All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 22 July 2012

Ermali dhe Gena, gati videon e duetit

Tashmë çdo gjë është gati vetëm pritet lansimi i këngës duet në mes këngëtarit Gena dhe Ermal Fejzullahu. Është gati edhe video-klipi i punuar mjaft interesant nga produksioni ‘Max Production’.

Ne siguruam edhe këtë foto gjatë xhirimin, në të cilat shihen dy artistët e suksesshëm, që siç thotë edhe vetë Gena me modesti kur ne e pyesim për hitin e kësaj vere dihet tashmë, do të jetë kjo këngë super verore e ritmike dhe me një tekst të bukur.

Ndërsa Gena, na ka thënë se të gjithë fansat e tyre duhet të durojnë edhe pak dhe po vjen ky hit i bukur. /Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Ermali and Gena, a video about duo

Now everything is ready just waiting to launch the song duet between singer Gena and Eminem. It is about the video clips of interesting work from production 'Max Production'.


We also obtain this picture during shooting, in which are seen both successful artists, who like himself Gena says modestly when we ask for this summer's hit is already known, will be this summer's super rhythmic song with a text beautiful. While Gena, told us that all their fans have to endure a bit and is coming this nice hit. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online