All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Thursday, 19 July 2012

Adelina Eminit nuk i pelqen t’i hekurose kemishat

Vajza e muzikës Adelina Emini, e cila sapo e ka sjellë albumin e saj në treg, me titull “Tipsy”, përveç muzikës, ka edhe gjëra të tjera që i pëlqen t’i bëjë.

Adelina thotë se i pëlqen të lexojë dhe të udhëtojë, por adhuron të bëjë edhe shooping, ndërsa kur është puna te hekurosja dhe kur bëhet fjalë për këmisha, ajo nuk di t’i hekurosë dhe i urren shumë.

Ndërsa, në asnjë mënyrë nuk do ta imagjinonte veten me flokë të shkurtra, ka treguar këngëtarja për gazetën tonë./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Adelina Emini dislikes them ironed shirt

Daughter Adelina Emini music, which has just brought to market her album, titled "Tipsy", besides music, there are other things that i like to do. Adele says she likes to read and travel, but also loves to do shooping, but when it comes to ironing and when it comes to shirts, she knows and hates to iron too.


While in no way imagine myself with short hair, the singer showed up for our newsletter. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online