All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 10 July 2012

Blendi Fevziu pa pretendime, lahet ne plazhin e Durresit

Tek emisioni i tij “Opinion”, ne nuk ndjekim thjesht një talk-show politik apo social, por kemi mundësi të fitojmë bonus edhe një guidë për tendencat më të fundit të modës së meshkujve, falë veshjeve perfekte të moderatorit Fevziu.

Gjithnjë me kostume, këmisha e kravata të zgjedhura me kujdes, mund të thuhet pa frikë se Fevziu është ndër të tjera edhe një ikonë e modës në ekranet tona.

Miqtë e tij thonë që ai është aq i apasioniuar pas modës, sa mjafton të shohë një kostum që i pëlqen në internet, dhe menjëherë merr avionin që të shkojë ta blejë. Por kaq maniak sa ç’është pas modës, me sa duket nuk e vret shumë mendjen për të zgjedhur një plazh për së mbari.

Tani ne as që e vëmë në dyshim se ai pushimet e vërteta do t’i kalojë në vende të bukura, por ama ajo që dimë me siguri, është se fundjavën e kaluar ai dhe bashkëshortja e tij janë larë në ujërat aspak të pastra të detit Adriatik, pikërisht në Qerret.


Këtë vit të gjithë ata që kanë shkuar në këtë plazh, me siguri kanë parë që ndotja e ujit ka arritur një nivel të frikshëm, duke e tranformuar ngjyrën nga të kaltër në jeshile./Info-Vip/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Blendi Fevziu unassuming, bathe on the beach in Durres

To show his "Opinion", we do not simply follow a talk-show political or social, but we have the chance to win a bonus guide to the latest trends of men's fashion, clothing perfect thanks Fevziu moderator. More suits, shirts and ties carefully selected, can be said without fear Fevziu is among other a fashion icon in our screens.

His friends say that he is so apasioniuar after fashion, as it suffices to see a costume who likes the internet, and immediately take the plane to go to buy. But so manic as it is after the fashion, apparently did not kill many minds to choose a beach for properly.

Now we do not even put in doubt that he breaks the truth will pass in beautiful places, but however what we know for certain is that last weekend he and his wife are washed in pure water at sea Adriatic, namely in the cart. This year all those who have gone to the beach, certainly have seen that water pollution has reached a frightening level, having transformed the color from blue to green. / Info-Hero /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online