All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 12 June 2012

Gena dhe Ermal Fejzullahu gati nje hit veror [AUDIO]

 Dy nga këngëtarët më me zë të tregut shqiptar Gena dhe Ermal Fejzullahu kanë qenë të ftuar në programin ‘Pro Shqip’ në Top Kosova Radio, ku kanë treguar arsyen se pse shihen bashkë këto ditë më shumë se kurrë.

Ata sapo ishin kthyer nga studio e Florent Boshnjakut ku kanë regjistruar një duet me tekst të Avni Qailit dhe që na kanë treguar që do të jetë një super hit i kësaj vere.

Ndërsa, të pyetur se më kë do të donin të bashkëpunonin me ndonjë nga femrat e estradës, Gena për Kosovë ka thënë se do ti pëlqente me Dafina Zeqirin, e ndërsa Ermali për Tiranë ka thënë se do t’i pëlqente me Elvana Gjatën.

Kënga e tyre e re pritet shumë shpejt të ketë edhe një video, por aq të përshtatshme me stinën e nxehtë./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

Degjo intervisten ne Top Kosova Radio:

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:  
Gena and Ermal almost a summer hit

Two of the greatest singers sound Gena Albanian market and Eminem have been invited to the program 'Pro Shqip' in Kosovo Top Radio, which have shown the reason why these days are seen together more than ever.  


They had just returned from Bosnian Florent studio where they recorded a duet with Avni Qaili text and told us that would be a super hit this summer. While, when asked who they would like to cooperate with any of the women's entertainment, Gena said that Kosovo will be liked by Dafina, and while Ermali to Tirana has said he would like to Linkin Gjata. Their new song is expected very soon have a video, but equally suitable to the hot season. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online