete juria ishte ne kontradikte me veten, njehere me vleresoi gati maksimalisht dhe pastaj po ne ate mbremje me eliminoi. Ilir Shaqirin e kam shok, e njoh qe vitin e kaluar, kur mori pjese Shpati ne DWS, me Iva Ticon njihemi nga bashkepunimi ne reviste, ndersa Alfred Kacinari me ka surprizuar per mire, sepse kisha nje opinion te ndryshem per te para se te hyja ne spektakel. Ai ne fakt ishte shume i mire.

Ti vete prisje ta fitoje spektaklin e vallezimit kete edicion?

Te jem e ndergjegjshme, nuk prisja fitoren, por te pakten finalen. Megjithate, jam e lumtur qe fansat e mi me konsiderojne fituesen morale te ketij edicioni te “Dancing with the stars” dhe ua them sinqerisht qe kaq per mua mjafton.

Po me Shpatin a ke komunikuar gjate ketyre oreve, cfare te ka thene ai?

Te enjten ne mbremje, pas performances Shpati me ka sjelle nje mesazh ku shkruante: “Ke shkelqyer ne tango, kercimi me i bukur qe ke realizuar, mos ki frike sepse ke qene perfekte”. Me pas ndodhi ajo qe ndodhi.

Po Shpati vjet u zhgenjye nga kjo gare?

Shpatin vjet e prisja ne finale, por as ai nuk doli.

Cfare do doje t’i thoshe tani jurise se DWS dhe produksionit?

Do doja vetem t’u jepja nje keshille, nje koment qe nuk me erdhi mbremjen e se enjtes: juria dhe stafi perkates nuk duhet te shohin vetem ate kercim qe zgjat nje minute, por ta gjykojne personazhin VIP ne pakete, pra te marrin ne konsiderate edhe provat, korrektesine etj.

Me cfare po merresh tani?

Do rri ketu ne Tirane edhe 2-3 dite, sa te realizoj xhirimet per nje reklame gjigante qe do ta shihni shume shpejt.

Per cfare behet fjale, nese mund te na zbulosh dicka me teper?

Ah, nuk mund t’ju zbuloj me teper, por di te them qe billboard-et me fytyren time do t’i shihni shume shpejt ne gjithe Shqiperine.

Po sa i takon muzikes, je ne pergatitje te ndonje klipi te ri?

Po, kam mbaruar dy kenge te cilat do t’i kompletoj me klip gjate qershorit, keshtu qe gjate veres do me shihni me ndryshe. Do sjell nje Aferdite qe nuk do te meritoje gjykime si ai i “Dancing with the stars Albania”.

Se fundmi, kush mendon se do ta fitoje “Dancing with the stars” dhe kujt do t’ia uroje ti fitoren?

E dime te gjithe se kush mund ta fitoje, por une personalisht fitoren do t’ia uroja shoqes sime, Adelines, dhe pas saj Foto Strakoshes, me te cilin jam miqesuar shume. Nje nga personat me te cilet jam miqesuar me shume gjate kesaj aventure ka qene Seldi.

U miqesuat me te gjithe apo pati si ne cdo gare qejfmbetje?

Jo, ne VIP-at shkonim shume mire me njeri-tjetrin. Te gjithe jane shume te mire, kane marre persiper kete gare per te dhene me te miren nga vetja. Por, ndodh qe juria pelqen dike, produksioni pelqen dike tjeter etj. Ja qe keshtu ndodh! /standard/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Untitled disappointed by DWS: Shame that the eliminated!

Beauty of "Miss Universe 2011", model and singer Untitled, is greatly affected by the removal of the dance spectacle "Dancing with the Stars" during the evening of Thursday, after considering that not only has jumped very well, but that assessment The jury was about to peak. "I go with 27 points, when a total of 30 points and maximum points were taken on Thursday were 28, it does not know how it is possible. Shame! ", - Says Venus in an interview for" Standard ", sharing with us the emotions around this event. She is convinced that "Dance off" the face of her close friend, Adelina Tahiri (which congratulates victory) has been devised, as it would have more impact on viewers. Meanwhile, on Facebook and other networks have virtual debates broke out among fans, who oppose the premature departure of the beautiful Aphrodite. But, is doing all the other plans Dragonforce fiancee (also a competitor in the last edition of DWS), as it will very quickly realize a giant advertising - as said in the - and expects to work for two more clips young.

Venus, who was eliminated was bored on Thursday night from "Dancing with the stars". And expect the removal?

I know I only say that when I came into this show, I thought for Wiley suffered disappointment in the first edition. But then I thought that second year as producers took more seriously and thought that would be so this time ... I entered with seriousness and professionalism, as well as any work I do. But, since professionalism not want here in Bangladesh, at least in most of the shows because they can not generalize all, I can not really tell what happened. I go with 27 points, when a total of 30 points and maximum points were taken on Thursday were 28, it does not know how it is possible.

I see the reactions of fans on the Internet, which seem quite irritated by your leave, because they consider unfair and premature ...

I know that fans have voted for me and I'm trying not to disappoint. So vote them know that I received, I am sure, to say that I am shocked by this elimination. I get less points, you will understand, but with 27 points! On the other hand, am fully aware that not deserve, because no one understands when performs well. If there had been a jump that did not go and with whom I did not feel good on stage, ok, but here everything went very well and gave me confirmation that even the jury! It is a shame!

You came in "Dance off", which is the elimination phase hot, with your wife, Adelina Tahiri. As I experienced this challenge?

In "Dance off" we went in both because I know that Adelina and friends are safe and that the face would have an impact on the spectacle. For this I am sure.

In contrast, you have kept much himself. Adelina was discharged into the oil ...

And I kept myself because I had 3 months was dealing intensively with that race. Commitment so seriously and have taken, that I moved from USA in Tirana, leaving everything in limbo. This thought, to tears worthwhile. But behind the scenes I cried. He touched me and Anil Aslani, Lili griemierja, all those who work there.

You are more affected by the jury or by a vote of fans that appeared in "Dance off"?

I do not know what to say, the jury was in contradiction with itself, once more appreciated nearly maximum and then is eliminated in the evening. Ilir Shaqiri I shock, I know that last year, when he took part in the slope of DWS, Ticon Iva acquainted with the cooperation in the magazine, while Alfred Kaçinari surprised me for the better, because I had a different opinion about the before they enter on the show. He was actually very good.

You expect to win the dance spectacle of this edition?

To be conscious, I did not expect victory, but at least the final. However, I am happy that my fans consider the moral winner of this edition of "Dancing with the Stars" and I say sincerely that so for me enough.

If you communicate with a slope during these hours, what he said?

Thursday evening, after the performance slope brought me a message that read: "You have excellent tango, the most beautiful dance that carried you, fear not because you were perfect." Then happened what happened.

Yes slope was disappointed by this years race?

Slope expected in the final years, but even he has not appeared.

What will now say to the jury wanted the DWS and production?

I would like just to give you advice, a comment that did not come Thursday night: the jury and relevant staff should not only see him jump that lasts a minute, but to see the character in the VIP package, so consider the evidence, fairness, etc..

What else is now?

Will stay here in Tirana and 2-3 days, how to pull off filming for a commercial giant will see very soon.

What is it, if we may discover something more?

Ah, can not reveal more, but I know that billboard sites to my face you will see very soon the entire country.

But in terms of music, art in the preparation of any new clip?

Yes, I finished two songs which will be complete with clip in June, so this summer will see me differently. Will bring an Aphrodite who would not merit judgments such as "Dancing with the Stars Albania".

Finally, who do you think will win "Dancing with the Stars" and to whom you wish good will to victory?

We know all about who can win, but I personally wish victory will my wife, Adelina, and after Photos Strakoshës, with whom I befriended many. One of the persons with whom I befriended more during this adventure has been Documentary.

Befriended all or any race were as qejfmbetje?

No, we do VIPs go very well with each other. All are very good, have taken this race to give the best of ourselves. But, like someone going to the jury, like someone else, etc. production. Here is so happening! / Standard / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online