All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 18 June 2012

Vedat Ademi pas “Dancing” ne “Americas Got Talent’?

Pretendenti kryesor për ta fituar “Dancing With the Stars” këngëtari Vedat Ademi, si duket nuk u mërzit që këtë çmim nuk e fitoi, flitet se artisti me armën e tij të fortë, zërin do të provojë në botë suksesin e këngës së tij.

Mësohet se ai do të konkurrojë në “Americas Got Talent”, ku në muajin që vjen më 10 korrik do të jetë në audicionin e këtij vendi.

Dhe, nëse ky lajm është i vërtetë, urojmë që këngëtari shqiptar me një zë shumë të veçantë t’i ecë sa më mirë dhe ta shohim në “Top 10” e më të mirëve në këtë talent-shou në Amerikë. /Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Vedat Adam after "Dancing" on "Americas Got Talent '?

Leading contender to win "Dancing eith the Stars" singer Adam Vedas, apparently did not bother to not won this award, the artist with his arms spoken of his strong voice in the world will prove the success of his song.

Reports that he will compete in the "Americas Got Talent," where in the next month on July 10 will be auditioned in this country. And, if this news is true, we wish that the Albanian singer with a very unique sound to move better and to see the "Top 10" the best in the talent-show in America. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online