All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 13 June 2012

Jeta ka ndryshuar ne familjen Dollapaj...[VIDEO]


Nena: Stresi e ka fajin! Reperi: Denisi si vellai im, ndikoi sedra! [VIDEO]

15 thikat e ngulura ne trup, me 28 prill te 2010-es, gjate nje sherri mes grupesh reperesh, e kane lene Denin, sic i therrasin te gjithe, te gjalle, por pa jete. "Prej 25 muajsh, Denisi eshte keshtu. Falenderoj Zotin qe eshte gjalle, por ne moshen 18-vjecare te mos gezosh jeten eshte mjaft e veshtire per ne familjaret", - shprehet nena e tij, e ftuar ne "Pasdite ne TCH". Jeta ka ndryshuar krye-keput ne familjen Dollapaj. Prej 2 vitesh, ai eshte bere krevat, ku zonja Xhevahire fle me kemben e te birit shtrenguar ne gji. Ne kete familje cdo sekonde i dedikohet Denit, i cili ka nevoje per shume kujdes: "Do kujdes se po hapi plagen kalon ne operacion e trupi kalbet. Imagjinojeni po te rrini shtrire ne nje dyshek per kaq shume kohe." Dy vite me pare, per ata qe e njohin, Deni ishte 18-vjecari simpatik, plot me dashuri per jeten, per familjen, per shoket, per muziken. Tani ai eshte ne koma te zgjuar, viktime e nje sherri mes grupesh per preferenca muzikore.

Sherri

Sherri beri buje ne media, por nuk mbeti aty. Kengetaret qe kryesojne keto banda vazhdojne te bejne kenge te reja, jeta ka vazhduar per ta, por per Denisin asgje nuk eshte si me pare. Shkaku: Ishte mbeshtetes i Stresit. "E dija qe pelqente kete rryme, por nuk e dija qe ishte kaq i perfshire. Nuk dija qe bente sherre per keto pune", - thote nena, e ftuar ne studio, e cila akuzoi se faji i gjendjes se te birit eshte krejtesisht i Stresit. "Stresi nuk ka ardhur per ta pare kurre Denisin edhe pse prej tij eshte ne krevat dhe ne po vuajme. Eshte faji i Stresit i teri!". Nga ana e tij, Stresi deklaroi: "Ngjarja e Denisit i ka prekur te gjithe. Ndjehemi fajtore. Denisin e kisha si vella, por adoleshenca, sedra dhe shoqeria e tepert bejne qe te nise sherri. Nuk di si ta shpjegoj, sepse njerezit qe nuk e perjetojne nuk e kuptojne dot." /gazeta shqiptare,top channel/

Denis Dollapaj, ne koma ne emer te repit

Denisi nuk e di qe sot eshte dite e marte. Nuk e di qe motra, Dona, ka fituar shkollen e larte, apo qe babai ka nderruar pune. Nuk e di qe gjyshi nuk jeton me.

As qe Xheni, djali i halles, e lindi cunin qe mezi priste ta merrte ne krahe. Denisi nuk e di qe dy ditelindjet e fundit i ka kaluar i shtrire ne shtrat.

15 thikat e ngulura ne trup me 28 prill te 2010-es, gjate nje sherri mes grupesh reperesh, e kane lene Denin, sic i therrasin te gjithe, te gjalle, por pa jete.

“Prej 25 muajsh, Denisi eshte keshtu. Falenderoj Zotin qe eshte gjalle, por ne moshen 18-vjecare te mos gezosh jeten eshte mjaft e veshtire per ne familjaret”, shprehet nena.

Jeta ka ndryshuar kryekeput ne familjen Dollapaj. Prej 2 vitesh, ai eshte bere krevat, ku zonja Xhevahire fle me kemben e te birit shtrenguar ne gji. Ne kete familje cdo sekonde i dedikohet Denit i cili ka nevoje per shume kujdes: “Do kujdes se po hapi plagen kalon ne operacion e trupi kalbet. Imagjinojeni po te rrini shtrire ne nje dyshek per kaq shume kohe.”

Shpresa eshte ajo qe shoqeron ardhjen e cdo dite te re. Shpresa se Deni do behet me mire. Ajo eshte forca qe fshin cdo mengjes kalvarin e dhimbjes dhe stermundimit te nje dite me pare.

“Mendimi i pare i cdo dite eshte “shyqyr qe djali eshte mire, qe me qeshi” dhe lutje”, shton nena.

Dy vite me pare, per ata qe e njohin, Deni ishte 18-vjecari simpatik, plot me dashuri per jeten, per familjen, per shoket, per muziken. Tani ai eshte ne koma te zgjuar, viktime e nje sherri mes grupesh per preferenca muzikore.

“Ne fillim ishte krejtesisht i dobesuar dhe me plage kudo, ne mushkeri dhe prane zemres. Zemra e tij ka qene ne duart e doktorit ne kuptimin e pare te fjales, ia nxorri nga trupi dhe beri operacionin me pas. Ne fillim kisha frike ta prekja me dore djalin, tani ka nevoje per fizioterapi”, shprehet nena e ftuar ne emisionin ‘Pasdite ne Top Channel’.

“Do ju beja thirrje gjithe bashkemoshatareve te tij te kene kujdes. Jeta eshte e bukur. Denit i kane ardhur shume shoke, por tani u be kohe e gjate dhe secili shikon punen e vet. Shoqeria eshte e perkohshme, familja eshte e perjetshme. Jeta eshte shume e cmuar”, eshte mesazhi i Xhevahire Dollapajt. /top channel/

Kronika:

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Mother: Stress fault! Rapper: Dennis as my brother, led Sadr!

15 knives embedded in the body, on 28 April 2010-es, during a quarrel between the groups, benchmarks, they left Denin, as the cry of all, alive, but without life. "For 25 months, Dennis is so. I thank God that is alive, but 18-year age not rejoice life is hard enough for the family" - says his mother, invited in "Afternoon at TCH." Life has changed top-Dollapaj family snapped. Of 2 years, he has made the bed, where Mrs. Jewellery sleep tight son's foot at bay. In this family every second is dedicated to Danny, who needs more care: "It is step wound care that goes into operation the body decays. Imagine if you lie on a mattress for so long." Two years ago, for those who know, 18-year-old Danny was charming, full of love for life, for family, friends, for music. Now he is waking coma, the victim of a quarrel between the groups for musical preference.

The Quarrel

Quarrel made headlines in the media, but it was there. Singers who lead these gangs continue to make new songs, life continued to be, but Dennis is nothing like before. Cause: There was a supporter of stress. "I knew I liked this stream, but did not know that was so involved. Did not know who did these jobs hassle", - said the mother, the talk show, which charged that the fault situation of the child is totally Stress. "Stress has not ever come to see him though Dennis is in bed and we are suffering. It is entirely the fault of stress." For his part, Stress said: "Denisit event has affected everyone. Feel guilty. Dennis had a brother, but menopause excessive Sadr and society do to start brawling. Not know how to explain it because the people who not experience not understand. " / Albanian newspapers, top channel /

Dollapaj Denis, in a coma in the name of rap

Dennis did not know that today is the day Tuesday. Do not know which sister, Dona, has earned high school, or that a father has changed jobs. I do not know who his grandfather is not alive.

Neither Jennie, aunt son, the father of boy who could hardly wait to get on the wings. Dennis did not know that the last two birthdays spent lying in bed.

15 knives embedded in the body on 28 April 2010-es, during a quarrel between the groups, benchmarks, they left Denin, as the cry of all, alive, but without life.

"For 25 months, Dennis is so. I thank God that is alive, but 18-year age not rejoice life is hard enough for the family, "said the mother.

Life has changed utterly in Dollapaj family. Of 2 years, he has made the bed, where Mrs. Jewellery sleep tight son's foot at bay. In this family every second is dedicated to Danny who needs more care: "It is step wound care that goes into operation the body decays. Imagine if you lie on a mattress for so long. "

Hope is what accompanies the arrival of each new day. Hope that Danny will get better. It is the force that erases every morning ordeal of pain and endeavor of the previous day.

"The first thought of every day is" thank God that guy is good, that I laughed, "and prayer," added the mother.

Two years ago, for those who know, 18-year-old Danny was charming, full of love for life, for family, friends, for music. Now he is waking coma, the victim of a quarrel between the groups for musical preference.

"In the beginning was completely emaciated and sores anywhere in lung and near the heart. His heart was in the hands of the doctor in the first sense of the word, he drew from the body and made the operation later. At first I was afraid to touch the boy up, now no need for physiotherapy, "said the mother called the program" Afternoon on Top Channel '.

"Would you do summon all his peers to be careful. Life is beautiful. Danny has received lots of friends, but now became a long time and everyone sees their work. Life is temporary, the family is eternal. Life is too precious "is the message of Jewellery Dollapajt. / Top channel /
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online