All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 27 May 2012

Elvana e modernes dhe e popullit

Po ecën shumë mirë dhe si duket edhe juria dhe teleshikuesit që e shohin spektaklin e kërcimit “Dancin with the Stars” që ajo është favorite për të fituar.

Këngëtarja Elvana Gjata ka kërcyer edhe këtë herë bukur me Gertin, madje edhe është dukur shumë popullore me kostumin kombëtar të zonës së veriut. Ne siguruam këtë foto nga facebooku i këngëtares, që si duket me shumë krenari e kishte vënë aty.

Nëse dikush mendon se Elvanës i shkon vetëm modernia, e keni gabim, ajo është e bukur edhe kështu me rroba popullore./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Elvana of modernity and the people

Is progressing very well and it seems the jury and the viewers who see the dance spectacle "Dancin with the Stars" that she is favorite to win. Elvana Gjata singer has jumped pretty well this time with Gertie, it seemed even more popular with the national costume of the northern area.

We obtain this file from the singer's Facebook, which seems very proud of had put it there. If someone thinks that just goes Elvanes modern, got it wrong, it is also nice clothes so popular. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online