All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 8 May 2012

Reagon nusja, Rezarta Shkurta: Blendi Fevziu ben para me emrin e Enver Hoxhes...

Rezarta Shkurta
photo: avni selmani
Rezarta Shkurta: Blendi Fevziu po ben para me emrin e Enver Hoxhes

Ka shkaktuar jo pak zhurme publikimi i do kumenteve dhe pamjeve te panjohura nga jeta e ish-liderit komunist, Enver Hoxha. Pas premieres ne kinema, dokumentari i realizuar nga gazetari Blendi Fevziu u shfaq per publikun e gjere te enjten mbrema ne emisionin “Opinion”.

Dhe me transmetimin e tij filloi edhe loja e statuseve, shume prej te cileve i dedikoheshin ‘tiranise’ se Enver Hoxhes, internimeve, pushkatimeve etj. Nje prej personazheve publike qe i kishte kushtuar nje status ish-liderit komunist Hoxha, ishte edhe prezantuesja Albana Osmani. “Te ligjte harrohen shpejt...! Keshtu dhe ti xhaxhi Enver. Duke ndjekur dokumentarin e Blendit Fevziut. Trondites”, shkroi ne profilin e saj moderatorja e “Big Brother Fan Club”.

Ajo qe na beri me shume pershtypje nuk ishte ekzaktesisht statusi, por fakti qe ne te u perfshi nje tjeter personazh VIP. Rezarta Shkurta, kengetarja e dashur e skenes shqiptare komentoi ne kete status.

“Ky status eshte shume kontradiktor, atehere meqe paska qene i keq dhe te keqinjte harrohen, pse Blendi gjithashashtu dhe ti po e permend. Mos duhet te te kujtoj qe jemi ne 2012.

Blendi si shume vogelushe, po fiton buken e gojes. Sa keq kur nje artiste si ty, perfshihet ne politike, kur ke mundesi te shkruash gjera te tjera. Me falni per nderhyrjen, vazhdoni aty ku e kishit lene, une kaq kisha”, - shkroi Rezarta Shkurta. Me pas prezantuesja Osmani iu pergjigj duke i thene se asgje nuk mund t’ia veniste asaj kujtimin e gjyshes se semure dhe familjes se internuar. “Nuk e kam personale me ty”, - i thote Albana, Rezit, prej te ciles vjen pas pak nje tjeter pergjigje. “Nuk e mora aspak personale, nuk kam pse, por thjesht me beri pershtypje kontradikta tek statusi yt. Nje i harruar nuk permendet. Me vjen keq per historine tend epersonale, por ne cdo politike do te kete kundershtare e njerez te pakenaqur. Edhe sot ka shume te burgosur si pasoje e veprimeve qe kane bere, atehere te presim te njejtin dokumentar dhe te njejten fjali nga niperit e tyre per Saliun. Kjo bisede nuk ka fund, keshtu qe nuk po e vazhdoj”, - perfundoi kengetarja. Rezarta Shkurta eshte nuse ne familjen Hoxha dhe nuk e dime ne kjo simpati per ish-liderin komunist vjen si pasoje e marteses me Ermal Hoxhen, apo ka ndonje prapaskene tjeter. (d.b/Bluetooth/BalkanWeb)
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rezarta Shkurta: Blendi Fevziu making money with the name of Enver Hoxha

Has caused no little noise will publish documenta and unfamiliar images from the life of former communist leader, Enver Hoxha. After the premiere in the cinema, the documentary made by journalist Blendi Fevziu appeared to the public Thursday night's edition of "Please".

And it began broadcasting the game of status, many of whom were dedicated to 'tyranny' of Enver Hoxha, internment, shootings etc.. One of the public characters who had paid a former communist leader status Hoxha, was the presenter Albana Osmani. "The wicked soon forgotten ...! So do you Uncle Enver. Following Fevziu Blendi documentary. Shocking ", wrote in her profile moderator of" Big Brother Fan Club ".

What we did was not exactly impressed status, but the fact that the character was included another VIP. Rezarta Short, singer beloved Albanian scene commented on this status. "This status is very controversial, somewhat since then been forgotten evil and wicked, though Blendi gjithashashtu and mention you are. Do not need to remember that we are 2012. Blendi as very petite, but breadwinner. How sad when an artist like you, involved in politics, when you have the opportunity to write other things. Sorry for the intrusion, continue where you had left, so I had "- wrote Rezarta Short. Then presenter Osman responded by saying that nothing may Veniste the sick grandmother's memory and his family captive. "I have no personal with you" - I mean Albana, Rezi, from which comes after another few answers. "I do not own nothing, I do not why, but just impressed me to contradict your status. A forgotten not mentioned. Sorry for your epersonale history, but in each policy will have opponent of unhappy people. Even today there are many prisoners as a result of the actions they have done, then expect the same documentary and the same sentence from their grandchildren Saliu. This conversation does not end, so there is continued ", - concluded the singer. Short Rezarta Hoxha was the bride in the family and not know at this sympathy for the former communist leader is due to marriage with Ermal Hoxha, or any other background. (D.b / Bluetooth / BalkanWeb) ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online