All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 8 June 2012

Femrat seksi qe shkelqyen ne Video Festin Muzikor

Tani është koha të merremi pak me femrat seksi, të cilat jo vetëm shkëlqyen me apo pa asnjë trofe, por që kishin investuar shumë për t’u dukur më seksi në ndarjet e çmimeve në “Video Festin Muzikor 2012”.

Mund të themi se në “top formë” u duken si gjithmonë Nora Istrefi dhe Genta Ismajli, apo shumë “hot” erdhi në këtë eveniment edhe Dafina Zeqiri.

Edhe këngëtarja Lori kishte sjellë një dukje shumë interesante dhe një veshje firmato, ku përkrah stilistes Llapashtica dukej shumë bukur. Këtë herë pak më ndryshe, por edhe shumë seksi dukej edhe këngëtarja Adelina Emini.


Por, edhe jashtë këtij klasifikimi nuk mund të lëmë këngëtaren Vesa Luma dhe Miriam Cani, apo Linda Halimi, të cilat janë dukur më bukur se kurrë më parë. Nëse nuk ju mbushet mendja, shikojini fotot. /Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Sex women excelled in Festin Music Video

Now is the time to deal less with women sex, which not only excelled with or without any trophies, but they had invested a lot more sex doggy price allocations in the "Video Music Fest 2012".

We can say that in "top form" always seem like Norah Jones and Wiley, or too "hot" in this event came Dafina. Even singer Lori had brought out a very interesting and a firmato clothing, which supports Llapashtica stylist looked very nice.

This time a little different, but the singer looked sexy Adelina Emini. But even outside this classification can not let singer Michael Jackson and Miriam Cani, or Linda Halimi, which have appeared more beautiful than ever before. If you are not persuaded, look at pictures. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online